Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Jelentem, a 8 hós kajákat nekünk csinálták. Marci imádja azokat, és hiába nagyobb üveg, szinte az egészet megeszi...
Anna, azt tudod, hogy ingyen is van ilyen kocsi? nemrég olvastam a neten, hogy a sarkadi tescoból lopják ezeket :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nálunk sem a mennyiséggel van a gond.............................
bszilvi25

Írhattam volna úgy is, hogy a minősége nem okoz problémát Marcinak. Ha gond lenne a darabokkal, nem enne meg egy üveg kaját belőle

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!
Boni is szívesen eszi a a darabos kajákat, sőt! Már nem eszi meg azokat a főzelékeket amiket pépesítek, de az üvegeset sem. Csak villával töröm össze neki a kaját, és már nem főzök külön :) Inkább olyan kajákat főzök amikből tudok Boninak is adni. Még a csirkemellet is csak picikre széttépkedem és úgy megeszi. Én úgy csináltam, hogy először csak picit adtam a darabosból, hogy érezze, hogy ezt nem csak nyelni kell, aztán rájött :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella, már 6 kiló??? Látod, beindult ez :wink: Gratulálok

Brigi

Kép

Kép
hékás

jó reggel!
szilvi tényleg gyönyörű merci ezen a képen(nem csak ezen)

8hós kaja:szerintem az a kisebb baja,hogy darabos mert a turmixba be lehet tenni de akkora vödörnyi...
ennyit a mi családunkban 25 évesen eszik meg az ember egyszerre...jó nálunk családi vonás a gebeség(ami rajtam a 3x óta nem látszik) :lol: :lol:
Kép

itt 10 éves voltam!!
szerintetek megettem egyszerre annyit mint egy 8 hós kaja???
mit is várok a gyerekeimtől?nem igaz?
barika2008

ja és bocsi ha valakinek elvettem a kedvét a vasárnapi ebédtől a képemmel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Bari, Téged éheztettek????? De akkor Dávidtól se várd, hogy enni fog. Tuti látta már ezt a képet, és eldöntötte, hogy ő bizony ilyen akar lenni :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

és akkor ,még egy szebb kép:a világ legizmosabb pasija,íme..
Kép
barika2008

brigi:anyámtól is mindíg ezt kérdezték...úgy"utálta",hogy ilyen voltam...13 évig szedtem peritolt ami étvágy gerjesztő,de nem ért semmit!!
soha nem voltam éhes!!
25 évesen éreztem először mi az éhesnek lenni...és azóta is érzem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Bari, mi is ilyenek voltunk, ráadásul, mi 7-en voltunk testvérek, naná, hogy azt hitték nem kapunk eleget enni. :) Egyszer Anyunak mondta a doki, hogy ne hígitsa a kakaót vízzel, ő meg nézett, hogy dehát Ő nem hígítja.
Egyébként a 8 hósból Boni is csak felet eszik meg.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Brigi, köszi :D

Kép

Kép
[/url]
stella40

sziasztok!

hoztam valamit. :D Brigi, neked is köszi a tanácsot!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=q0-CMC_h_mM

Bari: az én étvágyam tuti nem vetted el! :wink:
Nagyon kis édi Dávid! Igazi kis vasgyúró!!!! :wink:
bszilvi25

Csonginak Boldog Hófordulót!
bszilvi25

Sziasztok!

Húú,Bari durva az a kép rólad!De Dáviddal semmi gond.Gyönyörű!

Szilvi:ennyi.Pillanatok alatt megtanulják.Édi.

Jó volt a külön töltött éjszakánk!És a reggelünk :shock: :Máté felállt a járókában 2szer is egymás után!!!
Olyan büszke vagyok rá!Nem is gondoltam,hogy ez ilyen öröm lesz.

Kép
melike

Szóval most már utolérte magát mászik ezerrel és fel is tud állni.Hamarosan elindul?

Kép
melike

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 10:17-kor.
pironya

Hali-ho!!!!!!!!!

Most jól kisírtam magam,és ide űlök.
melike!!! véged,iszonyatosan rossz ez a fel állós időszak. Legalábbis én utálom. Mikor alvás helyett áll,és áll,és áll. :shock: :shock: Még este 11 kor is áll és visong,mert ez most új. De már Milán fel állt lassan 1 hónapja. Kezdem meg szokni,de neki még új,mindig.
Utazó ágyba is feláll,pedig abba aztán nincs kapaszkodó.Már egy kezezik.
Kivűl a kiságyat körbe járja.

Bari!! Lefagytam a történteken. :cry: :twisted: :twisted:
Tegnap voltam fodrásznál,áhhh nagyon jó lett a hajam szerintem.
Milán nem ismert meg,nézett,nézett,aztán pityergett,és a hangom meg hallotta,még jobban sírt. Aztán kb.5 perc mulva végre meg ismert a fiam.
11:30 óta alszik.
de megyek is ,még vissza olvasom a mai termést. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Jahh,
b.szilvi!!! Ezzel a hawaii pulykával vagy mivel én igy jártam. Kb 1 hónapja.
Ugyan ezt csinálta Milán.Csak nem hányta ki,öklendezett. Tényleg nagy darabos . Miota adok neki kukit,babapiskótát,és nem annyira nagyon pépes kajcsikat azota meg eszi,de ez 1 hónapra rá.
Ez elött minden ami egy picit is darabos volt öklendezett. Szokatom,és már egyáltalán nem. Már most kell,mert sosem fogják meg enni a darabosabb kajcsikat. De eröltetni nem szabad,ha nem megy. Inkább többet kell a kezébe adni kukit,babapiskotát. És aztán jobban fog menni.

Kata&Milán

oszman777

Anna!!! Nagyon nyúltam a kocsin.áhhhhh :lol: :lol:
De hát ott munka helyed,Anna,nehogy már ne tudj egyet intézni???

Kata&Milán

oszman777

d.bogi!!!!
Kapásból meg mondtam volna innen,ha dobsz egy fotót hogy hogy kell össze csukni a kocsit.

Kata&Milán

oszman777

léptem mert kurva sokan vagyunk most itt,
Szia Kata.hogy vagy?? jól.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Láttátok már???

http://www.kacper.hu/index2.html

Tök jó cipők vannak itt :wink:

Ja, egyébként kellemes hétvégét mindenkinek :wink:
bluebox

Szia Kata :wink:
bluebox

sziasztok!
kata milyen lett a hajad?
márti nem vagy valami bőbeszédű :lol:

piri:tényleg halálra idegeskedte magát anyám a soványság miatt tesóm még ilyenebb volt úgyhogy én abba nőttem bele,hogy a kajáltatás egy rémálom.
dávidnak tényleg olyan tönk lábai vannak :lol:
olyan édi forma!
rakjatok ti is ugyan ilyen állós pelenkás képet...lécci :lol:
minden baba ilyen forma?

képzeljétek ma elment az életkedvem mert találtam egy bedátumozott képet a nagyobb fiamról.8,5 hónapos volt és állt(nem tudom,hogy magától-e) de az ágy is legalsó fokozatban volt,szóval valszeg magától!
pedig ő hipotóm meg izomgyenge meg isten tudja még a neurólógus álltal minek nevezett volt...és mégis :? :?
és valahogy olyan óriásnak is tünik dávidhoz képest.de adatok nincsenek mert 1 évesen volt csak mérve
barika2008

nézzétek itt 8hónapos 3 hetes volt.remélem én állítottam oda :lol:
Kép
barika2008

Melike: gratulálok Máténak a felálláshoz! NAGYON ÜGYI!!! tényleg jó dolog lehet a járóka (nekünk nincs) :roll:
bszilvi25

Nahh nagyon jó.
Kinéztem az ablakon,és nem tudunk lemenni. :shock: :shock:
mert még most sincs eltakarítva a babakocsi letolóról a hó.
Multkor ugy mentünk le hogy egy pasas kapott el az alján babakocsistól.

Kata&Milán

oszman777

Bari!!! Felpakoltad már a házat a tesz-veszre :?: :?: :?:
Sikerült fel rakni mindent???

Kata&Milán

oszman777

Köszi Kata,megnyugtattál. :lol: Amúgy meg nem tudok mit csinálni,ha tetszik,ha nem ,áll a gyerek. :wink:

Márti:jó cipők csak árakat nem látok.

Bari:nem emlékszel,hogy magától állt-e oda vagy te állítottad oda?

Kép
melike

melike nem emlékszem.régen amikor nem fórumoztam meg nem volt internet akkor ez egy századrendű dolog volt!!
akkor nem érdekelt melyik gyerekem mikor mit csinált...csak mióta ennyi viszonyítási alapom van azóta figyelem ezt a dolgot.
én például súlymérésre sem hordtam a nagyokat soha.csak dávid jár havonta ,a másik kettő egy éves koráig 2x ha volt...szindi 2x se :oops:

de abból gondolom,hogy egyedül állt oda mert látom a képen,hogy az ágy is lent van :roll:

szindire is csak azért emlékszem ,hogy 7 hónaposan járt mert az utcában mindenki úgy csodálkozott rajta..és ez úgy megmaradt bennem..
barika2008

Márti!!!
Ezeket a zeptol cipőket rég,nagyon rég emlékszem Anna ajánlotta és írta hogy nekik sok ilyen van és szeretik.
Ő biztosan tudna árakat.

Kata&Milán

oszman777

A tesz-veszen is vannak zetpol cipők! de a saját oldalán vannak árak!
http://www.zetpol.unas.hu/
bszilvi25

én most megelőztem a bajt, és a 8 hós kaját odaadás elött össze törtem. megette simán az egészet!!!! most meg itt ül , és csapdossa a lábam, és sikongat!!!! IMÁDOM!!!!!!!!!!!
bszilvi25

hol van a keménymag????? (Bari, Melike, Piri, Kata, stb......)
Merci még mindig itt jön-megy. Épp a kockáját harapdálja! és közben mászik :shock: :shock: :shock:
bszilvi25

Vagyok. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Te Szilvi!!! Éjszakára főzeléket adsz Mercikének??
nem is az mintha baj lenne,de épp mondta a védőnő hogy lehet vacsira is adni főzeléket.

Kata&Milán

oszman777

Milán,2 napja mondja anya,anya.
Olyan panaszkodóan. Folyamatosan. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Mentem vacsizni, Holnap itt vagyok.

Kata&Milán

oszman777

Vagyok.
Máté meg majdnem elaludt fürcsi után,most meg kínlódik az ágyában. :evil:
Én is főzeléket adok vacsira már kb. egy hónapja.

Jók a cipők és nem drága.

Kép
melike

Na,mi van?Merci nem alszik még?
Bari??

Kép
melike

itt vok.
aki főzeléket ad este az milyen okból???
mert nem kell a táp vagy mert így látja jónak???
barika2008

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 10:18-kor.
pironya

Hát jó reggelt!

jól leléptem este, mi???
8 körül letettem Mercit, és el is aludt.

Vagy főzeléket kap este, vagy tejpépet, vagy cicit.
Most egy nagy üveget bevágott este olyan 7 körül, és még így is felkelt fél 6-kor enni. Aztán aludt még fél 8-ig.
Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy ha este nem "tömöm meg" akkor felkel 4-5 között enni.
De úgy látszik, hogy semmi sem elég tápláló egész éjszakára. (mondjuk tegnap az 5-órait kihagytuk)

Igen Kata, olvastam amit a hawaii pulykáról írtál! :wink:
bszilvi25

jó reggelt!
mondjuk nekem nem jól indult...és a hóóóóóóó is esik.úgyhogy fúúúj ez a nap :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
barika2008

Jó reggelt!

Szilvi: amit belinkeltél hogy ott árakkal vannak cipők az tök jó, de nagyon kevés cipő van ott :cry:

Viszont, én megkaptam emailben az árlistát, szóval ha valakit érdekelne, szóljon szívesen elküldöm az aktuális árlistát :wink:
bluebox

Ja, és képzeljétek újítottam kaját :wink: :wink: :wink: Eszembejutott valami, és megpróbáltam megcsinálni, hát isteni lett :wink: :wink: A fiúk csakúgy áradoztak itthon, hogy remélik sűrűn csinálok ilyet :wink: :wink: Ha érdekel valakit, gyors, egyszerű és finom :wink: Csirkehusis kajcsi, és tepsibe kell csinálni :wink:
bluebox

Márti: én csak arra mentem, hogy ár legyen...... :roll:
Én még a mai napig nem tudom, hogy milyen márkájú cipőt,. vagy már esetleg szandit veszek Mercinek! úgy nem értek hozzá :oops:

Nem dolgozol a héten??? (amúgy ilyen szempontból azért jó neked, hogy ha nagyon muszáj, akkor be tudsz menni). mi tegnap megint megvitattuk a csodás anyagi helyzetünket, és tök depi lettem ,ezért is tüntem el csak úgy. Erre mire kelünk? szakad a hó! mondjuk ezt már hajnali 4-kor is láttam :? Így Apa ma sem dolgozik......
bszilvi25

Sziasztok

Hát nagyon tré ez a reggel. Hó esik, mehetek lapátolni :(

De végre két napja magától ül. :D
Végre tudunk mi is valamit produkálni :lol: Kép

Márti : engem érdekel a recept, imádom a tepsis kajákat

Kép
Kép
schopin

Nem tudok semmit sem küldeni :cry:
bluebox

Vissza: Várandósság