Új privát üzeneted érkezett!

Melinda: szép lesz a lakásotok! Nagyon tetszika fördő meg a Wc is :lol: A konyhabútorod is tuti! Én a fürdőt inkább nem reklámozom, mert fel kellene újítani, csak pénz nincs rá. A konyhába még én is szeretnék csempét rakatni, talán meglesz a nyáron. A többi oké nálunk, bár az előszobát festeni kell majd idén, mert jó koszos a tapéta.

királylány
 
 


Na én léptem lányok. A szüleimtől majd benézek ha tudok mert Marcusom biztos játszani fog a gépen.

Angie 28: Nekem is szerdán lesz a 28.napom. De én érzem, hogy nem sikerült. a cicijeim se fájnak.

Na jók legyetek! :P :wink:
Vendég
 


Melisch én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 

 
 

Perpike azért szorítok!!!!! :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Szia perpike!

Melisch: elférek az edényekkel, mindenem megvan, mostanában nem bővítem a tupperkészletemet sem, igaz abból még a nappaliban az ágyneműtartóban is van :mrgreen: A munkalapon hiányzik a hely, de ha csempézünk a konyhában akkor kapok polcot is és fogom tudni használnni a munkalapot is rendesen. Most m,eg elpakolok, ha nem férek el.

királylány
 
 


Na meg van egy étkezőasztalom is, ott is tudok dolgozni, ha olyat sütök :wink:

királylány
 
 


Szépek a konyhák. :wink:
Én is szeretnék kertes házikót és egy két csíkos tesztet!! :lol: :lol: A kis telhetetlen... :wink:
Dia!
Ismerem a sport szeletet nagyon fincsi. :wink:

Mi már készülünk az étterembe.
Domi már átváltozott Ben 10-é. :D
Kép

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Angie!
Gratulálok! :D :D

KépKép
Kép
mucus75
 
 


angie28 már 3 nappal havi előtt ilyen szép kétcsikosat teszteltél? De jó akkor piri napján nagyon szép erős lesz mindakét csik!

mucus nagyon aranyos Domi

királylány nekem az egyik 12. személyes étkészletem az öltőzőben van soha nem használtam, a másik + meg 2 6 személyes (amit a lagzira kaptunk) nagymamámnál van mindig kinálja de nincs hova rakjam igy mondom neki ha eddig elfért még most is meglesz nálla. Csak mikor férjem eltörtt egy tányért hoztam el mégegy tányérszetett mert ha többen vagyunk nem lenne elég a törött tányér miatt, sokszor vagyunk 6-an. :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Dius: jó étvágyat! Apa már kiszúrta a sütit a hűtőben :lol:
Domi jól néz ki :D

királylány
 
 


Melisch: szeretném, ha nagyobb lenne a lakásunk, de örülök, hogy ekkora is van (62m2) és fent tudjuk tartani a mai világban.

királylány
 
 


Én nem szoktam sütit csinálni férjem nem igazán eszi én meg egyedül nem birom megenni, majd ha lesz akit tömjek :lol: :lol: :lol: . Mit főztők? Én még nem tudom van 1 darab disznóhusom, abból gondoltam csinálok gordont és talán sültkrumplit mert szeretjök mindketten de az csak melegen jó! Levest nem tudom ha készitek meglátom van egy darabb csontom tuti jó lesz.

Királylány mi vettünk egy régi házat és azt tettök rendbe semmi nem volt benne a földön pl. csak deszkafunér volt ugyhogy mindent az alapokól kezdtük. Most télen a gatyánk is rámegy a fütésre. De nagy a ház kb. 130m2 van mit pucoljak rajta, 2 óriási szoba olyan 4x4-esek, a nappali kicsike+konyha füdrő, éléskamra és egy öltőzőszoba és egy száles hosszu folyosonk ahol férjem cigisarka van oda ő vásárolt gyékényből kisasztalt + székeket ott ő szokot üllni cigizni meg számolgatni a munkálatait. De még van egy épületünk ahol van 2 szoba de nincs megcsinálva + 1 épőlet ahol volt istáló+2 szoba olyan nyárikonyha féle. a pasi akitől vettül ott lakott az egyik a konyha volt neki és a másikban lakott.
Pár kép a folyosorol Kép Kép Kép van egy kétajtós sifony a ruhának tükörrel nekem a folyoso elején aztán férjem sarka és onnan kanyarodok az öltötőbe. Olyan Z alaku a folyoso. Az öltőzönek közös a fala az egyik szobával ahol lesz a háló, ha lesz baba, mert a mostani lesz a babaszoba. És akkor kitöretem a falat és csináltatok még egy faltól falig szekrényt és kisajtót az öltözöbe. Persze ha férjem lemond az uj házról, ha tényleg akar uj házat épiteni akkor már nem költök többet a mostanira.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.22 11:10-kor.

Kép
Kép
melisch
 
 


királylány!
Nem tudom mi van olyankor ha valaki teherbe esik elöbb..passz...
Vendég
 


ANGIE!
Már ma este felé megyek vissza a kórházba,és holnap reggel csinálják,remélem én leszek az elsö ....
Vendég
 


kírus szorítunk neked holnapra, hogy legalább fizikailag bírjad a fájdalmat hiszen a lelkifájdalom nagyobb most nállad mint én azt el tudom képzelni! :oops: :oops: .

Na megyek készítem az ebédet, közbe majd bekukk

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch: jól néz ki a házatok.

Na csajok kész az ebéd! Én pulykaszárnyból főztem levest még pénteken.....egész héten azt fogjuk enni....most meg csináltam rizst és hozzá zöldborsós csirkét. A csirkemellet felkockáztam, majd hagymát megfuttattam vajon, rá a borsót, csirkét, kukoricát. tettem rá szerecsendiót, rozmaringot, sót és összesütöttem. A csirkemell be volt pácolva fűszerkeverékbe mg oljaba. Muszáj volt olyat csinálnom amit apa holnap meg holnapután el tud vinni ebédre :wink:

királylány
 
 


Húsleves lesz,csirkemell sül a sütőbe,az lesz rizzsel vagy krumplipürével,kinek mi kell.Most ilyen görögös fűszersóval kentem be,na majd meglátjuk!!
Nekem is nemsoká kész.
Hú Melisch,szép házatok van!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Sziasztok!

Ismét dolgozom (mérek)

ANGIE28: GRATULA!!!!!!!!

Nekem is 25 a határidő, de negatív lett reggel :cry: Majd legközelebb :roll:

olvasok még vissza....

Kép
kicsi80
 
 


Nagyon szép házaizok vannak. Az én konyhám ramaty. Talán nyáron előrébb tudunk lépni kint és bent is. Mi nem rég (júliusban) költöztünk be.....

Kép
kicsi80
 
 


Túl vagyunk az ebéden. Miután kész lett az ebéd, gyorsan felsöpörtem, felmostam, a szobákban porszívóztam. Kitakarítottam a lépcsőházat is. Most már csak a gyereket kellene rávenni az alvásra......
körbefényképeztem a lakást, majd felteszem a képeket később.
Melinda: ha tudom, hogy te ezt főzöl akkor csak kinyitottam volna az ablakot, hogy küldhess belőle :lol: :wink: . Csorog a nyál a számban, pedig jól laktam.
Fáradtság ellen próbáljátok ki a zöld teát, nekem nagyon bejött. :wink:

királylány
 
 


kicsi: majd alakul, mi már lassan 6 éve, hogy itt lakunk. Mikor beköltöztünk csak a konyhabútorunk volt meg a franciaágyunk.....

királylány
 
 


Köszi! Én is ebben reménykedem. De persze alap tulajdonságom, hogy türelmetlen vagyok. :oops: Mindent, amit elgondolok, azonnal szeretném. :twisted: Sokat alakultam, de még nem eleget..... Azért jó úton járok..... :lol:

Kép
kicsi80
 
 


Én nagyon éhes vagyok. :evil: Kínait fogunk enni, mert azt beszéltük meg párommal :lol: De addig még legalább 1,5 óra eltelik. Még mérek, utána autóba, plasa.....

Egészségetekre az ebédeket!!!!! :D :D

Kép
kicsi80
 
 


[quote="királylány"][ írta:királylányb]kicsi: majd alakul, mi már lassan 6 éve, hogy itt lakunk. Mikor beköltöztünk csak a konyhabútorunk volt meg a franciaágyunk.....


nekünk előbb a sarokülő a nappaliban és 3 napra beköltözés után jött amit királylány irt. De sokáig volt ágyunk de nem volt hozzá matrac :lol: :lol: igy a sarokülőn aludtunk. Azelőtt meg 2 évig csak 1 matacunk volt + 1 mosógép + 1 gáztüzhely ez volt minden vagyonunk az albárletben. Mikor ideköltöztünk odaadatam a tüzhelyez az öcséméknek, a matrac a penelben maradt csak a mosógépet vittök magunkkal. Kicsit összesporoltam annyit, hogy megvegyem a főzzőplatott+villanysütőt+gőzelszivót, mert ezeket férjem nem akarta még megvenni. De szerencsénk volt találtunk egy fiatal srácot aki butrokat csinált otthon, ő csinálta a nappaliba a tv asztalt + egy szekrénykét. Nem dolgozott drágán. Aztán idővel ugyancsak ő alakitotta át a nappali butrot, készitett polcokat, könyvesszekrényt, egy 12 személyes asztalt, az a kedvencünk porfi lett, kisasztalta nappaliba, ruhásszekrényt a folyosora, a konyába az asztalt és az öltözábe egy profi polcrendszert és ezért a sok mindenért kért annyit mint a másik asztalos a konyabutorért. :lol: Ahogy összeszedtük a pénz mindig a házra ment de még van mit alakítani rajta. Asztalu
nk van de székünk azóta sincs. Ha vendégek jönnek van a két bárszék, egy irodai forgószék és párom 2 gyékényszéke + a kislócája. Sogornőm mindig attól fél összetörik alatuk. Ők mind jó husban vannak, de eddig még nem estek a földre és még nem tudom mikor lesz székünk.

Melinda meglátod te milyen szép uj házad lesz lehet már jövőre va megvan rá a pénz és nekikezdtek a faháznak és akkor te tervezed meg, hogy milyen nagy legyen egyes helység akkor leszel majd igazán happy.

Na én is lelépek megyek dusolni, bár tele pocakkal jobb volna aludni, majd megyönk a városba aztán kitudja mikor érünk haza.

Kép
Kép
melisch
 
 


Én is hamarosan végzek. Kellemes délutánt!!!! :D :D

Kép
kicsi80
 
 


Hu Lanyok! Milyen jo hogy ilyen kozvetlen a topik. Szepek a lakasok es jokat foztok. Nekem volt parilevesem, igazi paradicsombol. Ma meg tegnap anyosom felpakolt sult hussal, igy csak koretet kelleu csinalnom. Valaki kerte a padlizsankrem receptjet. Majd megirom este a geprol. -- Angi! Gratula a ket csikocskahoz! -- Kirus! Holnap delelou gondolok Rad!
Vendég
 


Kicsi! En is baromi turelmetlen tipus vagyok. Nagyon igyekszem tudatosan visszafogni magam, de sokszor kudarcot vallok. Akkor majd erositjuk egymast!
Vendég
 


Kicsi! En is baromi turelmetlen tipus vagyok. Nagyon igyekszem tudatosan visszafogni magam, de sokszor kudarcot vallok. Akkor majd erositjuk egymast!
Vendég
 


Kicsi! En is baromi turelmetlen tipus vagyok. Nagyon igyekszem tudatosan visszafogni magam, de sokszor kudarcot vallok. Akkor majd erositjuk egymast!
Vendég
 


:evil: telefon :evil:
Vendég
 


Lanyok! Nem tesztek fel vonalznt akinek van mar gyerkoce. Sokszor irtok a lurkokrol, de fogalmam sincs hogy hany evesek vagy hany van. Lassan megtanulom de igy az elejen bonyolult szamontartani.
Vendég
 


Sziasztok!

Perpi, én már végig tesztelem ezt a pár napot. Ezen már ne múljék :lol: . Ha nem lesz már +, legalább látom, hogy ürül ki a szer, és legközelebb aszerint cselekszem...

Melisch, utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!

Kírus, holnapra rengeteg erőt és kitartást!!!

Duna, hatalmas, halk gratula!

Adiadi, ne izgulj, ott az a baba!

Dia, milyen ügyes fiad van, jók a képek. Egy igazi házitündér! :wink:

Angie, nagy-nagy halk gratula!

Perpi, ne izgulj, neked is lesz 2 csíkod :wink:

Csajok, gyönyörűek a konyhák!
Melinda, nagyon szép a házatok!Még ha nem is vagytok kész vele, akkor is!
Melisch, nektek is nagyon szép a házatok!


Annyit írtatok....nem győzöm. Akinek nem írtam, bocsi, de mire a végére érek, már nem tudom, mit akartam... :roll: Nemhiába....ennyi idős korban már kihagy az agy... :lol: :lol:

Dobom a mai tesztemet...a többivel együtt: Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Nita! Te ma merre vagy? --- Valaki kerdezte hogy hol van a tabla. Lyly szokta egy linkbe berakni az uzenete vegere.
Vendég
 


Endzsi, te meg nem akarnál ciklus vonalzót feltenni?
Vagy babonából nem? Hol tartasz most?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Betty! Hat tenyleg halvanyodik, de hogy ez mit jelent?!? Nagyon beleelted magad?
Vendég
 


Még nem igazán tudom beleélni magam, mert nem akarok koppanni a végén.
Úgyhogy most csak gyártom a teszteket, aztán meglátjuk mi lesz.
Egyébként a mai már erősebb mint a tegnapi.
Tegnap csináltam Hcg tesztet is, és az is halvány pozi volt még mindig...Nem hiszek egyenlőre semmit, majd úgyis kiderül napok múlva.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Betty köszi! :wink: . Tesztjeiden a mai szerintem erősebb a tegnapinál.
angie34 nem akar vonalzót majd csak babásat :lol: :lol: :lol:

Én most mostam hajat még vagyok kicsit száradjon a hajam.

Csajok nekem féjdogál a hasam tegnap óta. Ma is érzem jól gondoltam azért van mert nem reggeliztem de most jól beebédeltem és ahogy itt ücsörgök a laptop előtt most is fájdogál. Még ennyire nem észleltem, hogy fájon. Nem tudom eldönteni, hogy a hasam vagy a méhem fáj. Hiába nyomogatom nem jövök rá. :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.22 14:55-kor.

Kép
Kép
melisch
 
 


Betty! Ezek szerint nem olvasol vissza alaposan :wink: De ezt meg is lehet erteni mert annyit tudjuk f*sni a szot, velem az elen. Nem babonabol (nagyon is nem vagyok babonas) hanem mdrt nem akarom stresszelni magam veld. Sziszko elott volt, most orulok hogy vegre babas vonalzom lehet. Most ponta kozepen tartok, de felek hogy nincs pe ebben a hoban a spontan vetelesem miatt. Semmi nyakom nincs :(
Vendég
 


Melisch! Ne nyokodd magad! Mennyit tudunk mi nok kombinalni!!! (magamat is beleertve, sot!). Sokat ettel es kesz :wink:
Vendég
 


Melisch! Hogy tudod modositani az uzidet utolag? --Betty! Akkor jo mert inkabb csalodj kellemesen! En a telomon kicsiben nem lattam kulonbseget a tegnapi es mai kozt. Majd este a gepen megnezem.
Vendég
 


Endzsi ok, már kapcsoltam! :lol: Annyi mindenki van az agyamban, hogy néhány dolgot elfelejtek, de mint mondtam, ez már korral jár nálam.. :lol:

Melisch, nekem tegnapelőtt, meg tegnap szurkált a hasam, meg olyan enyhe menszis fájdalom volt az alhasamban (méhemben), de ma már semmi... :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


angie34 nem kombinálok a tegnap éjjel mikor lefeküdtem is fájt, ma többször éreztem és most erősebb a fájdalom de elviselhető. Nem is hasonlít a havis fájáshoz. Nem kombinálok csak megirtam a tényt, hogy fáj. Pedig kell öltőzzek mert igenis akarok templomba menni és nem maradok itthon a hasfájás miatt. Ha csak tehetem szoktam vasárnap misére menni és utána ki tudja hol kötünk ki férjemmel. :oops: :cry:

Betty ez nem szurkáló fájdalom hanem tompa hosszan tartó. :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.22 15:05-kor.

Kép
Kép
melisch
 
 


Lanyok! En ugy izgulok hogy nehogy megis talaljon vmit a nodoki holnap, es kideruljon hogy nem veletlen az a tumormarker emelkedes. 3ra megyek. Gondoljatok ram!
Vendég
 


Melisch! Remelem nem bantottalak meg! Humorosan irtam hogy mennyit tudunk knmbinalni, de ugy mindenben.
Vendég
 


Endzsi, mindenképp szorítunk neked, és persze hogy gondolunk rád!!! :wink:
Egyébként fent a jobb oldalon van, hogy "idézet, és hogy szerkeszt", ott tudod szerkeszteni az üzit, pl. ha valamit kifelejtettél.

Nem hinném, hogy Melisch megbántódott volna...nem olyan fából faragták... :wink:
Melisch, hány órakor mentek misére?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


angi28 gratulaa a pozi teszthez!!!!!!!!!!!!!
csajok gyönyörűek a konyhák,szobák meg inden............

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Nita!
Neked menszi előtt pár nappal volt valami jósló jeled, vagy abszolút nem éreztél sehol semmit?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


egy picikét szurkált a mellem.de nem tulajdonítottam neki jelentőséget...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


megyek, nem haragsom puszi

Kép
Kép
melisch
 
 


szia melisch

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?