Új privát üzeneted érkezett!

ízisz nagy ölelés neked!!!
most megyek a tanfolyamra...pusza.este jövök.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na nekem semmi nem jönn össze ma! Befagyott valahol 1 cső és nincs hidegvizem :evil: :shock: :evil: . Akkor láttam mikor áztatni akartam tenni a hust. Közben pedig a mosógépen kinlodott vizet szívni rohantam és leállitottam. Igy cssk forró vizem van! Voltam kicsit Mayával a kerten, nagyon élvezte most kicsit melegszem és megyek összesepregetek a folyóson+feltörlök de nem tudom mit kezdjek a fözéssel még remálem hárha kifagy a csap éhes nem vagyok férjem meg alszik.

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!
izisz!
Nagyon sajnálom,borzasztó amit írtál. :(
Azért kellett a tágító mert korábban császáros voltál és nem tágulsz? :shock:
Mert nekem 10 hetesen volt ugyan így és simán elaltattak,majd befejezték. :roll:

A férjed mit csinál ott az Isten háta mögött?
:shock: :wink:

Nita!
Köszi. :wink: Jó tanulást. :)

Reggel tettem be tampont(nem is tudom miért :) )és a végén volt egy kis barna.De csak úgy nem jön semmi. 8) Reggel tesztelek de valamiért úgy érzem nem sikerült. :?
Szép napot mindenkinek!

KépKép
Kép
mucus75
 
 

 
 

Mucus!Igen azért mert életmentő császárom volt és csak elaltattak kikapták a gyerek és kész.Tehát ugymond szűz volt a héhszáj,Hüvelyi uton szült nők könnyen tágithatók a műtét közbe,de az enyémet szét kellett feszegetni.A férjem Kazahsztánba dolgozik 3 éve,csőszerelő.
Vendég
 


Bocsi!MÉHSZÁJAT akartam irni.
Vendég
 


Szia izisz!
Nagyon sajnálllak téged,most én is sorstársad vagyok sajnos :cry:
Hétfön fejezik nekem is be :( .
Vendég
 


Izisz, Kírus nagyon sajnállak benneteket szörnyű amin ti keresztülmentek!

Kép
Kép
melisch
 
 


Jaj lányok ez annyira szörnyű. :( Most már Én is azon drukkolok,hogy inkább jöjjön meg mint,hogy megint műtét legyen. :( :oops:

Izisz!
Nem lehet könnyű Neked,hogy ilyen messze van és sokáig a férjed. :?
Megéri?

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Vagyunk itt paran most sorstarsak! Na de mienk lesz a tavasz es majd telen szulunk!
Vendég
 


Melisch drága!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!
Változik az élet, mint egy gondolat,
Nincs benne állandó csak egy pillanat.
Változzon hát életed minden perc alatt,
Légy először boldog,
Majd még boldogabb!
Boldog Születésnapot!
Kép

Bocsi, hogy utólag. :oops:

királylány
 
 


királylány :oops: köszönöm szépen és a virág GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ! :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch: nincs mit, én sajnálom, hogy tegnap nem jutott eszembe.....

királylány
 
 


Melisch! En nem is tudom megnezni a tablat igy lemaradtam a sz.napodrol. Te sem dicsekedtel vele. - BOLDOG SZULINAPOT!! - Unnepeltetek parocskaddal? En bababat kivanok ajandekba
Vendég
 


Melisch!
Szülinapos vagy?
Hát akkor NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! :D :D :D :D
Kép

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Én se láttam még a táblázatot. :roll:
Kész van?Hol van? :)

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Köszi lányok aranyosak vagytok! Igen a tegnap töltöttem a 26. életévemet. Azért is nem voltam a tegnap meghivtam vacsizni pár barátunkat és sokáig maradtunk. Jól éreztük magunkat. Párommal külön nem ünnepeltünk most már ugyis eldőlt, hogy megkapom a + tesztet ajándékba vagy nem csak ki kel várjam a 2-3.-át! én nem fűzzök reményeket és sogornőmmel kirendeltünk és fincsi félédes vörösbort, most az egyszer mi ittunk és a fiuk alkoholmentes sörre voltak itélve :lol: :lol: .

Ma azért kaptam egy melbeszurást nagymamámtól :cry: felhivtam mivel ő már keresett a tegnap de nem voltam itthon és a beszélgetés végén a szememre vetette, hogy régen mindig azt mondtam, hogy 25 éves koromra anyuka akarok lenni, hogy a gyerekemnek fiatal anyukája legyen és lám már 26-ot töltöttem és sehol semmi. :cry: :cry: Tudjátok mind amikor a szivedben még megcsavarják a kést. Azóta is szomoru vagyok. Nem akart bántani szegény, mert annál jobban szeret, csak meg van győzödve, hogy én nem akarok még gyereket. Azt hiszem ha legközelebb találkozom vele elmesélem neki is a szörnyü kálváriámat. Legálább ő fog imátkozni értem. Annyira rossz mikor közeli rokonok tesznek megjegyzést a babára. De aki tudta mi a szitu az mindenki aranyosan célozgatott arra, hogy mielőbb váljon valóra az az álmom, vagyis hogy legyen babánk!

Kép
Kép
melisch
 
 


Heppi börsz déj tú jú!!! :lol:
Értem,hát akkor nem építetek nekünk házat!!Van weblapja az alvállalkozóknak,akik az elemeket gyártják???Itt a szomszédba Romániából csinálták a faházat,gondolom még így is megérhette...
ízisz,szörnyű.....és ahogy viselkedni szoktak az abortuszosok,már akik direkt mennek.Itt olvastam a babaneten assszem,hogy az volt a nő legnagyobb baja,hogy nem vitt magával fésűt...és büszke volt rá.hogy már 5-jére volt ott.De a fésűt mindig otthon hagyja...
Nem írtatok sokat,ennek azért örülök.
Nita..jó a pocid,én majd 16 hetesen dobok másikat.Telón van egy olyan,ami szülés előtt 12 nappal van...azt úgy megmutatnám,de nem találom a kábelt!!! :twisted: :twisted:
Mert nagy a rend!!De tényleg!!!Ma pakoltam el.Vettem függönyt,olyan szép!!!Majd megmutatom!!!Úristen,3 éve nem gondoltam,hogy a függönyök fognak érdekelni...Akkor még tuctuc disco,meg társai dukáltak nálam...most meg fél két gyerekes családanya vagyok... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


melinda ti faházat szeretnétek igaz? Megvárom mig bejönn cigizésről férjemuram és kikérdezem mit honnan lehet beszerezni. Én tudok egy céget akik kulcsrakészre csinálnak faházakat de már a tavaj nagyon sok munkájuk volt. Hivta egyszer őket a kollégám, ő is szeretne magának csak még nem gyözte meg az asszonyt :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Melinda: :mrgreen:

Apa megy estére dolgozni...........és szerintem 20.30-kor itthon is lesz :lol:

királylány
 
 


Melisch! En nem tudok a kalvariadrol. Ide mar leirtad, mert akkor visszakeresem, ha kb oldalszamot is tudsz. Szerintem is mond el mamadnak, mert igy tudatlanul legkozelebb is megbanthat.
Vendég
 


Csajok Én mára kipurcantam.Most egy kis hányingerrel küszködök mert tele ettem magam. :oops: :D Szép estét mindenkinek!Pussz.Dia

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Ízisz! Nagyon sajnálom, hogy ilyen fájdalmas dolgokon kellett átmenned. Engem is csak azért nem tágítottak fél éve, mert kislányomat hüvelyi úton szültem... de el tudom képzelni milyen fájdalmas.

Kírus! Hétfőn gondolok majd rád... Sok erőt!
Vendég
 


Jó pihenést Dia. Reméljük baba van. Engem a nátha kerülget, délután feküdtem is, de aludni azt nem tudtam :twisted: , pedig Bence is anyósoméknál volt.

királylány
 
 


Mégis leírom, pedig ilyen szomorú események után nem is tudom, hogy kezdjem...

Tegnap este teszteltem, és pozitív :shock: a mai reggeli is pozitív :shock: :lol: :D
Még nem merem elhinni, de olyan jó lenne, ha októberben szépen megszültene. Én csak ennyit kérek...
Elvileg ma vagyok pont öt hetes :)
Vendég
 


Duna: az előbb akartam kérdezni, hogy van-e piri, de gondoltam nem bosszantalak. Nagyon halkan, de gratula, majd ha már tuti minden ok akkor kiabálok jó hangosan :D

királylány
 
 


Dunakavics! Gratulálok! Ügyesek voltatok! :D
Vendég
 


Királylány! Perpike!
köszönöm!!!!

Most mennem kell, mert lánykám már itt alszik :)
Vendég
 


dunakavics halk gratula, szerintem a csajok nem sértődnek meg azért vagyubk, hogy megosszuk egymással örömunket és bánatunkat.
Én is egyszer sírtam mikor nyuszifülnek pozítiv lett a tesztje. Aztán lett sorba egy örömteli hir, egy szomoru és igy tovább. Én is restelltem annó, hogy elrontom nyuszifül örömét.

melinda még ma irok privit de utána kell keressek a netten
:wink:

királylány ilyen rövid műszakot jósolsz férjednek?

angie34 visszakeresek de nem olyan szőrnyű mint sokaknak innen csak az ember mindig azt hiszi neki milyen nehéz. Nem voltam még soha terhes igy még nem éltem át azt a szőrnyű érzést, hogy meghaljon a babám. :oops:

Kép
Kép
melisch
 
 


duna halk gratulaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
ízisz kirus....lesztek még nagyon boldog kismamik!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Melisch: éjszakás tartalékra van kiírva. Most bemegy, de ha senki nem robbant le és minden ok akkor jön is haza. Reggel meg bemegy megint és mire mi kivakarózunk az ágyból itthon is lesz. Ha van valami gebasz akkor jön a telefon és ugrik. A buszpályaudvar közelében lakunk, de szerintem kocsival ment, ez kb 4perc.

királylány
 
 


Enyém gyerekem még lesi a filmet az RTL-en és úgy röhög minha értené......a reklám alatt megpróbálom víz alá dugni........
Az egyik ismerősöm telefonált, hogy hétvégente van náluk turi, minden pénteken kapnak árut, ma anyósom elment és hozott Bencének vagy 13 felsőt (van benne egy nike melegítőfölső) és 1800Ft-ot fizetett. Nagyon jó cuccokat hozott....apa azt mondta a Nike-ra, hogy ha kicsi lesz neki akkor is hordani fogja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

királylány
 
 


Én is halk gratula Duna!!!! :lol: :lol:
Jaj,de örülök!!!!
Királylány,most már te jössz!!!Melisch,Rólad nem is beszélve!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


..."ma megint megjött"... 2304 oldalán leirtam dióhélyban és ahhoz még hozzájön, hogy a mi próblémánk nem is amit én gondoltam, férjem spermaképe oligospermie (azaz kevés spermaszám) és astenozoospermie (gyenge mozgékonyságu spermák). Férjem nem tette tul magát pedig tudja már vagy 3 hónapja csak egyszer mondta, hogy akkor milyen gyógyszert szedjen de nem vettünk még semmit. Ennyi rólam. Dokim azt mondta ha 3 hónap alatt nincs baba menjek Szegedre inszemre mert lehet másképp nem leszek terhes spontán. Itt nem tudod ajánlani andrologust/urologust, nem nagyon foglalkoznak tán ilyen problémával mindenki Szegedre jár.

Kép
Kép
melisch
 
 


csajok erőszakoljátok meg apikat........ :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Melinda: 10-e óta nem voltunk még együtt, mert apa halálán volt, most meg én vagyok kipurcanva, így elég nehéz lesz összehozni azt a babát. Bár én nem bánnám, ha csak jövőre szülnék, nem szeretnék karácsonykor szülni, de azért védekezni nem fogok ellene és ha akkor jön ugyanúgy fogok neki örülni, de így nem görcsölök rajta..........majd meglátjuk mit dob a gép

királylány
 
 


én az előző babóval december 25-re voltam kiírva... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: most minden ok lesz! :wink:

királylány
 
 


Sziasztok lányok!

Ízisz, megrendített, ami veled történt!!!!! :cry: Nagyon sajnálom hogy elvesztetted a babád és hogy ilyen szörnyű beavatkozást kellett végigszenvedned! Nagyon nehéz lehet hogy férjed sincs ott veled hogy támogasson! :(

Endzsi, kérhetném a padlizsánkrém receptjét?

Dunakavics, ez egyszerűen fantasztikus! Annyira örülök neked!! Emlékszel? Szombaton egyszerre teszteltünk negatívat, aztán mindkettőnknek itt a pozitív teszt! :lol:

Melinda, Nita, szép a domborodó pocitok!

Lányok, én ma is teszteltem és úgy idegesít, hogy csak halvány csíkjaim vannak! Szerintetek miért van ez?

Kép
adiadi
 
 


én is nagyon bízom benne!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Adiadi: ne tesztelj, mert csak idegesíted magad. Ott a baba, mikor mész dokihoz?

Én amikor terhes lettem egyetlen tesztet csináltam és slussz...

királylány
 
 


Királylány: Én is így vagyok vele , mint te. Úgy szerettem volna, ha összejött volna ebben a hónapban, mert én is itthon szeretnék lenni karácsonykor, nem bent a kórházban. :) De ha jönne megbarátkoznék hamar a gondolattal. :D

Na énbúcsúzom, megyek fürcsizni, aztán szunya. Illetve előtte még foglalkozok egy kicsit apussal, mert az utóbbi napokban nagyon elhanyagoltam szegényt, mert estére mindig fáradt voltam. Nem mintha most nem lennék az, de ......

Jó éjszakát Nektek! :wink:
Vendég
 


Adiadi: Muszáj voltam még visszajönni! Szóval ne idegeskedj! A halvány csík is csík és ez a lényeg! Biztosan még nem termelődött annyi HcG hogy erősebb legyen. De a babácskád tuti ott van. :D
Vendég
 


Jó éjt perpike. Én nem azért nem akarok szülni karácsonykor, mert nem lennék itthon......ez eszembe sem jutott :oops: .......hanem nem szeretnék kitolni a gyerekkel, hogy Télapó meg Karácsony meg még szülinap is........de az uram azt mondta h@lye vagyok :wink:

királylány
 
 


királylány értem akkor csak ne szoljón a telefon maradjon apa otthon és hátha összebujtok bár igen akkor decemberi lesz a baba. Nekem még van halvány reményem a november 8-ra, olyan szép lenne férjem szülinapja november 6. :lol:

adiadi szerintem azért mert még korai a terhességed és ha a 19. napon foggant mint ahogy irtad, hogy minden jel olyan volt mint a nagykönyvben akkor még picike a babócád honnan sok HCG? Ha van 2 csík akkor ott a babó, tessék pozitivan hozzáálni!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Dia, igazad van! Két lánykámnál én is csak egyszer teszteltem, de azok olyan azonnal erős csíkok voltak, most meg várni kell rá...

Jó éjt Perpike, szeretgesd meg jól Apusod! :wink:

Kép
adiadi
 
 


melisch: nem lesz ma összebújás mert mókusok szaladgálnak a fejemben és apa 4-kor kel, mert mennie kel, de majd a jövő hét a miénk lesz aztán ki tudja mi sül ki belőle.... :wink: :lol:

királylány
 
 


Melisch, köszi a biztatást! Ezúttal én is szeretnék nagyon boldog szülinapot kívánni neked így utólag!!!!! :D

Kép
adiadi
 
 


Királylány: ezért akarok én is itthon lenni, hogy a kis családom ne nélkülem karácsonyozzon. Meg mindent eltudjak rendezni az ünnepekre. Ajándékvásárlás, főzés, takarítás stb.... Meg meg is szakadna a szívem, ha a kisfiam nélkül a kórházba karácsonyoznék.

Látjátok nem bírok elszakadni innen. :lol:
Vendég
 


Adiadi: dokihoz mikor mész?

királylány
 
 


Perpike: akkor maradj még kicsit :wink:

királylány
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?