Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Suliban vagyok :? :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu: Most nézem mikor fogsz szülni. Én 10-18án születtem. Ki tudja kicsit hamarabb szülsz és még a 10.18tudod tartani:)

Kép
csucsu05
 
 

 
 

Nócika
Mikor lesz eredményed a vérvételre?
Az már nem annyira jó, hogy már most így fáj mindened. Tényleg mi lesz később? Nincs erre valami, ami enyhíthetné a fájdalmadat?
Szívem csakis azért rakok képet, mert kérted. De majd le is fogom szedni. Nem marad fenn sokáig.

Bridget
Jó az új avatarod! :) és a vonalzó is! :)
Összepakoltál? Mikor adod fel a csomagodat?

Zsu
Milyen gyógyikat kellett szedned? Mire való a Bromo és a Duphaston? Én nem értek ezekhez.
A párod reakciója teljesen természetes. Mi is féltünk, hát még ő. De azért gondolom nagyon örül. :)

Tegnap totál belemerültem a bukta sütésbe. Még nem sütöttem, de nagyon finom lett. Mindjárr 3x kellett nekiállnom. :) Az első adag elfogyott, majd jött a sógorom, sütöttem nekik is egy adagot, hogy vigyen haza apukáéknak, és egyszercsak bejelentkeztek tesómék, hogy nem sokára itt vannak, van-e még abból a finom buktából. Tehát bekevertem a 3. adagot is. :)
De mindenkinek ízlett. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.22 07:18-kor.
Vendég
 


Pendikém!
A Bromocriptin a prolactin nevű hormonra kell, a űDuphaston pedig a sárgatestet támogatja.

Nagyon jól nézel ki a csíkos felsődben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
Laptetuuuuuu :lol:

Pendi
En megjobban kielemezem neked mert gondolom igy is kinai ez a dolog....szal a Bromo ha magas a prolactinod ami ugye nekem is magas volt a nyaron akkor nem jon ossze a babo :roll: ez amugy az a hormon ami az agyalapi mirigyben termelodik :idea: szal ha ez magas erre adjak a bromot ami beallitja :wink:
A duphaston meg akka van,hogy segitse a bebit odabent tartani azaz ne menjen el erosodjon :idea: :wink:
Haaat pakolassal ugy allok,hogy elkezdtem mikor penteken Zsuval dumaltam aztan abbahagytam :oops: :roll: Majd reggel befejezem holnap :? :oops: aztan 12-16ig jonnek valamikor felveszik es kiviszik a repterre 8) en meg hetfon csak a kis kezipoggyaszommal kell szenvedjek :wink: Meg egyaltalan nem erzem hogy megyek haza de majd holnap mar tuti beleszek tojva :shock: :oops: Foleg,hogy tegnap itt tokyo-i repteren az egyik repcsi legorvenybe kerult es vgy 40-en megserultek :shock: :idea: :!: :!: na persze nem voltak bekotve de akkor is ha mar akkorakat dobal a gep en mar inkfartust is kapok :roll: :oops: :oops: :oops:

Elvoltunk apaval vacsizni most jottunk meg..talan megnezunk egy filmet aztan pihi...ugy faj a pocim...ez vgy a menzi vgy mar az idegesseg :?

Jah es Pendi szerintem is latni azt a 4kilot :shock: 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Lányok!

Köszi a felvilágosítást. Nem tudom én ezeket. ha benne lennék, biztosan tudnám.
Ja, és köszi a dicséretet is. :) Igazából csak azért raktam fel, mert Nócika kérte. :oops:

Bridget
Tök jó, hogy nem kell kicipelned a reptérre a csomagodat. Nem tudom itthon van-e ilyen, de nem rossz dolog.
Próbálj meg nem arra gondolni, hogy légörvény, meg ilyenek. Utaztál már olyan sokat, és sose volt semmi baj. Most sem lesz!
Vendég
 


Sziasztok!

Kati! Igen én is tudom, hogy az az elmult 3 honap átlagát nézik vissza! Sajna ilyenen már kellett résztvennem! :?

Pendi! Ez igen! Tényleg elég komoly ez a változás! Szívből gratulálok hozzá! És apácskáról is tehettél volna fel! Na már nem azé csak azért, mert én ismerem Őt és kivi lettem volna nála milyen az a 7 kg! Bár bizti több már nála is! :D :D :D A vérvételem eredménye az fél óra alatt meg lett, és hálistennek tökéletes lett! Jobbat nem is remélhettem volna! Amugy 5,7 lett!
Erre a fájdalomra sajna a doki szerint nincs gyogymod! Vagy enyhül vagy nem! Ez csak a babán mulik, hogy odébb vándorol e vagy sem, ha igen akkor jobb lesz nekem, ha meg nem akkor nem! Sajna ez van!!! :? :o
Hűűűűűű! Bukta! Imádom jó kis hittler szalonnával! Nyami! És ha én is most bejelentkezek sütsz nekem is???? :lol: :lol: :lol:

Brid! De jó, te már lázasan készülödsz hazafelé! Jaj de jó nemsokára talizunk! Szinte már csak órák kérdése! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon várom ám! Milyen jó lenne egy tök komoly topik talit összehozni végre! Én tényleg megsütöm a fánkot Pendi a zöldborsó levest fözi és megyünk hozzá! DFe szép lenne! Jaj mondtam neked, hogy idén is lehet elmegyünk Zamárdiba a lovas üdülöfaluba ahol voltunk tavaly?? Amit te elöbb láttál mint mi?? Na lehet oda megyünk csak most sogorékkal! Kértem is árajánlatot, de ez a lökött nő mindent euroban írt ki, csak azt nem értem miért hisz én magyar vagyok és Forintal fogok fizetni azaz üdülési csekkel! No de mindegy! Majd írok neki egy mélt, hogy legyen szives az árakat átírni forintra, mert én most vagyok kivi mennyi lesz és nem az akkori árfolyamra! Ez dühit kicsit! :twisted: :evil:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendi
Nincs mit szivesen magyarazunk el barmit...es a foto tenyleg szupi 8) Nem tom,hogy otthon van e de akinek pl nincs kocsija erdekes lehet metroval meg busszal kijutnia fel-le a lepcson cipekedni :? :roll: Itt azert van mozgolepcso is es minden megalloban lift ugye a rokkantak miatt :roll: na nincs am annyi,mint pesten megis lift aaaz van :!: :roll: de azert megis huznyi vonni...meg a masik meg jegyet venni a gyosvonatra azert nem jo....busz az jooo de az meg hosszabb mert lehet ugye dugo is :roll: o :roll: t fel es leis veszik neked rola :) a gyorvonat viszont 1ora 10perc alatt ott van 8) na 1szonak is 100 a vege jo ez szerintem othon nincs mert ennyi penzert mar akkor taxival is kivisznek azert nincs pesten messze de itt tobb mint 1ora kocsival a repter :shock: :idea:
Mar akartam emliteni,hogy mesz teis a terheleses cukorra :shock:

Nem tom emlekezdtek-e Kitty nevu barinomre akinek volt a lau lanya 2eves es idejart tolunk nem meszze oviba :roll: na pont o irta nekem meg multkor dumcsiztunk tobb,mint 1orat telon,hogy neki is az a baja ami Nooocinak :shock: az a diaakarmi :? volt o is ezen a terheleses cukron...mondtam neki ha betartja akkor sitty sutty bebabasodik ugyanis ok is hajtanak a 2.babara 8) na meg a meheben lattak 6kis polipot :shock: amire aszonta neki a doki,hogy az nem befolyasolja a babooot :shock: szerintetek????Ma nem azert nekem egy polipom volt oke lehet nagy de ott volt es bevereztem a nyaron ugye aztan csinaltak egy eu kaparast :roll: es elotte senki nem szolt semmit :? szal en mondtam neki nezesse meg mashol is :roll: vgy olvasson utana a dolgoknak de nem akar es valtig allitotta hogy neki ngyon miniaturok es,hogy nem fogja ossze vissza vagdostatni magat a par kis polip miatt :shock: :roll: :?

Noci
haaat nem lazasan mer a borond meg felig sincs :oops: de annyira lusti vgyok :x most kerdezte apa mikor pakolok be :roll: :oops: mondom holn ap reggel :oops: :oops: a balatoni helyet igen mar mondtad :lol: meg azt is,hogy most csak ketten mentek :roll: azaz 3man :lol: igen mondtad mar draga :wink: topiktali ne is mond...hetvegeken lesznek a rokonlatogatasok :? de jo lenne....egyszer mar csak ossze jon ha mas nem majd mikor mar mindenki babazik :D a hatfajasrol annyit nekem pati aszonta,hogy haton nem jo aludni mert nyomja a gerincedet a suly :!: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Brid!
Hát tod nekem már jó hétköznap is, ha neked is!!!
Na most jelen piilanatban ugy néz ki, hogy 8-an megyünk! Még nem is tudom, hogy mi lesz, hogy lesz! Épp most irtam az utazási irodának, hogy jó lenne, ha normális ajánlatot adna és ennyi före meg jó máshol apartman is csak kérek kedvezményt meg minden! Na majd meglátom!
A pakolással meg siess, mert nehogy a végén meg a kapkodás miatt otthon maradjon valami ami mégis jó lenne itthon is!
A hátfájás azt ne is mond! Már csak az oldalamon megy! Pedig ugy is kiprobáltam, hogy párnát tettem a derekamhoz, de lófütty!
Amugy hányra száll le a géped itt ferihegyen?? Melyik gépnek integessek?? De nem ér késni nehogy idén is hülyének nézzenek, hogy idegeneknek is integetek, mert te még sem vagy azon a gépen amilyiken lenned kéne?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mert tavaly igy volt emlékszel?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Szia Noci kismami :lol: Haat 8-an :shock: azt hittem kicsit pihenni mentek kettecsken :roll: Ne is mond lehet bemegyek es bepakolok amig apa nezi a filmet...most toltottek le valamit asszem a "w." ami dzsorzsd bussrol szol :lol: Nocikam 5:40kor szall le a gepem :wink: ez nem keshet mert ez nem lufthansa lesz :twisted: tavaly nyaron mentem haza azzal utoljara :evil: megmondtam nekik 8ev utan valtok tarsasagot :evil: es valtottam 8) az austral airlines az naon szupi legalabbis megvoltam veluk elgedve :wink: a legikiserok arik,pontosan indul,rovidebb 3oraval majdnem,tiszta egyszoval ngyon szimpi 8) ugyhogy ha 5:40kor szallok le delutan akkor a hazatok felett talan 5utan leszunk es annak integess talan 5:10korul :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


DRágám! Ha 5:40-kor száll le a gép akkor szerintem ráérek 5:30 körül is integetni, mert szerintem légvonalban max 15 perc az ut! De ez nagyon max és a repcsi az nem kap pirosat sem dugoba nem kerül! De ez milyen szinű lehet a gép?? Mert lehet akkor joban megismerném! És ha ez ennyivel jobb akkor szerencse, hogy rájuk akadtál! Pláne 8 év után! sajnálhatják, hogy megváltál tölük! Igy jártak! Tényleg tudsz berakni rola képet?? Mármint a gépről!?

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Épp most néztem meg a mozimüsort, mert olyan mozizhatnékom van, de amit meg szeretnénk nézni az feliratos és az igy minket nem érdekel! Nem szeretjük a feliratos filmeket! Ez pedig a szállitó 3. Mondjuk a multkor már láttuk a valami amerika 2-őt, de én meg nézném megint szivesen! Olyan állatjókat rötyögtem rajta, hogy csuda! Csak az a baj, hogy apácska max a Cheki Chan-es filmeket hajlandó megnézni akár 5x is! Szal lehet egyedül, de el fogok menni mozizni, ha nem is ma akkor a héten mi9gh Ő dodozik! És ax röhögök egyedül!! Bár biztos nem egyedül fogok bennt ülni a mozi terembe!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: De bemajszolok hozzá egy adag kkukoricát meg azt a fini sajtos perecet! Csinálok egy csajos napot! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pláne, ha lányka van a szivemalatt!!!!!!! :roll: :wink: :D :shock:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
csak gyorsan mert kipatogott a kuki :lol: 7 evig nem volt veluk amugy baj marmint a lufthansa-val...aztan 2007nyaran kicsit kiakadtam meg tavaly is (a ket uccso utam)na aakol telt be a pohar,hogy evente 1szer jarok haza es akkor is igy kicsesznek vele :evil: ez meg jobb az mar mind1hogy dragabb :roll:

Igy nez ki:
Kép

De itt meg van egy cosmo kep rola 8) :
http://images.google.com/images?sourcei ... a=N&tab=wi

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tyüha! Patogatatott kuki!! Nyami! Én ropizom!
Na akkor ilyen gépet fogok keresni a levegöben! Hétfön kiállok a teraszra és hesszellek fent a magasban! 5 után kimegyek a kutyával labdizni és akkor bizti nem fogok fázni sem! Szép kis vasmadár megannyi szent! Meg mondjuk az, hogy drágább, de gondolom azért nem sokkal Nem?? Mármint nem több 10 ezer Ft an köözttük nem?? Meg azért a 3 órát a kényelmet ezeket miond meg kell fizetni!
És amugy van konkrét terved, hogy mikor hova mész meg ilyesmi?? Mert tavaly a fogad volt a lényeg! Most hogy tervezed?? Vagy nincs terv lesz ami lesz alapon??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Hat mindegyik ilyen jol nez ki kivulrol :lol: nem sokkal tobb max 30ezer de most nem tom pontosan mert megse neztem a lufthansa arakat :twisted: :roll: Apa fizette a jegyem termeszetesen :lol: de amugy sem gaz foleg mivel a japan jen most eros 8)

Tervek nincsenek konkretan anyummal szeretnek tolteni egy kis idot :roll: persze o melozni fog de minden nap megyek erte a meloba hetvegen meg rokonokhoz megyunk majd :roll: Az ismiknek meg megmondom aki akar hivjon keressen es altalaban 6utan mar otthon leszek lehet jonni latogatoba aki latni akar :roll: mert mindenki talalkozna meg mindenki azt hiszi majd en megyek :roll: de 100fele nem lehet szakadni minden loholni meg programozni...ugyhogy aki ngyon akar az majd jon hozzam latogatoba az ajtom mindenki elott nyitva...persze azert van 1-2ismim akiket en megyek meglatogatni ok termeszetesen kituntetett szemelyek 8) De en nem akarok ezen idegeskedni...na meg jo lenne a edzo terembe is kicsit lemenni mondjuk 1heten 3szor :roll: akartam menni a nyaron is de ra egy hetre ahogy hazamentem ugye elkezdtem verezni ami 1honapig tartott :twisted: igy lekellett mondjam :( szeretnek egy kicsit lefaragni a combombol,hasambol fenekembol....na meg izmositani mert plottyedty vgyok :? :oops: Es szepitkezes is lesz...melytisztitas...es ranctalanito kezeles :lol: :oops: 8) elmeletben a tetkoshoz is elkene menjek a szememen,hogy meg1szer vegigmenjen de nem ngyon tetszik a nyari munkaja :? :roll: Hat nagyjabol ennyi de videkre is 2szer kell menjunk egyszer feher megyebe 1szer meg szabolcs-bereg megyebe :roll: ugyhogy azert lesz mit csinalnom :wink: De persze toi is a terveim kozott vgytok 8) :lol:

na mentunk agyikoba mert reggel 9kor kellhetek bepakolni :x 12tol jonnek a borondert addigra kesz kell legyek :shock: :oops: :oops: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


asszem a feher megye az fejer megye :oops: :lol: :oops: :oops:

es olyan menzisen faj a pocim ma egesz nap pedig meg sincs :shock: meg majd csak kedden kell nem megjojjon :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Hú ahogy olvasom igy is lesz programod bőven.
Az autót is akkor vissza fizeted?, Az volt a terv úgye?

Mi egész nap ma pihiztünk. Én nem tudom mi van velem de aludnék egész nap. Babától nem lehet úgye mert még csak most vagyok félidőnél. Tehát ez biztos az időtől van.
Lánykám tegnap este lázas volt kapott kúpot elmúlt. Ma jó kedve volt. Kicsit folyik az orra ennyi. De most érzem megint meleg. Nem tudom mi lehet a baj. Annyi vitamint szedünk már és annyi gyümölcsöt hogy már az beteges mennyiség.
Remélem hétfőn mehet oviba.

Kép
csucsu05
 
 


Pendi: Hú látszik a fogyásod az biztos.És nekem szőkén jobban is tetszel :)

A lánykám pedig a farsangon ami pénteken volt spanyol táncosnő volt. Ime:
Kép

Kép
csucsu05
 
 


Szép estét mindenkinek!

Brid! és még jó, hogy nem tervezel progit! Igy is van célod böven! Ha gondolod akkor rákérdezek egy ismimnél, hogy ahova Ő járt tettoztatni az még csinálja e, mert eddig akiket Ő odavitt azoknak mindenkinek nagyon tetszett a munkálya! Ha gondolod megkérdem és beprotezsáltatlak ő egyébként a nyugatinál dodozik egy hatalmas szalonab, de nem a Westendben!
Figyelj drágám! Most mondjam a régi mesét a menzis fájdalomról?? Nekem kis kedden kellett volna megjöjjön, de szombaton, pláne vasárnap majd meg örültem a hasfájástól, tehát tutira vettem, hogy no baby! És látod?? Mégis van baby! És Zsuzsu is igy volt! Csak Ő sem hitt nekem! És mégis van ott is baby és nem is egy! Tudom ez nem törvényszerű, de most már ezek után én csak akkor fogok hinni a mencsiben a továbbiakban, ha valoban van és egy két csepp piri az sem jelenti, hogy nincs bent baby!

Csucsu! Írtó ari a kislányod! Te készitetted a jelmezt?? Vga yugy vettétek?? Nagyon kis helyes!
A sok alvás meg sajna lehet ettől a toji időtől, mert most ugy meg van keveredve ez a fránya időjárkálás, hogy csuda! Apácska is átaludta a délutánt! Én is álmi voltam, de mivel ma nem csináltam semmit ezért nem fáradtam el semmiben és akkor ha aludtam volna akkor éjszaka tuti nincs alvás! Tehát nekem maradt a szenvedés! :? :lol:

Beszétem ma este Zsuval! Épp hivott, hogy most mennek keresztül a városon és integetnek nekünk! Mentek szolnokra a szüleihez! És lehet, ha holnap időben visszaindulnak akkor be jönnek hozzánk! Már nagyon várom, hogy talizzunk! Szal Zsuzsu! Tessék időben elindulni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Megkerdezheted a tetkozast :roll: Az a helyzet elmeletben meg ugye 1szer ramenne ez bennevan az arban de ilyen munkat inkabb nem kell :roll: mondtam neki hajszalvekonyan a szempillaknal huzzon egy csikot...erre a szemem vegeben is kihuzta minth afestve lenne :shock: nem latszik annyira meg nem is gaz de en direkt mondtam neki csak a szempilla vonalban menjen at :twisted:
Menzis fajas nem tom...lehet csak az idegessegtol faj....a hom esik le naprol napra na ilyen se volt meg mindig fent van meg menzi elso napjain is :?

Csucsu
De jo,hogy jottel es kicsit irtal magatokrol :) de hogy Szabina megint lazas :( Hat igen altalaban akit a szeltol is vedenek az a beteg aki meg a koszban mocsokban van kutya baja :roll:
naggggyon dogos volt a ruciban :lol: tancolt is :?: 8)
Faradtsag remelem csak az idotol volt es nem te is betegecske leszel :roll:

Na en mentem pakolni mert masfel ora es jonnek es en mg mindig nem pakoltam be :oops: :oops: :oops: :oops:

Hom:
http://www.fertilityfriend.com/home/20338d

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pakolas befejezve 8) Most mar barmikor johetnek a borondert :roll: ettunk is es most nezzuk az american ideal-t :) kicsit mar izgulok :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Nócika
Keresek majd apácskáról is képet. Jobban mondva, majd csinálok, mert ő ugye nem fotózkodik mint egy lány. :) De majd kikunyizok tőle egy fényképezést. :)
Azt írtad, hogy 5.7 lett a vérvételed eredménye, de nem tudom mi ez az eredmény. ez most jó?
Persze, hogy sütök neked buktát. És sütök én bármelyikőtöknek, csak gyertek!

Bridget
Igen, megyek holnap terheléses cukorra. Kiváncsi vagyok mi lesz az eredmény. Az a baj, hogy nem is ismerem az értékeket, azt sem tudom mi a jó, és a rossz eredmény. De holnap kiderül az is. Azért remélem, hogy ez rendben lesz.
Kittyre naná, hogy emlékszem! cukor problémái vannak? az nem jó.
a poliprol én nem tudok semmit. De remélem, hogy nem fogja befolyásoln a babásodását.
Most megint jó sok programod lesz, ha hazaértél.:)
Nem fáj az a szemtetoválás? Már én is gondolkoztam ezen a kozmetikai tetováláson. mennyibe kerül?
A hőd már lefele megy. Hát nem tudom mi lesz belőle.
Holnap gondolok rád nagyon! Vigyázz magadra!

Csucsu
A lánykád tünemény, mást nem tudok mondani. Igazi kis spanyol táncoslány. Őrület, hogy hogyan néz a kamerába. :) Mint egy igazi kis modell. Gyönyörű lányod van!
Köszönöm a dícséretet! :)
Már megint lázas? Hát ez már őrület. Nagyon makacs vírusotok van nektek.

Zsu
Jó szórakozást anyudéknál! :)
Vendég
 


Pendi
Helllllllllllooooooooo 8)
Igen neki is az van,mint Nocinak es dietazik most meg mittomen :roll: szemtetovalas faj hat meg jol bevoltam tojva,hogy nehogy a szemme tetkozza ki :roll: :oops: hat szerintem ha jol levgy erzestelenitve akkor azert annyira nem faj :roll: nekem kenegette folyamatosan de erdekes modon neha ereztem neha meg nem :roll: :x es mondom nem ugy csinalta ahogy en kertem pedig ez tetko ez nem jon tobbe le :twisted: azert se akarok hozza visszamenni :roll: en egy epphogy vekony csikot akartam a szempilla tobe igy nem olyan mikntha kilenne festve DE ngyon szep sotet arnyalatot ad a szempillaknak :wink: nem tom mar mennyi volt talan 17ezer korul :roll: tenyleg nem tom mert ugye tavaly fizettem de meglepoen olcso volt bar en csak felul huzattam ki alul nem :roll: Csakis profihoz szabad menni csak azokhoz ugye joval elott bekell iratkozni nekem meg alig volt idom :?
Na meg utan kenni kell 1hetig a szemed es olyan dagi meg mintha kisirtad volna :x hat nem a legkenyelmesebb foleg en ugy repultem vissza anno nyaron ugye :roll:
A cukorbajrol miert nem szorcsolsz a neten? :roll: Bar amig nincs rossz ertek nagyon ne merulj bele :)

Cukor terheles ertek: 3,9-6 mmol/l

de itt egy forum errol: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... es-ertekek

Eza www.gyakorikerdesek.hu ez egy jooo oldal sok kerdesre van valasz :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


ZSu
Anyudeknak elmondtad mar vgy most fogod :?: :shock: 8) Nagyon kiv ancsian varjuk mit szoltak hozza 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
Jujj!!! Még érzéstelenítőt is szurnak??? Te aztán bátor csajszi vagy! :)
Az eredmény nekem is tetszik, csak ne járna fájdalommal. :))
Az előző tetkós, meg jó lenne, ha azt csinálná amit mondanak neki. Hátha ez a másik, akit a Nóci ajánlott, jobb lesz. a 17000 meg annyira nem is vészes. azt hittem több egy ilyen.
Köszi a linket. :) Az igazság az, hogy nem szeretek addig nézelődni, amíg nem tudom a sajátomat. Majd ráérek akkor rákeresni, amikor meglesznek az eredményeim. Nehogy bebeszéljek magamnak valamit.

Jó a szlogened a vonalzó alatt. :))

Most megyek, mert el kell mennem a boltba, meg főzni kell.

Puszika!
Vendég
 


Szisztok!

Csajok tegnap este olyan szinten elkezdett fájn a foga, hogy csori majd megörült! Azért Ő aludt az éjjel én meg nem! Mert mért ne az éjjel legyen hasmassom! fél 2-től fél négyig csak csikartam majd onnantól volt minden! Szal fél 2-től háromnegyed 5-ig fennt voltam! Aztán felébredt apa is együtt kinlodtunk Ő azért én meg amazért! Szép is a szerelem! A szentkirályba semmi este sem akar menni, tehát most intenziven imádkozunk, hogy ne keljen mégis menni, de van Cegléden is ügyelet, de most csak a maszekokat találtam meg! Pedig tudom, hogy van, mert a tesom sajna már volt ott és Ő mondta, hogy nagyon kulturált meg nem ugy bánnak az emberrel, hogy másnapra totál fertőzés a szája kivűl belűl! Na de mindegy, ha ugy alakul akkor hivom a tudakozot ezt akkor is onnan tudtam meg!

Brid! Te milyen kis ügyi vagy! Már be is pakoltál! Helyes! Voltak már a pakkért???
A tettos csajt meg holnap megkérdezem okés?? És holnap délután 5-kor várlak! Azaz 5 után valamivel!

Pendi! Oké szavadon foglak! Nyáron akkor a zöldborsó leves mellé jöhet a bukta is!
A cukor értékem az fantazstikus! Éhgyomorra max 5szabad legyen terhelve max 7! A fölött gázos! De a 8 fölöttiek azokat kell már kezelni! A 7 és 8 között csa diéta! Én eddig akárhány embert halottam és tulsullyal küzdött az mind gázos lett, de szerencsére a gyogyoval meg lehetet fékezni! Azon imádkoz, hogy 10 fölé ne menjen, mert akkor van az inzulin szuri! De neked nem hiszem! Nem tom miért, de érzem! De a 7-et meg fogja ütni!
Ja és a lötyihez amit meg kell igyál, ha rám halgatsz viszel magaddal igazi citromot! Vágd félbe és csepegtess bele! Anélkül is meg lehet inni, de citrommal olyan mntha limonádét innél és nem olyan gyomorforgatoan édes! Jó a citromlé is, de a sima citrom erősebb és finomabb! De ezt elvileg ajánlották is nem?? Nekem mondta a dokinénim is meg ott is mondta a nővérke aki bekeverte a bájitalt! Ők nem adnak maguktól, hanem neked kell gondoskodni róla! Szal, ha rám halgatsz viszel! Ja és vigyél egy kanalat amivel kevergeted, mert azt én nem vittem és egy tollal kevergettem, hogy ne legyen olyan por izű, mert ez nagyon tömény glukoz és olyan mintha poros vizet innál! De közben meg édesebb mintha tömény cukrot nyalogatnál!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendi
Nem erzestelenitot szur :lol: az enyem kenoccsel csinalta...kente :roll: de mashol pl csepegtetnek :roll: Hat nem is ahoz inkabb a tuho kell batorsag...azert ha a szemed kitetovalja az eleg gaz lenne :shock: :?
A no meg azt hiszi profi...raadasul ott maszkalt a gyereke mogotte 2szer is :x anyukaja mondta neki nehogy meglokje hat kossz mer nem hagyta addig abba pl....bevoltam tojva meg jott valami mas is azzal dumalt :roll: en ilyenkor elvarnam,hogy csak en es senki mas mert veletlen meg szemenszur :shock: na mind1
Az meg jo,hogy nem olvasol utana dolgoknak :wink: de azert a hatarertekeket jo tudni 8) A szlogenem most talaltam egyenlore meg nem az igazi de majd csak talalok valami olyat ami naon tetszik es akkor kicserelem 8)

Noci
Nana,hogy bepakoltam....egy hooos votam :lol: itt mondogattam magamnak,hogy szeretek pakolni,szeretek pakolni :lol: :lol: :lol: es ment gyors volt mert nem viszek haza sok cuccot mert ugyis majd vasarolok otthon :roll: gondolom en :shock: :lol: De igy is 21kilosra sikerult a borond :shock: igen jottek erte fel2 fele 8) most meg a kicsi taskaba kell bepakoljam a kinthagyott cumot aztan annyi :wink:


Rolam:
meg epp fenykepeket nyomtatok ki anyunak meg apunak mert ugye karira kaptunk fenykep nyomtatot is :wink: Most mostam hajat meg tusoltam :) apa edzeni ment minnya jon es vacsizunk 8) aztan mar nagyon varom a holnapot :roll: de asszem bekell vegyek egy altatot az estere mert tegnap szinte minden oraban fent voltam az izgalomtol :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu ide meee nem jossz :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!
Gyors bejelentkezés... jól vagyunk. Minden oké.
Ahogy beszélgetünk anyumékkal egyre több megoldásra váró dolog jön a felszínre.... pl. hogy fogok tudni egyedül kimenni ikerkocsival a házból :?: :?: :?: :?: :?: :?: Eddig eszembe sem jutott.... pedig tökre szimpla kérdés.... a kint és a kift között van két ajtó, közte vagy 15 merha meredek lépcső :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Egy kocsival oké, fogom, felemelem.... de ikrekkel ezt hogy tudom megtenni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nócikám!
Hát mi történt veled Drága? Mi ez a hasmas? Mit ettél? Elrontottad a pocidat? A párodnak is jobbulást!
Rendben. Borsóleves lesz a manü buktával! :)) De már a friss bosróból, mert a tavalyiból már nem sok van. :)
Aranyos vagy, én is úgy érzem, hogy annyira nagy baj nem lehet a cukrommal, csak mégis tartok tőle, mert apukám is cukros. Azért ha most kiderül, akkor már gyorsan teszünk ellene.
jajj már most elfog a hányinger, hogy meg kell innom azt a lötyit. de köszi a tippeket. Rakok kanalat. :) De majdcsak adnak, apa sokat járt oda mentősként. Lesz némi protekció. Mostmár osztályokra nem nagyon járnak, mert ugye kész az SBO már pár éve, és azóta nem mennek fel a osztályokra.

Bridget
Na szép kis tetkós volt. Még a gyerek is ott sertepertélt? Nem is a gyerekkel van baj, hanem anyukának lehetne annyi esze, hogy nem olyan helyen csinálja, ahol a gyerek ott tud lenni. És tényleg! ha véletlenül meglöki???
Elhiszem, hogy izgulsz. Én is izgulnék. Nem minden nap jösz haza. Remélem most azért összehozunk egy talit. De, ha most nem is jön össze, legközelebb mindenképp megejtjük.


ja! Nóci!
Csináltam apáról is képet!
Mindjárt felrakom.
Vendég
 


Zsu
Hú tényleg! látod! Milyen egyszerű dolgok vannak, amiket meg kell majd oldani. De biztos vagyok benne, hogy minden meg fog oldódni. de a liftig hogyhogy ennyit kell lépcsőzni? nem a szinteteken van?
Vendég
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.23 13:55-kor.
Vendég
 


Pendi
Aztaaaaa :shock: :shock: :shock: :shock: apan is ngyon latni :o :o :o :o Micsoda uj viragjaid vannak :)

Zsu
Hat azt nem tom az ikresek,hogyan setalgatnak :roll: de az tuti nehez :roll: itt azert mindenhol van lift...de otthon :roll: Mit mondott anyud nem is mesletel :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Lattalak am a masikban mar azert irtam,hogy ide nem jossz? 8)

En most megyek apacska melle mert mar este fel 9 es lassan megyunk aludni :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kepzeljetek az egy hete kapott viragaim ugy allnak,mintha csak most kaptam volna :shock: fantasztikus...ugy szeretem,hogy itt ilyen jok a viragok nem ugy mint otthon,hogy mar masnap konyulnak :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Jó tat neked haza fele.
A szemtetoválás nekem is tetszik csak nem merek bele vágni. Szeretném alul felül megcsináltatni de már vagy másfél éve.
Meg a számat is szeretném. De pont emiatt hogy mi van ha elszúrja az egy életre ott marad.

Zsu: Nem kell előre parázni. Hidd el mindenre van megoldás. Majd ha le viszed akkor megvárod amig valaki jön és segit levinni a babakocsit.

Pendi: Párodnak a hasáról ment le az nagyon látszik. :)
Kitartást:)

Nócika: Hű valami virust nyeltél be?
Ma már jól vagy?

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!
Már itthon vagyunk egy órája.

Kipakolva minden a helyére, megvacsiztunk és már a mosógép is megy.
Nagyon elfáradtam.
Anyumékkal madarat lehet fogatni, és nagymaminak ma mondtuk el, hogy dédi lesz..... elsírta magát 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Nagyon örülnek neki.
Ja, és kaptam egy pocakláncot... a lánc végén van egy medál, amiben ilyen csengőszerű van. Arra szolgál, hogy a baba megszokja a hangját és ha megszületik és meghallja idekint, akkor megnyugszik. És kaptam még rengeteg virágot is és nagyon finom ebédet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hát igen.... a lakással szerencsére ráérünk még foglalkozni. Azért nyitva tartjuk a szemünket. Ha találunk olyan házat, amit érdemes megvenni, vagy olyan újépítésű házat, amire lehet szocpolt felvenni, akkor lehet, hogy lépünk tovább. De még majd kiderül.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Most csak gyors bekukk :shock: reggel 7ora van 7:50kor indulok :shock: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok csajok!

Brid! Furi, hogy itt 22:59 Van és nálatok meg reggel 7ra! Itt szép havacska vár majd mert leesett egy pár cm! Nagyon kellemes utat kivánunk neked Pici, Mici és Maci!!!

Pendi! Örülök, hogy neked van protekciod! De azért az a lötyi nem olyan borzaztó csak nagyon édes!!!
Hát szerintem a a hasamnak a francia sali után a tatárbifstek tette meg a hatását!! :roll: DE mára már jobban vagyok! Tegnap elég gázul voltam egész nap! Szinte az egész délutátnt sikerült végig aludnom!!

Zsuzsum! Ne harizzatok a tegnap estéért! Totál szégyenlem magam! Pedig ugy akartam! Még épp beszéltük is apával! Már olyan rég szeretnék veled veletek talizni! És ráadásul apa mégsem volt hajlandó fogászatra menni pedig ugy volt, hogy a tesom elvisz minket! Szal még le is szidtam apát, hogy igy akár nem is kellett volna mondanom nektek, hogy megyünk, mert nem is mentünk és akkor legalább talizhattunk volna! Ugy hogy ne harizzatok ránk én sem igy akartam! Különben nem mondtam volna, elözö nap hogy hazafelé ugorjatok be!! Sajnálom!!!
Hát amugy ha mégis ugy gondoljátok ezt a házvásárlást akkor vannak a környéken szép uj családi házak! Ezen a környéken Vecsés Üllö Monor Gyönyörü házakat épitenek! Sőt van egy ingatlan iroda itt nálunk és szinte minden környékkel foglalkozik! Kis piszli csáré volt, de szépen kinötte magát! És akkor valoban mehet a játszoteres téma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok! Lehet az én agyammal van valami, de asszem ma dokihoz kell menne! Félek kicsit! Ugye szombat éjjel végig csikart a hasam és most félek, hogy ezzel nem e ártottam a babámnak! Én most csak akkor nyugszom meg, ha látom is és hallom is a szivhangját! Lehet most ez hülyén hangzik, de félek, hogy nehogy valami gubanc legyen!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika: ha gubanc lenne azt te már tudnád. Hidd el minden rendben van odabent a pocaklakóval.

Bridget: Tiszta hó az egész táj. Igy fogad téged a természet :)
Ha haza értél jelentkezz milyen volt az útad.

Kép
csucsu05
 
 


Pendi drágám!
Én kértem azt én vagyok a leghanyagabb! Ne harizz rám csak most valahog egésszen máshol jár az agyam! Szoval apácskádon is igen jól látni a kilok minuszát! Milyen fess fiatal ember lett igy belöle! És mi lesz, ha vége a 90 napnak! Te jó ég!! Bele se merek gondolni! Meg sem foglak titeket ismerni!!! De sebaj! Majd ujra bemutatkozunk egymásnak!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Gratulálok nektek, hogy ilyen szépeen és kitartoan tudjátok tartani! Na látod?? Nekem ehez biztosan nem lenne erőm! Én abba a bizonyos gyüminapba belehalnék! Én majd meghalok, ha csak egy napig nem eszem husit! De nektek jó! Van akarat erőtők és ehez az kell meg kitartás!!!!!!!!!!!!! Sok sikert a maradék néhány és gyorsan elfogyo napokhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi ez nektek ez a röpke 68 nap!!!!!!!!!!!???????? :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csucsu! Drága vagy! De éppen ez az ami aggaszt! OLyan hülye érzésem van! De remélem ez csak az én hülye érzésem a depi miatt!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csajok!Gyönyörüen hullik a hó! És milyen szép nagy pihécskékban! Ugy látszik holleanyo nem tudta elöbb megrázni azt a fene nagy párnáját! Pedig ahelyett, hogy most rázogatja, rázogatthatta volna szenteste!!!

Amugy felhivtam volna itt nálunk a rendelöt, hogy itt mi fán terem a dió a nögyogyikkal, de már vagy fél órája hivogatom és egyfolytában foglalt! Ahoz sétálva kicsit messze van ,hogy én csak ugy elsétáljak odáig! Kb 40 perces sétefika! És a semmiért, mert ugye mi van, ha nem akkor van a rendelés meg egyebek! Szal marad a probálkozás!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na még jó, hogy panaszkodtam! Ebben a pillanatban pont sikerült is a hivást lebonyolitani! Na most utána járok ki ez az uj doki! Hátha valami jó dokibácsika és minden okés lesz végre! A baj az, hogy csak keddenként rendel, de valahogy ha jónak tünik akkor talán érdemes lesz várnom rá!!!! Na minjá jövök és hozom az infot!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


na ez jó! Semmit sem találok az itteni dokikról! De egyébként annyit azért sikerült róla megtudnom, hogy aki holnap lesz doki az valami jó és kedves doki! Na majd meglátjuk! Szoval akkor holnap megyek, mert az biztos, hogy 7-13-ig rendel! De sehol nem találok róla semmit! Sem a keresőben sem itt a babaneten! Szerintetek ez jelent valamit?? Max azt hogy nem ismert doki?? Mert mondjuk, ha rossz lenne akkor az tuti fennt lenne nem?? :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok Lányok :)

Pendi! :) Nagyon csinik vagytok :wink:

Nóci, Zsu :)
Most lesz National Geographic-on 9-kor -Élet az anyaméhben.Ha tudjátok, nézzétek, de asszem ismétlik is valamikor a héten, vagy ma délután?

Nóci! :) Egy hasmenéses vírustól nem lehet gond, meg már akkor kaptad el, amikor a magzat már nem annyira sérülékeny :wink:

Húúúú, Bridg de fog örülni a hónak!!!!!! :D
Vendég
 


Melaszka! Drága! Nem is a virus az ami bánt, hanem a görcsök! Azzal nem bánthattam szeinted?? MOst lehet butának tünik a kéréds, de félek nem e rángatta meg Őt is az én görcseim! Mondom, lehet csak a para vagy tul nagy az aggodalom??!! Leht tényleg nincs semmi baj, de féltem! De ti biztos átéreztétek már! Én most érzem! És ez rossz! Meg szerencsére ez nem a virustól van, hanem én ettem rosszat! Francia sali meg tatárbifsztek kecsappal! És valoszinűsítem, hogy ez okozta az én jó éjszakámat! :shock: :o

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Tudom, tudom Nóci, én is sokszor halálra idegeskedtem magamat :wink: :D
Mész akkor dokihoz?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?