Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok !

Dezsina, várunk a hírekkel :wink:
wepe

Szép napot mindenkinek!!!

A hivatalos írásom:
"TVS során egy szabályos 13 mm-es petezsák látható, benne másodlagos szikhólyag ábrázolódik.
További két piciny petezsáknak is megfelelő képlet ábrázplódik.
Kontroll vizsgálat indokolt.
Diagnosis: Veszályeztetett terhesség egyéb,ismert ok miatt"

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Belluska!
Nagyon tetszenek a vonalzóid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy jó estét szereztem :wink: :lol: 8)

Kriszti!
Annyira édes az avatarod!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
És mit mondtak, jövő csütörtökön már kiderül a babók száma???

Wepe!
Köszi, aranyos vagy, de én nem most tartom. Amikor én születtem, akkor még nem volt a nevem a névnapi naptárban, úgyhogy engem otthon mindig Liliána napján köszöntenek (július 27.) Azt, hogy hányan olvasnak, azt mielőtt belépsz a topikba ott írják.

Kriszta-Dezsina!
Hogy vagytok???
Vendég

sziasztok!

Zsuzska!
elöször is boldog névnapi ajándékot kívánok Neked :lol: :lol: :lol:
Micsoda boldogság!!!! Fantasztikus :D Nagyon örülök Nektek, és kiváncsian várom a további fejleményeket!!!! :wink:

Kriszti!
drukkhegyek ezerrel! És nagyon aranyos az avatarod!!! :)

Lányok!
köszönöm mindannyiotoknak az érdeklődést!!!
Szerdán lesz a punkció!!! :D és nem ám 7 tüszőm van... :P hanem kb 15... :D :D :D Annyira örülök! A mnyh. viszont ugyanúgy 9mm :roll: most ezt nem tudom... :? Ez jó? ma még fél1kor telefonálok, hogy hány szurit kell szúrnom, aztán hétfőn UH. nagyon jó kedvem van!!!! :lol:
dezsina

Zsuzska! Ez egy nagyszerű hír! Bevallom, titokban arra számítottam, hogy többen lesznek! Jól tettétek, hogy vártatok, ez a hír mindent megért!

Dezsina! Nagyon drukkolok, hogy pár hét múlva hasonlóan szuper híreket fogsz közölni te is velünk.

Aztán jövünk mi is Katával egy-két babóval!
Vendég

Dezsina!
15 tüsző :?: :shock:
Nem vagy semmi :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Gratulálok hozzájuk!!!!! Egyél sok tejterméket, állítólag nagyon jól segít nyh-t növelni.

Lilla!
Dokik azt mondták, hogy jövő csüt-re kiderül, hányan maradnak??? De ez még a 13. hétig változhat. Majd a természet eldönti.

Lavidia!
Már énis nagyon várom, hogy te is hasonló jó híreket hozz nekünk!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsina!
Mondtam én,hogy több lesz az!!!!Olyan hamar itt lesz az a szerda! :lol: :lol: :lol: Utána meg már csak a kapaszkodós babuciknak kell növekedni! :P :wink:
De figyeld meg a punkciókor lesz min. szerintem 18-19 tuti!Mindegy amúgy,de nálunk is így volt és tuti lesz! :lol:
A nyálkahártya egyáltalán nem baj,hogy most nem változott!Még fog,de már így is nagyon jó szerintem!

Ladiva!
Repül az idő és ti is jöttök hamarosan!Várom nagyon! :wink: :P

Fitie!
Pocak simi Petikének! :lol: Minden rendben?Nem forgolódott jobb pozícióba a kis csibész?

phpBB: Kép
belluska

Ladiva!
szerencsére ebben a topicban pár hónap alatt megkaptad a doktornői címet is :lol: :lol: :lol: :wink: Hihetetlenül repül az idő!!! Már nagyon várom, hogy Te is sorra kerülj! Folytatni kell a pozitiv teszeteket!!!!
köszönöm szépen a drukkokat!!!! :wink:

Zsuzska!
:) köszönöm. Kimondhatatlanul örülök és nagyon be vagyok sózva. Olyan furi, hogy az ember tele lesz reményekkel, annyira pozitiv vagyok most!!!
Kiváncsian várom a babaszámokat! Drukkolok!!!! Ezerrel!!!

Kriszti!
hol vagy? Mi újság?

Belluska!
pont Rád gondoltam, amikor számolta Siposdoki a tüszőcskéket! Annyira izgulok, de ez pozitiv izgalom!!! Szeretném, ha lennének egy páran, mert fagyibabákat is nagyon szeretnék :D

Fitie!
mi újság Veletek?

Lilla!
köszi a drukkokat :!: :)
dezsina

Dezsina! Ez szuper, hogy enny tüsződ van! Még akár még több is lehet! A nyh meg addigra bevastagszik, ne aggódj, addig még van 5 nap! Én előre megmondtam, hogy ez a 2009 egy sikeres év lesz mindannnyiunknak és tessék, meg is kezdődött a sikerszéria! Így legyen ötösöm is a lottón! :D
Vendég

Dezsina, szuper a tüszők száma! a mnyh. sem rossz, ne aggódj ! :)
Szorítok ezerrel !

Kriszti, mikor fogsz tesztelni ?
wepe

Dezsina!
Hát igen,igaz nekem csak a 4.-nél voltak fagyasztani való babik,de örültem neki!Azért jó volt tudni,hogy vannak! :lol:
De ebben most nem kell gondolkodjál az biztos! :wink:
Ladivánk is megmondta,hogy a 2009 egy nagyon jó év lesz mindannyiótoknak!!!!!Persze neki is természetesen! :lol:

Kriszti! :D
Megy a drukk!!!!! :wink:

belluska

Sziasztok!

Zsuzska
vigyázz a kicsikékre. Még mindig a tegnapi hír hatása alatt vagyok :D :D :D

Dezsina
Szóval akor tüszőgyár beindult :?: :lol: :lol:
A nyálkahártya teljesen jó. Emiatt ne aggódj.

Nekem picit fájdogál a pocim. És a combom ami csak akkor szokott ha megjön. De én jól vagyok. Voltam energetikusnál, egy kicsit rendbe rakott. Nagyon jó érzés volt.

Annyit írtatok hogy nem is tudom visszaolvasni :D :D
Belluska
Gyerkőcök remélem jól vannak :lol: :lol:
Persze hogy befogadtunk, hiszen előtted én érkeztem újjoncként és nem mennék máshova semmi pénzért. Nekem is nagyon jól esett a többiek hozzáállása. Neked itt a helyed.

Kép
Vendég

Wepe
Szerintem jövő pénteken tesztelek.
Vendég

Kriszta!
Örülök,hogy voltál az energetikusnál!Tudod!Mindig csak azt ami jólesik!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Gyerkőcök jól vannak,Barnikám most kivételesen elég régóta alszik,Kata meg anyukáméknál egy szinttel lejjebb! :D
Jól érzem magam itt köztetek,úgy hogy örülök a befogadásnak!
Kár,hogy mások nem írnak bátran nekünk! :(

belluska

Kriszti!
Atyám! :D Hogyan bírod ki pétekig :roll: :D :?: Kitartás! és drukkhegyek ezerrel!!!! :!: :!: :!:

Kata!
:)

Ladiva!
:) a lottó ötöst is kidrukkolom Neked. ezen ne múljon :D

Wepe!
köszönöm a drukkokat!!! próbálok nem idegeskedni a nyh miatt, ha már ennyien mondjátok...
dezsina

Sziasztok!

Dezsina,
szuper!!!! 15 tüsző...nem kispályázol :lol: A mnyh még vastagodni fog, és úgy tudom pé napján a legvastagabb.

Elolvastam amit írtatok, de tiszta ziz vagyok ma, úgyhogy nem tudok semmire reagálni :oops: Megyek is, inkább alszom egy picit.

i.kata

Kata!
csakhogy megjöttél!! :wink:
Hogy megy a tanulás?
köszi a biztatást!!!! Lassan Ti is spontákodhattok!!! :wink:
dezsina

Teszt eltolva vasárnap reggelre.Apa ebből nem enged :? :?
Azt mondta különben beárul a tanár úrnál :D :D :D
De látom rajta hogy már ő is nagyon várja :lol: :lol:

Kép
Vendég

Dezsina,
most még nem vészes a suli, de jövőhéten nekiállok a szakdoga írásnak, és egy hónap múlva 80%-ra készen kell lennünk. Ezt most tudtuk meg 2 hete. :roll: Minden más szakiránynak később kell leadnia 1-2 hónappal, csak nekünk ilyen szűk a határidőnk :evil:

Kriszta,
párod még lehet hogy meggondolja magát, nem? Mondjuk nem az a lényeg hogy mikor tesztelsz, hanem hogy mit mutat a teszt :wink:

i.kata

Kislányok!
jó hétvégét!!! hétfőn jövök dél körül!
Addig is vigyázzatok magatokra :D
dezsina

Dezsina,
jó pihit! Hétfőn várunk a hírekkel :wink:

i.kata

Sziasztok !

Kriszti, hát amit apa mond, azt be kell tartani :wink: és Katának van igaza, a lényeg mit mutat, addig is tarts ki, én szorítok a II -hoz ! :wink:

Mindenkinek jó hétvégét !
wepe

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok! :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
Most biztos nem leszek népszerű,de én apával értek egyet,szerintem várd ki a tanár úr által mondott időpontot!Az a tuti és az már biztos!Nem véletlenül mondanak időpontot!De a sikerben én biztos vagyok!!!De ezt te is tudod! :lol: :wink:
Nagyon vigyázz magadra és a kapaszkodó(k)-ra!Mert valaki biztosan kapaszkodik odabent! :P :P :P :P

Dezsina várjuk a hétfőt,aztán már mindjárt itt is a szerda! :lol:

Zsuzska kismami!!!
Egyik nagy örömöm okozója,milyen jó hogy vannak számomra ilyen örömforrások is!Azért lazítsál,pihenjél is néha! :lol: :wink:

Wepe!
Gondolok rád is sokat és repítem neked az időt előre! :lol:
Na és persze Ladivának és Katának is!

Peti mami!
Pocak simi!

:wink:
Lilla!
remélem Kirusnak otthon van apuci és élvezi az együtt töltött időt!!!! :lol:

Mindenki legyen jó kislány,sziasztok!!!!

belluska

Sziasztok!

Mindenkinek jó hétvégét :D

Betartom az időpontot, becsszó :!: :!:

Zsuzska
Jó pocaknövesztgetést :D Mosolygós pocaksimit küldök a pocaklakóknak és ez persze Fitire is vonatkozik!!

Dezsinának pedig sok-sok tüszőnövelőt :D :D
hétfőn várunk.

Belluska
Annyira szeretném hogy igazad legyen :lol: :lol:
Jó hétvégét nektek, sok-sok nevetést, mókát.

Kata
Szerintem sokal jobb másért izgulni mint hogy a saját eredményeinkre várunk.Én szívesen izgulnék már érted, Wepéért,Ladiváért. Kitartás a vizsgákhoz, küldök egy kis agyserkentő energiát :D :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

Kriszta,
ebben igazad van, mert szerintem is könnyebb másért izgulni, mint türelmetlenül várni a saját eredményünket. A várakozásban én sem vagyok túl jó :oops:

i.kata

Szia Kriszta!
Én is szeretném,hogy igazam legyen!Annyira szorítok értetek :!: :!: :!: :!: :lol:
Köszönjük jól telt eddig a hétvége,Katával szánkóztunk(most először),nagyon tetszett neki! :P
Holnap vendégek jönnek hozzánk,úgy hogy Katának lesz nyüzsi amit imád!!! :lol:
Remélem nektek is kellemesen telt(telik) majd a hétvége! :lol: :lol:

Ma nem volt túl nagy nyüzsi itt,de remélem ez azt jelenti,hogy mindenki kikapcsolódik!

Jó éjszakát! :D

belluska

Jó reggelt!!!! :lol: :lol: :lol:

belluska

Sziasztok !

Belluska, köszönjünk az idő repítést :wink:
wepe

Ladiva, Kata Ti mikor mentek vv-re ?
wepe

Sziasztok!

Wepe,
én még nem tudom mikor megyek. Majd márciusban betelefonálok, és akkor gondolom már nagyjából látni fogják mikorra szól a sorszámom és akkor mikor mehetek vv-re.

i.kata

Szaisztok!
Végre itthon vagyunk... nagyon fárasztó volt a hétvége, de nagyon jó volt anyuéknál. Ma elmondtuk nagyikámnak is a nagy hírt, és elsírta magát.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt mindenkinek!

Aki ma az intézetbe megy azt várjuk a hírekkel :D

Kép
Vendég

Sziasztok !

Hát már megint esik a hó, nem is tudom, hogy örüljek vagy ne :shock:

Dezsina megy uh-ra , megy még valaki ? :shock:

Kata, köszi a választ :wink:
wepe

Sziasztok!

Dezsina!
Várunk a sok tüszős hírekkel!!!! :lol: :lol: :lol:

Legyen szép mindenkinek a napja!
Megyek,mert Katával menni kell ki a hóba!Már teljesen be van zsongva! :D

belluska

Képzeljétek, éjszaka begörcsölt a gyomrom Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused
Elmentünk az ügyeletre 1.30kor, onnan átküldtek a Dél-Pestibe. Ott majdnem leszedték a fejemet, hogy mért oda mentem én fájó gyomorral..... de legalább láttam manócskáékat.
Ezt írták a papíromra:
Uterus átmérője: 50 mm, benne két szabályos petezsák látható.
A: 12 mm, szikhólyag látható, szívműködés még nem mutatható ki.
B: 12 mm, szikhólyag látható, szívműködés még nem mutatható ki.
Fentieken kívül láthatő egy kisebb 7 mm átmérőjű petezsák, GSD 7mm, melyben szikhólyag nem látható.

Szóval a héten betegszabin vagyok, csüt-től meg veszélyeztetett betegszabin leszek.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja, és reggel elmentem a körzetishez, ő mondta, hogy szerinte nem vírus, mert az nem múlt volna el ilyen gyorsan. Valószínűbb, hogy valami miatt feljött a gyomorsavam. Aludjak magasabban, ne igyak szénsavasat, ne egyek fűszereset. És ha csüt-ön voltunk az uhu-n, utána adjam be neki a veszélytetettről az igazolást és soron kívül kiír. Maradjak itthon végig, mert most ha bármit elkapok, el is vetélhetek rögtön Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Na itt megijedtem rendesen.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska
Vigyázz magatokra!
De jó hogy megint láttad a picurkáidat :lol: :lol:
Pihenj, pihenj,pihenj :D :D

Kép
Vendég

sziasztok!

Kriszti!
drukkok a csíkoknak!!! nagyon szorítok Neked!!!! Kitartás!!!

Zsuzska!
atyám fia!!! :o Micsoda éjszaka! Vigyázz magatokra! és gratulálok az UH-hoz!!! :)

rólam:
végül is az UH-n 12 tüszőt láttak. a jobb oldalon 4et, ott van egy 20mm is, a bal oldalon 8-at. ott van 2db 20mm is. a többi tizenvalahány. de nem tudtam figyelni, mert elkeseredtem, mert az elözőekben mindig több tüsző volt és nagyobbak voltak. :?
ma tüszőrepi (és még szurnom kellett 3 merionalt reggel, ilyen sem volt még, hogy tüszőrepi napján szurni kelljen :roll: ) és akkor szerdán punkció! Nagyon izgulok!!! (a bal petefészkem kiszakad a helyéről, nem tudom, hogy bírom ki még szerda reggelik :roll: )

Képzeljétek ma áramszünet volt az inétzetben! És micsoda profi módon, azonnal 1-2 másodperc alatt máris bekapcsolt az aggregát! micsoda profizmus :D Tanár úr ecsetelte, hogy dupplán biztosítva van a labor fent és a műtétek is simán folytak tovább és nem volt semmilyen pánik! Olyan jó érzés, hogy biztonságban vagyunk! :)
dezsina

Sziasztok!

Dezsina,
micsoda izgalmakban volt ma részed bent az intézetben, nem semmi :roll:
Ne keseredj el, ha annak a 12-nek akár csak a fele is beindul, az tökéletes lesz. Lehet pont azért fog most sikerülni, mert most máshogy alakultak a dolgok :wink:

Zsuzska,
de jó, akkor ketten már tuti vannak :lol: Jajj, annyira örülök!

Belluska,
nektek jó szánkózást!

Wepe,
én csak addig örülök a hónak, amíg nem olvad :wink:

i.kata

Kristi!
Drukk a csíkokhoz, nagyon szorítok :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Dezsina!
Hajrá szerda :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Csurihegyek!!!!!!!!
Áramszünet :shock: :shock: :shock: :shock:
Még jó, hogy mindenre fel vannak készülve 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
muszáj felkészültnek lenniük, mert a lombikhoz szükség van az inkubátorokra...

i.kata

Kata!
:D na mit szólsz... még fűtés sem volt amikor reggel beértem. De a Tanár úr azt mondta, hogy a fentiek nem fáznak. Szegénykék... Ők is izgulhattak!

Zsuzska!
köszi! rámfér a drukk! :)
dezsina

Dezsina, a Tieid a minőségre mentek, nem a mennyiségre :wink:
Mnxh-t nem mérték ? Kíváncsi lettem volna. :shock:

Zsuzska, pihizzél sokat ! :D :D :D

Kata, valahogy én is úgy vagyok, de legjobb lenne, ha karikor lett volna, mert akkor már túl lennénk rajta :o és mi a nyár elejét várjuk, de marhára :lol: :lol: :lol: :lol: úgye ? hogy bírod a várakozást ?
wepe

Dezsina!
Ezen tényleg ne izgulj,a minőség a lényeg,de volt hogy én is elkeseredtem,mert mást mondtak a pár nappal későbbi uh.-on,szinte így mint neked,és 15-nél kevesebbem sosem volt a végére! :wink:
Meglátod,hogy szupik lesznek szerdára!

Zsuzska!
De jó,hogy láttad a picikéket,akkor a kettő már tuti biztos!Szupiiiiiiiiii! :lol: :lol: :lol:
Vigyázz magadra,hogy rajtad ne múlhasson semmi,én is így voltam a kismamaságom alatt ezzel!De amúgy nyugi,mert kapaszkodnak ők rendesen,tudják,hogy jó anyucijuk lesz! :D :wink:

Kata!
Szánkózás megvolt! :P Jól kifáradtunk,de legalább jobban alszanak majd! :wink:

Kriszta!
Kitartás és drukk,drukk,drukk,drukk!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Wepe!
Részemről továbbra is megy az időrepítés ezerrel! :wink:

belluska

Wepe!
:D minőség!!! Jó lenne!
de mértek, és még mindig csak 9mm :?
Viszont most hívtam Siposdokit, és nagyon megnyugtatott, mert azt mondta, hogy nagyon meg van elégedve a vv eredményével. Most már nyugis vagyok.
Neked kitartás a várakozáshot! Tudom, hogy borzasztó... De a legrosszabb a tesztre várás :x
dezsina

Belluska!
egyszerre írtunk :P
köszönöm a bíztatást :!: Most egy icipicit megnyugodtam a telefon után, de nagyon fel vagyok spanolva!!!
este repesztek 8) (repesztetek)
dezsina

Dezsina!
NYUGI,NYUGI,NYUGI!!!!!!
Nem tesz jót ha idegeskedsz nagyon és úgyis rendben lesz minden! :lol:
Kis felspanolás engedélyezett,az még természetes is! :lol:
Amúgy én is izgulós típus vagyok! :oops: :(

belluska

Ja és Dezsina!
Sipos doktornak csak is hinni szabad,tehát megnyugodhatsz! :lol: