Új privát üzeneted érkezett!

Spanyol... jó nyelv... gimiben tanultam :lol: :wink:
Vendég
 


Én most németet tanulok... már volt egy alapfokú nyelvvizsgám, de szeretnék legalább középfokút
Vendég
 


xp ha erre gondoltál,nem vagyok egy nagy tudor számítógép terén

sutimano76
 
 

 
 

Én a suliba 6 évig tanultam németet,de ha válaszolnom kell egy kérdésre, angolul(amit soha nem tanultam) hamarabb eszembe jut a válasz mint németül.

sutimano76
 
 


Nitácska,nekem van egy ismeősöm aki fodrásznak tanul,de neki van egy csomó gyakorlat órája.A távoktatásban ezt hogy oldod meg?

sutimano76
 
 


Sütimanó
PAINT nincs a gépeden?
(start/minden program/kellékek/paint)

photo editor? picture manager? Ilyenek nincsenek?
http://www.irfanview.com/
Ez letölthető....

Engem az angol nem vonz.
Vendég
 


A paint után mi a teendő?

sutimano76
 
 


Akkor olyanod van... :wink:

Fájl/megnyitás... megnyitod a képet...
Utána... Szerkesztés/összes kijelölése...
Kép/nyújtás-döntés/függőlegesen, vízszintesen változtathatod a méretet...

Érdemes az irfanview-et letölteni, ha másod nincs...
Vendég
 


Köszi mabe,bár sikerült de elég rossz lett a kép minőség.

sutimano76
 
 


Bex! H.Frigyes biztos, hogy jó szakember, és korrektül kezelt. amiket irsz azok alapján elég valószinűnek tűnik a diagnózis. Most milyen tüneteid vannak? Most is vannak asthmás rohamaid? Készült rólad CT is? Ha a tüneteid most nem túl erősek, zavaróak, akkor én gyógyszert semmiképp nem javasolnék a terhesség alatt, de az első trimeszterben semmiképp. Használhatsz Sterimar orrsprayt (tengervizes), vagy orrmosót, ezek természetes módszerek és nagyon jók.

Mabe! Lehet, hogy vannak közös ismerősök, te hol dolgozol? Én a Bajcsyban dolgoztam.

Álomkór nálam is van...De mivel a kicsi lányom minden reggel 6kor ébred, és utána 9-ig nem hajlandó visszaaludni, igy talán érthető is...Úgyhogy délután is alszunk együtt egy órácskát. Este viszont amikor a férjemmel is tudok kicsit lenni nem akarok 8kor kidőlni, igy tartom magam kb. 11ig...(de sokszor nem sikerül :) )

Nitácska, a hasunk ezek szerint hasonlóan rohamtempóban nő!!!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Hgrita!

Ha mész kombitesztre, ott az árban benne van a 4d is és kapsz cd-t meg képet is.Ugye, te írtad?

Foglalkozás: én angoltanár/tanító vagyok, meg fejlesztőpedagógus, de már 6. éve itthon vagyok. Nem hiányzik a suli, gyerekek meg itthon is vannak :lol:
Amúgy meg a bátyám helyett végzek egy fősulit, azaz én írom a beadandó dolgozatait. Így szellemileg sem épülök le.
Azért angolból jó lenne felfejlődnöm, mert mivel nem tanítom, sokat felejtettem.

Kép
arvaerika
 
 


Aludtam délután :wink:

Neirda
Apácska F-O-G orvos...(Bajcsyban aneszt. asszisztenst ismerek :wink: )
Vendég
 


Mabe!
Csini az új voanlzód!

Pár napig nem voltam és lemaradtam. Üdv az újaknak!!!

Szüléshez nem tudok hozzászólni és az ikrek miatt én a császár mellett állok egyenlőre, mert mindennél fontosabb, hogy ők épségben jöjjenek ki.

KépKép
zsófikukac
 
 


Szia Zsófi!

Nagyon irigyellek az ikrek miatt,én is ikreket szerettem volna,apai ágon lehetett is volna rá esély,de nem lett.
Bár így hogy egyedül van is nagyon várom őt.

sutimano76
 
 


Sziasztok!

Már régen írtam Nektek...:)

Akkor kezdem: :D
Álomkór: Én alig tudok elaludni hajnali 2-3 körül, de 1 hete minden du. olyan voltam, mint akit fejbe vágtak. Jó volt, mert akkor jól esett szundikálni.

Nekem a melleim általában reggel és este akarnak leszakadni, de mostanában enyhültek a fájdalmak...sőt, ma szinte egyáltalán nem érzem.

Hányingerem ritkán van de néha percenként kívánok meg kajákat, hol ezt-hol azt. (Pl. tegnap előtt oda voltam a húslevesért, éjjel is ettem (tasakos), tegnap meg csinált a párom nekem igazit, de szegényke feleslegesen, mert nem kívántam egyáltalán.:) Na, de ma ettem és nagyon fincsi lett.:)

Ma reggel ismét úgy ébredtem, hogy a 6 kilós macskánk ráugrott a hasamra... :?
Nagyon ideges lettem...mert féltem a babát, de remélem ilyen kihatások nem veszélyeztetik még...?
Büntetésből ahogy magamhoz tértem megfürdettem mind a kettőt...:)

Nekem csak a vérvételem van meg még fogorvoshoz a 12. hét után szeretnék ellátogatni, meg fogalmam sincs, hogy hova küldték a vérvételem eredményét (vércsop., meg máj)? Erről tudtok valamit, hogy hova szokott menni általában?


Én nekem, ez már olyan sok idő, márc. 4. még olyan messze van a köv. UH-ig.:D Pedig csak másfél hete voltam utoljára.:) De már hiányzik a látvány.:)

Ezzel nem vagyok egyedül azt hiszem.

Munka: Én most munkanélkülin vagyok, de előtte recepciós voltam Pesten egy irodaházban.

További szép estét...:)
hajnalocska
 
 


Sziasztok! :)
Hű de régen voltam, nem is próbálkozom a visszaolvasással :)
Remélem mindenki jól van, s szépen növögetnek a pocaklakók! :)
Üdvözlet az újaknak!

Én kis Csöppkémet már néha érzem mocorogni! :DDDDDDDDD Persze nem mindig, ahhoz még csöppke, csak ha éppen olyan testhelyzetben vagyok. De olyan jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!

Alig két hét múlva Uh, szuper!!! Most mintha repülne az idő...

vicger
 
 


Sziasztok!

Neirda köszi szépen. Az orrom van bedugulva nagyon és nem használ a Sterimar. Éjszaka arra riadok, hogy nem kapok levegőt, szám, torkom kiszáradva. Aztán órákig nem tudok visszaaludni. Asthmaroham nincs. Időnként nehézlégzés, de kaptam 2 turbohalert, azt szedem. Azt lehet, furcsa volt olvasni, mert ezeken rajta van a tájékoztatón, hogy lehet. :)
Hajnalocska, szerintem az ijedségbe halnék bele, ha álmomban rámugrna a macsek.
Lányok mi is aludtunk délután, de csak keveset, mert vacsit kellett főzni, nehezemre esett felkelni.
Én is álomkórós vagyok.
bex13
 
 


Ölni tudnék egy igazi hamburgerért, sok zöldséggel, hagymával, dupla hússal................ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Az álomkór szerintem rajta van mindannyiunkon :D

vicger
 
 


sutimano ezt csak hobbi szinten csinálom......nem tudtam volna bejárni gyakorlati órákra meg anyagilag sokkal drágább mint a műkörmös tanfolyamom......
neirda bizony....már alig várom hogy hordhassam a még szekrény mélyén levő kismami ruháimat......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vicger tudom mit érzel. Múlt héten voltam így, akkor kétszer is azt ettünk. Most is van a fagyasztóban husi. Sok helyen telirakják csalamádéval, de az nem jó. Imádom benne a friss zöldségeket. Hagyma, uborka, paradicsom, káposzta........ Én is ennék. Ha itt lennél a közelbe csinálnék neked. :)
Én nem tudom mi lesz velem. Eleve + súllyal indulok és eddig max. 1,5-szer ettem egy nap, de most muszáj 3-szor. Bálna leszek.
bex13
 
 


Bex :) :) ne csináld, mert megvadulok :D
Rajtam is van + nem is kevés, hisz legkisebbem is csak egy éve született, s 11 hóig szopizott... Na mindegy, innen szép nyerni, nem igaz? :)
Azért a hamburgerért bevállalnék 10 felülést :lol:

vicger
 
 


Sziasztok!

Csak bekukkantottam :wink:

Egy hamburgert én is legyűrnék! :) :?

Jó éjt!

Kép

Kép
tisz
 
 


Sziasztok!

Tegnap egész nap a WC csészét ölelgettem, szóval én a hamburger evéstől messze vagyok. De örömmel látom, hogy egyszer vége lesz ennek az időszaknak is és fogok én még jóízűen enni.

Vicger hogy-hogy már érzed a babát?
Vendég
 


Jó reggelt!

Tegnap megjártuk Anyósékat. Ilyenkor olyan jó, mert tudunk pihenni, Andris ugyanis csak a Mamával hajlandó bármit csinálni, öltözni, vetkőzni, enni, játszani. És volt hó, úgy hogy nagyfiam tudott szánkózni, hóembert építeni. Itt Budapesten ez nem annyira kivitelezhető sajnos. Bár hóembert már építettünk a parkban, de az csak egy kis bébihóember lett. :)

A hamburgert ne is említsétek. Nem vagyunk nagy gyorsétterembe járók, de már hetek óta shake-et kívántam. Mikor a múltkor voltunk a dokinál rábeszéltem a férjemet, hogy térjünk be egy drive-in-be és pillanatok alatt bevágtam egy dupla sajntburgert és egy csokifagyit. Olyan jól esett!

Súly: Andrissal 58 kilósan estem teherbe, akkor 34 hét alatt csak 8 kilót híztam. Most 3 év után 68 kilósan kezdtem a terhességet, így én is jócskán érzem magamon a plusz kilókat. Bár férjem szerint a +10 kg egy része izom, mert annyit kellett Andrist emelgetni (már nem teszem, mert 16 kg), hogy jól megerősödtem. Tény hogy a 10 kg 1 ruhaszámnövekedést jelentett csak. Remélem azért 15 kg hízással megúszom majd. :oops:

Nekem az alvással szerencsém van. Bár Andrisom reggel fél6kor kel mindig (és éjfél körül átköltözik közénk, szóval nem annyira pihentető az éjjel), de délelőtt mindig megyünk valahova, így jól kifárad, délben ebédelünk, aztán együtt alszunk 2 órát az ágyunkban. Az annyira pihe-puha gyönyörűség. :lol:

Erika: CD-t kell vinni vagy adják? Már alig várom!

Tali: Idővel majd tényleg szervezhetünk személyes talit is. Annyira más személyesen megismerkedni. Budapest belvárosa a pestiek többségének biztos megoldható. És milyen jó lenne majd együtt fagyizni vagy sütizni. Én akár nálunk is szívesen látlak majd benneteket, bár nem nagy a lakás, de ha valaki gyereket is akar hozni (meglévőt), akkor itt játszhatnak is együtt, amíg mi beszélgetünk.

Hú, már nem emlékszem ki kérdezte: A XI.kerületben lakunk, de nem a Szent Imrében szülök, hanem az Uzsokiban, a dokim miatt. A Szent Imre tényleg jól felszerelt, de nagyon zsúfolt is emiatt, rengetegen jönnek ide szülni messziről is. Ha érdekel, barátnőktől utánakérdezhetek megbízható orvosoknak.

Ebéd után megyünk a gyerkőccel a Kopaszi-gátra. Ezt főleg tavasszal és nyáron szívesen ajánlom bárkinek, aki el tud jönni a Lágymányosi-híd budai hídfőjéhez. Van gyönyörű, kiépített, virággal borított sétánya, le lehet sétálni a Dunához, homokizni, követ dobálni, van játszótér, lehet biciklizni, egyszóval szuper!

Kép

Kép
hgrita
 
 


[quote="arvaerika"]J írta:arvaerikaaj, Bibi, félreértettél!!!!!!

Nem az irományodra mondtam, hogy nem lehetne-e rövidebben, hanem a nevedre :lol: Mert olyan nehéz kiírni!

Remélem nem sértettelek meg!!!!!Nem ezt akartam, bocsi!




Erika: Nem, persze,hogy nem :) ... csak érzékenyebb vagyok, és mindenre ugrom mostanában ... nem is tudom, mitől lehet :lol: ...ja, hogy terhes vagyok, és ezért ? :):):)

Bibike a kislányom beceneve, Brumi pedig a kicsi a pocakomban:) ... amúgy Tünde vagyok ;)
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, cstlakozhatnék-e hozzátok. Én csak kedden este megyek orvoshoz, de számításaim szerint szeptember 23. lesz az időpontunk.
32 éves vagyok, egy négy éves lányom van, és viszonylag új munkahelyen -kb. fél éve - dolgozom.
Még nem sikerült az összes hozzászólást végigolvasnom, de rajta vagyok az ügyön :)
Örülnék, ha csatlakozhatnék ehhez a jó kis társasághoz.

Szép (és hányásmentes) napot mindenkinek! :D


Kép
Kép
mazsom
 
 


Szia mazsom!

Üdv köztünk,én se tartozom ide túl régen,de a csajok tényleg nagyon jó fejek.Ki az orvosod és hol fogsz szülni?Hol laksz?Mivel foglalkozol?

sutimano76
 
 


sutimano

kösz a kedves fogadtatást.
Én Tatabányán fogok szülni Dr. Jánoska Évánál.
Dunaalmáson lakom és egészségfejlesztő vagyok. (egyébként diplomás ápoló).

Nekem ezzel a terhességgel szerencsére semmi problémám nincsen, csak a melleim feszülnek. Ezen kívül semmit nem érzek, amit a lányomnál végigszenvedtem (folyamatos émelygés, hányinger, rossz közérzet).

Most mennem kell, mert a családom nem hagy :D
(itt csikiznek közben és beleírogatnak)
mazsom
 
 


Szép napot Lányok!

Hajnalocska
Véreredmény nem ott van, ahol levették? Vagy annál az orvosnál, aki kérte?
(én még majd csak holnap intézem el a vérvételt, az EKG-t és a 12. heti UH-t)

Vicger
Érzed a babát? :roll:

Babus
Sajnálom a rosszullétedet!

Tali
:cry: :cry: :cry: :cry:
A pesti belváros nekem nagyon messze van.

Mazsom
Persze, hogy csatlakozhatsz!
(alapképzettség szerint én is DÁ-s vagyok :wink: )
Vendég
 


Szia Mazsom, üdv nálunk! :)

Érzem, mert már negyedik baba, s minél többedik várandóság, annál korábban lehet érezni. S mivel tudom mit kell érezni, így lényegesen egyszerűbb is, mint első babánál :) Atinál, a 3. babánál a 12. héten éreztem először. Szóval egyáltalán nem ördögtől való dolog ez ;) :wink:

vicger
 
 


mazsom üdv köztünk.gratula a tesóhoz.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Megjártuk a kocsonyafesztivált :) Micsoda tömegnyomor, szörnyű.. s valami csoda folytán láthatatlan ilyenkor a babakocsi, simán neki mennek az emberek :evil: ... Érti ezt valaki?
Ja, és kocsonya már alig van, úgyhogy akit érdekel az igyekezzen! ;)

vicger
 
 


Mazsom!

Üdv köztünk!

Hgrita!

CD-t adnak!

Vicger!

Én is érzem a babát, ha pl. az oldalamon fekszem, és azon a felén, ahol nyomja az ágy, határozottan rugdos. Amúgy meg lájtosan.
Hát, igen, többediknél már hamarabb érzi az ember lánya :D
Állítólag, akinél a mellső falon van a lepény, azok eleve később érzik.

Kép
arvaerika
 
 


Erika :) örülök, hogy megerősítesz, a végén még ufónak tűntem volna ;) ;)

vicger
 
 


Vicger: Hú, de jó lehetett. Kocsonya! :wink: Hát, igen hasonló tapasztalatom van a babakocsival. Nálunk is a környéken, piac, rendelő, mintha nem is lenne velem gyerek. Ugye mi már gyalogosan közlekedünk, de simán meglökik, még én rángatom szegényt el az útból, hogy nehogy eltapossák.Pedig aztán nem olyan csöppnyi már a maga 93 cm-ével és 16 kilójával. :) Már én is alig várom, hogy érezzem a babát mocorogni, az ad az embernek egy megnyugtató visszajelzést. Én is reménykedem, hogy most előbb fogom érezni, mint Andrissal. :)

Mazsom, üdv!

Kép

Kép
hgrita
 
 


hgrita az egész családból egyedül a 7 éves fiam szereti a kocsonyát :). Ráadásul én nem is készítettem még soha.. lassan ideje lenne. Csak azt nem tudom, hogy mini adagban is el lehet e készíteni :)

vicger
 
 


Mazsom!
Üdv itt!!! :lol:

Hajnalocska!!!
Én bizonyos eredményekért visszamentem a laborba, de amit nem tt csinálnak, hepa, toxoplasma, azok a védőnőhöz mennek vissza. :wink:

Sütimanó!
Igazából én nem annyira szerettem vona ikreket. (húú remélem Babákok ezt nem hallják) Az endometriózisom miatt a doki is egy babának szurkolt, hogy kisetsót minél előbb beiktassuk, így lenne esélyem a gyógyulásra. Nekünk lombik volt, benne volt a pakliban a 2 baba, mert 3 embriót ültettek vissza.
Most már nagyon örülök mindkettőjüknek, de őszintén megmondom be is vagyok sza..va. :oops:
Most még pisilni is alig tudok éjjel felkelni, hogy fogok a két Babához? :roll: :oops: :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsófi teljesen megértelek, hogy kicsit be vagy tojva ;), de nyugodj meg, biztos vagyok benne, hogy meg fogod oldani akár az éjszakai felkeléseket, akár a kettős szoptatást, akár a fürdetést, vagy bármi mást! Nem lesz semmi baj! :)
S milyen klassz lesz a babáknak, hogy mindig lesz kivel játszani, hogy egymás gondolatait is tudják! Ez nagyon fantasztikus dolog :) :) :)

vicger
 
 


Vicger!

:lol: :lol: :lol: Nem vagyunk ufók!

Zsófi!

Igen, előnyei is lesznek, hogy ketten vannak, az erőid meg megsokszorozódnak, mert muszáj lesz! Ne, félj, több előnye lesz, m int hátránya.
Amúgy lesz segítséged? (bocsi, ha már írtad)

Kép
arvaerika
 
 


Vicger!
Köszi! :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsófi!

Nagyon fárasztó én tudom,mert a környezetem van pár ikres,akik meséltek.De nekem vagy egy anyósom aki (20 éve )vár egy unokára és egy nővérem aki szeretett volna még egy gyereket,de nem éppen ennek a férfinak akivel most él,ráadásul mindketten kijelentették hogy folyton náluk lesz a gyerek.Így annyi segítségem lenne hogy még egy hármas ikrek is belefért volna,így maradt volna nekem is egy pici :D :D

sutimano76
 
 


Suti!
Segítségem nekem is lesz sok. De ezek a babák a mienk lesznek és nem a nagyszülőké. Persze szívesen veszem majd a segítséget, de ez a feladat az enyém és a férjemé. Én legalábbis így gondolom. :roll:

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsófi,
én se szívesen adtam volna de ha egész nap itt vannak nálunk akkor biztos úgy kellett volna kivenni a gyereket a kezükből.Én például megkértem anyósom hogy kb2-3 hétre költözzön ki és segítsen,de ha belejövök akkor nem szeretném ha folyton a nyakunkon lógnának,pedig van rá sansz.Mikor megmondtuk hogy babát várunk,az első mondatuk az volt hogy akkor holnap elkezdik csinálni a babaszobát náluk!!!!Kérdem én még minek?

sutimano76
 
 


Sziasztok!

Hú de sokat írtatok :lol: Most értem a végére :lol: :lol:

Hát lányok, én is úgy vagyok vele, hogy az a lényeg, hogy az egészséges babánkat a kezünkben tartsuk a végén.
Sajnos az első babámnál nekem sem adatott meg, mert azonnal inkubátorba került :cry:

Egyik barátnőm mondta, hogy ő feltétlen olyan kórházban akar szülni, ahol állandóan jöhetnek látogatók stb. Hát, én ilyen kórházban szültem tavaly, és elég rossz volt látni, hogy az egyik szobatárs húga felült koszos cipővel, nadrágban a pelenkázóra, ahol elméletileg szinte sterilnek kellett volna lennie :roll:

Szóval az ilyen dolgok tényleg nem fontosak már annyira, mert minden figyelmünket a csöppség fogja lekötni :) Sőt, én pl. ilyen influenzás időben nem is annyira fogom bánni, ha nem átjáróház lesz majd a kórtermünk 8)

Vicker, dehogy nézünk ufónak a mocorgás-érzés miatt :wink: Tök jó már nektek :)

Ma mintha én is éreztem volna kis belső buborékolást, de még nem merem elhinni, hogy a Legkisebb lett volna :roll: (Akit apával még egyelőre Góliátnak becézünk, mert nagyon erős kis stapabírónak kell lennie :lol: )

Hasam nekem is nagyon nagy :oops: Ma anyósom megjegyezte, hogy azért hasam az még rendesen van (mielőtt kiderült a Baba fogyóztam), meg ma kérdezte, hogy hogy állunk papa "projekt" terén, de még nem mertem neki elmondani. Majd kb. 2-3 hét múlva, ha addig nem buktat le a pocakom :lol:

Foglalkozás: én ügyintéző vagyok egy nagy cégnél.
Vendég
 


Ja, és szerintem nálunk 80% esélye van, hogy kukacos legyen a Kisember, mert megint egyfolytában édességet ennék :oops: De azért igyekszem magam visszafogni :)
Vendég
 


sütimanó, ez így elég veszélyesen hangzik, mármint az anyóséknál lévő babaszoba... :shock: Én fixre sikítófrászt kaptam volna... :D Egyébként pedig szerintem simán belejössz a babázásba már két nap alatt, én a helyedben a 2-3 hetet lerövidíteném 1re :) De most csak magamból indulok ki. Én az első időkben ki nem adtam a kezemből egyik gyereket sem, segíthetnek a nagyik a mosásban, főzésben, takarításban, de a babával csak én foglalkozom :) Én már csak ilyen dinka vagyok :)

Boboka, kösz, hogy nem néztek ufónak :D
Valóban az a legfontosabb, hogy egészségesek legyenek a csöppök. Viszont az is nagyon befolyásoló a jövőre nézve, hogy hogyan születnek meg, születés után egyből mellre teszik e őket, rooming in ellátás van e stb...
Ami a látogatókat illeti én csak a Páromat viselem el szülés után, nagyik, rokonok maradjanak otthon.. gátsebbel üldögélni a társalgóban és bájmosolyogni, mikor mindened fáj, folyik a tej stb, számomra elég megjátszott :) :)
A pelenkázóra ülni meg nonszensz :evil:
Mikor Atit szültem a szobatársamnak egy alkesz anyukája volt, s állandóan bemászkált a szobánkba, ajtót persze sarkig nyitva hagyta, pedig többször kértük, hogy ne tegye, hisz szoptatunk, babák vannak stb... de aki hülye, az az is marad :evil: :evil:

vicger
 
 


én sajna nem sok segítségre számíthatok.....szüleim dolgoznak és messzebb laknak tőlünk....anyóssal gyűlöljük egymást.....de majd a párom és én megoldjuk..... :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vicger, hát igen, az átjáróház az tiszta dili volt...
Engem amikor letoltak a műtőből egyből a kórterembe kerültem, mert aznap nagy dömping volt a szülészeten, gondolom az intenzíven már nem volt hely, ugye a katéter, vagyis a zacsi (már bocs, hogy ilyeneket írok) lent volt az ágy alatt, mellettem a csaj pont indult haza, pereputty (nagyi, dédi, nagyobb gyerek, apuka és még Isten tudja ki) az ágy mellett, majd a férje megkérdez engem, a fél órája műtöttet, hogy azt az izét, amiben a pisi van, nem lehetne e eldugni, hogy neki ne kelljen ezt néznie :shock:

A rooming in szerintem is nagyon fontos meg az, hogy az apuka bejöhessen, esetleg max a Pici nagyija, de nem egyszerre csőstül az egész família...

Nekem anyuék tuti, hogy majd jönni fognak, bár én is szeretném úgy megoldani, hogy leginkább a háztartásban segítsenek, persze babázzanak is majd, de a nagyja legyen az én dolgom, elvégre is erre várunk 9 hónapot:)

Férjem anyukájáék már nem fiatalok, hozzájuk majd mi megyünk át pár órákra, ők segíteni nem nagyon tudnak, max finom kajákat küldenek majd nekünk :)
Vendég
 


Annyira nem félek együtt lenni anyósékkal,mert bírom őket.Meghát elég hamar összeköltöztünk a párommal,és ő akkor szedte össze magát anyagilag újra,így anyósoméknál laktunk kb 5 évig.Jó dolgom volt.
A segítséget a házimunka meg a babához való ébresztés miatt kértem.Biztos lesz olyan hogy annyira álmos leszek hogy pár pecig nem ébredek ha sír,na ekkor ő majd felkelt.
Szerintem nekem van a világon a legjobb anyósom!!!!!!!!

sutimano76
 
 


Hát én kicsit félek az átjáróház miatt,mert az uzsokiba nem sok választja el az ambulanciát a szobáktól,ha valaki uncsizik várakozás közben simán elsétálgathat.Mikor bent feküdtem lent a nőgyógy.-on és oda kellett felmennem,átmentem én az osztályon,a kismamák ott tologatták a babákat,ahol az utcáról bejövök jöttek mentek,szerintem ez egy influenzás időben nem valami higiénikus.JLehet ez csak de. van,de akkor ia.
A nőgyógy-on meg hetente volt a rendőrség.Egyik héten a nővérszobából vitték el a monitort,pár napra rá meg egy beteg pénztárcáját.

sutimano76
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?