Új privát üzeneted érkezett!

hgrita én most kéz lábápoló műkörömépítéssel foglalkozzom amint vége a tanfolyamnak.ami már csak pár alkalom......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bibiesbrumi: Rendszeresen jársz kineziológushoz? Vagy most valami speciális okból mentél el? Andris első gyógytornásza dolgozott kineziológusként is. Azóta izgat a dolog, de nem igazán tudom, hogy mikor érdemes hozzá fordulni.

Kép

Kép
hgrita
 
 


[quote="hgrita"]L írta:hgritaányok, ki mivel foglalkozik/ foglalkozott babázás előtt?


Én felszolgáló vagyok,ill.voltam.Épp azon gondolkodom hogy mivé képezzem át magam.Első kanyarba az angolra mennék rá,de a tanfolyamok sokba kerülnek ahhoz képest hogy milyen lassan haladnak(10×8 hét,heti 2×2 órával,az 10×40000.-,köszi),ja meg el se mehetnék,a neten meg még nem találtam ilyesmit.A munkám miatt már van alapom,érteni értek csak szókincs és nyelvtan nélkül nem megy a válasz. :cry:

sutimano76
 
 

 
 

Nitácska: Akkor biztos csinos lehet a kezed mindig. Én annyira elhanyagolom, hogy :oops: A mi vezetéknevünk is Hargitai és Andris is idén lesz 3. :wink:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Sutimano: Hát igen, nyelvtanárként tudom, hogy mennyire nem olcsó a nyelvtanulás. A legnagyobb gond a nagy csoportlétszám szokott lenni és még olyankor is sokba kerül. 6 fős csoportnál nagyobbal nem igazán lehet haladni. Tőlem is ment el már tanítvány, mert hiába szeretett volna tanulni, de kevesebb lett a bevétele és olyankor érthető módon ezen spórol az ember. Ha gondolod, adhatok tanácsot, hogy milyen könyvből tudnál otthon is gyakorolni nyelvtant egyedül.

Hol dolgoztál felszolgálóként? Éjszaka vagy nappali beosztásban?

Kép

Kép
hgrita
 
 


Én filmgyártással foglalkozom.Egy színész modell és gyerekügynökséget vezetek.Nagyon szeretem,sok filmet és reklámot csináltam már.

Kép
v.andi
 
 


[quote="hgrita"]L írta:hgritaányok, ki mivel foglalkozik/ foglalkozott babázás előtt?



Irodavezető vagyok egy Nyelvvizsgaközpontban - amolyan középvezető vagyok, illetve tanfolyamszervezéssel is foglalkozok, no meg statisztikus is vagyok egyben. :D

Kép
bububébi
 
 


Bububébi: Akkor szegről-végről kollegák vagyunk. :wink: Elárulod melyik nyelvvizsgaközpontról van szó? :wink:

Kép

Kép
hgrita
 
 


hgrita:nyaranta a robinson étteremben(városligeti tó) 11kor nyit és rosszabb esetbe 23-kor zár.,telente meg a nővérem varrodájába tanulgattam varrni,tetszik az is,de sokat (10-12óra/nap)kell dolgozni hogy jól lehessen keresni,nem nagyon fizetik meg a varrónőket.
A tanácsaidat könyvek küld el pü-ben légyszi,ngyon köszönöm.
v.andi neked nagyon jó melód van,biztos nagyon izgi,még 10 éve gondoltam rá hogy elmegyek statisztának,de aztán nem lett belőle semmi.Gondolom sok "celebet" ismersz????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.02.20 20:25-kor.

sutimano76
 
 


Rita: Nem tudom mi a kombinált vagy integrált teszt. Nagyon kezdő vagyok. Mint írtam, még nincs orvosom, az első nagyon gáz volt a második meg a genetikus, akihez megyünk 12-én. Akkor majd kiderül, lehet őt választom. Így még senki semmit nem mondott.
Viszont tegnap beszéltem a barátnőmmel és említettem neki, hogy mit olvastam tőletek az Istenhegyiről és kiderült ő is volt, és ő is a Hajdú Krisztinánál. Meggyőztetek, oda tuti elmegyek majd.
bex13
 
 


hgrita és hol laktok?
mi halásztelken... :)

egyépként most nem szép a kezem.nemrég lett leszedve a műköröm.de azért manikűrözöm magam hogy ne legyen csunya látvány a kezem...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sutimano,nem vesztettél semmit,hogy nem mentél.Sztem nem egy leányálom 12 órát egy huzamban "dolgozni".Igen,sok "celebet" ismerek,vannak,akiket kimondottan szeretek,de inkább munkakapcsolat.

Bex,Hajdú dr-nőről még rosszat nem hallottam. :wink:

Kép
v.andi
 
 


Bex: Mi március 10-én megyünk az Istenhegyi központba kombinált tesztre (vérvétel+UH). Itt remélem kellően megnyugtatnak minket is, mint itt már sokakat és akkor nem csináltatunk már más extra vizsgálatot. Andrissal nem mentünk el 4Dre, így most sem fogunk.

Nitácska: Budapesten a XI. kerületben lakunk. De Andris keresztszülei szigetszentmiklósiak. :wink:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Közben eszemben jutott egy kérdés: az első labor időhöz van kötve?Én még nem voltam,sztem a jövő héten tudom megejteni.Úgyis csak 12+2-n megyek dokihoz,és előtte egy maszek UH-ra :wink:

Kép
v.andi
 
 


Rég nem volt olyan munkahelyem ahol 10 óránál kevesebbet kellett ddolgozni.De meg lehet szokni bár nem könnyű.Az étterem csak nyaranta volt(8 nyarat húztam ott le).
Nem annyira szerettem korán kelni így nehezebb lett volna egy irodában reggel 8-16-ig ülni.Most két babát szeretnék,de utána egy ilyen m.hely lenne az ideális.
Kiket szeretsz???

sutimano76
 
 


Andi: Én úgy tudom, nincs időhöz kötve. Nekem Andrisnál a védőnő adta a beutalót kb. a 11.héten, szóval a 12.hét környékén csináltattam meg. Most csak azért csináltattam meg január közepén, mert a pajzsmirigyemet 3-4 havonta szoktuk ellenőrizni, így akkorra lett aktuális.

Kép

Kép
hgrita
 
 


köszi hgrita,akkor nem aggódom,jó lesz az a jövő héten is.Ez csak vér és vizelet,utána körzeti orvos.Hova kell még menni???

Kép
v.andi
 
 


V.andi.én 5 hetesen mentem először a dokimhoz,és elküldött vérvételre,vizeletre,fogászatra ,ekg-ra és a védőnőhöz(mindenhova a nődoki ad beutalót).Ezeket a papírokat és leleteket,meg a terhes könyvet már vinnem kellett volna a 7.héten,de mivel kórházba kerültem így a védőnőt meg az ekg-t a jövő héten intézem,a többit rögtön megcsináltattam.

sutimano76
 
 


Köszi neked is Sutimano.Mire megyek,minden meg lesz.

Kép
v.andi
 
 


rita akkor szoktatok a közelbe lenni......tavassza össze is futhatnánk nem? :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Andi: EKG-ra kell még menni, arra ad a háziorvos beutalót. Meg ugye ajánlják a fogorvost, de én azt Andrissal kihagytam. :oops: A rákszűrést és a kenetvételt ugye a nőgyógyász csinálja. Szerintem ennyi.[/img]

Kép

Kép
hgrita
 
 


Andi: Sutimanó beelőzött az EKG-ról. :wink: Nekem a nőgyógyászom azt mondta a háziorvostól kérjek mindenre beutalót.

Nitácska: Tavasszal egyébként is szívesen elmegyünk hozzátok, ha összejön. Nem vagytok messze. :wink:

Kép

Kép
hgrita
 
 


LÁnyok én főleg este tudok irni, szóval ti jó sokat termeltetek tegnap este óta :) :) :)

Ami a foglalkozást illeti, én orvos vagyok, fül-orr-gégész, de 2007 október óta nem dolgozom, amióta terhes lettem Ártemisszel. Nem voltam veszélyeztett, de mivel kiköltöztem Görögországba igy a pesti munkahelyemet otthagytam, és arra a pár hónapra meg itt már nem kezdtem el dolgozni, nem is hiszem, hogy jó egészségügyben terhesen dolgozni.

Szóval Bexnek akartam én is irni azokat amiket már ti leirtatok, hogy NYUGODJON MEG, tényleg úgy oldotta meg a "természet", hogy az első 2 hétben a mindent vagy semmit elve érvényesül, szóval ha "kibirta" amiket műveltünk velük, akkor nem lett semmi baja. Megkérdezhetem, hogy kihez jártál gégészhez? Szerintem is határozottan NE szedj gyógyszert az első trimeszterben. Gondolom krónikus gyulladásod van, az meg nem tegnap alakult ki, már jóideje ott van, szóval ne aggódj. Szivesen ajánlok neked nagyon jó kollegákat is, ha esetleg akarod.

Ami a pocakokat illeti, hát én is lefotóztam...Én lehet, hogy hiu dög vagyok, de egyáltalán nem örülök, hogy még csak 9 hetes vagyok, a picim még csak pár mm, és a hasam meg akkora mint egy ház...

Brumi! örülök, hogy te megértetted amit irtam. Mi volt a kinezologusnál? Én is úgy állok a másodikhoz, hogy elfogadom, hogy császár lesz, ha őt is rögtön megpuszilhatom, és amint levisznek a műtőből az ágyba megkapom, akkor boldog leszek!

Kép

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Nekem szerencsém van az ekg-val mert a háziorvosom megcsinálja így azért már nem kell külön rohangálnom.
Neirda hogyhogy most görögbe vagy?Milyen ott az élet?Meddig maradtok ott?

sutimano76
 
 


Hgrita! Örülök, hogy Andrissal végül minden jól végzödött. Azt hiszem amikor ilyet olvas az ember (főleg ha át is élte) már kevésbé érdekli, hogy kádban fog-e vajúdni vagy bordásfalon....Csak azt akarod, hogy egy egészséges babát tarts a karjaidban! És ez most biztos, hogy igy is lesz!!!

Sütimano! Még annyit akartam, hogy a haematoma akkor is kialakulhatott, még amikor beágyazódott a méhfalba a megtermékenyitett petesejt. Nekem is látszik egy haematoma, és az én orvosom ezt mondta. Igaz én nem véreztem, de engem semmitől sem tiltott el, nem mondta, hogy feküdjek. Persze azért csak NAGYON VIGYÁZZ MAGATOKRA! Ezt csak azért irtam, hogy picit megnyugodj!!
És minden tiszteletem azoké, akik birtok igy feküdni, tudom, hogy a cél szentesiti az eszközt, de nagyon nehéz lehet!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sütimanó! Én ide jöttem férjhez, úgyhogy valószinűleg örökre :) :) :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Neirda: szerencsés vagy,szép helyre mentél!!!
Kösz a nyugtatást,pozitívan állok hozzá,csak a maszatolásoknál van némi para.

Rita És Andi:mi is talizhatnánk ha majd felkelhetek már,hisz egy helyen fogunk szülni talán egy időben,és így akkor már ismerjük egymást ha összefutunk mégis???? :D

sutimano76
 
 


lányok ha vki megadja a telszámá mmsbe el küldöm az első pocakképem....sajna én nem tudom feltenni

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Rita hány hetes kortól lehet oda menni, hogy érdemlegeset mondjanak? Uh-t akarok majd ott csináltatni.
Neirda, köszi. Nyugodt vagyok, csak értetlen. Először sztk-ban, aztán kórházban, aztán hívtam fel egy kedves ügyfelemet aki doki, hogy ajánljon valakit, mert nem jobb. Akkor ajánlotta Dr. Helferrich Frigyest, aki szimpi volt és törődött is velem. Legalábbis először. Akkor vett kenetet. Kérdezte asthmás vagyok-e, mert gombára gondol. És akkor mondtam el neki a sztorit, hogy nyáron lent voltam egy elég erősen penészes pincében és akkor 15 év után kaptam egy elég erős rohamot. Azt mondja sokan nem hisznek benne, de a gomba tud ilyeneket produkálni. És ez kézenfekvőnek tűnik. Kitenyészteni nem sikerült, sem vírust, sem baktériumot, szerinte ez is a gombát támasztja alá. Most ez van! Vélemény?
bex13
 
 


hát ha ez tényleg gomba reméljük ki tudják kezelni....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska, nem. Egyenlőre nem adnak gyógyszert.
bex13
 
 


azért drukk.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi! Jó éjt mindenkinek!
bex13
 
 


[quote="hgrita"][ írta:hgritab]Bububébi: Akkor szegről-végről kollegák vagyunk. :wink: Elárulod melyik nyelvvizsgaközpontról van szó? :wink:


KITEX. És Te? :wink:

Látom, 11. kerületi vagy. A szent imrében fogsz szülni? Mert én nagyon gondolkodom hogy talán azt a kórházat kellene választani.

Kép
bububébi
 
 


Sziasztok!

Manósziget: én már megadtam az adataimat, asszem innen számítva a 4. oldalon, csak azért mondom, mert nem láttam a nevemen kívül többet a táblázatodban. :lol:

Két hét múlva megyek Down-kór vizsgálatra, még nem jelentkeztem be. Picit félek tőle, hogy minden rendben lesz-e, de hát ezen is túl kell lenni!!

Én is állandóan éhes vagyok, viszont reggel nem tudok tejet inni, mert kijön belőlem. Szerencsére már az epés hányás óta nem volt "rókás" élményem! :)
Úgy tudom, a 4-6 hónapos időszak a legkellemesebb. Vajon ez az örökös álomkór, álmosság mikor múlik el? Vagy ez már végigkísér engem (minket) 9 hónapon át? Már olyan ciki, a melóhelyen is többször majdnem elaludtam, mert ugye kávé nuku, úgyhogy szenvedek rendesen!!
Segítsetek!! 3 hónaptól felébredek vajon?? :)

Jóéjt Nektek és vigyázzunk magunkra!

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


peppino, én felébredtem :D
(4. hónap elején vagyok)

sőt, azt kell mondjam semmi hányinger+rókakoma :wink:

Kép
bububébi
 
 


Jó reggelt!
Este a barátok közt alatt úgy arcra estem,hogy se kép,se hang nem volt.6-kor meg nyílik a csipám.Én ma sajnos dolgozom,elég húzós napom lesz.Egy filmhez keresünk gyerekeket,biztos "kikészülők" estére 150 gyerektől :D

Sutimano,benne vagyok a taliban.Én legközelebb 17-én megyek dokihoz,de a magánrendelőjébe a leletekkel.Gondolom utána az UHra időpontot a kórházba.

Peppino,álomkór állítólag elmúlik.Én élvezem,de ugyanakkor zavar is,mert kicsit inaktívnak érzem magam délután.

Kép
v.andi
 
 


Arvaerika,
az előző terhességnél volt a papíromon ráírva, hogy veszélyeztetett terhes,
Most még papírom sincs..., ami igazolná a várandósságot, az első UH-n nem adott a doki, a következő majd csak március. Addig nem kell semmit csinálni, háziorvoshoz sem, védőnénihez sem.
Lehet, hogy nem kell betojinak lenni, de kicsit nagyobb figyelmet megérdemeltem volna, épp az előzmények miatt, bár, ha hetente vizsgálnak, sem tudják a dolgokat alakítani.

Kivetett az ágy 6.-kor, lassan kezdem a szombati háztartási műszakot.

Én is irodavezető vagyok, 60 km.-re onnan, ahol lakom, gazdasági ügyekkel foglalkozunk.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Jó reggelt!

HGrita
Aneszteziológiai szakasszisztensként dolgozom/dolgoztam. (szülészeti klinikán :wink: )

Sütimano
Az ELO-nál nem nézted a nyelvtanfolyamokat? Vagy magántanár, aki házhoz megy?

Andi
Elvileg a 12. hét előtt kell.Én majd hétfőn intézem el, ha már egyszer kimegyek a klinikára :wink: (lesz UH, labor, doktorok...)

Neirda
Lehet, hogy vannak közös ismerőseink?

EKG
Megcsinálják nekem a munkahelyen. Azért időnként vannak előnyei, ha az mber eü-ben dolgozik :lol:

Nitacska
Írtam PÜ-t!

Nekem muszáj volt kelni... apácska ment dolgozni :cry:
Azért én még visszabújok az ágyba :wink:
Vendég
 


Nitácska pocakja:

Kép
Vendég
 


mabe köszi....el is küldtem...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég
 


mabe örök hála és köszönöm........azért a striáim sajna látszanak.... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nagyon szívesen!

Másnak is segítek, ha képfelrakási gondja van :wink:
Vendég
 


sajna nekem az van mindíg..... :( :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt!

Andi,az én dokimnak van a rendelőjébe uh,így hiszem hogy berendelne a kórházba.Valahogy máshogy kéne összehozni,mondjuk napsütésben a akár a városligetben egy fagyizás a tó parton?

Mabe,azt nem mondtam hogy én könyvbőlnem tudok tanulni,én autót is megtanulok szerelni ha odaállítanak a kocsi mellé és ott a gyakorlatba tanítanak,de könyvből nem menne.A tesómék rendeltek az elotól,majd elkérem,a magántanár is drága,de tény hogy vele haladhatsz akkor csak tőld függ.

Már bocs de ha 6-kor kelnék én is állandóan álmos lennék.ha nem dolgoztok és később keltek akkor is álmosak vagytok?

sutimano76
 
 


Sütimanó
Nyelvtanulás ingyen nincs... vagy nagyon ritka....

Alvás... én már este 8-kor kidőlök... aztán alszom ebéd után is :wink:
Vendég
 


Igen sejtettem,hogy ingyen nincs.Bár argentínába él egy barátnőm,vele már megbeszéltem hogy megtanít spanyolul,végül is ő angolul is tud,majd felkeresem.Minkét nyeleven könnyebb lenne beszélnie,mint magyarul.
Hát éjfélkor kezdek elálmosodni,aztán hajnalba mikor a férjem kel,elmegyek wc-re,majd 9-kor csörög az óra hogy nem aludjam át a napot,de nem közben nem álmosodok el.
Mabe tudnál abba segíteni,hogy nincs a gépemen képszerkesztő,valahol le kéne kicsinyítenem a képet,hogy feltudjam ide rakni.

sutimano76
 
 


Sütimanó
Milyen program megy a gépeden?
Vendég
 


én is tanulok az elo-nél csak fodrászatot...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?