Új privát üzeneted érkezett!

Judit!
Félreértettél, szupi a hóemberkétek, főleg azon tény ismeretében, hogy 3 peces kesztű nélküli változat :)

Gyöngyi!
Arra megyünk majd akkor ;) De nekünk Békasra is ki kell jutni, és a Szentendrein is áll kifelé délután :( (az Árpád hídtól még a Margit felé lakunk)

zsanett

Sziasztok!

Farsang lezsírozva, kedd 16 óra :D

Judit,
Szuper Zorka a csajszis szánkóján :lol: És tényleg klassz ez az overallja. A hóembert már nem dicsérem, mert már nyalizásnak tűnne :roll: :lol:

Anita,
Ti mikor havaztatok? Nem ment Bogi oviba? Vagy csak Botival? Vagy ovi után?

Szandra,
Remélem is hogy holnap is kimennek :roll:

Kicsomagoltuk a szánkót!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Mi a Kisvakond dombnál voltunk szemészet után. Szuper volt (leszámítva a nagy "gyerekek" trágár szavait és viselkedését :evil: :( )! Maja eszméletlenül élvezte :D
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Sziasztok!!

Anikó!!!!!!!!!!!!! Ti is ott voltatok??? Hogy-hogy nem találkoztunk?? :lol: :lol:
Szuperek a képek.
A mieink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

A havazásunk képekben, délben :)

Kép Kép Kép

Anita
putyu

sziasztok,
Jó nézni ezeket a fotókat, remélem, jövőre már az én kisfickóm is így fogja élvezni a szánkózást!
És a tapasztalaok alapján megpróbálunk már összel beszerezni egy járgányt, hogy biztosan legyen, mire leesik az első hó :lol:

Szandra, jót nevettem, lelki szemeimmel lepergett előttem ez gyurmafilmbe is illő jelenet :lol: :lol: :lol:

Anikó, Gyöngyi, hol van ez a kisvakond domb? Itt, vecsésen? Itt én ekkora huplit még sehol nem láttam :shock:

Más: márc. 28-án ingyenes mozgásszűrő napot szervez a gyógytornászunk Fürge Lábak Mozgásfejlesztő Alapítványa, 0-14 éves korig várják a gyerekeket, részletek itt: http://www.furgelabak.atw.hu/

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Gyöngyi,
Mi pont délben voltunk ott. Ti? De tuti láttuk volna egymást. Egyébként csak mi voltunk meg az őrjöngő ifjúság. Látom Te is kivetted a részed a mulatságból :lol: Én is úgy lecsúsztam volna szánkóval, de valami oknál fogva mégsem... :wink:

Anita,
Helyes a részeges hóemberetek :lol: A mienk is ilyen dülöngélőre sikerült. Biztos együtt kocsmáztak, na majd holnap (ha addig még nem dől, olvad össze) az orrára koppintok :lol:

Kata,
Nem Vecsésen van, hanem a XVIII. kerben, a Béke térhez közel. Egy szuper játszótér és egy játszóház is van ott. Jó hely!

Lehúztátok a Judit kicsi hóemberét, úgyhogy délután gyorsan nekiálltunk a mi kertünkben egy másiknak :D
Kép Játszanak a gyerekek:-) Kép Kép A csodálat Kép Magasabb a Juditnál, de a háta nem szélesebb:-) Kép Kép

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Hát, igen, mi olyan három körül voltunk kint - én is azt gondolom láttuk volna egymást!

Szépek a hóemberek! :lol: :lol:

Kihasználom, hogy holnap még együtt vagyok a csajokkal: megismételjük a csúszkálást! Valaki csatlakozik???? Vagy mindenki ovizik??

ágyöngyi

Kata!

Szerinted mennyi időn belül kaphatunk időpontot? Annyira örültem a linknek, amit beszúrtál! Anyukám gyógytornász (csak nem csecsemős), és éppen a hétvégén nézegette Babócám lábait. Korai csípővizsgálaton voltunk ugyan, de most nem egyformán vannak a redők, és a bal lábija egy picit feszesebb, mint a másik. Nem szeretném, ha valami rosszul fejlődne, és ezért keresgéltem ilyen helyet, ahol megnéznék (ráadásul odafigyelve, nem sztk-s körülmények mellett).

Nem emlékszem, hogy mutattam-e milyen lábtartásból indultunk. Most akartam tenni képet, de meglátva ismét.... hát elszörnyedtem. Inkább nem mutatok ilyet :( A jelenlegi már sokkal-sokkal jobb. UH szerint a csípővel nincs gond.

Szóval köszi-köszi-köszi. Holnap fel is hívom őket! (Miután megkaptuk azt a bizonyos oltást. Remélem jobban viseli majd, mint az előzőt.)

Emlékszem, hogy írtatok már a nem kötelező oltásokról. Ti mit javasoltok? Van amit érdemes, vagy nagyon hasznos beadatni? Persze tudom, hogy nem most azonnal, csak betervezném...
almi

Sziasztok!

Anikó!
Örülök hogy tetszik a 4D-s képünk Leiről, de azért nem volt annyira egyszerű, mert a babamozi 5. percében elaludt és befordult a méhlepénybe, ezért elküldtek minket enni-inni-sétálni, ettől felébredt, és utána már tényleg tök jó képek készültek.

Gyöngyi!
A dokim szerintem tök jó, és maximálisan megbízom benne, mert eddig mindig nagyon rendes volt. Lesz még szülésznőm is, így gondolom már tényleg minden OK lesz :-) és remélem hogy 3 nap múlva már jöhetünk is haza.

Anita!
Köszi mindent :-)

Reni!
A Péterfyben valóban beengedik az Apukákat a császárra is, de nem most, mert az influenza miatt, csak a hagyományos szülésen lehetnek bent, ha közben az ÁNTSZ meg nem tiltja ezt is.
Köszi a nedves törlőkendő tippet :-), de az intim törlőkendőre, az általánosra, vagy a tisztító (domestos-os) törlőkendöre gondolsz???
Egyébként szerencsére teljesen jól vagyunk, söt még jobban mint a 7. - 8. hónapban, mert most már nem érzem meg annyira az időjárásváltozásokat. Egyszer-egyszer már előfordul, hogy olyan furcsán fájdogál a pocakom, de ez aztán el is múlik... ez már a jósló fájás lehet??? Mindenhonnan erre próbálok rájönni, hogy mi alapján tudom megkülönböztetni a jósló fájást a szülés beindulásától...
Szegény férjem meg nem győzi kérdezgetni, hogy "szülünk-e már" :-)

Emőke!
Képzeld Dóri olyan aranyos, sokszor odabújik a pocakomhoz, mintha tudná, hogy ott van az unokatesója, és néha még meg is simogatja :-)

Sziasztok Mindenkinek:
Orsi

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Viki,

Maradt még hó, tudtatok szánkózni?

Anikó,

Na már megint a széles hátam:)))Jó volt ez a hóemberes buli:)A gyerekeket nem nagyon hatotta meg a dolog, de a felnőttek jót szórakoztak:)

Holnap cini!!!!!!
Vendég

Orsi!
Intimre és fertőtlenítőre gondoltam, illetve nedves WC papírra. Szerintem mindegyik nagyon hasznos, hiszen az ember nem igen tud lebegni a WC felett, mint amúgy :-) És ezek még itthon is nagyon praktikusak lesznek, amíg teljesen rendbe nem jössz. (Szüléstől 2 hét, és már szaladgálsz :-) )
Meg a rengeteg rostos üdítő és buborékmentes ásványvíz, hogy rendesen helyre tudjon állni a pocakban minden.

Én is éreztem fájdogálást.... végül a férjem már teljesen kikészült. Alig tudott aludni, a munkában dekoncentrált volt. Nagyon izgult mikor kell menni. Főleg a túlhordós napok voltak borzasztóak. De ne izgulj! Határozottan más érzés, amikor menni kell. Te tudni fogod! Ha gyenge fájásaid lesznek eleinte akkor is felismerhető. Nekem 2 órán át voltak 10 percesek. Aztán magzatburok repedt, és fel kellett tápázkodnunk, hogy elinduljunk a kórházba. Ettől a burokrepedéstől hirtelen 2-3 percenként fájt már, sietni kellett. Még szerencse, hogy nem voltak elég erősek. Az egész 6 óra alatt lezajlott mindennel együtt.

Már jó jel, hogy jobban érzed magad, mint a 7-8. hónapban. Mi is délután még vendégségben voltunk. Ott mondták tapasztalt anyukák-apukák, hogy aznap éjjel szülni fogok, én meg kinevettem őket. Semmi jelét nem éreztem....

Dóri nagyon fog örülni Levinek! Biztos érzi, hogy valami van ott a te pocidban.
almi

Ma mi leszünk az utcában a hókotró. Még 1 órát alhat Manócska, utána készülődni kell. Szörnyű, hogy ilyen korán van ez az oltás :-( Olyan rossz felébreszteni.

Tettem képet! Ez vagyok én, és az egyik kutyánk, Almi. Meg a vonalzót is frissítettem. :-) Gombócomat mindenki Sanyikának nevezi, csak az Anyukája Attilának. Győzni fogok, mert mindig ezt hallja. Már majdnem elfogadtam a többség akaratát, mert már a pocakban is Pici Sanyika volt az apja miatt. Viszont Anyósomék kiakasztottak, így megszakítom az ŐŐŐŐ családi hagyományukat!!! De jó volt leírni :-)
almi

Reni, hívd fel a weben lévő telefonszámon (06-20-9160044) Szénégető Vikit, ő vezeti az alapítványt, hozzá járunk mi is és ő szűri majd az egy év alatti gyerekeket 28-án. Hivatkozz ránk nyugodtan (Pais Kata), és biztosan kapsz időpontot. Találkoztunk már néhány gyógytorásszal, de szerintem szakmailag Viki az egyik legjobb, úgyhogy jó kezekbe kerültök!

Orsi, üdv közöttünk! Jó nagy a pocakod! :) Én is akkor szültem, amikor influenza járvány volt, és a férjem mégis bent lehetett. Biztosan nem lesz semmi gond, gyorsan megy majd minden, szorítok!

Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Na csak irigykedni jöttem a sok szülés előtt álló, babázni készülő és még babázó nem nagy gyerekező anyukára, baromi gyorsan megy az idő......... :cry:

Anita
putyu

Megjöttünk! Most nem volt sírás az oltás miatt, de azt a meleget nehezen viseli, ami a rendelőben van.

Elvileg 2 oltást szemeltem ki: pneumococcus és meningococcus. Szerintetek????

Kata! Kaptunk időpontot! Köszi!
almi

Úgy néz ki telejesen meggyógyultunk (kop-kop)

:P

Kép

Kép

Kép

Kép

anett
kállai

Sziasztok!

Szia Reni,
köszi a hasznos infókat :-)
Mi az ultrahang szerint mára vagyunk kiírva, de eddig még semmi jele annak, hogy ezt Levi is így gondolná :-) dehát ki tudja mit hoz még az éjszaka!!!!

Szia Kata!
Köszi Neked is a bíztatást, pont ma mondák a híradóban, hogy állítólag kezd gyengülni az influenza járvány :-) :-) :-)

Egy kérdés mindenkihez:
hogyan lehet feltenni a vonalzó elé a babáról a képet???? Nem sikerül rájönnöm....

Orsi

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Rakok fel néhány képet a ma délutánról.
Vigyázat, intim tartalom!!!!:)))

Kép Vajon kiket rejt a takaró?

Kép lelepleztük őket

Kép szerelmespár

Kép Boti borotválkozni készül ?!:)

Kép De szép babája van Majának!!!:)

Kép Az ártatlanság szobra

Kép banda
Vendég

Anett! Nagyon izgalmas képek!
És ez a csapat! Nagyon aranyosak.

Mi fordulni próbálunk, de még nem megy :-) Pedig lelkesen próbálkozunk!

Kép

Kép

A Babe sampon nagyon hasznos volt. Gyorsan megszűnt tőle a hámlás a bucin. Köszönöm a tippet!
almi

sziasztok!

Látom, Ti is előkapttok a szánkókat :) Nálunk is készült egy Martinméretű hóember.

Lányos anyukák!
Itt Vecsésen érdemes vhol a 3 hónapos Kinga baba fülét lyukasztani?
És milyen fülbevalót vegyünk, amire hátulról rá kellhúzni egy izét, vagy ami körbe ér (mi nem sebesíti ki?)

Köszi , Julcsi
julcsi83

Sziasztok!

Szandra!
Köszi a segítséget, ezek szerint még sem én bennem volt a hiba :-)

Szia Judit,
nem Veled "találkoztam" ma a Farkasné Éva védőnő rendelőjében??? Szerintem Ti voltatok elöttünk, mert nekem 10.30-ra kellett mennem...

Orsi

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Orsi,

Nem, mi ki sem mozdultunk itthonról egész nap, a vecsési védőnőnél meg életünkben nem jártunk:)

Julcsi,

Az Oktogonnál van egy bolt, ahol lehet kapni olyan fülbevalót, amit nagyon könnyen, extra sterilen belőnek (a hátsó csavart is kapásból belövi, nem kell külön rácsavarni)és utána nem kell forgatni, nem gyullad be a füle, stb. Zorkának is ilyet lőttek be novemberben, úgyhogy ki van próbálva:)
Itt a weboldaluk, nézd meg. Azt nem tudom, hogy ott be is lövik-e, Zorkának Anikó barátnője csinálta, aki itt lakik a lakóparkban és kozmetikus. Viszont nem tudom, hogy vállal-e még ilyesmit, ő is pocakos és már a vége-fele jár...De a boltban, ahol veszed a fülit biztos tudnak ajánlani helyszínt, ahol meg is csinálják.
http://www.studex.hu/studex/75/files/75.html

De egyébként 3 hónapos babának még a gyerekorvos/védőnő is ki szokta szúrni, legalábbis tőlem anno a pesti dokink megkérdezte, hogy szeretném-e.Különben jól vagytok?:)
Vendég

szia Judit,
Köszi az infot
egyébként jól vagyunk, múlt héten Kinga átköltözött a szülői hálóból a Martinnal közös gyerekszobába és így 3 nap múlva átaludta az éjszakát( reggel 8-9ig), úgyhogy hawaii :)

csak Martin örvendeztet meg azzal h sűrűn nem alszik délután, pl ma sem pedig délelőtt levegőztünk is. mindegy már nem idegesítem magam rajta, estére így se lesz nyűgös (este fél 10 től reggel7ig alszik).
nincs időm képet tenni, Kinga üvölt!!! puszi :)
julcsi83

Hát, elég korán leszokik a fiatal ember a délutáni alvásról. Zorkával szerencsére ilyen gond még mindig nincs:) Ő viszont nem eszik mostanában, csak marhaságokat.
Ha lesz időd rakhatnál képet a lurkókról, Kingát 6 hetesen láttam asszem utoljára, a cinin:)
Vendég

Judit, képzeld el, hogy Marci az utóbbi néhány hétben itthon alig evett valamit, úgy kellett minden egyes kanál kaját beleerőltetni. Erre lent, a nagyanyjánál áttért a napi 3 szilárd kajára, és a korábbi adagok dupláját eszi. Ezek szerint belőlem volt már elege és a szakácstudományomból :shock: :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Hehe Kata, ez ismerős:)
Múltkor mikor Zorka anyósommal volt a hegyekben állítólag tök szépen evett...Aztán mikor hazajött még 2 napig evett normálisan és azóta olyan keveseket , hogy nem is értem hogy lehet ennyi kajával talpon maradni. Pedig régebben milyen zabagép volt.
Különösebben nem aggódok, nem úgy néz ki, mint aki elfogyni akar, és ha éhes lesz, majd eszik:)
Vendég

Kinga baba, íme kérésedre :)
11.15 ös cini a törzshelyünk Kép
Na míg ezt az 1 képet feltettem Marin megtlálta a gyufát (pedig el volt dugva) és gyufaszagot is érzek, úgyhogy az időmúlásával nem lett jobb gyerek, sőt...
julcsi83

sziasztok,
Van egy új vonalzóm!
Marci kap egy kistesót augusztusban :D :D :D

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata, szívbôl gratulálok!
pont tegnap gondoltam Rád, hogy lehet...

sok puszi, jelentkezz ha itthon vagytok!

KépKép
KépKép
wiki12

Hú micsoda nagy hír!

Őszintén nagyon gratulálunk Kata!

Hurrá!

Tami, Szonja, anett
kállai

Kata!

Én is beállok a sorba :lol:
Nem gondoltam, hogy ilyen jó hírre jövök....
Szívből gratulálok!!!!!!! :lol:

Anita
putyu

Sziasztok!

Rég jártam erre, de az igazat megvallva mostanában nincs sok kedvem a monitort bámulni...ha van egy kis szabadidőm (ami általában persze nincs) inkább olvasok, meg néha keresztrejtvényezek...én, a nagy szg. függő :shock: Magamra se ismerek néha :D

Kata!

Szívből gratulálunk nektek!

Épp tegnap jutott eszembe, hogy májusban talán már nem is lesz pocakosunk...de így lesz :P :P :P :!:

Na, mennem is kell, mert Zézé már a háztetőt bontja :shock: :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Kata,

Hatalmas gratula!!!!Hihetetlen, hogy Viki is ezt írta, de nekem is éppen tegnap este futott át az agyamon, hogy vajon Marcinak mikor lesz tesója.
Remélem nemsokára én is hasonló hírre jövök majd:)

Julcsi,

Nagyon helyes a kiscsaj!:)
Vendég

Kata!

GRATULÁLOK!!!! :D

Julcsi,
Kinga baba nagyon édes :D

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Ja, azt elfelejtettem itt a nagy örömhírtől :D , hogy Orsi velem találkoztál a védőnőnél ezek szerint. :-) Legalábbis mi 10-re mentünk. Anyukáddal voltál?
Na majd legközelebb már remélem megismerjük egymást :D

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Kata! Gratulálok! (A Ti utcátok neve más a térképen??? Gondoltam arra sétálunk hiszen azt hittem nincs messze, de így maradt a posta.... :shock: ) Vigyázz magatokra!!!

És igaziból azért jöttem, mert bekukantok Gombócom szájába és mit látok??? Jön a foga!!! De még szinte most született! Második éjszaka volt, hogy hamarabb kelt, beszélt hozzánk és evés helyett rágcsált. Hát akkor mégsem éhes... Erre kiderül, hogy a fogacska! Jobb alsó első: fehér rücsök. Bal alsó első: kis fehér rücsök. Hát erre még nem számítottam :shock: Amúgy nem piros, duzzadás sincs az ínyén.

Évi!!! Pedig Adrit kérdeztem mikor szoktatok sétálni, mert csatlakoztunk volna. Mi délután általában. Azért jó, hogy felbukkantál, már csak a szomszédod hiányzik :-)

Orsi, hogy vagy?
almi

hiba: bekukk...
almi

Kata!!

Szívből gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni! Húúúúú, már fogak!!! Nem semmi!! :lol: :lol:

Judit!! Drukkolok!!! :lol: :lol:

ágyöngyi

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kata, iszonyat nagy gratuláció nektek!
Szívből örülünk ennek a remek hírnek.

Tami, Edó, Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Szia Kata,
én is szívből gratulálok a kis jövevényhez, épp néztem, mikor írtad, hogy nem nagyon esztek mostanában, hogy 2 vonalzód van, de utána meg is írtad a nagy hírt :-)

Szia Anikó!
Igen Anyu kísért el a védőnőhöz, mert Zoli a férjem dolgozott, de örülök, hogy sikerült beazonosítani, hogy kivel találkoztam :-) Én megyek jövő csütörtökön is hozzá, ha addig meg nem születik Levente....

Szia Reni!
Kitartás, Adriék holnap már végre hazajönnek :-)
Köszönöm, mi továbbra is remekül vagyunk, ma voltunk bent a kórházban újra NST-n, de ma Levi nem nagyon produkálta magát, egész végig aludt, és a szülésznő hiába cibálta meg a pocakom, nem volt hajlandó felébredni... és még méhösszehúzódásim sincsenek állítólag. Pedig már örülnék ha történne valami! De úgy látszik Levi még nem kíváncsi a nagyvilágra :-)
A kisfiad hivatalosan most akkor Sanyika vagy Attila? Nem volt nyűgös a foga miatt? Dóri nagyon rosszul tűri ezt a fogzás témát...

Orsi

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

MA DÉLELŐTT BABABÖRZE LESZ A MŰVELŐDÉSI HÁZBAN!

Anita
putyu

Köszönöm, aranyosak vagytok :)

Judit, wellness hétvége! Nálunk működött... 8) :wink: :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Megvolt az eső éjszaka, amikor nem aludt végig 6-8 órát :-( Borzasztó lehet, ha ez rendszeres. Én remélem most csak a foga miatt... Ölbebabázni akart végig. Letettem és azonnal kalimpált, hogy igaziból ő ébren van, és nem szeretne egyedül maradni.

Orsi! Jogos a kérdés :-) Bizony mind2 a hivatalos neve.... Eddig a férjem és a családja iránti tiszteletből fogadtam el, hogy Sanyikának is szólítják. Én nem akartam soha. Viszont most történt ez-az, ami miatt végleg az Atti van aláhúzva. Ez a "hívóneve" :-) Én nem is adtam volna 2 keresztnevet, de ugye a férjemet így nevezte el az Anyukája :-) Kistesónál ilyen gond már nem lesz!!!

wellness??? Memorizálom decemberre! :lol:

Judit! Remélem minél hamarabb! Drukkolok! (Vidámkodok itt, mert jön a tavasz! :-) Szeretem!)
almi

Sziasztok!

Gyöngyi, vagy aki még emlékszik rá!!!

Kaptam homeopátiás bogyókat az unokatesóméktól, de nem igazán tudom, hogy hogyan kell őket szedni, mikortól, és mennyit...
Az egyiknek Caulophyllum thalictroides 5ch a neve, ez azt hiszem valamilyen vajúdás könnyítő, egy másiknak Cimicifuga racemosa 5ch, ez is valami hasonló lehet, és van még egy Arnica montana 9ch ez pedig ha jól tudom fájdalom csillapító, és sebgyógyulás elősegítő.

Ismeritek esetleg őket, szedtétek is esetleg valamelyiket, és tudjátok hogy hogyan kell szedni? Jók voltak valamire?

Előre is köszönöm a segítséget,
Orsi

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Szia Reni!

Szóval akkor az Attilára fog hallgatni :-) nekem is teszett az Attila név, mi is gondolkodtunk rajta.
Remélhetőleg ez a fogzás dolog nálatok nem fog annyira elhúzódni, az Adriéknál szegény Dóri már hónapok óta kínlódik :-(

Orsi

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Reni, a fogzásra is vannak nagyon jó homeopátiás bogyók, ilyen a Pulsatilla CH 15 (1db/óra) és a Chamomilla CH 15 (1db/óra)
Kenhetsz Calgel fogzási gélt vagy Dentinox gélt is az ínyére, illetve ha lázas, akkor Germicid-C-t vagy Panadol baby szirupot adhatsz neki!

Bár ezeket csak elméletben tudom, mert Marcinak csak nemrég jött ki az elsó kettő, és szerencsére nem volt semmi probléma.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Orsi, ezekről én sajnos nem tudok semmit :(
De Gyöngyi biztosan ellát majd jótanácsokkal! :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?