Új privát üzeneted érkezett!

A reggeli vérvégel után úgy döntöttem, hogy megjutalmazom magam :), így megbeszéltem magammal és apával is, hogy rámtört a dili és ismét csináltatnék magamnak körmöket.

Bevallom én kis "idénykörmös" vagyok. Egy darabig ok, aztán megunom és leszedem :oops: :roll:

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike megcsináljam neked?????? :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát.... :) Tényleg... véget ért már a tanfolyam? VAgy írtad, csak én ennyire szita aggyal rendelkezem?

Kép

Kép
princzike
 
 

 
 

még nem ért véget de már csak pár alkalom van......2 hét mulva modulzáró vizsga van.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitám!
Engem máris felírhatsz a naptáradba, én is idénykörmös vagyok, és már hetek óta gondolkodom rajta, hogy most jó lenne megint.

Princzike!
Neked néztek inzulint? :shock: Hát eldobom az agyam. Nekem azt mondták, hogy itt a kórházbanm ilyent nem csinálnak. Te hol csináltattad?

Én ma voltam az eredményeimért, 21. napi hormon leletek, de még állítólag nincsenek készen. Viszont egy papírt adtak a kezembe, amin a DHEA-szulfát értéket nézték. Határértéken belüli, de ti tudjátok, hogy az meg mi? Ilyenről még nem is hallottam :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy mikor szeretnéd? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska!
Tanulj sokat,hátha rászánom magam és esetleg ha lesz időd én is oda adnám a szűz körmeimet :lol:
Csajok!Nem birtam ki és meglestem a boltot,mert még nem jártam arra felé.Nagyon SZUPI! :lol: Olyan jó lenne,ha fel vennének.Nagy lenne az öröm,mert tudjátok ebben a világban nem elég egy fizu.Főleg ha majd nem kapok még gyedet sem mert nem lesz annyi időm... :( Szóval most minden féle képpen kell valami :roll:
Na álmodjatok szépeket!
:wink: Puszi
Vendég
 


Jó éjszakát Gabókám!

Te is aludj jól és álmodj szépeket! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


gabóó szivesen megcsinálom.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita
Szupi lenne :) Most tegnap megcsináltattam, de akkor a köv. alkalommal majd hozzád megyek :)

Bikfy
Dhea-szulfát:
A dehidroepiandroszteron-szulfát (DHEA-S) férfias jelleget biztosító (androgén) nemi hormon, amely azonban nem csak férfiakban, de kisebb mértékben nőkben is termelődik. A másodlagos férfi nemi jellegek pubertáskori kialakulásában játszik szerepet. A szervezet férfiakban hatékonyabb androgénekké, pl. tesztoszteronná és androsztendionná, míg nőkben egy női hormonná, ösztrogénné képes átalakítani. A DHEA-S elsősorban a mellékvese-kéregben (a mellékvese külső részén), jóval kisebb mennyiségben a petefészkekben vagy a herékben képződik. A DHEA-S elválasztását az adrenokortikotrop hormon (ACTH) és az agyalapi mirigy hormonjai szabályozzák.Mivel a DHEA-S-t elsősorban a mellékvese termeli, ezért jól használható a mellékvese-funkció markereként. Mellékvese-tumor, rákbetegség és hiperplázia (hormontermelő szövetek túlszaporodása) eredményezhet DHEA-S túltermelődést. Míg az emelkedett DHEA-S szint felnőtt férfiaknál nem okoz észrevehető tüneteket, addig nőknél a magas DHEA-S koncentráció a menstruáció elmaradásához vezethet, és virilizmus (férfias jelleg) látható tünetei alakulhatnak ki. Ennek főbb megnyilvánulásai lehetnek pl. mélyebb hang, hirsutismus (férfia típusú test- és arcszőrzet növekedése), férfias jellegű kopaszodás, erőteljes izomzat fejlődése, és akne. Az emelkedett DHEA-S szint fiúgyermekeknél idő előtti (praecox) pubertást, míg lányoknál a külső nemi szervek nem tipikus vagy gyenge fejlődését, férfias szőrnövekedést, és abnormális menstruációs ciklusokat okozhat.

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike oké...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska!Az nagyon szupi,ha megcsinálod!Pestre jársz nődokihoz?
Majd privibe beszéljünk meg időpontot,de még sok függ a hétfőtől! :D

Princzike:ez nem hangzik túl jól,sőtt :shock:

Bikfy:remélem minden rendben lesz nállad!Neked azt mondták,hogy még határon belül van ugye?Lehet,hogy neked nem lesznek ilyen gondjaid,főleg ha időben kezelik! :wink:

Csige: hol vagy?babó?
Vendég
 


Bikfy
Elelejtettem mondani, hogy én a Mensmentisnél csináltattam. Azt nem mondom, hogy olcsók, de legalább a pénzemért fényesre nyalják a s***em. Bocsi a kifjezésért. :oops:
Honlapjukon minden rajta van:
www.mensmentis.hu

Kép

Kép
princzike
 
 


Köszi Csajok minden infót.

Az én eredményeim: 7.65 ref. értékek: 2.68-9.23

Szerintetek ez most jó, vagy magas? Lehet, holnap szakállal és dús izomzattal ébredek fel? Vagy hamarosan pasivá válok? :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Princzike!

Megírod priviben, hogy mennyibe került a mensmentisben a vizsgálat? Előre is puszi érte. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Megvagyok lányok. Tegnap délután fájdogált a pocakom, de ahogy hazaértem a melóból ledőltem egy kicsit. Este moziba mentünk, ott pedig betoltam egy csípős nachost jó sok paprikával és egész jót tett. Ma reggel is fájdogált egy kicsit, de utána elmult. Ma lightosan kitakarítottam, közbeiktatva egy kis szünetet, délután pedig pihiztem, olvasgattam és tvt néztem. Az esti program is ez lesz. Próbálok pihenni amennyit csak tudok.

KépKép
csige-bige
 
 


csige szerintem nyulnak a szalagjaid...de azért tényleg lightesen csinálj házimunkát......... :) :) :) :)
gabóó ok akkor egyeztetünk.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Naege köszi a mail-t, a következő ciklusban el is fogom kezdeni az avivát :lol:

Csige pihizz sokat, amennyit csak tudsz és ne erőltesd magad!

Gabóó drukkolok neked, hogy összejöjjön a meló :D

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Nyanya:Köszi szerintem kell majd a drukk,de én mindent megteszek! :)

Nitacska:Oké,de majd hétfőn tudok csak valamit mondani! :lol:
Remékem csupa jó hírrel jövök!Jók legyetek,holnap szerintem nem leszek mert sok dolgom lesz,meg apa is itthon lesz :oops: :lol: 8)
Na mindenkinek jó pihit!
Csige: vigyázz magatokra!pihi,pihi,pihi!
Szép álmokat!puszi
Vendég
 


sziasztok!

Csak hogy valami "jó" hírrel kezdjem a mai napot: ma reggel megjött :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A 26. napra, amikor legutóbb 35.-re jött és most is ilyesmire számítottam a hőm alapján :shock: :roll:
Mindegy, már elegem van az egészből! Feladom!!!!!!!!!!! Úgy látszik nekem valamiért nem lehet második gyerekem :cry: :cry: Egyszerűen képtelen vagyok újra teherbe esni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Bikfy
Ok, küldöm ma privit. Remélem jól emlékszem az árakra :)

Nyanya
Ne mondj ilyet! Igenis lehet második gyereketek!!! Én szorítok nektek emiatt! Nem feladni! Gondolj Ranitára, Bikfyre és még sok másik lányra, akik ügyanígy kűzdenek érte! Neked is menni fog, csak most van egy kis mélypont. Szerintem lehet jót tenne az önbizalmadnak (mint nálam), hogy ha megbeszélnéd a dokiddal, csináljon egy UH-s cikluskövetést, hogy mikor érsz :) Szerintem működne :)

Csige
Nincs semmi baj :) Én is Nita véleményén vagyok.

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok!

Nyanya,
ne mondj már ilyeneket :x , irgum-burgum :x . Persze, hogy lesz kistesó. Tudom, milyenek ezek a mélypontok, de fel kell állni és tovább menni :( .l

Princzike,
nekem is vannak körmeim :D , én nagyon szeretem :D .

Gabóóó,
drukk a munkához :D

Én meg tegnap elkezdtem barnázni, ma már rózsaszín, úgyhogy ennek a hónapnak annyi :( . Végülis erre számíthattam. Megmondta a doki is, kelleni fog pár hónap. De egyfolytában érzem a jobb oldalam, ahol volt a pé és ez idegesít. Nem tudom, lehet, hogy pszichésen van, de holnap elmegyek dokihoz, biztos ami biztos. Nem a magánba, csak sztk-ba. Úgyis olyan jóba lettem ezzel a dokival a kórházban :D . De remélem nincs baj.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Nyanya: mindenkinek vannak mély pontok amikor úgy gondolkozunk mint te, de eltelik pár nap és ismét tovább küzdünk a következő hónapban. Én ebben a hónapban adtam fel és sikerült, de hogy hogyan a mai napig nem tudom. Hidd el menni fog. Nagyon-nagyon drukkolok neked és amikor a leginkább nem számítasz rá akkor jön a kistesó. Nekem is mindenki ezt mondta és valóban így lett.
Sajnálom Ranita hogy barnázól, de amég nem jön meg addig tudod.... van remény. Én is nagyon durván barnáztam, még a doki is megjegyezte és mégis baba lett a vége. Szóval soha nem lehet tudni. Az is lehet hogy valóban kell egy kis idő hogy regenerálódjon a szervezetek, de hidd el tudni fogja hogy mikor állsz készen rá testileg és lelkileg. Megy a drukk ezerrel.

KépKép
csige-bige
 
 


nyanya itt vagyok én is példának.lehet több babád.mégha nem is könnyen........drukk!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ranita
Franc Piribe! De majd a következő hónap hátha több sikerrel zárul :) A doki jó ötlet. Biztos meg fog nyugtatni, hogy nincs semmi baj. :) Drukkolok +++ :)

Kép

Kép
princzike
 
 


ranit én is kiváncsi vagyok mit mond a dokid.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nyanya: nagyon sajnálom,de ne kenődj el,majd következő hónapban sikerülni fog!A Barni is ilyen nehezen sikerült?Kitartás!

Ranita:majd a doki megnéz,de sokszor én is beképzeltem a babót,de ez nem azt jelenti,hogy nállad nincs ott!

Apának mondtam,hogyha ebben a hónapban összejönne a babó akkor nov 25. körül szülnénk,erre ő bejelentette,hogy karácsonyi babaát akar! :lol: Szerintetek??? :lol: Este nem tudom,hogy mennyit alszom mert nagyon izgulok!Du. írok,hogy mi volt,remélem csupa jót tudok majd írni!puszi
Vendég
 


gabóó nov.25-én született a kerilányom tavaly..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszi a vígasztaló szavakat csajok :D Valamelyest már pozitívabb vagyok, mint reggel, de csak annyival, hogy tudom a jövő hét végére meg lesz a hormonvizsgálat eredménye és márc. első hetében ha minden jól megy mehetek vissza a nőgyógyászhoz konzultációra.

Princzike jó ötlet, amit mondtál, csak az a baj, hogy sajna nincs dokim :( Eddig mind tök hülyének nézett, a családtervezőben meg nem tudom kérhetek e ilyet a dokitól. Egyébként ez kb. hány alkalmat jelent egy cikluson belül?

Gabóó Barnus rögtön az első hónapban összejött annó, ezért érzem egyre jobban azt, hogy most valami nem jó, mert már július óta próbálkozunk :( :roll:

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Sziasztok!

Gabóó! Holnapra mennek a drukkhegyek!!! Én egyszer azt álmodtam h karácsonykor szülök. :wink:

Nyanya! Ne legyél nagyon letörve! Látod, a lehető legjobb úton haladsz h kiderüljön, miért nem jön össze. Ha van valami, akkor most kigyógyítják, aztán pillanatokon belül ott is lesz a babó!

Ranita! Biztos minden rendben van., de menj el a dokihoz, az a biztos! Tényleg, Luliról, Virágról nem tudsz semmit?

Csige! Pihenjél nagyon sokat, most ez a lényeg!!!! Minden rendben lesz.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pruci,
Luliról nem tudok semmit.
Viri még kórházban van, injekciókat kap, ha arra jól reagál akkor gyógyszereket és ha az is jó lesz, akkor talán jövő hét közepe felé hazaengedik :D .

Ma megyek dokihoz. Tegnap már rózsaszíneztem, nem tudom, de folyton érzem a jobb oldalamat. Félek :cry: . Nem tudom, Nita te hogy csinálod, de bennem iszonyú szorongás van :cry: .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Jó reggelt mindenkinek.
Ranita drukkolok neked a dokihoz és kívánom hogy téged is olyan váratlan meglepetés érjen mint engem :lol:
Én egész hétvégén pihiztem. Csak apróbb-cseprőbb dolgokat csináltam meg. Olvasgattam és tvt néztem. A hasam egyáltalán nem fájt így. Ma sajnos meló. És reggel jelentkezett az émelygés :evil: nem volt túl kellemes, de egy mentolos rágó enyhített rajta. Most reggeliztem és elmult szerencsére.
Itt esik a hó újra, pedig már annyira elegem van belőle. Jó lenne ha már jönne a tavasz.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!
Most értem haza az állásinterjúról,csupa pzitív meg negatív véleménnyel.
Pozití:eggyik héten 5 napot,másik héten 2 napot kell dolgozni,85-90-ezret kapnék,nincs messze,szinpatikus lenne a főnök is,meg a meló is.
Negatív:5:30-20:00-ig tartana a munka idő,minden héten leltár és csak a próbaidő után jelentene be.
NEM TUDOM!!!!Segítetek!Apa azt mondta,ha bírnám egész nap akkor ő nem ellenzi,de akkor a bejelentést valahogy meg kell beszélnem.Szerdán megyek próbanapra,de csak délig.
Nagyon bizonytalan vagyok,de kellene a BEJELENTETT munka!

Pruci:mi most karácsonykor nagyon szerettünk volna pozitív tesztet legalább,de nem jött össze.Nekem mindeggy lnne mikor szülök,csak már ott tartanánk! :wink:

Nyanya: mivel vizsgáltak eddig?
Vendég
 


Hát Gabóó ez elég keménynek hagzik. Az én véleményem, szerintem csak akkor vállald el ha nagyon kell a pénz nektek. Mivel babát szeretnétek, ez azért elég húzom munka így. Persze te érzed.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Csige! Csak így tovább! De azért lightesen dolgozzál ám! Az émelygés jó jel!!!

Gabóó! A munka így nagyon rosszul hangzik. Én is azt mondom h csak akkor ha nagyon-nagyon szükség van a pénzre, m nem biztos h fogod bírni. Az időbeosztás baromi húzós, azért ezt én nem vállalnám be. A bejelentés pedig igenis h kellene minél előbb! Nincs más a környéken? Esetleg valami nagyobb bolt ahol rögtön bejelentenek?

Ranita! Mi volt a dokinál?

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Itt vagyok!

Nnnna. Megvizsgált, de nincs gond, mindent végigtapogatott, de szerinte minden ok. UH-ot nem csinált, mert az csak 11-től volt. Azt mondta, hogy valószínűleg vannak hormonális gondok , ezért is érzem a pf., meg a barnázás is ezért van. Hónapok kellenek sajnos, amíg a szervezet visszaál l. Ez nem jó hír
De legalább azt hallottam, amit mindig is akartam, hogy nem jó ez a barnázás és az sem jó, hogy a 24. napon van a pé .
Hőmérőznöm kell, meg akarja majd nézni + azt mondta próbáljuk ki a clostit, hátha az kicsit rendbe tesz. Először 2*1 és uh fog végig (amit a magándokim sose tett), aztán ha kell emelünk rajt. Ja és szerinte lehet, hogy a barnázás inkább a pé függ össze. Hát most majd kiderül.

Szóval nagyon normális volt és nem nyújtotta a markát sem


Gabóó!
Hát ez jó húzós így. Jól gondold meg elfogadod e. De manapság olyan nehéz munkát találni :roll: . Szerdán mész próbanapra, aztán majd meglátod.....

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok!

Hááát Gabóó! Nekem ez nem hangzik túl jól. Nem akarlak lebeszélni róla, de arra gondoltál mi van ha terhes leszel? Ilyen kemény munkaidő nem kismamiknak való. Ami nekem nagyon nem tetszik benne, hogy nem jelent be a próbaidő alatt, pedig kutya kötelessége lenne. Az a baj, hogy manapság a munkáltatók nagyon is kihasználják a munkavállalók szorult helyzetét és ez szemétség. De te tudod.
Egyébként eddig semmivel sem vizsgáltak. A hormon vizsgálat eredményére várok, remélhetőleg e hét végére meg lesz.
Szerintetek normális dolog, hogy két hétig ülnek két nyamvadt női hormonon?? Most meg tiszta ideg vagyok, mert csak 9-ére kaptam időpontot ott a családtervezős nődokihoz! :evil: A jövő héten akartam volna menni. 9-e a ciklusom 16. napja, ami azt jelenti, hogy megint ugrik egy hónapom anélkül, hogy bármit tudnának rajtam segíteni. Ez pedig annyira dühítő, hogy szórakoznak az időmmel :evil: Nekem egy hónap nagyon sokat számít :roll:
Bocsánat, hogy megint itt nyafogok... :oops:

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Hát nekem ma kicsit fájdogált a hasam. Nem vészesen, csak éreztem. Kicsit félek, eszembe jutott hogy táppénzre kellene mennem. Ha ilyen korai terhességgel megyek táppénzre akkor nem rúghat ki a cég? Nem igazán vagyok ezzel tisztában. Nem tudom, hogy mennire bírja a babóca a gyűrődést. Lehet hogy ha otthon lettem volna, akkor is fájdogál?! Minden esetre amikor otthon voltam a hétvégén, akkor nem fájt egyáltalán. Szerdán majd megbeszélem a dokival. A pénz kellene, de nagyon félek, nehogy megint baj legyen

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!
Hát a melóval kapcsolatban nekem is ez a véleményem.Csak már olyan régóta itthon vagyok.Nem azt mondom,hogy apa rosszul keres,de lakás,kocsi,csekke és még azért mellette vannak terveink amihez jóljönne az én jövedelmem is. :roll:

Nyanya:nem voltam még családtervezőnél,de én a régi dokimnál voltam úgy,hogy csak 2 hét múlvára akartak időpontot adni és én akkor a sarkamra álltam és egyből bemehettem még aznap.Csak ki kell nyitni a szádat,hogy észrevegyék,hogy nem azért jársz oda mert unatkozol.De sima nődoki nem tud segítteni?

Csige:csak akkor rúghatnak ki terhesség alatt,ha még próbaidőn vagy.Ha nem akkor ez védelmet nyújt!Sőtt kötelessége a munkáltatónak visszavennie ha letelt a 3 év és még a 3 év alatti szabadságokat is kikell adnia.Én így tudom.

Ranita:az jó ha megvizsgált,csak kár,hogy hormonális gondok vannak.De ez még nem jelenti azt,hogy nem jöhet közbe a babó! :wink: Ne adjátok addig se fel!
puszi
Vendég
 


CSige
Szerintem, ha úgy is mész a héten szerdán dokihoz, akkor kérdezd meg, hogy mi legyen. :) Viszont én is úgy tudom, hogy ha bejelented a cégnél, hogy babát vársz, akkor védett vagy. Teljesen mindegy, hogy mikortól íratod ki magad táppénzre. A szabidat is, ha vissza mész visszamenőleg ki kell, hogy adja vagy mi fene :) Ne izgulj! Inkább koncentrálj a babóra :)

Ranita
Az tök jó, hogy minden rendben van. Az egy kicsit elszomorít, hogy azt mondta valszeg hormonális gond a barnázás. De legalább ez egy lelkiismeretesebb dokinak tűnik. Viszont én biztos kivertem volna a balhét, ha clostit felírja nekem a doki, és nem hajlandó UH-val nyomonkövetni!


Nyanya
Sajnos azt kell, hogy mondjam, sajnos az esetek többségében ülnek a leleteken 2 hetet. Én elég sokszor rátelefonáltam a dokimra, hogy mi van már a leletekkel :) Biztos teli volt velem a hócipője, de kit érdekel :)

Gabóó
Hát nem túl szimpi a tulaj. Én tuti azt mondanám neki, hogy csak akkor vállalom, ha már a kezdetektől fogva bejelent! Sajnos a legtöbb tulaj ilyen k*@#g .Szerintem elég húzós a munkaidő!!! Biztos, hogy bírni fogod? Nincs más meló lehetőség?

Kép

Kép
princzike
 
 


Na nekem meg délután megjött az eredményem.
A jó hír, hogy jobb, mint 3 hónappal ezelőtt volt :), a rossz hír az, hogy azért jobbra számítottam. Szerintem az alap inzulin érték mellett még mindig magas a 120 perces.

Küldöm nektek mind a kettőt hasonlítás végett :
2008 november:
cukor 0 perc: 4,50
cukor 120 perc: 4,41
inzulin 0 perc: 10,06
inzulin 120 perc: 54,61

(itt azt mondta, hogy a 120 perces inzulin nagyon magas és 25 alá le akarja vinni)

2009 február
cukor 0 perc: 4,98
cukor 120 perc: 3,89
inzulin 0 perc: 5,50
inzulin 120 perc: 32,36

szóval azért van javulás, de mégsem annyi, mint szerettem volna. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a dokik általában azt mondják, hogy 6 hónap kell, hogy rendesen beálljon. Gondolom a nem túl nagy eltérésknél... de nem akarok találgatni.

Kép

Kép
princzike
 
 


Érdekesség képpen dobok egy görbét. Érdekes és nem nagyon értem :shock:
Kép

Ez normális?

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzikém!

Én szerintem nem rossz ez a görbe. Peteérés látszik rajta, a második fázis hője pedig egyértelműen magasabb, mint az első fázisé. Hő felment 37-ig. Most már csak ott is kellene tartanod. Szorítok. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


hát én nem nagyon értek a görbékhez........de nem tűnik rossznak...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Én ma voltam a kórházban, és kb. 1.5 órát vártam a dokira. De mivel a hormonos vérvételemet a labor még nem csinálta meg, dolgom végezetlenül hazajöttem. Szombaton vár a doki, akkor megbeszéljük a hogyan továbbot. Ha lesz addigra véreredmény. Szorítsatok! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Princzike!

És a véreredményed is szuper. Csak nyugalom. Ne legyél türelmetlen!!! A Met kb. fél év, mire hat. Van akinél kevesebb idő is elegendő, de az átlag a fél év.

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy drukk!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi lányok a bíztatást!
Remélem, hogy már ez az erdmény ismeghozza a maga gyümölcsét :)
Bár a mai lelet után nem látom annyira rózsásnak a helyzetet, de tényleg javuló tendenciát mutatok :)

Bikfy
Mennek a drukkok +++ :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike! Szerintem jó a görbéd! Én nem értek hozzá, de ahogy a többiek már kiokosítottak, a ciklus 2. feélben fent kell lennie és az egyértelmű nálad. Csak maradjon is így!!! Szerinetm a leleteid is tök jók! Csak így tovább és minden rendben lesz!

Bikfy! Drukkhegyek!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Csige! Ne gondolkozz azon h mi lett volna ha... Minden rendben lesz, nyugi!!! Csak pihizzél és csak a babóval foglalkozzál! Ha kiírnak táppénzre, akkor védett vagy, semmilyen indokkal nem küldhetnek el.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?