SZiasztok!
Ilyen vagy ehhez hasonló katicás szalvétát keresek, egy kislánynak lenne a szobájában. Ha valahol láttok ilyet gondoljatok rám, jó? Egy negyed is elég lenne.
Marika
Kerestem egy másik receptet
Svájci rakott sertésborda (4 személyre)
Hozzávalók: 60 dkg sertéskaraj, 4 evőkanál étolaj, 4 szelet gépsonka, 4 evőkanál reszelt Óvári sajt, kakukkfű, borsikafű, só
Elkészítés: a karajt enyhén kiverjük, széleit bevagdaljuk, sózzuk, majd a felmelegített olajon, mindkét oldalát pirosra sütjük, majd kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Ezután a húsra fektetjüka a gépsonkát, majd a rezselt sajtot rászórjuk. Grillsütőben addig sütjük, míg a sajt ráolvad. Burgonyapürével és csemege uborkával tálaljuk.
Koda
Nem volt nagy buli, csak villámlátogatás. Beni jól érezte magát, mert volt egy kutyus és egy cica. Csak a baj az volt, hogy őket is úgy akarta "megszeretgetni" mint a mi macskuszunkat.
Kata
Megdobhatlak egy parafával, ha annyira szeretnéd.
Akkor nekünk már nem kéne kisérletezni vele.
Zsua
Mailt megkaptam, köszi.
Krisztina
Hova utaztok, ha nem titok?
Receptek nekem is jöhetnek. Nálunk az egyik nagy kedvenc az őzpörkölt túrós csuszával, nyam-nyam
Emese
Kitartás, tudom könnyű mondani. De új pöttyök ugye már nincsenek?
Forgi
Én azt hallottam, hogy már hétvégén is jó idő lesz.
Na majd meglátjuk.
Már megint kreatívkodtam egy kicsit
, készítettem gyöngyből egy téltemető virágot, festettem hozzá cserepet, és egy keresztszemes kis képet (ezt utoljára Beni kezében láttam, azóta meg nem találom sehol
), meg belekezdtem
ebbe a keresztszemesbe.
Majd rakok fel képeket.
Na megyünk reggelizni.
Puszi, Panka