Új privát üzeneted érkezett!

Hoztam nektek a reggeli fotókat, azért látszik hogy erősödött, bár elég rossz minőségű a kép. Kép

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Micsoda hírek!

Csige, melcsi gratulálok!!! Nagyon vigyázzatok magatokra!!!
De örülök!

Gabi: látom a kislány nem Eszter lesz, hanem Boglárka. Szép név! :wink:

Annus: örülök, hogy megvagytok, 10-11 hét és itt a szülés, telik az idő!

Timejka, Syl, Csucsu és a többiek: nektek továbbra is megy a drukk, hogy minél előbb érkezzen a pocaklakó!!!

mi jól vagyunk, kedden terheléses vércukor (pfuj).
Vendég
 


puszedli már neked sincs olyan sok hátra a szülésig.... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

16 hét...az még elég sok, legalábbis nekem, de már előre kevesebb van :wink: .

ti hogy vagytok?
rosszullétek?
Vendég
 


Annus: köszi, Te mindig meg tudsz nyugtatni :D
Hol lehet vonalzót csinázni?
kexi
 
 


[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/
kexi
 
 


Sikerült a vonalzó! De ezt mindig be kell másolgatni??
kexi
 
 


Kexi a profilban kell bemásolnod a linket az aláírásodhoz!
A pbb kódot asszem.
Vendég
 


puszedli jol vagyok köszi,émelygés van néha........más nem.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

kexi nekem is kellett az utrot szedni 2x2. És én is a betöltött 11. hétig, onnan pedig fokozatosan lecsökkentve a 12. hétig. Nekem a dokim azt mondta hogy csak addig szabad, azon túl már nem. A méhlepény a 12. hétre kialakul, és akkor már termeli a hormonokat, és nem okoz gondot hogy abba van hagyva. Én nem barnháztm, semmii változást nem éreztem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


gabi ezzel most picit megnyugtattál...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Én se barnáztam!!!!

Kexi!
Legfelül a segédleteket ha legördíted ott a profilod,és az aláíráshoz kell bemásolnod azt a kódot ami úgy kezdődik h [url.....és ez a vége is!
Remélem sikerül!

annus11
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok,

köszi a segítségeteket.
Én is leálltam már az Utroval, s ugyanúgy a 11.héttől csökkentve. Nekem 3x2 kellett dugdosnom, aztán 2x2, végül 1x1-et. Szóval már nem szedem, csak felvetődött ez a kérdés...és sem barnáztam.
Na, remélem, sikerült az aláírás, mindjárt kiderül!
kexi
 
 


igen, de miért van elcsúszva??
kexi
 
 


probáld ujra beilleszteni.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok,
Lányok az normális hogy fájdogál a hasam, olyan enyhe menziszerűen. Fájnak kétoldalt a petefészkeim. Remélem ez normális és nem jelent rosszat. Várom már hogy szerdán mit mond a doki

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!

Ezek után mindig fájni fog!Nő a méhed,húzódnak a méhszalagok.
Ha nincs erős görcs és vérzés akkor nyugi!Magne B6 ot szedj rá az jó!
Amúgy te most akkor szedsz már vmit?Vagy csak jövőhéten kapod az utrot?Bocs csak rövid az agyam :oops:

annus11
 
 


Köszi Annus, akkor megnyugszom. Nem erős, csak úgy érzem a hasamat. Nem kiabálom el, de azóta még barnázásom sincs. Remélem nem is lesz.
Szedem az utrót. Szerdán ahogy pozitív lett a teszt, hívtam is a dokit, mondta hogy utrót kell szednem, így vár a rendelésén és felírja. Mondtam hogy van itthon. Így ezt beszéltük meg, hogy most szerdán megyek majd és akkor megkuksiz és ír még fel utrót is. Tök rendi volt, azt mondta, ha elfogyna az utró addig, akkor megtalálom a klinikán. Nem csinál belőle problémát, hogy a magánbete a klinikán keresi meg. Ez azért jól esett. Persze továbbra is privát járok hozzá. 3*1 utrót szedek. Most abban bízom, hogy a closti megemelte a progiszintemet és jól be tud ágyazódni a baba, most pedig szedem az utrót és nem lesz gond. Jaj annyira bízom benne, hogy most nem lesz gond. A férjemmel szárnyalunk mindketten. Emlékszem te is milyen dilemmában voltál amikor Izával terhes lettél, féltél, de azért próbáltál nem aggódni. Hát én is így érzem :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csge!

Naná h parázik az ember!Én se felejtettem el h hány tesztet megcsináltam!Sőt!Volt h azt hittem h nem is él már a baba...de csak az első pár hét a nehéz!Aztán az embernek sokkal könnyebb hinni és bízni! :lol:
És holnap már betöltöm a 30.hetet :shock:

annus11
 
 


Olyan hihetetlen :lol: még csak most jöttél hogy jól sikerült a sátras buli és már lassan kibújik Iza :lol: Pár hét és izgulhatunk értetek és várjuk a híreket a képekkel. Annyira jó. De ha így haladunk akkor szépen lassan valaki mindig soron lesz :lol:
Én is abban bízom, hogy szépen ahogy telnek a hetek ez az aggodalom megszűnik. Próbálok nem aggódni és arra gondolok hogy minden rendben van odabent, rendben kell lennie :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


csige minden oké......
annus milyen jó neked hamarosan a karodba tarthatod a pici izát........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
Lányok nektek nem kezdett el viszketni kívül a szeméremajkatok és környéke az utrótól? Én szerda óta szedem és ezt tapasztaltam. Inkább csak este jelentkezik. Tegnap este bekentem kívülről Canesten kenőccsel és a hüvelybementet is. Most talán jobb. A higiéniára nagyon figyelek. Alapos kézmosás minden wczés előtt. Remélem nem szedtem össze semmi vackot. Canestent használhatnak terhesek?
További kellemes hétvégén mindenkinek.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige nekem is elég érzékeny volt a környéke az utrotól, és volt hogy sokszor ki is csípte, gondolom mert egész nap nedvesen tartja, és ráadásul ilyenkor eleve több a hüvely váladék.
A canestent lehet használni, de azért majd a dokinak amikor mész említsd meg, mert lehet gombád lett, ami terhesség alatt sajnos gyakori jelenség a megváltozott hüvelyflóra miatt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Köszi Gabi, már mástól is hallottam közben, hogy az utró okozhat ilyen tüneteket. Este bekentem canestennel és ma már nem is viszket. Én is arra gondoltam, hogy azért van amit te is írtál. Azért a dokinak majd mindenképpen mondom. Hú már elmultál 20 hetes, hogy rohan az idő. Annus után szerintem te következel, ha nem csal a memóriám :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


csige igen én meg puszedli kettőnk között ha jól emlékszem 1-2 hét van csak, baromira szalad az idő, még most lettem terhes, és már fél idős vagyok.
És hát annus meg mindjárt szül. Majd drukkolhatunk neki

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


jó nketek hogy már félidőnél tartotok.én még igen messze vagyok tőle......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nitácska jaj nagyon hamar elmegy az idő. Majd meglátod, mert most már azért majd jönnek a vizsgálatok, dokihoz mászkálás. Meglátod te is nem sokára itt tartasz.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Jaj ma mindenhol azt olvasom h mindjárt szülök!!! :shock: Ne csináljátok mert elkezdek pánikolni! :lol: :lol:
Ma voltunk ikeában,vettem 1-2 apróságot.

És hoztam nektek mai pocakképet!Ma töltöm a 30.hetet! :shock: Eddig plusz 2 kiló...sajna nem sikerült a 3 kilót megtartani....remélem a védőnő nem nyír majd ki :lol: A frontokra érzékenyek vagyunk nagyon,de amúgy minden oké!

Kép

annus11
 
 


Annus hű de nagy pocakod van:) Csini vagy.
Én 3 kg-t híztam eddig. De nem igen látszik rajtam, inkább csak a hasam nagy. Hát a mindjártat úgy értem hogy már csak 10 hét van, de ebből ugye lehet akár 8 hét is ami teljesen normális. Amúgy hogy bírod a terhességet? Jól vagy? Gyomorégés, derék, hát fájás?

Nekem most elmúlt a gyomorégés is. Nem fáj semmim, estére érzem nehezebbnek a lábamat. De annyira nem vészes.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Csige: eleinte nekem is sokat fájdogált a méhem, szóval tuti amiatt, mert nő és alkalmazkodik az új helyzethez. Csak akkor kell megijedni, ha rendellenes görcsöt, vérzést tapasztalsz. Nyugi, nem lesz semmi baj!!!

Nita: türelem, ez a négy hét eltelik hamar!!! Te belépsz a 2., én meg a 3. harmadba :wink:

emlékszek, az első trimeszter nekem is kissé parás volt, de sztem mindenkinek, főleg, aki már vesztett is el babát.

A 2. harmad meg pikk-pakk eltelik, mert dokitól dokiig rohangál az ember, én már kissé unom, hogy minden héten van vmi, van amikor kettő is :(, de ez van.

Annus: szép nagy a pocid!
és 10 heted van hátra, az már nem sok idő!

A köldököm már nekem is kezd eltűnni.

Remélem jól telt a hétvégétek!
Vendég
 


annus de gyönyörű kerek pocid van............
lányok köszi a bíztatást........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gabi!
Amúgy jól bírom.Néha nem tudok aludni,vagyis nehezen alszom el.Derék és hátfájás is csak ritkán van,összességében jól vagyok.Néha vannak rossz pillanatok,órák...de az gyorsan eltelik!

Hát én vhogy úgy érzem h a 10 hétből simán lesz 8....a frontok miatt :roll: Melegfrontná a hólyagomhoz húzódik,hidegnél meg össze vissza rugdos.A fordulás már nehezen megy neki...pontosabban nekem,mert olyankor majd szétfeszít :lol:


Puszedli!
Jó h jelentkeztél!!!Pocakfotó????

annus11
 
 


voilá:

Kép

Kép
Vendég
 


puszedli te is szépen gömbölyödsz!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Annus nagyon szép kerek a pocid, nagyon csini kismama vagy. Valóban már csak 10hét és ahogyan gabi is írja, ez lehet kevesebb is :lol: Ne pánikolj, Iza előbb-utóbb ki fog jönni :lol: bár az biztos, hogy bevarázsolni kellemesebb érzés mint kiszedni :lol: :lol:
Annus egy kérdés: te festetted a hajad a terhesség alatt? Nekem is ugye melírozva van a hajam és a fodrász szerint nyugodtan mehetek, mivel a melír nem érint fejbőrt. Azért én tartományos vagyok. Pont most lenne aktuális a fodrász és már nagyon gányul néz ki a fejem. Szerdán majd rákérdezek a dokitól, de kíváncsi vagyok te melíroztattad e a hajd.
Puszedli: a te pocid is szépen növöget. Csini vagy nagyon szép formás poci.
Én megvagyok. Egész hétvégén pihiztem, csak egy-két dolog miatt keltem fel. Olvasgattam és tvt néztem. Teljesen kipihentem magam :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!
Igen,melíroztam már egyszer a terhesség alatt,kb a 16.hét környékén.
Arra kell figyelni h jól szellőző helyen csinálják!Mert az az ártalmas amit belélegzel,na persze azért ennél többet kéne,de jobb a biztonság!
Én legközelebb kb 3-4 hét múlva megyek megint,aztán mr csak a szülés után vmikor :lol:

annus11
 
 


Hát igen, ez a gond. Ilyen hidegben nem igazán olható meg a jól szellőző hely. Lehet hogy most melír nélkül maradok és csak vágás lesz belőle. Ha jó az idő, akkor legalább az ajtót nyitva lehet hagyni a fodrászüzletben, de ilyenkor..... Lehet hogy nekem is meg kellen várnom, hogy túl legyek a 12. héten.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!
Én muszájból is vártam,mivel egész napos hányingerem volt...szóval nem mertem beülni a fodrászhoz :lol:

annus11
 
 


Nekem ma reggel volt előszőr hányingerem, de csak émelygés szinten. Szerdán majd megkérdezem a dokit hogy mi az ő véleménye. Mondtam a fodrásznak hogy ha engedélyt kapok rá, akkor max csak a választékba tegyünk pár csíkot. Remélem az nem árt. Elég kényes vagyok a hajamra és elég nehéz elviselni hogy ilyen szénaboglya jelleggel van a fejemen, de hát a babáért mindent :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok Csajok,

Gabi, ne haragudj, hogy itt hisztizek, de képzeld eddig mértem a hőmet és 37 körüli volt, ma reggel meg csak 36,8. Ugye nem baj?
Te is mérted mindig, azért zargatlak vele.
Azóta annyira ross kedvem van. Gyorsan pisiltem egy tesztre, ami erősödött szombat óta, de még mindig nem annyira sötét.
Csajok ugye ettől még minden rendben van?

Kép
gmelcsi1
 
 


Melcsi!
Szerintem nyugi!!!A 36,8 nem olyan kevés!!!Ennyi belefér!!!

Puszedli!
Lemaradt az elöbb!Neked is szupi pocid van már!!!Szépen látszik már nálad is! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok

Melcsi nyugi nincs semmi gond, nem az a lényeg hogy 37 fölött legyen, hanem hogy a peteéréshez képest magasabb legyen. Ez teljesen normális. Igen mértem a hőmet, de ahogy babás lettem abba is hagytam. És szerintem te se mérd most már, főleg hogy ha hüvelyben méred, nehogy valami bacit összeszedj, mert azért ilyenkor érzékenyebbek vagyunk. Pihenjél, és ne idegeskedj. Minden rendben van. Mikor mész dokihoz?

Csige én festetem a hajamat, és bár a dokim azt mondta nyugodtan lehet, én még is úgy döntöttem hogy csak a 12. hét után festetem be. És azóta is kb 2 havonta festi csak.

Puszedli neked is szép pocakod van:)

Én is teszek fel mait.



Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Szépen növögetsz Gabi :lol:
Én is úgy döntöttem, hogy megvárom a 12. hetet. Majd utána melíroztatom és akkor is csak kéthavonta. Abból szerintem nem lehet baj.

KépKép
csige-bige
 
 


Köszi Csajok,
Nyelv alatt mértem, megpróbálom abbahagyni, de kicsit rákattantam. :oops:
Pénteken megyek dokihoz, tiszta ideg vagyok.

Kép
gmelcsi1
 
 


GAbi én a pocidtól nem tudok magamhoz térni. Bár a 4. gyermeknél ez normális.

Csige
Ne aggódjál! A barátnőmnek is mensis görcse volt a terhességnél. Az egyik barátnőm már megszült, a másik meg 13 hetes. Úgyhogy nyugi!

Annus
Te is csini vagy.

timejka
 
 


Hát nem tudom, nekem ma kicsit fájdogált a hasam. Nem vészesen, csak éreztem. Kicsit félek, eszembe jutott hogy táppénzre kellene mennem. Ha ilyen korai terhességgel megyek táppénzre akkor nem rúghat ki a cég? Nem igazán vagyok ezzel tisztában. Nem tudom, hogy mennire bírja a babóca a gyűrődést. Lehet hogy ha otthon lettem volna, akkor is fájdogál?! Minden esetre amikor otthon voltam a hétvégén, akkor nem fájt egyáltalán. Szerdán majd megbeszélem a dokival. A pénz kellene, de nagyon félek, nehogy megint baj legyen

KépKép
csige-bige
 
 


Húúúúúúúú csajok!
Nagyon szép pocikat látok,és mekkorák?
Olyan jó nektek!
Csige: úgy szorítok neked,csak ne aggódj már annyit!!! Nagyon irigyellek ám! Szeretnék már én is babát!
Várom nagyon a holnapot! Megyek Mohácsra Busójárásra! Volt már valaki közületek? Én nagyon szeretem!
misszike
 
 


köszi lányok.

csige nyugi nem lesz semmi baj, de ha te úgy érzed akkor menj betegszabira, nem rúghatnak ki mert a kismamák védettek akár milyen kicsi a terhesség.
De nem szedsz magnéziumot? Mert azt nyugodtan szedhetsz, én először 2x2-t szedtem, de amikor fájdogált többet a hasam akkor 3x2-re átálltam.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Misszike: Én voltam már Mohácson. Nekem nagyon tetszett:) Irtó nagy élmény az biztos:)

Csige: Még nem is gratuláltam neked. Gratula:) Szerintem menj el táppénzre hisz sokat utazol a munkahelyedre és haza. Ez most nem túl jó pláne nem most hogy ennyi vírus van.


Gabi: Hú a képen is jól látszik a pocakod mérete. De mondhatom személyesen meglepően nagy:)
Boglárka szépen növöget odabent:)
Köszönöm mégegyszer a szurit:)

Kép
csucsu05
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?