Új privát üzeneted érkezett!

A múltkor én véletelnül láttam meg, hogy rá van írva a papíromra, hogy veszélyeztetett terhes, akkor jártam már a 19. hétben.
Mivel előtte nem mondta senki, nem is úgy kezeltem magam.

Betti
Kép
betti0412
 
 


[quote="sutimano76"]s írta:sutimano76egítség! nem tudom felrakni a vonalzót,hol és hogy kell???
Kösz


Ahol elkészítetted a vonaltót,elvileg kapsz kódokat.a BBCode-t kell kimásolnod,és azt beillesztened az adatlapodban,az aláírásodba.

Kép
v.andi
 
 


Jaj, Bibi, félreértettél!!!!!!

Nem az irományodra mondtam, hogy nem lehetne-e rövidebben, hanem a nevedre :lol: Mert olyan nehéz kiírni!

Remélem nem sértettelek meg!!!!!Nem ezt akartam, bocsi!

Amúgy én is grafomán vagyok, látjátok. Biztos azt hiszitek,itt ülök a gép előtt egész nap, de az igazság, hogy a gép be van kapcsolva, én teszek-veszek és közben ide is pillantgatok. Ma már volt függönymosás, porszívózás, bevásárlás, na meg agyerkőcök...mert itthon van a két kicsi, ilyen influenzás időben nem viszem oviba.

Kombi teszt: én sem értem a különbséget, bár szerintem az uhu különbözősége miatt van. Itt mm-ek is számítanak. A tarkóredőre a genetikus azt mondta, hogy ilyen szép értéket régen látott, teljesn tökéletes. Ugye kb 2,5 ig jó. Nekem többször is mérte, 0,9-1,3ig és a legmagasabb értéket írta be. Amúgy a teszt 1:250 felett negatív, így elvileg teljesen jó. Bár azt nem szabad elfelejteni, hogy ezek csak arányszámok.
Amúgy egy barátnőmnél még érdekesebb eredmény jött ki. Először 1:1300, majd a 18. héten elment egy másik tesztre, ott meg 1: 37000 jött ki.Gondolom ajó AFP befolyásolta. Nem tudom.

Betti: veszélyeztetett terhes az előzmények miatt vagy, nem a mostani terhesség miatt.

Kép
arvaerika
 
 

 
 

Süti, Hgrita üdv itt!

Bibi!

Beértél Pestre? Izgultam érted, vigyázz magatokra!!!!

Kép
arvaerika
 
 


Köszi v.andi már próbálkozom.
Remélem sikerül.
Erika:megmondom őszintén engem nem zavar hogy hosszan írsz,vagy ír bárki,mert mivel fekvésre vagyok ítélve így csak a gép marad az emberi kapcsolatokhoz.

sutimano76
 
 


bibiesbrumi szép pocid van már.....
arvaerika cuki a babócád.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Erika, én is így vagyok, egész nap be van kapcsolva a gép, aztán mindig ránézek :lol:

És írjatok sokat-sokat :lol:

Brumi, én is remélem, hogy szerencsésen beértél pestre.
Vendég
 


Lányok!
A szüléseknek 10%-a történik a kiírt napon! 37-42-ig tart az az időszak, amit normálisnak fogadnak el :wink:

Védőnő
Utánanéztem... a protokoll szerint tényleg 5-ször kell családlátogatásra mennie :roll:

A terhesgondozáson való megjelenésről igazolást szülésnél szoktak adni, orvos írja alá... egy A5 méretű papír. Ez az egyszeri anyasági segélyhez kell.

EDA
Megfelelő adagolással ténylegesen fájdalommentességet el lehet érni a tágulási szakban... okosan adagolva a gyógyszert, a kitolósi szak nem húzódik el. (és akkor ér valamit, ha a katéteres technikát alkalmazzák)
Ha úgy adódik én kérni fogom.

Boboka
Az UH a megbízhatóbb!
Vérvételes eredményeket nagyon sok minden befolyásolja! (anyai testsúly, IVF, vérzés, diabetes, stb)
http://downszures.hu/integralt_index.php

Betti
Azért mert valaki veszélyeztetett, nem biztos, hogy különleges kezelést igényel.
Én is itthon vagyok, de élem az életemet... jövök-megyek, intézkedem
:lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég
 


Igen, mindenki írjon jóóóóóóóóóóóóóóó sokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Mai pocakfotónk, 13+2

Kép
bububébi
 
 


Mai pocakfotónk, 13+2

Kép

Kép
bububébi
 
 


Sziasztok!

Látom jó sokat írtatok, így tovább. :D Én is grafomán vagyok, úgy hogy reszkessetek! :D

Gondoltam írok én is az előzményeinkről. Sajnos mi is elvesztettünk egy babát a 7.héten majdnem pontosan 1 évvel azelőtt, hogy Andris megszületett. Aztán sajnos Andrissal sem volt eseménytelen a terhességem. A 12.heti UH után 1 nappal bekerültem a kórházba 2 hétre, mivel a méhlepény mellső falon tapadt és ráért a méhszájra, így nagyon véreztem. Utána még a 20.hétig kellett otthon feküdnöm. Hát, nem volt valami szórakoztató a dolog. Sokat olvastam, filmet néztem és akkor is csatlakoztam egy babaváró fórumhoz. Az a fórum annyira jól működik, hogy sok személyes barátság is alakult, és minden évben, idén immár harmadszor fogjuk együtt ünnepelni a gyerkőcök szülinapját. Remélem itt is hasonlóképp alakulnak majd a dolgok. :wink: Aztán a legkellemesebb időszakom a 20. és a 32.hét között volt. Akkor szerencsére mindent előkészítettünk, megvettünk. A 32. héten rövidült meg a méhnyakam és annak ellenére, hogy utána szigorúan feküdtem egész nap, nem sikerült kihúznunk a következő orvosi vizsgálatig, és Andris pontosan a betöltött 34.héten megszületett. Így nem szülhettem a saját dokimnál és a jól ismert kórházban, hanem átszállítottak a Baross utcába. Ott szültem ügyeletes orvosnál és szülésznőnél. Sajnos voltak problémák, így Andris az intenzívre került, lélegeztették, sok gyógyszert kapott. Majd átkerültünk a Péterffybe. Oda nekünk már be kellett járni minden nap, mivel befeküdni nem tudtam, nem volt hely. Két hét után mentünk haza a kórházból. Nagyon nehezek voltak az első hónapok, gyógytorna, dokitól-dokiig vándoroltunk ellenőrzésre. Andris viszont annyira kis stramm fickó volt már akkor is, hogy súlyra fél éves korára behozta a 4 kilóval született kortársait és bár nehezen indult be a mozgásfejlődése, de mára már egy örökmozgó, nagyon okos, nagydumás pasi lett belőle. Szóval, minden jó, ha jó a vége! :)

Kép

Kép
hgrita
 
 


Szia hgrita!
Kérdeztem a dokid nevét????????
V.andi te is írd meg légyszi! :?: :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.02.20 16:31-kor.

sutimano76
 
 


Még uralom egy kicsit a fórumot, ha nem baj. Lőjetek le, ha sok vagyok! :wink:

Szóval, azok után, hogy én is sok mindent elterveztem a szüléssel kapcsolatban, végül csak részben alakulhatott úgy a dolog, ahogy szerettem volna. Én a beöntést nem bántam, megnyugodtam, hogy nem történik semmi kellemetlenség. Szükségem volt oxitocinra is, mivel órákkal azután, hogy elment a magzatvíz még mindig alig voltam nyitva. Aztán a dokinőnek is rá kellett segítenie egy kicsit, mert egy ideje kint volt már a feje a babának, mikor nem nagyon akart tovább jönni. Volt gátmetszés is, azt valószínű elszúrták, mert borzasztóan fájt, de túléltem. Aztán sajnos nekünk sem adták oda a babát, mert nem volt jól, így csak 7 órával később nézhettük meg az inkubátorban. Ezek után azt mondom, ha a 37.hétig kihúzzuk és egészséges lesz, odaadják és velünk maradhat 2 órát, már mindegy lesz hogyan születik meg. Tudom, hogy meg tudom csinálni, hogy fáj, de a fájdalom felejthető 1 perc alatt. Az Uzsokiban nincs semmi extra dolog, pl. kád, de nekem ez nem is fontos. Én csak azt szeretném, hogy a baba rendben legyen. :)

Sutimanó: A dokim dr. Sztakó Péter. Ő vitte végig Andrisom várandósságát is, aztán nem tudhattam meg, milyen vele szülni. Majd talán idén.

Nálam is esélyes a szülés 2-3 héttel előbb, mivel kezelt pajzsmirigy beteg vagyok. Állítólag bizonyos hormonváltozások előbb beindíthatják a szülést ilyen esetben.

Én már ismertem a védőnőt Andrisom által. Most voltunk nála kiváltani a kiskönyvet, de azt mondta nem kell gyakran menni, elég ha a nagyobb UH-k után benézünk hozzá. Szóval szerencsém van vele. Nagyon segítőkész is, én elégedett vagyok vele.

Kép

Kép
hgrita
 
 


Itt már megint szakad a hó!!!!Jobban örültem volna ha dec.24.-én teszi és nem most,alig várom a napsütést és a meleget.

sutimano76
 
 


Nálunk is elég jól esik. Holnap megyünk Anyósékhoz vidékre. Remélem azért nem lesznek nagyon felfagyva az utak. Utálom mikor felelőtlen emberek ilyen időben is száguldoznak a 70-esen. :x

Sutimanó: Szedsz valamit a vérzésre? Mit mondott a doki, mitől van?

Kép

Kép
hgrita
 
 


Hát nem irigyellek az utazás miatt,vigyázzatok magatokra,ha tudsz írj onnan is ,ha nem akkor ha hazaértetek.

Duphastont szedek.Nem tudja hogy mitől van,mert mikor odaérek hozzá már nincs semmi.Van egy hematómám,hála Istenek már felszívódóban.Talán gyenge lehet a méhszájam,mert az első egy komoly fizikai melókor jött,azzal kórház,aztán a kórházban székletnél(a doki kérdezte hogy nem-e aranyér,de azt nem hiszem)volt a hüvelyi uh után,és ma reggel is ,hát tegnap elkezdtem házimunkát végezni,mert már nem bírtam a fekvést.Ja és régen a rákszűréseknél is előfordult.
Aztán lehet a beágyazódástól is.Lehet a tavalyi laparoszkópia miatt is.Remélem a 12.hét után megszűnik minden bajom.
Szeretek izegni-mozogni.Számtalan helyre mennék babalátogatóba.És nem vagyok az a nyanvadt típus,beteg is nagyon ritkán vagyok.

sutimano76
 
 


hgrita az a lényeg hogy jól végződött a dolog...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok csajok!

Csatlakoznék én is. Jan. 29-én csináltam tesztet, 30-án doki. Nem sok jót tudott mondani, ezért megjártuk a genetikust is. Nem voltam túl nyugodt, ezért elmentem az SZTK-ba múlt pénteken másik dokihoz. Szerinte tapintásra 8 körül volt. Meg van a vérvételem és szerdán voltam UH-n, ahol, 8+3 mondtak a méretek alapján.
Dokim még nincs, mert sok bajom volt és az egyetlen orvos akiben megbíztam, mint kiderült Írországban van. Sírtam is kétségbeesésemben! Egyenlőre ennyi, részleteket majd később.
Itt is szakad a hó! Szép hatalmas pelyhekben, de én a tavaszt akarom!
bex13
 
 


Szia Bex! Üdv itt!

Merre laktok?

Miért kellett genetikushoz mennetek? Volt valami előzmény?

Merrefelé keresel dokit? Hátha tud itt valaki ajánlani megbízható orvost.

Kép

Kép
hgrita
 
 


Bububébi
Szépen látszik már a pocakod :lol: :lol: :lol: :lol:

Hgrita
Sajnálom, hogy így alakult az előző szülésed. A lényeg, hogy a kisfiad szépen fejlődik :wink:
Ahol én fogok szülni, ott van nagyon jól felszerelt, jól működő koraszülött osztály.


Nálunk is nagy van :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Sütimanó
A hematóma azt jelenti, hogy a méhlepény kezdeménye nem tapad rendesen.
FEKVÉS!!! A duphastom mellett szedjél Rutascorbint (erősíti az erek falát, recept nélkül kapható, ha jól tudom...)

Bex
Miért kellett a genetikushoz menni?
Vendég
 


Mabe.
A dokim szerint nem lehet annyira vészes a dolog,mert múlt pénteken azt mondta,hogy ezen a héten végezhetek már házi munkát,csak nyugdíjas tempóban,bár tény akkor már 2 hete csak feküdtem és nem volt vérzés.A ma reggeli miatt is fekszem egész nap,nem kockáztatok,ha a 12.hét után már minden a helyére tapadt akkor majd bepótolom ezt a sok fekvés miatt kihagyott nyüzsit.
Kösz

sutimano76
 
 


sutimano pihenj is........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ma csak feküdtem és ez így is marad,megígérem!!!

sutimano76
 
 


Süti
Én paramami vagyok... vérzésnél szigorúan feküdnék... max. az orvosig mennék el :oops:
Vendég
 


Aranyosak vagytok hogy így aggódtok,de tényleg fekszem,ez látható a mai hozzászólásokból is,van egy pár!
A vérzés csak egy pár cseppes max,de inkább egy normál folyás elszíneződött változata,(barnás,ma meg pirosas.) :D

sutimano76
 
 


Süti
Amíg ott van az a fránya hematóma, folyamatosan fennáll a vérzés, a vetélés veszélye!!!!
Vendég
 


Sutimanó: Tényleg hallgass a lányokra, és szigorú fekvés. Hidd el, több hetet is ki lehet bírni fekve, csak arra kell gondolni, miért csinálod. :wink: Én is paramami vagyok, én tényleg hetekig csak a WCre és napi 1x fürdeni mentem ki, mikor férjem már otthon volt. Ő takarított és kibírtuk. Most minden kis szúrásból, feszülésből és folyásból akkora ügyet csinálok, hogy csak na! És próbálom kódolni magamba, hogy ezúttal hátsó falon tapadjon a lepény, nehogy vérezzek újra. Ez a legrosszabb rémálmom most.

Kép

Kép
hgrita
 
 


Jaj Sutimano,bocsi.Írtam egy hozzászólást még a munkahelyemen,azt hittem elküldtem,de ezek szerint nem.Az én dokim: Dr. Lukács György.

Kép
v.andi
 
 


Nemrég költöztünk, eddig Pesten laktunk, most Üllőn. Nem nagy távolság, de még nem vagyunk ide bejelentkezve és talán nem is baj, ha nem mostanában intézem el. Azért kellett a genetikus, mert rengeteg gyógyszert beszedtem az utóbbi időben. November vége óta beteg vagyok, 3 adag antibiotikum, és hasonlók után találtam egy dokit aki szerint gombám van és arra is már elkezdtem szedni a tablettát, de mielőtt a 3. adagot beszedtem volna csináltam a tesztet és nagyon sírtam. Az első gondolatom az volt nehogy baja legyen. A dokit sebtében szereztük, aki esküszik rá, nekem rohadtul nem volt szimpi és én az átlagnál jobban adok a megérzéseimre. Szinte semmit nem mondott, majd a genetikus, és eddig meg addig lehet elvetetni! Köszi. Aztán olvastam a leletet, hogy életjelenség nem tapasztalható és rámtört a frász. Oké, biztos természetes, ezt kell írni, de egy első babáját váró aggódó embernek csak mondani kéne valamit. A genetikus nem vizsgált, csak beszéltünk ő megnyugtatott minket, elvileg nem lehet baja. De ha tényleg gombám van, ki kell írtani, mert attól baja lehet. A füll-orr-gégész, meg minden gyógyszert elutasít, főleg az elős 12 hétben. Akkor most? A vér és vizeletvizsgálat szerint nincs gombám, de ez ki tudja milyen alapos. Mindezt tetézve kiújult a asthmám. A genetikushoz márc. 12-én megyünk genetikai uh-ra az I. számú női klinikára.
Bocsi, ezt rövidebben nem lehetett.
bex13
 
 


OK!Tényleg fekszem!A köv időben bármikor feljöttök ide én itt leszek.Szerintetek semmi mozgás nélkül sok kajálással hány kilo leszek?Próbálok nem többet enni mint máskor és szerintem sikerül is!Talán a túrórudi adagom nőtt meg havi 2-ről heti 5-re.Szerencsére a hányinger nálam csak kb 2 hétig tartott,viszont szerintem nem lettem kívánosabb mint alapon.
Jövő hét hétfőn megyek a védőnőhöz,remélem annyira normális lesz mint eddig a telefonba.

sutimano76
 
 


Sutomano,nehéz dolog a fekvés,de megéri.Ha kell,akkor intézek neked túrorudit,csak szólj,ha elfogyott. :lol: :lol: :lol: Ezen ne múljék :wink:

Kép
v.andi
 
 


A genetikus nálunk egy rendes nő, nem mondd semmit, előszedi a nagy könyvet és elmondja a százalékokat, hogy mikor már baj van, mennyi esélye lett volna, hogy ne legyen baj, meg azt, hogy nyugodjon meg, ő még a praxisában nem látott olyat, hogy kétszer ugyanaz a dolog előfordult volna. Majd legközelebb.
Ennyi volt a mi genetikai tanácskozásunk.

Most meg várunk türelmesen, hol türelmetelnül, de várunk és reménykedünk.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sutimanó: A dokim nagyon ki van hegyezve a hízásra, így én 34 hét alatt csak 8 kilót híztam Andrissal, úgy, hogy majdnem a felét feküdtem. Én próbáltam minél kevesebb kenyeret, pékárut enni. Válts kétszersültre, ahhoz egyél alacsony zsírtartalmú sonkát, felvágottat, sült húst és rengeteg salátát, zöldséget. Tudom nem könnyű, már én is néha rosszul voltam a zöldségektől, de majd tavasszal-nyáron változatosabban lehet étkezni. A túrórudi szerintem nem tragédia, inkább azt egyél, mint kekszet vagy chipszet. És semmi cukros üdítő, ha cukor, akkor nádcukor vagy gyümölcscukor. A 100%-os levekben is sok a kalória, azt is mértékkel. Az pedig ha néhány kilóval több leszel, mint az ajánlott, de lesz egy egészséges babád, szerintem megéri. Majd hamar rohanhatsz utána és gyorsan leadod. :wink:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Betti: Szabad megkérdezni, hogy neked miért kellett/ kell genetikushoz menni? A korod miatt vagy más oka van? Ugye még új vagyok, lehet, hogy kimaradtam valamiből. :oops:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Bex
UH-n szívműködés volt?
Gomba lehet a sok antibiotikum miatt.
Miért kellett szedni?
Vendég
 


Hgrita
A nádcukor lényegében ua. mint a répacukor... mindkettő szacharóz :wink:
Vendég
 


Mi majd hétfőn, az UH után beszélünk genetikussal
Vendég
 


Betti

Nem akartam kivárni a kapott időpontot és lehet nem baj. Mert ott is elvileg csak százalékokat mondtak volna a doki szerint. Aki még hozzátette, hogy a döntést nekem kell meghoznom 50-50 százaléknál is. Mindezte első alkalommal. Nagyon megnyugtatott. Kijöttem bőgtem, de pár másodperc után közöltem, hogy erős kiscsaj, nem lesz baja. Mert szerintem az, de psssssssssztttttttt!!! :D
A neten találtuk a genetikust és 9ezer, de nagyon szimpi volt és azt mondta, hogy nagyon kevés gyógyszer van, ami kimondottan káros, de a gyógyszergyártóknak muszáj ráírniuk a tájékoztatóra, hogy nem ajánlják, mert ezzel védik magukat. Mert ha talán valakinél nem tudják mitől lett beteg a baba és nem volt ráírva, egy jó ügyvéddel buknak. Ami nem megnyugtató, mert ilyenkor fogalmunk sincs mit lehet, mit nem. Amikor kiderült, hogy nincs dokim, elmondta, hogy ő szülész-nőgyógyász is és ha gondolom, nagyon szívesen. Így várok 12-ig, aztán majd kiderül. Az orvosomat akarom! :) De ez van, a jó dokik nem tudnak megélni. Főleg amilyen ő, nem a pénzre hajtott, lelkiismeretes volt. Ha párom nem is jött be velem mindig kijött kezet fogni vele. Ez csak egy apróság, de sokat számít.
bex13
 
 


V.andi.
A dokid vizsgált mikor bementem a kórházba,nem volt valami együtt érző,miután megvizsgált ,volt szívmozgás,de nem hangosította ki,közölte hogyha akarok befektet.Mondtam hogy ezt talán nem nekem kéne eldöntenem,erre ő:ne értsem félre,csak ha bent tart is elvetélhetek,meg ha hazaenged is,de ha otthon történik,akkor biztos fel fogom jelenteni és ő ezt nem akarja,hát ezért befektet.Ez volt az első találkozásunk.Aztán este felvette az adataimat rendesen,akkor már kedvesebb volt.
Ari vagy de a férjem most jött vissza a közértből egy csomó rudival.
A munkahelyedről???Te dolgozol ,de jó neked!!!
Bex:
én úgy tudom hogy az első 3-4 hétben,legalábbis addig míg nem tudod hogy terhes vagy még nem károsítanak.Persze gondolom ez gyógyszerfüggő is.
Ne aggódj én pozitívan gondolkodom,ez segít,te is így állj hozzá és nem lesz semmi baj.
A nyári műtétemnél volt egy lány aki azért vetette el a babáját mert ő is de inkább a párja keményen szedett szteroidokat.Az orvos meg genetikus csak 50-50%-ot adott nekik,és a csaj még csakcsak bevállalta volna,de a párja azt mondta hogy nem bírná elviselni ha betegen születne a gyermeke miatta.

sutimano76
 
 


hgrita:sajnos a kenyér a spagetti és a krumpli a mindenem.Na persze nem mértéktelenül.Reggelire egy szelet kenyér kakaóval,ebéd főzelék leginkább vagy tartalamas leves,a hús nem megy-alapból sem ettem,mostmár annyira se.Szőlő és körte bármilyen mennyiségben,alma csak kompótnak.Inni mentes víz,vagy ebbe kevert bodzaszörp :oops: ,a rostosok csak mentesvízzel higítva,ill zöld tea hársfavirággal és sajna kevés cukorral.Ha túl leszek a 12.héten fogok inni cali teát(kínai regenerációs).A zöldségekből nyilván azokat kívánom amik K betűsök,de ezeket nem nagyon kéne erőltetni.

sutimano76
 
 


Mabe, volt szívműködés most már, ezért nyugodtam meg. Antbiotikum? Nagyon nem akartam, de doki azt mondta, ebből máshogy nem jövök ki. Homloküreg gyulladás, felső légúti fertőzés. És ebből nem gyógyultam, akkor füll- orr- gége, ahol megint csak gyógyszer. Ja és voltam 2 röntgenen is, ami szintén aggasztott.
Sütimano, én is pozítiv vagyok, de sok volt a külső hatás. Most már jobb, hogy láttam, nem bírtam volna ki 12-ig. A genetikus is azt mondja, hogy az első 2 hét nem gáz, mert be sem ágyazódik, a következő 3-4 hétben meg elmegy, ha olyan hatás éri, szóval a 6-12-ig a legveszélyesebb. Amibe első számítások szerint nem estem még bele, de mai szerint már egy hete benne voltam. Szteroidot határozottan elutasította az egyik, másik meg felírta, de nem váltottam ki. Rohadék egy szer.
De ha szilvesztert túlélte, hát tényleg erős lesz! :wink:
bex13
 
 


Bex, szilveszter reggelén csináltam az első tesztet ami neg.lett,hát mondom ha nem vagyok terhes akkor ihatok alkoholt is,persze nem részegedtem le,aztán jan.5-én nem jött meg így 9-én csináltam még egyet,na az már poz. lett.Hát akkor már bántam a szilvesztert,de szerintem most nem attól vagyok veszélyeztetett.

sutimano76
 
 


Sutimano,érdekes,mert nekem 7 éve ő a dokim,és soha nem ért kellemetlen élmény.Nem egy bratyizós fajta,de eddig mindig mindenre kimerítő választ,és tájékoztatást kaptam.Barátnőm pedig nála szülte mindkét gyerekét,és remek szülésznek tartja,csak jó tapasztalattal találkoztam vele kapcsolatban.Nem vagyunk egyformák.Egy nőgyógyász fontos a nők életében.Megértem,ha nem volt szimpi,mert ismerem őt,ugyanakkor tudom,hogy nagyon jó doki.

Igen dolgozom,nem is keveset,de igyekszem odafigyelni,hogy ne essek túlzásba.Kicsit néha stresszes a munkánk,de remélem nem lesz gond.

Kép
v.andi
 
 


Hát mindenki más,az én dokimra is panaszkodtak,bár az itteni topicokon csak jót találtam róla.

Észrevettétek hogy a topic nyitók mostanában alig írnak?Remélem minden ok náluk!!!!

sutimano76
 
 


Szilveszterkor álmomban sem gondoltam volna, hogy már nem vagyok egyedül. De soha, de soha nem ittam ennyit, mint most. A férjem sem látott még ilyen állapotban, csoda, hogy nem ábrándult ki belőlem. :D
Nálam eleve nehézkes a dolog, mert a menstruációm soha nem volt megbízható, 4 éve nem védekeztünk és bármikor jöhetett volna.
bex13
 
 


Na, lefektettük nagylegényt, eléggé ki volt purcanva már. :)

Bex: Csináltattok majd kombinált vagy integrált tesztet? A dokid javasolt valamit? Biztosan tudja melyik a legmegbízhatóbb és akkor ti is megnyugodhattok, hogy tényleg minden rendben van. Egyik barátnőm sem számított arra, hogy teherbe eshet, hisz szoptatott még napi többször, nem is menstruált rendszeresen és az első baba lombik lett 8 év után. Álmában sem gondolta, hogy babát várhat. Ő aztán nem kímélte magát, keményen dolgozott a kertben, szerintem beteg is volt közben, de a baba megmaradt. Ha eddig megmaradt tényleg bízz benne, hogy stramm kis csöppség és nem lesz vele semmi baj. Azért az esetek nagy százalékában működik a minden vagy semmi elve.

Az én dokimról is olvastam már rossz véleményt, pl, hogy sokat császároz, de nem érdekel. Nagyon jó fej, informatív, amikor kell szigorú. Én bízom benne. Mindenkinek más stílus jön be, azért élnek meg mindannyian.

Kép

Kép
hgrita
 
 


sutimano edd azt ami jólesik...többször egyél keveset.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lányok, ki mivel foglalkozik/ foglalkozott babázás előtt?

Kép

Kép
hgrita
 
 


[quote="arvaerika"]S írta:arvaerikaüti, Hgrita üdv itt!

Bibi!

Beértél Pestre? Izgultam érted, vigyázz magatokra!!!!


köszi Erika, aranyos tőled :)

NEM, NEM értem be Pestre, mert nem indult el az autó, az aksi megadta magát

:lol: :lol: :lol:

Így a férjem kénytelen volt hazajönni értünk, de ezt nem nagyon bántam :) ... még így is idejében eljutottunk a kineziológushoz ;)
bibiesbrumi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?