Új privát üzeneted érkezett!

Kolibri
Nem elkeseredni.. van még remény :)

Ditke
Biztos pirit szeretnél? Én inkább egy méhen belüli kis babót küldenék neked :)

Gyugyi
Jó kikapcsolódást :)

Zsófi
Köszönöm :)

Nálunk délután megint havazgatott egy kicsit. Sőt, most hogy kinézek megint esik. Mikor jön már a tavasz???

Kép

Kép
princzike
 
 


Vicus
De jó :) Lassan te is szülni fogsz :)

Kép

Kép
princzike
 
 


zsu! drukkkkkk!

princzike, kolibri! nagyon szoritok h nektek sikerüljön!!!

ditke! sok sok pirit küldök, mert nekem nem kell!

vicus! altatható vagyok...nagyon rendes volt az altató orvos, na meg humoros! lesz kanül,vagy h kell mondani, irni, injekció(nyugtató, h ne legyen hányingerem, meg a kerigési zavarok miatt) aztán altatás.mondta h éhgyomorra menjek de ha nem aznap műtenek akkor majd kapok reggelit!hát rohadtul remélem h aznap műtenek!nagyon félek, de ott mennyire fogok brrrrrrr, de babáért mindent! :lol:

és ha ma iszok ugy, h meg is érezzem, és még is van baba?(csak szerinted!!):) akkor nem lesz baj-a?

KépKép
dike
 
 

 
 

Vicuska

Tudom hogy tapasztalatból beszélsz, sajnos!!!!! Bár ne kellett volna keresztülmenned rajta!!!!! :( :( :(
De hál Istennek minden jó, ha jó a vége, és már 30 hetes vagy és Lilla baba hamarosan megérkezik!!!!! :D

Akkor nem lövöm el a tesztet!!!!! :wink: Mert 37,2 volt a napokban, ma 36,85, így csökken a hőm, tehát nincs baba!!!!!
Csak jönne már meg!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x Még sosem vártam így pirit!!!!! :? :shock: De igen! A második vetélésem után a műszeres befejezés után 3 hónapig nem volt menzim!!!!! :shock: :shock:

Kolibri

Ugye nem jött meg neked!!!!!! :wink:

Havazik!!!!! :x Ne már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaj! Tegnap voltam olyan ideges!!!! :x A Párom vett a Teszveszen pecabotot!!!! Erre tegnap hoz a postakocsi két csomit, az egyikben valami horgászlámpa volt, a másik pedig egy kis dobozka, az én nevemmel ellátott csomagszállító levél kíséretében!!!! :shock: Nézem-nézem, gondolkodom, hogy mi a fene lehet ez, nézem a feladót, hát ettől a feladótól a pecabotnak kellett volna jönnie!!!! :shock: Megfordítom a csomagot, kézzel írottan egy teljesen más név és címzett volt, a túloldalán meg ugye az én nevemmel ellátott csomagfeladó szelvény!!!!! Mondtam hogy nem veszem át, ráadásul gyerekcipő volt benne, a Párom pedig 4 pecabotot vett!!!! :shock: Sík ideg voltam, a Párom dolgozott, felhívtam, de mivel én is mentem délutánra dolgozni, nem is tudtam intézkedni személyesen, csak telefonon, az összes létező kapcsolatot bevetettük amit lehetett, a Párom ordított már a postán, mert a postánő állította hogy biztos hogy nem a posta hibája!!!!! :x :x :x Az ismerősöm aki visszahívott meg mondta hogy jó hogy nem vettem át a csomagot, azt vissza viszik, és majd utánna néznek a miénknek, ha nem lesz meg akkor kártalanítják a feladót!!!!! Na fasza!!!! :evil: Erre mi történik!!!!! Ma hív a Párom hogy a postakocsi két házzal lejjebb lévő házba beadta a mi csomagunkat!!!!!!! :shock: :? Hogy miért oda, azt nem értem!!!!! :evil: :evil: :evil: A feladónak is telefonáltunk, közben akinek a csomija hozzám jött, azt is kerestük volna telefonon, de le van titkosítva hátha nála van a mi csomagunk, de iwiwen meglett a csajszi, írtam neki még tegnap este, de nem válaszolt, de most már nem is lényeg!!!!! :wink:
Vendég
 


Hali!

Aludtam vagy 2,5 órát mert még tanítok ma 4-et. De csak rémeket álmodtam csak össze, vagy 4-félét de mindben szenvedtem. :?
Nem jött még meg, a tamponon nem sok cucc volt...majd eldönti holnap holnapután...de ez ma nem barna volt hanem piros. Nem görcsölök amúgy.

Jól bekavart, hogy abbahagytuk a stimut a 9. napon...és remélem csak az , nem az endom. jött vissza és így jelez. :? Majd meglátjuk mit produkál pár napon belül, legfeljebb jövő héten vmi ellenőrző doki. Lehet,hogy nem hülyeség, hogy egy ilyen stimuabbahagyás után be kellett volna szedni az utrot, amit a doki felírt?, hogy ne is legyen pé? :shock: Fene tudja...

Pusz mindenkinek, most nem tudok több lenni megint... :(
vizkriszisback
 
 


Most értünk haza. Hát, sajna megjött hozzám piri anyó! :( :( :( :cry:
Hétfőn vérvétel.

Dike! Princzike! Ditke! Nektek is mennek továbbra is a drukkok! :wink:

Vicuska!
Boldog 30. hétfordulót! Visszaszámlálás indul! :D
kolibri28
 
 


Krisz!
Sajnálom ezt a vérezgetést!
Ettől azért még sikeres lehet spontán ez a hónap. Ugye?
kolibri28
 
 


Kolibir
Franc piribe :evil:

Kép

Kép
princzike
 
 


Radiátort szereltem!!!!!! :x :x :x

Hogy ott rohadjon meg az aki ezt a termosztátos radiátorszelepet kitalálta!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Már nem egyszer volt vele bajom hogy beragadt és tök hideg volt a radiátor(ugyebár lezár)!!!!!!! Ráadásul qrva drága volt, mert az én drágám minőségit vett!!!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Kolibri

Frankón megjött piri? :shock: Semmi barna előtte, csak zutty piri!!!!!!???????? :( A büdös p....tába!!!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Ditke!
Milyen típusú a szelep? A férjem ilyen szelepeket forgalmazó cégnél dolgozik, jól leszúrom, ha az övék. :lol:

Kolibri! :cry:
Ölelés!!!

KépKép
zsófikukac
 
 


Ditke!
Nemigazán szoktam barnázni. Csak úgy zutty, ahogy írtad. De már délelött óta éreztem, hogy jönni fog. :( Viszont a Te barnázásod rejtéjes.

Princzike!
Bizony. A francba vele! :(

Most "szalma" vagyok. Fiam az apjához ment. Pihenek egy nagyot. Holnap meg a lakásfelújításban segédkezek. Főleg a hitelkártyámmal. :? :lol: 8)
kolibri28
 
 


Zsófi!
Vicces lenne, ha tényleg a zurad cége forgalmazná azt a szelepet. :D
kolibri28
 
 


Zsófi

HERZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kolibri

Sulival mi van? Mikor kell beadni a felvételit? :wink:
Én is látnám már pirit szívesen!!!!!!! :wink: Elhiheted!!!!
Lakással hogy álltok? Szépen halad? :wink:
Vendég
 


Gyugyi!
Mára jó színházasdit!
Holnaptól pedig sok havat! Jó sízést! :D
kolibri28
 
 


Ditke!
A jelentkezésről lekéstem! :lol: Hétfő volt a határidő! Nagyon belefeledkeztünk a lakásfelújításba, meg a barátnőm visszakozott a sulitól, mert vissza megy a klinikára dolgozni áprilistól. Én meg olyan bamba vagyok, nem vettem észre, hogy ennyire elrepült az idő és a halogatásomból ez lett. Talán pót jelentkezni is lehet.
Egyébként szeretnék már vissza menni az eü-be.
A lakás már alakul. Teszek majd róla friss képeket holnap, mert azokon már lesznek csempézett, és festett falak is. Nem csak romok. Március első két hetében szeretnénk költözni.
Pirit küldöm akkor hozzád. Nálad előfordult már ilyen? Nem lehet, hogy mégis babás vagy? Mert akkor nem kell piri.
kolibri28
 
 


Kolibri

Sajnálom hogy lekésted a felvételit!!!!! :( :shock:

Nem hiszem hogy babás vagyok, a múlt héten éreztem ugye a hányingert, szédülést, cickófeszülést ezért is teszteltem ugye péntek délután, ami nega lett, még vasárnap is meg volt a hányinger, cickófeszülés ezerrel, keddi teszt is nega, és kedd óta erősen csökkent a mellfeszülés, hányinger is abba maradt...... :shock: :roll:
Vendég
 


Azért jó kis meglepi lenne, ha mégis!
Remélem, hogy a következő hónapban nekünk is sikerül majd! :wink:
kolibri28
 
 


Kolibri

Ámen!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Várom a képeket a lakásról!!!! :wink: :D
Vendég
 


Ditke!
Hát akkor ez a baj, a Herz egy szar!!! :lol: :wink: A férjemék heimeiert forglamaznak. (a pesti lakásunkban nálunk is herz van. :wink: )

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsófi

Ha szar, akkor miért van nálatok is olyan Pesten????? :lol: :lol: :lol: Ráadásul drága is volt!!!! :evil:
Vendég
 


Ditke!
Mert ilyet tett be a kivitelező és akkor még nem a heimeieres cégnél volt a férjm, hanem egy csövesnél, mikor vettük. Igen, ezen van a férjem is kiakadva, hogy drága és szar! Az ő szelepük eddig egy esetben ment tönkre, de nagyon komoly minőségellenőrzésen megy át és minden db-ot kézzel csinálnak és nyomás alatt ellenőriznek. :wink: Ez volt a reklám helye... :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


dike
márc 9? az két hét még. vagy már csak? kár, hogy nega a teszt, milyen jó lett volna lapar elött babásodni. bár gondolom ezt te is igy látod. pénzadást nemtom. Rub.csinálja? sztem ha magánba jársz hozzá, pénzeled eléggé minden alkalomkor. én nem hiszem, hogy adnék. a vérvételes beutaloért se adsz neki, ez a mütét is része a kivizsgálásnak. d elehet, más jobban ért ehhez.

krisz
ez meg mi a fene lehet? dokit nem hivod fel?

kolibri
lakás hogy áll? nem akartál siklót? de szivtelen anya vagy :lol:
Peti egy idöben hörcsögöt akart, mert alattunk volt egy kisállatkereskedés. mondom neki, ha nagy leszel és elköltözöl, olyan állatod lesz, amilyet akarsz. erre mikor hazaértünk, mit mondott az apjának??? : apa, ha anya elköltözik, lehet hörcsögöm.
na wazz, lecserélnek egy hörcsögre. :roll:

pompom
nekem a nyák sárgább és sürübb. de ha a többieknél ugyanolyan, akkor nálunk gáz van??? :roll:

zsofi
nem is tünik kismamanadrágnak, tök jóóóó! én ma vettem egyet használtan 2500ért, farmer, és tök örültem, mert ez az elsö gatya életemben, amit rámöntöttek. nem szorit a combja, de nem is áll el. és a farmer alja része is bő, erre figyeltem, fenci mondta, hogy neki szorit. lehet, 2 honap mulva nekem is fog.


ha nekem nem kell már a naci nyáron, szivesen továbbadom öket vkinek :lol:

ticsi
én is megőrülök már a hidegtöl, meg az itthonüléstöl. mennék én sétálni,de gyerek nem szeret megfagyni. hiába öltöztetem overallba, az arcát fujja a szél. nekem is kell már napsütééééés. szánkozás megvolt, most már tavaszodhat.

princzi
ne mááá.a vv mire kell, stimu lesz???

ditke
ti nem akartok vmi komolyabb rásegitést?
Vendég
 


Zsófi

Csövesnél dolgozott??? :lol: :shock: Hát milyen "mondvacsinált" fiktiv cégnél dolgozott????? :lol: :lol: :lol:

Egyenlőre így marad! :evil: De ha felbaccca az idegeimet, visszacserélem hagyományosra!!!!! :evil: :shock:
Vendég
 


Kata

Én már nem tudom mit akarok!!!! :shock: :roll: A kedd reggeli nega tesztem után, totál készen vagyok! A Párom is!!!!Azt mondta hagyjuk a "fenébe" az egészet(na nem ezekkel a szavakkal), már egy csomó orvost kipróbáltunk, volt egy csomó stimu és mégsincs eredménye! Szerinte tegyem rendbe az agyamat!!!! :evil: :shock: Ha akar jönni a baba, akkor jön, ha nem meg nem!!!!! :shock: :? Na azóta ezen morfondírozom, hogy hogy legyen! :roll: :roll: :roll: Na kb ilyen fejem is van! :roll: :lol:

De döntöttem!!!!! Még nem tudja!!!!! Vagy vele, vagy nélküle, de nekem akkor is gyerek kell!!!!!!! :wink: :D 35 éves leszek, nincs mire várnom!!!!! :shock: :roll:
Vendég
 


Kata

A hörcsögös sztori nagyon jó!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


ditke
megértelek :( inszem vagy lombikra gondoltam. ez a vele vagy nélküle babát - bennem is megfordult. akkor éreztem igazán, hogy nagyon gáááz lettem. de hát nők vagyunk! a pasik sztem kevésbé küzdenek. ha már vmi komolyabb lépés vagy kényelmetlenség van, inkább feladják. de nem vallják ám be, azt mondják, ez a reális lépés. nem tudom, mit tanácsoljak. vigyázzatok a kapcsolatotokra mindenesetre.

gyugyi
neked berakom za összes sielös képemet
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Kata

A héten már bőgtem annyit!!!!! :cry:

Felvázoltam magamban a két lehetőséget, elképzeltem milyen lesz az életünk gyerek nélkül, és mi az amit tehetek, hogy el tudjam fogadni!!!!! Arra jutottam hogy felkeresek egy pszichomókust, és majd ő segít!!!!!! És akkor az agyam, mint egy vészcsengő visított!!!!!!! Hogy nem, nem és nem!!!!!! Nem tudom leélni az életem gyerek nélkül!!!!! :roll: :shock: És innen nem volt tovább!!!!! Gondolkodni nem tudok máshogyan!!!!!! :shock:

Szóljatok ha untok!!!!!! :lol: :lol: :lol: Hülye vagyok, de legalább belátom!!!!!! :shock: :lol:
Vendég
 


Tök hülyének tűnök! :shock: :oops:

Na kéne valami ütős pia, hogy kiüssem itt magam!!!! De most nincs itthon semmi!!!! :shock: :?

Gyugyi színházban.......! :?

Lami küggyéééé má egy kis piát!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Dórának kibújt az első foga! :shock: :shock: :shock: De jól viselte, nem is vettem észre, aszittem szájpenész vagy valami tej darab van az inyén.

Ditke drága! Nagy ölelés és buksisimi. Majd lesz valahogy, nem vagy még vén! :wink:

Holnap talán már tok jönni bővebben.

Kép

Kép
gröni
 
 


Ditke

Jó búfelejtést!
Akkor mi a terv? :D

Nálam még nem tudom mivan, ma du a váladék barnás-pirosas volt, de csak annyi ami norm hüvelyváladék lenne, most hogy este wc-zem megint elég sok volt a piros...na mjd kiforrja magát...ha nem dönti el, jövő hét elején tuti doki, de sztem amúgy is hamarosan...kellett ez nekem? :roll:
vizkriszisback
 
 


Kolibri
Sajnálom, hogy lekésted a felvételit :(.
És természetesen várjuk a lakás fényképeket :)

Ditke
Hát.. én is elég rendesen kiakadtam volna, ha ebben a hidegben "bedöglik" a radiátor. Amúgy is kissé "fagyos" vagyok.
Kellemes búfelejtést, és majd áruld el, hogy mi lett az agyalás vége baba terén.

Kata
Még egyenlőre nme akarok stimut. Most az IR-met kellett leellenőrizni, így 3 hónap után, hogy hol tartok. Remélem minden ok most már :)
Jó a hörcsögös story :)

Gröni
De jó :) Olyan kis édesek az első fogakkal :)
Gratulálok Dóri babának :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Jó reggelt csajok!

Dike :D Szuper hogy mindent megbeszéltetek az altatós orvossal! :wink:

Ditke :D Nagyon durva ez a postán csomag sztori! :evil: Nem értem, most akkor a „döntöttem” mit jelent? :oops: :roll: Hogyan tovább? Inszem? :roll:

Vicus :D Ugye eddig is repült az idő, most már mindjárt itt a vége és hamarosan kezetekben tarthatjátok Lillát! :D :P

Krisz :D Furi ez a hóközi piridolog.... remélem nem jön meg, csak beágyazódott a babucid! :wink:

Kolibri :D RMPPB!!! :evil: Sajnálom, hogy lekésted a jelentkezést, de szerintem tuti kell legyen pótfelvételi! Ha tényleg úgy szeretnéd ahogy írtad, járj gyorsan utána! Drukkolok Neked! :wink: Ne várj másra!

Kata :D Ezen a hörcsögös sztorin halálra röhögtem magam!!! :lol: :lol: Jó fej Peti, nem egy elveszett gyerek!!! :wink:

Princzike :D Kivi vagyok a hétfői vv eredményre! :wink:

Megyek reggelizni, aztán megyünk apával bababoltba megvenni még a maradék cuccokat. Tegnap este itt volt anyum és vagy 3 órán keresztül vasalt, alakulnak a dolgok. Holnap pedig érkezik végre a kiságy. :D :wink:

Ja és ÉN IS MÁÁ NAPSÜTÉST ÉS TAVASZT AKAROK!!! :wink:

Puszi mindenkinek!
fenci
 
 


SZiasztok!

Tudtam én hogy várni kellett volna a teszttel. :roll: ET+10.nap és a teszt negatív. :(

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Vicus!

Azt hiszem felkeresem a kineziológust,csak még el kell kérnem a telószámot,de nem taliztam még a csajjal.


Itt nálunk reggelre jól behavazott.szörnyű.sosem lesz tavasz.
Vendég
 


Sziasztok! 8)

Kukac, Ditke!
nem tudtam követni miről diskuráltok radiátor ügyben :lol:

Kolibri!
RMPPB! :twisted:
a lakásról kérjük a képeket :D

Krisz!
csak nem az endo....én is a beágyazódásban bízok 8)

Ditke!
a postás sztori..... :? :shock:
sikerült leinnod magad vagy nem? :roll: én küldtem vona piát, tele a bárszekrény töménnyel és senki nem issza! :oops: :roll:
keresztelőre nem kell vennünk :lol:
lombikra mér nem mész? :roll:

Lili!
nálunk meg megint elolvadt ami éjjel esett :evil:
hajrá kineziológus!
vonalzód mér nincs? :roll:

Fenci!
tegyél képeket a cuccokról+babaszobáról+ágyról :D
te nem izgulsz?
én se izgulnék annyira, ha csaszi lenne, hasfelmetszésem már volt párszor :shock:
de a spontán szülés megriaszt :roll:

Zsu!
hányas teszttel próbáltad? :roll: max.nem lesznek ikrek!de még az se biztos! :)

Gröni!
fogacska,gratula!ilyen korán? :roll: 8)

Csajok, képzeljétek tegnap este elkezdtem kötni! :shock:
Lillának pulcsit.a röhej az, h nagymamámmal kötötttem utoljára 20 éve.... :oops: nem tom elkészül-e május.1-re? :roll:
apjuk egyébként profi kötőmester, ő tanítgatott tegnap este, csak neki ideje nincsen :?
Vendég
 


Na hali csajok!!!!

Névnaposoknak utólag sok boldog névnapot!!!
Kép

SZülinaposoknak!!!
Kép

Ditke!
mI a helyzet?? Pezsi nekem sem volt itthon tegnap :? :? :?

Zsu!
emlékszel még????
Kép
Ezt mindig Babácskának küldetm mikor hamar tesztelt! Nem lenni türelmetlen!!!!!!

Zsófi!!!
Jó nagy már a pocak!!! Hmm vegyespároshoz mit szólnál???
Kép

Gyugyi!!!
Vigyázz magadra remélem vitttél jó sok pezsit!!!!!
Sajnálom ami a fiaddal történt!!!

Fenci! Vicuska!!! Sok képet akarok a babaszobáról!!!!
Kép
Vendég
 


Lami!

halihó!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
jó sok képet raktál és jó velősen írtál! :D
és amúgy mi zújs?
na és laptetűűűűűűűűűűűűűűű :wink:
Vendég
 


Szia Vicus!

Mostanában csak olvasok, írni nem nagyon van időm :? :? :? !
A Diana kiállitás nagyon szuői volt, főleg kettesben :lol: :lol: :lol: , Na azért a laptetű semmit nem jelent!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


bocs! SZUPI VOLT!!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Vicus
Apu taníotgatott kötni? VAgy most valamit nagyon félreolvatam...
Én utoljára nagyimmal horgoltam. De én feladtam, mert mikor neikállt cifrázni mintákkal, akkor egy kicsit kezdett bonyolódni a számolgatás és társai. Mondjuk akkor kb 12 éves voltam :)

Lilli
Hajrá :)

Kép

Kép
princzike
 
 


zsu! még nem elkeseredni!tuti bújik ott valaki!!!

kolibri!!!nagyon sajnálom!!!

ditke!!ölelés!!!

velem semmi kül,már fel vagyok készülve lelkileg hogy megjön.

KépKép
dike
 
 


Lami!

azért írj is néha!gyerekek hogy vannak?jók a vonalzóid :lol:

Princzi!

nem értetted félre :shock: :lol:
Vendég
 


Zsu!
Nekem a 10-es teszt is iszonyat halvány volt, nyugi, tuti ott vannak!!!!! :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


Hali!

36,9 voltam egy órával később a szokásosnál...talán 18. nap...nem is tudom már. Van egy kis barnaféle...de nem fog megjönni sztem.
Utánanéztem...sokaknak van közti vérzés, de azért nem túl normális sztem..beágyinak túl korai lett volna...de majd figyuszolom a hőm... :)
Most megyünk egy kicsit shoppingolni, aztán este buli a szomszédokkal.
:D

Zsu
Drukkhegyek!!!!Szorítok nagyon!!! :D

Pusz mindenkinek!!!
vizkriszisback
 
 


Zsu :D Lehet még korai volt a teszt, mindenem keresztben értetek!!!! Ott vannak a babácskák!!! :wink:

Vicus :D Holnap délután ha sikerül, teszek fel képeket a cuccokról. Nem mondanám, hogy izgulok, inkább izgatott vagyok és nagyon várom már a nagy találkozást. Valszeg ha már kórházban leszek és megmondják mikor csinálják a csaszit, akkor már izgulni is fogok, hogy minden rendben legyen! Persze mindenkit hajtok a környezetemben mint egy hajcsár, hogy készen legyen minden 2 hét múlva mire kórházba megyek. Imád is érte mindenki!!! :lol: :lol: Van Zone Reality csatornátok a tévében? Hétköznap délelőttönként 10-től 11-ig szülésszorikat mutatnak, rá vagyok kattanva. Akár hiszed akár nem, egy részben kb 3 baba bújik ki és Fencikének minden baba kibújásánál potyognak a könnyei... :oops: 8) már gondoltam is rá, hogy a saját babómnál is tuti bőgni fogok, pedig nyitott hassal gondolom annyira nem lesz az jó dolog, nehogy közben valamit félrevágjanak/varrjanak a dokik.... :oops: :roll: majd vissza kell magam fogni.... ja nekem állandóan a csaszi jár az eszemben, mikor szoptathatok, mikor kezdek vérezni, mikor kelhetek fel... :oops: :roll: Itthon meg már megkezdődött a nagytakarítás, kapott mindenki feladatot... :oops: 8) :lol: Milyen pulcsit kötsz Lillának? Én is kb 20 éve kötöttem utoljára, egy lila sálat magamnak. :P Mást mondjuk nem is tudtam volna, fogalmam nincs hogyan kell 2 darabot összedolgozni. :shock: :lol:

Lami :D Nagy pusszancs, gyere sűrűbben! :wink:
fenci
 
 


Na, azért csak ideértem!

Krisz!

Szerintem pé miatt van ez a pöttyözés! Fel is ment a hőd.... mi más lehetne? :roll:

Zsu!

Hát persze, hogy korán volt! Drukkolok tovább!

Ticsi!

Én sem nagyon bírom már a telet. Dóra utál kint mióta hó van! Valszeg bántja a szemét! :roll: Köszönöm a privit! :wink: Kicsit meglepődtem a fog miatt, Dávidnak 10 hónaposan bújt ki az első. Én sem hallottam még ilyet, hogy szellőztetni kell. :shock: Bár nekünk eddig mindenhol vagy parketta vagy laminált padló volt/van.

Fencike!

Tessék csak hajtani a családot meg szoktatni őket, hogy ezentúl ez márcsak így lesz! 8) Apjuk borzalmas napokat élt át, míg nem lett minden rendben. :oops: Én már nem tok ilyen filmeket nézni, állandóan belenyilal a micsodámba ha szülést látok. 8) Asszem neked nem is kívántam boldog szülinapot! :oops: Boldog szülinapot! :wink:

Ditke!

Nem értelek. Miért lenne méhenkívüli? Megértem ám a gondolatmeneted, az érzéseidet. Nálatok nincs semmi bibi, ugye? Ilyenkor is lehet inszem? :roll: Ja, és egyébként láttad az én babás görbémet? :wink:

Vicuska!

Nem mondom, hogy ne parázz, mert úgy is fogsz! :P Május 1-re vagy kiírva? Kötni én is vagy 20 éve... Jaj, emlékszem mikor kinezizénél voltál! :lol:

Kolibri!

Sajnálom! :( Ti mióta is próbálkoztok?

Princzike!

Köszi. Hát még nem sok látszik belőle, de ha nagyon nevet és figyelem akkor látom. Legutóbb jó volt az IR-ed? Drukkolok, hogy jó legyen! Apjukod, hogy van? Jobbulást neki!

Lili!

Boldog névnapot!

Pompom!

Gyógyulj meg!

Tavika!

Köszi, átadom! :wink: És ez csak a szűk család. :lol: Szinte minden napra jut valaki! "Rosszabb", mint a karácsony! Veled és Gyugyival álmodtam. :lol:

Most csak ennyi jutott eszembe.

Nem tok aludni, pedig korán kell kelnem.

Jóccakát vagy inkább szép reggelt!

Kép

Kép
gröni
 
 


Gröni, gratulálok az első fogacskához!Nálunk a csajoknak kb 1 éves korukban bújt ki az első foguk! :lol:

Zsu, ne keseredj el, korai volt még!!!!!!Tuti, hogy ott vannak, egy babóca biztosan!!!!!!

Nekem MMM.
Vendég
 


De jó Gyugyinak!Már biztos úton vannak!

Lami, általában én is csak az olvasásig jutok... :oops:
Vendég
 


Szép jó reggelt!

Hőm 2 órával a szokásos után és csak 4,5 óra alvással 36,9...de ez nem túl mérvadó.Majd holnap mérem rendes időben.

Gröni
Nekem nem szokott vérezgetni csak úgy középidőben. Még ha csak pöttyözött volna. Egy éve is kb ilyesmi volt az első két lombik után, igaz akkor el is kezdett fájni a hasam, görcsölt össze-vissza..meg is ilyedtem, mentem is az endos dokimhoz és akkor az volt a ludas...mert kiújult. :( Akkor csinálták a 3. lapart.De igaz, az volt az első eredményes, akkor tényleg kiszedett a doki mindent. Most nem fáj semmi, csak barnázás van, meg ugye volt kicsit pirosabb vér is...de az sem folyt, inkább csak amolyan 3xosa volt egy normál hváladéknak. Sztem ez a hormoningadozásnak tudható be, a3-9. napig 250 gonalakat kaptam kb....aztán hirtelen végeszakadt...nem csoda, hogy a szervezetem nem tudta mi van. LEhet, hogy volt pé mert feljebb ment a hőm...de nem elég magas...úgyhogy lehet nem volt teljes értékű. Nekem 37 felett szokott lenni a hőm pé után korán reggelente.

Tegnap jól bevásároltunk, engedélyeztünk magunknak egy biztonys költőpénzösszeget és vettünk végre 1-2 tök menő ruhát potom áron a taccoban főleg meg a jeans clubban, tök happy-k lettünk.A buli is jól sikerült a szomszédban, hajnalig karaokéztunk. :D

Zsu
Várjuk a pozitív teszed!!!

Fenci
Én is szerettem nézni az ilyen szüléseket. :D Kellemes szülés előtti készülődést neked!Ügyes csajszi vagy! :D
vizkriszisback
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?