Új privát üzeneted érkezett!

Vicky,
13-ból biztos sok meg fog termékenyülni.

Bikfy,
jövünk ha hívsz :wink:

i.kata
 
 


Csibikém,
látom hogy itt vagy :lol:

i.kata
 
 


Vicky, nagyon jó lenne, ha te is babás lennél, mint a másik lány a fórumról. Hogy meglepődött!!! :shock: Te is meglepődnél, igaz?

Katám, tök jó ez a rózsakvarc, ahogy olvasom, úgy érzem, hogy pont ez kell nekem!:)) Már az is telitalálat, hogy "a lelki terhek megszüntetése"! Keresek hozzá egy szép láncot és hordani fogom! Hiszek benne! :wink:

Bikfykém, tényleg jó volt személyesen talizni!:) Ha teára és kuglófra meghívsz minket, akkor megyünk!:) :wink:
Vendég
 

 
 

Twist,
nekem van egy bőr láncom, aminek van rendes kapcsa, és arra tettem rá. Itt lóg a nyakamban. Ciklus végéig tuti le sem veszem, csak fürdéshez :lol:

i.kata
 
 


Na én megyek kutyátsétáltatni, aztán meg a reptérre.

Dita,
holnapra egy nagy kalappal!

Puszi Mindenkinek, hó éjt!

i.kata
 
 


Milyen taliról dumáltok ti itt.... világosabban kéretik írni... hogy a zoknik is értsék.

Kata
Köszi! Vigyázz az úton!

dita75
 
 


Dituska!

Pedig kénytelen vagy vakon megbízni benne! :twisted: Ne foglalkozz azokkal, akik bogarat ültettek a füledbe. Miért, mind meddőségi szakorvos, hogy ennyire értenek hozzá? Ráadásul ezek egy éves értékek!!! Honnan tudod, hogy most milyen eredményeket produkáltál? Ne bosszants fel! :twisted:

Nem tudom, hogy ki szokta mondani, de könyörgöm, hol van az a pozitív csíííííííííííííííííííííí !? Na, az áramoljon benned, ne a kétségek! :wink:

Évi! De jó, hogy benéztél! :) Tényleg tisztára egyformák a bébik és látszik is, hogy nagyot nőttek! Ha van 5 perced beszámolni, nézz be hozzánk gyakrabban! :wink:

nellike
 
 


Dituli, szuuuuuuuuuuszáááááááááááááá! Tudod!:)
Ma összefutottunk Katával!:) Annyira jó volt személyesen talizni! Most láttuk egymást először élőben és mégis olyan jól eldumáltunk, mintha ezer éve ismernénk egymást! Klassz volt!:) Szóval, állítom, hogy a fórumon nagyon jól meg tudjuk ismerni egymást és élőben ugyanolyan jó!:)))

Már csak két hét és beköltöznek a bogyócskák! Azta, az mindjárt ittvan! :D
Vendég
 


TWIST
Sztem élőben még ezerszer jobb, mert látni lehet az arcreakciókat, ha vmit írsz hiába vannak az emotikonok, nem biztos hogy az illető úgy értelmezi ahogy te gondoltad. :wink:

Nyáron amikor taliztunk úgy elröppent az a pár óra, én személy szerint ha pesti lettem volna akkor estig maradok a lányokkal, de még haza is kellett érnem. :roll:

NELLIKE
Kérek engedélyt meghunyászkodni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már nem is megyek abba a topicba!
Mondjuk nem ezért, hanem mert egyszerűen nem lehet őket követni én meg azt hittem ennél pörgősebb topic nem is létezik! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Jó éjt lányok!
Holnap hosszú napom lesz, megyek aludni!

dita75
 
 


Dituli!

Engedélyt megadom! Jóccakát! :wink:

nellike
 
 


Jó reggelt!

Ditám!

Kép

Látod ez a baj, h van akinek nincs jobb dolga, mint bogarat ültetni más fejében! Te csak higyj a dokidnak!! jó kezekben vagy!

Mara!
Hát igen, nem biztos h keresztbefekve elférne, de ülve már igen! ;)

Évi!
A gyerkőcök Kép

Vicky!
Drukk a sógornődnek!
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Zsuzska írta, hogy nem tud sajnos képet küldeni Oroszlánkáról, mert nem olyan a telcsije. Így aztán csak akkor tud, amikor már hazamennek. Várjuk sok szerettel a képeket!!! :lol:

Katám, nyakamban a rózsakvarc!:) Tegnap találtam neki bőr "láncot", így szépen fogom tudni hordani!:)

Ditus, jól teszed, hogy nem mész most egy ideig abba a topicba és ne idegeskedj, csak sodródj az eseményekkel! Hamar eljutsz a beülti utánig és azt veszed észre, hogy már csak az eredményre vársz :wink: :wink: :wink:

Ma szabin vagyok, annyira király!:)) Ki sem kell mozdulnom, nem kell felküzdenem magam Pestig ebben a nagy jeges-havas időben!:))
Vendég
 


Csak halkan megjegyzem: Ma szerelik fel a T-HOME tévét nálunk!:))))))) Mindjárt jönnek a szerelők! Hihetetlenül boldog vagyok! Egész du. Animal Planetet nézek!!!:))))) :D
Vendég
 


Dituska! Lemaradtam,hogy miért húztad fel magad,de hidd el,hogy nem kell semmin aggódnod,nem ilyen dolgokon fog múlni,hogy végre édesanya legyél!Bízz a dokiban,de ő is csak egy ember,ezek a dolgok sokkal "feljebb" dőlnek el. (Gondolj az én babásodásomra,orvosilag máig megmagyarázhatatlan,de már nem is érdekes.)Én Istenre bíztam a dolgainkat és ez ad az életemben igazi szabadságot.
Annyira szeretném,hogy sikerüljön minél hamarabb!Mindenkinek!
Zsuzska! gratulálok nektek és sok boldogságot kívánok! Most már egyél,nem kell a cukor miatt félned.
Lányok,nyugodtan hurrogjatok le,de nem értem,hogy sok esetben miért az a legfontosabb,hogy ki mennyit hízik. Ha kinyitsz egy újságot,vmelyik "sztárbaba" születésénél a legfontosabb adatok,hogy hány kiló,hány centi és az anyuka nem hízott semmit. (Ami persze sokszor nem igaz.)
Én a munkám miatt színpadon vagyok rengeteget,még sincs bennem semmi gátlás,hogy mi lesz velem pár hónap múlva. Természetesen nem a mértéktelen zabálásra gondolok,de hiszem,hogy ilyenkor mindenre szüksége van a szervezetünknek.
(Linácska,te is ilyen eredmények mellett nyugodtan egyél és ne stresszeld magad,ha becsúszik vmi édesség. Szerintem,szegény Zsuzska is sokszor volt ideges a sok éhezéstől.)
Bocsi lányok,hogy ezt leírtam,de már régóta érlelődött bennem és nem is kell velem egyetérteni,mindenkinek lehet véleménye és nem feltétlenül kell azonosnak lenni.
Évi! gyönyörűek a babák,de a topic négy fiatalemberére is ez vonatkozik!(Lackó ,Zsigi, Nándi és Danika) és persze Réka babára is.( Ugye,nem maradt ki senki?)
Örülök,hogy nem szenvedte meg senki a frontokat,nekem sajna be kellett mennem az ügyeletre,mert masszív méhösszehúzódásaim voltak,nagyon megijedtem. Mindkét lányomat egy-egy hideg front indította el,én erre nagyon érzékeny vagyok. Bent akartak tartani,de mivel a kórháztól két percre lakom,meggyőztem őket,hogy jobb nekem itthon.
Hát,ennyi,bocsi,ha hosszú voltam. Mindenkinek minden jót! :P
f.ancsi
 
 


Bikfy: Meg vagyok, csak még nem jött meg. Ha hétfőig semmi, akkor visszamegyek a dokihoz. Mondjuk én mondtam neki, hogy egyszer még régen szedtem ezt a proverát és akkor nem hozta meg, de azt mondta, hogy próbáljuk meg. Mondjuk nem tudom a norculuttal mi baja volt, az jó volt eddig. Mindegy, ő az orvos. :)

Twist: Hát eléggé meglepne, ha mégis babás lennék. Mi is át akarunk lépni a T-home-hoz. Amíg vártátok a dobozkát, addig ugye nem kellett fizetni? Bár ha ti most kaptatok, akkor hátha hoztak többet. A hétvégén megyünk szerződni.



vicky79
 
 


Vicky, most mentek el a T-HOME szerelők, felraktak 2 tévére való dobozt. Egy hétig ajándék HD csatornákat kaptunk, szemetgyönyörködtető csatornák vannak!:)) Nem kellett eddig fizetnünk, csak mostantól. Ma írtuk alá a szerződést tul. képpen. Hihetetlenül sok csatorna van, 30 percig tart csak végigzongorázni őket! Csodálatos és nem bántam meg, hogy előfizettünk!:))) Rubicomot végre le lehet mondani. És a csatornák minősége is király a kábeltévéhez képest! Ez a digitális tévé sokkal jobb szerintem. Annyira élvezem!!!! :wink:
Vendég
 


Sziasztok,

nem olvastam vissza, de bejelentkezek, mert már nagyon hiányoztok nekem :wink:
Tegnap hazajöhettünk, nagyon jól megvagyunk, bár nem mindig tudom, hogy mit szeretne Danika, de alakulunk. Az első éjszakánk nagyon jól telt, kétszer kelt fel csak Danika enni és utána rögtön vissza is aludt.

És ami a számomra hihetetlen, hogy hazajöttünk a kórházból és a nagy tej miatti szenvedés és kínok után itthon van tejem, Danikának is elég, jól szopizik és utána vissza is alszik. Úgyhogy tápszert csak egyszer kellett tápszert adni, úgyhogy a boldogság így kimondhatatlan nagy!

Mindenkit puszilok, remélem mostmár lassan majd utolárem magam és vissza tudok olvasni, drukkolok mindenkinek!


Puszi

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: Itt is gratulálok! Jó egészséget, sok tejcsit, minden jót kívánunk Popival együtt!

Gondolom, reggel nem voltál ctg-n... :wink: :lol: :lol:
jaimee1
 
 


Szia Monic! De jó, hogy benéztél! Mindannyian izgultunk érted!!!
Danika nagyon szép és köszi, hogy ilyen hamar küldtél róla képeket!!:)))
Nagyon örülök, hogy van elég tejed és hogy hazajöhettetek! Bele fogsz jönni!:))

Sok puszi nektek!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.20 15:46-kor.
Vendég
 


Moncsikám!
Üdv újra a fedélzeten! Te is nagyon hiányoztál nekünk!

Kérünk millió Danci képet!

Tejcsivel ügyi vagy, az itthoni nyugalomban még több lesz! Puszi! Pihenj sokat!
20150601134430
 
 


De aranyosak vagytok, jólesik, hogy hiányzotam. :oops:
Ha beáll egy napirend akkor sűrűbben leszek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Monic: Még jó, hogy hiányoltunk, mi mindenkit hiányolunk! :)
Örülök, hogy jól vagytok! :)

Erről jut eszembe. Babszikáról tud valaki valamit?

hofeherke
 
 


Monic! Nagyon örülök,hogy minden rendben és ügyesek lesztek a szopizásban! PUSZI
f.ancsi
 
 


Sziasztok!

Monic mami,
üdv újra "itthon" :lol: Látod, mondtam én hogy majd szépen összecsiszolódtok és kitanulod a "szakmát" :wink:

i.kata
 
 


Sziasztok Lányok!
csak beköszönök, még élek. De nincs kedvem Bnetezni. Nem a babatéma miatt, mert az érdekel, csak egyszerűen most nincs.
De titeket szeretlek! :)

Zsuzskának!
Gratula!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Nem tudjátok véletlenül, hogy Zsuzska és Olivér mikor jöhetnek haza?
Vendég
 


Szia Bumika! Mi is szeretünk!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Monic!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek!
Legyetek nagyon boldogok, és legyen nagyon-nagyon sok tejed!

Zsuska!

Nagyon-nagyon gratulálok Olivér születéséhez!
Neked is sok tejcsit kívánok!
rodina74
 
 


twist: Örülök, hogy tetszik a T-home. Még annyit hagy kérdezzek, hogy tudsz-e rajta csatornasorrendet változtatni. Csak mert a sógorom upc-set kötött és ott adottak a csatornák a dobozon. Hát ez engem rohadtul idegesítene, hogy semmi nem ott van, ahol volt.

monic: Nagyon örülök, hogy írsz és hogy már mindketten otthon vagytok.

A sógornőm hívott, de nem kapott túl jó híreket. :cry: A petécskék nagyon megsínylették, hogy 2 napig nem kaptak hormont. Még nem derült ki, hogy mennyi kezd el osztódni, mert még csak ma csinálták meg az icsi-ket. Holnap kell újra telefonálnia, de már nem nagyon tud bízni a sikerben.



vicky79
 
 


Ciao Kislányok!

Itt vagyok, jól vagyok. Lenne egy kérdésem:

Tudjátok, hogy mi az a DHEA-szulfát? Ma voltam a 21. napi vérvételem eredményéért, de csak ez volt rajta, a többit még nem csinálták meg. Ez is határértéken belüli, de érdekelne, hogy ez miért felelős. :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Twistem és Katuskám!

Lesz kuglóf, lesz tea. Csak gyertek! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Moncsám!
Isten hozott itthon! Nagyon örülünk Neked! Gyere, ha tudsz!

Ditus!
Nehogy elkezdj kételkedni, mert lesz kapsz! Bikfy néni elrendez, jól vigyázz! Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, de jó, akkor megyünk!!!:-)))))))))

Mit vizsgálunk?
A dehidroepiandroszteron-szulfát (DHEA-S) férfias jelleget biztosító (androgén) nemi hormon, amely azonban nem csak férfiakban, de kisebb mértékben nőkben is termelődik. A másodlagos férfi nemi jellegek pubertáskori kialakulásában játszik szerepet. A szervezet férfiakban hatékonyabb androgénekké, pl. tesztoszteronná és androsztendionná, míg nőkben egy női hormonná, ösztrogénné képes átalakítani. A DHEA-S elsősorban a mellékvese-kéregben (a mellékvese külső részén), jóval kisebb mennyiségben a petefészkekben vagy a herékben képződik. A DHEA-S elválasztását az adrenokortikotrop hormon (ACTH) és az agyalapi mirigy hormonjai szabályozzák.
Mivel a DHEA-S-t elsősorban a mellékvese termeli, ezért jól használható a mellékvese-funkció markereként. Mellékvese-tumor, rákbetegség és hiperplázia (hormontermelő szövetek túlszaporodása) eredményezhet DHEA-S túltermelődést. Míg az emelkedett DHEA-S szint felnőtt férfiaknál nem okoz észrevehető tüneteket, addig nőknél a magas DHEA-S koncentráció a menstruáció elmaradásához vezethet, és virilizmus (férfias jelleg) látható tünetei alakulhatnak ki. Ennek főbb megnyilvánulásai lehetnek pl. mélyebb hang, hirsutismus (férfia típusú test- és arcszőrzet növekedése), férfias jellegű kopaszodás, erőteljes izomzat fejlődése, és akne. Az emelkedett DHEA-S szint fiúgyermekeknél idő előtti (praecox) pubertást, míg lányoknál a külső nemi szervek nem tipikus vagy gyenge fejlődését, férfias szőrnövekedést, és abnormális menstruációs ciklusokat okozhat.
Vendég
 


Vendég
 


Twist!

Köszönöm!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Szívesen Csajszi!:)) :wink:
Most mennem kell, mert szemguvvadásig néznem kell az új tévécsatornákat! Tök jók!:))
Vendég
 


Twist!

Szemeidre vigyázz! Kép

Ha már kiguvadtak, gyere vissza dumcsizni! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!
Megírtam a blogba hogy mi vót!
Megyek visszaolvasni, azt látom hogy Monic már írt, ezek szerint otthon vannak! Juhéjjjjjj!

Zsuzskával is sms-eztem, már levitték az intenzívről, mindketten jól vannak, minden a legnagyobb rendben van. Puszil mindenkit!

dita75
 
 


Ditus,elolvastam a blogot. Hajrá,már nagyon közel a cél!!!!!!!!
f.ancsi
 
 


TWIST
Ennyire szereted az Animal Planetet ? Jó tévézést neked!

ANCSIKÁM
Magadról nem is nagyon írtál semmit, hogy van Lóci?
Hányadik hétben is vagy, mivel nincs vonalzód nem tudom követni.
Remélem már minden oké, fertőzés elmúlt hidegfront meg nem tudom lesz-e, asszem március elejéig marad ez a rohadt hideg. :twisted:
Ma elkezdem szedni a magne B 6-ot hogy ne legyek ennyire feszült, és akkor talán nem idegeskedem annyit, de amúgy ez mind azért van, mert annyira de annyira szeretném, hogy sikerüljön, sztem összeomolnék, hogy ha megint csalódnom kell majd. :roll:

Nem tudod feltenni a küldött képet ide, mert a telóm sajnos nem tud képeket fogadni. Vigyázz magadra!
Gyere sűrűbben ha tudsz!

VICKY
Tudtam én, hogy találkozni fogok veled a közeljövőben. Majd add meg a telószámodat, hogy ne kerüljük el egymást, mert ma is pl. ott volt 4 fórumos de csak Akirét láttam elviharozni de olyan gyorsan, hogy mire a számít kinyitottam volna, hogy szóljak már ott sem volt. :(
Fránya piri veled is kibabrál. javaslom, hogy monnyon le. ezután legalább 9 hónapra! :wink:

ezt most elküldöm, mert ha elszáll ordítok..... de mindjárt folytatom!


:wink:

dita75
 
 


Ditus!

Ez nagyon klassz! Nagyon szurkolok neked! :lol:
És az olyan jó, hogy úgy érzed, hogy rohan az idő. Én mindig úgy érzem, mintha ólomlábakon járna! :oops:

Nagyon jó a blogodban a jelmondatod, saját alkotás? Piszok jó!
rodina74
 
 


MONIC
Drága barátném :D

Kép

Hát gondoltam, hogy hiányozni fogsz, na de ennyire! :lol: :lol: :lol:
Szerencsére Nellike helyettesített, csak kár hogy ritkán tud jönni, és nincs olyan jó kis baseballos smiley-ja mint neked, mert attól mindig tele a nacim és azonnal szótfogadok. :) :) :)

Danika gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűű !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Nagggggyon ügyi vagyol hogy otthon már minden megy szépen, Danikára pedig ti lehettek büszkék, hogy ilyen jó kisbaba! Sok boldogságot kívánok nektek!

BUMIKÁM
Megértelek! Én csodállak téged és Katát is hogy ezt így tudjátok kezelni, én tuti összeroppannék...... ja és én is:
Kép

VIKI
Köszi a lóherét, jól jött! :wink: :D

JAIMEE
Kép

KATA
Kialudtad már magad?

MARA
Jobban vagy már?
Babszika szegény el volt keseredve nagyon az első sikertelen inszem után, ráadásul cisztája is lett és nem tudták azonnal folytatni, most csigaházában van mert a BMC-s be se jár. :(

BIKFY
Köszi a dádát, majd visszaadom ha te is negázol! :wink:

dita75
 
 


Ditus,köszi,hogy kérdezed,én nem tudok vonalzót és képet,de majd megkérem a férjemet,hogy dobja fel.A 27.hétben vagyunk,még minimum tíz hetet ki kellene húznunk.Szorítsatok nekünk,mert néha olyan lassúnak tűnik,de megpróbálok nem türelmetlenkedni.
Remélem, egyszer már enyhül az idő végre,meg ez az influenzajárvány is múlhatna, mert így nem szívesen megyek sok ember közé.Egyébként semmi különös szerencsére,növögetünk.
Én Magnerotot szedek,abban 500 mg Magnézium van,de jó a MagneB6 és a pezsgőtabl. is . Tudom Dituska,könnyű azt mondani,hogy nyugi,de hidd el,SIKERÜLNIE KELL!!!!!!!!!!! :P :P :P
f.ancsi
 
 


RODINA
Hogy vagy? Mikor is mész legközelebb uhura? REmélem már jövő héten és szívhang is lesz. Majd gondolok rád!
Nem teljesen saját szerzemény, de 100 %-ig illik rám a jelmondat.


MONIC
Az előbb lemaradt ezt Danikának szerettem volna feltenni:

Kép


Remélem nem hagytam ki senkit! :roll:

dita75
 
 


Ditus köszi a kérdésedet.
Most már jobban vagyok, elkapott egy kis betegség, magas lázzal, de remélem mindketten túléltük. Március 3-án délelőtt megyek uh-ra, és nagyon izgulok, hogy legyen embrió és szívhang.
Te a jövő péntekre számítod a punkciót, ugye? Na, akkor érted hamarabb izgulunk!
rodina74
 
 


Twist,
azét ne lepődj meg, a set-top-boxok néha lefagynak, akkor négyszer ki kell kapcsolni, meg be őket a hátulján. És hiába van kettő belőle, egyszerre csak két csatornát tudsz nézni. Egy 3-at már felvenni sajnos nem.

Dy,
sajnos nemhogy a neme nem derült ki Pöttynek (ez azon a gépen amúgy is lehetetlen lenne), hanem meg sem nézte a doki. Csak mondtam a gombát, hogy nem múlt el, meg sem vizsgált, felírt másik gyógyszert és kész. Kértem, hogy nézzük meg, aztán mondta, hogy minek, két hete láttuk. Hát kösz, még négy, hogy újra láthassam.
Mondta a férjem, hogy menjünk el a 4D-Genesisbe Pestre 2-án, mikor megyek vérvételre, de én végül nem akarom, mert azt szeretném, ha mind a 3-an (Lili is) ott lennénk, mikor kiderül a neme. És az 18-án lesz.

Évi,
nagyon édesek a gyerekek. Megy minden flottul? Gondolom bonyolultabb azért kettővel jóval.

Ancsi,
nyugi eszek én. Vagyis éhes egyátalán nem vagyok, inkább az a bajom, hogy néha ennék olyan dolgokat, amit nem szabad. Pl. pizzát. De már kinéztem Pesten olyan helyeket, ahol elkészítik teljes kiörlésű lisztből is. Már ettem csokit is. Persze mértem utána a cukrom, és még az is belefért.

Monic,
üdv újra a fedélzeten :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


dita75: Ha megyek hétfőn, akkor vasárnap megadom a számomat. De igazán a főnököm nagyon "szeretné" ha hétfőn dolgoznék, mert megbeszélésem lenne. Majd még meglátom.



vicky79
 
 


Linácska, köszi, hogy elmondtad ezeket, akkor nem ijedek meg, ha lefagy a cucc. Ez a képminőség egyelőre ámulatba ejt, wooooow!
Volt egy kis poénos sztorim szerelés közben. Reggel hívtak fel váratlanul, hogy jönnének ma a szerelők. Így én már előtte reggel 7-kor bevettem egy hashajtót!:) És mire kiértek, hát akkorra hatott. Volt többször is, hogy bejöttek a házba, hogy kérdezzék, hogy hol a létra, konnektor stb. Én meg épp nem voltam sehol... Bújkáltam ott, ahova a király is gyalog jár:)))))))) Alig vártam, hogy végezzenek, hogy visszamehessek a "trónomra"!:-)))))))))

Igen, Ditus, imádom az Animal Planet-et, főleg az állatmentéseket, az állatorvosi eseteket. Persze azokat csak akkor, ha jól végződnek a dolgok. És nagyon sokféle AXN van, Discovery és MTV-k sokasága. Király!:))
Neked hajrá pénteki punkció! Hihetetlen, hogy mennyire szalad az idő!:)))
Vendég
 


Ja és Ditus, köszi a Zsuzska híreket!!! Remélem, hogy hamar hazajöhetnek, úgy mint Monic!:))
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: