Új privát üzeneted érkezett!

Szia Liza!

Sajnos erre nem tudok mit írni, de feltehetőleg tisztában van, mi a dolga, ha elvállalta a terhesgondozást! Ne izgulj, biztosan nagyon jó szakember és tuti kíváló szülésznők fogják segíteni majd a munkáját! Sok drukk a nagy naphoz!

Csajok, jönnek szépen a reakciók, eddig mindenkinek jó az időpont! A helyszín megközelíthetőségéről is írok majd, csak előbb nem ártana magam is meggyőződnöm, hol van pontosanKép A címlistában Lajos utca szerepel!

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Terika!

Most már csak arról nem esett szó, hogy hol, illetve kinél lehet ilyen takarító kendőt venni. Ha csak egyet is. Mondjuk ablakra valót. Számomra az a legnehezebb. Vagy legalább azt jó lenne tudni, hogy mi a forgalmazó cég neve.
Előre is köszi!


Liza!

Szerintem az lenne a legtisztább, hogyha megkérdeznéd az orvosodtól, hogy levezeti- e a szülést. Mást kórházban is hallottam már olyanról, hogy szülész-nőgyógyász sem vezet szülést, csak ha éppen bent van. Tehát nem lehet behívni. Viszont ez a kismama számára később derült csak ki, mivel az orvos a rendelésen nem közölte vele. Nem beszélve arról, hogy azért is meg kellene kérdezni, hogy vállalja-e, hogy ha igen, tudd, hogy mégis mennyit fog kérni érte. Arra jobb előre felkészülni. Ha meg nem vállal, akkor ideje lenne keresni valaki mást.

Szia
Andrea
rapala
 
 


Kedves Pirus és Andrea!

Köszönöm a válaszokat.

Annyit még elfelejtettem hozzátenni, hogy én hozzá ismeretségi alapon kerültem, családi barát, és tényleg nagyon kedves meg minden. Ennélfogva azt, hogy mennyibe fog kerülni, még az elején megkérdezte én is és az anyukám is, és azt mondta, hogy természetesen semennyibe, vagyis nem fogad el tőlünk pénzt.
(Ami egyrészt tök jó, másrészt pedig abból a szempontból is bíztató, hogy nyilván nem anyagi érdekből vállalt el.)
Abban biztos vagyok, hogy figyel rám, és hogy ő úgy érzi, minden OK lesz, és nem kell aggódnom - bizto vagyok abban, hogy ha más dokival végezteti a szülést, azt a dokit nagyon jónak gondolja.
Itt inkább arról szól a történet, hogy ő lélektanilag azon az elven van, hogy a kismama csak ne elmélkedjen annyit a dolgokról, nyugodjon mg, és minden OK lesz. Én viszont szeretném tudni, mi hogy lesz. Főleg azt, hogy nála fogok-e szülni egyáltalán. (Egyébkén azért gondolom igen, feltételezem róla, hogy szólt volna, ha nem. Csak ezek a keresztbeinfók megzavartak.)

Köszi még1X,

Liza
bay
 
 

 
 

Sziasztok!

Liza! Szerintem teljesen természetes, hogy "minden bajod van" így a végefelé... Én is teljesen bizonytalan, hisztis, aggódós voltam, és szerintem mindegyikünk... És így utólag azt mondom, mindent meg kell kérdezni, mert csak a babának rossz, ha labilis vagy. Fontos, hogy amennyire csak lehet, nyugodt legyél, babóca minden rezdülést vesz!
Fulescsacsi
 


Nagyon köszi mindenkinek a tanácsot segítséget! Azóta nagy hirtelenjében sikerült előkerítenem valakit, aki épp most szült nála pár hete. Ő is úgy tudja, hogy alapvetően nem "normál" terhességekkel foglalkozik, hanem meddő párok teherbeesését segíti, meg klimaxkorúakkal foglalkozik, ebben nagy híre van. De azért vállal szüléseket is, és az övét is ő csinálta végig, bement a szülésére is. (Igaz, neki irányított császárja volt, de ez most mind1.)

Tehát megnyugtatott, hogy nem azért nem szólt, mert elfelejtett, hanem mert tényleg ő szület majd.:-)))

Még 1X köszönöm!
bay
 
 


Sziasztok!

Ma is esik. MIÉRT, nem is értem???

Ági!
Nem tudok szavazni, pedig többször is próbálkoztam. Itt is megköszönöm a word-ös levelt. Olyan jó volt olvasni. Kép Kép Kép

Pirus!
Jól értettem, hogy 2 éves korig "érvényes" ruházat lesz? Panna még csak 18 hónapos lesz, de 90cm. Ez van. Apája is magas. (én ugyan maradok a magam 162 cm-jénél, de a gyerek az nő, mint a gomba. Pedig a dokinénink azt mondta 12 hósa, hogy na, mostmár nem nő majd annyit. Panna erre is rácáfolt, azóta is havi 2-3sm megvan.
Szóval, lesz ekkora méret is? Minket is inkább a nyári holmik, két részesek (bilire nevelés lesz) érdekelnének és ha előre lesz stipistopi, akkor az nagggggyon jó. Kép :-O

Terika!
Ez baromi drága. (RAYPATH), de hol lehet ennek utánanézni? Kép

Gabi!
Nagyon tetszett a BENKE sztori, bár bevallom én is lyány névnek gondoltam. :-O

Csilla!
Daniella remélem jobban van már?
Nem lehet ezt valahogy kideríteni, hogy mi okozza? Én ha már lázas a gyerek, akkor rohanok (vagy hívom) az orvost. Igaz Panna nem sűrűn az.

Tényleg, ha már itt járunk, akkor tudtok-e nekem ajánlani valami igazán jó allergológust.
Már bocsáttassék meg az alább leírtak miatt..., de Panna ha babatejet vagy tejterméjet eszik/iszik, mindig hígabb széklete lesz. Aggódom, hogy ez allergia vagy sem.

Kriszta!
Annyira szorítok. Olyan klassz lenne... :-O

Annamari, Shine, Maszat! (elnézést azoktók, akikről megfeledkeztem)
Tessék írni, meg költözködni, meg adsl-ezni, meg...

Egy figyelő!
Hát rosszba nyúltál. Inkább érdemben kérdezz és úgy tudunk választ adni. A lányok fenti véleményével teljesen egyetértek.
Nem hiszem, hoyg ez a stílus és ez a fajta hozzáállás barátokat szerezne neked.

Üdv Mindenkinek.

Krizsi
krizsi
 
 


Krizsi!

Igen, most kisebb babócákra valók érkeznek, de majd a köv. szállítmányban gondolunk a 2-5 évesekre is.Kép Azért hátha találunk valami szépet Nektek is!
Szép nagy lánykád van!Kép

Szerintem előbb menjetek el egy gasztroenterológushoz! Tudok egyet ajánlani a Budai Gyermekkórházban!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Pirus!
Nem tudok válaszolni mailben, le van tiltva a levelezés vmi vírus miatt. Nekem jobb lett vóna hétköznap, de majd igyekszünk.
Aki járt már ott, ez a Kolosy térhez képest képest merre van?
Onnan pedig a Daubner már igazán nincs messze KépKépKép
a.
angi
 
 


Angi, hogy te mikre nem gondolsz!Kép
Igen-igen, menjünk a Daubnerbe is!Kép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

még mindig a takarításról:

Fcs!
Nem vettem meg a szettet - az nekünk is húzós lett volna. Viszont többféle kendőt vettem, így sok helyen használhatom.

Ági!
Hasonlóak az esélyeink a lottónKép , ettől függ a többi kendőm...

Pirus!
Mióta a kendőkkel takarítok, csak a fürdőszobában használom a Domestost a fertőtlenítésre. Szerintem itt szükség is van rá. Máshol nem használom.
Cillitet, Calgont meg Prontót viszont nem kell már alkalmaznom. A vízkőztelenítést egy, a vízvezetékbe beszerelt szerkezet végzi - tehát nem kendő- , ami a fizika elvén alapul ( mágneses mezőben a kristályok szétesnek, nem ülepszik le a vízkő ). Az, ami megjelenik pl. a rozsdamentes mosogatómon, már a kendővel is eltüntethető.
Mi sem hittük el, hogy van ilyen, de több cégnél is találkoztunk hasonló elven működő készülékkel. ( A nálunk beszerelt készülék egy négylakásos társasházat képes ellátni.)

Emil jött - meg majd megy is.

Angi!
A termékeket ügynök árulja. Érdeklődj a cégnél, hogy a környéketeken ki foglalkozik ezzel!
Raypath Hungária Kft.
1117 Budapest
Budafoki út 111- 113.
tel.: 203- 00- 88/ 145
tel./ fax.: 206- 38-47

P. Andrea!
Az ablaktisztításra több mód is lehetséges:
- 2 db kendővel = az egyiket vizezni kell, a másikat pedig csak benedvesíteni
- Expressz elnevezésű ablaktisztítóval ( nekem nincs ilyen, mert nagyon sokba került volna)

Krizsi!
Ld. az Anginál leírtak.
más: Jó nagy lány a Panna!Kép Bobó kb. a válláig érhet, mert ő meg olyan kicsike.

Gabi!
Godolkodtam, miért is nem egyértelmű az, hogy a Benke fiúnév. Szerintem azért, mert nem igazán jellemző, hogy a -ka/-ke végződésű név fiú legyen. Most nem a becézésre gondolok, mert ott bármi lehet. De minden csak szokás kérdése... Előbb- utóbb mindenki megszokja a nevét is.
Nekem továbbra is tetszik.Kép

Akkor 3 hét múlva tali? Mi már nagyon várjuk. Kép

Terika
terika
 
 


Sziasztok!

Csajok, jó ötlet a Daubner, legalább megmutatjátok hol van - jellemzően én már az első szülinapon agyalok... Hiszen már csak hét és fél hónapKépKépKép.

Terika! Én is úgy gondoltam anno, hogy elég egy-két kendő, de Apa arról is lebeszélt... Azt akartam kérdezni, hogy a szagokat is eltünteti? Mert a szomszédom a mosogatásnál is ezt használta, és akkor nem is jutott eszembe megkérdezni, azért egy szennyes edénynek szaga is van... És hát a WC is... Bár azt írtad, hogy ott nem használod. És tényleg kevésbéporosodnak utána a bútorok? (mert nekem azt mondta...)
Fulescsacsi
 


Pirus!

Itt vagy még? Kérdeznék tőled néhány dolgot az msn- en.

Terika
terika
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a sok jókívánságot!
Nagyon hulla vagyok, éjfélkor fekszem, 4-kor kelek, hogy minden be legyen dobozolva holnap estére.
Ma átutalták az előző munkahelyemről a végkielégítést és a többi lóvét. Végre semmi közöm hozzájuk!
A meló még mindig szuper, csak egyre több. De nem fogok túlórázni azérse.

Annamari
muter
 
 


Fcs!

Lehetne használni a mosogatáshoz is - de én meg vagyok elégedve a mosogatószeremmel... Viszont minden mást - a már említett wc- n kívül - ezzel törlök:szekrények, csempe,zuhanyzó, mosdó, csaptelep, bútorok, tűzhely - kerámia lap is, tükör, hifi..... és még sorolhatnám.
Valóban tovább tart a tisztaság a használatuk után. Ez különösen a tv képernyőjén vehető észre leginkább. Nálunk az volt mindig a legporosabb. De mindezzel nem azt akarom mondani, hogy nálunk már nincs por, csak nem annyi és nem kell minden nap harcbaszállni ellene.

Terika
terika
 
 


Sziasztok!
Az előbb írtam, de úgy látszik nem sikerült teljesen.
Pirus!
És a 10-11 éves fiúkra mikor gondoltok?Kép Remélem májusra biztos lesz a pocaklakóm, akinek én is nézhetek cuccokat (csak a párom meg nem tudaKép)
Csilla!
Jobbulást a pici lánykának! Remélem nem lesz semmi komolyabb!
Angi!
Én így ragasztok, ahogy írtam. Csak jobb ragasztót, pl. Marabut, használok. Elég az alapfesték, szalvéta és a ragasztó. Csináltam tálcát, képet, karácsonyfadíszt, tojást, repesztettem csillámoztam. Ha lesz gépem, felteszem őket.
Krizsi!
Kalmár főorvosnőhöz járunk, aki allergológus, immunológus. De a tesztjeinket most Micskey főorvosnő csinálja, aki gasztroenteorolus. Megyünk az eredményekért 31-én.
Daubner, az jó. A tegnapi másfél, a mai két csokisfánk után, Eszterházyt hozott nekem a párom. Finom volt, de nem volt elég édesKépKépKép!
Mindenkit, akit kihagytam, minden jót!
Jó éjszakát, sziasztok!
Kriszta
Még mindíg jó veletekKépKépKép!

mohácska
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem olvastam a hsz-okat még, mert két órája jöttünk meg a kórházból, csak ezt gyorsan leírom.

Hát ezt a napot nem kívánom senkinek. Próbálom összefoglalni. Daniella ismét lázas lett tegnap estére.

Reggel, mikor felkeltem utána néztem a naptárban, hogy már fél éve tart ez a 3 napos lázas állapot, havonta 1x 2x elöfordult.

Próbáltam Daniella dokiját elérni, ezen a héten szabin van. Hívtam a kórházat, mondták, hogy nyugi, kérjek idöt a kerületi rendelöben. Hívtam öket, mondták, hogy nem sürgös, legjobb lenne, ha a saját dokija csinálná a kivizsgálást.

Felhívtam újból az asszisztenst, legkorábbi idö két hét múlva van csak. Rendeltem idöt.

Aztán rákerestem a "láz" szóra a svéd babatopikban. Na, ott egy csomó dolog elöjött, persze csak a leukémiás hsz-okat olvastam el. Ez betett!

Sírva hívtam a férjem, hazajött elöbb a munkából, Krisztit leadtuk az anyósnak és irány elöbb az ovi, mert a barátnömmel is akartam erröl tárgyalni, meg a többiekkkel is. (ott is elbögtem magam), mondták, hogy ragaszkodjak a kivizsgáláshoz, ne nyugodjak bele, ha az orvos azt mondaná, hogy kisgyerekeknél gyakori.

Ezután irány a kórház. Akkor már nagyon ideges voltam, elöször egy növérrel találkoztunk, elmeséltük a problémát, vett egy kis vért Daniellától, megmérte a súlyát, megmérte a lázát. Aztán vártunk a dokira. Dokinéni megvizsgálta, megjött az eredmény is a laborból. Mondta, hogy kisgyerekeknél gyakori a láz, és ö nem látja betegnek Daniellát.

Említettem a leukémiát és, hogy totálisan felhúztam magam, amiket olvastam ezzel kapcsolatban. Mondta, hogy akkor talán az lenne a legjobb, hogy megnézik, van-e leukémiája, hogy feleslegesen ne idegeskedjünk. Bár ö nem látja szükségesnek, mert egy leukémia-gyanus gyerek nem úgy néz ki, mint Daniella.

Elmondta röviden, hogy egy gyanunak mik a tünetei. Mi mégis kértük ezt a vizsgálatot is. Újabb vérvétel, Daniella már nehezen viselte, a fagyi, és a kis ajándékok ellenére is, amiket utána kapott a növérektöl.

Aztán egy óra múlva szólt a dokinéni, hogy a vér túl korán megalvadt, a labor nem tudta elvégezni a próbát, újbóli vérvétel kell. Daniella örjöngött, nem volt mit tenni, az apjával lefogtuk, de hamar túlestünk rajta. Aztán ismét várakozás. Még jó, hogy volt egy csomó játék, Daniella elfoglalta magát.5 órát voltunk a kórházban.

Ez az osztály látja el a kórház gyerekosztályát is, hoztak mentövel is gyereket, sürgösségi sorrendben látják el az apróságokat. Szerencsére a leukémia vizsgálat neg. lett.

Most már dokibácsi jött és elmondta, hogy szerinte csak egy közönséges vírusfertözés okozza ezeket a lázakat, ami kisgyerekeknél elég gyakori. De mondta, hogy még ki lehet vizsgálni gyerekreuma ellen is, meg még említett néhány dolgot, de ezt már a saját dokink is meg tudja csinálni. De szerinte nincs baja Daniellának. Ez megnyugtatott.

Szóval ez van. Remélem ti a gyerekekkel együtt jól vagytok.

Jó éjt!

Puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Sziasztok!

Csilla, ti szegények, meg főleg szegény Daniella... Azért szerencsére nincs semmi gond. Erre szokta azt mondani a férjem, hogy az a rossz az internetben, hogy csak fölöslegesen bepánikoltat, ha rákeresek valamire. Például, amikor Szabolcs 12 hetesen még nem tartotta a fejét, megnéztem itt a Rendelőben, mit írnak erről, és az összes hasonló esetet neurológushoz küldte a gyerekorvos. Persze teljesen megijedtem, aztán a védőnő jól megmosolygott, mondta, hogy beszéljünk erről egy-két hét múlva... Egy hét múlva már tartotta a fejét... Persze azért a Ti esetetek más... De örülj neki, hogy a kis immunrendszere milyen klasszul legyőzi a betegséget. Végül is a láz védekezés.

Ma megyünk "adatot egyeztetni" a bankjainkba. Jobb későn, mint sohaKépKépKép. Remélem azért Szabolcsra való tekontettel nem kell órákat várnunk...
Fulescsacsi
 


Sziasztok Lányok!

Egyelőre úgy néz ki, hogy mindenkinek jó az időpont!Kép Szerintem az apukák is jöjjenek, ahol erre van igény! A mi Apánk is jönneKép
A játszótér pontos elhelyezkedését jövő héten megnézem, és megírom!

OFF
Lányok, akiket érdekelnek a rucik, nyitottam egy topikot a Babaszobán, mert itt szándékoztam árulni. Nagyon nagy az érdeklődés Kép, ha megérkeztek ide fogom feltenni a képeket! Itt tudtok mazsolázni még a Börze előtt! Most csak kisebb manókra lesznek rucik, de folyamatosan jön majd az utánpótlás a nagyobbaknak is!Kép

http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=92864

ON
Kriszti, Krizsi!
Én is dr. Micskey Évát akartam ajánlani!Kép

Annamari! És mikor tudsz jönni Hozzánk?????? Egyébként szuper, hogy tetszik az új munkahelyed! Drukkolok, hogy zökkenőmentes legyen a költözés!

Terika!
Ma nagyon sok mindent kell csinálnom, mert hétvégén lótifuti lesz, de próbálok jönni a meszire!

Csilla, jól megijedtem, ahogy olvastam a hsz-edet! Örülök, hogy nincs komolyabb baj! Lehet, hogy most így a tél végén Daniellának kicsit legyengült az immunrendszere, de majd tavasszal megerősödik, meglátod!

Puszi Mindenkinek!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszönöm a névválasztásban a segítséget, sikerült dűlőre jutnom, így maradok a Benkénél. KépElbizonytalanított a környezetem reakciója, mivel nem egy elterjedt név, de ahogy Terika is mondta: majd megszokják.

Pirus,
jaj, de jó, május 9-e nekem még pont jó időpont lesz rucivásárlás szempontjából. Kép Majd meglátogatlak.

Annamari,
nem hajtod egy kicsit túl magad? Vigyázz magadra, és sok örömöt az új lakáshoz!

Csilla,
jobbulást kívánok Daniellának, és ne gondolj mindjárt a legrosszabbra, biztosan minden rendben lesz.

Ma reggel nem esik az eső. Ez jelent valami jót??
Kosza Gabriella
 


Sziasztok!

Angi!
Az ügynökünk hozzájárult, hogy megadjam az elérhetőségét. Így, ha nem találtál mást, ő segít neked.
Kuzmenkó Péter
Tel.: 28/ 384- 711 vagy 20/ 932- 62- 81

Csilla!
Ugye már jobban van Daniella?

Pirus!
Hányat kell még aludni...?
1 körül valszleg itt leszek.

Terika
terika
 
 


SziasztokKép

Ezt a lököttséget most kaptam:

A kisbaba olyan, mint a nescafé, könnyű megcsinálni és egész éjjel ébrentartKépKépKépKép

Pirus,
megnéztem, hát jó gyorsan beindult a kereslet, lehet, hogy mire május 9 lesz, nem is lesz mivel kimenned a börzéreKépKép

Csilla,
jól megijedtem, mikor olvastalak titeket, de hála az égnek semmi komolyabb baj nincs. Hát igen csak beindul az ember fantáziája, mikor a neten utána olvas dolgoknak, de jobb félni, mint megijedni, nagyon jó, hogy igy állnak a dolgokhoz a dokik, és fontos nekik, hogy titeket is megnyugtassanak.

Fcsacsi,
most hozta a postás nekem a következő pampers csomagot, ebben benne van az akciós füzetecske is és egy 4-9kg pelus minta (még pont jókor, mert ez az utolsó adag ebből a méretből, amit használunk, váltani fogunk most) meg az alwaysnak van benne, tisztasági és egészségügyi betét mintája, ja és ki ne hagyjam a következő ismertető brossurát, ami a 4-9 hóig kiséri figyelemmel a babócákat. Te kaptál már tőlük valamit, amugy én nem irtam nekik semmit, ezt maguktól küldték, viszont a beigért 3 hónapos csomagot a liberoéktól nem kaptam még meg, mindjárt irok is nekik egy irgum burgum leveletKépKép

Kriszti,
kellett nekünk csokisfánkról regélni, ugy megkivántam a csokis croaszánt, hogy nem birtam ma neki ellenállni és bevágtam egy méreteset belőle, most is pihegekKépKép
A szaloncukor nagy baj lenne, ha a talin találna el hozzám? tudnillik anyu ma elhozta a gyümölcscentrifugát amiért be kellett volna mennem a városba, és most előre láthatólag nem megyek be, ha csak nem szól valaki könyvek miatt, hogy hozni kell a nagykerből.

Tényleg lányok,
ha valakinek kell valamilyen könyv akkor szóljatok, mert megyek a nagykerbe és szivesen hozok, ha kapható, 15 %kal olcsóbban mint a bolti ára, de ha sokat rendeltek akkor kitudok 20 % ot is préselni belőlükKép

Solya,
itthon vagytok már, vagy még kint vagy?

Annamari,
tök jó hogy bejött az újmunkád, de nehogy halálra dolgozd magad, sőt vigyázz rá, nehogy elkapasd őket, mert ugy jársz mint az egyszeri ember, adod a kisujjad és a végén a karod sem elég nekik. Nagy drukk a költözéshez és szép idő, vagy legalább az eső ne essen.

Gabi,
ha nektek tetszik, akkor a környezet egyet tehet, fogadja elKép attól, hogy valami nem szokványos, még nem jelenti azt, hogy nem lehet használni.

TerikaKép
Mért nem vágsz bele, te is egy ilyen profilba, hisz használod és ezért a lehető legmeggyőzőbb infokat tudod róla adniKép nah nem keresek neked azért plusz munkátKépKépKép

Liza,
ha elvállalta a terhesgondozásodat, akkor tuti, hogy nála fogsz szülni is, ne izgulj, és sok sikert babócához és kitartást az utolsó időszakra. Máskor is jelentkezhetsz, irhatsz magatokról, szivesen látunk, olvasunk felőletekKép

Angi,
a cuki király ötlet volt, Budapest legjobb helye, de szerintem állithatom hogy Mo legjobb cukijaKépKép

Mikor lesz már április 17?KépKépKép
apájának kiadtam ukászba, hogy csinálja ugy hogy aznapra legyen szabadnapja, remélem sikerülKép

Léptem pogácsát sütni, amig még manó huzza a lóbőrtKép

Mikor lesz már újra tavasz???? meleget szeretnék és szép napsütést, nem hiszem hogy ez olyan nagy kérés lenne, lehet , hogy elrabolták a tavaszt?

puszi
Ági és hétalvó Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi, de most csak 1 percem van!

Benő írt, és üzeni, hogy Nekik nem jó a szombati nap, mert úszásra járnak, de ha mindenki másnak az a jó, ők is megpróbálnak eljönni!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


SziasztokKép

Pirus,
gondolom nem egész nap usznak Benőék, általában ez egy óra szokott lenni, akkor tegyük vagy elé a randit, vagy utána.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Ági,
ha jól emlékszem, kerékbetöri Benőék napját az uszi és ők sem a közel lakók közé tartoznak! Kép

De biztos van megoldás.
én pl. nem emlékszem, hogy de. vagy du. volt megbeszélve, de nekünk az ebéd után szinte kizárt, mert Máté beájul és jó esetben 15h körül ébred. Tehát vagy 1o-12h között, vagy 16h-tól jó nekünk. Különben leesne a mászókáról.
Most pedig sziasztok! Holnap költözünk, még sehol nem tawrok, pedig remélhetőleg pár órán belül itt a kocsi! ÁÁÁ!
Solya
solya
 
 


Ági,
ha jól emlékszem, kerékbetöri Benőék napját az uszi és ők sem a közel lakók közé tartoznak! Kép

De biztos van megoldás.
én pl. nem emlékszem, hogy de. vagy du. volt megbeszélve, de nekünk az ebéd után szinte kizárt, mert Máté beájul és jó esetben 15h körül ébred. Tehát vagy 1o-12h között, vagy 16h-tól jó nekünk. Különben leesne a mászókáról.
Most pedig sziasztok! Holnap költözünk, még sehol nem tawrok, pedig remélhetőleg pár órán belül itt a kocsi! ÁÁÁ!
Solya
solya
 
 


Sziasztok!

Ági! Nekem azt válaszolták, hogy feb. 18-án postázták nekem... No, mindegy, azt írta a nőci, hogy anélkül a lap nélkül is elfogadják, csak írjam oda, melyik játékot kérem.

Igen, én ugyan mindegyet válaszoltam, de talán mégis jobb a délelőtt, bár Szabolcs akárhol alszik, ha rátör az álom...
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Ági! Nekem azt válaszolták, hogy feb. 18-án postázták nekem... No, mindegy, azt írta a nőci, hogy anélkül a lap nélkül is elfogadják, csak írjam oda, melyik játékot kérem.

Igen, én ugyan mindegyet válaszoltam, de talán mégis jobb a délelőtt, bár Szabolcs akárhol alszik, ha rátör az álom...
Fulescsacsi
 


Sziasztok!
Csilla!
Ne ess kétségbe, nálunk még 8 éves korában is előfordult ez a fajta lázkiugrás. Ne izgulj!! Jobbulást Nektek!
Pirus!
Várjuk a börzét és a nagyobb ruhákat.
Annamari!
Ne hajts annyit! A munka nem szalad el. A gyerkőcnek meg nem egy fáradt, agyonhajszolt anyukára van szüksége.
Ági!
Nagyon jó a vicc! Maradhat a cuki. A könyves oldal címét megírnád?
Ja és reggel 1/8-kor fánkot reggeliztem, majd 8-kor újabb kettőt (2 almás-fahéjas, egy csokis) és itt van az újabb csokis. Pedig nem szeretem az édességet, bocs a csokit és a sütit. Nagyon ritkán eszem. Inkább a cukrot. De utóbbi időben már azt sem igazán. Most meg nem győzöm enni. Lehet, hogy cukros vagyok. És tiszta vizet iszom. Napi 1-1,5 litert, pedig eddig örültem, ha lecsúszik egy fél liter innivaló, leginkább zöldtea. Most pedig nem is csinálok, mert a legutóbbi két alkalommal is a gyerekek itták meg.
Na dugulok! Nem fárasztalak Titeket.
Mindenkinek minden jót!
Pusz-Krisz
A véleményem még mindíg ugyanaz.

mohácska
 
 


Sziasztok!
Csilla!
Ne ess kétségbe, nálunk még 8 éves korában is előfordult ez a fajta lázkiugrás. Ne izgulj!! Jobbulást Nektek!
Pirus!
Várjuk a börzét és a nagyobb ruhákat.
Annamari!
Ne hajts annyit! A munka nem szalad el. A gyerkőcnek meg nem egy fáradt, agyonhajszolt anyukára van szüksége.
Ági!
Nagyon jó a vicc! Maradhat a cuki. A könyves oldal címét megírnád?
Ja és reggel 1/8-kor fánkot reggeliztem, majd 8-kor újabb kettőt (2 almás-fahéjas, egy csokis) és itt van az újabb csokis. Pedig nem szeretem az édességet, bocs a csokit és a sütit. Nagyon ritkán eszem. Inkább a cukrot. De utóbbi időben már azt sem igazán. Most meg nem győzöm enni. Lehet, hogy cukros vagyok. És tiszta vizet iszom. Napi 1-1,5 litert, pedig eddig örültem, ha lecsúszik egy fél liter innivaló, leginkább zöldtea. Most pedig nem is csinálok, mert a legutóbbi két alkalommal is a gyerekek itták meg.
Na dugulok! Nem fárasztalak Titeket.
Mindenkinek minden jót!
Pusz-Krisz
A véleményem még mindíg ugyanaz.

mohácska
 
 


Sziasztok!
Én jobban örülnék a délutánnak. Mivel mostan körül lesz óraállítás, jó sokáig világos is lesz. Meg gondolom két óránál többet úgysem bírnak az egészen apróságok.
Szerintem egy önként jelentkezöt (pl. egy apucit) kellene elküldeni a cukiba, mert 1. szombaton az átlagosnál is többen vannak, 2. babakocsival felgyalogolva elég büdös van, keskeny a járda, építkezés volt még legutóbb, plusz sorbanállással csomó idö elmenne.
Jó hétvégét mindenkinek!!!

Kriszti!
Miröl ua a véleményed?
angi
 
 


Sziasztok!
Én jobban örülnék a délutánnak. Mivel mostan körül lesz óraállítás, jó sokáig világos is lesz. Meg gondolom két óránál többet úgysem bírnak az egészen apróságok.
Szerintem egy önként jelentkezöt (pl. egy apucit) kellene elküldeni a cukiba, mert 1. szombaton az átlagosnál is többen vannak, 2. babakocsival felgyalogolva elég büdös van, keskeny a járda, építkezés volt még legutóbb, plusz sorbanállással csomó idö elmenne.
Jó hétvégét mindenkinek!!!

Kriszti!
Miröl ua a véleményed?
angi
 
 


Sziasztok!

Hogy őszinte legyek, nekünk is a délután lenne jobb, mert Zsombi 10-12-ig alszik délelőtt!

Kriszti!

Sajna most biztosan nem lesznek nagy ruhák, majd esetleg júniusban. A börzére pedig csak akkor megyek, ha lesz elég ruci, mert már akkora a kereslet, ahogy Ági is írta, lehet, hogy alig marad valami.Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Hogy őszinte legyek, nekünk is a délután lenne jobb, mert Zsombi 10-12-ig alszik délelőtt!

Kriszti!

Sajna most biztosan nem lesznek nagy ruhák, majd esetleg júniusban. A börzére pedig csak akkor megyek, ha lesz elég ruci, mert már akkora a kereslet, ahogy Ági is írta, lehet, hogy alig marad valami.Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok Lanyok!

MI jol vagyunk, csak jo reg jartam erreKép MOst olvastam vissza, huhhh, reagalni asszem nem fogokKép

Benoekkel tegnap talalkoztam, Nandi mar szep nagyfiu, csak nem akar enni semmit tejcsin kivulKép Deez legyen a legnagyobb gondjukKép

Pirus: levelezommel valami gaz van, levelet meg olvastam, elvileg nekunk ok az idopont. Nem is tudom mikor lenne iagazan jo, vegulis Lacko is tud aludni a babakocsiban, ha ugy jon ki a lepesKép

Na ennyire tellett, majd probalok gyakrabban jonniKép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok Lanyok!

MI jol vagyunk, csak jo reg jartam erreKép MOst olvastam vissza, huhhh, reagalni asszem nem fogokKép

Benoekkel tegnap talalkoztam, Nandi mar szep nagyfiu, csak nem akar enni semmit tejcsin kivulKép Deez legyen a legnagyobb gondjukKép

Pirus: levelezommel valami gaz van, levelet meg olvastam, elvileg nekunk ok az idopont. Nem is tudom mikor lenne iagazan jo, vegulis Lacko is tud aludni a babakocsiban, ha ugy jon ki a lepesKép

Na ennyire tellett, majd probalok gyakrabban jonniKép

orsoly
orsoly
 
 


Orsoly!

És a pocaklakóddal mi van???? Csak nem gondoltad, hogy megúszod ennyivel?Kép
Tessék mesélni, hanyadik hétben jártok? stbstb!

Zsombi már nemhogy nem alszik a babakocsiban, de már hónapok óta benne sem ült!Kép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Orsoly!

És a pocaklakóddal mi van???? Csak nem gondoltad, hogy megúszod ennyivel?Kép
Tessék mesélni, hanyadik hétben jártok? stbstb!

Zsombi már nemhogy nem alszik a babakocsiban, de már hónapok óta benne sem ült!Kép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Ági!
Tegnap, mikor azt a rengeteg választ írtam, éppen erre gondoltam. Mi lenne, ha én foglalkoznék ezzel? Nem lenne jó - nekem. Én nem lennék jó ügynök.
Arról nem is beszélve, hogy mostanság nem is akarok dolgozni Kép ( bár a mhelyemen is folyton azzal "nyaggatnak", hogy menjek már vissza)

Nekünk is jobb lenne, ha délután lenne a tali...

Mi már nagyon szenvedünk itt benn, Bobó únja az összes játékát... Olyan jó lenne, ha végre valóban tavasz lenne. Vagy ez már az? Kép

ma történt: Azt hittük, a legújabb szerzeményét mutatja be a zongorán, de ehelyett most saját énekét kísérte. Lalázott meg zongorázott egyszerre. Szóval nagyon muzikális gyerekünk van.Kép Ja, és délután meg az Aida Bevonulási indulójára táncolt...

Terika
terika
 
 


Sziasztok!

Ági!
Tegnap, mikor azt a rengeteg választ írtam, éppen erre gondoltam. Mi lenne, ha én foglalkoznék ezzel? Nem lenne jó - nekem. Én nem lennék jó ügynök.
Arról nem is beszélve, hogy mostanság nem is akarok dolgozni Kép ( bár a mhelyemen is folyton azzal "nyaggatnak", hogy menjek már vissza)

Nekünk is jobb lenne, ha délután lenne a tali...

Mi már nagyon szenvedünk itt benn, Bobó únja az összes játékát... Olyan jó lenne, ha végre valóban tavasz lenne. Vagy ez már az? Kép

ma történt: Azt hittük, a legújabb szerzeményét mutatja be a zongorán, de ehelyett most saját énekét kísérte. Lalázott meg zongorázott egyszerre. Szóval nagyon muzikális gyerekünk van.Kép Ja, és délután meg az Aida Bevonulási indulójára táncolt...

Terika
terika
 
 


Sziasztok!

Pirus, én olyan béna vagyok itt netezgetni, nem tudom, hogy amit lecsatoltál babaszobás topikot, én megnéztem, de csak kb 6-7 kis rucit találtam. Azok viszont nagyon aranyosak.
Csak ennyi van? Vagy tényleg én vagyok a béna Kép

Csilla!
Örülök, hogy Daniellának nincs komolyabb baja. Amikor olvastalak, hát eléggé izgultam, hogy mi lett a vége. Azért az 5 órányi idegbajért nem irigyellek.

Láttátok, hogy egy_figyelő nem írt semmi választ a reakcióinkra.

Kriszta, Pirus kössz a javaslatot, dokinénire, de hol érhető el?
Mikor rendel? Esetleg telefonszám, szóval csak beállítok hozzávagy van valami egyéb??? Még nincs túl sok tapasztalat ezügyben. Írjatok, mit tegyek.

Taliról kérdeznék:
Volt már ilyen?
Nem "ciki" újként belecsöppenni?
Délelőtt vagy délután lenne?
Szívesen mennénk mi is...

Kellemesebb hétvégét Mindenkinek, hétfőn jövök.

Pusz: Krizsi
krizsi
 
 


Sziasztok!

Pirus, én olyan béna vagyok itt netezgetni, nem tudom, hogy amit lecsatoltál babaszobás topikot, én megnéztem, de csak kb 6-7 kis rucit találtam. Azok viszont nagyon aranyosak.
Csak ennyi van? Vagy tényleg én vagyok a béna Kép

Csilla!
Örülök, hogy Daniellának nincs komolyabb baja. Amikor olvastalak, hát eléggé izgultam, hogy mi lett a vége. Azért az 5 órányi idegbajért nem irigyellek.

Láttátok, hogy egy_figyelő nem írt semmi választ a reakcióinkra.

Kriszta, Pirus kössz a javaslatot, dokinénire, de hol érhető el?
Mikor rendel? Esetleg telefonszám, szóval csak beállítok hozzávagy van valami egyéb??? Még nincs túl sok tapasztalat ezügyben. Írjatok, mit tegyek.

Taliról kérdeznék:
Volt már ilyen?
Nem "ciki" újként belecsöppenni?
Délelőtt vagy délután lenne?
Szívesen mennénk mi is...

Kellemesebb hétvégét Mindenkinek, hétfőn jövök.

Pusz: Krizsi
krizsi
 
 


SziasztokKép

Terika,
én csak egy elhalt ötletnek vetettem fel, amugy gondoltam, hogy ha lenne kedved hozzá akkor már rég csinálnád és nem mást reklámoználKép
Bobo tök muzikális kis kölök lehet, ari látvány lehetett mikor táncoltKép

Angi,
Krisztinek a véleménye arról ugyanaz még mindig, hogy jó itt velünkKép

Kriszti,
ezek nagyon nagyon gyanus jelek ámKép) kivános vagy a köbönKép bizzunk benne, hogy már minimum ketten vagytok és ezért eszel meg két fánkotKép
Smst megkaptam, infot vettem.
Vagyis fizu utánra halasztom a könyvkereskedés felkeresését, igy tudtok nézelődni a neten, hogy mit szeretnétek.
Én ha ismerem mit keresek és arra vagyok kiváncsi hgoy kapható e még akkor a www.konyvkereso.hu oldalát használom, ha meg csak nézelődni akarok, akkor www.saxum.hu , www.uhu.hu , www.elixir.hu oldalain szoktam kutakodni, vagy a fotexneten, ami ott kapható azt általában be tudom szerezni a nagykerben. Ha valakinek számtech könyvre van szüksége, akkor tudom ajánlani a www.kiskapu.hu oldalát, az ott kapható könyveket is tudom hozni olcsobban.

Krizsi
megnyugtatlak én se vettem még részt ilyenen, vagyis ketten már tuti újak leszünk, ha jösz te isKép Én nem érzem cikinek a becsöppenéstKép

Orsolya,
hurrá hogy téged is lehet olvasni, mi van veled bővebben, pocaklakó? tessék többet irniKép

Mentem, mert illatozik a pogi a sütőbenKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


SziasztokKép

Terika,
én csak egy elhalt ötletnek vetettem fel, amugy gondoltam, hogy ha lenne kedved hozzá akkor már rég csinálnád és nem mást reklámoználKép
Bobo tök muzikális kis kölök lehet, ari látvány lehetett mikor táncoltKép

Angi,
Krisztinek a véleménye arról ugyanaz még mindig, hogy jó itt velünkKép

Kriszti,
ezek nagyon nagyon gyanus jelek ámKép) kivános vagy a köbönKép bizzunk benne, hogy már minimum ketten vagytok és ezért eszel meg két fánkotKép
Smst megkaptam, infot vettem.
Vagyis fizu utánra halasztom a könyvkereskedés felkeresését, igy tudtok nézelődni a neten, hogy mit szeretnétek.
Én ha ismerem mit keresek és arra vagyok kiváncsi hgoy kapható e még akkor a www.konyvkereso.hu oldalát használom, ha meg csak nézelődni akarok, akkor www.saxum.hu , www.uhu.hu , www.elixir.hu oldalain szoktam kutakodni, vagy a fotexneten, ami ott kapható azt általában be tudom szerezni a nagykerben. Ha valakinek számtech könyvre van szüksége, akkor tudom ajánlani a www.kiskapu.hu oldalát, az ott kapható könyveket is tudom hozni olcsobban.

Krizsi
megnyugtatlak én se vettem még részt ilyenen, vagyis ketten már tuti újak leszünk, ha jösz te isKép Én nem érzem cikinek a becsöppenéstKép

Orsolya,
hurrá hogy téged is lehet olvasni, mi van veled bővebben, pocaklakó? tessék többet irniKép

Mentem, mert illatozik a pogi a sütőbenKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Krizsi!

Van több is, de még nem érkezett meg a csomag és addig nem akarom telerakni képekkel! A nagy érdeklődés miatt a barátnőm felad mégegy csomit nagyobb méretekkel, de sajna az út kb 6-8 hét!Kép

Egyáltalán ne érezd cikinek, itt mindannyian egyenértékű topiktagok vagyunk!Kép Nektek is ott a helyetek!

II. ker. Borbolya u.?.
Tel: 345-0600
Dr. Miczkey Éva főorvosasszony

Beutalóval lehet menni, azt a körzeti orvossal irathatsz! A lényeg, hogy a doktornőnek legyen címezve a beutaló! Utána kérhetsz időpontot telefonon!

Ági, nagyon aranyos vagy, hogy felajánlod a segítségedet könyvszerzésben, majd megnézem a kínálatot. Egyébként férjem szokta fuvarozni a veresi munkatársát és feleségét munkába és vissza, a lány egy kiadónál dolgozik, és minden hónapban kapok tőle könyveket ajándékba.Kép

Terika, Bobó zongorázik?Kép Van zongorátok? vagy én voltam vak? Pedig egy zongorát nem nehéz észrevenni! Na jó, Tőlem sok minden kitelik!
Már csak 6-ot kell aludni...Kép Megjött már, csak a rendszámra vár a fekete démon!Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Krizsi!

Van több is, de még nem érkezett meg a csomag és addig nem akarom telerakni képekkel! A nagy érdeklődés miatt a barátnőm felad mégegy csomit nagyobb méretekkel, de sajna az út kb 6-8 hét!Kép

Egyáltalán ne érezd cikinek, itt mindannyian egyenértékű topiktagok vagyunk!Kép Nektek is ott a helyetek!

II. ker. Borbolya u.?.
Tel: 345-0600
Dr. Miczkey Éva főorvosasszony

Beutalóval lehet menni, azt a körzeti orvossal irathatsz! A lényeg, hogy a doktornőnek legyen címezve a beutaló! Utána kérhetsz időpontot telefonon!

Ági, nagyon aranyos vagy, hogy felajánlod a segítségedet könyvszerzésben, majd megnézem a kínálatot. Egyébként férjem szokta fuvarozni a veresi munkatársát és feleségét munkába és vissza, a lány egy kiadónál dolgozik, és minden hónapban kapok tőle könyveket ajándékba.Kép

Terika, Bobó zongorázik?Kép Van zongorátok? vagy én voltam vak? Pedig egy zongorát nem nehéz észrevenni! Na jó, Tőlem sok minden kitelik!
Már csak 6-ot kell aludni...Kép Megjött már, csak a rendszámra vár a fekete démon!Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Olyan jó hangulatom lesz mindig tőletek! Ahhoz képest, milyen vacak az idő, nagyon jó kedvetek van!

Krizsi! Mi is először leszünk, sőt szerintem sokan, fele-fele kb. Mi lenne ciki ezen. Most apát győzködöm, hogy próbáljon cserélgetni napot, hogy ő is jöhessen. Sok apuci jön?

Ági! Mi most nem könyvezünk, muszáj leépítenem a Szabó Magda függőséget... De még úgysem jelent meg a következő. Viszont azt hiszem Scha:ffer Erzsébetnek (ez umlautos a akar lenni...) igen; szóval ha mégy... de csak miattam nem kell, ráér legközelebb is...

Terika! De klassz, hogy Bobó zenél! Én úgy szeretném, ha Szabolcsnak jó hallása lenne - én sajnos mindenféle családi zűrzavarok miatt csak 9 éves koromig tanultam zenét. Persze abba a hibába sem szeretnék esni, hogy ráerőltetem, amit én nem csinálhattam... De mindent megteszünk, már pocaklakó korától, hogy szeresse a változatos jó zenéket. Te zenész vagy?
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Olyan jó hangulatom lesz mindig tőletek! Ahhoz képest, milyen vacak az idő, nagyon jó kedvetek van!

Krizsi! Mi is először leszünk, sőt szerintem sokan, fele-fele kb. Mi lenne ciki ezen. Most apát győzködöm, hogy próbáljon cserélgetni napot, hogy ő is jöhessen. Sok apuci jön?

Ági! Mi most nem könyvezünk, muszáj leépítenem a Szabó Magda függőséget... De még úgysem jelent meg a következő. Viszont azt hiszem Scha:ffer Erzsébetnek (ez umlautos a akar lenni...) igen; szóval ha mégy... de csak miattam nem kell, ráér legközelebb is...

Terika! De klassz, hogy Bobó zenél! Én úgy szeretném, ha Szabolcsnak jó hallása lenne - én sajnos mindenféle családi zűrzavarok miatt csak 9 éves koromig tanultam zenét. Persze abba a hibába sem szeretnék esni, hogy ráerőltetem, amit én nem csinálhattam... De mindent megteszünk, már pocaklakó korától, hogy szeresse a változatos jó zenéket. Te zenész vagy?
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Ági!
Ha mi is el tudunk menni a talira - és remélem, hogy nem jön közbe semmi- akkor már hárman leszünk újak...Kép
pogi hmmmmmmmmmm

Pirus!
Aznap hozták meg a zongorát, amikor nálunk voltatok. Csak ők 21 h körül érkeztekKép Nem tudom, miket gondolsz magadról, de ezt tényleg bárki észreveszi.... Szóval, ha akkor már ott lett volna, Zsombi is kipróbálhatta volnaKép
Egyébként Bobó két kézzel zongorázik, mintha valóban tudna is. Szerintem Mozart is valahogy így kezdte Kép
Láttad már a démonodat?
De jó lesz a jövő hetetek!Kép (ha így haladok, lassan már jobban izgulok, mint te Kép )

Terika
terika
 
 


Sziasztok!

Ági!
Ha mi is el tudunk menni a talira - és remélem, hogy nem jön közbe semmi- akkor már hárman leszünk újak...Kép
pogi hmmmmmmmmmm

Pirus!
Aznap hozták meg a zongorát, amikor nálunk voltatok. Csak ők 21 h körül érkeztekKép Nem tudom, miket gondolsz magadról, de ezt tényleg bárki észreveszi.... Szóval, ha akkor már ott lett volna, Zsombi is kipróbálhatta volnaKép
Egyébként Bobó két kézzel zongorázik, mintha valóban tudna is. Szerintem Mozart is valahogy így kezdte Kép
Láttad már a démonodat?
De jó lesz a jövő hetetek!Kép (ha így haladok, lassan már jobban izgulok, mint te Kép )

Terika
terika
 
 


Terika!
Kép Köszi, hogy átveszel Tőlem némi izgalmat, mert én már tele vagyok!
Igen, nagyon mozgalmas lesz a jövő hetünk!

Tudod, én egy kicsit szétszórt vagyok és előfordulhat, hogy nem veszek észre egy bazinagy zongorát sem a szoba közepén!
Na, akkor tessék minket meghívni egy Bobó-féle házikoncertre valamikor!Kép
Még nem láttam a démont, hétfőn megyünk be a papírokkal (akkor megskubizom) és ha minden jól megy csütörtökön megyünk érte!

A Mi Apánk jön! Ugye lesznek még ott emeletes férfiegyének is?

Megyek alukálni, holnap sok lesz a lóti-futi!

Jó éccakát és hétvégét Mindenkinek!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?