Új privát üzeneted érkezett!

kezdek rájönni :idea: de nem értem ezt a licitálást!!
és ha alig megy föl az ára akkor oda kell adnom tök olcsón vagy mi??
és ti miket árultok??
barika2008

szilvi ment pü :!: :!:
bari!!! ahogy én téged ismerlek,pár hét és itt mutogatod miket vettél nagy belendülésedbe. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Kata: válaszoltam!!!
bszilvi25

kata én most kőkemény üzletasszony leszek...minden eladok...még a végén a házat is a fejünk fölül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na jó az meghagyom :lol:
barika2008

amúgy tényleg szeretném eladni a babakocsikat!
és leírom milyet szeretnék:
nagy,hogy aludni is lehessen benne,de kicsi annyira hogy a suzuky csomagratóba beférjen...
könnyű legyen összecsukni
ne fujjon be a szél
2 irányból tolható
szép
olcsó
ilyen van??,kata???ha van akkor tegyél képet lécci
barika2008

Kép

ez is tegnapi (csak itt már este van, és tudjátok nálunk nem égnek 100-as égők)
http://www.youtube.com/watch?v=fhj5I8Oz3kw
bszilvi25

most hol van mindenki?????

Apa eteti kint Mercit, kicsit benéztem, és sehol senki????????????????????????????
bszilvi25

VAGYOK,CSAK NEM LÁTOM A BILLENTYŰZETETT,MERT MILÁN MÖGÖTTEM ALSZIK A NAGY ÁGYON. SZEMÉBE VILÁGÍTANA PONT AZ ÍROSZTAL LÁMPA.

Kata&Milán

oszman777

És mit eszik Mercike?

Kata&Milán

oszman777

Jövőhét csütörtökön TORKOS CSÜTÖRTÖK :lol: :D :D :D
Épp nézegetem a helyeket.

Kata&Milán

oszman777

Bari!!!
Amit leírtál babakocsi igényt,pont ilyen a lila babakocsid.

Kata&Milán

oszman777

Bariiiiiiiiiiiiiiiiiiii
HALLASZ??????? Kép ,
vaterán találtam.

Kata&Milán

oszman777

hogy kell belinkelni????
nem tudom.

Kata&Milán

oszman777

én is küldtem Barinak pü-ben linket.

Mit evett?? Disznosajtos kenyeret. De csak zsírjával. Aztán úgy megjött az étvágya, hogy megevett egy üveg bébibkaját (zöldborosó csirkehússal, éhesnek láttam, de már nem kért cicit, és már alszik is)

Bátor vagyok????? sztem nem...
bszilvi25

Sziasztok!

Hát amikor hazaértem nem volt net, aztán főztem, utána fürdettem és most kerűltem ide :cry:
Ma kiakasztott a főnököm, úgyhogy ma trágya napom van, de sebaj, márcsak 1 nap :lol: :lol: :D

Kata: nagyon sűrű palacsintatésztát kell kikeverni, majd beleforgatod az almakarikákat és megsütöd a nagyon forró olajban :wink: Én világosbarnára sütöttem, mert nem szeretem, ha valami sötétre sűl :wink: Utána fahéjas porcukorral megszórod. De kb. 3 almát megcsinálsz, és tele lesztek :cry: :wink: Olcsó és kiadós deszert :wink: Bár nem egy látványos, az fix :wink: Csúnya, de finom :roll:
bluebox

Disznósajtos kenyeret :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Még hogy nem vagy bátor :lol: :lol: :lol: De ha jól esett neki, akkor egészségére :wink:
bluebox

hu Szilvi,pont disznó sajtos kenyeret???
Nem láttad a hiradót?

Kata&Milán

oszman777

köszi Márti. :lol:
Kezdek hozzá. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Nem láttam a híradót.
Merci csak a zsírt tunkolta a kenyérrel. Mi vidéki termelőktől vessszük, annak remélem nincs baja, de ennyire fincsit még én sem ettem soha.

Így van Márti, miénk a hétvége! :D :D :D :D :D :D
bszilvi25

[quote="bluebox"]C írta:blueboxsúnya, de finom :roll:

sztem nem is csúnya!

Kata: eddig nem csináltad meg??? én azt hittem!!!! :shock: :shock: :shock:
bszilvi25

Bari: hol vagy???
Belefeletkeztél a tesz-vesz rejtelmeibe??????????????
bszilvi25

Na jó nem úgy csúnya, csak olyan alaktalanok ahogy megfolyik a palacsintatészta és megsűl :wink: Nem olyan szép szabályosak :lol:
bluebox

BAri, már mindent eladott :wink: :wink: Biztos most árverezik a számítógépüket :lol: :) :D :wink:
bluebox

óó köszi lányok a tippeket de ezek nagyok...nekem olyan kéne ami kicsi de azért aludni is jó
vagy lehet már én sem tudom milyen kéne :oops: :roll:

táncolni voltam...hááát keményebb mint az erobic,voltak pillanatok amikor azt hittem rám jön a szívritmuszavarom!!

kata mi volt a híradóban??valami a disznósajtról??

amúgy én már semmilyen kaját nem tartok bátorságnak!!!csak és kizárólag a tejet és a tejterméket!!de azt is csak azért tartom be ennyire mert a védőnő belém sulykolta!!!
barika2008

De hülye vagyok, nem árverezik, hanem licitálnak rá :wink:
bluebox

[quote="bluebox"]B írta:blueboxAri, már mindent eladott :wink: :wink: Biztos most árverezik a számítógépüket :lol: :) :D :wink:

nem aprózom el,egyből a házat mindenestül :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

na jól van megyek mert ma derül ki,hogy mi lesz miklóssal :lol:
barika2008

tuti semmi:):):)
bluebox

Bari!!! Milyen néven futsz a tesz-veszen???

Kata&Milán

oszman777

Jó éjt!
holnap......................
bszilvi25

Én is nézelődöm ezerrel a tesz-veszen,vaterán zavaszi-nyári cuccok után.

Máté ma majdnem másfél órán keresztül mászott,kelt-feküdt a földön.Annyira édes volt.Be is aludt egyből vacsi után. :lol:

Jó éjt!

Kép
melike

No, lányok jó reggelt, és sziasztok, indultam :cry: Utolsó nap :lol: :lol: :lol:
bluebox

Sziasztok!

Sok ma a dolgom,de jövök.

Kép
melike

Jó reggelt!
bszilvi25

Ja és a tegnapi mászás után ma gyönyörűen felült az ágyában! :lol: Aztán pedig kinyúlt és kihúzta a konnektorból az éjszakai fényt! :shock:
Azután pedig át tettem a járókába és felhúzta magát térdelésbe. :shock:
Oda kell figyelnem. Kép

Kép
melike

Nagyon kis ügyi a Máté. Szerintem fiúban Ő a Merci! Nagyon hasonlítanak nem??? Vagy ezt csak én veszem észre???
bszilvi25

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 13:55-kor.
pironya

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 13:55-kor.
pironya

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 13:56-kor.
pironya

Kész vagyok!Portörlés,porszívózás,vasalás,kaja.Közben Máté is aludt egy fél órát.
Nagyon jó passzban van ma!

Piri:de jó!Biztos boldog lesz a dédi!
Megint fényképezik Csongit?Mennyibe is kerül?Én is szeretnék Mátéról pár profi képet majd.

Kép
melike

Elmentünk lassan kajcsizni és sétálni.

Kép
melike

Sziasztok!Remélem nem baj hogy irok!Egyszerűen nem hagy a gyerek netezni vagy csak annyi idöm van hogy visszaolvassak vagy csak annyi hogy 2 szót leirjak!
Betegek voltunk elég sokáig Mirkó meg volt fázva egy picit nekem meg arcüreggyulladásom volt egy kis homloküreggyulladással keverve!
De mostmár meggyogyultunk hálistennek!
Mirkónak 2 foga van,80 as ruha épp jo rá és kb 13 kg!Hát nem tudom dobjak képet?De csak ha érdekel valakit!
Gyönyörüek a babócák!Mindenki nagyon szépen nödögél!
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 13:56-kor.
pironya

áááhhh Milán nem akar aludni.
Írja már le mindenki hogy alakul a reggeli ébredés,és a napközi alvás.Hányszor,és mennyi időt????? Esti lefekvés???????
Valamit elbasztam volna :?: :?: :shock: :shock:

Kata&Milán

oszman777

moni!!
Én mindig is emlegettelek titeket. Hogy hol van az első szülött gyermekünk.

Kata&Milán

oszman777

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 13:57-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 13:57-kor.
pironya

Sziasztok!

http://www.youtube.com/watch?v=yGUGQDIWVsY
az önimádó lányom :lol: :lol: :lol: :lol:

Szia Móni! muti a képeket!

Kata: Merci kel olyan 7-8 között, vagy ahogy sikerül, de inkább 7-8 között. lefektetem 11 körül megint és akkor alszik 1,5-2 órát. (ma ő sem aludt még :twisted: :twisted: ) és du. alszunk 5 körül 1 órát. Majd az esti lefektetés 8-9 közöttre sikerül!
bszilvi25

hello!

Megvettük Dorina sportbabakocsiját, de még nem tudtuk felavatni, mert kidőlt a vásárlástól, most alszik.

Pierre Carden, tök jó, könnyű és ügyes.

Dorina már ezerrel mászik, vigyázni kel nagyon vele, és próbálgat felállni is. Ja, és már két foga van!!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

kel=kell

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X