na hazaértem én is!!! Brrr de hideg van megint....
el akartam nektek mesélni az első élményemet a szülöi kötelezetségről és, hogy ezt hogyan éltük meg párommal. Miután megkérte a kezem sogornőmtől kikunyeráltuk a két gyerköcöt, a lány 15 éves volt a fiu 13. Nagyon szeretem őket. Örültem, hogy 1 hétig nállunk fognak lenni. Este érkeztünk haza január 2.-án, már az első pillanattbam az volt, hogy nem találtunk kenyeret igy a 2 kamasz krumplit kapott hussal kenyér nélkül. Megprobáltam velük üzletet kötni mig nállunk vannak nem verekednek, mert már az asztalnál kezdték. Mosogatás közben jött is a párom kétségbeesve, hogy a két pulya verekedik na most mit csináljon? Jót röhögtem és visszaküldtem bébicsösznek. Na eltelt az első ejszaka én reggel kellett menjek dolgozni, férjem nem dolgozott akkor. Szokásos reggelnek indult férjem megfözte a kávét és csipásan kortyoltuk a kávét a konyhába. Pár korty után nyillik az ajtó és beesik rajta a két gyerkőc, jó reggelt éhesek vagyunk
hát nem tudjátom meh anyukák nekünk ez milyen sokk volt! Egymásra néztünk, ja mondok ok azonnal teritek. Félretoltuk a kávét férjem felöltözött cipőt huzott és szó nélkül lement kenyérért. Hát igen ez zámunkra olyan élmény volt. Nekem nagyon fárasztó volt a hét 8-9 órát munkába voltam hazaérve fözni kellett aztán valamerre kimozdultunk és mikor hazaértünk 12-ig monopolizni kellett. Férjem persze nem sokat csinált ő tv-zet.
. De jó volt a gyerekek sokat segitettek a lány ha kikészitettem megsütötte a hust mire hazaértem, a fiu is sokszor segitett ahol csak tudot mivel én addig nem tudtam menni játszani mig nem volt kész a kaja olyan szorgalmasan segitett, hogy többet játszodjunk. Nagyon kellemes volt az a hét de nem tudtam, hogy ilyen nehéz egy anya élete. Sogornőm mindig tett egy lapáttal hivott, hogy mit csinálnak a gyerekei és dicsekedett, hogy azóta nem volt ilyen jó dolga amióta férjhezment. De azért nponta 2-3szor hivta öket tuti hiányoztak neki
. Mindig is rácsodálkozok mikor Melinda, Adiadi vgy bármelyik anyuka leirja milyen nehéz volt az elöző éjszaka pedig nekem csak 1 hétig volt 2 gyerekem akik mosogattak, lepkolták az asztalt, na meg mindent megcsináltak maguktól nektek meg még picik a babák. De azért kibirható és már alig várom nekem is legyen mert ha nap mint nap anyuka vagy észre se veszed milyen nehéz anyának elnni.