Sziasztok,
Szilvi,
a kajáról...de vízben főzöd meg a zöldséget-húst, vagy gőzben? (bocsi, de soha nem főztem még babának
) Mert a neten is csak azt írják, hogy főzd meg a blablabla... aztán turmixold össze...
Fütyi kérdés...én még nem nyúltam hozzá Áronéhoz. Apa szokta megvizsgálni, és néha óvatosan huzogatni picit, de én úgy látom, hogy a kis fitymája már hamarosan elő tudna bújni, ha akarnánk... Én is azt olvastam-hallottam, ogy felesleges bántani 1-1,5 éves koráig.
Dórikának boldog 19. hónapot
Berna,
úgy néz ki megyünk a zenebölibe szombaton
Milyen teát vigyek? Fánkot nem ígérek, mert én azt nem vállalom be (nem szeretem hogy az egész lakásban olaj-meg fánk illat terjeng...) de esetleg valami mást? Babapiskótát? Apa kicsit aggódik, hogy hülyének fogják nézni, mert jön. Dehát mondtam neki, hogy ő az apukája, természetes, hogy vele akar lenni az első "buliján"
HA az én fiamat nevezte volna így a nővér vagy akárki, valószínűleg a szájába tapostam volna a csizmámmal. Fúúúúú...
Gondolom Te is kiakadtál...na és a öbbi amit leírtál. Atyaég, ez a rohadt magyar egészségügy!!!
Erika,
szegény Tamara
gondolom Te jobban megijedtél mint Ő....tavaly előtt nyáron a párom unokahugát toltam babakocsival a tatai tó körül...egy éves volt akkor kb. Nem volt bekötve...egyet pislogtam, és már csak a lábait láttam a levegőben...
Aztán már a földön is volt, arccal lefelé a betonon....Sírt, folyt a vér a szájából...ÁÁÁÁÁÁÁ én is sírtam...Szerencsére nem lett semmi baja az ijedtségen kívül, és hát a horzsolásokon kívül . Soha nem fogom elfelejteni...
Írtad hogy votlatok Gesztesen. Van ott pelenkázó, nem láttad esetleg?
Gabi,
nagyon aranyosak a fiaid, igazi ördögfiókák lehetnek:) Hát mégha Gergő is nagyobb lesz
Edina,
Ádi nagyon szép baba:) Akkorát nevettem amikor megláttam a babakocsit
Szegény Párod...ha tudná, hogy a tatabányai kismamák fele ezen nevetett
de legalább megpróbálta, nem?
Képzeljétek, a hugom Kanadába költözik
Tegnap végre kiderült, hogy amit megpályázott munka, az övé. Áprilisban indul....olyan jó lenne, ha majd mi is ki tudnánk menni ebből a szemét országból...egyre jobban utálok itt lakni...Most már a szocpollal is szemétkedni akarnak. Atyaég...mi lesz itt??
Sziasztok
Szilvia