Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Kata
Új munkaerőpiacot teremtesz? Tetszett :lol:

Belluska
Nagyon édes a hómunkásotok :D
Merre laktok?

Dezsina

Nagyon várunk a hírekkel :D :D

Kép
Vendég

:D :D :D :D :D :D :D :D
1 percig volt a kezében a lapát,úgyhogy talán 3000ft-ot nem fizetnének,színésznőként jobban tudna keresni! :lol: :wink:

Szia Kriszta!
Köszike!Pécelen lakunk!Reggelre ismét szép kis mennyiség hullott!
Kata most is kint van apucikájával,délutánra megy dolgozni!Ilyenkor mindig húzósak az esték! :(
Remélem minden rendben veletek és növekszik odabent valaki! :lol:
Lánykád jól van?Biztos ő is várja már! :lol:

Dezsina!
Majd jövök még és olvasom a híreket! :lol:

Kata!
Tetszett a munkaerőpiac amit Kriszta írt! :lol:

wepe,Ladiva,Fitie,minnie,Zsuzska!
Legyen szép a napotok nektek is! :P
belluska

Lilla!
Kihagytalak téged!Bocsi!Legyetek jók Kirussal ti is!Kirus jól el lenne Barnimmal! :wink:
belluska

Belluska
A lánykám nem tudja a beavatkozást. Még nem értené. Ha jöna kisteső biztosan eltörik majd a mécses már nagyon nagyon szeretne kistesót. Ha küldesz emailcímet küldök képet róla.
Jó nektek hogy kertes házban laktok, én is szeretnék, de minden ideköt bennünket a városba.
Vendég

Sziasztok!

Gyönyörűen süt a nap, és gyönyörű a havas kert.

Belluska!
Nagyon édes ez a közös kép. És a hólapátos is nagyon jó. Nem teszel fel vonalzót, hogy tudjuk mennyi idősek a manócskáitok? A profilnál kell feltenni az aláíráshoz.

Lányok!
Drukkolok, hogy meglegyen a valentin-nap eredménye mindenkinek!!!
Vendég

sziasztok!

bocs, hogy csak igy megkésve... De ha az ember lánya késik a munkájából, akkor gyorsan be kell hozni a lemaradást :D

9mm a mny. 2 tüsző a bal és 5db a jobb oldalon (7-11mm)
Stimu megy tovább és pénteken újra UH. Siposdoki azt mondta, hogy nem sietünk. Szerintem elégedett volt!

Lányok, már annyira izgulok! atyám!!! jövő héten punkcióóóóó :P
dezsina

Dezsina,
szép eredmények! Most hogy kapod a gyógyszereket? Változott valami?
Mindjárt punkciód lesz, nagyon gyorsan eltelt az idő.
Drukk a pénteki uh-hoz is! :wink:

Belluska, Kriszta,
azt hiszem nyitok egy munkaerő közvetítő céget :wink: Csak kicsit problémás lenne ez a gyerekmunka, nem? :lol: :oops:

Lilla,
Kirus mit szól a hóhoz? Tetszik neki?

Nekem már a suliban kellenen lennem, de nincs erőm bemenni. Sikerült éjjel 3 órát aludnunk....jajj, de muszáj bemennem :evil:

i.kata

Dezsina
Ezek jó hírek nagyon. Szépen növeszd a tüszőket aztán had repedjenek :D :D
Vendég

Kriszta!
Lánykád meglátod hamarosan nagyon örülhet! :lol:

Dezsina!
Szupi eredmény! :lol: És jövő héten punkció ez nagyon jó! :P
Utána meg beülti és pozitív tesztecske!Remélem jó így a sorrend! :wink:

Kata!
Szóval maradsz az eredeti szakmádnál!? :P :wink:

Lilla!
megpróbálkozok,de tudjátok ebben elég béna vagyok! :(
belluska

Kriszta!
köszi :D A drukkhegyek továbbra is mennek ezerrel :!: :!: :!:

Kata!
nos még kiváltottam 2-2 fostimont és nyomatom ugyanúgy, ahogy eddig is 2-1 arányban!
Holnapután UH. Remélem, addig jól megnőnek a drágák! szerdai punkcióra tippelek
:)

Belluska!
:D köszike! úgy legyen :!: :!: :!:
dezsina

Dezsina! Csak nyugodtan, szépen növeszd a tüszőcskéket, beszélj hozzájuk, hogy nőjenek szépre, nagyra! Most sikerülnie kell!

Kriszti! Drukkolok, hogy odabenn szépen helyezkedjenek a babák!

Zsuzsa, már kíváncsi vagyok, hogy hányan vagytok!
Vendég

Zsuzska!
most elfelejtettem :oops: mikor mész UH-ra?

Ladiva!
köszönöm! megfogadom a tanácsodat és már most beszélgetek hozzájuk! Már nagyon izgulok!
dezsina

Lilla!
Remélem sikerült a vonalzóm! :oops: :lol:

phpBB: Kép
belluska

Dezsina!
nekem az utolsó sikeres lombiknál úgy volt nagy meglepődésemre,hogy a beülti előtti uh.-on még csak kb. 14 tüszőt mondtak és a műtét után mondták,hogy 20 lett!Ez nem tudom,hogy lehetett!
de nem a mennyiség a lényeg,hanem hogy legyen legalább egy aki furakodjon a nyerő pozícióért és kapaszkodjon ahogy csak bír! :lol: :lol: :lol: :lol:
Neked az előzőknél mindíg annyit szívtak le amennyit előtte mondtak kb.?

belluska

Belluska!
valóban, nálam is igy volt legutoljára, hogy 10 körül voltak, aztán meg a végén 18an! :D
Háát, a végeredmény a lényeg :D :D
dezsina

Dezsina!
Most aztán tényleg mennek a megadrukkok, mert most sikerülnie kell!!!

Belluska!
Aranyosak a vonalzóid. Ti voltatok bent a gyerekekkel a Forgácsba? Mi bevittük Kirust, mikor vittük a születési zárót (3 hónapos korában), de ha jobb idő lesz, be szeretnénk menni bevinni róla egy fényképet a falra. Én is mindig olyan jóérzéssel néztem a kitett fotókat.
Vendég

Dezsina,
te is olyan tüszőgyáros vagy, mint én. Neked nem feszíti nagyon a hasadat az a sok tüsző? Én nehezen viseltem a lombiknál azt a 16 tüszőt. :roll:

i.kata

Lilla!
Mi nem voltunk az intézetben a gyerkőcökkel,de mivel Sipos doktor az orvosunk ő látta már őket a magánrendelőben és Zsuzsi is!De én is olyan örömmel néztem mindíg a falon a képeket a babákról,főleg hogy én egyik műtét után sem tudtam elaludni utána!Bennük gyönyörködtem mindig és adott is erőt lélekben! :lol:
Sipos doktornak adtunk képet a gyerekekről,de lehet,hogy majd küldök vele az intézetbe is a falra! :wink:

Jó éjszakát mindenkinek! :lol:

belluska

Szép jó reggelt mindenkinek!
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt. :D

Dezsina
Neked prednisolont szedned kell?

Kép
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék eladni 100 db. progiszurit, bontatlan csomagolásban. 2 hete vettem és nem lett kibontva sem. Akit érdekel, légyszíves írjon privit és megbeszéljük.
Vendég

Sziasztok !

Mindenkinek :D
Dezsina, Kriszti drukkok mennek :lol:
Zsuzska, már csak 1 nap uh-ig, már nagyon kíváncsi vagyok :lol:
Belluska, tetszenek a vonalzóid :lol:
wepe

Én csak a Tanárúr rendelőjében szoktam nézni a fotókat a babákról, máshol is van ? / ahol én még nem jártam :oops: :shock: /
wepe

sziasztok!

Lilla!
:D jaj, bárcsak tényleg sikerülne! Köszönöm!!!

Wepe!
bizony, bizony... az emeleten is van jónéhány fénykép! Én is nézegetem őket.

Kata!
Eddig nem érztem a tüszőcskéket, de amióta Siposdoki megforgatta a nézőkét :P azóta érzem őket. Mostmár egyre jobban. szerintem nőnek, mint a gombák.
Gyárosnak nem mondanám magam, mert nálam úgy volt, hogy minden stimuval egyre több lett. Holnap kiderül, hogy mi lesz...

Zsuzska!
hol vagy? Holnap UH? Mikor mész?

Ladiva!
tegnap akartam csacsogni a tüszőcskékkel, de olyan rossz hangulatom van a válság miatt, hogy nem is tudok igazán foglalkozni a dolgokkal. Gondolom, azért is, mert még csak tegnaptól kezdem érezni őket... De talán ma tudunk beszélni :P
dezsina

Dezsina, az a jó, ha növögetnek. Az nem baj, ha érzed, annál szuperebb érzés lesz "leadni" őket. Én örültem, ha éreztem a feszítést és a nyomást, mert akkor biztosan tudtam, hogy ott vannak és ez nagyon jó érzéssel töltött el.

Olyan jó lenne már Katával nekünk is itt tartani. De már csak röpke egy-két hónap és ti is drukkolhattok értünk.

A fényképeket én is nézegettem ott fenn, akaratlanul is mosolyognom kellett, már várom, hogy az én babá(i)m képe is ott legyen. Azok a babák olyan szépek. nemrég kaptam a hírt, hogy az unokatesóméknak a győri Kaáli-ban sikerült a második lobikjuk, ők négy éve próbálkoznak. Remélem, hogy hamarosan én is követem őket.
Vendég

Ladiva!
:D tényleg már csak röpke pár hónap és jöhet a következő babacsapat!!! Addig is vitaminozgatsz?
Én decemberben kezdtem, hogy mire ideáig jussak, addigra semmiből ne legyen hiányom. A vérképem jó is lett. Csináltak most a forgácsban. (nem mondtak róla semmit, csak azt, hogy jó)
Most pont nem érzem a tüszőket, de ha rájuk gondolok, akkor meg igen. Kiváncsi vagyok, hogy 2 nap szuri után hány mm-t nöttek? :roll:
dezsina

Sziasztok!

Dezsina,
akkor most belehúztak a növésbe :lol: Beszélgess csak velük, az biztos sokat számíthat, nem? Mindig azt mondják, hogy ezek a dolgok is fejben dőlnek el. :roll:

Ladiva,
bizony, lassan mi is sorra kerülünk. De addig sem unatkozunk, mert most nagyon kell szorítanunk Krisztának és Dezsinának :wink:

i.kata

Dezsina, szedem a vitaminokat továbbra is, egyébként is kell a szervezetnek ebben az időben, a lombik miatt meg pláne, úgyhogy igazából abba sem hagytam a szedésüket. Igaz, néna-néha kimarad egy-egy, de ennyi nem árt. Majd amikor a lombik nagyon közeledni fog, akkor megspékelem még majd egy-két másik vitaminnal, mondhatni felturbózom majd magam. A férjemmel is szedetek vitaminokat, bár most csökkentett adagban, nem akarom, hogy a szervezete megszokja, aztán majd a lombik közeledtével őt is felturbózom. + Áttértünk az egészséges életmódra és még tornázni is járok meg futni, biciklizni. Remélem, hogy mindezek jótékony hatással lesznek.

A tüszők meg két nap alatt is igen szépen tudnak növögetni, tudják ők, hogy mi a dolguk. A válsággal pedig (márha erre a mostani gazdasági helyzetre gondolsz) ne foglalkozz, most éppen nem kell ezen agyalni. És gyere a hírekkel, hogy mi volt az UH-n.
Vendég

Megérkeztem,elaludtak a picurkáim! :lol:

Wepe!
Köszike!Gondolom nálad megy a munka ezerrel! :lol: :(

Dezsina!
Biztos,hogy sokat nőnek a pár nap alatt is a tüszőcskéid! :wink:

Zsuzska!
Nagyon várom már a holnapi uh. eredményt!Gondolom te már alig bírsz magaddal! :lol: :wink:
Remélem jól vagytok!

Kriszta!
Megy a rád gondolás és szorítás nagyon! :wink:

Kata,Ladiva,Wepe,Minnie!
De jó is lesz szorítani majd értetek is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilla!
Kirussal volt ma séta?Nálunk olyan szép idő van! :P

belluska

Ladiva!
:) lelket már tudsz önteni belém :D igyekszem nem foglalkozni a válsággal, csak az a baj, hogy állandóan tapasztalom a munkámban. no, de csak lesz valahogy! :)
Jól teszed a vitaminszedést. Én is szedetek már december óta apával is, hiszen neki is jócskán hozzá kell járulnia a lurkók szép fejlődéséhez! :)

Kata!
:) Mindig a fejben dől el, valóban ezt mondják! lehet, hogy a tudatalattimat is módosítani kell :roll: :?: :D
dezsina

Dezsina! A válság szót jó messzire elkerülni, híradót nem nézni, agyadat munkahelyi problémákon nem törni. Helyette könyvet elővenni, olvasni, zenét hallgatni, enni, inni, unatkozni, aludni, munkahelyen mindent nagyjából le..va csinálni. Most csak az a lényeg, hogy minden stimmeljen. Úgyhogy csak nyugi, minden OK lesz!
Vendég

Sziasztok!

Láttátok, hogy több, mint 21.000 olvastak bennünket!!!
Akinek van kedve, nyugodtan kapcsolódjon be hozzánk!!!

Sétálni ma nem voltunk, hanem vásárolni mentünk, mert pénteken nagyon sokan vannak és félek az influenzától. Bár így is elkaphatja, mert járunk Ringatóra meg Babatornára. Most meg a kozmetikus barátnőmet várom, hogy átlője Kirus fülét. Már rég ki kellett volna lövetni, de anyósom (akitől egyébként a fülbevalót kaptuk) elkezdett rémisztgetni, hogy kiszakad a füléből, meg beakad mindenbe. Úgyhogy egyszer már ezért lefújtam, de most semmi sem állhat a fülbevaló és Kirus közé.

A válság engem is érint annyiban, hogy biztos hogy nem vesznek vissza a munkahelyemre, már helyettem se vettek fel senkit, hanem elosztották a munkát. De amúgy is olyan messze van még mire én visszamennék (bár nagyon hamar repül az idő).

Olyan jó olvasni, hogy így biztatjátok egymást. Tényleg irigykedek, hogy nekünk nem volt ilyen jó kis topik.

Zsuzska!
Nagyon kiváncsi vagyok már, hogy hányan vagytok??? Írd meg majd minél előbb légyszi!!!

Kriszta!
Neked is még egy jó bő hét és lehet tesztelni. Mennek a drukkok.

Dezsina!
Tényleg ne foglalkozz most semmivel, úgyse nagyon tudunk ellene tenni semmit. Most csak a tüszőcskéid növekedése a fontos.

Kata - Wepe - Ladiva!
Már másfél hét sem kell és itt van március. Nagyon gyorsan röpül az idő, úgyhogy itt lesz hamar a ti sorszámotok is.

Addig is minden spontánkodónak mennek drukkjaink.
Vendég

Hát igen, az, hogy ennyien olvasnak bennünket, az azt jelenti, legalábbis számomra, hogy sokan vagyunk, akiket ez a meddőségi dolog érint. Én is arra bíztatok mindenkit, hogy írjon, hogy egymást bátoríthassuk és hogy drukkoljunk egymásnak.

Amúgy fura ez a topikokba írás, én annak idején más topikokban próbáltam írogatni, ez volt az egyetlen, ahol úgymond szívesen láttak, volt olyan fórum, ahol válaszra sem méltattak. De nemcsak engem, hanem más újonnan jövőt sem. Olyan összeszokott csapat alakult ki, hogy egyszerűen nem fértem bele. Ez van. De itt nagyon örülök, hogy szívesen láttatok, nagyon sokat kaptam tőletek. Remélem, hogy én is tudtam segíteni nektek, ha nem is sokat.

Zsuzsa, már nagyon várom, hogy megírd, hogy hányan vagytok!

Lilla, igen, megy az idő. Én igazából azt sem bánom, ha csúszni fogok akármilyen oknál fogva, csak sikeres legyen a következő.
Vendég

Dezsina,
nagyon szorítok holnap. Ha szépen nőnek akkor még akér hétfőn is lehet a punkciód nem? Vagy esélyesebb a szerda? Végülis mindegy, majd a végeredmény fog csak számítani.

Lilla,
szerintem a mi korosztályunknak is egész piciként lőtték ki a fülét nem? Nem piszkálák szerintem a gyerekek, de ha mégis, akkor úgyis abbahagyja amikor már fáj. :roll:
Majd tegyél fel bülbevalós képet, ok? :lol:

Ladiva,
ne aggódj, másodjára sikerülni fog! Nagyon sok embertől hallom, hogy a 2. lombik sikerült. Velünk is így lesz, ok?! :wink:

i.kata

Zsuzska
Merre vagy?
NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT :D :D :D

Kép
Vendég

Kata,
Nekünk is 2.-ra sikerült.

És a fülbelövésen is túl vagyunk, 3 órakor lett kilőve és azóta egyszer sem nyújt a füléhez Kirus. Majd teszek fel képet, igaz ez még csak a 6 hetes fülbevalója.
Vendég

Zsuzska!

Én is nagyon sok boldog névnapot kívánok neked, bár az igazi ajándékot holnap kapod, amikor megláthatod a pici(ke)t. :P :P :P
Vendég

Sziasztok!
MA voltunk uhu-n és van egy 13 mm-es petezsákunk és két petezsákunk és két petezsáknak tűnő képletünk.
Jövő csütörtökön kontroll uhu, megyünk népszámlálásra, hogy hányan vannak odabent.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszönöm szépen a köszöntéseket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát nagy meglepi volt, az bizos. Se Sipos doki, se a tanár úr nem gondolta volna, hogy ennyien költöznek majd be pocómba. Úgyhogy lassan majd lesz másik vonalzóm is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez ám a nem semmi!
Gratula!!!
Nagyon vigyázz magatokra :D :D
Termel csak a Kata munkaerőpiacára a kicsikéket :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuszka,
Nagyon boldog névnapot! Ez aztán a nem semmi névnapi meglepi :shock:
Moat akkor jól értelmezem, hogy lehet hogy 5 versenyzőtök van? :shock:

i.kata

Zsuzska!
Gratulálok, akkor már biztos, hogy az idén születik topikos baba. :P :P :P

Látom a vonalzódra írtad, hogy két csöppség. És mit mondtak, hogy ketten vannak vagy lehet, hogy többen???
Vendég

Zsuzska!
Ez FANTASZTIKUS!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon boldog névnapot kívánok neked,de hát az igazi ajándékot aztán most megkaptad!Nagy gratula!!!!! :P :P :P :P

Ladiva!
Én is ugyanígy jártam a topikba írással kapcsolatban!Csak itt fogadtatok szeretettel ami nagyon jól esett!Köszönöm ezúton is! :lol: :oops:

Úgy hogy mindenki bátran írjon,főleg,hogy itt csak úgy ragadni fog mindenkire a babásodás!Írjatok és gyertek minél többen! :wink:

Lilla!
Katánknak 6 hónaposan lőtték a fülét,de sosem piszkálta szerencsére!Várjuk a fülbavalós képet!

Kata!
Munkaerőpiacon most már komolyan elgondolkoznék a helyedben! :P :P :P :P

ZSUZSKA MÉG EGYSZER GRATULÁLOK!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

Kriszta!
Nagyon cuki az avatarod!!!!!! :P

belluska

Belluska,
tényleg el kell ezen alaposabban gondolkodnom :lol: Zsuzska jól megdobja a kuncsaftok számát. Ha továbbtanulnaka topicos gyerkőcök, akkor 20-25 év múlva egész jól beindulhat az üzlet :lol:

i.kata

Kata!
Végül is 20-25 év múlva lehet,hogy még jobb lenne neked ez a munkaerő projekt!Egy kis lazítós munka! :lol: :wink:

belluska

Belluska,
igazad van, de akkor küldök mindenkinek egy nyilatkozatot e-mailben, amiben már megszületett és leendő gyermekeitek nevéban garantáljátok, hogy csemetéitek rajtam keresztül helyezkednek el a munkaerőpiacon :wink: :lol: :lol:

i.kata

Szép estét Mindenkinek !

Zsuzska, ez aztán a névnapi meglepi, gratulálok ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
26-án is az intézetbe mész vissza ? És milyen volt elsőre hallani ? Párod ?
Zsuzska, jól kezded a topik babásodását
:lol: :lol: :lol:
És nagyon boldog névnapot kívánok !

Ladiva, Belluska én nem sajnálom, hogy máshol nem fogadtak Titeket, mert legalább most itt vagytok :) :)
Ladiva, én is úgy vagyok vele, hogy most már türelmesen várom a sorom :)
Lilla, nem tudom, hogy Te mikor tartod a névnapodat, hétfőn volt Lilla is. Utólag kívánok Neked is boldog névnapot ! :)
wepe

Hol látjátok, hogy 21000-en olvasnak minket ? :oops:
wepe

Wepe!
Aranyos vagy!Utólag már én sem bánom,mert így egy szuper kis társaságba keveredtem! :lol:

Jó éjszakát!!!Ilyen jó hírek után csak az lehet!!!Igaz Zsuzska!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Sziasztok!
Jó reggelt!!! :lol:

Kata!
Ez aztán az üzletasszony! :D :wink:

Zsuzska!
Tegnap úgy feldobtál ezzel a fantasztikus örömhírrel,hogy olyan jó estém volt! :lol: :lol: :lol:

Dezsina!
Majd még jövök és várom a tuti tüszőkről a beszámolót! :P

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?