Új privát üzeneted érkezett!

Holnap hazajöhetnek ha nem sárgul be Danci!

dita75
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám, csak nem akartam írni, mert agyilag zokni vagyok :roll: Nem sokat aludtam még a héten.

i.kata
 
 


Dita, laptető!!!!!!!!!!!! Gratula! Ez igen jó jel, így babásodás előtt!!!! :wink:
Vendég
 

 
 

Danika besárgult :cry:

i.kata
 
 


Jaj ne!!!!!!!!!!!! Épp azt akartam írni, hogy Monicéknak milyen klassz és úgy örülök, hogy semmi gond és azonnal hazajöhetnek.... erre hoppá......
Hamar elmúlik, ahogy a többiektől hallok erről a sárgulásról, nem lesz semmi baj!
Vendég
 


TWIST
Még mindig utálom a laptetőket!

KATA
Akkor jó pihenést neked, hogy ne legyél zokni!

dita75
 
 


Bakker! Na remélem nem festettük falra az ördögöt! :roll:

Nekem mennem kell mert apa éjjel indul útnak és szeretne pihenni.

JÓ éjt!

dita75
 
 


Én mindig úgy örülök a laptetőnek, pedig nálam aztán nem szokott bejönni. :?
Vendég
 


Ditus, a párodnál nem volt gond azóta a munkahelyén, amióta az a csúnya verés történt?
Ez eszembe szokott jutni. Olyan rossz lehetett!
Vendég
 


Monic azt írta, hogy holnap derül ki mi lesz. Nem olyan vészes az a sárgulás, gyorsan el fog múlni. Persze azért kétségbe van esve, meg a szoptatás miatt is. Írtam neki, hogy ne idegeskedjen, majd belejön mindenbe. Senki nem születik profi anyukának, meg kell azt is tanulni. :lol:

i.kata
 
 


dita: A sógornőmnél abbahagyatta a gonalt és ezért ment vissza. Csak a supreflact-ot kellett szúrnia. Holnap lesz a leszívás, remélem nem potyára altatják. Nálam meg már jöhetne a piri tényleg, de még nem jött.

dy: Én most szedem a magne b6-ot és nekem nagyon bevált. Én ugyan csak 2*1-et szedek, de így is van hatása. És nekem akkor lett jobb ez a rágerjedéses dolog, amikor úgy döntöttem, hogy gyerek nélkül is vannak terveim az évre. Volt egy gyerekkel terv és egy annélkül. pl. ha még nyáron nem lesz gyerek, akkor elmegyünk olaszországba nyaralni. Érted ugye? Próbáld ki. Nálam a tanulás is bevált figyelemelterelésnek.

linacska: Már tök jól látszik a Kata/Levente-lak. És már érzed??? Hát te aztán mázlista vagy.

denika: Ez is szép poci. :) Nagyon jó lett ez a kép. Olyan ritkán sikerül ilyen jól szerintem.

rodina: Sajnálom a betegséget, gyógyulgass.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Most épp én is vagyok, bár én Kata zoknijánál is zoknibb vagyok.

Jót szórakoztam a feledékenységeiteken kismamik, de én ezt terhesség nélkül is tudom :lol:

Viki: Lackó mozgásterének szűkítésére ajánlom a felfújható gyerekmedencét. az uncsim ikrei is abban voltak. Tett alá egy plédet, bele meg egy óriás fürdőlepedőt, és maga volt a mennyország a picurok számára ;)

Dy: Fel a fejjel, lesz ez még így se. Komolyan mondom én már attól tartok, hogy észre se venném, ha teherbe esnék... Még csak meg se fordul a fejemben, hogy esetleg tesztet kellene venni.... (legalább fél éve) Mondjuk esélye sincs a dolognak, de akkor is... Régen meg rá nem tudtam nézni egy babára, vagy egy kismamára.

Kifogott megint rajtam valami. Már egy hete szenvedek vele, de kezdem leszűkíteni a kört. Vagy tejallergia, vagy a met tett be, de rendesen. Nem is tudom melyik a rosszabb. Két napja minden kifolyik belőlem... :cry: Már lassan elfogyok. Úgyhogy most leálltam a gyógyszerrel és nem eszek tejterméket sem. Így javulok.... Imádom a tejes cuccokat, a met meg csinált peteérést a múltkor.... akarom mindkettőt!!!!!

hofeherke
 
 


Mara,
a mettől lehet hasmenés. Nekem is volt, és nagyon durva volt. Majd szépen fokozatosan egyél megint tejterméket, hátha nem lesz gond.

i.kata
 
 


Tudtam.... mire ideérek megint lelép mindenki... :cry:

hofeherke
 
 


Kata: Azt tudom, hogy a mettől lehet, de már szedem vagy 3 hónapja, és eddig nem nagyon volt csak az első néhány hétben.

hofeherke
 
 


Mara, jó hogy jelentkeztél!!!:)
Vannak laktózmentes "tejtermékek" is, próbáld ki őket. Biobolt, vagy Cora, ilyesmi helyeken.
Nekem sorbit-allergiám van, nagyon durva. Pl. diabetikus lekvárok után egész nap fel sem tudok kelni.............
Neked is ilyesmi?
Azért vannak csodák, tudod Mara, ne add fel! :wink:

Vicky, nálad pirinek még nincs semmi jele? Mert akkor szorítok a baba miatt!!!!!
Vendég
 


Mara,
nem emelted esetleg az adagot? Mert nekem attól volt.

i.kata
 
 


Twist: Ok majd kipróbálom. Utoljára túrókrémet ettem, abban elvileg már nincs tejcukor, úgyhogy ha ez allergia, akkor tejfehérje... és marad a szójatej... bár abból is elég finomak vannak.
Tudom, hogy vannak csodák, de azt hiszem én nem a csodában nem hiszek, hanem túlságosan jól terelem el a figyelmem a munkával...

Nem is mondtam még, hogy megint kell szemüveg... hiába öregszem. Átfordult a szemem + -ból - -ba. Gimiben még a lilinder mellé +1-es +0,5 volt az egyetemen +0,5 körül, most meg -0,5 és -0,25. A cilinder meg maradt.
Jó karaktereset választottam, és napszemüvegfeltét is lesz hozzá :P

hofeherke
 
 


Dita,
köszönöm szépen, megjött a csomag. Csak meg kellett nézni a postaládát :lol:

Vicky,
néha már érzem Pöttyöt. Ma sokat autóztunk, úgy látom, ezt szeretni fogja. Amikor érzem, akkor biztos vagyok benne, hogy ő az, de még nem sokszor érzem.

Monic,
remélem holnap jöhettek haza.

És mennek holnapra a drukkok Zsuzskának is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Mara,
majd kóstóld meg a mandulás rizstejet. Szerintem az is nagyon finom.
Olyan szép kereteket lehet kapni, biztos nagyon csinit vettél :lol:

i.kata
 
 


Kata: Nem emeltem.... Tök jól voltam, erre pénteken olyan mértékben földhöz vágott ez a valami, hogy még be is lázasodtam, azt hittem egyszerű gyomorrontás. Másnapra már jól voltam, de a gyógyszert nem vettem be. Hétfőn ettem egy túrókrémet, este meg bevettem a metet, hogy szép lassan megint elkezdem szedni... (gondoltam előbb este, aztán egy hét múlva reggel is), de megint vacakul lettem, csak ez mostanra múlt el nagyjából.... úgyhogy nem merek a héten semmin változtatni már. Majd hétvégén kipróbálok valami tejes cuccot... és folytatom a kísérletezést, hogy mitől van.

hofeherke
 
 


Na, mgjöttem.

Dita

Elment az e-mail.
Jó éjt!

Mara

Jó, hogy jöttél! :wink: Én is imádom a tejtermékeket,de sajna én gyerek korom óta elég veseköves vagyok, úgyhogy le vagyok tiltva róluk.... Napi max 1 pohár tej, vagy 1 joghurt. kb 5 éve tiltották meg, de már egészen jól megzoktam, van úgy, hogy napok telnek el, tej, v joghurt nélkül... Csak eleinte volt nehéz. :wink:

Twist

Nekünk is vannak babásodás nélküli terveink... Sajna a nyaralás nem pótol semmit, plána meg ha alap esetben évente legalább 3* megyünk... :wink: Persze ez szupi, de bár már ott tartanánk, hogy nem mehetünk. Egyébként pünkösdkor mi horvátba megyünk, a nyár az még nincs eldöntve, ősszel pedig Kanada, v Kína

A besárgulásról: Minden gyereknek be kell sárgulnia. Ez jó! És inkább a kórházban, mint otthon... :wink:

Kata

Pihizz sokat, ne fáraszd feleslegesen magad! :lol: Küldjek zoknit, hogy ne csak agyilag legyél az? :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
:lol: :lol: :lol: Értem én a poént :wink:

i.kata
 
 


Kata

Akkor ok! :wink: :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Én is lelépek.

2 nap alatt aludtam 8 órát... ma megpróbálok valamennyit bepótolni, de előbb még le kell vinnem a blökiket.

Jó éjt Mindenkinek!

i.kata
 
 


Kata

A kartonra visszatérve, majd lemérem.... De valszeg most nem lesz egyhamar szükség rá, mert szezonális terméket gyártunk (harisnya), a télnek, meg mindjárt vége.... :(

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Na, látom lassan mindenki eltűnt! :(

Akkor lépek én is!

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Hééé-hé-hé. Én nem tűntem el! :twisted: De most hogy mindenki elment szunyálni, egye fene én is megyek.... sziasztok!

hofeherke
 
 


Én itt vagyok, és olyan mérgesen, hogy jól be is görcsölt a hasam. Néha olyan elegem van apából, és azt érzem, hogy sokkal jobb lenne nekünk Lilivel kettesben, vagy majd Pöttyel háromasban.
Teregettem a hálószobában, megkértem apát, hogy öltöztesse át Lilit pizsibe. (azért ennyit segíthet). Aztán egyszer csak azt hallom, hogy a semmiből Lili magán kívül elkezd ordítani. Kiderült, apa úgy húzta át a pulcsit a fején, hogy nagyon fájt neki, mert ugye nem oda kell figyelni, hanem közben TV-zni. Na most ahelyett, hogy annyit mondott volna a gyereknek, hogy bocs, nem akartam, és mondjuk megöleli, elkezdett vele üvöltözni, hogy hagyja abba a sírást. Aztán mikor én kirohantam, hogy mi történt, akkor még én is le lettem cseszve, hogy mit arénázok itt, és csak pánikbeteget csinálok a gyerekből. Csak ő nem volt hibás. Végén szegény Lili elkezdett öklendezni, meg hányni, és akkor is elkezdett velem üvöltözni, hogy hozzak már valamit. Persze, terhesen ugorjak, de az eszébe sem jut, hogy megemelhetné ő is a seggét.
Komolyan, szóba nem állok vele addig, még nem kér bocsánatot. Még jó, hogy holnap anyunál alszunk, legalább két napig nem kell látnom...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Drága Suska kívánom hogy ez legyen életed legeslegszebb névnapja! lélekben veled leszünk!

Minden Zsuzsannának Boldogat!

Kép

ha valaki üzen Moncsinak:Zsigmond is játszott kínait, apja szerint az Olimpia tiszteletére :lol: egy kis ingyen napozás és mehetnek haza! :lol: és végre a sok sok okosságot amivel tömtük a fejét hasznosíthatja ..és tejcsi is lesz bőven! :wink:

Sajna nincs már meg a kód.. :cry: valakinek Némó címe megvan?
én is az 5 % kedvezménnyel vásárolok..

Lina toll a fülibe párodnak!

:twisted:

MAra normafloret nem próbáltad? hogy rendbetege pocidat.. ?

KAta f..a a vonalzód és az avatarod..

Viki LAckóbubu ügyike! nektek sincs még fogatok? vagy átsiklottam? nem mintha baj lenne mert minél később jön ki annál jobb


borostyánlánc a teszveszen is árulnak, olcsóbb mint a babacsoda.hu-n.. de én már 4 napja szenvedek Zsigmondommal..nyügike milyen lenne ha levenném? ki sem merem próbálni :roll:

Szépséges szép napocskát Nektek!
Vendég
 


Sziasztok!

Zsuzska, mennek a drukkok! Ma van a te napod!

Linácska, összeszorult a szívem, amikor olvastam a soraidat, ez szörnyű!:((( Biztos nagyon fáradt a párod munka után és nincs türelme Lilihez, meg semmihez. Csak tényleg az a baj, hogy az ember nem tudja minden egyes nap pihenni hagyni őket. Mert a teendők ottvannak és egyedül nem bírjuk. Van egy nevelős műsor a Viasat 3-on, ott a rossz gyerekeket nevelik meg a dadusok, de valójában a kiabálós apákat hozzák rendbe. Lehet, hogy hozzátok is ki kéne küldeni őket.
Különben pedig sajnálom:(( Szegény Lilike!:(((((((((((
Vendég
 


Twist,
apa amúgy nem kiabálós, csak ha ő okoz valamit a gyereknek (előfordul velem is, nem is ez a gond), akkor ahelyett, hogy bevallaná még akár magának is, nem, hanem mindenki más hibás. A gyerek, én, mindenki.
Kezd olyan lenni, mint az anyja, amióta vezető beosztásban dolgozik, azt hiszi, az itthon is működik, pedig nálam nem igazán.
Ja, és a másik, hogy piszok lusta. De azért azt hiszem annyit meg lehet tenni, hogy amíg én kiteregetek, addig átöltözteti a lányát.
Mikor Lilit vártam, még olyan figyelmes volt, most szerintem észre sem veszi, hogy babát várok, legalábbis én sokat nem veszek észre belőle. Bár ok, tudom, nekem is más a 2., hisz már van egy "kiszületett", aki ott van minden nap, igényli a törődést, és ugye "kézzel fogható", de azért csak ott van Pötty is.

Zsuzska,
nagyon szép névnapot kívánok neked!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Nagy drukk, h Moncsiék hazamehessek ma.

Ditám!
Holnapra meg neked megy a drukk (nem tudom h ma mennyit leszek, ezért kívánok előre is;))

Denika!
Nagyon csini a Niki lak!!! Baromi jól nézel ki! Nem sokat híztál, ugye?

Nagyon szép a kicsilány pofija!

Linácska!
Kérünk akkor pulcsimentes pocakot! Apának kis Kép

Legyen nagyobb türelemmel és segítsen, mert két gyerkőc mellett neked nagy szükséged lesz erre.

Mara!
Jobbulást neked! Köszi a medencés infót, tetszik! Igaz kicsit hülyén nézne ki a nappali közepén :lol:

Már így is nagyon vékony vagy! Ne fogyj el!

Katám!

Kép
Remélem már jobban aludtál! Fogyival hogy állsz?

Boni!
Még mindig nincs fogunk. Majd lesz, fog nélkül csak nem maradunk :lol:

Zsuzska!
Kép

Kívánom h ez legyen a Te napod!
20150601134430
 
 


Viki,
csak a kedvedért :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ja, és a kupit nem ér nézni, épp várjuk a kanapét, és minden szanaszét van :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Alakul a molekua! Szép pocó!
20150601134430
 
 


Sziasztok!
Nem tudtam visszaolvasni!

SUSKÁT EBBEN A PILLANATBAN TOLHATJÁK BE A MŰTŐBE!!!!!!!!!!!!!

Kezem lábam remeg, mintha engem tolnának legalábbis! :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!


Zsuzska

Váljanak valóra legszebb álmaid,
Hozza az élet mosoly-órák százait,
Könnyed csak a boldogságtól legyen,
Könnyû harmatként lépj völgyön és hegyen,
Ahol Rád szívekbõl a Nap ragyog,
Kívánok neked boldog névnapot!

Kép

Remélem, hogy Oroszlán már nincs a barlangjában! :wink:

Linácska

Apát azért ne felejetsd el!Nyugi minden rendben lesz! Ja, szép a pocid! Látod, nem csak a pulcsiktól gömbölyödik!!!!!!!!

Ma reggel megint voltunk uh-n tegnap este megrepedt a tüsző.... Most legalább jókor voltunk együtt! :wink: ebben a hónapban már nem kell menni többet uh-ra.

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Zsuzska

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dita

Nyugi
:!:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Deni Niki gyönyörű! elfeledtem megdicsérni :oops:
Vendég
 


Sziasztok! :)

Megint jó sokáig sikerült aludnom. Kihasználom az időt, amíg lehet. :) És addig is örülök, hogy még nem zavar a nagy pocak az alvásban.

Mindenkinek köszönöm Niki nevében is a dícséreteket. :)

Dy: Nagyon gyönyörű mnyh-t növesztettél! Ennek tuti nem tud majd ellenállni a bébi. :wink:

Dita: Köszönöm a megtiszteltetést, hogy Nikit beteszed a blogos kockába. :)

Vicky: Piri még mindig sehol?

Zsuzska: Azt kívánom, hogy a mai nap legyen életed eddigi legboldogabb névnapja! :) Ma megyek a szülésfelkészítőre a klinikára, de még nem tudom, hogy fogok majd koncentrálni az előadásra, mert tuti végig Ti Oroszlánnal jártok majd az eszemben, mert nagyon közel leszünk egymáshoz.

Monicéknak nagyon drukkolok, hogy Danika mielőbb kigyógyuljon a sárgaságból és hazamehessenek. A szopiba is biztos hamar bele fognak jönni, csak nyugalom kell hozzá, az meg kórházban nem mindig van.

Ha jól sejtem, én leszek a következő.. :roll:

Mara: Mielőbbi jobbulást kívánok! Nem lehet, hogy valami vírus okozza Nálad a hasmenést?

Linácska: Sajnálom az összezördülést.. Biztos nagyon kimerült volt a férjed, de remélem, hamar rájön, hogy bocsánatot kell kérnie, mert nem jó haragban lenni valakivel, akit szeretsz (mert ugye ettől függetlenül szereted azért).
Pulcsi nélkül is csini a Levilak! :wink:

Boni: Kár, hogy nincs meg a kód, de ahogy eddig néztem bababoltokat a kisker árak is egész barátságosak abban a bababoltban. Nekem nincs meg sajnos Némóka címe..

Viki: Híztam én rendesen (7-8 kg-t), sőt a kezdősúlyom se volt kevés, csak a ruha ápol és eltakar. :)
A minap azt álmodtam, hogy szoptatni próbálok egy fiú csecsemőt.. Amikor felébredtem Lackó jutott eszembe, hogy pont olyan szőke, kékszemű gyönyörűséget tudnék elképzelni magunknak, mint Ő. :) Lehet, hogy már Niki kisöccsével álmodok? :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Dita

elküldtem priviben a telszámomat, ha megtudsz vmit Zsuzskáékról lécci lécci küldj egy sms-t. Sajna nem tudok ma csak este jönni, és addig meg bírom ki!
:oops: :oops:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Deni!
A 7-8 kg smafu!!!!! Ügyi vagy!!!! Megmondom őszintén, h én sem a terhesség alatt híztam, hanem amikor szoptattam. Én aki simán megvoltam édesség nélkül faltam, mint állat. De a szénhidrát jót is tett a tejcsinek!!!!

A minap azt álmodtam, hogy szoptatni próbálok egy fiú csecsemőt.. Amikor felébredtem Lackó jutott eszembe, hogy pont olyan szőke, kékszemű gyönyörűséget tudnék elképzelni magunknak, mint Ő.



Kép
20150601134430
 
 


Dita,
ha a 10 óra tényleg 10 óra volt, akkor már kint is van Oroszlán :lol:

Viki,
totál így voltam Lilivel. Terhesség alatt alig híztam, na jó, híztam 9 kilót, de összességében 81-gyel indult, lement 75-re, fel 84-re, és 71-gyel jöttem ki a kórházból. Aztán még lement 69-re, és a szoptatás alatt már 85 voltam. És terhesség alatt semmi édesség nem kellett, utána meg faltam a marcipános boci csokikat. Lehet, hogy ez tett be a cukromnak??? Na mindegy, most már rendeződik, legalábbis úgy tűnik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Tudunk már valamit Zsuzskáról? :roll:

Egyébként Boldog Névnapot kívánok Zsuzsa és kívánom, hogy ma megismerhesd álmaid Oroszlánját személyesen is! :) :wink:

Monic! Szegény Danika! Drukkolok, hogy minél hamarabb visszanyerje az eredeti bőrszínét és mehessetek haza! :)

Linácska! Néha tudnak ilyenek lenni a férfiak. Az én férjem is egy arany ember, de ha hibázik, vagy bénázik, akkor mindenki más a hibás. Azt még véletlenül se tudja kimondani, pl , hogy de béna voltam, kiborítottam a kakaót, bocsika. Ehelyett: minek kell ezt idetenni, miért billeg az asztal, a sz@rért ilyen kicsi a poháralátét stb.

Egyébként kismamaként nem lehet panaszom, mert kényeztet. Elég csak sóhajtozni valami reklámban látott kaja után és már kérdezi is, hogy "elmenjek, hozzak" ?

Csajok! Én most elkezdtem kívánni a fagyit. Két napja nem bírom kiverni a fejemből. De valami jó savanyú, mondjuk erdei gyümis/joghurtos jöhet:)

nellike
 
 


Azt mondta, hogy majd ha eszmél csörög vagy sms-t dob!

Nellike
Tegnap kicsit beparáztam a beültisben a FT3, FT4 adataimmal, mert ugye a BMC-ben nem kötnek semmit az orrunkra, annyival elintézik, hogy jó. Namármost az egy évvel ezelőtti leleteim alapján állítólag hiába vagyok határon belül de a babásodáshoz a felső harmadik szakaszban kéne lennem, hát én nem abban vagyok!
Te tudsz erről vmit?

dita75
 
 


Sziasztok!

Viki,
sajnos nem sokat aludtam megint. nem az a baj, hogy nem tudok, csak kedd hajnalban párom elutazott, úhgyogy nem sokat aludtunk, aztán kedd este hazajött, de késett a gép és 0:30-ra értünk haza, 1-kor lefeküdtünk és másnap 4:15-kor keltünk, mert megint utazott. Ma jön haza, de 22.45-kor száll le a gép...szóval olyan éjfél előtt ma sem kerülök ágyba. Ja és most éjjel a kutyák szambáztak fel-alá a lakásban... :evil:

Monicnak van teje, Danika meg is eszi, de ciciről nem hajlandó, csak cumisüvegből. Szörnyűek a szobatársai is, úgyhogy remélem ma vagy holnap hazamehetnek.

i.kata
 
 


Katus!
Sajnálom a kaki éjjeleket.

Moncsinak írd meg h használjon bimbivédőt, és erőltesse a cicit mindenképpen. A bimbivédővel át lehet vágni Dancit, mintha cumisüveget használna.
20150601134430
 
 


Viki,
azt a bimbóvédőt tegnap írtam neki, mert emlékszem hogy nővérem is használta, de azt írta vissza Monic, hogy használt azt is, de úgy sem szopizik.Vagyis sokáig szopizik Danika, vagyis olyan mintha szopizna, de utána a mérlegelésnél kiderül, hogy nem evett semmit.

i.kata
 
 


Akkor próbáljon meg testhelyzetet váltani. Nekem az ölbentartós helyzet nem jött be, vagyis Lackónak nem jött be. A fekveszopinál tankolt a legtöbbet. De még van 2-3 egyéb szoptatási póz, ezeket is meg kellene próbálniuk.
20150601134430
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: