Új privát üzeneted érkezett!

Kata :D
a pokrócban lábad között nem tudod hintáztatni?
végszükség esetén meg vedd kézbe. Lili visított sokáig a pokrócban.
Kézben más, mert az egyensúlyi inger kevésbé intenzív, de kb. belefér :)

nekem újabban ez a zsírral bekenés nagyon bevált, 2 nap alatt ált. megoldotta a nyákkérdést. Egy próbát szerintem megér.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi, hogy van ez a zsír téma? Hová kenem, a hátára? Mindegy, milyen zsír? (Mangalica, liba, meg körömvirágkrém van, ugye az is zsírból van...)
Plédben hintát megcsináltam, meg a tekergetés is megy, egyedül a feldobás nem megy plédben, akkor az majd kézben. :lol: Ezeket szereti eddig, szerencsére.

dkata
 
 


Kata,
fogyókúra: hát nem sok ember lehet a világon, aki nálam többet fogyózott volna életében! 8) :lol: A lényeg: ne egyé', akkor fogysz! :lol: Máskülönben bukta! :evil:
20140901102739
 
 

 
 

HAjni, no ez az... én nem tudok nem enni... egyébként ráhibáztál, pont buktát eszek... :oops: :oops: :oops:

dkata
 
 


Kata :D
mellkasra, rá folpack - hogy ne fogjon össze mindent -, rá póló és melegen betakarni.
én disznózsírral tudom :) az tuti használ.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Akkor a mangalica jó lesz,az is disznó. :lol: Nappal is mehet? Nem csak estére?
Én má' most csak úgy rákentem szegényre, sztem a bodyt dobhatom el... :oops:

dkata
 
 


Kata :D
bodyból simá kijön :) 60 fokon tedd be, semmi folt nem lesz rajta.
mehet nappal is, csak adj rá egy pulcsit, hogy jó meleg legyen, állítólag akkor hat jobban.
nekem 2 nap alatt megoldotta Máté 1.5 hete tartó köhögését.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kata,
nálam a sport sose jött be. Elékszem, mikor ott izzadtam a hipoxiban, tekertem, mint állat egy órán keresztül, jó forró nyár volt + infraszauna... :? Fú, még akkora kínok! A mérleg nyelve meg meg se mozdult a szemét! :twisted: Ugyan izmosabb lettem, de én fogyni akartam! Ráadásul ahogy abbahagytam, újra zsírrá vált az izom! :twisted: Viszont a kajában sose tudok pont jól enni, én tipikus jojós vagyok: 10 kiló hol kínkeservesen le, majd 10 (vagy több ) föl! :(

Lányok, Ti mennyi idővel adtok vacsit a gyereknek lefekvés előtt? Én kb. 3-4 órával, bár vacsi után kap még 2,5 deci tápot. Mostanában viszont lefekvés előtt közvetlenül kiabál velem, hogy adjak neki kaját! De tökre nem akarom rászoktatni a késői kajálásra! :roll:
20140901102739
 
 


Hajni, Bálint 7kor vacsizik, utána fél9-9 közt megy aludni. Szerintem nyugodtan adj neki, ha éhes, kicsi még Ő a hosszú éjszakához! Én biztos adnék, Bálint most épp az ellenkezője, szinte semmit nem eszik meg az én jól evő gyerekem- vagy max. 2 kanállal... :cry:

Orsi, köszi, már be is tekertem. :lol: Kötött mellényt adtam rá, szegény. :lol:

dkata
 
 


Sziasztok

Hajni
nálunk a vacsi 1/6-6-kor van, majd 7-kor fürcsi és irány az ágy!

Megtudná mondani valaki hogy az én újjaim, főleg a hüvelyk újjaim, és néha a mutatók is miért repednek szét? és van hogy a jobb tenyerem közepe is tűzpiros-viszket és szétreped.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Hajni!
Én halkan jelentkeznék a fogyóversenybe :oops: Kb 15 éven át ment a jojó le-föl, és ugy 10 éve ugy döntöttem, feladom, mire igy 120 kiló környékére jutottam :oops: :oops: Azóta viszont béke van, közöltem mindenkivel, orvos, férj, akire tartozik, hogy ez van! És szerencsére azóta sem hagyott el a férjem (igaz, hogy nem árultam zsákbamacskát, 80 kiló voltám már akkor, mikor megismert)
Mi is kb 7 körül vacsizunk, és ugy 1/2 9 tájban van csend.
Emese sima oviba jár, és szerelemről szó se volt korábban, ezt ez a pár hét hozta! Igaz, vegyes a csoport, és most Ő a legfiatalabb, van aki már 2 éve idejár. Biztos hallotta a nagyobbaktól.
Megtörtént a helycsere különben, mert Dávidunk meggyógyult, Ádám pedig beteg lett, igy egyelőre visszaállt a világ rendje. A bonyodalom talán akkor kezdődik majd, ha mindkét férfi 1xre ott lesz!

Tegnap végre több hóembert is sikerült épiteni. :D Csak az a baj, hogy Luku kifejezetten utálja a havat ahogy nézem, Ő csak motorozni vágyna. Leugrott a szánkóról, huzogatni, az oké, de megfogni havat, beleugrani (mint Emese), csuszkálni, az lehet hogy nem az Ő világa lesz. :roll: Én el tudnám képzelni, hogy még vagy 2 hónapig tartson ez a gyönyörü téli idő!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsi1967 2009.02.18 12:50-kor.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Kata!
Semmiképp ne adjál szárazra valót! Nekünk bevált az ACC 100, napi 3x fél tasak Lukunak. Aztán még Baby Luuf, és a disznózsiros kenés tényleg jó.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Fogyóversenybe én is neveznék... Igaz, nem olyan sok (61.5 kg) de az 55-56kg-os versenysúlyomhoz képest nagyon zavar. Nekem az a bajom, hogy este tudok jót "zabálni". Vacsora, végre csend van, akkor egy kis sütike, aztán gyümölcs, stb. :lol: Meg ebben a vacak időben nincs kedvem kimenni, nem mozgok.
Mi is 19h körül vacsorázunk, de tegnap villanyoltás után még kért kenyeret. :D
Eszter szánkófóbiás. :lol: Inkább csak húzza, és gyalogol. Belelép a hóba, és nyüszög, hogy szedjem ki, nem lépne arrébb!

Ötleteket szeretnék kérni, második szülinapra mit vegyek? Jön lassan a tavasz, valami járműre gondoltam. (motorunk még nincs) A tortát már kitaláltam: katicabogarast sütök.

Kép
petyaanya
 
 


Petyaanya!
Kimerithetetlen a lehetőség!
Jó a motor, vagy a tolható kis háromkerekü tricikli. Vasalódeszka, vasalóval, kiskonyha, abba kellékek, felezős tábla, cipőfüzögetős tábla, gyurma, filctoll, "nagylányos bugyi" a pelenka elhagyásának ösztönzésére.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Halihó,
Itt vagyunk mi is, csak nekünk is x@r volt a gép, meg jöttünk-mentünk, és már majdnem leszoktam a fórumozásról. :roll:
Igyekszem felvenni újra fonalat.

Hajni,
Merre voltatok? Nagyon szép Olivéred! És milyen nagyfiús a siszerkóban!
Mi 6-7 körül szoktunk vacsizni és 8-9 körül van alvás, akkor még szopizik kicsit.

Kata,
Balu is köhögött és nekünk a baby loof jött be. És ő sem evett szinte semmit két héten keresztül, most kezd visszatérni az étvágya. Jön 3 szemfoga, gondolom, hogy amiatt nem akart enni. Most már áttört mind a három, remélem visszaállunk a régi kerékvágásba!

Emma,
Sajnálom nagyon a kruppot! Tesómnak is volt, emlékszem, milyen szar, de szerencsére kinőtte hamar.

Kép
bandika
 
 


Melcsi! Köszi, Acc-t még nem mertem adni, mert azt írja, 2 év alatt ne. Most lándzsás utifűszirup megy + zsír. Most s abban alszik. Délután majd kenek rá baby luuf-ot.
Ami most nagyon aggaszt, hogy szinte semmit nem eszik, főtt ételt meg főleg nem. Kenyérből 1-2 falatkát, de pl. a kedvenc krumlplilevesét főztem tojással, egyetlen kanállal evett és kész. Teljesen odavagyok, így le fog gyengülni. :cry: Ráadásul nyomkodja a fülét, attól tartok, ráment neki ez a kórság. :cry:

dkata
 
 


Lányok

lenne egy kérdésem, hátha emlékszik valaki közületek.
a 18 hós oltás után ha jön a láz, mikor jönk ki? ugyanúgy, mint a 15 hósnál (napokkal később), vagy azonnal?
6 napja voltunk a 18 hós oltáson és Olikának 39 fokos láza van tegnap óta. semmi egyéb tünet nincs. ez lehet az oltástól?

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi, én gyerekem csak a 15 hós oltástól volt lázas. Viszont a mostani betegsége így kezdődött: 2 nap láz és semmi más, 3. napra elmúlt, de bejött a takony és a torokfájás. És ez már a 6. nap, ilyen sokáig még soha nem volt beteg. Szerintem nézesd meg orvossal.

dkata
 
 


Kata

Olivér se nagyon eszik, de iszik szerencsére kb napi 1 litert. ha itatod Bálintot, biztsoan nem fog legyengülni.
Nem akarom még orvoshoz elvinni, hátha nem lesz belőle semmi, ui. a rendelőben legalább napi 150 beteg gyerek megfordul, s ha eddig nem is volt baja Olivérnek, a rendelőben garantáltan összeszedne valamit.

Kép
zsuzsi73
 
 


Én is mindig ettől tartok, hogy amíg ott ülünk, összeszed valamit. Én most elvittem (feleslegesen), mivel péntek-szombat lázas volt és hétfőre se javült. De a béna köptetőn kívül mást nem adott. Mondjuk egy jó kis orrcseppet igen, az tényleg szuper. Remélem hamarosan jobban lesz Olivér!

dkata
 
 


Annyira örülök, hogy önző módon magunkról írok elsőnek: szóval úgy néz ki, lányunk lesz! :D :D :D Először fiút éreztem, majd már olyan régóta kislányról álmodozom mindig, de nem is mertem elképzelni, hogy lány lehet, úgyhogy most meglepődtem, de nagyon pozitív meglepi volt! :D A család is jól meglepődött, biztos Ők is fiúra gondoltak! :lol: Úgyhogy végre vásárolhatok gyönyörű kiscsaj rucikat is! 8) :lol:
Hajdú doktornőnek kicsit kikerekedett a szeme, mikor meghallotta az afp-t, de azt mondta, hogy a tesztjeim jók, a mostani uh is jó, szerinte nem down-os. :roll: Úgyhogy ennyiben maradtunk, úgy legyen!!! :D
Meglett a többi tesztem is, most már tutira tudom, hogy voltam bárány- és rózsahimlős is, viszont a toxoplazmám most is negatív, remélem már az is marad! :roll:
Köszi a kajás hozzászólásokat, akkor megpróbálom későbbre tolni a vacsit – csak akkor meg tápit nem akar inni… :roll:

Kata,
Olivér se eszik ám, ne gondold! Levesből mondjuk igen, de más nem kell neki a zöldségeken kívül. Néha egy kis alma, de ennyi, ja meg a koktélparadicsom dögivel – merthogy az is gyümölcs ugye!
Van fülsapkátok? Az a híres-neves fül-orr-gégész azt ajánlja először! A tesómék gyerekorvosa is mindig azzal kezdi! Gyógyszertárban lehet kapni.

Zsuzsi,
Emlékszel, kisfiúra tippeltünk! :lol:
Szerintem csak a 15 hós jön ki sokkal később, a többi nem. Szerintem ez más lehet… :roll:

Erika,
Nekem is repednek az ujjaim néha, nem tudom mitől! Én állandóan kenem kamillal (zöld ), nekem csak az vált be.

Melcsi,
Már többször mondtam, hogy szerencséd van a férjeddel! Az enyém szerintem simán otthagyna… :? :twisted:

Petyaanya,
Fogyókúra Neked?! :shock: :lol:
A kismotort szerintem nincs olyan gyerek, aki nem szereti! A keresztlányom még mindig imádja, pedig Ő már 5 éves!

Bandika,
Ausztriában voltunk, Innsbruckban. Balu mennyit beszél és miket? Írj magatokról!
20140901102739
 
 


Hajni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratulálok!!!
Nálunk vagy a paradicsom megy, vagy a paprika. Egyszerre nem. :shock:

Bandika! De jó, hogy előkerültél!

Emma! Krupp nagyon gáz, én egyszer a párom kislányával szaladtam kruppos rohammal az ügyeletre éjszaka, még jó, hogy meghallottam, hogy nem veszi rendesen a levegőt. De Ő akkor már iskolás volt (tudom, hogy akkorra ki szokták nőni, mégis az volt! :shock: ) Jobbulást! Pocakod hogy van?

No, megyek hátat kenni... Már én is beteg vagyok, pont egy hetet voltam takony és torokfájás nélkül. :twisted:

dkata
 
 


Hajni!

Gratulálok a kiscsajhoz!!!!! Valamiért én is fiúra tippeltem, szerintem még egy pasit akartam a csajaimnak. akkor olivérnek marad a 2 nő. :)

az enyémek is szererik a kismotort, de még mindig nem tudnak vele menni. ap szerint mindig szart veszek nekik.

Melcsi!

Édes sztorik! raksz képet a farsangról?

katyerina
 
 


Katyerina! Bálint előbb "motorozott", mint járt (igaz, az autó volt). Most meg ősz óta rá se ül a motorra, mert nagyot esett vele vagy háromszor. :cry:

Orsi! Betegen is "kell" tornázni a gyereknek? Te mit mondasz erre a késői szemmozgásra? Legközelebb megkérdezem.

dkata
 
 


Hajni :D
Gratulálok!! Én is fiúra tippeltem.

Kép
petyaanya
 
 


Petyaanya! Mi lesz végül az ajándék? Én már beszereztem szerencsére, mert most aztán menni nem tudunk sehova, főleg hogy én is ramaty állapotba kerülök lassan. Csak csomagoló papírom nincs...

Ma este már a kedvenc Medve sajtba is csak beleharapott Bálint, aztán visszaadta nekem... :cry: Ez most már tényleg nulla evés... :cry:

dkata
 
 


Sziasztok

Petyaanya
neked fogyókúra??????????????? :shock:
hát akkor én mit mondjak a + 30-35kgmhoz
ma megint beszéltem a dokinénivel még mindig semmi :cry: , és a jövő héten meg ő nem lesz, úgyhogy még 2 hét múlva lesz talán valami
ajándék: a kismotor tényleg jó, nálunk már Áronkám is száguld vele, vagy bicikli (Ákos épp hogy elmúlt 2 éves mikor megkapta, és nagyon örült neki, és 2-3 hónap múlva már tudott is vele menni, úgyhogy jön a jó idő és apja már megpróbálja hátha megy neki 2 keréken is)

Hajni
újjrepedés: jó neked, hogy csak ritkán, nekem most is mind a 2 hüvelykújjam reped egyszerre :cry:

Dkata
jobbulást Bálintnak

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Kata :)

Nekem még csak csomagolópapírom van. :lol: Van még félretéve vakondos mesekönyv, golyós fűzögetős játék, és valószínű, hogy motor lesz még.
Evés miatt én már nem aggódom. Egy-két napig keveset eszik, utána pedig behozza a lemaradást. Volt, hogy este 6 óra felé vacsoráztunk, aztán hazajött apa, és Eszter vele is vacsorázott fél 8 -kor. :lol:

Kép
petyaanya
 
 


Kata :)

Nekem még csak csomagolópapírom van. :lol: Van még félretéve vakondos mesekönyv, golyós fűzögetős játék, és valószínű, hogy motor lesz még.
Evés miatt én már nem aggódom. Egy-két napig keveset eszik, utána pedig behozza a lemaradást. Volt, hogy este 6 óra felé vacsoráztunk, aztán hazajött apa, és Eszter vele is vacsorázott fél 8 -kor. :lol:

Kép
petyaanya
 
 


Anyukám se hitte el, hogy ennyit mutatott a mérleg, na meg én is majd' hátast dobtam, mikor megláttam.

Kép
petyaanya
 
 


Csak jöttem megmutatni az új vonalzóm! :D Örülök, hogy mindenki fiút tippelt, aztán lehet, hogy tényleg, mert mondjuk rosszul látták ma! :roll: :lol:

Kata,
nahát, már a macit se eszi?! :(

Ja, még azt akartam kérdezni, hogy ajánlottátok, hogy menjek táppénzre. Ez akkor legális? Tehát simán odaállhat a doki elé anyu, vagy fejet lehajtva elhaló hangon közölje kérését? :lol:
20140901102739
 
 


Hajni!
Gratula a kislányhoz! Édes lesz, olyan más mint a kisfiu. Na nem mintha a kishercegek nem lennének imádnivalóak! :D
Nehogy azt hidd, hogy egy érett, komoly kapcsolat, egy házassági szeretetközösség a kilókon mulik! Téged is képes lenne elfogadni a férjed, ha egyéb tulajdonságaid szája ize szerint valóak! Szerintem a legfontosabb, hogy önmagát el tudja fogadni valaki, mindegy milyen téren érez "negativumot". A sovány, vagy a kismellü vagy a nagymellü, vagy a nagylábu, a bajuszos és a kövér nők is rendelkezhetnek olyan tulajdonságokkal, vagy bármi plusszal, ami a saját férjüket megtartja mellettük. Ha képesek vagyunk meglátni magunkban a jót is, az egész világ kitárul nekünk. És látnunk kell, hogy bombázó nőket is elhagynak a férfiak! Ezek a dolgok nem a külsőtől függenek azt hiszem.
Katyerina!
A gépem még mindig nem 100, a fényképezős programom pl. még mindig nincs visszatelepitve, de képek készültek és remélem a közeli jövőben megoszthatom Veletek!
Kata!
Sajnálom az éhségsztrájkot, talán a foga miatt lehet. Nálunk fogzás idején 1-2 hét nemevés is belefér, aztán meg a vaszzöget is. Épp tegnap kezdődött egy ilyen periódus, pedig már csak a 4 hátsó őrlő hiányzik, és az Emesének csak olyan 2,5 éves kora körül jött ki. De az egyik nagyon be van indulva.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Hajni!
Gratulálok a pici lányhoz. Épp januárban szült egy ismerősöm Angliában, aki Oliviájának gyűjtögettem a lányruháinkat, majd látom az iwiwen, hogy megszületett Oliver...szóval, bármi lehet :lol: . Amikor meg terhespatológián feküdtem, volt ott egy (szintén Krizsa bácsis) ikres kismami, aki Mátét és Bencét várt, majd pár nappal utánam megszületett Csenge és a kisfiú (már nem emlékszem, melyik nevet választották neki). De ott nyilván az ikrek miatt nehéz volt nyomon követni, ki kicsoda, és mindig a kisfiú nemiszervét látták :wink:

Táppénz:
nálam egyszerű volt viszonylag, mert a 8. héten véreztem, ezért kértem a nőgyógyászomat, hogy mehessek táppénzre, ő veszélyeztetettnek nyilvánított, és írt egy kérelmet a háziorvosnak erről. Szóval, a nőgyógyi, ha belemegy, akkor lehet. Fogsincs, hogy mi legális, mi nem. De talán meg kell nevezni valami okot,még ha kamu ok is :roll:

KépKép
lili73
 
 


Hajni :D
gratulálok a kislányhoz!!
a táppénz teljesen legális, nem kell fejet hajtani :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi, Lili,
köszi, akkor megnyugtatom anyut, ő nagyon nem bírja a nem tiszta dolgokat... :roll: Akkor mire hivatkozva kérjek táppénzt, csak lombik miatt adnak?

Melcsi,
igazad van, egyáltalán nem kéne, hogy a testsúly pl. ennyit számítson! Persze, apa is azt mondaná, hogy nem számít, de én tudom, hogy ez az Ő esetében nem igaz... :? Ez is számít sok más mellett, mint ahogy nekem is fontos néhány dolog.
20140901102739
 
 


Sziasztok!

Wish,
örülök,hogy minden rendben volt!

Hunci,
én sem akarok már többet tanulni!Pedig elgondolkoztam a fősulin,de neeeeeeeem!Két gyerek mellett nagyon nehéz,de azért élvezem!

Melcsi,
édes ez a szerelmes sztori!
Kár,hogy nem tudsz képet rakni,annyira jó lenne látni a menyasszonyt!

Hajni,
gratulálok a kislányhoz és a jó teszteredményekhez!
4D-re nem mész?Ott talán tutira meg tudnák mondani a nemét!

Kata,
jobbulást nektek!

Erika,
van egy tuti jó kézkrém:gyógyszertárban keverik ki,5.számú krém a neve!Jó zsíros,de hamar beszívódik,én régóta ezt használom,mert a sok mosogatástól nekem is kirepednek az ujjaim!Az a baj,hogy sokszor elfelejtek gumikesztyűt felvenni a domesztoszozáshoz,és akkor végem van!

Petyaanya,
én konyhát vennék szülinapra!Sajnos a fiúknak nincsen,de műanyag konyhafelszerelésük sok van,és imádnak velük játszani!

FOGYÓKÚRA:tegnap ajánlott nekem is egy tuti jó gyógyszert a barátőm,mert a pajzsmirigyműtét óta 10 kiló van rajtam! :evil:
A háziorvos írja fel,a neve:REDUCTIL.NApi 1-et kell szedni belőle,a 28 db 6000 ft körül van.Leírás:"Elhízottaknak és olyan túlsúlyosoknak,akiknek ehhez kapcsolódó rizikófaktoruk van...A készítmény növeli az étkezést követő teltségérzést,ezáltal csökkenti a kalóriabevitelt,fokozza a szervezet alapanyagcseréjét és a kalórialeadást!"
Jól hangzik,nem?

Rólunk:Márknak kintvan a 20 foga,Arninak 18 van!
Most,hogy meggyógyultak,rengeteget esznek!A súlyuk is megugrott:Arni 13 kiló,Márk 12,7 kiló.Hónapokig szinte nem is híztak,de nyúltak sokat.
A havat imádják!!!Reggel szánkóval viszem őket bölcsibe:kábelkötőzővel összekötöm a 2 szánkót egymás mellé! :lol: Délután Apával megyünk értük,és még lentmaradunk a ház előtt a hóban!
Kedvencük a krémtúró!A vacsi nálunk 6 körül van,7-kor mennek aludni,de éjszaka többször fentvannak!Megint velük alszom!

Andi
Kép
aanda
 
 


Andi,
örülök, hogy minden rendeződött a fiúkkal!

Hajni,
a terhespatológián egyszer szem- és fültanúja voltam, ahogy a nővér okítja a kis nővérnövendékeket, és épp azt kérdezte tőlük, mikor tekinthetünk egy terhességet veszélyeztetettnek, és a lombikot is eleve annak veszik. Úgyhogy elég lesz.

KépKép
lili73
 
 


Hajni! Ha a lombik nem lenne elég, volt egy vetélésed, ez is alap a táppénzhez!

A helyzet nálunk nem nagyon javul, jól bekaptuk ezt a vírust. Ádám holnap jön haza a síelésből, szerintem Ő is tuti elkapja, mert mindig csókolgatja Bálintot. :lol: Ráadásul a porszívó beadta a kulcsot szívás közben, rá 3 percre meg eltörtem az orrszívót. Hát most összeszívni se tudom. :twisted: Plusz kifogyott a Sterimar, mindkettő, lassan megőrülök!!!!! :evil:

dkata
 
 


Anda :D
a reductilnak olvass utána a neten, mert baromi sok mellékhatásról tudok én.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Hajni
Nagy nagy gratula a lánykához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Táppénz: én annak idején még Ákosnál már a lombik elején táppénzre mentem, és azóta is itthon vagyok,
a sima nőgyógyászom nem szólt érte egy szót sem, hogy miért nem megyek dolgozni
és a Mágus már az elején mondta, hogy ha kell ír egy papírt és azzal a körzetinek táppénzre kell vennie
így minden hónapban a nőgyógyásztól kellett kérni igazolást, mely alapján kiírt a körzeti, a papírt persze ő tárolja, hogy ellenőrzés esetén megtudja mutatni hogy miért is voltam én táppénzen, igaz, hogy ő sem tudta elolvasni amit a nőgyogyi írt rá.
Úgyhogy ezért ne izgulj, nem szólhat ezért, fél perc havonta az életéből, hogy neked igazolást írjon, inkább neked lesz macera hogy a körzetinél is elintézd, és utána a táppénzes papírt havonta eljuttasd a munkahelyedre!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Andi,
itt, a Babaneten a Várandósság/Ikrek... topikban épp egy hete fejezte be az egyik csaj a reductilos kúrát. Ha akarsz vele konzultálni: lanyané a nickje.

KépKép
lili73
 
 


Andi,
az ország legjobb genetikus orvosánál voltunk, aki az ország egyik legjobb gépével uh-ozott, és aki azt mondta, hogy látja a szeméremajkait. :wink: Úgyhogy csak én vagyok ilyen hülye bizalmatlan, aki 100%-ra semmit se hisz el, ill. mindig belegondolok a hibaszázalékba is... :oops: :roll:

Gyógyszer: na erről elég sokat tudnék mesélni, én igen sokszor igénybe vettem már ezeket, tényleg megadják azt a lendületet és kapaszkodót, ami kell a fogyókúrához.
Szóval szedtem már néhány fajtát, néhány olyat is, amit aztán betiltottak a sok haláleset miatt, amit okozott! :roll: :twisted: A reductil ma az egyik legjobb és legkevesebb mellékhatással bíró készítmény, a tesómnak pl. a gyerekorvosuk ajánlotta gyerek után, hogy ő is azzal fogyott le. A tesóm 4 kilót fogyott tőle, de azt mondta, hogy neki nem igazán jött be, sokszor éhes volt tőle. Az a kevés is csak azért, mert mozgott mellette - állítólag azt kell emellett a gyógyi mellett. Anyu 7 kilót fogyott tőle (bár ő is sportolt ), viszont ő nem érzett éhségérzetet tőle. Az egyik szomszédjuk szintén sokat fogyott tőle, nála is bevált, mint anyunál. (Én nem szedtem, de csak mert lombik előtt voltunk talán, nem akartam kockáztatni. )
Amit én legutóbb szedtem, arra esküszöm, annyira nem voltam tőle éhes: Stacker (asszem így írják :roll: ) a neve, és a Testnevelési Egyetem aulájában lévő sportboltban vettem. Csak természetes összetevőkből áll, és a sportolók szedik, ha gyorsan, nagy mennyiségű kilót akarnak ledobni. Viszont mikor ezt később akartam vkinek venni, akkor láttam, hogy kivonták belőle az ephedrint, úgyhogy enélkül nem tudom, mennyire hatásos. :roll: (Az ephedrin megemeli a testhőmérsékletet és a vérnyomást, kicsit olyan a hatása, mint az amfetamin-származékoknak, dobog ezerrel a szíved, állandóan szomjas vagy, és kicsit olyan, mintha lázas volnál, viszont pont ezek miatt egész nap nem tudsz ránézni a kajára! ) Én pont szedtem ezt a gyógyszert, miközben ért egy baleset (fönnakadtam a tesómék kerítésén ), és meg kellett műteni a kezem. Műtétnél szóltam, de semmi gáz nem volt belőle.
Csak azért írtam le, hátha mást is érdekel, ugorjátok át, ha uncsi!


Köszi az újabb táppénzes hozzászólásokat, de együgyű eszemmel megint nem értek vmit... :roll: Szóval, ha júliusban szülök, akkor táppénzt csak addig kapnék, nem? Akkor meg megkapom majd ugyanazt a pénzt, mint amikor Olivér megszületett, vagyis elölről kezdődik minden, igaz? :oops:

Ja, a kisasszony neve ott van ám a vonalzómon... :oops: :D
20140901102739
 
 


Hajni! Szép neve van a kislányodnak!!! :lol: :lol: :lol:
A táppénz addig jár, amíg megszületik Blanka, aztán megint indul a TGYÁS, GYED, stb. kivéve, ha valamit módosítanak (de annak az átfutási ideje hosszú, meg kell szülessen a tv. És alk. ellenes, ha törvény visszamenőlegesen hátrányosan érint, azaz sztem Te kapod ugyanúgy. Azt hiszem a Bokros csomagnál volt ilyen és az alk. bírósag visszadobta a tv-t, csak úgy léphetett érvénybe, hogy azokra vonatkozott, akik a tv. hatályba lépte után estek teherbe.)

dkata
 
 


Sziaszotk

Aanda
köszi szépen, akkor majd megyek gyogyitárba!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Most csak gyorsan.
Hajni,
Szivből gratulálok a kisnunishoz! És nagyon szép nevet választottatok! Gondolom, már rég eldöntöttétek, hogy igy fogják hivni majd 1x a lányotokat, vagy tévedek? Mi már 5 éve tudtuk, hogy 1x lesz egy Balunk. :)
RFF-ről tudsz vmit?

Kata,
Jobbulást Nektek! Holland módszer? :? Csak vicceltem, bocs!

Melcsi,
Képeket akarunk! Képeket akarunk!

Kép
bandika
 
 


Kata,
köszi a választ, akkor szerintem má' nem megyek el táppénzre. :roll: Bálint hogy van?

Bandika,
ráéreztél, már Olivér is Blanka lett volna! :D RFF minek a rövidítése? Nem ismerős... :roll:
20140901102739
 
 


Hajni! Miért nem mégy táppénzre? Az 20 hét és több pénz... :oops:
Bálint ugyanolyan gázos, meg én is. Próbálom összeszedni magam mert este jön Ádám is, főzök, meg Bálint orrát szívogatom kb. negyedóránként.

Szerintetek lehet a gyerek fogát elektromos fogkefével mosni? Nálunk annyira nem érdekli a fogmosás és nem is engedi pár pillanatnál tövább mosni, tiszta kínlódás. :?

dkata
 
 


Hajni,
RFF=Reduce fat fast, teleshopon megy Horváth Évával. Nekem is kéne kezdeni vmit a súlyommal, mert elértem a rémálom határt. Legutobb, mikor ennyi voltam akkor lettem terhes a Baluval, azt nem bánnám, ha most is igy végzödne! :D
Múltkor kimaradt: Balu már egész sok mindent mond, de nagy részét csak én értem, mert igencsak leröviditi a szavakat. Van, aminek az elejét, van aminek a végét mondja, spórol. :lol: A kedvencünk most az ebbűűűl, amit mi rendesen ebbőlnek ejtünk, de vhogy neki tájszólásban jobban esik. Mondatokat még nem alkot, max. annyit, hogy anya gyere.
Kedvenc játéka az állatos puzzle, a gyurmagolyó készités és a csúszda.
Vmelyik nap eszembe jutott a 'miből lesz...' dvd. Kértem én is anno, de aztán elfejtettem menni érte. :roll: Megvan még?
Sztem is menj el táppénzre, azért a fele még hátra van!

Kata,
Én Balázsnak biztos nem tudnám megmosni a fogát elektromossal, mert fél minden zajosabb eszköztől, főleg, ha azzal még hozzá is akarok nyúlni. Persze Bálintnak meg lehet, hogy ettől lenne izgi.

Lányok,
Van vkinek még ilyen félős gyereke? Mi most hajat sem tudunk vágni, már lassan fél éve. A porszivót elviseli, de általában csak messziről, a mosogép és a mosogatógép nem zavarják, azokat szereti is kapcsolgatni, viszont sir, ha meglátja, hogy előveszem a habverőt. :? Szerintetek mit csináljak? Trenirozzam vagy várjam meg mig kinövi? Szoktam neki magyarázni, hogy mire jók ezek a dolgok és hogy nem bántanak, de nem iagzán barátkozik velük. Kutyáktól is fél, mindig bújik hozzám, ha találkozunk velük séta közben.

Kép
bandika
 
 


Bandika, Hunor is ilyen.úgy porszívózok, hogy ő másik szobában marad apjával, a mosogépnél a fürdőajtó csukva marad, hogy kevésbé hallja.a habverő stb, mind zavarja.
bezzeg a rengeteg zenélő hülyeség az nem zavarja, attól csak én megyek falnak.

Aanda, nálunk is hó-imádat van :lol:

amúgy tök fura, nemsokára kapja a 15 hós oltását, közben meg még csak most kapta a legelsőt...
mi várható a 15 hós oltásnál?

ja és még egy, mászásából, guggolásból, minden módon felál és elindul, kemény 6 lépést tesz, de nagyon büszke magára. :lol:

fogyókúra:csatlakozom :lol: ebben a hónapban lement már 4 kg, még 16 hátravan minyimum :lol:
Vendég
 


Hajni

szívből gratulálok Blankához, ez egy nagy meglepetés volt.
Akkor mégiscsak teljesül az álmod és lesz egy kislányod.
Kinél voltatok UH-n?
Jó hogy írtátok ezt a fogyókúrás gyógyszereket, majd ajánlom a barátnőmnek, ő mindig fogyni akar.
Én szerencsére vagyok olyan hiú, hogy gyorsan ledobom a felesleges kilókat. soha semmit nem szednék be, viszont olyankor keveset eszek és sokat mozgok, amikor fogyni akarok.
én abban hiszek, hogy csak attól tudok lefogyni, amit nem eszek meg.

Bandika

furcsa volt nekem olvasni, ami írtál, mert nálunk meg épp az hozza Olivért lázba, ha minél hangosabban szól valami. Ha bekapcsolom a habverőt, ott kell neki is ülnie a konyhapulton, porszívózni egyedül akar, a hajszárítót pedig pl. be szoktam olyankor kapcsolni, amikor sír nagyon, s egyből abbahagyja. Nyáron pl. órákig elnézte jó közelről azokat a fűnyírókat, amit nem tologatni kell, hanem ülnek benne. Olivér csak magas férfiaktól fél, olyankor azt szoktuk csinálni, hogy pl. amikor jön hozzánk egy ilyen ismerősünk, s Olivér elkezd sírni, tudomást se veszünk róla, elkezdünk beszélgetni, Olivér pedig 2-3 percen belül abbahagyja. Ha vigasztalgatnám, hogy ne féljen, vagy 10 percig sírna.

Kata

én már régóta odaadom z elektromos fogkefét Olivérnek, van saját feje hozzá. de ő a sima fogkefét is imádja, fogíny-masszírozónak használja. Sajnálom , hogy ilyen betegek vagytok, remélem a szülinapjára meggyógyul Bálint :D
én azóta sem voltam dokinál Olivérrel, és nem is megyek, ha nem lesz valami tünet. 1 napig volt lázas, most meg estére hőemelkedése van. semmi más. nem kockáztatom meg, hogy a rendelőben elkapjon valamit.

Kép
zsuzsi73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: