Új privát üzeneted érkezett!

Akkor az tök jó!.
Hajrá spontán baba!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Lilla!
Nem mondta hogy kevés. :oops: Mindenképp rákérdezek.2 után csak adnak lombikra időpontot!De szerintem ha mégegyszer is csak ennyi lesz akkor ugyis mondja magától!( kéne)Nem?
Amúgy most mi is 3,5 naposat adtunk.Nekünk is jobb volt mulkor is mind az 5 napos.De aztán ki tudja.
Mindegy majd csak lesz valahogy.
horváth beáta
 
 


Bea
Nem tudom, fogja-e magától mondani, de kívánom, hogy erre már ne is kerüljön sor, mert most babás leszel. 1 db sperma is elég a babához!!! Nehogy feladd a hónapot!!

Kép
p__lilla
 
 

 
 

Vayacon,

Ez fantasztikus hír! :D Hajrá spontán babóca! Remélem egyszerre tolunk nagy hasat hamarosan :wink:

Bea,

tök jó, hogy túl vagy rajta! Ne idegeskedj a számok miatt! A cél felé tartanak és elég ha egy elér a megfelelő helyre :wink: Kezem-lábam csuriban! :)

Bumi,

remélem a fery14 segít a párodnak! Közben meg szép csendben besikeredik egy meglepi babó Nektek :D


...ha tél van ha nem, nekem jó kedvem van :lol: Egyébként meg olyan szépen hull a hó...

T
tapedli
 
 


...ez a gyönyörű hóesés nekem is kedvemre való :wink:

Vayacon,
ez hihetetlen!Meglásd,kiderül,hogy a hormonjaid is rendben vannak,éljen a spontán!!!
Én sem értem amúgy ezt a dolgot :shock: kicsit furcsa érzéseim támadtak....ekkorát tévedni :shock: ...fura!Nekünk mindenesetre tuti volt visszér,a férjem is érezte,csak nem tudta,hogy az az.
A mozgás nekünk is ilyen volt,ez naggyon jóóóóó!

Bea,
szerintem semmiképp se aggódj,biztos vagyok benne,hogy T.dr. mondta volna,ha valami nem okés!Most jön a legnehezebb 2 hét,kitartás! :wink:
Ezek szerint a dr.úr nincs szabin...nem válaszolt még,biztos sok a dolga.Nem is nagyon izgatom már magam ezen az enterococcuson,semmi tünet,akkor meg tojok rá!
Vendég
 


Zsó,Tapedli!
Kösz a biztatást!
Egyáltalán nem vagyok letörve abszolút pozitívan állok a dologkhoz!Szerintem nagyon ritka akinek elsőre sikerül.
Sőt most még elbizakodottabbak vagyunk mind eddig!Ha nem sikerülne akkor se adjuk fel küzdünk tovább és folytatjuk ezerrel!Egyszer csak össze fog jönni nemigaz hogy nem!!! :)

Vayacon!
Megrendeltem 1 havi FER14-et biztos ami biztos.Mire jön meg kb?
horváth beáta
 
 


Bea,
ez már beszéd! :wink:
Meglepően hamar megjött a Fer nekünk,ha jól emlékszem,pár napon belül!
Vendég
 


Bea, örülök, hogy bizakodó vagy, így is kell! Tetszik a pozitív hozzáállásod. :wink: Nekünk is nagyon hamar megjött a fer, tényleg csak néhány nap.

A méhpempőt nem akarjátok megpróbálni? A ferhez képest potom áron van, és nagyon dicsérik. Piacon méhésznél kell beszerezni, egy hónapra való adag 1400 forint körül van.

Zsó, tényleg furi, hogy ez történt, és elhiszem, hogy nálatok tényleg volt visszér, főleg ha érezte is a párod, akkor egyértelmű, hogy meg kellett műteni.

Mi meg örülünk, hogy így alakult, és végül is műtét nélkül ilyen jó lett az eredmény.

Jó lenne, ha hamar összejönne a babóca. Már csak azért is, mert mostanában elegem van a munkahelyemből is. Persze nem elsősorban ezért. :wink:
vayacon
 
 


Vayacon,
Minden szempontból nagyon jó lenne!Ezzel én is így vagyok!Szeretnék valakiért,valakikért élni.Gyerekekkel foglalkozom és még más szép és érdekes munkám is van,de ez kevés!

Úgyhogy hajrá! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Szeretnék eladni 100 db. progiszurit, bontatlan csomagolásban. 2 hete vettem és nem lett kibontva sem. Akit érdekel, légyszíves írjon privit és megbeszéljük.
Vendég
 


Meg is jött ma a FER 14! :wink:
Leirnátok hogy kell szedni?Napi 2 szemet ugye?Reggel, este vagy hogy?
Kösz!
horváth beáta
 
 


Bea, az én párom reggel és este szedi. Ugye mondtuk, hogy hamar megjön? :wink:
vayacon
 
 


Vayacon!
Kösz!Ja hamar megjött!Tök jó! :wink: Holnap el is kezdi.Ártani nem árthat a vitamin.Amúgy is magasvérnyomásra szed gyógyszert és sokszor hányingere van ( szokott szedni mellette Magne B6 ot) legalább most ez elég. :)
Nálatok minden okés?! :)

Többiek? :)
Kissedi élsz még?Rég hallottunk felőled!
horváth beáta
 
 


Köszi, mi is megvagyunk, én Apim is szedi tovább a vitaminokat, most a második doboz fernél tart, és hármat beszed. + veszem még neki az e, c vitamint, és szelént, cinket is. El van látva mindennel :)

Én most Harmett Anett Gólyára várva című könyvét olvasom, egy fórumos csajszitól kaptam kölcsön. Nagyon jó, ajánlom mindenkinek. Kb néhány óra alatt elolvasnám, ha nem kellene mással foglalkoznom, pl dolgoznom :cry:

Össze jöhetne már a babó, mert úgy érzem, belefásultam a munkába, és pályát kéne módosítanom. És úgy minden egyszerűbb lenne. Meg persze gyönyörűbb. :D
vayacon
 
 


Elhiszem Vayacon!Én is csak húzom a táppénzt mert ugye a cégünk felszámolás alatt.... Apit is elküldték ..... :( Azon kívül hogy mennyire szeretnénk már 1 csöpséget nekem is "nyugtom lenne" kis időre munka szempontjából!
horváth beáta
 
 


Vayacon
Szorítok nektek! Szerencsére férjem partner mindenben...
Gratulálok!!! Nohát ezek szerint több helyen is meg kell nézetni és lehet nem is rossz????
Mivel foglalkozol (persze csak, ha nem titok)? Amúgy az is lehet, h csak a babára való vágyakozás miatt fásultál be egy kicsit. Nekem így volt. Mikor pocakos lettem olyan lelkesen tudtam dolgozni :) csupa vigyor voltam. Neked is kívánom...

Bea
No hogy sikerült az inszem? Szorítok nektek!! De azért van olyan is :) miért ne te lennél az!!
Hát munka terén akkor nem álltok most jól.

Gröni
Nagyon édes a kislányod! Vitaminokat férjem is szed. E vitamint is, sőt szűrt vizet iszunk és tudatosan élünk, de úgy látszik nálunk sajnos ez kevés volt az eredmények javulásához.

Amúgy mi a Forgács és a Kaáli közt hezitálunk...szerintetek? A Forgács közelebb lenne helyileg, de nem hallottam róla semmit. Persze kinek mi jön be....

KépKép
KépKép
fleur
 
 


sziasztok Csajok!
Kösz az érdeklődést Bea.Még élek... BÁr szinte minden nap olvaslak titeket, nemigazán tudok mit hozzászólni a dolgokhoz. Meg nem is igazán fog az agyam. Eléggé fáradt vagyok. Ráadásul itthon is most állandóan pörgünk. (autóvásárlás közepén állunk :roll: régi eladás, új intézés..... :? nem könnyű dolgok ezek)
Mégegyszer bocs, hogynem írok gyakran..
Egyébként most abszolút leálltam babaügyileg. Nem mondom hogy nincs eszemben, (dehogynem) de most valahogy nem kívánnám... Bocs hogyilyet írok..... :oops:
Megyek fürcsizni,aztán csak megszeretgetem apit egy kicsit.
Puszi mindenkinek

Kép
kissedi
 
 


Szia Fleur!

Firkász volnék immár hat éve, de mondhatom borzasztó állapotok vannak a médiában (is). De persze biztos a babavárás miatt is vagyok ilyen fásult, de érdekes, hogy ez januártól van így, előtte nem éreztem annyira, még pluszmunkákat is vállaltam. Biztos idén már nagyon szeretném a babát.

A mi példánkból kiindulva érdemes több dokinál is megnézetni Apidat. Én a Forgácsba járok, nagyon kellemes, családias hely. Én azt hallottam, hogy jó eredményeik vannak, de a Kaálinak is. Ez utóbbi egyébként arról is híres, hogy nagyon alaposak az előzetes vizsgálatok, viszont valaki azt mondja, hogy sokszor feleslegesen ragaszkodnak az inszemekhez. Hát én ennyit hallottam.

Bea, hogy érzed magad? :wink:
vayacon
 
 


Szia Kissedi!
Jó hallani rólad! :)

Vayacon,
csak vagyok nem érzek semmi különöset.Amúgy sajna kerülget valami fáj a torkom reggel hőemelkedésem is volt. :( Remélem nem dönt le nagyon. :oops:
horváth beáta
 
 


Március 18.-ra kaptunk időpontot a Forgácsba...

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Bea, pihenj sokat, kúrálgasd magad (bár nem tudom, ilyenkor mit lehet, teát biztos).

Ma én is dögrováson voltam, tegnap délután elkezdett fájni a fejem, lehet, hogy megfázott, mert nagyon fújt a hideg szél, és nem volt rajtam sapka. Azt hittem, sikerül kialudni, de ma reggel is fájt, napközben meg már úgy felerősödött, hogy megfájdult a szemem, a fogsorom is és hányingerem is volt, haza is jöttem, órákig csak feküdtem, mire alábbhagyott. Amúgy is fejfájós vagyok, olyan migrénes jellegű (örökség nagymamámtól :roll: ), de már régen kapott el ennyire.

De nem panaszkodom, nem akarok negatív energiákat sugározni felétek. :wink:

Fleur, örülök, hogy ti is a Forgácsba jöttetek, a fórumozók nagyon szeretik a dokikat, úgyhogy biztos nagyon rendesek. Én már álmodtam is a Tanár Úrral :oops: , ahogy szólítják Őt. Lehet, hogy közel lakunk amúgy egymáshoz, mert nekünk is közel van a Forgács, mi a XVIII. ker.-ben élünk. Ti, ha nem titok? :)
vayacon
 
 


Sziasztok Lányok!

...26 napos ciklusaim szoktak lenni és ma vagyok a 28 napon :oops: Szoríííítsatok lécci! :D

T
tapedli
 
 


...ja a lényeg lemaradt :lol: Szóval még nem jött meg a mensim :lol:
tapedli
 
 


Tapedli
Szorítok nagyon!!!!!!!!!!
Mikor tesztelsz?

Kép
p__lilla
 
 


Köszi Lilla!

Sajna közben elkezdem barnázni....és már a hasam is fáj. Szóval úgy tűnik vak lárma volt. Lehet, hogy azért lett ez a késés, mert ebben a hónapban beteg voltam és később volt a pém. Nem kesergek, majd jövő hónapban sikerül! :D
Mindenesetre köszi a szorítást! :)

T
tapedli
 
 


Tapedli
Sajnálom, pedig nagyon bíztam, hogy te leszel a következő kismami. Na de majd ebben a hónapban.

Kép
p__lilla
 
 


Tapedli,
jó fej vagy,hogy nem borultál ki.Én nagyon kiborultam a férjemmel együtt,nekem tegnap jött meg.Hajnali 3-kor már alig tudtam aludni,fájt. :x
Mindenképp be fogok nézegetni,mert kíváncsi vagyok,kinek hogy alakul a dolga,de leállok egy időre,azt hiszem.Nagyon görcsös vagyok és ez nem jó.
Vendég
 


Tapedli, Zsó! Sajnálom a rossz hírt, de nem elkeseredni. Arra gondoljatok, hogy minden új ciklus egy új remény!

Zsó, megértelek, jó néha távolságot tartani ezektől a dolgoktól. Próbálj laza lenni, élvezni az életet, és össze fog jönni. Aztán várunk vissza a jó hírrel. :wink:

Én is reménykedem most nagyon, hogy kiderült, jó Api eredménye, de valahogy mégis úgy érzem, meg fog jönni. Túl egyszerű lenne, ha most rögtön összejönne. :o

Én a héten megyek hormonvizsgálatra, aztán megtudjuk, hogyan tovább.

Most adok magunknak néhány hónap esélyt, aztán lehet, hogy felkeressük Tapedli természetgyógyászát, hogy esetleg nincs-e valami tudat alatti akadály.
vayacon
 
 


Sziasztok!
Sajna nálunk most 4 nap önmegtartóztatás van, így szépen lecsúszunk a péről. Persze férjecském eredményei miatt nálunk ez úgyse számít.

Tapi, Zsó!
Sajnálom a pirit.


Vayacon!
Azért ha néhány hónap alatt nem sikerül a spontán baba, érdemes megint nézetni a párocskádnál egy spermiogramot, mert azért mégis csak volt már többször rossz az eredménye.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Szia Bumi,

spermiogram - ez mit jelent? sima spermavizsgálat? vagy valami extrább?

hát igen, elvileg össze kéne jönnie néhány hónap alatt spontán, ha minden jó lesz. az átjárhatósági eredményét mindenképp megvárjuk még. bár én azért bízom, hogy egy meddőségi intézetben jól számolnak. mondjuk azt is hallottam hogy egyik hónapról a másikra akár drasztikusan is változhat a spermakép
vayacon
 
 


Zsó,

ne keseregj, bár megértelek. Én is ezért szoktam eltűnni korábban... A legjobb ilyenkor néhány közös program. De nem a pé-hez időzítve! Elutazni pár napra vagy csak kirándulni egyet. Állítólag jön a tavasz :D ...reggel hallottam egy hóembertől :lol:

Vayacon,
bízni mindig szabad :wink: A nőgyogyim azt mondja pé is lehet bármikor, akár egy jó hír hatására is lehet rendkívüli peteérés.

Bea,
hogy vagy?

T
tapedli
 
 


Sziasztok lányok!
Ritkábban jövök én is mert nincs miről írni. Ettől függetlenül olvaslak titeket és most is teljes bedobással szorítottam akinek kellett. Tapi, Zsó...sajnálom. Nem igazán értek én már semmit. Az eredmények egyre jobbak, a babó meg mégis várat magára...Tényleg nem kellene olyan görcsösen akarni, de az aki annyira vágyik rá, hogy a csudába ne gondolna rá éjjell-nappal.
Beácska? Mi újság? Nagyon várlak.

Rólunk - A múlt héten végre sikerült átadnom minden szükséges papírt az örökbefogadáshoz. Most arra várunk, hogy hívjanak beszélgetésre. Azt ígérték gyorsan le fog zajlani a hivatalos rész, de, hogy mikor kerülhetünk sorra, hogy babát kapjunk, azt nem tudja senki. Egyenlőre nincs a láthatáron pici baba amilyet mi szeretnénk. De remélem nem kell annyit várni amennyit vártunk a saját babára :D :cry:

Puszi mindenkinek!

Gröni! Dóri baba csodaszép!!!!
Andi

remeny
bnandi
 
 


Vayacon!
Igen, sperma vizsgálat.
Csak azért mondtam nektek, mert valami oka csak volt annak, hogy többször is rossz eredményetek volt.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!
Tapedli,Zsó sajnálom a sikertelen próbálkozást! :( De ne csüggedjetek fel a fejjel kicsit próbáljatok pihenni vagy másra koncentrálni ( tudom nagyon nehéz minden nap eszébe jut az embernek a baba ) önfeledten szeressétek apit!KITARTÁS!!! :)

Bumi!Mikor lesz nálatok a spermavizsgálat?

Bnandi!Nagyon örülök hogy jelentkeztél!Akkor már nagyon jó úton haladtok a pici felé!Hála isten lassan túl vagytok a hivatalos részén, a sok hercehurcán, kérdezgetésen.Gondolom az se volt elég kellemes. :oops: Most már csak a kis babára kell várni remélem hamar rátaláltok!Annyira szorítok hogy ne keljen olyan sok időt várnotok rá!:)

Vayacon!Kaptál már időpontot a hormonvizsgálatra?

NAGYON IZGULOK,DRUKKOLOK MINDENKIÉRT!!!
Nálam semmi különös nem érzek semmit furcsát.Csak izgatottan várom hogy 2.-a legyen. :) (Bár api nem nagyon remél pozítiv eredményt a nagyon kevés szám miatt.)
horváth beáta
 
 


Sziasztok!

Bumi, a rossz eredmény mindkettő az Ogyeiben volt, néhány hét különbséggel. Az az igazság, hogy mástól is hallottam, hogy teljesen más eredmények jönnek ott ki. Nem tudom, lehet, hogy elavultak a gépeik. Úgyhogy én hiszem, hogy Apival minden rendben, aztán ha így sem jön össze nyilván megvizsgáltatjuk őt is még egyszer.

Bea, nem biztos, hogy érezned kéne bármit is, itt van pl Lilla akinek szintén nem voltak tünetei. :) Tessék bízni benne, amíg nem jön Piri, és Api is erősítsen! Tudjátok, sok minden fejben dől el, én hiszek ebben. Legalábbis rá tudunk erősíteni a pozitív gondolkodással.

Én is küldök mindenkinek nagy-nagy drukkokat! :roll:
vayacon
 
 


Bea, kérdésedre válaszolva, még nem. Kerestem ma őket, de foglaltak voltak, majd holnap, akkor jobban ráérnek. Elvileg pénteken kéne menni, de ha lehet, csütörtökön megyek, akkor kevesebben vannak.
vayacon
 
 


Vayacon
Hát sajnálom, ami a munkát illeti és továbbra is szorítok, hamar legyen egy kis lurkód.
Most már kíváncsi vagyok mit mondanak a Forgácsban és aztán meglátjuk, hogy hova tudjuk még apát elvinni.
Örömmel hallom, hogy Forgácsról jó a vélemény :) merre tudok utána olvasni? Nem titok :) Szigetszentmiklóson, ahogy az avatar alatt látható :lol:

Bea
Hársfa és csipketea meg méz és sok sok hagyma meg fokhagyma. Én pocakosan 8 hetesen elkaptam egy 40 fokos lázzal járó vírust. Érthetően semmit nem akartam bevenni ezzel és vitaminokkal helyre ráztam magam.

Tapedli, mmzsó
:( sajnálom

Zsó
Tényleg jól teszed, ha kicsit megpróbálsz legörcsölni. Tudom az mennyire rossz. Szorítok, h sikerüljön. Nekem nagyon nehezen külső kényszerre sikerült csak, no azt nem kívánom neked.

bnandi
Szorítok, h hamar legyen kicsi babátok, ha már ilyen nehéz út a tiétek.

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Fleur, bocsi nem vettem észre, hogy ott van a tartózkodási hely. :oops:

A Forgácsról a honlapjukon http://www.forgacsintezet.hu/ található fórumon olvashatsz többet.

Én is kívánok neked mihamarabb egy kis lurkót az édes babád mellé. :D
vayacon
 
 


Tapi!

Ahogy sorban olvastam az üziket, úgy elkezdett dobogni a szívem....aztán folytattam... sajnálom! :(

Zsó!

Téged is nagyon! :( Nagyon szép eredménye lett apjukodnak! :wink: Török válaszolt már? Én sem foglalkoznék ezzel a nyavalyával, ez szerintem nem akadálya a babásodásnak. Bár terhesen nem tom mit tud okozni, de asszem szülésnél lehet belőle valami bibi, elkaphatja a baba.

Bea!

Neked nagyon-nagyon drukkolok! Tényleg nem sok, de egy aki mindent visz! :wink:

Vayacon!

Azta, nálatok is micsoda javulás! Gratulálok! :wink:

Bumi!

A FER-t már használtátok ugye? Akkor volt valamennyi javulás? Nektek a lombikot Icsivel csinálták? Mert ha igen, szerintem azt a pénzt inkább fordítsátok magatokra, kapcsoljatok ki!

Lilla!

Mekkora már a csodátok? Most voltatok uhun, ugye? Minden oké?

Katerina!

Te is minnyá mész a 18 hetesre! Talán ez a legizgalmasabb uhu! :wink:

Dorcacs!

Valahogy így vagyunk mi is, nem szeretnénk sokat várni, bár még ráér 2-3-4 évet, hátha romlik apjuk eredménye. Teljesen a véletlenre bízzuk, bár most gumizunk, amíg szoptatok még véletlenül sem szeretnék babás lenni, szerencsére tudok számolgatni is, mert basszus szopi mellett megjött, már másodszor és megint 27 napos! Te abbahagytad a szopit? Honnan tudtad, hogy babás vagy, vagy neked is megjött szopi mellett?

Melisch!

Nem nagyon jössz mostanában a megjöttösbe, ejnye-bejnye! Hogy döntöttetek? Jöttök Szegedre?

Ne haragudjon aki kimaradt, nem szándékos, de hirtelen ennyi maradt meg, bocsi! :oops:

Köszönöm Dóra dicséretét. :wink:

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok csajok!

mindenkinek köszi vigasztaló szavakat. Én egyébként tényleg nem törtem le. Úgy érzem közel a siker :D Inkább megpróbálom azt erősíteni magamban, hogy a korábbi évek sikertelenségei ne nyomasszanak. Mintha z meg sem történt volna. Ez a jó eredmény egyébként is olyan, mintha tiszta lappal indulnánk. Ezért egyértelmű, hogy sikerül :lol:

Gröni, aaaannnyira céép a csajszid! :D
tapedli
 
 


Vayacon,
akkor lehet,hogy nekünk is rossz az eredmény,ami kijött az ogyeiben?Ugye visszafele nem lehet,mármint,hogy jobbat mutat,mint amilyen?Most kicsit beparáztattál...
Vendég
 


Gröni,
köszi a biztatást,Török dr. még nem válaszolt,de már nem izgat annyira.A teherbeesést biztos nem gátolja.A férjem miatt izgultam csak,neki volt kis gyulladás az ondójában,nehogy visszakapja,de igazából gyulladtan is nagyon jól mozogtak :roll:

És mindenkinek köszönöm a biztató szavakat!Nagyon szorítok Mindnyájatoknak!
Vendég
 


Sziasztok!

Vayacon!
Nagyon drukkolok nektek. Viszont az elég szomorú, hogy van ilyen hely.

Bea!
Csütörtökön megyünk reggel 8-ra.

Gröni!
Mi még nem próbáltuk a Fer-t. Ezért is vettem most meg ezt kétségbeesésemben. egyébként nálunk csak ICSI jöhet szóba, de nem ártana azért ahhoz is egy csöppet jobb spermakép.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Nagy drukk csütörtökre!!! :) És akkor annak mikor lesz kb.eredménye?És hogy lesz tovább?
Most kezdte akkor apid is a FER-t mint az én párom?
Én bizok bent hogy ha kicsit is de javul valamit majd tőle az eredménye.Nekünk a closty is javitott.
horváth beáta
 
 


Sziasztok!

Bea, fogsz tesztelni, vagy vérvételen nézik meg, sikerült-e az inszem? Mikor derül ki? Nagyon szorítok érted. :lol:

Bumi, szerintem a FER segíteni fog valamennyit. Én úgy érzem, nálunk is számított, bár azt kétlem, hogy ez segített volna ennyit.

Zsó, nem akarlak paráztatni, nekem is egy nagy rejtély ez az egész. Egy másik fórumon írt egy csaj, hogy náluk is más számok jöttek ott ki, de nem részletezte, hogy mi volt. Nyugodj meg, nem hiszem, hogy rossz az eredményetek, mindenesetre lehet, hogy egy próbát megér, hogy máshol is megnézessétek. Szerintem legjobb meddőségi központban, 5-6 ezer forint körül megcsinálják.

Tapedli, tök jó, hogy ilyen pozitív vagy, így kell csinálni, hajrá! :)

Én azt hiszem, érzem, hogy jön a tavasz, mert mostanában egész jó kedvem van, pedig menstruáció előtt vagyok, és ez nem jellemző. Még a munkakedvem is visszatért valamelyest. :wink:

Viszont egy valami miatt elkezdtem aggódni. Olvastam az endometriózisról, és eléggé hasonló tüneteim vannak. Nagyon fájdalmas menstruáció (ami egy-két éve sűrűn előfordul, és ráadásul mindig ugyanott fáj), pecsételő vérzés. Remélem, csak bebeszélem magamnak! De az átjárhatóságin úgyis kiderül majd. Hallott már valakik erről a betegségről vagy van vkinek tapasztalata?
vayacon
 
 


Vayacon!
Sima hsg-n nem derül ki. Lapar kéne, hogy lássák, endo van e. egyébként nagyon nem bízom a FER-ben sem, mert vitamin
készítményeket már többször szedett, és attól sem javult.

Bea!
Férjecskémnek soha nem adtak még clostit. Ezért nem megyünk már a régi dokihoz, mert az tesztoszteronon kívül nem ismert más gyógyszert.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,

húha attól eléggé félek. Egyik csaj azt írta, hogy neki átjárhatóságin derült ki, amit uh-val csináltak. Na mindegy, rákérdezek majd a forgácsos dokiknál.

Nem tudod, mit csináljak, nem vagyok biztos benne, hogy ez van, csak nagyon gyanús.
vayacon
 
 


Vayacon!
Először is gratula az eredményhez!!! Most egy kiscsit beszámolok magunkról, bocsi akinek unalmas már, de hasionló cipőben jártok!!!
nekünk négy nullás!!! eredmény után lett tavaly augusztusban 16M/ml a spermaszémunk jó egyéb paraméterekkel. El sem akartuk hinni. Ezt az eredményt egy magánintézményben kaptuk a korábbiakat egy kórházból. A doki ( aki a mgánba rendel) nem akarta elhinni, hogy nullás az eredményünk, úgy, hogy előtte voltak pár milliós leleteink. Nem mondta azt hogy hibáztak a másik helyen, de a mi fejünkben is megforult. csakhát négyszer!!! :roll: hát mindegy, nem is ez a lényeg. hanem::::amikor megtudtuk a jó eredményt marhára örültünk, hogy jjöhet a spontán baba, ugyanis előtte fél évvel voltam HSG-n, és mindkét vezetékem átjárhatóvá tettte a vizsgálat. DEEE, ott azt mondta a doki, hogy van valami bevérzés a hüvelyemben, és kérdezgetett engem is tünetekről, nekem annyi volt még, hogy összesen kétszer volt közti vérzésem mondjuk az elmúlt tíz évben, de szeretkezés után szokott fájni olykor a hasam. Na, erre mondta hogy lehet endometriózisom van, és kellene egy laparoszkópia kideríteni. Hál istennek párom nem engedte, mert a HSG is nagyon megviselt. ( Persze ez megnyugtatka az embert, és előbb utóbb én is megcsináltattam volna, ha nem jön a baba, mert jobb a biztosat tudni...) Vissztérve augusztushoz, amikor lett jó spermeeredményünk be is jelentkeztünk rögtön a Kaaliba a többszörösen eltolt 3. lombikunkra, hogy végre van spermánk. A dokim akart csinálni egy méhtükrözést mielőtt belefogunk és azt mondta a lombikhoz minden rendben, de a petevezetékek bejárata eltömődöttnek tűnik. Na ekkor megint nagyon le voltunk törve, hogy akkor minek volt a HSG, mire elmondták, hogy az kb. fél évig biztosítja az átjárhatóságot. Aztán mégis káét hónappal ezután terhes lettem, spontán!!!! Szóval ne riogasd magad össze fog jönni az a spontán babóca!!!

Kedves Többiek!
Mindenkinek szurkolok, ne haragudjatok, hogy nem név szerint!

Mi jól vagyunk, babácskám kezd mozgolódni. várjuk a március9-i uh-t, mert remélem akkor megmutatja mije van a lába közt. :lol:

Puszi

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Vayacon!
Nem tudom mit kell majd csinálni hogy nézik meg az eredményt.Márc.2-án már kiderül akkor megyünk. :)
Hát nem tudom kicsit fájdogál a cicim és ingerült vagyok.Mindig ez van mielőtt megjön a mensim. :(

Bumi!
Api mikor még Szhelyen járt andrológushoz egyszerre 3 havi clostyt irt fel neki mikor lejárt ujjabb 3 havit.De az segített akkor javult.Hogy most ez majd javít e valamennyit ki tudja.De azért megpróbálja.
horváth beáta
 
 


Katerina!

Örülök, hogy mindezt leírtad, nagyon biztató! Már én is haragszom magamra, hogy ilyen hülyeségekkel paráztatom magam. Inkább a spontánra kellene koncentrálni, aztán ha nagyon nem jön össze, még mindig kivizsgáltathatom magam. Szóval kiverem ezt a fejemből.

Hihetetlen amúgy, ami a spermavizsgálatokat illeti. Gondolj bele, egy férfinak milyen érzés lehet ez. Nem is értem én sem. Vagy tényleg ennyit javulhat egyik hónapról a másikra?! De a lényeg, hogy mindketten pozitív eredményeket kaptunk utána, mi már nem törődünk azzal, mit mondtak.

Kérjük majd az uh-képet, ha meglesz. :) meg hogy mi lesz a neme. te mit szeretnél jobban kisfiút vagy kislányt? :)
vayacon
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: