Új privát üzeneted érkezett!

Na, mi van puhányok, megléptetek :lol: ?

Én is mindjárt megyek, majd leragad a szemem.

Ezen 2 mondat alatt 2x kellett cumit adnom, aludhatna már Bogicsek. Erről jut eszembe, ezek szerint én a csehszlovák filmeken nőttem fel :wink: .

Vince, őrületes tempóban kavar. Bogicska csak cammog hozzá képest.

Kajával még mindig hadilábon állunk. Ma adtam (volna) zöldborsó levest répával, utána őszibarackos pulykahusit. Aztán végül szopiztunk, mert egyik sem volt mérhető mennyiség.
De már nincs anyatejes kaki szag. Már ez is valami.

Holnap megyünk oltásra, meg le is méretem Boginkát.

Jázmin tényleg kis mosolygós! De ugye Ő is szokott néha sírni :roll: .

Mostanában már Bogi is sokkal jobb kedvűbb mint régebben. Már nincs ok nélküli kiabálás. Kis tündérbogár.

Csanádnak gratula a fogsorhoz!

Hajrá egri tali!!!!

Ennyire futotta mára, jó éjt!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Pat!
Vince se ül még, azon kívül ugyan mindent csinál lassan, de ülni nem hajlandó!

Gabi!
Ez a karika nagyon tetszik, hol lehet ilyet kapni? Nekem is nagyon megkönnyítené a dolgomat, ha egyszerre fürcsiznének! :roll:
Videót sajna nem tudtam megnyitni, de még próbálkozom!
A párásítót mennyire állítod? Én 50% körülire szoktam, egész éjjel megy, de alig éri el azt a szintet. Mondjuk nem a legnagyobb fokozaton megy! :roll:

Joli!
Csanád csudahelyes kispasi! :wink:

Szly!
Tényleg nagyon kis mosolygós Jázmin, édes, ahogyan alszik!

Pat!
Viola is imád Vince kiságyában lenni, ő olyankor "kisbaba", gügyög, cumizik, és néha az idegeimre megy! :oops: :D

Csilla!
Majd ráérez az "ízére"! Mármint a kajákéra! :wink:

Joli!
Májat én is adok neki már egy héten 1x, ahúsilevesből veszem ki, meg a zöldségeket, és úgy turmixolom össze, Vince is imádja!

Múlt éjjel megint 4x kelt Vince! :cry: Még jó, h. 9-kor lefeküdtem! Tényleg: éjszakai műszakosok: ti hogy bírjátok??? :shock: Pedig Vince csak szopizik, és alszik tovább, de engem ez is megvisel... :roll:

Tegnap vettem kínai kelt, falta Vince, még a lányom is kért belőle! Főzeléknek csináltam meg, kis krumplit is tettem hozzá, meg fokhagymát, és kukoricaliszttel berántottam.

Most mennem kell, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Gabuska! Én sem tudtam letölteni a videót.

Szokott azért sírni is, de ha meglátja a fényképező gépet, rögtön fülig ér a szája!

Joli! Gratula a fogacskákhoz, nekem Csanád cumis képe tetszik a legjobban, édes!

Ma lemondtam a GYEDről és igényeltem a GYESt. Nincs visszaút! De nem is bánom! (csak egy kicsit)

Tegnap együtt fürödtek a lurkók. Tényleg sok időt takarítok így meg.

Évi! Roli is sokszor játszik olyat, hogy ő kisbaba és engem is kiidegel vele.

Kép
szly27
 
 

 
 

Évi, mi 3 éve a baby outletben vettük, a soroksári úton, de sztem minden nagyobb bababoltban van.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


pár kép mert nyügi van

Kép Kép Kép

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Budapestiek, akkor holnap tali! Szerintem a teázóval jól fogunk járni, én is az emeletre gondoltam, ott tényleg jobban össze lehet ereszteni a manókat. Úgy tűnik, sajnos most sem leszünk tömegesen jelen, már amiatt is mert kevesen vagyunk a környékről... szóval a tetthelyen találkozzunk vagy az Oktogonon? Eddig úgy tűnik, Joli, Gabuska és én vagyunk a kemény mag... remélem, még csatlakoztok páran! Berni, gombócként is kiváncsiak vagyunk rátok :wink: Inerke talán jön, jó lenne látni a topik korelnöknőjét is!

Többiek, nem Budapestről: fotókat, mééééég! Aztán szervezzétek össze azt az egri röfföt és arról is kérünk fotókat! :lol: :lol: :lol:

Puszi: r

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


sziasztok!

évi!
nekünk is van karikánk.én újonnan drágának találtam(6000),én a vaterán vagy a teszveszen vettem 2800ért.azt nézd meg,h a tapadókorongjai jók legyenek!amúgy tényleg nagyon hasznos!!!

májat evett már Dorkó,húslevesből,de most vettem csirkemájat a hétvégén csak úgy és tervezem megpirítani :)
jaj és csajok!próbáljátok ki az édesköményt.nagyon finom,különleges íze és illata van,olyan ánizsos.krumplival vagy én most vettem megfőzöm,lefagyasztom kisebb adagokban és majd beleteszem más főziba,h extra legyen :lol: csilla!hátha bejönne a kiscsajnak :wink:

ja és már nem tudom ki írta(bocsi),de fetrengtem a röhögéstől a ceresit-párásító képen.vizuális vagyok :lol: :lol: :lol:

nem jut eszembe,mit akartam még,de mennem kell,mert az egyik lábamon Dorián húzódzkodik,a másikon apa fexik :roll: 1 percig sem lehetek magamban.néha ilyenkor igazán idegesít a férjem :twisted:

Kép
berni1
 
 


réka!
közben olvastam.köszi,nem a gombócság miatt nem megyek,azért csak fotót nem kaptok :lol: tudod a ruha jól palástol :lol: :lol: máté meggyógyult? mikor mentek kontrollra?ja és üzenet a férjednek:vigyázz ismét havazik! :wink:

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Berni,én írtam!Örülök,hogy megnevetettelek! :wink: És most egy kép,csak a "rend" kedvéért.
Mira és a kiborult kölesgolyó :lol:

Kép

És egy másik.Ezen Miruska mosolyog álmában,csak annyira kicsinyítgettem,hogy már nem is nagyon látszik! :oops:

Kép

Sly!
akkor ez most már hivatalosan is végleges!!!! a gyerekek változatlanul édesek!Én márkot abszolút nem tudom fotózni,mert olyan vicsorgó képet vág,ha mondom hogy mosolyogjon,ha meg nem mondom,direkt elfordítja a fejét! :evil:

Berni!
Megértelek,ha ideges vagy!Apa nem tudja lefoglalni Doriánt? Majd később....! nálunk 8 hónapos koráig senki nem létezett Márknak,csak én.Aztán azt vettem észre,hogy én még mindig a földön fekszek a játékok között,a gyerek meg már rég otthagyott,mert meghallotta az apja hangját.Ez ment 8 hónapig!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De újabb 8 hónap után,sőt talán elég volt 6 is (mert hát ugye akkor született a hugi) megint én vagyok a menő...és azóta is... :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Hát, ismét bebizonyosodott, hogy ha valaki szülő lesz, elmegy a józan esze is rögtön. :lol:
Elmentem Liviért az oviba. Eddig oké. Reggel mondta, hogy szánkózni szeretne délután. Ez is rendben. Napközben átgondoltam, hogy vagy sötétben szánkózom vele kettesben, vagy még világosban, Nóristul. Hát az utóbbit választottam, egyik kezemmel a babakocsit toltam, a másikkal meg húztam a szánkót. :oops: :lol: :shock:
Talira remélem el tudunk menni, ha pár percet kések ne ijedjetek meg, dokitól fogunk jönni.
Kár, hogy nem leszünk többen. :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Csilla!
Az tök jó,hogy boginak jó kedve van mostanság!!! És már nem is kiabál??? Ne tudjátok meg,mira mit művel.Esküszöm,mint Don Kartács a Balu kapitányból! :evil: És be van rekedve a sok rikácsolástól! :shock:
Milyen súlyú most a kiscsaj?És a szurit hogy viselte?

Évi!
Sajnálom a rossz éjszakát!Én éjfél körül átköltöztem Mirához,de nem etettem meg,csak fél 10-kor mikor lefektettm,aztán mikor magam mellé fektettem az ágyra,minden gondja elszállt,pedig előtte 3 percenként adtam a cumit.Szóval 4-kor szopizott,meg fél 8-kor...Az éjszakai műszak? Egyszerűen nem tudok korábban elaludni,de felkelni sem reggel! :oops: :oops: :oops: :oops:

Képzeljétek az egyik mamámnak ma van a 76. szülinapja!A papámnak meg nemsokára lesz a 87.!!!!!Érdekes az én férjem is 11-el idősebb tőlem! 8)

Sly!
Ugye itt írtad (és nem zugolvasóként a másik topicban olvastam),hogy kipróbáltad a sült túrógombócot??? Én ma hasonlót csináltam,csak gombóc helyett túrós palacsintát sütöttem a cuccal,meg jó sok édes morzsával! szupi lett!!!!!!!!

Ja,ma valószínű nem tudok később jönni,mert a férjem kivett 2 dvd-t, a lejátszóhoz meg nincs meg a kábel,így marad a laptop! :(

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Na, akkor holnap nyitáskor megrohanjuk a Vörös Oroszlánt! Szerintem bent találkozunk, mert nem éppen barátságos az időjárás. Esetleg az első kettő bevárja egymást előtte. De szerintem nem ciki egy kisbabával délelőtt beülni a teaházba :lol: Hátha még beesik valaki, elküldtem a priviket a többi budapestinek az időponttal, a helyszínnel és a telefonszámommal. Réka, gabuska, nektek megvan a számotok nálam. Szerintem úgy egy óráig ott leszünk, nem baj, ha valaki később tud jönni.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Látom a tegnap este túl hamar lefeküdtem :D Csanád végül "csak" háromszor ébredt.
Csilla, hogy viselte Bogi az oltást? mennyit mutat a mérleg?
Gabuska, sajnos nálam sem nyílik meg a videó:( Elképzeltem a szánkós jelenetet :lol:
Berni, én sokszor használom a köményt, még a húslevesbe is teszek pár szemet! Csanád ma a tehéntúrót kóstolta meg, ízlett neki.
Szly, mekkora hóember! Na és milyen idillikus a fürdő jelenet!
Pat, nagyon szépen látszik a mosolya. És milyen piros az arcocskája!
Évi, hogy kell csinálni azt a kukoricalisztes rántást? Amúgy liszt, vagy dara? Mert lisztet olyan nehezen találok :(
Adri, merre vagy??

KépKép
Kép
el..né
 
 


joli!
az édeskömény nem fűszer,hanem zöldség.olyasmi kinézete van,mint 1 pici káposztának.én is azt hittem,h a fűszer,mikor egy ismerős kismama ajánlotta,aztán kerestem az auchanban,de szerintem mindnehol van ilyen nagyobban.szóval nem a szórós,ezt főzni kell :wink:

pat!
dehogynem tudna vigyázni rá,csak sokkal pihentetőbb neki,ha úgy csinál,mintha felügyelne :twisted: már beszéltem vele erről,h thök jó lenne,ha átvenné az egész napos gyerekezés után,mikor hazaér.megértette,de azt is hozzátette,h ő is fáradt az egész napos meló után,de megérti.szóval letelepszik a gyerekhez a szőnyegre,de közben tv-t néz meg heverészik.Dorián meg közben fel-alá....és folyton megtalál.mondtam neki ma,h amíg megírom a soarimat meg email-jeimet,fel fogok menni a felső szintre :D szerencsére Dorkó oda még nem tud feljönni. 8) amúgy apa nálunk nagyon jó felügyelő csak nem szabad itthon lennem :lol: a múltkor míg tornán voltam,ő vele ébredt délután,uzsiztak,játszottak gond nélkül.még tisztába is rakta :lol: és közölte mikor hazaértem,h a gyerek sírva ébredt,mert szörcsögött,így 2x leszívta az orrát. :shock: így néztem!!!szóval nem elveszett pasas,csak én ne legyek ott :lol: :lol:

Kép
berni1
 
 


pat!
jó akép,látszik a mosoly és thök jól elkaptad! :lol: és végre olyan a szoba,amilyennek egy gyerekszobának lennie kell!!!! :lol:

Kép
berni1
 
 


Kezdem az éjszakai műszakot, de nemsokára fekszem le!

Berni én szedtem köményt kint a réten, igaz nem tudom milyen fajta volt. Amit te vettél, olyasmi mint a kapor kint a kertben, olyan hosszú szárú? És mindenestül megfőzöd és turmixolod?

Ha valaki még benéz addig és tudja, az írja meg, hogy a babakocsit lesz-e ahová eltegyem a Vörös Oroszlánban? Igaz nincs messze tőlünk, de annyira fáj a hátam kenguruzás nélkül is...

KépKép
Kép
el..né
 
 


joli!
csak a zöldség részét árulják édesköményként,de pici zöld volt rajta az olyan,mint a kapor,tényleg.csa az alsó részét főztem meg.megnézem a külső leveleit,ha okés,negyedelem megfőzöm+krumpli :arrow: így főzelék,de én most csak a köményt fogom fagyasztani későbbre.
ha kell,lefotózom holnap,érdemes kipróbálni a különlegessége miatt(de lehet,h csak nekem különleges,én nem is hallottam eddíg róla :oops: )

na,szép álmokat,hajrá éjszakai baglyok! :lol:

Kép
berni1
 
 


Akkor újra :x .
Utálatos laptop.

Sziasztok!

Bogica jól viselte a dokibácsit. A szurira csak annyit mondott, hogy aúú. A súlya most 7670 g, kb. 360 g-ot hízott egy hónap alatt. Hosszra nem nőtt. A doki megvizsgálta, minden oké.
Mi is kengurúztunk, de majd leszakadt a végére a derekam.

Nem volt nyűgösebb utána és eddig nem lázasodott be, remélem nem is fog.

Toncsinak is megrendeltem, "szerencsére" a koraszülöttségére tekintettel 70%-ban támogatott a prevenar.

Holnapra jó kis traccspartit, már ha a lurkók is úgy akarják.

Édesek a fiúk-lányok a képeken. Jöhet még. Én is nézek már képet, csak a laptopon nincsenek.

Bogika is elmajszolta ma az első kölesgolyóját.

Pat, a könyves dolog, hogy kiválasztotok egy könyveteket, amit már ritkán olvastok és meg tudtok válni tőle, és elkülditek egy, a levélben szereplő kisgyerkőcnek. Elvileg Ti is kaptok 36 db könyvet :shock: , de ha már pár db könyvet kaptok is, jó dolog. Szóval, akit esetleg érdekel, szóljon :wink: .

Na, szerintem én is megyek aludni, bár ma délután aludtam a lányokkal egy jót :oops: .

Jó éjt!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Gyorsan írok még mielőtt lelépnénk....

Joli, fogalmam sincs, mi a helyzet babakocsi vonalon :oops: de elég kulturált hely, nem hiszem, hogy gondot okozna.

Mostanában hogy átrendeztük a terepet, valahogy fel lettünk turbózva: Manó is kapott plusz egy dinamitot a fenekébe. meg én is. Azt hiszem, jobb helyen lehet így az ágy. (én nem hiszek ezekben a vízeres dolgokban, de úgy látszik, az energiamezőket ez nem zavarja :lol: :lol: )

Berni, engem is érdekel a kömény!
Mi ugyan most kezdtük csak a hozzátápit, de a húslevesen kívül semmiből nem megy le értékelhető mennyiség. Mondjuk gond nincs, tej van, de sajna kezd egyre sápadtabb lenni a törpe, vsz kell vasat adjak neki :cry:

pusz: r

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


TALIKÉPEK

Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
Kép Kép

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Pár szó a taliról: mi nagyon élveztük, jó volt élőben összeereszteni a törpéket! :D Az ivararány Nóresz szempontjából tökéletes volt, két jóképű fickó közül válogathatott :lol: akik együtt olvastak ki minden jelenlévő prosit.
A teaház szerintem ideális a bababulira, nyugis és kedves volt a kiszolgálás is. Szóval, folytatás? 8)

Ennyi gépezést engedélyezett a törpe, puszi
r

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Folyton elmegy a netem, most épp van, dobok pár képet.

Tali nagyon jó volt, Gabika ügyes volt, majd a lányok mesélnek :lol: , nem pazarlom az időt most, nehogy megint ledobjon a net, mire a képeket feltöltöm, visszolv is marad estére.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi, csak nem gondolod, hogy lebuktatunk? Időre a Vörös Oroszlánban voltál, nem? :wink: Szuper fotókat csináltál! Csere-bere! :lol:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


életem leghoszzab hsz-e szállt most el! :evil: :evil: Az életkedvemmel együtt! :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


tudom.....leghosszabb! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!
Sajnos a havi adatforgalmunkat sikerült 17 nap alatt lenetezni :oops: ,így lehet pár napig nem jövök...! Valami nagyon csomagra kellene váltanunk,ha sikerül elintézni majd jövök!!!!!
Pussz :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Pat, mi lesz velünk nélküled :lol: ? Toncsi mindig azt mondja, ha az apja elmegy valahová 8) .

Tündéri édesek a manók! Kimaradunk a titokból? Most kifúrja az oldalunkat a kíváncsiság!
Csanád mekkora a többiek mellett :) !

Boginak olyan piros és kemény az oltás helye :? . Kis hőemelkedése is lett az oltástól.

Réka, Neked nem hosszú hajad volt? Vagy csak én emlékszem rosszul :roll: ?

Tényleg jó kis talizós helynek tűnik, most így Egerben nem is tudom, hogy hová lehetne mennünk :roll: .

Ma hamar lefekszem, jó éjt!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Pat,
mi a férjemmel 2 év különbséggel vagyunk csak, de a szüleink közt több mint 10 év van. Mármint az én szüleim és az ő szülei közt
Ugye milyen érdekes, biztos izgultatok. :lol:

Réka,
köszi, hogy nem mártottál be, szerintem ne is áruljuk mostmár el, hogy a másik Vörös Oroszlánba mentem. :lol: :oops:
Mondjuk jól elvoltunk, ittam egy koktélt, fotózgattam Nóreszt, de azért mégiscsak jobb volt veletek. 8)

Képeket elküldtem mindkettőtöknek. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Réka :wink:
Szerinted?
Kép

Jó, nem egy az egyben, de akárhányszor meglátom a fiad, ez a kiskópé ugrik be. :)

Valaki kérdezte a párásítót, az enyémen nem százalék van, csak + és - jel, a kettő között oda tekerem, ahova akarom, a harmadáig szoktam.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szép estét!

Na, az este Berni és Csilla benéztek és ma senki? Na igen, Pat jött elbúcsúzni, de egyébként csak tali és tali :lol: Én már nem is találok képet, ti mindent megmutattatok! Nekem nagyon szupi volt, holnap nem, mert valamikor házimunkát is kell végezni, de holnapután máris megismételhetjük :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Csilla, Gabuska, bocs, nem frissítettem :oops:

Gabuska, így legalább kitapasztaltad, hogy ott több a hely, ha mások is ígérkeznek, akkor oda megyünk :)

Csilla, puszi Boginak az oltására, reméljük egyéb mellékhatása nem lesz és ez is gyorsan elmúlik!

Csanád úgy kifárasztotta magát a talin, hogy két és fél órát egyhuzamban:)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Először Csanád kicsit meg volt illetődve, de amikor megbátrodott, akkor nagyon sok dolga lett :)

Kép

Máté is el akarja tanulni az olvasást!

Kép


Nekem az volt a különös, hogy miután Gabuska megjött, Csanád folyton mászott rá :) Nagyon bejött neki:)

Kép


Aztán hármasban nyomatták :)
Kép

Gabuska, a kispasi tényleg hasonlít Mátéra! Sajnálom, ma már nem tudom elküldeni a képeket e-mailben, Csanádot zavarja a számítógép :(

KépKép
Kép
el..né
 
 


Ez még esti, csak nem tudtam már elküldeni.

"Joli,
semmi gond, ráér, végülis élőben is láttam a fotón történteket. :wink:

Csanádtól kész voltam, szerintem hasonlítottam valakire, akit ismer, vagy nemtom, de majd megettem, olyan édes volt! :lol:

Nóri is beájult, ahogy kiléptünk a teázóból, bár ő itthon felébredt, de úgy megörült az ágyának (reggel fé9-től du. fél3-ig úton voltunk, kendővel, ovi-oltás-egyik teázó-másik teázó-haza), hogy háromnegyed órán át druli nyelven karattyolt a rácsvédőn a kacsáknak. :lol: "

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok!
mielőtt Dorkó közbeszól,a híres-neves édeskömény:

Kép

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Jaj nagyon jók a talis képek! Irigy irigy vagyok! :lol:

Gabuska! Ezen jót nevettem! :lol: Meddig vártad a többieket?

Pat! Milyen netetek van nektek? Nem lehetne korlátlanítani?

Csilla! Gondolom már rendbe jött a szuri helye. de ha nem, borogasd!

Hát lányok, nagyon úgy tűnik, hogy a bálázóval át lettünk verve. A többiek még reménykednek, de számomra egyre világosabb, hogy ma semmit nem fogunk kapni. :cry: Szóval após mehet a rendőrségre. De szerintem az 5000 eurónknak lőttek! :cry: Már a kezdetektől nagyon gyanús volt ez nekem, de hát nem én döntök ezekben. De ezt gondolom egy életre megtanulták, hogy ilyet nem szabad csinálni.

Kép
szly27
 
 


gyorsan adtam neki abonettet,hátha időt nyerek :lol: meg amúgy is fogyózik :lol: :lol:

Kép

Kép

szóval,
szuper helyet találtatok a talira!!!!és a képek....csúcs!látom Csanád volt a főnök :lol: beszélgetni is tudtatok azért?réka!nem válaszoltál,h van Máté buksija,de ahogy látom,jól :lol:
ha jobb idő lesz,egyszer meghívok mindenkit ide hozzánk.van egy ici-pici kertünk+gyerekbarát hely ez is :) és itt a parkolódíjra sincs gond :)

párásító:este nálunk nem érezni,mert 21fokra lehül a szoba és az amúgy is hideg,de napközben is be szoktam kapcsolni,mikor alszik Dorkó,olyankor jó.csak még új szaga van.én is kb harmadáig,feléig szoktam csavarni.nagyon minden csupa víz lesz körülötte.

képzeljétek,Dorián új hülyeséget talált ki,amivel kiborít:fexik a hátán és dörzsöli a fejét a földhöz,a szőnyeghez.és pont hátul,ahol végre elkezdett nőni a haja.na így újra ki fog kopni :twisted: :twisted: :twisted: nem is értem!lehet,h viszket neki?ha megvakarom,röhög,mintha csikizné :?: :?: áááá!
tegnap a névnapomra a férjemtől másfél órás masszázst kaptam :D na nem tőle,hanem itt Dunakeszin nyílt thai masszázs és este 8tól ott henyéltem,majd értem jött.herbálos masszázst választottam,király volt!!!!addígra ő lefektette,fürdette,etette Doriánt.nagyon jól esett.meg is beszéltük,h havonta 1x kéne erre pénzt szakítani :? mondjuk ma az idegeimen táncol a gyerek,lehet,h ma kéne menni? :lol:

Kép
berni1
 
 


ma is :lol:
Dorián rájött,h fel tudja húzni magát kapaszkodva,úgyh folyton mehetek utána,mert rettegek,mert esni meg nem tud :roll: tegnap 3x vígasztaltam,mert mindíg pont a fejét üti be.a járókában állásbóleldőlt,mint egy krumpliszsák :cry: jó lesz,ha hamar megtanulja :lol: elött a bukósisak-vásárlás ideje :lol:

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Gabi, Joli, nem küldtem még képeket, mert valamitől olyan tetű a netünk, hogy time-out-tal kidob a gmail. Párom elküldi majd a munkahelyéről, de ma még nem vitte be őket..

Szly, tuti hogy átverés? Annyira durva lenne.... drukkolunk!

Berni, írtam rögtön hosszan Manó fejéről, erre elszállt a netünk amikor elküldtem, és azt hittem, még eljutott. Vissza meg nem olvastam, bocsi!
Máté eje jól van, kontroll a törésről meg április elején lesz. ja, és boldog névnapot utólag is! (bocsi én abszolút nem szoktam követni, bocsi a többieknek is szól!)

Gabi, szerintem annyi csak a hasonlóság, hogy tüneményes csibész mindkettő :) de mivel én Máté összes vonását jól ismerem, az apró különbségek s feltűnnek...

Mindjárt küldök valamit, aminek nem mindenki fog örülni :oops: :)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Az Albinoni Kamarazenekar február 27-i (este 7 órás) mûsora:
Helyszín: Erdélyi Magyarok Egyesülete, Bp. V. Molnár u. 5. (utcáról nyílik)

Albinoni: C-dúr concerto (2 hegedû szólóval)
Albinoni: B-dúr concerto szóló hegedûre
Vivaldi: g-moll concerto Op.3.N.2 (2 hegedû és cselló szóló)
Händel: Sit nomen Domini (Szoprán és oboa szóló)
Händel: Süße Stille, sanfte Quelle (Szoprán és hegedû szóló)
Mozart: B-dúr vonósnégyes KV 589

énekelek ezen a koncerten, ha kedvetek van, hallgassatok meg!
(Máté is ott lesz :lol: )

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Talis képek szuperek, látom jól elvoltak a gyerkőcök is! :D

Gabi!
Én is jót mosolyogtam, de hogy lehet, hogy 2 Vörös Oroszlán van? És messze vannak egymástól? És ki ez a kisbaba a képen, akit feltettél, ha szabad kérdezni?

Szly!
Nagyon sajnálom, ha átvertek titeket, remélem nem így lesz azért! :(

Pat!
Sajnálom, h. nem jössz egy darabig, tényleg, nem lehetne korlátlan?

Berni!
Boldog névnapot így utólag! Irigy-irigy a masszázsért! És apáért, h. ilyen rendes! :)

Réka!
Örülök, h. minden oké Máté buksijával! Úszni jártok még?

Lassan készülődünk a dr.nénihez, oltást fog kapni Vince, ráadásul 2-őt!
Vettem én is fürdőkarikát, nagyon élvezi Vince így a fürdést, Violka kevésbé, mert állandóan lefröcsköli Vince! De erre is találtam megoldást, Vince háttal van neki! :P Tegnap videót is készítettem róluk, majd feltöltöm!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Hű, Réka ez szuper, megint csak kár, h. ilyen messze vagyunk! :cry:

Adri!
Remélem csak nektek is a netetek sz@rakodik, boldog hófordulót a kicsi lánynak!

Most már mennem kell...

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Jázminnak is boldog hófordulót!

Joli!
Kukoricalisztes rántás: u.az, mint a másik, kevés olajon a kukoricalisztet megpirítom, és a főzihez keverem! (fokhagymát is teszek egy picit spenóthoz, zöldbabhoz, salátához...)
Szép sárga színű a kuk.liszt, én még nem adok glutént, csak azért használom ezt, de szerintem fincsi, és szép színt ad! Szinte minden boltban lehet kapni (TESCO, SPAR), sokszor a gluténmentes termékeknél található!

Farsangra gyakorol: :) (Remélem ott szebben adja elő :oops: )
http://www.youtube.com/watch?v=WbydoPQMC_Y

Eldugultam...

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

A kisfiú egy barátnőm fia, most 9 hónapos.

Nincs messze a két hely. Kálvin tér - Oktogon.

Réka, nem ismersz véletlenül egy Gellérfi Ági nevű lányt? Az éneklés kapcsán kérdezem.

Most nézem, az egyik képen, olyan, mintha húzódnék el Csanádtól. :shock: A látszat csal, valójában agyonölelgettem, mikor odabújt. :) 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Évi! Nagyon nagyon aranyos Violka! Nem csak egyszerűen elénekli, elő is adja! :lol: Látom a Hegedül a ksiegér az abszolút kedvenc! Drukk a szurihoz!

Köszi a köszöntést!

Ártemisznek is boldog hófordulót!! Merre vagytok Adri? Minden ok?

Kép
szly27
 
 


[quote="jevi26"]F írta:jevi26arsangra gyakorol: :) (Remélem ott szebben adja elő :oops: )
http://www.youtube.com/watch?v=WbydoPQMC_Y

Hát ez kééééééééész! Nagyon jó!

Nehogy szebben adja elő, ezt így kell, szenvedélyesen! :lol:
Tündérbogár! Mini rockénekesnő. :lol:

Tök jó, ugyanígy fürdünk mi is. A kicsi a karikában sikoltozik, Livi meg pogózik és óbégat mögötte. :lol:

Boldog hófordulót az érintetteknek,
Berninek meg boldog neve napját!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jólesik, hogy hiányoltatok, és köszi a köszöntést is a hófordulóra!
Eltüntünk, mert kicsit sűrű volt a program..Hétvégén voltunk "családilag" a városban, megnéztük a mini-körhintát, kávéztunk, sokan már beöltöztek a farsangra (gyerekek), szóval kicsit sétáltunk, kávéztunk, még gyönyörű idő volt.

Aztán a héten elkeztem járni délelőttönként heti 3x görögorára, (külföldieknek ingyen szervezi a görög állam, már tavaly is jártam), egy kicsit kimozdulok, és jót is tesz, hogy emberek között vagyok.

Kedden voltunk gyerekorvosnál...hát az katasztrófa volt. Rengeteget kellett várni, és végül kiderült, hogy Ártemisz nem hizott semmit sem 1 hónap alatt. Amit azért nem értek, mert nagyon jó étvégya van , és szerintem jó sokat is eszik. A doktornéni szerint ez előfordulhat, lehet a fogzás miatt is (fog még 1 szál se), de elküldött vizelettenyésztésre, és 2 hét múlva kontrollmérés...Elkezdtem a délelőtti gyümikhez joghurtot adni, a délutánihoz rizst, hátha...Amugy 7060 gramm...(nrm tünik soványnak..). kaptunk oltást is, de az legalább ok.

Aztán tegnap óta Ártemisz berekedt...Semmi más baja, jókedvű, meg minden, de olyan a hangja, mint egy repedt fazék...

Aztán vagyok még én is a terhességi tüneteimmel, estére mindig a legrosszabb....Folyton ennék, de megijedtem, mert már hiztam 2 kgot, a hasam hatalmas, és a pici még csak pár mm.... :oops: Ugyhogy próbálok uralkodni az étvágyamon...

rólunk dióhéjban ennyit.
De tök jó lehetett nektek a tali!!!
És a fürdös video csúcsszuper :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


És persze boldog névnapot Berni!!! :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!

Adri, végre-végre! Boldog hófordulót kívánok én is Artemisznek! ne aggódj a nem-hízás miatt, az is lehet, hogy valamelyik mérés nem volt pontos és mégis hízott kicsikét. Sokat meg nem is kell, fő, hogy jókedvű legyen a baba.

Gabuska, azon a képen próbálod menteni a fényképezőgépet:) A következő percben már az öledben van és a szemedet próbálja kikaparni:)
Kép
Én is gondolkodtam, hogy talán hasonlítasz valakire, de hát nem, saját magadért szeret Csanád:)

Évi, tényleg nem kell változtatni az előadásmódon, ez olyan igaz óvodás szereplés :) Vince is énekel néha, olyan cuki :lol:
Berni, jó, hogy feltetted az édesköményt én nem így képzeltem el! Így már ismerős, szoktam látni pl. a Sparban.

Szly, sajnálom a dolgot! Talán még van egy kis remény!

Mi a tegnap hivatalosan is hajótulajdonosok lettünk :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Lemaradtam a névnapi köszöntésről Berni! sok-sok boldogot!
De volt Lívia névnap is nemrég, meg ki tudja még milyenek, amiket észre sem vettünk :oops: Én nem szoktam nézni :oops:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Ja, Szly, ezt a bálás dolgot én is sajnálom. :(

Névnapi köszöntés nálam nem elvárás, kinek van a fejében a teljes naptár? :wink:

Adri,
a másodikkal hamarabb nő a poci is és a plussz kilók is többen lesznek, nyugi. :wink: Egyél csak, ami jólesik!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?