Új privát üzeneted érkezett!

Tündi :lol: :lol: Ti is nagyon szépek vagytok!!!és a pocak!!! már nekem is látszik. A munkahelyemen az elmúlt hétben többen rákérdeztek, ebből gondolom, hogy nő. Egyébként nem mérem. Lehet, hogy kellene? :roll: Amíg nem kezd mocorogni, tiszta őrület, minden oké-e odabent!! :?:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Na megjártam a dokimat.
A babaával minden rendben és izgett mozgott is végig nagyon édes volt, de eléggé illuzió romboló volt ez az 5 perces ultrahang a 40 perces 4d uh után.
2 hét múlva mennem kell újra.

Hőre azt javasolta 37,8 után érdemes bevenni lázcsillapítót Rubofent, algopirint. De én ezt szeretném kihagyni persze.

Bokám, ma semmi baja, de azt mondta ez még csak megerőltetés lehet, tegnap tényleg gyúrtam rá.

A méhszájamat is megnézte, azzal minden rendben, de közölte velem : nagyon tele a végbél :oops: :oops: :oops: , hát ezzel nem mondott újat, hogy folyamatosan székrekedésem van. :oops: :oops: :oops:
Kezdek mindenre immunis lenni az eddig ezzel kapcsolatban bevált dolgaimra. Most a glicerines végbélkúpot ajánlotta. :?: :roll: :lol:

A torkom már kicsit jobb, hőm is lement, iszom a teát literszámra, C vitamin, és doki előtt feküdtem is. Éjjelre be is kötöm majd a torkomat.
Ma bementem a melóhelyemre, és még holnap is bemegyek betanítani az utódomat.

ÓÓÓÓ már nem tudom mit akartam írni :oops: :oops: :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Ja elküldeném a ma reggeli pocakfotómat én is. Kép 17+1

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 

 
 

Piroska,
csak azért látszik Ádibabának legjobban a hasa, mert Te nem teszel fel képet :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ja és azt akartam még írni, hogy közölte ma a dokim, h valószínű, ő egész augusztusban szabin lesz, na ettől annyira leblokkoltam :roll: , hogy el is felejtettem megkérdezni, hogy mi van ha túlhordom aprótalpúmat :roll: :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?:

Most próbálom a babával megbeszélni, hogy ha lehet a kiírt időpontra jöjjön, igaz idáig is kértem már tőle egy dolgot :arrow: ha lehet nappal szülessen meg :roll: :lol: :idea:
Persze nem akarok tőle sokat kérni, de most nem tudom mi tévő legyen???? :!: :!: :!:
Ti mit javasoltok?

Na megyek befekszem az ágyba kúrálni magam. Holnap du személy szerint igérem mindenkinek írok :wink: , és ne haragudjatok, hogy ilyen önző dög vagyok, hogy most csak a saját dolgaimat írtam ki magamból :oops: :oops:

Szép álmokat mindenkinek

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Adri,
ez aztán a szép kis pocak :)

a másik Adri :lol:

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Irdab,
miért akarod, hogy nappal szülessen a baba? Én meg pont azt akartam, hogy éjszaka, és Lili éjszaka is született. Nagyon nyugi volt, félhomály a szülőszobán, nem rohangáltak ott az orvosok... szóval én megint éjszaka szeretnék szülni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lányok, egészen kismamaformátok van :lol:

Milunak olyan kis halacskaszeme van szerintem nagyon jól sikerült meghúzni az ívét :wink: Na nem azért dicsérem ennyire, mert az én gyerekem :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Csilla:nagyon szép szeme vana te kisfiadnak is. :D

Irdab:jó a pocifotó!!!!

Nekem még nem látszik annyira apocak,de ha nő igérem,hogy teszek fel képet.

Szép estét, még megíek főzni és apának adom át a gépet.
Vendég
 


Nagyon jók a képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Visszaolvastam, de több órába telt.... :shock:
Jó sokat termeltek, lányok, de az a jó.... :)

Annyira késő van, nem is tudok most már semmit írni, csak az orvosi kérdésekre válaszolok, mert az fontos. :)

Linácska,
nyugodjál meg, Lili biztos hamar meg fog gyógyulni. Ha vasárnap találkoztak a szüleid vele, mostanra már kijött volna, ha elkapták. Egyébként meg úgy terjed, ha a váladék rámegy a kézre/törölközőre, stb., és onnan belekenődik valaki szemébe. MAgyarul ha a vendégségben szépen kezet mosnak és nem nyúlkálnak a baba szemébe (és miért is tennék :) ), akkor nem adnak át semmit :)
Kamillát ne, mert tényleg allregizálhat és a gyulladást fenntarthatja (noha a hatóanyaga valóban gyulladáscsökkentő eredetlieg, de ma már nem javasoljuk). Tobrex vagy Neomycin napi 5x5 napig, és meggyógyul.

Piroska,
ahogy már korábban is írták, nem a dioptria a lényeg, hanem a szemfenék (EZ a bűvös szó.... :) ) állapota. Erre durván lehet következtetni a diptriából, mert minél nagyobb mínusz, annál nagyobb az esély, hogy a szemfenék nem okés, de ez nem egy kőbe vésett szabály, szemésznek látnia kell. A minusz 0.5 D kábé 100%, hogy nem gond, és ha már volt is szemfenék vizsgálatod, akkor meg 1000%. Emiatt neked nem kell szemészhez menned.
(Megjegyzem, manapság már extrém ritka, hogy császárt javasolunk.)

irdab,
mindenki válaszolt már, sőt orvosnál is voltált, de azért leírom a saját véleményem is. Noha általában a láz jót tesz a fertőzésnek, mert hisz valóban azért is alakul ki, hogy legyőzze vele a szervezet a kórokozókat, a fejlődő magzatot károsíthatja a magas hő, ezért 38.0 fölé nem szabad engedni.
Én amikor 5 hetesen elkaptam valami hülye torokfájós fertőzést, akkro azt csináltam, hogy 37.7-nél elkezdtem a "természetes" látzcsillapító módszereket (borogatás, hűvös zuhany), és a terv az volt, hogy gyógyszert akkor, ha 37.9 - ez pedig az Algopyrin lett volna (szerencsére nem volt ár szükség), mert ezt lehet majdnem a terhesség végéig veszélytelenül szedni. (Az utolsó hetekben viszont tilos!!!)

Hát, lányok, ma ennyire tellett, de majd egyszer talán jövök rendesen is.
Még annyit, hogy szuperek a cserebogaras képek, és a hintában újságolvasós fergeteges!
:) :)

Kép
bikmakk
 
 


Jó reggelt!

Nemsokára indulok pestre,de még van egy kis időm bekukkantani.Ma megyek a sejtbankhoz a kombinált tesztre!Lucust már mama elvitte..

Irdab,örülök,hogy minden rendben van a babucival,remélem már te is jobban vagy.Igen ezekkel a nyári szülésekkel az a baj,hogy sok doki szabin van.
Enyém is kérdezte,hogy mikorra is vagyok kiírva?Én ugye aug28,és mondta,hogy ez ajúlius-augusztus mindig olyan bizonytalan.De nálunk úgy van,hogy a dokik megbeszélik egymás közt,hogy kinek fognak átadni.De nagyon remélem,hogy nem akkor lesz pont szabin,vagy ha igen akkor is legalább a városban fog tartózkódni és bejön a műtétre,mert nem igen szeretném ha más vagdosna.
Nagyon szép a pocifotód!!!

Madaran,én soha nem mértem a hasam,meg a védőnők sem szolnokon.De most mérik itt abonyban :)

Na megyek felöltözök,mert még pizsamában ücsörgök itt :oops:

Kép
Kép
tundi24
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Nagyon szép képeket láttam :lol: :lol: :lol: :lol:

Munka
Én is dolgozom, bár nagyrészt itthon :wink:
Vendég
 


Bikmakk,
köszi a választ. Mondtam már anyunak, hogy ha akarnak, menjenek. Amúgy Ciloxan-t kapott Lili, csak nem engedi csöpögtetni. Úgyhogy csak úgy sikerül, hogy ha jó erősen becsukja a szemét, a tekergőzések, és nem akaromok közepedte sikerül eltalálnom a belső szemzugát, és ha kinyitja a szemét, valami belemegy. Ja, és piszok gyorsan lefogom a kezét, hogy ne tudja megtörölni :lol:

Képzeljétek, április 1-től pilot jelleggel az igazgatóságunkon (HR-en dolgozom) atipikus foglalkoztatást lehet kipróbálni. Távmunka, részmunkaidő, otthon dolgozás..., na tessék... mikor egy éve kértem, akkor azt mondták, hogy 70 km, meg egy 2 éves gyerek nem indok a távmunkára, és ez a munka nem is végezhető otthonról (persze, mikor a gyerek beteg, és itthon vagyok, akkor igen). Na mindegy, engem már nem érint, de kitalálhatták volna egy éve...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt !

Hmbori
Én tegnap voltam védőnőnél, de persze elfelejtettem megkérdezni ezt a szemes-szüléses dolgot ! :roll:

Kandi
Olyan jó, hogy ennyi sportra járatjátok a gyerkőcöt....én is így szeretném majd !

Piroska
Nincs fotód a kisbuddhádról ? :lol:

Cscsi
Nagyon aranyos Milu ! :D

Madaran
Én is a baba mocorgását várom már türelmetlenül !! :roll:

Bikmakk
Mivel foglalkozol, hogy ennyire képben vagy mindenről ? :D

Tündi
Drukkolok nagyon mára a kombinált teszthez, aztán siess vissza hozzánk az eredménnyel !

Irdab
Miért mész be dolgozni betegen ?? :(
Jujj de szép nagy a pocid már ! :D

Hétvégén én is csináltatok mostmár egy pocakos képet és megmutatom nektek, mert már én is büszkélkedhetek ám ! :D

Kép
Kép
rilla_
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépek a gyereke a képeken.

Tundi24 jé ilyen kocsikat használnak még kórházakban azt hittem már rég kiment a divatból, meg bevallom azt se tudtam, hogy van még ahol a 3 órás rendet követik. Anno 2 nagylányt hozták ilyen kocsin ki 3 óránként /90-es évek/. Emlékszem frászt kaptunk, amikor nyitott folyosói ablakoknál március elején tolták őket egy egy angol pólyába. Tiszta takonykorosan jöttünk haza kórházból.

Mimi12 Nem tudom mennyi lehetsz te én lassan 39 leszek. Elég korán kezdtem a gyerekvállalást. Lányok 17, 14 és 9 évesek lesznek idén.

Irdab Nekem gyerekeknél még a sós vizes öblögetést szokták ajánlani torok fájásra, tény hogy öblögetés után egy ideig kevésbé fáj a torok tőle.

Kenderike
Kép
kenderike
 
 


Kenderike,
itt nálunk a kórházban is ilyen "kenyereskocsin" hozzák a törpicsekeket. Itt nem minden szoba baba-mama, vagyis azt hiszem, csak 4. Ennyire van lehetőség az épület adottságait figyelembe véve. Nekem december 20-i a lányom, nagy hajjal született, reggel mindig megmosták neki, és vizes hajjal hozták le a látogatók között. Hát majd frászt kaptam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


[quote="kenderike"]
írta:
kenderikeMimi12 Nem tudom mennyi lehetsz te én lassan 39 leszek. Elég korán kezdtem a gyerekvállalást. Lányok 17, 14 és 9 évesek lesznek idén.

Na végre nem én vagyok a legfiatalabb :lol: :lol:
Amúgy 71-es vagyok :lol:

mimi12
 
 


Sziasztok
Elolvasni nem tudtam mindent ,mert sajna arra nincs időm,de a képek nagyon aranyosak ,szépek, gyönyörűek!
Nagyon jó volt nézegetni,hogy miből lesz a cserebogár :D
Én jól vagyok, de a konyha még mindig a feje tetején áll,mert a vizes annyira megbízható,hogy elvállalta a melót,de mégis elfelejtett jönni :evil:
Ezek a szakemberek?!?!!?
Nincs szükségük a pénzre ezek szerint?!?!?!
Viszont nekünk a konyhára nagyon nagy szükségünk lenne már!!!

Majd pótolni fogom a lemaradásomat ígérem,de most rohannom kell a védőnénihez!

Sok puszi mindenkinek!!

Kép
noki&potyi
 
 


Csináltam pulcsi nélküli pocakfotót. A kupit nem ér nézni, mert épp várjuk az új kanapét, és minden szanaszét van.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!
Vissza olvastam...amire emlékszem...válaszolok gyorsan!

*Tündi!* Nati azért utálta meg,mert egyesületet váltottunk és kifogtunk egy birka edzőt....azóta már el lett küldve....de a lényeg,4évig jó volt....de mi Csillaghegyen lakunk és a Fehér útra bejutni,amikor a Hungáriát csinálják hónapokig...1-másfél óra volt,edzés szintén másfél óra....haza kicsit gyorsabb....elvett 4órát a napunkból heti 3-4x,na és eljöttünk a kerületünkbe....5-6perc út....de sajna a birka miatt fucsba ment...amúgy férjem focizik a hét hét napján...ezért szerette volna ha fia többre viszi....na és volt 1hónap szünetünk,amikor rábukkantam,hogy shotokánra keresnek gyerekeket...a kezdő csoportba....elvittem próbára....az edző edzés végén közölte,hogy "ennek a gyereknek 1-2éve ide kéne járnia már"-na azóta ide járunk....haladókhoz lett áttéve nagyon hamar....na de elárulom,apa is 8évig a foci előtt ezt a sportot űzte...

Rilla!Nálunk apa szeretné ha a gyerek sportolna....Én lusta típus vagyok....na jó kosaraztam egy ideig....
Kenderike!Azt hiszem nem üdvözöltelek még...most pótlom!Üdv. köztünk!Gratula a 3 lányhoz!!!Én 72-es vagyok!
Linácska!jobbulást Lilla szemének!Jó méretes pocak!
Mimi !Merre vagy?Hogy van Szabi?Mit főzöl ma?
Noki!Kitartás a konyha felújításhoz!
*Ágota mit dolgozol otthon?Nekem a főzés ,takarítás...állatok rendbetétele...mosás(na jó azt a gép csinálja)teregetés és utána a fiúk ellátása...Natival a tanulás.......na ezek is éppen elég munkát adnak...ügyik akik otthon még dolgozni tudnak....
*Cscsi!!!Fiadnak csodás szemei vannak...tesóbaba is tuti örökölni fogja!
*Kata!!!Mit dolgozol,ha éppen dolgozol otthon????Új szívfájdító képek???
*Bikmakk!Te is jól kihasználod a nap 24óráját!
*Sissi !Mit főztél este???Márk nagyon kis macsó!Szép kisfiú Ő is!!!
*Madaran!!!AZ ösztöneidre hallgatsz majd,akkor a Suttogó könyvet használhatod...asztal láb kitámasztónak!!!Én tuti erre használnám....bele olvastam...na aki azt írta....bizti ...valami gyárban tették össze a gyerekét!(szerintem)!Bár bizti vannak ellenérvek!De 2 egyforma gyerek nincs!!!
Melyik képen kisebb Nati ?Az avatarosban?

Na megyek Tesco-zni!Majd jövök!Írjatok sokat!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.30 13:01-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 02:15-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Hú Anett, az alsó képen rád sem lehet ismerni. És a 25 kiló gyorsan lement??? Most nagyon csini vagy. És pocakos képet kaphatunk?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziaszok

Mimi12 és Kandi72 ezek szerint én vagyok a legvénebb a társaságban. :)

Anettoo köszönöm, egyenlőre nem szeretnék mindent beazonsíthatóan leírni magamról/magunkról. Egyenlőre alig van nyoma pocakomnak és még környezetembe alig tudják. Sőt nyáron elveszítetünk egy babát és most is fekvésre vagyok ítélve így titkolozok kicsit még.
Név Kenderike
Kor 39
Hely Budapest
Időpont aug. 8
Kórház Uzsoki
Testvérek 3 lánytestvér

Kenderike
Kép
kenderike
 
 


Anett!
Attól függ mennyit tudtok ágyra szánni?Szerintem a legjobb megoldás egy normál felnőtt ágy valami leesésgátlóval.Csak itt a leesésgátló + x ezer ft.
Vagy pedig amit pár napja beszéltünk a Dani gyerekágy.Ha jól rémlik az 160xm,szóval azért sokáig jó,és van kerete,hogy ne essen le a gyerek.
Hmmm mózeskosaratok nincs esetleg?A húgom gyerekei kb 6hós korukig abban alukáltak.

Kandi!
Vagyogatok,csak a párom itthon van,és mindig buherál valamit a gépen :lol:
Mai menü; krumplipüré rántott pipicomb,majonézzel :lol:

Kenderike!
Őszintén megmondom.Nagyon örülök neked :lol:
Hozzá is kezdhetsz elmesélni.Téged csesztetnek e a genetikai vizsgálattal a korod miatt?
ŐŐ én nemet mondtam a hasbaszúrásra,csak azért mert elmúltam 35..
(voltam kombinált teszten)

mimi12
 
 


Noki
Majd mesélj mi volt a védőnéninél ! Nekem tegnap azt mondta, hogy eddig 1 kg-ot híztam....az jó ??

Linácska
Már ruha nélkül is szép nagy a pocid ! :D

Kandi
Én is lustább típus vagyok, de gyerekkorban fontosnak tartom a sportot, ezért erőltetni fogom ! Persze majd azt, amihez neki is kedve van, a sportágat már ő dönti el ! :)

Anettoo
Klikkeltem az iwiwen az augusztusi babavárókra ! :lol:
A mostani terhességednél hogyan tudsz figyelni arra, hogy kevesebbet hízzál ??...van pár jó tipped ?

Kép
Kép
rilla_
 
 


Huh, Anett! Nem semmi változáson mentél keresztül...
Milu már nagy ágyban alszik. 70x200-as normál felnőttágy, amire az asztalos sógorom csinált leesésgátlót. Levágott egy lécet, az ágy két végébe csinált egy-egy sint, és esténként ha elaludt, én felteszem neki.

Végignéztem újra a fotókat,olyan nagyon helyesek ezek a gyerkőcök! És már mindegyik levetkőzte a kisbabás arcát, igazi kisgyerekes kópés pofijúak.
Ádin én tegnap átlapoztam (hogy is nem vettem észre :roll: :oops: ) nagyon helyeske ő is :lol:
Vendég
 


Noki
Azért magadra vigyázz a nagy pakolások közepette!
Neked nem inkább pihenned kellene? :roll:

Linácska
Neked már határozottan kismama-pocakod van :lol:

Kandi
Fordítok, tanítok... :wink: (meg persze a házimunka)

Anettoo
Jó sokat híztál :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kenderike
A kor nem számít :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Hát igen én is érzem, hogy nagy a hasam. Ádival kb 5-6 hónaposan volt ekkora.

De én egyébként is hasas fajta vagyok.

Piroska: Az én anyósomék katolikusok. Van a konyhánkba egy kereszt kitéve. Anyósom egyszer-kétszer mutatta Ádinak Atya, Fiú és Szentlélek nevében Ámen. nagyon tetszett neki. (na meg anyósomnak is, hogy Ádinak tetszik). Azóta Ádám ha felnéz és meglátja a keresztet a fejéhez kap és mondja: ATYA, ATYA.

De azt hogy anya nem akarja mondani :twisted:

Kép

Kép
ádibaba
 
 


Na megjöttem....kicipekedtem magamat!

Anett***nem semmi különbség,irigy vagyok,hogy ennyit tudsz fogyni!Én Natival 13kg-ot híztam,de naponta hánytam vagy 5x még a szülés napján is....Én is kb. 25-öt híztam volna ha nem hányok...

Irdab!***Reggel kihagytalak....Neked is már látszik jócskán a babapocak!

Mimi!***Most tettem oda a sült pipi combot-krumplipürét....na és némi zöldség leveskét!Akkor apázzatok!De azé gyere!

Ágota!***Akkor Te egy okos nőci vagy!!!

Ádibaba!Hol van pocakos képed?Átsiklottam volna felette?Majd ha kibújik a tesó,tuti sokszor mondja majd Ádám ,hogy Annnyyyaaa!

iwiw-re Én is klikkeltem most!

Kenderike!***Dehogy!Hátulról nézzük és Te vagy az első...aztán Mimi -Én stb!
:wink:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Kandi:borsófőzelék lesz ma nálunk.Holnap meg ah minden igaz a nagymamámhoz megyünk ebédre.Igy nem kell főznöm :)

Anett:jó sokat hiztál,de nagyon ügyesen leadtad :) gratu hozzá.
Én csak 4 kilót hiztam Márkkal a szülés után kb ennyi jött le rólam, nem több.

Ágy:mi az rs-ben vettünk Márknak leesésgátlós gyerekágyat.Ő már első éjszaka benne aludt.Igaz előőte 2 hónapig köztünk aludt mire rájöttünk,hogy az a baja,hogy nem tud kimászni.

Lina:sazépen látszik már a pocakod. Lili hogy van?
Vendég
 


Ádibaba,
ez aranyos, atya, atya. Lesz ebből még hamarosan apa is. Nekem olyan fura, nekem Lili ennyi idősen már szépen mondatokban beszélt. Szinte nem is volt átmenet, csak úgy tudott beszélni. Ja, és tökéletes kiejtéssel. 21 hónapos volt, mikor oviba mentünk, mondta is az óvónéni, hogy ilyet még nem látott, hogy tökéletesen mond minden betűt, és most borítékolja, hogy logopédusra nem lesz szükségünk :lol:

A lányom ma enyhén véleményt nyilvánított az ebédről. Közölte, hogy a hús nem ízlik a levesben. Mondtam, hogy ok, akkor csak a tésztát meg a borsót egye (amúgy zacskós volt, de nem így készültem, hogy itthon kell kajálni), na evett még két kanállal, és alul-fölül jött ki belőle. Persze takarítás közben öklendeztem ezerrel, kis drága meg közölte, hogy inkább ne hányjak, mert akkor jön a szuri, és megcsíp :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska: Az apát már mondja néha, papát mond mindenkire, mama meg csak utánzásra.
Nekem olyan rossz volt hogy ilyen későn kezdtett el beszélni (persze mihez képest). Én a keresztfiamhoz hasonlítottam aki ilyenkor már mondókázott.
De nem lehetnek mindenben egyformák.
Most már megnyugodtam mert egyre több mindent mond.

Nálatok már olyan korán lehet oviba vinni. Az ovit 3 évesen kezdik? De akkor kétszer járja a kiscsoportot?

Kép

Kép
ádibaba
 
 


Kellemes napot!

Végre, nem olyan sok a termés, el lehet olvasni fél óra alatt :D :D

Irdab: mi van a lábaddal? mitől volt dagadt, kiderült? az új uhon nem fényképeztél?

Beusmimi: szörnyű, hogy még rosszul vagy... de mostmár tényleg lassan itt az ideje, hogy kinőljed... a lányodnál is így volt, 3 éve?

és akinek lánya van: nem gondoltam, hogy ők is tudnak ilyen huncutságokat produkálni :)

szia Kenderike! 3 kislány után mit remélsz most? :D :wink:

Ádibaba: a kisfiad arcán tűzfolt van? vagy csak beütötte? én fiamon is van, csak az barna, anyajegyszerű. jobban vigyázol rá nyáron?

Anetto: irok privit, hogy betegyél a táblába, jó? egyébként nálunk a fiútesó a nyerő, megkérdeztem a nagyot, hogy milye van a babának anya hasában, erre ő mondta, hogy "kukaca", remélem nem tévedett :D a kiságyhoz: nálunk 2 éves kora óta alszik benne, mert addig próbálkoztunk a macis átalakításával, de már bánom, hogy rácsos ágy után nem rögtön kerül bele, mert szerintem szuper kényelmes, tágas és könnyen tud belőle kiszállni

van még vki, akinek rossz a hemoglobinja?
mert nekem vastablettát kell már szednem... előző terhességkor 2 féle tabletta+vasinjekció is volt már középidőben, mert annyira gyenge volt az eredményem - 120tól jó 350ig talán, nekem meg 108, 110 lett.... most egyelőre 124, de majd jövő héten afpnél kiderül, hogy a baba növésével ez is romlik-e..

Orsi
Kép
Kép
spulni
 
 


[quote="mimi12"]
írta:
mimi12Téged csesztetnek e a genetikai vizsgálattal a korod miatt?


Igen, nekem is felajánlották a hasba szúrást, nem kértem belőle. Igazából minden genetikai betegséget nem szűrnek vele, csak down kort. A nyaki redője 1,2 mm volt, ami teljesen jó eredmény. A koromon kívül igazából más előzmény nincs amiért nagyon kéne. Az AFP megcsinálják jövő héten, habár ha nem lesz tökéletes nem esek azért kétségbe ha jól tudom rengetegszer van téves riasztás miatta. Komplexre végül nem mentem el. Mert rájöttem, ha kiderül hogy down-os a baba akkor se tudnám elvetetni őt. Akkor meg minek kidobnom annyi pénzt rá. Nálunk fizetni kellet volna érte, ma blogodba láttam, hogy van ahol ingyenes, de most már késő volna csináltatni. Persze lehet ha a nyaki redő nem lett volna jó tartományba, akkor csináltattam volna további viszgálatot.

Kenderike
Kép
kenderike
 
 


[quote="spulni"]
írta:
spulniszia Kenderike! 3 kislány után mit remélsz most? :D :wink:


Szia

Hát egészséges babát, túlajdonképpen mindegy, a lányokkal már rutinom van, egy fiúnál igencsak fogalma sincs mit kell csinálni mire kell figyelni. Meg hát én lányos mamának tartom magam, túlféltem őket, egy lánynál nem olyan nagy vész, de egy fiúnál nem nyerő.
Szóval LÁNYT szeretnék, de fogalmam sincs egyenlőre ki lakik bent.

Kenderike
Kép
kenderike
 
 


Ádibaba, Milán sem beszél még. Gyönyörűen kommunikál, még az idegenek is azonnal megértik: mutogat és a saját nyelvén nyomja a sódert, de nem beszél érthetően. Én abszolút nem idegesítem magam rajta, állítólag van aki a mozgásban jár előrébb, valaki a beszédben. 3 éves korukra ugyanazt tudja már mindegyik gyerek, szépen be fogják hozni egymást.

Nálunk is sült csirke (zöldfűszeres) és krpüré van :lol:
Vendég
 


Rég láttam uh képet, senkinek sincs újabb fotója????
Vendég
 


Ádibaba,
nálunk nincs bölcsi, úgyhogy Lili egy magánoviba jár, és ott mindegy, hogy hány éves. Elvileg 2 éves kor a minimum, de hát tudod, fizetsz érte, néhány hónap nem számít. Amúgy a rendes ovival gondban lennénk, mert ok, hogy a lányom nagyon okos, beszélt 1,5 évesen, ismeri a betűket, számokat..., de nem szobatiszta, ami ugye az ovinál elvárt.

Csilla,
tudod, ez az az időszak 12-18 hét között, amikor nem kell menni UH-ra :cry: Én már alig várom a március 18-at, hogy mehessek. Amúgy holnap a gomba miatt visszamegyek a dokimhoz, azért majd szépen nézek rá, hogy Pöttyöt is kuksizzuk meg.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Hazaértem a nagy budapestről.Levették a vért a kombinálthoz.Eddig valahogy nem izgulatm,hogy ugyan milyen lesz,de most már nagyon.Egy hét múlva lesz meg az eredménye.

Anett,huuu de nagyon vékony voltál...cserélnék veled szívesen,én kb 18évesen néztem így ki :roll: :?

Sziszi,4kiló hízás az semmi :)

Linácska,mennyibe kerül nálatok a magán ovi?Mert itt nálunk magánbölcsit szerettek volna,de 60-70ezer ft lett volna egy hónapra és 2en jelentkeztek kb. Mondjuk nem tudom,hogy a feltételeket honnan teremtete volna elő az illető./jó ha privibe küldöd is/

Ádibaba,Luca sem nagyon beszél még,de azért mondd már pár szót.De a 9nappal idősebb kisbarátnője szépen beszél,de a mozgása..hát nem valami szépen jár,"későn" is kezdte..

Kép
Kép
tundi24
 
 


Noki,ja mi a konyhabútorunkra 3/4 évet vártunk :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
tundi24
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 02:16-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Tündi,
leírom ide, nem olyan horror szerencsére. Szóval ha ovis korú a gyerek, akkor kajával együtt olyan 25.000-re jön ki egy hónap, ha bölcsis korú, akkor 29.000. Ha nem megy valamiért, akkor aznap a kaját nem kell kifizetni. Ha két hetet, vagy többet hiányzik egy hónapban, akkor a következőben a teljes díjat levonják, nem csak a kaját. Így fizettek én már két hónapja 12000 körül.
Mi októberben rendeltük a kanapénkat, és ma végre megjött :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kandi
És szerény is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Linácska
Jó szövege van Lilinek :wink:

Ádibaba
A keresztfiam majd 3 évesen kezdett beszélni. Ahhoz képest Ádám abszolút nincs lemaradva.

Anettoo
Jó a táblázat!
Vendég
 


Ági,
reggel úgy keltünk, hogy jó korán felébredt apa motoszkálására, aztán mondta, hogy már nem alszik, menjünk a nappaliba. Mondtam, hogy de ugye nem azért, hogy babaTV-t nézzen. És közölte széttárt kezekkel, hogy "ugyan". Persze 10 percig bírta, aztán nézte.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Anettoo,
Engem hagytál ki :( Nálunk lesz valszeg kiskukis a csemete :lol:

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Linácska
Én is ilyen kis cserfes lánykát szeretnék :oops: :wink:
Vendég
 


Lina!
Ez tényleg nagyon baráti ár!
Itt nálunk 2saroknyira van egy magánovi saroktelek,szóval jó helyen sincs,viszont elmegy a foglalkozás.És szintén 2-3 saroknyira van egy másik,viszont az már olyan helyen,ahol a madár sem jár.Xar föld út,max véletlen találsz oda.Oda kb 4-5gyerek jár.Itt ezek mind 40feletti magánovik.Azért kicsit durvának tartom,főleg az ilyen időben elérhetetlent.

Anett!Én el felejtettem,jövő héten febr 25.-én megyek afp-re és utána elvileg rá 2hétre genetikai uh-ra.az a dátumom is már megvan,csak az én agyam is kb mind az ementáli :lol: :lol:

Csajok! A Szabi kb augusztusban kezdett beszélni.Szeptemberben már beszélt szinte mindent,most meg álmában is nyomja.
A lányomról nem is beszélve.Néha vissza sírom mikor a Fanni kisbaba volt :lol: :lol:

mimi12
 
 


sziasztok !
na, ma voltunk végre vérvételen, de harmadszorra sikerült eltalálni :evil: , úgyhogy gyönyörű lesz... borogatnom kell... :roll:
ja, és szerintem aranyerem is kialakulóban... :evil: nem tudom, mitől lehet, se szorulásom, se hasmars nem volt. Köhögtem az utóbbi időben, meg iszonyat erővel kellett néha fújni az orrom, de attól csak nem jönne ki, nem?? Asszem vennem kell valami krémet, kúpot még így a kezdetén... Nincs valakinek javaslata? a kamillateát is hallottam, lehet, hogy este kipróbálom...

Irdab :lol: :lol: Tök jó nagy a pocid már!! Tényleg, az uhuról nics fotód???? valaki már írta, de tényleg régen láttunk! Talán Rilláé volt az utolsó ---nem biztos

Tündi :lol: A kombinált eredménye egy hét?? MÁsnak megküldték sms-ben két nap múlva...Te is így kapod??
zsóék nem messzire költöznek, csak néhány kerülettel odébb Aucklandon belül... Kb 2 percnyi séta lesz az ottani Petőtől...nem semmi :wink:

Linácska :lol: :lol: A Te pocifotódon is tök jól látszik, hogy ez már félreérthetetlenül Ő
Az otthoni melót most el bírnám viselni. A suliba járás elég stresszes mostanában --nem csak az influ. miatt...

Kandi :lol: Tetszik, amit a Suttogóról írtál, jót röhögtem... Asszem hogy ezeket tényleg nem szabad receptszerűen venni, de azért biztosan van hasznos is benne.

Anettoo :lol: 8) Nem semmi, hogy mindkét képen Te vagy!!!! én is alig hittem a szememnek. De ezek szerint tök jó alkat vagy, hogy le tudod adni... Sajna, én sem tudom visszafogni magam mostanában. Pedig ha jól tudom, mostanában jön fel a java, igaz :?: :?: Eddig +3nál tartok...
Köszi a táblát!!!!!!!!!

Ja, és 2 hét múlva már mehetek terhestornára...!!juhéjj!!Persze megvárjuk az uh-t...

én ma halat sütöttem, meg krumplipürét csináltam és jó sok salátát!!!hmmm!!!

Mimi, mit főztél??? Holnapra nincs ötletem. Lehet, hgoy megint valami tésztásat kellene...még a héten nem volt.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?