Új privát üzeneted érkezett!

SziasztoK!

Bencém ma megtette első önnálló lépéseit!!!!

És még csak holnapután lesz 9 hónaposKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Na, ma Tomikám jól kifárasztott. Éjjel fél 2-ig aludt, aztán fél óránként ébredt. Végén már lekapcsoltam a kék lámpát és betakartam, hátha az a baja. De ez sem segített. Napközben se tudtam vele semmit kezdeni. Nem volt hajlandó fél óránál többet aludni. Egyfolytában csak a cicit akarta volna. Végre kb. fél 6-kor elaludt a kezemben, de csak egy óra múlva mertem letenni. Azóta alszik. Pedig még lámpázni kéne, de most az a lényeg, hogy végre elaludt. Nem tudom, mikor lesz ma fürdés, de mindegy. Szóval kipurcantam. Ilyen még nem nagyon volt, hogy ennyire ne akarjon aludni. (Bár ez megnyugtató, mert nem lehet mondani, hogy aluszékony.) Holnap megyünk doktornénihez (bár ha ilyen idő lesz, nem biztos, hogy elindulunk). Remélem, ő is úgy látja, hogy javult a sárgasága.

Norcsi! Nóri!
Szerintem nekem is jó lenne az Avent (a klinikán volt, ott láttam), mert a többi kézivel az a bajom, hogy 3 kéz kellene hozzá (egy tartani, egy pumpálni és egy masszírozni). Csak kissé sokallom az árát. De ha muszáj lesz fejnem valamiért, vagy megpróbálom kézzel, vagy kénytelen leszek venni egy Aventet. (Már sajnálom, hogy a klinikán nem próbáltam ki.) Még mindig olcsóbb valamivel, mint az eletromos Medela.

Enikő!
Boldog szülinapot Boginak! A mailt megkaptam, majd válaszolok.

Angi!
Majdcsak elmúlik a rosszulléted!

Jó estét mindenkinek! Ma végre szeretnék kicsit többet aludni.

PTünde
ptünde
 
 


Angi! Hidd el hogy több védénönek, gyerekorvosnak is szoltam.

Ildianyu! Mindjárt nézem a levelet, köszi.

Tünde! Orsi se aludt ma, folyton cicire akart menni, aztán ott elaludt de ha letettem max. 10 perc és megint ébren volt. Gigi is hasonlot irt.
Lehet megint front?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 

 
 

Sziasztok!

Hogy ma milyen elkeserítő idő volt! Hihetetlen! A pici meg is érezte, mert egész éjjel nem hagyott aludni! Bár a kecskeméti 3D-n azt mondta a doki, hogy kislány, de az éjjel elkezdtem gyanakodni, hisz ilyen focimeccset nem csinálhat egy lány!!!
Egyébként azt furcsállom, hogy nekem is mindenki azt mondta, ha hányingerem van vagy hányok, akkor kislány. Ehhez képest egyáltalán nem voltam rosszul. Szerencsére! Most is csak az zavar, hogy kezdek útban lenni saját magamnak! Meghát a ruhatáram! Az valami katasztrófa! Na, de lesz ez még így se! Egyébként meg nagyon élvezem a kismamaságot!

Enikő! A Tisza Lajos Szakközépben tanítottam, de egy kismama helyén voltam, úgyhogy oda nem tudok majd visszamenni. Pedig jó volt. Olyan viszonylag nyugis. Mármint a kollegák részéről. A gyerekek? Az más tészta! Egyébként 25 éves vagyok és 27 hetes kismama az első babámmal. És éppen költözőfélben az albérletből.
Boldog szülinapot Boginak!

Zsófi! Gratulálok! Nagyon ügyes a kisfiad!

Ági! Örülök, hogy idetaláltam, de nem volt egyszerű, mert azt nem tudtam, hogy melyik topicban vagy! Majd írok emilt, vannak új fejlemények!

Angi! Valóban nem fair a főbérlőnk, de sose volt az! Egyetlen szerencséje, hogy imádtuk a lakását, különben már rég eljöttünk volna! Bár van, aki azt mondja, hogy nála sokkal rosszabbak is vannak! Egyébként a Vadaspark lakóparkban épül a lakásunk, de már nagyon várjuk! Még csak az alapozás van kész, úgyhogy van még mit csinálni rajta.

Mára elköszönök, mert nagyon fáradt vagyok! Mindenkinek szép álmokat!

Sziasztok!
marcsababa
 
 


Mariann, köszi, és üdv ittKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


P Tündi!

Hidd el az AVENT megéri az árát, ha csak azt számolod, hogy nem kell tápszerre költened már 3hónap alatt behozza az árát.
Sajnos én nem tudom odaadni mert az enyémet megvette egy ismerősöm. Próbálj kölcsön kérni egyet, hogy ki tudd próbálni.
Megveheted használtan is, fertőtlenítő kérdése az egész. Ebben az esetben figyelj oda, hogy meglegyenek az alkatrészei.
Ha bármiben tudok segíteni írj megküldöm az emilem.

Norcsi
norcsisze
 
 


Mariann! Nekem egyáltalán nem is volt hányingerem mégis kislány lett.

ma hajnalban megszületett hugom kislánya, Réka 4160g 52cm. Gyorsan kibujt, tesommal azon nettünk hogy jo kis kövér baba, Orsi tegnap este volt 3930g és kb. 60cm lehet.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Zsófi! Nem semmi a kisfiad! Állítólag anyukám is 9 hósan kezdett jári, de sztem az ilyen elég ritka. Két nagyobbik fiam 10 hósan kezdett járni önállóan, Benedek nem tudom, követi-e példájukat. Ő kicsit lassabbnak tűnik.Szóval gratula nektek.

Angi, Mariann! Persze én is ismerek lányos anyukát, akinek alig volt émelygése. Nem tudom mért tartják így, lehet nincs semmi igazság benne. (Csinálhatnánk egy topic tesztet, kinek hogy volt. Hátha le tudunk szűrni belőle valamit, vagy semmit...)
Kármen! Úgy látszik, a tápszerügynökök jól dolgoznak...
Mariann! Egy időben mi is gondolkoztunk a Vadaspark lakóparkon, aztán ejtettük. Igazából nekünk építeni kellene, már megvan a m. drága tervünk és a telek is, csak nem Szegeden van és hát a bejárás...szóval elbizonytalanodtunk.De azért az lenne az igazi.
Legyetek jók!
Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Kármen! Gratula a hugodnak! Szép a neve is, nem csak a súlya!Kép
Apropó, ma Gabiciért izgulhatunk, ma lesz a nagy napKépSzorítunk!

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


MAriann!

Nekem is úgy néz ki, hogy lányom lesz, mégse volt egyáltalán hányingerem, sőt a kívánós időszak is egy hétig tartott, nem tovább.
Miért nem próbáltad ki itt Szegeden a 3D-t?
VAgy annyival jobbak Kecskeméten?
Mi itt voltunk és meg voltunk elégedve. 2 hét múlva megyünk újra.
Puszi: Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Mucska!

Volt egy hetem a savanyú uborkával, aztán 2-3 hét a szendvicstúróval! Ezen kívül nem kívántam rá semmire!
Azért nem próbáltam meg a szegedi 3D-t, mert amikor először akartam menni, akkor 1 hónapra előre tudtak csak időpontot adni, Kecskeméten viszont már a köv. héten fogadtak. A másik, ami miatt oda mentünk, mert több kismamától is hallottam, hogy a szegedi csak a show kedvéért van (állítólag, de mondom, én ki se próbáltam), viszont Kecskeméten rendesen megnézték a babát, minden porcikáját megvizsgálták apróra és még kontrollra is visszahívtak. Mindkét alkalommal fél órás volt a vizsgálat, szóval tényleg minden létező dolgot megvizsgált a doki a babán. A kontrollért már nem kellett fizetni. A védőnő is őket javasolta, mert szakmailag sokkal jobban értenek hozzá és nagy százalékban kiszürik a fejlődési rendellenességeket. Ez miatt én nagyon paráztam, mert volt egy derék röntgenem még az elején, nem tudtam a terhességről. Szóval az első 3 hónapban nem is mondtuk el senkinek, mert a doki azt mondta, hogy kétesélyes a baba túlélése. Nagyon féltem, hogy elveszítem! Addig minden héten UH, aztán genetikai tanácsadás, és így kerültünk Kecskemétre! Nem a felvétel volt a lényeg, hanem, hogy időben mondják meg, ha a babának valami baja van! Május 5-én megyek újra. Szóval személyes tapasztalatom nincs a szegediről, így nem is akarom összehasonlítani a kecskemétivel, de én az utóbbival nagyon meg vagyok elégedve.
Pusz: Mariann
marcsababa
 
 


Karmen! Igen, mint tudjuk, anyatejet felírni nem üzlet senkinekKép((. Sajnálom, de remélem, hogy találsz anyukát.

MAriann! Ezek népi hidelmek. Mint a csúcsos has-fiúgyerek. Ha megütöd magad, szőke tincs lesz a gyerek hajában. ROsszullét-gyerek neme (amit amúgy mind2 összefüggésben lehet hallani:D). Nővéremnek 2lánya, és útban egy fia van, mindháromszor hányt, és csúcsos pocija volt/van. A lepény elhelezkedésén, magasságon, alkaton múlik.
MI is oda szeretnénk majd költözni, ki is néztünk egy lakást, de az idén mégsem megyünkKép. 2szer kellene költözni, és egy 1évessel, meg egy újszülöttel elég gáz. MEg intézni a dolgokat is. MAjd kérdezhetlek dolgokról? Amúgy gratula hozzáKép

KArmen! Jujj, sok boldogságot a TestvéredéknekKép. TÉnyleg jó nagy baba lett!

Zsófi! Gratula a nagyegénynek! NAgyon ügyesKép

Jujj, ez Gabici napja! KEresztben az összes ujjunkKép
.:ANGI:.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Erika!

Nekünk is voltak más terveink, de ahogy kiderült, hogy jön a baba, gyorsan lépni kellett, mert nem akartunk vele albérletben maradni! Jelenleg Szegeden itt lehet legolcsóbban új lakáshoz jutni(legalábbis az általunk végignézett lehetőségek közül). A férjemnek meg egy pici protekciója is van a kivitelezésnél, úgyhogy remélem, mindent rendesen meg fognak csinálni! Addig meg majd leszünk valahol! De a tuti az a magánház lenne, igazad van! Hát, talán majd egyszer!

Karmen! Gratulálok a hugodnak!

Gabiciért drukkolunk!

Sziasztok!
marcsababa
 
 


Sziasztok!

Gabici, nagyon szoritunk! Talan mar meg is van a babo? Kép

Mucska, nem tennel fel 3d-s kepet?

Karmen, mi is gratulalunk a Tesodnak. Kép

Agi
agi77
 
 


Mi valszeg nem megyünk majd 3D UHra. A mozi kedvéért felesleges, (mi már láttunk éretlen újszülöttet enélkül is) meg nem is tetszenek a 3Ds felvételek. Másrészt az orvosom elég jó UHdiagnoszta hírében áll, nem hiszem, hogy nagy hibát követünk el, ha megtartjuk azt a 10ezer pénzt. VAgy igen?
PErsze, ha először lennék terhes, tuti elmennénk 2szer isKép. De másodjára annyira más minden, legalábbis nekem. Néha azt veszem észre, hogy alig figyelek oda a pocakomban lakóraKép. Remélem mihamarabb figyelmeztet vmi kis mcorgással az ittlétreKép

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Mariann! Mi konkrétan mikor megláttuk az árakat, dobtunk egy hátast. Amennyiért ezt el tudjuk adni, ott vehetünk egy nagyobbat! Szóval jó fogás nagyon. A kivitelezés miatt ne aggódj, mit ittlakunk a Francihögyön, és nálunk nincsenek gondok. TÉli átadásnál figyelni kell a szellőztetésre, hogy ne penészedjen be. NApi 2szer legalább kell szellőztetni. De, ha babával otthon leszel, ennyit úgyis szellőztetsz.
Persze ezek csak a mi tapasztalataink...

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Angi, mi voltunk 3D-n, de nem is a kep lett a legnagyobb elmeny, hanem az, h. megtudtuk, h. elmult a baba baja, es hogy befordult vegre. Es persze a videofelvetel, amin rajta van a szivverese. A dokink meg tenyleg nagyon jo ultrahangos, mi sem azert mentunk mashova, mert nem biztunk benne.

Agi
agi77
 
 


Ági! Milyen baja? Nem is mondtad, hogy KRistóffal volt vmi...

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Angi!

Másodjára már én sem rohannék, de ez valószínű, hogy az első és utolsó terhességem is a körülmények miatt. Már ennek is örülök, hogy sikerült egyáltalán. A férjem meg csak ilyenkor látja a lányát és ő ragaszkodik hozzá. Én meg semmiből nem akarom kirekszteni, örülök, hogy érdekli.
Ráadásul nem csak a látvány miatt mentünk, hanem volt kétesélyes dolog is, amiről szerettünk volna megbizonyosodni, hogy rendben van e. Ez a második lesz a luxus, de nem bánom. Szerencsére nem a számtól veszem el a falatot.

Ági!

Rakok fel. Ez 20 héten készült. Azért megyünk most a 30. héten, mert mondta a doki, hogy addig érdemes, útána már nem tudnak oylan jó képet csinálni, mert kevesebb a magzatvíz.
Kép

Üdv mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Mariann, a szelloztetest mi is csak javasolni tudjuk. Ugye lattad a dolgozonkat? Majd gondolj mindig erre. Kép

Agi
agi77
 
 


Angi, dehogynem mondtam. Tudod, ciszta volt az agyaban. Persze ez eleg ilyesztoen hangzik, de artalamatlan. (csak az Edwards szindroma egyik jele is ez, de ezt konnyu kizarni)

Mucska, nagyon jo kep! Kép (Es a baba is.Kép Hogy fogjak hivni?) Mi a 28. heten voltunk, de takarta magat a gyerek kezzel-labbal.

Agi
agi77
 
 


Mariann!

Velünk itt is rendesek voltak. Pénteken jelentkeztem be és hétfőre már kaptam is időpontot. Gondolom attól is függ, hogy ki nézi. Mi a végén olyan részletes információkat kaptunk a lányról, hogy meg voltam lepődve. Mi is azért mentünk, mert a szívénél volt folyadék, legyintettek délelőtt, hogy nem számít. De azért én egyáltalán nem voltam nyugodt. A 3 D-n pedig mindent elmagyaráztak, azt is, amit délelőtt illett volna, hogy ne bőgjek egész nap feleslegesen.

Ági!
Annának fogják hívni. Nekünk is van olyan kép, ahol a fülét vakarja. Kép
Kíváncsi leszek a következőre, mert ezen tiszta anyja a gyerek. SzegényKép


Puszi MIndenkinek. Megyek vásárolni.
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Mucska! Értelek! Most mi nem állunk túl jól, ha megengedhetnénk, naná, hogy elmennénkKép. Jó képek!

Ági! PErsze, már emlékszem, bocsi, csak el is odáztam, mert sok gyerek agyában van teljesen ártalmatlan ciszta. Virágnak is.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Mucska, nagyon szep nev az Anna, es biztosan o maga is szep lesz. Kép (illetve mar most is szep) Kép

Mariann, a Ti babatokat is igy fogjak hivni ugye?

Mi is lepunk lassan a piacra, csak ebredne mar fel a legeny. Ilyenkor bezzeg bir aludni. Kép

Agi
agi77
 
 


Angi! Az ember (leg én) gyakran azon aggódik a második babával, hogy fogja-e annyira szeretni a köv. babát is, mint az elsőt. Lesz-e annyi ideje, energiája rá is. De ezek mind megoldódnak, és a szeretet is eléri azt a szintet, csak lehet, hogy több idő kell neki. Az elsők ált. készen kapják, a többiek meg segítenek kivívni maguknak a szeretetünket. A szopi is sokat segít.A sokadikak ált. jól eljátszanak már magukban is, önállóbbak, mint az elsők. De a nővéred tudna erről mesélni biztos..
Én sem akartam menni 3D-re, úgy éreztem, hogy minden rendben van vele. Meg persze a pénzt is tudtam hova rakni...
Szerintem az idősek bölcsességét, élettapasztalatát igen is meg kell fontolni, azokban is lehet igazság. A jelenlegi tudomány is még nagyon hiányos ismeretekkel rendelkezik sokmindenről, az önbizalma ahhoz képest igen nagy...

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Angi,Mariann,Ági,Erika! köszi a hugom nevében is. A családnak amugy nem tetszik ez a név, de az ö döntésük.

Angi! Minket is gyözködtek többen is hogy menjünk 3D-re de mi megbiztunk Sáriban hogy az UH biztosan látja ha baj lenne. Meg direkt vállaltuk a genetikai vizsgálatot is ott is minden jo volt, akkor ugy gondoltuk minek fizessünk azért annyi pénzt.

Gabiciröl van már hir?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Most irta valaki, igaz ez? Mármint hogy anyatejet csak annak fizet a tb akinek a gyermeke koraszülött v. beteg. Ha egészséges a baba csak nincs anyukának elég teje akkor nem fizetik ki.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


KArmen! NEm igaz! HA a gyerekorvos felírja, 8 hós koráig felírHATja, akkor mehet a dolog. Adó anyuka is 8HÓS korig adhatja el a tejet. NApi 8dl a maximum.
Az én szomszédasszonyom hozza a tejet egy másik házból, (Ági barátnőjétől), és a kisfiú most 5hónapos lesz, a másik huhh, Ő elmúlt már 8hósa, kkor lehet, hogy 1éves korig adhat el, nem tudom. BocsiKép
Ők mindketten Dr. ENdrődi Mártához járnak, felírja a mai napig!!!
NEkünk is felírták 8hós korig, de ez természetes, mi korák voltunk.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Gabiciékról van hír, de majd Zoli fogja beírni a jó híreket. Kép

Tünde!
Akkor a mi éjszakánk még szuper volt a tiédhez képest, Léna 2-3 óránként ébredt és szerencsére szopi után durmolt tovább, sőt délelőtt is szépen aludt. Most dillémázok rajta, hogy kimenjünk-e ilyen időben, de ha nincs séta sokkal rosszabbul tellik a napunk. Egyébként azt figyeltem meg, hogy a szél nem tesz jót babácskánk alvásának.

Nóri
norcee
 
 


Sziasztok Lányok!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy ma reggel 8.48-kor császármetszéssel megszületett a kisfiunk.
Edvárd 3030 gramm és 54 centi. Az anyukájával együtt mindketten egészségesek.

Zoli (az apuka)

Kép
gabici
 
 


Sziasztok!

Karmen!
Minden jót a húgodéknak!

Ma voltunk az orvosnál (végülis a férjem vitt el bennünket kocsival). Drnéni szerint is csökkent a sárgaság, abba lehet hagyni a lámpázást. Nagyon bízom benne, hogy most már jobban fog aludni. Amióta hazaértünk az orvostól (kb.11-kor) csak egyszer rövid időre ébredt föl, azóta alszik!!!
Ja, van végra jó szoptatós fotelom. A Metróban akciós a Relax-fotal, végre sikerült venni. Nem volt egyszerű, mert állítólag ma kaptak csak (kb.egy hete megy az akció).A férjem a héten annyit hívta az isztályvezetőt, hogy ma már ő telefonált rá, hogy van szék. Mivel Tomika aéudt, össze is szereltem. Nagyon szép. Majd lefotózzuk, és fölrakom az albumba. Amúgy napközben általában a hálószobában az ágyon szoktam szoptatni, éjjel meg a gyerekszobában. De most biztos kipróbáljuk a széket.
Most megyek, mert fölébredt!

Üdv, PTünde
ptünde
 
 


Gabici, Zoli, Edvárd! GratulálokKép mindhármótoknakKép)). GYönyörű kisfiú!
Sok tejet, jó egészséget kívánunk!
.:ANGI:.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Karmen!
Ha lesz időd, kérlek számold már össze, hogy az idei évben milyen a mi kis topikunk statisztikája a császárok és hüvelyi szülések tekintetében, mert nekem gyanús, hogy 50-50%, ami azért elég durva, persze tudom, hogy nem reprezentatív a minta!

Nóri
norcee
 
 


Ha nen csak az idei évet nézzük, akkor elég reprezentatív leszKép
Én is gyanítom, h elszomorítóKép

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Gabici és Edvárd apuka, gratula ehhez a szép babóhoz!!!Kép

Tünde, jó szoptatást az új fotelban!

Nóri, Angi: Állítólag a világ nyugati felén ennél is elszomorítóbb ez a statisztika.Kép

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Gabici, gratulalunk az edes babahoz! Kép Nagyon sok boldogsagot kivanunk!Kép

Angi, jol tudod, Viki most volt 8 honapos.

Mar nekem is reg feltunt, hogy milyen sok itt a csaszaros. De itthon azert meg az orvosok dontenek a csaszar mellett, mig nyugaton inkabb az anyukak akarjak. Volt egy erdekes cikk a Newsweek-ben errol. Braziliaban peldaul eleg draga a csaszar (meg gondolom mashol is), de akinek van penze, az kifizeti, akinek meg nincs, azt akkor sem csaszarozzak meg, ha muszaj lenne.

Agi
agi77
 
 


Sziasztok

Kicsit le vagyok maradva! Kép

Először is gratulálni szeretnék az új babókhoz

Gabi3, Gabici
Gratulálok és Nagyon sok boldogságot kívánok a csöpségekhez.

Karmen
Tesódnak is gratula.

Zsófi
Nagyon ügyi Bence.

Mariann
Üdv.közöttünk. Kép

Szilvi
szedem
 
 


Sziasztok,
túl vagyunk a mandulaműtéten, nagyon jól viselte Gáborka, és nem tudom ennek tulajdoníthatom-e, de mióta hazajöttünk állandóan beszél, és ezt értsétek szó szerint. Nagyon édi, mindenhez van hozzáfűzni valója, megállapít, kérdez...


Tünde,
a Lengyel utcai használt bababoltban láttam 5000,-ért elektromos Medela mellszívót, és egész jó állapotban volt. Egyébként nem biztos, hogy bármilyen fejőgéppel ki tudod váltani a tejleadóreflexet, de erről már írtam korábban neked, most nem írnám le még1x.

Zsófi,
végül, hogy döntött a dokinéni? Ugye, milyen aranyosak a gyklinikán. Én teljesen el vagyok ájulva!

most mennem kell, kész vannak a fiúk a fürdéssel:
Ágci

Kép
Ágci
 
 


Tünde! Örülölök hogy Tominak már nem kell a fény!

Gabici! Gratulálok a babához!!

Nóri! Szerintem is kb. a fele császár lehet, holnap remélem össze tudom számolni.

Ágci! Akkor Gáborkát remélhetöleg nem viselte meg nagyon. Orrmandula és torok is?

Szilvi, Tünde! Köszi.


Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Gabici! Gratula Edvárd születéséhez, minden jót nektek.

Enikő! Boldog szülinapot Boginak.

Mariann! Üdv közöttünk.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Ágci!

DokibácsiKép

Kaptunk egy csomó gyógyszert, azt kell szedni, és műtét egy ideig elhalasztva...

Köszönjük a gratulákat!!!


Nagy nagy gratula a legújabb babának, és anyukájának!!!

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Gabici!
Gratulálok Nektek, és jó egészséget az egész családnak!

Ja, a rosszulléthez annyit, hogy én a 6.héttől a 12. hétig nagyon rosszul voltam, és fiam van. (Ja, és kerek volt a hasam,nem csúcsos.)

Ágci!
Nem is a szopi helyett akarok én fejni, szerenvcsére Tomi továbbra is jól szopik ,és az az igazság, hogy nagyon jól megvagyok így fejés nélkül is, csak nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy szükség esetén tudok fejni valamivel. Köszi az infót.

Jó éjszakát, megyek aludni, amíg Tomi is alszik.
PTünde
ptünde
 
 


Karmen,
csak orrmandula.

Zsófi,
akkor vmit félreértettem. Nem dokinénire vártatok a gyklinikán mikor összefutottunk? Végülis mindegy. Remélem nálatok is megoldódik hamarosan a betegeskedés.

Tünde,
egy szóval sem mondtam, gondoltam, hogy szopi helyett akarsz fejni.

Melinda,
megkaptam az leveledet,KépKépKép
Kellemes hétvégét mindenkinek:
Ági

Kép
Ágci
 
 


Sziasztok!

Gabicinak, Edvárdnak és a papának is nagy-nagy gratula! Sok boldogságot, egészséget, na és tejcsikét a fejlődéshez.

Mostmár tényleg én vagyok a következő, remélem minden renben lesz. A pocakom már lejjebb van, éppen olyan lett, mintha egy labda lenne benne. Nekem kerek a pocim és állítólag fiam lesz.

Sz.Emese

Kép

Kép
easabo
Szeged
 
 


Babamama, Lucanak nagyon boldog szulinapot kivanunk! Kép Hogy unnepeltek?

Agi es Kristof
agi77
 
 


Sziasztok

Köszi az szuris infókat, szerencsére Virágot nem viselte meg.

Gabici, gratulálok a kisfiadhoz Kép. Sok boldogságot hozzá.

Zsófi, Bence nagyon ügyi már, hogy elindult. Kép

Nóri, mi Vigantolt és K vitamint szedünk.

Tünde, ügyesen "lerendeztétek" otthon a sárgaságot. Kép

Kellemes gömbölyödést és jó babázást.

Gigi
gigi1
 
 


Sziasztok!

Gabici!
Gratulálok Nektek! Jó egészséget az egész családnak!!

Látom, nem nagy a forgalom. Én is csak benéztem. Tomika tegnap volt egy hónapos. Ennek örömére tegnap meg ma alig aludt. Látszik rajta, hogy nagyon álmos, de nem bír elaludni. Mindig csak a cicit akarná. Persze nem éhes ilyenkor, csak úgy gondolja, ez vigasztalja meg. Ha elalszik, és megpróbálom letenni, rögtön fölébred. Szombaton még a séta sem segített. Elaludt a babakocsiban, aztán egyszer csak fölébredt, és nem volt hajlandó újra elaludni. De pl. két napja meg egész nap aludt, csak enni ébredt föl.Szóval kissé lefárasztja a családot ez a csöppség. De azért nagyon aranyos, egyre okosabb és szebb.
Én meg egyszer majdcsak kialszom magam. Most kb. 7-fél 8 körül aludt el, úgyhogy én is lassan megyek aludni.
Mindenkinek jó éjszakát!
PTünde
ptünde
 
 


Tünde!Most csak röviden, mert nem nagyon érek rá. Nem kell ,hogy cicire tegyed ha nem éhes,ha csak vigaszt szeretne, keress más módot a vigasztalásra(babusgatás, éneklés stb), nem kell az evést és a vigaszt összekapcsolni! Majd később még visszatérek rá.
Mindenkinek szép napot!
Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Sziasztok!
Ági + Kristóf, köszönjük a jókívánságokat, nagyon nagy buli volt. Nálunk mindenki kos a családban, így most 3 születésnapot és 4 névnapot ünnepeltünk egyszerre. Volt 2 torta + nagy család + családi ebéd. Én főztem, ami nagy szó, mert 4-5 embernek még csak-csak megy, de 14-nek... (attól féltem egy kicsit), de jól sikerült az is, hála istennek.

Küldök egy képecskét az én 1 éves nagylányomról mindenkinek, aki gondolt rá, külön megemlíteném Lottit, Gábort és Melindát (akinél szemfülesebb csajszit még nem ismertem:-))) Nagyon jól választottál szakmát, biztos vagyok benne, hogy nagy sikereid lesznek, mert kiváló megfigyelő vagy!!:-))
Majd küldök neked emilt.
Pusz nektek.

Babamama
Kép
babamama
 
 


Erika, engem is erdekelne, hogy mivel lehetett volna megvigasztalni a gyereket. Nalunk ugyanis semmi nem jott be, csak a szopi, meg a setat is utalta. Viszont a hordozoban nagyon szeret lenni. Mondhatom ez volt nekunk a megvaltas.

Tunde, kiprobaltatok mar?

Agi
agi77
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?