Sziasztok!
Jól lemaradtam, bocsi,h nem jeleztem...de élek!
(csak zanzásítva írok, mert elfelejtettem kinek mit akartam írni..
lassan odáig jutok,h előveszek egy papírt és nevenként jegyzetelek.....
)
Teljes kivagyok (fizikailag): események:
-Lacinak 2 hete kiújult a lumbágója, nem nagyon tud mozogni,
-Anyu elkapta a hányásos-hasmenősös vírust, tehát mellé most 24órás betegápolás kell, néha szegény nem jut el a wcig, úgyhogy takarítás, plusz napjában többször domestos támadást intézek minden ellen, amihez hozzáér. wc takarításban már profi vagyok.
- Emmával megkaptuk az oltást, jól belázsoott 2 napig csak az én karomba nem ordított.
És persze emellett vásárlás-posta-bank-gyógyszertár-mindennemű házimunka rámhárul.
(-Én még (kopp-kopp) nem kaptam el semmit,tartom a frontot. csak enni felejtek el. (ma most eszek először, miközbe írom a levelet.
figyelmetekbe ajánlom a levél írásának időpontját
)-
Eredmény: fáradt és ebből kifolyólag idegbeteg vagyok, bűzlök a domestostól és már 4.napja nem sikerül eljutnom a hajmosásig.
Közben Vaterázok 1000-rel, próbálom megszerezni valahonnan az idei biosz érettségi tételeket, mert ősszel jó lenne nekiugrani, csinálom a cég előkönyvelését, és kitaláltam, hogy saját készítésű cuccost fogok eladni a Vaterán. (Hogy erre mikor lesz időm, azt nem tudom)
Jelentkeztem anyuval a Széfbe (mindig mondta a tv elött: "Ó,bezzeg én ezt tudtam volna!"), legnagyobb meghökkenésemre vissza is hívtak,hogy "hát akkor majd be kéne fáradnunk egy próbajátékra".
Hogy mikor, arról majd értesítenek. Akkor jó bulinak tűnt, most úgy vagyok vele,hogy semmi kedvem leégni egy egész ország elött. De ami nem öl meg, az erősebbé tesz..
Emmus 3és fél hós adatok: 5490gr, és 59cm. Doki: "jaj,de hízik ez a gyerek..sok tápszert adok neki?"
Majdnem megkérdeztem,hogyan szolgál kedves édesanyja egészsége.
Hozzánkszegődött egy kóborcica. nem nagyon örülök neki. sztem férges meg bolhás, úgyhogy mindenki legnagyobb bánatára (jajDiánahogylehetszilyenszívtelen) nem aludhat benn. A teraszon csináltam neki vackot hungarocellból.
Bocsi,de ezeket most nagyon jó volt kiírni....
Lyányomat semmi nem "hatja meg",vagy csak max 15-20mp-ig, a az én kezem tanulmányozása és rágcsálása a legjobb szerinte. A Chiccos csörgő, minden játék kész pénzkidobás. Ami még bejön: színes cukorkacsomagolás, legjobb,ha zizgős papírból van.
Nem mindig nyúl a dolgokért, inkább elméllyültem tanulmányozza. Ha mégis nyúl, két tenyerével összefogja, és a szájába gyömöszöli, aztán kiköpi és elhajítja. Ezzel részéről letudta a dolgot.Fordulni nem, felülni(csak próbál) annál inkább akar. A fél hátát már sikerül neki felemelni, persze közbe emelkednek a lábacskái is.
Olyan hasizma lesz mint a Béres Alexadrának...
XD
Anyós téma: se apósom, se anyósom, de anyám mindkettőt kiteszi simán néha. Azért szörnyű olvasni,hogy milyen emberek vannak. Aida, megmondom őszintén nem tudom hogy birod, nekem már az olvasássától forrt a vérem.
De a többieket olvasva se semmi, ki-min ment már keresztül.....
Jó kis példaképek...
de majd tudni ogjuk, mi ilyenek ne legyünk...
anyatanya: regisztráltam. majd 1x eljutok oda is.
minnyán összesek, de még mindig nem végztem mára...
Megyek vasalni.
Puszi