sziasztok lányok!
hű de sok minden történt!!
GABI!
Biztos jók lesznek az eredményeid,pláne ha sose volt gondod a cukorral.mondom én,akire a férje azt mondja,hogy aggódóbajnok.én az első vizsgálatnál nagyon izgultam,hogy minden oké-e a bébikezdeménnyel,és azt hittem ez csak elsőre van igy,de már látom hogy inkább minden nap berohannék a dokihoz,hogy megnézzen,rendben vagyunk-e.magyarán az ember lánya végig aggódik.de azért TE NE AGGÓDJ!!!
biztos édik lehettek a babák!
NÓCIKA!!
hát nem irigyellek az anyagi dolgok miatt,remélem sikerül megoldanotok úgy ,hogy ne készüljetek ki idegileg.ez azért tényleg sok pénz,de nem éri meg akárhány millió is,hogy valami gáz legyen veled,vagy a babóddal.vigyázz magatokra!
BOGANNA!!
igen,nekem is ismerős volt a neved.tök jó,hogy megint "összeszaladtunk"!azért nem irtam oda,mert ott mire hazaértem a melóból,mindig elvesztettem a fonalat,nem tudtam ki kivel van.
köszi a kérdésed,nincs semmi baj,csak idén töltöm a 35-öt,és a doki mondta,hogy gondolkozzak el,hogy szertném-e a magzatvizvétteles genetikai vizsg.-ot,és erről érdeklődtem,hogy kinek volt,vagy lesz.
az az igazság,hogy kicsit félek tőle,de attól is ha beteg gyerkőcünk születne,bár ilyesmire nem is gondolok.szóval,csak vacilálok,hogy mi legyen.
most nézem,hogy a kisfiadnak Levente a neve?mi is azt választottuk,ha fiúcska lesz.nagyon szép.hogyhogy csak márc.végére kaptál időpontot?a sulyokhoz mész magánba?
pihenjetek sokat a hétvégén.
sziasztok,mindenki vigyázzon magára,és babára egyaránt

B.B.