Új privát üzeneted érkezett!

Na megjöttem kis csuszással, de itt vok! Elmentem a kisboltba azaz mentünk, vettem sok-sok finomságot! Vettem négercsókót epreset! És tudjátok mit?? Ez eléggé hasonlit a régihez! Mondjuk a külső csokiréteg nem annyira, de azért asszem nem kell majd tologassam max a hasamba! :lol: :lol: :lol:
Voltam apuéknál ebédelni azaz reggelizni! Most már csak föznöm kell!

Brid! Nyugodtan menjél csak takit takaritani!

Csucsu! Persze, hogy nem egyedül megyek!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kati! Nagyon boldog névnapot Lilla babának! És sok puszit neki!!!!

Melaszka! Csak nem fel is ébredt a kis Marci baba??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Enyim a laptetűűű!! Szivesen átadom! Nekem most nem kell! Valahogy kihagyom!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Vgyok...teki tiszta en meg eszem 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Noci
Enyem a lap alja lett en mostmar csak arra megyek 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Helyes! Nekem meg mindegy, hogy let vagy fönt!
Most is épp a kis kiruccihoz nézegetek szálláshelyeket, és apácskának Cserkeszölös tetszik a legjobban! Oda is fogok ajánlatot kérni azt majd meglátjuk mi lesz! Már kértem pár helyről, mert szeretnék husvétkor menni! Bár nyár jobb lenne, de most ug bepezsdültünk apával, hogy ha lehetzne már holnap mennénk! De hát lehet marad a nyár! Még nem tom! Itt van 69ezer-rt üdülési csekk és azt valahol el kell költeni! Ha tudnám eladnám és a kis kincsemnek vásárolnék belöle, de akinek eddig kellett volna az most azt mondta mégsem kell! Hát ez van! Ezért elmulatjuk!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na én tüzök fözni oszt , majd még késöbb benézek!
Brid! Te szerintem addigra mész is csicsikáloba, jó éjt kivánok neked! És már csak néhány nap és jössz haza! Ez tök jó! Akkor remélem összefutunk, mert én nagyon bizom benne!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Hat pesten sokat leszek es ha te jossz fel marpedig szoktal akkor barmikor talizhatunk es feljossz max hozzank vgy ilyesmi nem kell csaszkalnunk ossze-vissza :wink:
Igan lassan csicsika lesz mar 11ora...most eszunk gyumitalat....en cinaltam apanak...kiwi,eper sargadinnye 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sehun senki :roll:

Mentem aludni 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nóci! :)

Apának is van üdülési csekkje, milyen jó helyeket tudsz, ahol elfogadják, és gyerekkel is?Majd nyárra kellene! :)
Vendég
 


Melaszka!
Duphastont kaptam. Még a héten szedem szombatig.
Én amúgy mellette szedek folsavat és Magne B-6-ot. Nekem segít. A vádliaim görcsölgetnek :? :? :? :? :? :? :? :?
Rengeteg helyen elfogadják az üdülési csekket és babáknak is nagyon sok helyen van kedvezmény..... mi március végén megyünk majd valahova apával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata!
Nagyon boldog névnapot Lillácskának :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hello!

Mindenkinek köszönöm a Lilla névnapi köszöntést!!!!!!!!


Bridget! Remélem nem viszem túlzásba az "orvososdit", csak gondoltam megosztom veletek, amit tudok vagy tapasztaltam.
Akkor nemsokára megint repülőre ülsz és eljössze ebbe a télbe?
Nálunk esik a hó, most először a télen. Illetve esett kicsit, de nem sok, el is olvast. Azt hiszem a Levente egy évesen szánkózott utoljára, azóta se.

Nocika!
Az oldalakat külön gépeld be akkor megnyitja!

Ma voltunk a kórházban vérvételen. A tüdeje már nem sípol, de a vérsüllyedés alig javult. Hazaengedtek, de egy hét múlva újra vinni kell és lehet, hogy akkor is megszúrják. Egyébként ugyanúgy köhög és náthás, a dokinő szerint most nagyon makacs vírusok és bacik vannak.

Na megyek mert felébredt!
Puszi: Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Kati!
Mielőbbi gyógyulást kívánok nektek!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Melaszka
Na nektek is van udulesi csekketek :shock: az jo ennyivel is konnyebb a fizetes :roll: Merre fele tervezitek a menest vgy meg nincs terv? 8)

Zsu
Dodoztal ma?Alig voltal :roll: Mar alig varom,hogy bejelentkezz a dokkerhez es menj es kideruljon hanyan vgytok 8)

Kata
Dehogy is :!: En mindig szerettem,hogy tavaly is mindenhez ertettel...elemezted a gorbemet es volt mindig mindenre valami linkajanlod. :wink: Meg mindig jobb mint mikor azt hajtogatjak "biztos nincs semmi baj nyugi..." szal en orulok vgyis mar tavaly orultem,hogy vgy nekunk :)
Lillanak meg meg mindig jobbulast...a franc enne mar meg ezt a franya virust :evil:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tegnap beszeltem anyummal...ugy megvan fazva o is a hangjat meg se lehetett ismerni ugy elvan torzulva :shock: Na de nem az a lenyeg...kerdem tole es igy dolgozol? :roll: aszongya,hogy ugye ment reggel a kiscsajra vigyazni...es mondta az anyjanak,hogy mivan hat csak megkellett szolaljon anyu es lese tagadhatja,hogy beteg...amellett pruszkol es folyik az orra :x erre az anyja a kiscsajnak aszongya haaat nem baj ha megkapja akkor megkapja :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: anyut meg nem erdekli ha a gyerek anyjat nem erdekli,hogy o beteg....szal a 2eves kislanyra most betegen vigyz ami neki nem gaz dehat megis,te odaengednel egy beteg embert a gyerekedhez kozel is?ugye nem nehogy a bebiszittert betegen otttartod :? Na mind1 csak gondoltam leirom mar :roll:

Horol meg annyit tavaly lattam 2szer amikor sielni voltunk es annyi :roll: Azelott se surun :roll: ha jol emlexem 2006.decembereben hazamentem 3honapra azaz 2007.marciusig na akkor lattam havat 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu
5hetes babooo :lol:
Kép


Noci
13hetes babooo :lol:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bocsi, tudom, hogy egy kicsit elhanyagoltalak benneteket, de szabadságon vagyok, és ahogy az lenni szokott, a szabadságon lévő sosem ér rá. :)
Belefogtam a tavaszi nagytakarításba, és még megmaradt mára a konyha. De azzal is készen leszek, és letudva....


Bridget
Milyen a laptop? Sikerült mindent feltelepíteni rá?
aranyos az új avatarod, és vonalzód. :)
Nemsokára jössz haza. Már gondolom nagyon várod. Mikor indul a géped, és mikor érsz haza? Remélem most össze tudunk hozni egy randit. Jó lenne már találkozni. :) Bízom benne, hogy összejön.
Anyudnak meg:
Kép

Nócika
De jó lehetett az a hurkafesztivál. Már érzem is az illatát.. Hmmm na abba is hagyom ezt így gyümölcsnapon. :)
Köszi a szurkolást a fogyihoz. :) És átadva apának is! :)
Keszthelyre akaratok menni??? De jó! Irigy -irigy. Mi is voltunk két éve, és gyönyörű az a város. A kastélyról nem beszélve. Imádom azt az épületet. Csodás egy kastély. Milyen jó is lehetett egy ilyenben élni.
Drágám! Nincs a gépeteken tűzfal? az megakadályozná, hogy vírusok menjenek a gépedre, függetlenül attől, hogy milyen oldalt nyittok meg. Ha nincs, érdemes felrakatni. Megvádenének egy két bosszúságtól. Mi aztán nézünk sokféle oldalt, és ritkán nyelünk be valamit. Akkor is inkább emaillel, vagy anno a msn-en.
Hogy van a pocak? Voltál dokinál?
A naci meg jó befektetés volt. Ha más nem, otthon használod el. Annyi pénz nem sok érte.

Kati
Örülök, hogy ti végre jobban vagytok! Mi a helyzet a tejkővel? Kijött? Fájnak is a melleid?
A clostyt meg már nagyon régen szedtem. Valamikor tavaly nyáron. Nem hiszem, hogy még most is tartana a hatása. Úgyhogy majd a doki megmondja, hogy mi a teendő.
a PCO-ról már igen, hallottam. Épp ezért akarom megcsináltatni a terheléses inzulin vizsgálatot. De most várom az időppontot, mert a Drága kolléganője csinálja meg. Ő meg nem mindig ügyel a kórházban. Ha meglesz az időpont, már csináljuk is. Azért remélem rendben lesz.
Lillának
Kép

Zsu
Babóca szépen fejlődik, anyuka hogy érzi magát? Kívánással csak óvatosan! :) Mikor mégy dokihoz?

Csucsu
Olyan ritkán jössz! Mi újság? örülök, hogy végre jobban vagytok. Szabina megy is most már oviba?

Melaszka
Már méost nekiállnátok a 2. babának? :) nem semmi. Úgy látszik apának bejött ez az apaszerep. :) Az nem baj, hogy ennyi vagy. Mivel az első már megvan, még van pár éved, hogy meglegyen a 2. Gondold el, hogy én most ennyi vagyok, és még nincs meg az első babám sem.

A fogyókúra megy, ma épp gyümölcsnap van. Ami rám is fér, mert tegnap szénhidrát nap volt, és a párom fini fánkot sütött. Isteni lett. Jól be is kajáltunk belőle. Ő már 7 kilónál, én még
mindig csak 3-nál tartunk. De ez is valami. Szépen lassan fog lemenni. :)
Várjuk, hogy végre mehessünk ki futni, de az idő nem engedi. Eddig az eső esett majdnem folyamatosan, most átváltott hóra. Már van jó pár centi havunk. Minden tiszta fehér. Nincs is ezzel semmi baj, csak épp kieshette volna már magát, most meg kezdődhetne már a tavasz. Már várom a madárcsicsergéseket. :)
Vendég
 


Pendi: Igen nem jövök sűrűn de azért naponta benézek. Én is takaritok , hogy a meló előtt minden kész legyen.
De nálatok is szép rend lesz akkor.


Nócika: nem nem mentem tegnap dolgozni. Sőt a héten sem és a következő héten csütörtökön kezdek csak. addig vagyok szabin.
Nekünk is van 165ezer ért üdülési csekkünk. Illetve csak a 140ezer ft ért majd májusban kapjuk meg. De tavalyról van még 25ezer. SZóval nekünk is lesz egy rakás. Majd valahova elmegyünk mi is.


Bridget: Anyudnak javulást. Tényleg fúra,hogy betegen is engedik a babával együtt lenni. Fúra egy Anyja lehet a kicsinek.
Valóban most itt nagyon makacs vírusok vannak.Én 3hétig voltam beteg. Mára mondhatom, hogy semmim nem fáj és nem köhögök.
De érdekes a hangom még most is rekedt.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!!

Olya-olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! El sem tudom mondani!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nos tegnap délelött még a szép napsütésnek örültem délután meg már a hónak! Mire megföztem addig imátkoztam, hogy mihamarabb mehessek kifelé havatlapátolni meg hógolyozni meg hóembert épiteni! Na mindben volt részem! Nagggyyon jó volt! Apával kimentünk épitettünk hóembert! Csak olyan picikét, mert tegnap még nem tapadt annyira a hó, hogy jó legyen! Ma is azzal kezdtem a napot, hogy mentem kifelé! Immmmmádom a havat! Mondjuk csak addig mig nem latyakos az idő! Utána már utálom!

Bir! Na most én irigykedem! Eper?? Sárgadinnye????? Jaj drga kenyér! Ezeket most mind megenném!!!! De nagyon!
Na és ez a nő az nem normális! Mámint a kislány anyja! Én tuti nem engedném a gyerekemhez azt aki beteg! Még én is félve mennék hozzá! És akkor csak annyira amennyire muszály! Mért jó az, ha a gyerek beteg?? Ezt nem értem! Ez nem musz vagy skarlát vagy himlő amit jó, ha kis korban elkap! Ez bolond az 100!

Pendi! De jó! Te már ilyen korán megcsinálod a tavaszi nagytakaritást!!?? Milyen kis ügyi vagy! Elvileg van rajta tűzfal, de valahogy mégsem jó, meg van rajta ez a Spyware Terminator nevezetű program ami arra jó, hogy kiirja, ha valami mégsem jó meg valami virust nyeltem be!
Pocaklakm köszöni nagyon jól van! Épp most volt az anyukám itt Monoron vérvételen és beszélt ott egy aszisztensnővel és állitolag van ott egy uj dokibácsi aki a délpestiből jár ki ide és nagyon rendes és mondta, hogy nyugodtan menjek és minden le van rendezve! Meg csinálják majd a kötelező uhukat is! Nem kell bejárjak máshová! Ennek azért örülök!

Melaszka! Üdülési csekk. hu az egyik és vannak csodás helyek, ha beírod a google-ba hogy gyogyfürdők! Én itt nézegetek! Mondjuk épp tegnap, hogy volt nálunk a sogor és beszéltünk erről a dologról lehet kibérelek egy nagy apartmant és leegyünk együtt! Régen is együtt jártunk! Egyébként már szinte mindenhol elfogadják már! Velük régen a Velencei tóhoz jártunk és mindig nagyon jól éreztük magunkat! Akkor még csak 2 gyerek volt ostanra lett nekik 5! De mondom szinte bárhol elfogadják! És sok étteremben is elfogadják!!!

Csucsu! De jó! Ilyen sok üdülési csekkel aztán lehet már mit kezdeni!

Brid! Ja! Én elég sokat mászkálok! Ugyhogy én szinte bármikor mehetek pestre! És nagyon jó az a kép amit feltettél a babámról!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na gyorsban itt vgyok :) Ma egyik barinom atjott aki most atfutoban van itt 2hetig 8) dumcsiztunk meg zacskos levest ettunk...5kor elment 6ra meg jon a magyar bagazs ha minden igaz :wink: jon 3fiu es 1lany/ebbol 2fiut nem ismerek...aztan 7re megyunk a pati melohelyehez es akkor o is csatlakozik 8) legalabbis ezek a tervek :roll: majd kiderul ki mennyire pontos de a lenyeg ma magyar traccsparty van 6-8:30ig :lol:

Pendi
Igen csak az angol szoftvert kellett telepiteni aztan a msn-t es a skype-ot termeszetesen 8) a tobbi program mar benne van :roll: de epp neztem allitolag ha otthon veszek anyum szulinapjara lapitopit akkor arra meg kulon telepiteni kell dolgokat?! :? :roll: Hogy van ez? :roll: Igen lassan megyek haza mar csak par nap talan holnap elkezdek bepakolni mert szombatra kesz kell legyen a borond es hivunk egy szolgalatot ami kiviszi a repterre a borondot es akkor nem kell nekem cipelni :roll: mert innen taxival kimegyek a tokyo megalloba ott felszallok a gyors vonatra ott lepcson ugye le fel meg taxitol be a metroig...aztan ott a repteren is...ah igy sokkal kenyelmesebb :wink: a kis kezipoggyaszom azt en viszem...repulo indul innen hetfon 11ora korul vgy 11:50 :roll: es meg hetfon meg is erkezem mivel az idoben 8ora elteres segit :wink: igy meg aznap este 5kor erkezem 8)

Csucsu
Hat tudnek meselni a kiscsaj anyjarol :? :roll: Gondolhatod....viszont orommel hallom hogy mar jol vagy :P :wink:

En mentem mert itt az elso leanyzo :shock: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jaj! Brid! Elfelejtettem írni, hogy anyudnak jobbulást!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csucsu
Igen, igyekszem én is szép rendet, ill. tisztaságot csinálni. Még te is bevállaltál egy ilyet így meló előtt? Bár utána már kevesebb időd lesz. Várod már a munkát?

Nócika
Most aztán kiérheted a hógolyózási hajlamaidat. :) Itt szakad, néha megáll. Most épp nem esik. De szeritnem 10 perc mulva megint fog.
Az ablaktakarítás még meg fog maradni, mert ilyen időben nincs értelme. Meg ki az a hüle, aki hóesésben ablakot takarít? :) :) :)
De jó, hogy van ott Monoron doki! Ez tényleg nagyon jó!

Bridget
Jó kis zsúfolt napod van.
az jó, hogy nem kell cipekedni.
Anyud biztosan nagyon izgatottan vár már. Ilynekor mindig terülj-terülj asztalkával vár ugye?


A konyhatakarítás még várat magára. Elmentünk apával bevásárolni, és utána főztem.
Gyüminap van, és csináltam gyümölcsleves, meg sült almát fahéjjal. Úgy belaktunk már a levessel, hogy az alma már nem fért sehova. Azt majd vacsira megesszük.
Lett jó sok levesem, és az még jó lesz akár holnapra is. :)
Gyümölcsöt szerencsére bármikor lehet enni.
Vendég
 


Helllooooo cshajek 8)

Hogorbem:
http://www.fertilityfriend.com/home/20338d

Tegnap Magyar maffia talakozo volt 8) ezert nem ngyon voltam :roll: Osszesen 5-en voltunk mert 1fiu nem tudott eljonni :arrow: ebbol 1fiut nem ismertem csak...6-kor nalunk kezdtunk 8) aztan mentunk a hozzank kozel levo "Roppongi Hills"-be egy kavezoba ahol a masik barinom dodozik a Pati aki most 22-23hetes :wink: Es onnan lassankent a kismami 9kor a masik fiu kicsit utana mi meg 10utan indultunk el :) Annyira joooo volt....az elejen meg neha volt 1-2szer,hogy angolul beszeltem a masikakhoz :oops: :lol: :lol: :oops: Mert hat nem megszokott na :lol: de aztan mar nagyon ment 8) Aztan 11re ertem haza es mar nem jottem :roll: A magyar maffia tali elott meg egy masik barinommel taliztam aki 2hetig van itt (o nem megyar) Szal tenyleg alig volt idom :roll:


Noci
Lattad a kepet amit neked betettem :?: :roll: A havat en is imadom azert nem is banom,hogy milyen ido lesz mert nyaron megyek nyaralni vegulis nem? :roll: En is akarok hoembert epiteni :)

Pendi
Igen anyum tuti izgatott :) es ugy ahogy mondod...terulj terulj asztalkam var :lol: mar kerdezte,hogy milyen uditot akarok meg mi legyen a menu 8) toltottkapit kertem es termeszetesen husilevest sok-sok cernametelttel 8) 8) 8) 8)

Csucsu
Hogyhogy nem mesz jovo het csutortokig :?: :roll:

Zsu
Hun vgy nem jottel :shock: Bejelentkeztel uhu-ra :?: :idea: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: örülök, hogy jól sikerült a magyar party akkor:)
A melót azért csak jövő csütin kezdem mert a gyed alatt össze gyűlt szabimat töltöm éppen ami 46nap. Mert a gyed munka viszonynak számít amire jár az éves szabadság.
Szóval a 46napot elkezdtem dec 21-től és febr. 25ig tart.
Igy én most fizetést kapok de szabin vagyok.
Tegnap már elaludtam éppen mikor a férjem keltett fel mert PÉ-m van. Engem most nem is hatott meg ez. De nem volt mit tenni :)
Szóval már én nem is figyelem mikor van PÉ-m. Aztán ma már érzem a hasam is. És van nyák is. A férjem meg a naptárban nézte mikor volt meg és jött kelteni: hó hó PÉ van.
Nagyon nem akarja, hogy menjek dolgozni.:)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu
Orulok,hogy kicsit jobb a kedved :wink: Es apa keltett :shock: azta mindenit :lol: Most en naon kis optimista vgyok babaugyben 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ti latjatok az also vonalzim mert nekem hol az egyik hol a masik nem latszodik :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

Bridget
Tök jó volt a tegnapi napod. Jó zsúfolt volt. de legalább még indulás előtt kibuliztad magad.
De finom kajával vár anyukád. A töltött káposzta nekem is az egyik kedvenc kajám. :)

Csucsu
Milyen kis figyelmes a párod. :) Így követi, hogy mikor kell pé-nek lenni? :)
Nem akar elengedni melózni? :) És te akarsz menni? VÁrod már?
Vendég
 


Pendi
sziiiiiaaa :lol: Igen jo volt hat csak 2ital volt es ultunk a kavezoban es beszelgettunk szal nem buli volt :)
Toltott kapit itt nem tok enni bar van egy ngyon hasonlo eteljuk ugyanaz csak nincs benne rizs 8) fini de azert en megis az otthonira vgyom :roll: Ma mi csinalsz?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na most meg latom a also vonalzim is :shock: ki erti ezt :? mar majdnem lecsereltem :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
Hát, a japán kaja, merőben más, mint az itthoni. Én nem biztos, hogy meg tudnék lenni a finom hazai kaja nélkül. A töltött káposzta meg egyenesen megvonási tünetekkel járna. :)
Vendég
 


Hat az elejen en is igy voltam vele :roll: de azert ennyi ev alatt hozzaszoksz hogy nincs ez az ....na meg raszoksz az ittenire 8)

Pl a tur rudi is ngyon hianyzott :? mostmar hazamegyek eszem de azert ritkebban :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget

Biztosan meg lehet szokni, meg ráadásul egészségesebb is mint az itthoni, de nem tudom, hogy át tudnék-e állni rá.
Vendég
 


Ez oan jooo elhoztam nektek 8)

http://www.youtube.com/watch?v=Qk91T5t-91I

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Atallni nem lehet en sem alltam at :wink:
De mar egyre tobb mindent megeszem es pl ha megyek haza rendesen hianyzik 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hol vgy Zsu mar aggodom :twisted: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok! :)

Bidg! :)
Igen, apának van üdülési csekkje, már oktobertől másik helyen dolgozik, ez nagyon jó! :)
Csak itt meg sok méreggel dolgozik, sajna van olyan, ami rákkeltő, meg olyan, amiokozhat meddőséget férfiaknál :( Ugyhogy gyorsan bele kell huznunk a tesóba :roll:

Zsu nem ma van uh-n?

Húúú, töltött kápi!Emlékszem amikor szülni mentem, aznap csináltzam 10 perces fájásokkal :D
Én most sajna nem ehetek, amig szoptatok, mert Marcikát felfújja :( Pedig úúúúúgy kívánom :)
egy-két friss kép:
Kép
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Na jókat hógolyoztunk tegnap is!!! Immádddooommm a télnek ezt a részét! Ma éjjel is szakadt, pláne 2-kor! Akkor mentem pisilni és mikor megláttam azthittem felöltözöm és megyek ki! A tegnap elötti hóemberemet nem elég, hogy az a csunya kutya 2 oldalról telibe pisilte mire este hazaértünk addigra már szét is esett szegénykém! 2 darabra hullott, de valahogy nem volt gusztusom megfogni a kutyapisis hóembört! Most 100 ágra süt a nap! Igy is szép, de igy hamar latyak lesz!

Brid! Igen láttam azt a képet és meg is mutattam apácskának! Nagyon tetszett nekünk! Ilyet mindig berakhatsz majd!!!! :lol: :lol: :roll: :roll: :wink: Egyébként azt hittem írtam is rá, de ezek szerint nem!
Hát a hóember épitéshez asszem sietned kell haza, mert addigra itt már semmi nem lesz belöle, vagy ezt is el kell halazd! De gondoatban dobok neked egy hógolyot! :lol: :lol: :lol: :lol:

Melaszka! Olyan kis édi Marci baba! Képet hozhatsz sürübben! Amin csak ugy kacag azon olyan kis ennivaló!!

Csajok tegnap korrepetáltam matekból a sogorom legnagyobbik fiát! Minden rendben ment, mig a két számmal való osztásig el nem jutottunk! Egyszerüen képtelen voltam levezetni! A kedves mamikája nagyon örült, hogy végre foglalkozik a fiával valaki, mert szegénnyel azt mondja, hogy Ő hiába foglalkozik igy is 4.-ben 3-ból vágják és közölte, hogy ez potolhatatlan! Szerintem nem! Csak egy kis idő, odafigyelés és törödömség kell hozzá! Én a fejembe vettem, hogy ugyan a félévibe nem tudok már neki segiteni, de mint itthon lévő kismami segitek neki, hogy év végén ne legyen bukfenc! Mondjuk ugy nem is lehet tanulni, hogy a többi kistesó ott cseszteti és nem értik meg, hogy hadják a Danit tanulni! Igy nem tud a gyerekodafigyelni meg este 6-kor akarják elövetetni vele a könyvet! Egy ekkora gyerek már ilyenkor az agya rég kikapcsol! Már ilyenkor vacsi és fürdés van! Egy kis tv és legkésöbb 8-kor alvás! Szerintem! De most a kezembe veszem a gyereket és Én fogom Őt tanitani!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid! Lehet tudod, hogy hova megyünk nyaralni?? Megint lehet vissza megyünk oda a Galopp lovas üdülőfaluba! Olyan jó volt ott és eszembe jutott! De most persze nem a két lánnyal megyünk hanem elvisszük magunkal a sogorékat! Ott a sok gyerek! minjá fel is hivom az irodát! Elvileg nekünk már jár kedvezmény, mert már nyaraltunk is ott! :lol: :lol: :lol: Juniusban megyünk azt már lebeszéltük! Akkor még belefér nekünk is egy kis kiruccanás a baba elött! Na minjá leírom, hogy mit intéztem! :lol: :lol: Totál felcsigáztam magam!!! :shock: :D :D :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na beszéltem is az irodás csajjal! Hát nem volt valami segitőkész, de elkérte az emil címem és azt mondta, hogy utána néz és küld egy árajánlatot! Erre azért én még megkérdeztem, hogy tud e ajánlani nekünk olyat, hogy apartman, de azt nem értem, hogy hogy lehet csak 6éjszaka 7 napra! Én nem akarok annyi ideig ott lenni akkor mi van?? Apára is gondolnom kell! ő nem akar annyi szabit kivenni, majd akkorha megszületett a kicsikénk akkor akar Ő itthon lenni! Én 3 éjszakát szándékozom lenni akárhol is és kész! Nekik igy nem kall a pénz akkor ij! De azért izgatottan várom az emilt, hogy mi van! Mennyi, meg hogy!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Melaszka
Jajj de édes Marcell baba. Egyre nagyobb ez a baba. És hogy nevet! De drága! :)

Nócika
De jó nektek, hogy esik a hó. Illetve itt is esik, csak nem marad meg, és már megint a nap süt, meg fúj a szél, és elolvad.
tök jó, hgoy ilyen nagyszerű nagynénje van Daninak. Neked is jó,mert legalább lefoglalod magad. Igazán rendes vagy, hogy így foglalkozol vele. És abban abszolut igazad van, hogy itt igazából csak a törődés hiányzik.
Érdekes, hogy nem lehet kivenni pár napra appartmant. De lehet, hogy mégis, csak először rá akart próbálni a pénzesebb dologra. na majd látjátok.

Bridget
Nekem ez a Komorán annyira nem jön be, de azt sem mondom, hogy rossz lenne.
Vendég
 


Szia Pendi! Na ne is mond a sogornömet! Most beszéltem vele, hogy akkor hogy legyen és közölte, hogy nem engedi el a gyereket! Inkább menjek én és elkezdte ecsetelni, hogy nem a kicsik zavarják, hanem csak nem érdekli a gyereket! Na most ha Ő nem veszi a fáradtságot akkor én miért tegyem?? Én pedig hidd el mindennél jobban szeretnék neki segiteni, de az anjának kéne hajtani érte! Ő tojik rá akkor én nem fogok könyörögni! Ő azt mondta, hogy Ő már elkönyvelte, hogy a fia ujra fogja járni a 4.-et! Akkor mit csináljak?? Én nem fogok nap mint nap vonatozni meg buszozni! Apa em engedné! Neki meg csak fel kéne tennie a gyereket a buszra és megkérni egy felnötett, hogy segitsen eligazitani a gyereket én meg várom az állomáson! A busszal is egy megállo meg a vonattal is! És csak ugy van busz ahogy van vonat! Ő félti amit el is hiszek, de valamit valamiért! Suli után jönne a gyerek és 6-ra vagy 5-re jöhetne érte az apja! De ha nem kell igy a segitség akkor ij!
Hát amugy a nő lehet beprobálkozott, de velem nem járnak jól! Amit én nem akarok abbol nem is lesz semmi! :lol: :lol: :lol:
És a hó most nálunk sem esik csak éjjel esett! Most 100 ágra süt a nap és ugy látom itt is fuj a szél, pedig el kell mennem a kisboltba, mert babfözeléket fözök és ahoz vennem kéne valami kolbit vagy valami füstöltet! De utálom a szelet! Inkább essen az eső mintsemhogyfujjon a szél!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nem igazán értem a sógornődet. Miért nem engedi el a gyereket? És miért nem fontos neki a gyereke boldogulása?
A babfőzelék az nagyon finom. Holnap nekünk is az lesz.
ma meg fehérjenapunk van, és úgy belakmároztunk kőrözöttes abonettel, házikolbásszal, meg a saját készítésű sajttal, hogy na. Ja és volt tükörtojás is. hmm úgy jól laktam, hgoy majd ki durranok.
Vendég
 


Na én most elbúcsúzom, mert elmegyek a barátnőmhöz.
Puszi Nektek!
Vendég
 


Noci
En nem ertem ezt a sztori most egy kicsit bezavarodtam :? :oops: Hogy jon ossze a a ti kis kiruccanasotok azzal,hogy nem engedi el a gyereket egyedul :?: :roll: Es miert kene neked minden nap buszozni :shock: :?: :idea: help :idea: :roll:

Pendi
Ne hari ma valahogy nem omlott ugy belolem a szo skype-on :roll: :? Remelem barinoddel jol ellesztek 8) Mit csinaltok? :)

Melaszka
Orommel hallom parodnak uj munkahelye lesz :) hat remelem a veszelyeztetettsegert megfizetik legalabb nekik :twisted:
Ez a kislegeny mar lassan szaladni fog :P Nagyon latni am ahogy valtozik :wink: es hajra 2.babaprojekt 8) :lol:

En vacsit csinaltam...apa egyik barija itt van latogatoba igy harman vacsiztunk 8) most dumalnak azert irok addig 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg :)
A páromnak már október óta megvan ez az új munkahely :) és igen, elég jól megfizetik :)

Na, nemsokára megyünk egy kicsit levegőzni. :)
Vendég
 


Na ezt nem tudtam :) amugy Zsuzskarol en nem tom mikor ment uhura mert arrol volt szo szerdan bejelentkezik :roll: de nem irt tegnap egesz nap,hogy most mi v an...elmeletben penteken akart menni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jaaaah most jut eszembe en egesz nap azt hiszem,hogy ma csutortok van :oops: :lol: :oops: :lol: :lol: :lol:
Most egy pillanatra megint azt hittem es mondom mar tegnap bejelentkezett dokihoz de nem jott.....DE NEEEEM

Ma van szerda es ma hivja a dokit 8) Zsuzska gyere maaaaaa :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Pendi! Hát, ha Ő ilyen akkor igy járt! Valoban ugy tünik nem akarja a gyermeke az első szülött gyeremeke boldogulását! Amugy épp azt beszéltük párommal, hogy a sogornöm részéről valoszinű csak a legkissebbek léteznek! Elég szomru, de mi kivülállok igy látjuk! :( :o

Brid! Na figyu! A kiruccanás is más az nyáron lesz, de a másik meg hogy én korrepetáltam volna a gyereket, mert magyarán Ők basznak az egészre és a gyereket már most leírta év végére a tanár mondván ugyis megbukik! És a kedves sogornöm isszarik már rá! És azért kellett volna mindennap buszoznom, hogy Én menjek hozzájuk és haza ne a gyerek jöjjön és mikor végzünk akkor meg az apja jöjjön érte! :D

És egy fontos bejelenétesem van! Ma kézzel érezhetöen megmozdult a miks szerelmünk! Apa is érezte és bögdöste a hasam, hogy MÉG MÉG Érezni akarta! Olyan megható volt! Csajok megyek fürcsizni! Holnap jövök!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bocsi, most nem nagyon érek rá, apa megy éjszakára melóba, és csomagolok neki, meg ilyenek.

Csak annyi, hogy beszéltem Zsuval, és semmi gond, csak tanfolyamon van, és nem ér rá. Sok dolga, de ígéri, hogy amit tud, jön. De lehet, hogy már csak a jövő héten tud jobban jönni. Holnap megy uh-ra.
Ja, és köszöni, hogy aggódtatok érte.

Mindenkinek szép estét!
Puszi
Vendég
 


Noci
Na iiigy mar ertem :wink: Hat nem egyszeru az bizti... :roll: Neki valoszinu nem kellett megszenvednie a bebabasodasert :roll:
Mar megmozdult? :shock: :o 13.heten?En ugy tudtam a 18.korul kezdenek rugdalni :)

Pendi
Koszi a Zsu hireket....haaat azert orultem volna ha jon uhu utan :roll: most itt uljek majd tukon jovohetig :?: :x

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?