Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 14:06-kor.
pironya

Piri:nagyon jól néz ki!De nem olcsó,tényleg.

Kép
melike

Ti megcsináltátok a kire hasonlít a gyerek-eset többször,másik képpel?Mert nekem ugyan az jött ki mind a kétszer.A nyáriak azt írták,hogy mindig más jön ki. :shock:

Kép
melike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 14:06-kor.
pironya

Jó éjt!

Kép
melike

jó reggelt!
melike casko nem volt?
piri már csongi is áll??
na nem mintha nem ez lenne a természetes :lol: mivel már mindenki produkál valamit csak dávid nem ezért rá kell ,hogy döbbenjek a többiek átlagosak ...mi meg le vagyunk maradva mint a borravaló :?
barika2008

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 14:07-kor.
pironya

Jó reggelt!

Piri: Grat. Csonginak a felálláshoz! :D
bszilvi25

hát mindíg mondogattam,hogy imádom a babakocsikat,meg imádom tolni....de azért remélem nem kell tovább tolnom mint ahogy az normális...na jó nem is fejtegetem tovább ezt a gondolatot mert még a végén morbid lesz....
barika2008

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 14:07-kor.
pironya

megyek ellapátolom a havat ez csak vicc
barika2008

piri és mennyit kell levonni?
barika2008

Jó Reggelt!

Melike: sajnálom és örülök hogy nem lett baja a párodnak, persze a kocsi is nagy baj, főleg hogy munkaeszköz ha azt vesszük. Úgy látszik mindenkinél történik valami!

Jah vasárnap elesett ugye anyum, tegnap megyek hozzá, mondja hogy beszélt a keresztanyuval, az is elesett. :shock: :shock:

Piri: nagyon ari a cipőcske és mászni, kúszni állni tényleg tökéletes. Én is a járásra gondoltam hogy arra nem! Majd muti képet Csongival együtt is róla! :wink:

Bari: nyugi Levi is stagnál. Viszont még alszik! 8) 8) :shock:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Ja amit kérdezni szeretnék. A császárosokat mennyi idő után engedik haza?

Bari: popsiban 0,5 kell levonni!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 14:08-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 14:08-kor.
pironya

Piri ezek tökéletes adatok szerintem!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

piri és erre,hogy jöttél rá???
mert dávid 8 hónapos és még életében nem mértem a hőjét...lehet,hogy ő is ilyen vagy ilyenebb de még életében nem mértem!!!
én azt hittem akkor méricskélünk egy gyereket ha beteg vagy ha lázasnak tűnik látványra vagy tapintásra :roll: :roll:
barika2008

...
pironya

na szóval!!
megvolt az első lázmérésünk...hónaljban,holdkompozás után 36,8,és utánna 36,9 akkor az jó ?vagy nem?
barika2008

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 14:10-kor.
pironya

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 14:10-kor.
pironya

"Az ember normális testhőmérséklete 36 és 37, 2 C között állandó, s azért éppen ennyi, mert anyagcserénk ezen a hőmérsékleten működik a legjobban."

A 37 fok körüli jó, 37,5-38 fele is hőemelkedés, 38 felett láz! Persze azért figyelgesd!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

dávidnak is mindíg tök meleg a feje...és a homloka nem.az még hideg is szokott lenni.én nem hiszem,hogy fogom méregetni,mert hol ennyi hol annyi fog kijönni és akkor az ember tényleg ideges lesz!!
amúgy simán beszorítottam a hóna alá,még könyebb volt mint a nagyoknak!!azok olyan gebék alig tudják odaszorítani :lol:
barika2008

Jah és hőemelkedés lehet a fogacskáktól is! Szerintem ne aggódj!
Nincs túl meleg nálatok?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

na jó mostmár mindenki lécci mérje meg 1x.és akkor lehet kiderül,hogy mindenki 37körül van
barika2008

"A láznak jótékony hatása van a fogzásra: meggyorsítja a folyamatot, lázas állapotban gyorsabban töri át az ínyt a fogacska."

Na ez nekünk jó jönne, mert nagyon nehezen törte át a felsőket!

Ja azt nem írtam hogy tündériek a babók a képeken! Merci meg a mosdóba! :shock: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 14:11-kor.
pironya

Sziasztok!

Bari:van casco!
Máté sem remekel még felállás terén. :cry: Ücsörög meg mászni próbál és ennyi.De én nem aggódok.

Anna:gondoltam rátok tegnap,hogy épségben hazaérjetek.

Piri:szerintem nincs semmi baj ezekkel az adatokkal!Ha levonod a 0,5öt akkor is csak 37,2.Az nem gáz!

Kép
melike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 14:11-kor.
pironya

Sziasztok!!!

ÁÁHHHH,
Majd jövök,nyugisabb helyzetbe.
Milán épp az üveglapos parfümös polcról pakolja a parfümjeim. :shock: :shock:
És feláll,nem engedi hogy segitsek neki,el tolja a kezem.
Itt van már. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Nyugodtan mond Piri, azért vagyunk itt hogy tanácsot adjunk egymásnak!

Meli: köszi, nem volt gáz az úton, de ma is megyek!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

piri semmi baj...legalább tudom nem csak én vagyok paramami...de ki nem fél a betegségektől?olyan anya nincs is
barika2008

Vigyázz az utakon Anna,lassan de biztosan.

Kata&Milán

oszman777

Köszi csajok arik vagytok, lassan megyek!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

nnnna megvolt az első végbélben mért lázmérésünk!!
36,7...levonva 36,2.és nem tetszett neki,úgyhogy mostmár csak akkor fogom mérni ha betgnek érzem vagy látom :?
barika2008

Ezt alkottuk Tegnap Vikivel:

Kép

Ne röhögjetek na, ennyi tellett tőlem, nem vagyok valami jó szobrász! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 14:12-kor.
pironya

Sziasztok
Nagyon szép nálunk az idő, megyünk sétálni az bizti.

Háááát mi is kipróbáltuk a kire hasonlít a gyerek programot, a férjem munkatársára jobban hasonlít :lol:

Mai képek Kép reggeli
Kép Kép Kép

Kép
Kép
schopin

Lázmérés,
Csecsemőknél végbélben mérünk.
A mért értékből 5 tízedet le kell vonni.
Ha a levont érték:
36,5--37,5 közötti normális hő
37,5--38,0 közötti,hőemelkedés
38,0--39,0 közötti láz
39,0 és a feletti igen magas láz.

Kata&Milán

oszman777

Tyűű de sz@r lesz Piri! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

enye schopin :lol: :lol: :lol: :lol: mik derülnek ki :lol:
jók a képek istván is nahyon szép...és a hó is..bár azt utálom akkor is ha szép :twisted:

piri...egész jóóó?????szerintem perfekt ez a hóember...és anna egy művész...ebből kéne élnie :lol:

csongit is viszitek?
barika2008

Nálunk gyönyörűen süt a nap!

Kép
melike

Nah Bari ezt ne mondd, hogy te ezt nem tudtad hogy végbélbe kell mérni,és hogy mennyit is kell levonni.
:shock: :shock: :shock: :shock:
Mert nem hiszem el :!: :!: :!:

Kata&Milán

oszman777

kata ez azt jelenti,hogy csecsemőnél a 37,5 még normális????
akkor csongi értékei is jók nem?
barika2008

kata esküszöm nem tudtam a fiam 2 a lányom 9 évesen volt először beteg
barika2008

ja nem nem hazudok,szindi volt 4,5évesen is...de akkor hónalj volt már
barika2008

Én tudtam és azt is,hogy Csongi(kám)nak semmi baja!
Hát,engem nem vinnétek el Piri???

Kép
melike

Mi eddig sem nagyon terveztünk ilyen kiruccanást,csak nyaralást,de ezek után (kocsi) még a nyaralásra is gyűjthetünk! :cry: De hát mit csináljak,ez volt megírva...

Kép
melike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.05 14:12-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?