Új privát üzeneted érkezett!

Pampalini,
ez még nem így van. Ki tudja mikortól lesz így, azt nem mondták. Lehet, hogy júliustól, lehet, hogy csak 2010-től.
Mindenesetre nagy szívás. Teljesen kicsinálnak minket. És szülj gyereket. De könyörgöm, miből neveljem fel? 25ezer forintból???? fogalmuk nincs ezeknek, a heti újságpénzük több :evil: :evil: :evil:
Ááááá, csak jól felhúzom magam :evil: .

Kép

Kép
ranita1979

Moni,
a családipótlékot megfelezik és mindkét fél adózik utána :evil:

Kép

Kép
ranita1979

nika jó nagy hó van nálatok .nagyon édes a gyerkőcöd.megtudnám zabálni tök aranyosan mutatja a havas kis kezét.
kistörpe

Nika!
Nagyon édes a kis Gergő!
És ahogy mutizza a kis mancsát hogy havas lett! ÉÉÉÉÉÉdes! :P

Ranita!
Neee már! hogy van ez? Eddig a férjem igényelte a csp-t, nem én. Akkor ennek ellenére mindeketten leadózzuk???????

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Moni,
igen, tegnap ez volt a híradóba. 6-6 ezer forint és mindkét fél adózik. Gondolom épp avégett, mert akkor minenkinél az igényelné, aki kevesebbre van bejelentve. Nem hülyék ám ezek :evil: .

Én már úgy vagyok az egésszel,hogy örülök neki, hogy talán tavasszal mehetek vissza dolgozni. Ha most mégis jönne a baba, akkor miből élünk meg, mikor mindent elvesznek, megemelnek... Talán nekem is most ez lesz a legjobb megoldás :cry: . De szörnyű, hogy így kell az embernek gondolkoznia. Mikor sokan tényleg szeretnének kistesó - mi is- de azt kell hogy mondják, nem, én ezt nem engedhetem meg magamnak :evil: , inkább próbálok a meglevőnek mindent megadni, legalább ő ne érezzen meg ebből az egészből semmit. És miért fogy el a népesség :?:

Kép

Kép
ranita1979

Hát, lányok, ez elég siralmasa hangzik! Azért kell lemondani a babáról, mert nincs miből felnevelni! Mi lesz még itt?
pedi
Kalocsa

Sziasztok!

Az én variációm: min. 1 év munkaviszony kell majd a GYED-hez, de hogy mikortól vezetik ezt be, nem tudni. Aki már babás, arra valszeg nem ez, hanem a régi szabályok vonatkoznak majd (180 nap a szülés várható ideje előtt).
Suzerintem az sem tudja, aki ezt kitalálta, de látjátok, megint van mivel foglalkoznunk...

Pedi,
nagy sz@rban van ez az ország, és nyakig ülünk benne! :twisted:

Kép

Kép

Kép
lyly

nyakig? Szerintem már levegőt sem kapunk, csak vegetálunk. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

úgy tudom majd júliustól lesz ez de aki most lesz babás az már bőven július után szűl vagyis ez lesz érvényes ha most szültök július előtt akkor még a 180 nap érvényes a gyedre

anita a te helyzetedet nem tudom de szerintem ha lejár a gyes akkor mielőtt visszamész van valami szabadság is azt kiveszed aztán meg elmész táppénre és már jogviszonyban is vagy a többit nem tudom annyira nem értek hozzá csak amit itt olvasok ababaneten :):):):):)

lyly neked is nagy igazság az amit mondasz le kéne cserélni ezt az egész bagázst egytől egyig pártoldaltól eltekintve egytől egyig csaló hazug mind aki ott van ezért is utálom a politikát

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Már én is ott tartok, ahol Móni: nem nézek híradót. Tegnap is jól felhúztam magam rajta..... :twisted:

Nika: nagyon cuki Gergő a képen :)

Pedi: csak neked: Kép
Kép

királylány

lűányok holnap én is csinálok képet olyan szép fehér a táj...vagy 2 cm-es a hóréteg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Örülök, hogy aktívnak számítok. Én olyan rapszodikusan tudok jönni, hogy van, hogy csak elolvaslak benneteket, van, hogy írni is tudok. Ha a munka a gép elé szólít, csak akkor ülök itt hosszabb ideig:)
Nika: egyetértek! A politikát is és a politikusokat is utálom.
Mindjárt vacsizunk, most csináltam egy nagy adag cézár salit hhhmmm_:)
Még jövök:)
tary
tary

Én is csinálok holnap képet, nálunk is hatalmas hó van:)
Királylány, ez gyönyörű!!
tary
tary

Tary!

Hmmmmm.... Cézár sali............. Nyami........... ÉÉÉÉÉÉnnnnnn is kéééreeeeeeekkkkk!!!!! Please!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Moni! Nyisd ki az ablakot! Küldök egy kicsit! szereted a fokhagymát?
tary

hozzám is jöhet sali........ :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

TAry!

Nyitom, csak siess! :wink: :lol: :lol:
amúgy a fokhagymát nem nagyon szeretem. :?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

pedig a fokhagyma egészséges...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tudom, Nita!
De már az illatától is rosszul vagyok normál esetben. Hát még várandósan. :roll:
Mondjuk egy picit muszáj egyes ételekbe tenni.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

hát csajok a ti témátokhoz nem tudok hozászóllni de Romániába is szar a helyzett és a kismamáknak kuss pedig az állam segíteni akarta őket vagy 3-4 éve, hogy több nő válaljon gyereket. Akkor kitaláltak egy nagyobb járulékot ami talán akkor x2 volt a minimálbérnek, aztán lejébb vitték azt hiszem a tavaly max 140 Euro körül volt amit a mama kapott és vagy 60 Euro járt a picinek. Hát az biztos, hogy azoknak a nőknek akik valamivel nagyobb pozicióban voltak nem valami jó, ellenben aki nem dolgozott annak is járt. Állitólag januártól megváltozott a törvény és az eddigi pénz maradt minimumnak és akik ennél többett kerestek meg fogják kapni annak a 75%-át egy bizonyos összegig és figyelembe vesznek minden jövedelmet. Ez most nekem jó, ha nem marad ez a törvény én is vissza kell menjek dolgozni mert felére csökkenne a jelenlegu jövedelmem és van lakéshitelünk na meg már megszoktunk egy bizonyos életvitelt, főleg ez aggasztott, hogy ha babás leszek nem fogok tudni neki mindent megadni ha nem megyek vissza dolgozni. Ellenben ha megkapom a mostani fizum 75%-át akkor minden ok lesz és maradhatok itthon, bát ugysem fogok tudni nem belenézni a papirokba. Mégis csak a mi cégünkről van szó és csak én szólhatok durván bele férjem pénzköltési szenvedéjébe. Sokszor olyan értelmetlen dolgokra költ :shock: :oops: .

Kép
Kép
melisch

hát sehol se rózsás a helyzet..... :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát igen Nita sehol sem rózsás a helyzett :cry: [/url]

Kép
Kép
melisch

és ez jobb nem lesz csak rosszabb......... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én imádom a fokhagymát, csak kicsit büdi utána az ember...
Egyébként fini volt:))
tary
tary

Hát, valóban sehol sem jó. :cry:

Tary!
Egészségedre :wink: :wink:
Amúgy ari vagy.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

tary egészségedre! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi:) Majd a talira viszek:)
tary

tary szavadon fogunk,,,,,,,, :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt mindenkinek!

Csige-bige!

Hol vagy? Teszteltél? Gyere gyorsan........

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Zsuzska?

Nem voltál tegnap. Remélem jól vagy. Ma kapsz időpontot? Szorítok hogy még a héten mehess a dokihoz. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

csajok reggel teszteltem van halvány csikom.nem akarom elhinni....pénteken megyek dokihoz vissza elötte majd csinálok még.ugye a csikom erősödik majd.........
kistörpe

Kistörpe!!!!!!

Jaj, de örülök!!Tuti erősödni fog az a csíkocska. Nagyon-nagy (halk) gratula!!
És hogy érzed magadat?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

gnemoni-különösen semmit nem érzek ,néha olyan hőhullám szerü volt a napokban.remélem siker lesz.....ti jól vagytok......(elment a kérdőjel)
kistörpe

kistörpe halk gratulaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kistörpe!

Reménykedjünk a sikerben! :wink:
Köszi, mi jól vagyunk. A hányinger úgy néz ki hogy múlóban. (ezt le is kopogom :D )
Kisfiad jobban van már? Remélem lement már a láza.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

gnemoni-patrik nincs jossan sajna viszem vissza most dokihoz,metr megint lázas.ülöfürdő is csak egy ideig jó utánna semmi.nem tömhetem állandóan algopyrinnel metr azt irt fel 2 óránként adhatnék neki de a kis szervezetének sok lenne.
kistörpe

Jó reggelt mindenkinek és szép napot, nekem már biztos az lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Előszőr is Kistörpe halk gratula, vigyázz magadra.
Én is teszteltem :lol: úgy néz ki van kis influenzás babám :lol: Hajnalban mentem ki pisilni, de hozzáteszem éjjel is voltam kint, szóval kb. 5 órás pisiből csináltam. Szépen megjelent az ellenőrző csík és pedig letettem a földre és visszafeküdtem. Másfél óra mulva felkeltem és lenéztem a földre és szép két csík volt rajta. Szóval Ranita mumusnak volt igaza, úgy néz ki beköltözött a kiscsiga a pocimba :lol:
Felhívtam a dokit, szednem kell az utrót, 3*1-et és jövő hét szerdán találkozunk. Akkor talán már lát majd valamit. Azt mondta melózhatok, nem kell otthon maradnom, de ha szeretnék, akkor otthon maradhatok. Igazából ha irodai munkáb végzek akkor csak annyi hogy nyugodt körülmények között. Amennyire tudok vigyázok magamra. Köszönöm mindenkinek a sok drukkot :lol:

KépKép
csige-bige

moni már 5 hetes vagy :shock: :D :D :D :D
kistörpe sok gyógypuszit küldök a patriknak...... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megkérdeztem a dokit, hogy nem gond e hogy pont influenzás voltam, de azt mondta, hogy ilyenkor a szervezet mindent vagy semmi alapon működik. Szóval csak akkor marad meg a baba, ha minden rendben van vele. Az meg hogy szedtem az elgopirint, nem gond azt mondta. Jaj annyira örülök, de azért tartok egy kicsit attól hogy a mult héten jól megkínzott a doki, pont akkor volt a beágyazódás. Mondjuk azóta nem barnázok szerencsére, erre ő viccesen megjegyeztem, hogy gyógyító keze van :lol: :lol:

KépKép
csige-bige

csige micsoda jó hírek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!halk gratulaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
az utro az nagyon jó a vetélés ellen...ha elmegy a baba mellette akkor tuti beteg volt......én is 3x1 utrot szedek. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nitácska. Igen és is úgy vagyok vele, hogy ha minden rendben van vele, akkor megmarad.

KépKép
csige-bige

és ugye minden rendben van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jaj de örülök neked ....nagy ölelés!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Úr Isten!!!!!!!!!!!!!!!!

DE JÓ!!!!!!!!

Csige!!!!!!!!

NAgyon.nagy (halk) GRATULA!!!!!!!!!!!
Jaj, de örülök!!!! Egyre többen leszünk. Bejön a jelmondatunk, miszerint a 2009-es és a mi évünk!!!!! Éreztem én hogy kismami vagy. :wink: És én is pont pé-kor voltam beteg. Úgy látszik ez kellett nekünk a sikerhez. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vigyázz magatokra!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

mennyi pocis kép lesz a topicban......... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönöm lányok, nagyon aranyosak vagytok. Hát igen, valóban hihetetlen, hogy milyen lehetetlen helyzetekben jön a baba. Szóval lányok gyorsan keressetek egy influenzás embert aki rátokköhög, mert úgy néz ki ez a titka :lol: Igyekszem vigyázni magunkra és remélem az a két csík tényleg két csík :lol:

KépKép
csige-bige

Csige!

Nem tudod feltenni a tesztedet?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

képet...képet++++ :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sajnos nem fényképeztem le, mert nem volt már rá időm, de este ha hazaértem, akkor felteszem.

KépKép
csige-bige

Az jó lesz! :wink:

Jaj, annyira boldog vagyok! Nagyon örülök neked! :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

várjuk az estét........ :)

Kép
Kép