Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ditus!
Nekem nem mondott semmi olyat a dokim, hogy melyik szurit mikor adjam be. Én minden este nyomtam. Az intézetben nekem is segítettek beadni 2 szurit, és nem kellett benn tartanom 10 mp-ig. Otthon viszont mindig kivártam.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

BUMI, LINACSKA
Köszi a segítségeteket!

Már meghülyülök ezekkel a szurikkal pedig az elején vagyok még. A deca is állandóan szemcsés. Aztán már nem is emlékszem, hogy ha szemcsés be lehet úgy adni? De mit tudok vele csinálni ha szemcsés?

dita75
 
 


Az egyik kollégám felesége ma tesztelt pozit.
B@sszus, ilyenkor mindig elkeseredek egy kicsit. Boszantó, hogyí már a 2. gyerekükkel is beelőztek. Merthogy mi már régen próbálkoztunk, amikor nekik az első gyerek sikerült nekik.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

 
 

Jó reggelt!

Bumikám!

Kép

Ditám!

Szuszááááááááááááááááááá! Minden rendbe fog menni!

Nem tudod Moncseszék mikor mehetnek haza?
20150601134430
 
 


Bumi ((((((())))))))))

Ditus kitartás!
Vendég
 


Bikfy, halálosan jó fej, köszönöm hogy még éjszaka is rám gondolsz, de Oroszlán alszik. Nagyon jót aludtunk most az éjjel, ő is alig volt fent, altatta ez a nagy hóesés sztem.

Boni, Sarka Kata mellett senki nem volt az anyján kivül de ha a férjem nem mondja hogy ő nem ismerem meg, mert még carabbul nézett ki mint egy átlag,normál kismama. :roll:

Csajok, megint léptem, megyünk a Sotéra, kérlek mindannyian szoritsatok azért hogy a dokim megkaphassa az engedélyt és csütörtököm megműtsön. Ha ennyien szoritotok, remélem nem lesz akadálya most már annak hogy Oroszlánt a kezemben tarthassam csütörtökön :wink: Lehet hogy már ma kapok választ a dokimtól és biztossá válik az ügy, de szerda minden kiderül. MIndenkinek csodaszép napot kivánok :wink: :wink:


Hajrá Ditus, csak ügyesen a szurikkal :wink: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Túlaggódós vagyok mi? Sajnos mindennel így vagyok az életben a lehető legjobban akarok mindent csinálni.......... :roll: :roll: :roll:

Oké, oké leeresztek! :wink: :D szuszáááááááááá!

BONI
Nagyon dögös Zsigi az új mellényben!

(((((((((((((((((BUMI)))))))))))))))))))))))))))
Megértelek. Az országos barátnőm akivel gimiben 3 percre sem tudtunk különválni azóta kétszer szült mióta babát szeretnék, és a második gyerekről nem is tudtam, mert nem merte elmondani, hogy nekik már összejött. Pedig volt valami nőgyógyászati műtétje is ami miatt több hónapot kihagytak. :roll:
Nem igazságos az élet, sajnabajna! :roll:

dita75
 
 


SUSKa
Eddig is mentek a szurkok, de most nagyobb fokozatra kapcsolok, hogy holnapután már magadhoz ölelhesd Oroszlánbébit!

VIKI
Veletek mizujs? Hogy van Lacus?

Nem tudom még mikor van a hazamenetel. Majd dobok egy sms-t!

dita75
 
 


Zsuzska,
szurkolok ezerrel!!!

Dita,
ne aggódj, most már neked sincs sok hátra a babá(k)ig. Gondolj bele, eddig csinálhattál bármit, elzáródott petevezetékkel hogy a francba lettél volna babás. Utólag már én is így vagyok ezzel, hogy ok, másfél év, de abból 13 hónapig esélyünk sem volt, utána az a 4 hónap meg már tök átlagos idő.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Képzeljétek, talán csütörtökön jön a kanapénk!!! Október óta megértük ezt is :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINACSKA
Egy éve még átjárható voltam! :roll:
Bennem ott van a hit, hogy sikerülni fog, de már félek szóba állni a BMC-ben is lányokkal, mert tegnap is kit fogok ki elsőre egy olyan lányt akinek 7 lombikja volt, és a mostani sem sikerült neki.... :(
Kicsit elvette a kedvemet...... annak ellenére hogy tudom rengetegen vannak akiknek elsőre sikerül.

Juhéjj jön a kana - péééééééééé! :lol:

dita75
 
 


Ditám!
Bennem ott van a hit, hogy sikerülni fog, de már félek szóba állni a BMC-ben is lányokkal, mert tegnap is kit fogok ki elsőre egy olyan lányt akinek 7 lombikja volt, és a mostani sem sikerült neki.... Sad
Kicsit elvette a kedvemet...... annak ellenére hogy tudom rengetegen vannak akiknek elsőre sikerül.


Olyan buta vagy!
Sikerülni fog elsőre!!!! Így fog hozzád rohanni: Kép
20150601134430
 
 


Köszönjük a hiányolást, jól vagyunk. Lackó örök mozgásban, ma éppen azt gyakorolja hogyan is lehet térdelésből félseggre ülni. Vicces nagyon.
20150601134430
 
 


VIKI
Ilyen csúnya lesz Bogyó? :roll: Nem baj igy is szeretni fogom! :wink: :)

Ni mit találtam, méghogy Évi pocakja volt nagy? :? :? :?

http://metropolita.hu/?p=12881

dita75
 
 


dita75 írta:VIKI
Ilyen csúnya lesz Bogyó? :roll: Nem baj igy is szeretni fogom! :wink: :)

Kép

Gyönyörű lesz!!!!
20150601134430
 
 


VIKIMAMI
Jajj ez a legaranyosabb korszak sztem. Mivel a nővérem gyerekei szinte mellettem nőttek fel emlékszem mennyit nevettünk rajtuk ahogy próbálkoztak! :wink:

Videofelvételt nem szoktatok róla csinálni?

Úgy megnézném ahogy akrobatikázik..... :D

____________

Ha csúnya is lesz, majd legfeljebb vödröt húzunk a fejére! :wink:
Bár én még csúnya gyereket nem igazán láttam....... :roll: Különben is mindenkinek a saját gyereke a legszebb nemigaz? :wink:

dita75
 
 


Ditus! Gyönyörű lesz a gyereked,hisz jó munkához idő kell,és Bogyó jó sokat váratott magára. Először Monic, Némóka és társai jussanak eszedbe,ne a negatív példák.(....de remélem egyszer mindenkinek sikerül majd,csak nem szabad feladni!Lehet,hogy a 7 lombik után egyszer csak spontán összejön.Nagyon kívánom!)
Az Sms miatt bocsi,de mikor már tudtam volna válaszolni,akkor elfelejtettem. Terhességi szenilitás. :oops: :oops: :oops:
Zsuzska,minden jót!
Némóka,nagyon szorítok nektek!!!!!!!
f.ancsi
 
 


ANCSI
De jó hogy megint írtál! :D
Nem tettél fel egy ultrahangos képet sem, de remélem ha megszületik Lóci hamar kapunk róla képeket.
Hogy bírod a nagy pocakot? Mennyit híztál?
Iwiw-re nem tettél fel képet?
Amúgy ne aggódj a súlyod miatt, mert a talin is te voltál az egyik legcsinosabb és két gyerek után meg igazán büszke lehetsz magadra. Lóci után is hamar visszanyered az alakodat! :wink: :D

dita75
 
 


Dituska!

Mi van azzal a Gonal-lal? legutóbb engem is azzal stimuláltak, ha kérdésed van a beadással kapcsolatban , várom :roll: De szerintem ügyi vagy és menni fog! :wink: Gondolj bele, két hét és leszívás, aztán hipp-hopp beülti. (azt nem mondom, hogy utána meg hipp-hopp eredményhirdetés, mert az a másfél hét egy örökkévalóság)

Ha ez segít, én reggel adtam be a decát és este a híradó után a többit.

Zsuzska! Hányat kell még aludni, hogy a kis Oroszlán a kezeidben ücsörögve lógassa a lábait? :wink: :) Ezt már fél lábon is... :)

Boni! De jó az a kis mellény! Édi kék színe is van és nagyon jól áll Zsiginek! :wink:

Viki! Úgy telik az idő, hogy mingyá futhatsz is utána! :lol:

nellike
 
 


Ditus!
Nincs kameránk, a digi fényképezővel meg nem lehet jókat csinálni, mert ahhoz nem megy a vaku.

Maradnak a képek.

Nellike!
Már most is kordában tart. A szőnyegen van a játszóhelye, ha már nem bírom, akkor körvekerítem. Amúgy meg pörög, forog, kúszik. Eljut mindenhová, ahová akar.

Hogy vagytok? Éjjel tudsz aludni? Miket vettetek már?

Kép

Kép kapj el, ha tudsz!
20150601134430
 
 


NELLIKE

Mielőtt mentél reggel vérvételre úgy adtad be a decát?
Kata dokija meg azt mondta befolyásolja a deca az eredményt, hát érdekes hogy minden dokker más és más.

Én sztem elviszem magammal a decát reggel és amikor levették a vért utána beadom.

Emlegettél valami metypredet vagy mit, nekem pl. azt sem írt fel... :roll: viszont felírt egy krémet, meg egy tablettát amiről azt sem tudom, hogy az esetemben milyen célt szolgál. :roll:

a gynazolról a betegtájékoztatóban azt olvastam, hogy gombaellenes krém. (tudtommal nincs gombám, a ciprofloxacin pedig baktériumok okozta fertőzések kezelésére szolgáló készítmény.

Hogy vannak a babákok? Lassan félidős vagy! :wink:

dita75
 
 


VIKI
Telóval sem tudsz? :roll:
Mivel keríted körbe? Ráccsal?
Szegény bebörtönzött LAckókoma! :wink: :D

dita75
 
 


Ditus!
Sztem azért kell a gynazolt használni, h még véletlenül se jöjjenek elő a gombák, megelőzésre.

Nem ráccsal kerítem körbe, annyira szemét nem vagyok :lol: :lol: :lol: , szopipárnával, pléddel, stb.
20150601134430
 
 


Ha van gomba, ha nincs, azt bizony 5 napig kell feltologatni! Ez a BMC-ben hozzátartozik a protokollhoz. Végül is az a lényeg, hogy mire jön a punkció és a beültetés viszonylag "steril" legyen a környezet a szövődmények elkerülése miatt.

Kapaszkodj meg, a Ciprofloxacin-t a párodnak kell szednie, hogy mire jön a punkció neki se legyen még véletlenül se bacija, ami meghiúsítaná a megtermékenyítést . Rá fogja írni a doki a stimus lapra, hogy melyiket mikor kell kezdeni, de ha jól emlékszem, akkor a következő uh. napjától.

A vérvétel napján én is a BMC-ben adtam be a decát, de volt olyan is, hogy reggel az indulás előtt. Nekem nem zavart be. :?

Viki!

Milyenek az éjszakáim? Hááát, közel sem romantikusak, de gondolom nem ez érdekel. :) Csak oldalt fekve tudok aludni, és az átfordulás kész tornamutatvány. Az a szerencse, hogy az ágyam mellett van a fésülködő asztalom és annak van egy íves része, na én abban kapaszkodom. Ha este nagyon húzódik a pocóm, akkor alátámasztom, de ez még szerencsére nem általános jelenség. Egyébként meg horkolok, mint az állat. :oops: :) Amúgy is alig kapok levegőt, hát még fekve :?

és tiszta szórakozott lettem. Tegnap reggel pl. a krémsajtos dobozt bedobtam a mosogatóba (hűtő helyett) a kenőkést meg a kukába. És észre se vettem :roll: Minden nap történik valami hasonló, a párom meg csak röhög rajtunk. :oops: :)

Vásárolgattunk már kis ruhácskákat, pelenkázó táskát hálózsákot, ilyesmit. Bútorok majd csak akkor jönnek, ha meglesz az új szőnyeg a gyerekszobába, tehát március vége előtt biztosan nem. De már nézelődünk, hogy mit hol érdemes. :roll:

nellike
 
 


Nellike!
Ugye jól emlékszem, hogy nektek a 2. lombik sikerült?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ditus!
Arra gondolj, hogy téged már stimuztak korábban, így valszeg nem lesz gond vele! Én minidg erre gondoltam, és így is lett. Ráadásul az inszemekkor is jól stimuzható voltam, és az a lombiknál is így volt. Nálad is így lesz!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


BUMI
3. nekifutásra sikerült Nellikééknek!

VIKIMAMI
Nemsokára nem lesz akadály Lacusnak a szopipárna meg a pléd. :wink:
Tudja majd ő hogy nem szemétségből börtönzöd a rács mögé csak a saját érdekét nézed! :wink: Marha jó volt egyik nyáron kitette nővérem a picúrt az árnyékba egy kb. 150x150-es járókába hátha a levegőn elalszik játék közben. Bemásztam hozzá én is játszani. Mire jöttek ki nővéremék nem sok idő múlva? A picúr élénken játszadozott én meg vígan húztam a lőbőrt mellette a járókában! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!
Nem tudjátok, mi újság Zsuzskával? Bentfogták vajon? Remélem, hogy megkapják az engedélyt és kiveszik végre Oroszlánt!:)

Dy, hogy vagy? Neked lesz inszemid ebben a hónapban?

Ditus, nem baj, hogy nem tudtad a filmet hozni, mert közben taliztam egy kedves lánnyal, aki át tudja nekem venni. Szóval, dolog meg van oldva! :wink:

Monic jól van, ugye?
Vendég
 


Sziasztok,


Még mindig minden változatlan. Várjuk azt a rohadt papirt, de ma este vagyok veletek elvileg utoljára egy darabig, mert holnap reggel megint megkockáztatják hogy befektetnek. Reggel fél nyolcra kell mennem és elvileg holnapra már kifog derülni hogy csütörtökön meglesz-e Olivér vagy sem. Kicsit most depis lettem, szarul élem meg ezt az egészet valahogy nem erről álmodtam amikor azon tűnödtem mi lesz előtte amikor a gyermekem megszületik, nem elég a császár előtti stressz hanem még itt van hogy kinek a kezébe kerülök???????????kérdés.


MOst halózok valamit aztán később leszek, látjátok csajok azoknak a legjobb akiknek a gyermek jelzi a kijövetelt mert akkor a dokik nem tudnak velük mit szórakozni. :oops: :roll:


Köszönöm a drukkokat, de kéne még belőlük :wink: :wink: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Nellikém!
Kitartás neked! Én csak szopipárnával tudtam aludni ilyen "idős" koromban is.

A szórakozottságod nagyon tetszett! Nálunk 1szer az uram a hütőben találta meg a körömvágó ollót.

Ditám!
Tudom, h eljön az az idő. De még kihasználom h az akadályokon nem tudja átküzdeni magát.
20150601134430
 
 


SUSKA
Hát ez már vicc!
Továbbra is mennek a drukkok. Tényleg nem volt egy álomterhesség a tiéd, de azért remélem nem ment el a kedved egy másik baba vállalásától. Oroszlánnak kell majd tesóka ! :wink:

TWIST
Még a végén lehet hogy én kérem el tőled, mert nekem csak egy rész van meg. :D
Cserébe majd átadom neked a maradék lombikos gyogyijaimat. :wink: :D (bár bízom benne, hogy nem fog kelleni)

dita75
 
 


Okés Ditus :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Twist

Még mindig nem inszem..... Dita szavaival élve: Spontánkodás :wink:

Zsuzska

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Csajok! Azt mondta az uh-s barátném, hogy mint pl. nekünk is, ahol elvileg nincs semmi gond az inszemhez 3-5 év sikertelen próbálkozás szükséges.... :? Ez valóban igaz? :shock: :shock:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dita

Elbírom képzelni, milyen jól mutattál a picúr mellett a járókában.... :lol: :lol: Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


dita: Sógornőmnek csütörtökön leszívás, csak most meg annyira lement a hormonszintje, hogy a doki szerint nem biztos hogy ok-s lesz minden tüsző. Remélem azért lesz embriójuk, amit vissza lehet ültetni. Pirim még mindig sehol, bár ma hagytam abba a gyógyszert, úgyhogy max. 7 nap. Remélem...

zsuzska: Képzeld, a barátnőm már a 43. héten volt, amikor császározták! Remélem azért neked hamarabb meg lesz Oroszlán.

boni: Tündéri ez a gyerek! :D Azok a gyönyörű szemek!

éviről tud valaki valamit? Jó lenne a babákról kép. És persze Évire is kívácsi lennék, bár két baba + Dorci biztos nem egyszerű.



vicky79
 
 


Desviki, nagyon cukorfalat Lackó! Hú, már mekkora nagyfiú lett!:)))))

Dy, ja, akkor spontánkodás lesz! 4 nap múlva mindent bele!:))))
Vendég
 


Twist

Tegnap kezdtük! :wink: Holnap megyünk megint uh-ra, hogy megvolt e már a tüsző repi, vagy még mindig hajrázni kel... :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Még mindig SENKI :?: :!: Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


DY
Nyugi nem igaz! 3-5 év az rengeteg. Általában egy év szokott lenni, de én fehérváron találkoztam olyan lánnyal akik 6 hónapja meg 8 hónapja próbálkoztak.
Különben is honnan tudják hogy ti mióta próbálkoztok, azt mondasz amit akarsz, nem?

VICKY
Pedig illene már jönni a pirinek, nem?
Nagyon drukkolok a sógornődnek! Hogy a fenébe ment le hirtelen a hormonszintje? Amúgy is tiszta idegörlő ez az egész, és még bekavarnak plusz dolgok is..... remélem sikerül nekik ezúttal.

dita75
 
 


Dita

És akikkel taliztál azoknál is minden rendben van, vagy valami gondjuk?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Az egyik csajszinak már volt egy tündér kislánya. UGyanahhoz a dokkerhez került akihez én is jártam, és azt mondta neki, hogy egy hónapig szeretné spontán ciklusban követni a peteérését, és ha minden oké köv. ciklusban már mehetnek inszemre. Ide is csalogattam őt a topicba, mert amúgy fórumozott, de ide hozzánk még nem írt soha. Képzeld el hogy jött ki az első ultrahangról és kérdeztem, hogy mik az adatok 24 mm tüszője volt és 13 mm mnyh. Mondtam neki, hogy ilyen adatokkal kizárt hogy ne legyen babás. Pár hétre rá írtam neki egy privit mert nagyon eltűnt, és ráhibáztam vazze mert tényleg terhes lett. :lol:

A másiknál az derült ki hogy magas a prolactinja és bromot kell szednie, de nem tudom hol tartanak, mert már elég rég nem járok fehérvárra és nem találkoztam vele többet.

dita75
 
 


Dita

Na látod, nekünk bezzeg semmi... persze ez szuper,hogy minden rendben van nálunk, így hát nincs indokunk.... De énmár annyira türelmetlen vagyok! :?
Tegnap este egy kicsit összekaptunk apával, jól kibőgtem magam, és azt mondtam többet nem megyek uh-ra. Már az agyamra ment ez a görcsösen akarom.... És ekkor Bikfy mondata jutott eszembe: ha kutyasz*rt kell enni akkor is... Na azt hiszem teljesen kezdek megint megbuggyanni... Már volt nemrég egy kicsi idegi kimerülésem a baba téma miatt, és azt hiszem megint közel állok hozzá :cry:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


DY
Pont egy évvel korábban kerültem ide és nekem is ilyenek vagy hasonlók voltak a "tüneteim". Türelmetlenség, kiborulás, apával állandó összeveszés ......

Aztán mindig elszégyelltem magam, hogy sokan vannak akik nálam nagyobb bajban vannak, sokkal több rossz dolgon kellett keresztülmenniük és mégsem keseregnek annyit mint én.

Sajnos ezt nem tudjuk irányítani, nem tudjuk, hogy mikor jön el hozzánk a csoda, és bizony bármennyire is nehéz türelmesnek és erősnek kell lenni és mindent ki kell bírni.

Neked is menni fog, bár remélem nem fog olyan sokáig váratni magára a bébi mint nálam (bár még én sem tudom a végét) ....... :roll:

dita75
 
 


Ja még annyi, hogy talán neked sem ártana szedni a magne B 6-ot, inszem után én is szedtem, különben nem lehetett volna még hozzám szólni sem, annyira feszült voltam...... :roll: Most is fogom szedni jövő héttől.

dita75
 
 


Dita

A türelmetlenség még hagyján... De amikor már nem tudod koordinálni a mozgásodat, állandóan szédülsz és esel össze.... Nem tudsz megtenni egyetlen lépést sem kapaszkodás nélkül.... :shock: :shock: Nos én már itt jártam... És lassan, de biztosan megint közelítek ebbe az irányba :cry:

Magne B6... Szedem én, de buggyant vagyok így is, úgy is... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára *dy* 2009.02.17 20:19-kor.

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


DY
Szerinted ez idegi alapon van nálad?
Szedsz vmi gyogyit?

dita75
 
 


Dita

Igen, idegi alapon van. Kivizsgáltak a múltkor, mert nem tudtuk, hogy mi a baj, nagyon durva volt.... Azt mondták tudat alatt csak a babatéma őröl... :?

Gyógyszert nem szedek. Azt mondták, kössem le magam. olvassak, fürödjek, pihenjek, és igyak borocskát, az segít.

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


a múltkor, 1 hónapig tartott, a kivizsgálás utáni két hét már viszont javultam. Minden nap a fürdőkádban ültem a habok között, és minden este megittam 1 pohár bort. Segített ellazulni. Lassan kezdtem kikapcsolni...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


DY
Saját tapasztalatból tudom, hogy majd lenyugszol csaje!
Sok pozitív gondolat és áradjon benned a csíííííííííííííííííííííííííííííííí!

Gyere hozzánk sokat mert ez egy nagyon vidám kis csapat, hamar helyre rázódsz, és ne legyen minden gondolatod a baba. Látod ez egy babás fórum de állítom neked hogy 70 %-ban nem is beszélünk magáról a témáról. Az éjszakai műszakok is milyen jól szoktak sikerülni nem? Olyan jókat nevetünk a saját baromságainkon. Ha nem lennének a lányok már én is tiszta depi lennék, pedig alapjáraton egy nagyon vidám és pozitív emberke vagyok.

Fel a fejjel..... minden rendbejön, hamarabb mint gondolnád és szedjél 3x1 magneb-t!

dita75
 
 


Dita

Köszi a bíztatást! Megfogadom a tanácsaidat! :wink:

POZITÍVAN GONDOLKOZOM!!!!!!!!++++++++++++++++++


na, most már viszont megyek vacsizni, aztán pedig csucsu....

Holnap nem tudok jönni, mert megyünk haza anyáékhoz, de csütörtökön jövök! Addig is nagy pussz mindenkinek!!

Jó éjt! Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: