Új privát üzeneted érkezett!

Ja lemaradt:

Az első adathoz időre jött dec.15-re volt kiírva és 16-án 2:00-kor bújt ki 4+1/2 óra alatt.

Kép
Kép
incike
 
 


Incike?Nálad a mensi alapján állapították meg ezt az első adatot?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Lehet áprilisi babád lesz. Maja is május 1-re volt kiírva 2 éve. :-)

Maja végig fejfekvésű volt. Eddig így hittem. De simán lehet, hogy csak pont az összes UH-n úgy helyezkedett, amúgy összevissza. Nem tudhatom.
pumuklii
 
 

 
 

Igen, a mensi alapján csak néha a méret bezavart azért volt ez az ide-oda tologatás. Mert. hát súlyra nem volt nagy, de hosszú volt.

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!

Nálunk a szomszéd lépcsőházban volt egy kisfiú, aki majdnem kiszáradt, mert nagyon keveset szopott és az anyuka nem vette észre. Jól ismerem a családot, teljesen normálisak. Első gyerek volt és az anyuka nagyon tapasztalatlan. A kórházból (szt. Imre)úgy jött haza, hogy még nem volt teje,de ez csak később derült ki, mert állítólag ott nem nagyon foglalkoztak vele. a védőnőről, meg már írtam, hogy nálunk nem nagyon csinál semmit, hozzánk se járt ki, egy kezemen meg tudom számolni, két év alatt hányszor látta Alízt. 6 napja voltunk otthon, amikor először kijött. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy nem csak a szülők felelőtlenségéről vagy depijéről lehet szó.

Kép

Kép
hean
 
 


Kutyafüle! Hát, passz. Mint írtam korábban, nálunk mindegyik gyereknél ahány UH volt, annyi időpont. Előfordult, hogy 2 hét különbség is volt az UH által megjelölt 2 időpont között. Mindegyik gyermekünk az utolsó UH által belőtt időpont előtt 4 nappal született. A 3.nál már úgy sétáltunk be a kórházba. Teljesen hülyének is néztek, és haza akartak küldeni. De én v.hogy éreztem, hogy aznap fog megszületni a baba. 1,5 óra múlva meg is volt. :)
Egyébként is 36-42. hét között bármilyen időpont normális. Koraszülöttnek is csak akkor minősül a baba, ha a 36. hétnél korábban született. Na de ismét jöhet a kérdés: Melyik a 36.hét az adott terhességben?... Ha nem tudjuk 100%-ban, mikor fogant, mihez viszonytunk? Egyébként is lehet egy korábban jött baba relatíve érettebb, mint egy 40. hétre született, ahol v.mi kis gubanc volt a terhesség alatt. (Lehet, hogy ez utóbbiról nem is tudott senki,mert nem olyan jelentős volt...)
Szóval ez az egész nem úgy műxik, hogy minden napra pontosan adott. Annyi mindentől függ. Szóval: Ne izgulj ezen! (sem...)

Na, ez jó hosszú lett!

Kép
szkitty
 
 


Kutyafüle!
Szerintem teljesen mindegy! :lol: Valószínű h 30+4.
Amúgy nálam is ez volt a helyzet,hogy 35 naposak voltak a ciklusaim,igaz clostyval.És én a szerint számoltam,sőt!Tesztelni is a 35naposhoz teszteltem.Mikor mentem a dokimhoz,mondtam is neki h ő is számoljon ezzel,de aztán hamar kiderült nagyobb a baba!És az az egy hét pont olyan volt h foganhatott elöbb,szóval nekem is ez a május eleje már a 28 naphoz van számolva!Eredetileg május 9 voltha jól emlékszem!


Megcsináltam a photoshopom!Mindjárt dobok táblit is!

Hajni!
ment a meghívó!Amúgy tedd fel nyugodtan a kérdéseket!Senki nem néz majd hülyének!Igaz fogsz rá 10 féle választ kapni,de az csak jó! :lol:

Kitty!
Én is szobafogság..pedig akkor is elmegyek a szülésfelkészítőre!Remélem legalább a járdákat söprik erre!majd arra megyek ahol el van takarítva!Ha a sarokra kiérek akkor már jó!Az Üllői biztos tiszta!

Bankot,postát kihagyom...ráér az holnap is!

Babó nálam isfincánkol...össze vissza rugdos,ütöget...Én is szó szerint érzem ahogy a lábával elrugja magát :roll: :wink:

Lehet h lassan már 3 kilót is elérem,ami a hízást illeti!Úgy örülök! :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk. :) Vizelet tiszta,csak ladány tévedett.Mondta is a védőnő,hogy rengetegen jártak így mostanában.
Fogytam fél kg-ot.Bár szerintem nem,csak többet vont le mint szokott.
Mindegy.
Vérnyomás alacsony.
Napi 1 szem maltofert kell szednem.
És ami furi,mert eddig nem is mondta,hogy jövőhét hétfőn kijön látogatni.Itt pedig nem volt szokás.Mindegy,legalább eltelik az idő.

Na megyek lánykámnak összedobok valami ebédet.

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Szkitty,
a vízeletemben sok volt a gennysejt és a doki szerint valami húgyúti fertőzést szedtem össze.Felírt Cedaxot és mondta,hogy igyak 3 liter folyadékot naponta hogy az áttisztítsa a veséket és az egész mindenséget.Aztán a kezelés után egy labor hogy bevállt e a kúra, ha nem akkor urológia.Röviden ennyi,deaz a helyzet hogy nem vagyok valami nagy leves evő se tea ivó szóvala folyadék nagyrésze víz, tej, kakó, gyümilé.

Annus,
én is megörültem neki mikor úgy 2 hete a védőnőnél kiderült hogy 4 kilót híztam.senki sem hiszi el, hogy már 30 hetes leszek.Én se, hogy őszinte legyek, pedig jól van a picúr.legalábbis én úgy érzem.

megjött tegnap a cumisüvegem teszveszről.postaköltséggel, új 2-es cumival együtt fizettem 600 forintot.240ml-es és rendes, vastagfalú üveg.Nagyon bejön.Apa már gyakorló mozdulatokat tesz vele,hogy miként is fogja majd etetni a Picit.

KépKép
harhaj
 
 


mai képek:
Kép Kép

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Edua,
szép nagy pocak :)

KépKép
harhaj
 
 


harhaj köszi:)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Edua!

Tényleg jó kis pocakméret!!!Akkor az enyém nem is olyan nagy!

Jaj ezt elmesélem!Bementem a fodrászhoz pénteken,férjemnek kértem időpontot.Aztánmondom a csajnka h én majd vmikor március vége felé jövök.Erre h akkor csak szülés után :shock: Mondom neki ne akarjon már megszüleszteni márciusban :lol: :lol:

Aki esetleg lemaradt!
Létrehoztam egy blogot,ahova csak mi írhatunk és csak mi láthatjuk!Mindenki szerkeztheti!
Annyi hogy dobjatok egy emailt amire lehet küldeni a meghívást,különben még olvasni se tudjátok!
Így ha vkinek hasznos infója van bármiről akkor azt ott is közzé tudja tenni,később nem kell visszakeresni a fórumon!
Akit érdekel a dolog az jelezze!!!

annus11
 
 


Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Sziasztok csajok!

Nekem 130 a Hgb-om és ennek ellenére azt mondja a doki, hogy szedjek Maltofert. :? Persze nem szedek, csak 2 Elevitet hetente.

Reggel 15 percig söpörtem a kocsimról a havat, mire el tudtam indulni dolgozni. Szerencsére nem sokan voltak az úton... Reggel óta megállás nélkül esik.

Még lógok egy 'magamról rovattal' :lol:

Hamarosan behozom a lemaradást és van fotó is, feltöltöm azt is mihamarabb. 8)

Szép napot mindenkinek, :arrow: dolgozom még egy kicsit így ebéd előtt.

Kép

Kép
adraci
 
 


Hát Annus, ez a 3kg azért mindig elkeserít.Én a hétvégi wellnessel 13,4kg-nál tartok.Mindenki azt mondja szerencsére, hogy nem igazán látszik,csak a hasam hatalmas. Mindegy.Én iszonyat rondának érzem magam. Randa narancsbőrös lett a fenekem. Olyan szinten,mint soha még.És összedörzsölődnek a combjaim menés közben belül.Régen ez sem volt. Max mehtnék enyhe terpeszben,mintha lenne valami a lábaim között. :lol: A fürdőben is vagy másfél napig nem vettem le a pólót.Aztán olyan szinten lettek hőhullámaim, hogy hiába jegeltem az arcom,izzadtam.Aztán úgy döntöttem minden mindegy, leveszem.Nagyon rosszul éreztem magam a testem miatt,de féltem, hogy amúgy meg rosszul leszek. :cry: Fura dolog.Most tudom megérteni a nőket,akik nem szívesen mennek ki a strandra a testük miatt.Én mindig lehülyéztem barátnőmet,ő meg visszavágott,hogy persze, a helyemben ő is büszkén feszítene bikiniben. Na,most megkaptam. :cry: Viszont volt ott egy másik terhes lány is.És leesett az állam,olyan bátran ment be a medencébe,míg én egész idő alatt a szélén törcsin üldögéltem.Hát nem tudom.Én félek a fertőzésektől. Nem hiányzik így a végére semmi probléma.
Érdekes,én biztosra tudom mikor fogant Erik. :lol: Hihetetlen görcseim voltak azon a hétvégén, és a teszt is akkor lett pozití,mikor attól a naptól számoltam. Mert én vagy 5 tesztet megcsináltam,mire az utolsó pozi lett. :oops: Na aszerint is 29+4 vagyok.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Kitty!
Én is csatlakozom hozzád, a hó fogságában vagyok, a kocsimat képtelenség kiásni....pont ma, amikor ezernyi helyre kellett volna mennem időre....no mind1....még a taxi sem jön ki! ÁÁÁÁÁ!!!!

Köszi csajok a hozzászólásokat lámpa/kád/légzésfigyelő témában. :) tök hasznos volt.

A mérleghez annyit, hogy a digitálison belül is a drágábbak 5g-kat is mérnek, míg a 'kvázi olcsóbbak' 10g-os felosztással számolnak. Ennek tényleg akkora jelentősége van? Logikusan belegondolva, úgyis ficánkol rajta a baba, annyit számít az az 5g???? Vagy szopinál igenis lényeges?????

Kutyafüle!
Csatlakozom Annushoz, nálunk is ahány UH, annyi kül. időpont. A mensi szerint ápr.28, de ápr. 10 és máj 02 között már szinte minden volt....az április btw azért már izgis lesz! :)
Kiváncsi vagyok, hogy végül hogy fog átrendeződni a tábla, ki lesz az első fecske? :)

Édua!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, hatalmas a pockód! Nagyon cuki! :) Az enyém kisebb sztem. Teszek képet.

Annus!
Mit photoshopolsz?????

Csajok!
Nekem kb. 2 naponta vérzik az orrom!!!!! Ez normális? Pedig 1 kezemen meg tudnám számolni, hogy életemben hányszor vérzett terhesség előtt....
Ráadásul marha sokáig tart, 1/2-1 órát is vérezget..... :? :shock:

Mikor áll el a havazás?????!!!!!! :x
Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mozza 2009.02.17 11:43-kor.

Kép
mozza
 
 


Kutyafüle,
hát, ez a számítás... Én mensi szerint május 26-án vagyok esedékes (mindig 28 napra jött meg). az első uh szeritn május 29, a második szerint május 23, a harmadik szerint május 26 ill. május 23, a hétvégi uh szerint inkább már június 2 ... Szóval fene tudja :) Majd jön, mikor jönnie kell, a lényeg, hogy szépen hízzon őkelme odabent :)

Ildi, Tinu
milyen szép nagy pocitok van már!

Anita,
örülök, h minden okés a pisivel!!!

Annus,
a mai sotés mókára nem fogok tudni menni, de jövőhéten igyekszem mindenféleképpen!!!

emese1979
 
 


Tinu, Édua és Mozza, nagyon jók a képek! :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Mozza
Nekem is kb. 1 hete kezdett el vérezni az orrom, de nem 2-3 napos eltéréssel, hanem minden nap. Ez terhességnél normális, Marcinál szinte folyton vérzet az orrom és fájt a fejem.

Kép
Kép
incike
 
 


Édua ,Mozza jó nagy már a pocitok!

Én is kíváncsi vagyok melyik baba lesz kíváncsi elöször a világra!

Takarítok kicsit,mert délután lehet eljönnek uncsimék.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Orrvérzés: nekem is vérzett mostanában jónéhányszor, ezelőtt gyerekkoromban talán.
Állítólag ilyenkor teljesen természetes, én tartok jeget a fagyóban (a munkahelyemen is :lol: és ha vérezni kezd gyorsan lefekszem és a jeget rányomom az orrnyergemre, amitől az erek jó gyorsan összeszűkülnek és hamar eláll a vérzés.

Kép

Kép
adraci
 
 


Én nem tudom mért,de vhogy az a megérzésem h áprilisi lesz Iza!
De szerintem nem én nyitom a sort! :lol:

Kutyafüle!
Mindig hangsúlyozom h én elötte felszedtem pár kilót a hülye gyógyszerek miatt.Igaz 1 év alatt jött össze az a pár kiló,de biztos h szerepet játszik abban h "csak" 3kiló!
Megondom őszintén amikro wellnesselni voltunk engem nem érdekelt senki!Vízbe is bementem stb.Én se érzem magamat szépnek ekkora hassal,de nem érdekel.Azt láttam persze ahogy mindenki megnézett,de csak konstatálták h kismama vagyok.Inkább a pocakomat nézték :wink: (mellesleg én is megbámulok minden kismamit :oops: )

Emese!
Oké!Én remélem el tudok addig menni!Elindulok,aztán remélem h lesz a kórházig tiszta járda!

Mozza!
Szép pocak!Máskor nagyobb képet tegyél mert így nagyítóval kell lesni :lol: Amúgy is olyan vagy mint egy modell!Had gyönyörködjünk már benned!
Photoshoppal szoktam képet kicsinyíteni stb.

annus11
 
 


köszönöm:)

mozza, tinu nektek is csini pocitok van

nem szeretnék én lenni az első, de ápr 22-től jöhet felőlem:)

mozza nekem nem vérzik, csak vannak vérdarabkák benne

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Már ezer éve nem jelentkeztem........
Lehet hogy már nem is emlékeztek rám. :roll:

Szoktalak olvasni titeket, bár az eseményeket nagyon nehezen követem, mert pörögnek rendesen és azért van ez a topicon rendesen forgalom.
Mindenkinek szépen gömbölyödik a pocakja. :D

Nálunk úgy néz ki vegyespáros lesz, egy kisfiú és egy kislány, aminek nagyon örülünk.

Csütörtökön voltam dokinál és szerencsére mindent rendben talált: jó lett a cukorterhelésem (4,, vérképem, zárt a méhszáj és a babók szivecskéje is dobogott. Egyedül a vizelet leukocyta (14/látótér) lett pozitív, 1 +-es. A védőnő azt mondta csináljunk még egy vizelet tesztet a biztonság kedvéért, de szerinte nincs aggodalomra ok mivel a többi vizelet eredményem jó lett. Meg ha lenne valamilyen húgyuti fertőzésem akkor már tüneteknek is kellene jelentkezni (mondjuk esténként sűrűn járok pipilni de azt a babókra fogom mert néha a hólyagommal fociznak ). A dokim szerint meg ne is foglalkozzak vele. Azért a védőnőhöz ma bementem és megcsináltuk a vizeletvizsgálatot. Sajna megint volt fehérvérsejt(leukocyta) a vizeletemben 100/ul. A védőnő szerint nincs ok aggodalomra, mivel az összes többi értékem vagy negatív vagy normális, de a biztonság kedvéért menjek el megint laborba.
Nektek volt hasonló problémátok?
Más panaszom ami esetleg hólyaghurutra vagy vesegyulladásra utalna nincs, meg akkor ugye nitrit is lenne a vizeletben meg egyéb dolgok.
Most teázok meg megpróbálok sokat inni hogy a gyulladás kimosódjon a szervezetemből.
Nektek is sűrűbben kell WC-re járkálnotok?

Mi már elég sok mindent megkaptunk, megvettünk (babakocsi, matracok, fürdető, pelenkázófeltét, mellszívó, légzésfigyelő, ágynemű, stb.) az elmúlt 2 hétben. Én mindenképpen részt akartam venni a vásárlásokon, hiszen erre vártam már mióta hogy babacuccokat vegyünk. Egyébként általában fél óra alatt kidőltem, szóval jó is hogy most mentünk mert ki tudja mi lesz később, már nem is igazán merek itthonról kimozdulni ( a dokim is mondta hogy már napi 20-21 órát kell pihenéssel töltenem) .
Megbeszéltem a babókkal hogy legalább még 10 hetet bennt kell hogy maradjanak az anyjuk pocakjában, mert ott lesz nekik a legjobb ez alatt az idő alatt.

Annus! A táblázat frissítése esetén beírnád:
következő orvosi vizsgálat: 03.12.
nevek: András és Bernadett
Köszi

Mindenkinek további szép és problémamentes babavárást kívánok!

Kép
vucuska
 
 


Édua!

Nekem is vannak alvadt erek? vérdarabkák? benne....olvastam, hogy elő szokott terhességnél fordulni az orrvérzés...nade minden 2.nap és alig tudom elállítani.....?!? No, mind1, akkor ez normális, megnyugodtam.
Adraci, azért ari lehetsz miközben egy zacsi jéggel az orrodon munkálkodsz....sztahanovista kismama...orrvérzésig dolgozik..... :lol: 8)

Annus!
Ari vagy! :) És ügyi, hogy photoshop-pal nyomod...én most fejlesztem magam, kaptam egy 30megás tutorialt....pedig illene jobban értenem hozzá....de a melóhelyen mindig volt pár grafikus....így sosem tanultam meg igazán használni... :?
Majd muti, hogy mit alkottál!!!!!!!

Ja! Kutyafüle!
Nyugi, én is kb. 11-12kg-nál járok! Brutális! Engem azért azt megnyugtat, hogy az egyik barátnémra 23kg ment fel (alacsony/vékonyka lány) és a kórházból már 15kg!!!!!mínusszal ment ki.
És ugye a rucikért mindent 8) ....majd baba-mama tornázunk Rékára! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mozza 2009.02.17 12:38-kor.

Kép
mozza
 
 


mozza én eddig szedtem c vitamint, pár napja nem szedem és azóta jött ez elő

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


mozza gratula a 30. héthez:)

annus köszi:)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Mozza!
Nehogy azt hidd h én tudom kezelni! :oops: Csak pár dolgot tudok amit használok!Amúgy semmit nem csinálok.De pl a táblázatot is ott szoktam méretre igazítani,ilyesmi.Szóval nem alkotok épp semmit!
Ha meg igen,akkor öcsém az aki jobban ismeri és ellát tanácsokkal :wink:

Vucuska!
Persze hogy emlékszünk,vagyis én!
Gratula a vegyes pároshoz!Gyere sűrűbben,bár tudom h sokat kell pihenned!Képet nem dobsz a cuccokról amiket vettetek?
Pisi ügyben passz,remélem h nincs semmi olyan amit ne lehetne kezelni! :wink:
Hát igen,én is már éjszaka is kijárok pisikélni...van h többször is :roll:

annus11
 
 


mozza írta:Édua!

Adraci, azért ari lehetsz miközben egy zacsi jéggel az orrodon munkálkodsz....sztahanovista kismama...orrvérzésig dolgozik..... :lol: 8)



Na én ezen most olyan jót nevetem, de találó volt. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Annus!Te nem féltél, hogy valami fertőzést vagy bacit összeszedsz a vízben???? :shock: A meleg vízben meg tenyésznek is rendesen ezek a kis mocskok!!!!! Amúgy nem érzem magam paramaminak,de azért feleslegesen nem kockáztatok.
A külsőm meg nem a mások véleménye, hanem a saját érzésem miatt zavart. :oops: Meg kell még szoknom ezt a helyzetet.Ma is beragadtak egy szék mögé.Nem mértem fel a pocakom méretét. :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus a köv. tábliba:
életkor :28
márc.2. genetikai vizsgálat+uh

Köszi előre is.

Kép
Kép
incike
 
 


Kutyafüle!
Én alapból nem vagyok erre fogékony,már ami a fertőzéseket illeti.Tudom h ilyenkor nagyobb az esély rá.Na most minden vízforgatós volt,tiszta.Nem volt állot víz szag stb.A víz pedig nem volt meleg.A jakuzi 36 fokos volt.Ésnem voltak sokan!De pl nyáron tuti nem mentem volna strandar vagy ilyesmi!
Hát igen,én is néha rosszul mérem fel a helyigényemet!Mire megszokja az ember már kinn is van a baba! :wink:

annus11
 
 


Itt is tisztaság volt, mert azért ez is egy 4 csillagos szálloda volt,gondolom nem is engedné meg magának a piszkot. De sajnos én mindenre nagyon fogékony vagyok,mint kiderült. Vírusra, baktériumra,mindenre. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!

Fogd fel úgy, hogy ez egy rövidke periódus az életedben...aztán megint helyreáll az önképed és azt látod majd a tükörben, amit megszoktál. És hidd el kimondottan hasznos lesz, hogy zavar a változás....mert annál jobban fogsz majd teperni, hogy újra hozd a régi formád! + erős motíváció a férjurad...van pár kézis ismerősöm....bombanő mindegyik barátnője, a focistafeleségekkel versenyezhetnének. :wink:

Kép
mozza
 
 


nekem még semmi gond nem volt a mérettel, de mosogatásnál már kényelmetlen:)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Edua!
Nálam az a baj h alacsony vagyok...a mosogatást mrá régóta érdekes pózban végzem.....kb könyökölök a púltnál,mert csak így érek be eléggé a csaphoz :lol: Sarokból kivenni vmit már gondot jelent,de még megy.Sajnos sokszor kel szék vagy létra is ha vmit le akarok halászni,de ez van.Már megszoktam.Csak most óvatosanmászok minden ilyenre :roll:

annus11
 
 


Nekem is fura ennyi hízás magamon, bár most hetek óta stagnál a mérleg :) Majd meg is néze, Zsófival ilyenkor mennyinél jártam. De biztos számít az induló súly, Zsófival többről kezdtem, kevesebbet híztam, most ugye 7 kiló minusszal indultam, végülis nem meglepő, ha több lesz a vége.

Haskeményedés és görcs nálam továbbra is fennáll, holnap doki, kíváncsi vagyok, mit mond :?

Medencében én sem fürdök, Balatonban fürödtem Zsófival anno :)
Vendég
 


Hát igen, Dani csapattársai sem kutya lánykákkal szaladgálnak. A kapus a legöregebb 36 éves,van két gyereke,és a felesége egy igazi bombázó!!!! Szóval motiváció az lesz.Főleg, hogy Dani kimondottan szereti a vékony nőket. Neki nem elve a "van mit fogni rajta" dolog. Plusz még fiatalka is......Tényleg lesz miért teperni.
Lányok,aki tudja:A szülés utánra hasszorítót hol lehet venni? Márciusban szeretnék venni,de nem kismama ruha boltban,mert az csillagászati áru.És azt nem vennék használtan,mert mégiscsak fehérnemű....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Nem írok asszem regényt, mert hulla fáradt vagyok, egész éjjel nem aludtam szinte, folyton felébredtem, hogy nem csörög-e a telefon, aztán ma reggel rögtön, hogy Samu körül elintéztem a dolgokat szóltak Katáék, hogy a vizsgálat szerint Dávid már érkezőben van, de nem vitték magukkal a kórházi cuccot (elfelejtették :?: - nem tudom, talán csak harmadszorra nem akarták potyára elvinni...), hát felkerekedtem, elmentem hozzájuk, összeszedtem a cuccot, bevittem a kórházba, és még patikába is mentem, meg haza is kellett érni, ire férjuram ment a melóba... Ahogy hazaértem, ebéd, most törpi alszik, én meg elalszom... :)

Még baba nem jött ki, de már sztem percek kérdése... Reggel már 2,5 ujjnyi volt a méhszáj, egész éjjel mentek a görcsök-keményedések, már rég megvolt a burokrepesztés, szóval talán épp kitolásnál tartanak... De sztem nem sokkal azután, hogy megérkezik, küldik a sms-t. :)

...

Az orrvérzés tényleg normális.

Mozza, Edua, szép pocik! :)

Vucuska! Grat. a két különnemű törphöz! :) Remélem, mnden rendben lesz továbbra is!

Én nem foglalkozom vele még, hogyan van bent a baba (mmint milyen fekvésben), majd lesz "okos gyerek fejreállt" helyzet, és onnantól remélem, hogy nem fog visszafordulni... :)

Kutyafüle! Az, hogy a baba tényleg mekkora, az 1 dolog. De a heteket az utolsó menstruáció 1. napjától szokták számolni, aztán így van olyan baba, aki kisebb, van aki nagyobb ugyanannyi hetesen. Tehát a terhesség tényleges kora csak kb. egyezik a terhességi hetek számával. :)

Pumuklii, köszi az infót, már kiderült, vlsz. a magzatvíz lehetett... :wink: De jó tudni, hogy van ilyen cucc a patikákban!

Mégis regény, lőjetek le!

Ja, és bárki bármit nyugodtan kérdezen, a kérdések olyan izgik... :)
Vendég
 


Én rendszeresen úsztam Samuval a pocakban, ha el tudnék szakadni, most is járnék. De soha semmi nem volt a vizeletemben... Minden bizonnyal ez hajlam kérdése nagy részben...
Vendég
 


Nekem a hajmosás kész gyötrelem, mert én úgy szoktam, hogy behajolok a kádba. De asszem lassan más módszert kell kitalálnom :(

emese1979
 
 


Dóri!
Megy a drukk Dávidéknak! Majd írj, ha kibújt a kukis! :)
Te meg pihizz!!!!!

Kutyafüle!
Én már megvettem a hasszorítót. :wink: Online is lehet rendelni...én a bboom.hu-ról rendeltem. Olyat, ami egy szoptató betétes spagetti pántos toppal kombinált hasszorító...4000Ft volt. Brutál jó!
De az Quelle.hu-n is van....anita márkájú azt hiszem.
A Kenguru boltokban is lehet kapni...olyan 3000 körül.

Édua!
Köszi a gratulációt! Most vettem észre...betöltöttem a 30.hetet! ÍÍÍÍ!!! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mozza 2009.02.17 13:19-kor.

Kép
mozza
 
 


Nekem azt mondta a dokim, ha eddig nem úsztam, ne most kezdjem el. Hát nem kezdtem :)
Vendég
 


Emese!
Én zuhanyzás közben mosom a hajam!Amúgy is ritkán választottam ezt a kádba hajolós módszert! :wink:
Most a hajolgatás meg csak egy szép álom!De már nem sokáig! :wink:

annus11
 
 


Mozza,
nagyon csini kismami vagy!! Szépen nagy a pocid is, csak kicsik a képek :)

Annus,
asszem áttérek én is a zuhanyzás közbeni hajmosásra, soha nem szerettem, de 3 hónapot csak kibírok, az annyi, mint kb. 42 hajmosás :?

Dóri,
írj, ha megszületett a picike! Engem érdekel a teljes születéstörténet is :)

Ti mennyi gyümit (zöldséget) esztek naponta? Nem tudom, h az a mennyiség, amit magamba tömök, az elég-e. Milőtt terhes lettem, szinte semennyit nem ettem, egy héten max. 1-2szer. Mostaság napi kb. 2 narancs, 1-2 banán meg egy alma, meg kétnaponta főzelék vagy valami zöldségféle..

emese1979
 
 


Sziasztok!

Hú de mérges vagyok, írtam egy regényt és eltűnt!!!! Hiába nyomtam a vissza gombot! :evil: :evil: :evil:

Na újra:

Edua! Én ekkora hassal mentem szülni Aminát! Majd mindjárt keresek egy képet és megmutatom!

Mozza! Te még mindig nagyon szép vagy, és abszolút nem látszik, hogy mennyit híztál.

Különben is Mozza, Kutyafüle és a többi vékonyka leányzó, teljesen természetes, hogy ti többet híztok, hiszen nincs rajtatok zsír amiből táplálkozzon a baba. Én csak kb. 3-4 kilót híztam eddig, de vagy 15-tel több voltam, mint ti amikor terhes lettem. Amit most híztok az ugyanolyan gyorsan ahogy feljött le is fog menni rólatok és csini Anyukák lesztek! :lol:

Na most olvasok tovább és megkeresem a képet is.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Jók nagyon a pocifotók! Illetve a pocik! :) Hülye tél, nekem még mindig nem adják át a helyet a BKV-n, pedig napok óta megint nagyon fáj a derekam. Túl sokat álldigálok - ja, nem kéne mosogatni, meg vasalni, vagy utóbbit ülve. MEg mászkálok is, de az kevésbé rossz. És nem kéne Tücit emelgetnem sem. Már úgy megyek, mint egy beteg csiga. :roll:

Hean: én sem az anyukát tartom felelőtlennek, inkább szívszorító az ilyesmi, hogy tényleg SENKI nem volt a környezetében, aki segített volna? A rendszer elvileg ezért lenne, és hát jó esetben egy tapasztalatlan anya mellett ott vannak idősebb barátnők, vagy már gyerekesek, nagyszülők stb.

A hónak örülök, mégha február közepe is van, de legalább az idén először elmehettünk Tücivel szánkózni és még hóembert is építettünk, meg dobáltuk a havat. Úgy tetszett neki, már ezért megéri az összes kellemetlenség (nekem). :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Ildi (te írtad, ugye, már nem megyek vissza az előző oldalra, most olyan lassú a babanet): én is tisztába tettem volna éjjel a gyereket, ha kakás lett volna, de nálunk éjjel nem volt csak pisi és az is csak olyan mennyiség, amit kibírt a pelus.

Kép
Kép
tinu
 
 


g_reny várom a képet

lányok nektek is nehézkes már az alvás alatti egyik oldalról a másikra fordulás?
bírkózok minden éjszaka a szopis párnával is:)


dóri nagyon izgi:)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: