Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!
Ágiboszi!
Szavaztam, majd még fogok, 28 %-on álltok, Ti vagytok a no.1.KépKépKép
Megyek dolgozni, pusz-Krisz

mohácska
 
 


Sziasztok!

Kriszti, de pontosan olyan lesz, mint a képen, és légkondivalKép Hát, nem tudom, a mostani kocsim is légkondis, apáé is, még soha nem volt semmi bajunk tőle, sőt az előző lakásunkban is volt, de ott sem okozott semmilyen problémát semmelyikünknél sem. Ez teljesen full extrás GS változat az új 93 lóerős motorral. Remélem nem lesz vele semmi baj! A Suzuki Gérónál vettük, ott nagyon jól, a várakozásainknak megfelelően számították be a mostani kocsimat.

Ági, én is megyek és szavazok!Kép
Elvileg egy fekete háttérben található Zsombi, csak túl nagy lett a háttér!

Nekünk mégsem jó az ápr 2., mert tegnap mondta Apa, hogy egész hétvégére elmegyünk Döbröntére pihenni. Tudunk egy másik időpontot keresni?

Mikor lesz már újra jóidő?

Mindenkinek szép napot!!!!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


SziasztokKép

Pirus,
akkor keresünk másik időpontot, meg kéne nézni az időjárás előrejelzést, hogy mikorra várható jó idő relative.

Krisztik, Pirus
köszönjük a szavazástKép

Megyek oszt inditok egy mosást, mig manó alszik, mert utána már nehéz lesz még azzal is foglalkozniKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 

 
 

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Pirus!
Gratula az új kocsidhoz, jól néz ki, még nem láttam ilyet, mert itt nem forgalmazzák.

Kriszta!
A teszt csak a várható mensz napján mutathat 99 %-os eredményt, Te pedig elég korán csináltad. Lesz az még poz. is!

Ágiboszi!
Próbáltam én is szavazni, de technikai okok miatt szünetel, majd még próbálom.

Puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Ági, sajnos én sem tudok szavazniKép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!
Na megint szép az idönk, nem? Meg volt beszélve, hogy csavargunk a barátnömmel, erre az oviba menet már börig áztunk. El akartunk menni kreativkodást elökészítendö vmi boltba. Addig is gyüjtöm legalább a tapasztalatokat.

DKriszti!
Jó étvágyat! Nyílt egy török étterem a Körtéren, mi azt próbáltuk ki tegnap. Hát nem olyan jó, mint a Szeráj, a kedvencünk a Vígszínháznál, de a gyros közelít. Ha már kajáról van szó KépKép

Fcs!
Igazából én azelött sosem vettem lábasokat, amikor külön költöztünk, anyukám meg a nagyanyám adott néhányat, kisegítésképpen. Szóval ezeken kívül soha semmilyen fazékra nem költöttünk. Elég, ami van, remélem, tényleg egy életen át szuperálnak majd.
Különben a paprikás krumpli nagyon hamar elkészül benne, csapj le rá bátran KépKép

Pirus!
Tökjó lesz a kocsid! Én egy Minit szeretnék KépKép, most láttam a volt fönökömet egy kis pirosban, csak úgy vette, a városban furikázáshoz, a terepjáró mellé.

Ezt el is felejtettem leírni: ment a Jurassic Park elözetes, és Andris odanézet, és közölte, hogy GYÍK KépKép
a.
angi
 
 


Sziasztok Lányok!

Mi is megvagyunk, csak hát költözködés utáni hadiállapot van nálunk: keresem mindennek a helyét. Kép De ahogy olvasom, nem csak én vagyok így ezzel. Kép Ha végeztem, jöhet a babaszoba! Kép Ezt hálásabb feladatnak tartom, mint a lábasok, és evőeszközök... stb pakolászását. Kép
Már mindent összeírtam, hogy mi az ami szükségeltetik, de igazából nem tudom merre induljak. Próbáltam nézelődni interneten, de a nagyobb áruházak, csak felsorolás szinten mutatják be a termékeket, az áraik pedig nincsenek fent, így nincs viszonyítási alapom.
Kisebb boltoknál pedig, vagy kiságy nincs, vagy babakocsi...Tud valaki olyan bababoltot, ahol nagyjából mindent egy helyen megvehetek, és az árak is elfogadhatóak?

Még egy kérdés: a névválasztás, melyben szeretném véleményeteket kikérni. Kiválasztottunk egy nevet, melynek hosszú története van, azt is megírom majd, csak kíváncsi lennék először a véleményekre. A választott név: BENKE.

ZEPTER: nekem is van pár dolgom tőle. Üvegedények, amiknek spéci tetejük van, így le lehet légteleníteni, ami által a benne tárolt étel tovább eláll. Meg van egy vákumcsomagolóm, és egy fazekam is. Nagyon szeretem őket, de bevallom, hogy anyósomtól származnak.

Pirus,
gratula az új autódhoz. Kép Csak az bánt, hogy ez nem is a MI autónk, hanem a tiéd!!! Kép

Ági,
technikai okok miatt nem tudtam szavazni, de később megpróbálom.

Shine-ról tud valaki? Olyan régen jelentkezett.

Gabi
Kosza Gabriella
 


Köszi lányok a gratut az kocsihoz!Kép Már egyre jobban várom!

Gabi, a Benke név mit takar? Még soha nem hallottam, de látom nem vagyok egyedül a ritkanév választással. Én most Zétényben és Zsadányban gondolkozom a Szabolcs mellett, ha Zsombinak fütyis lesz a kistesójaKép

A Brendon, a Mega Toys és a Madrina a legnagyobb üzletek, ahol mindent megkapsz egy helyen, de ezek nem éppen a pénztárcakímélő áraikról híresek. Többet nem ismerek, de mi már egy jó ideje Ausztriában veszünk minden babadolgot. Csak egy példa: Peg Perego etetőszék a Brendonban 43e Ft, Bécsben 26e Ft, azért elég nagy különbség, nem igaz? Érdemes megnézni az ottani árakat! A www.toysrus.at honlapon rendelhetsz katalógust, 1 hét alatt megérkezik.

Szóval, csajok, mikor is legyen a tali? Jövő héttől már jön a jóidőKép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


SziasztokKép

Sajnos tudom, még nem érhető el az oldal, majd ha ujra lehet szavazni, akkor szólokKép

Gabi,
Mi autónk a Te autód, ez nagyon tetszettKépKép
Nekem tetszik a név,kellemes a hangzása, de várjuk azért hozzá a történetet isKép
A babaszobához valót attól függ mennyit akarsz költeni, egy helyen megtudod nézni a Megatoysban, a Brendonban, meg budaörsön az Electroworld melletti most nem jut eszembe, talán MAdrinában.
Bár ezeknek az ára nem a legolcsóbb sajnos.
Mikorra vagy kiirva? Vagyis mennyi időd van még a berendezére?

Angi
GyikKépKép kicsit túlméretes, de nagyon jó felismerésKép

Tényleg lányok, akik már aktiv szalvétatechnikások, leirná valamelyikőtök a pontos munkamenetet, mert nem teljesen világos nekem, de tuti csak lassu a felfogásomKép (Ezért csak szép lassan irjátokKépKép)

Pirus,
Mondj egy újabb időpontot, ami neked jó lenne, mert ugye te mondtad, hogy ápr. 2 nem jó, az utána való hét péntek meg már húsvét nagypéntek, gondolom mindenki már be lesz sózva az ünnepre.
De nekem hétközben is jó egy kivétellel az április 9 mert akkor kapjuk a 4 hós oltást.
Rendeltem katalógust, köszi a tippet. Amugy ti kijártok rendszeresen?


puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Gabi!
Nekem teccik. Egy osztálytársam kisfiát is így hívják.

Pirus!
A Zétény is, a másik nem annyira (nem a Szabolcs) KépKép
Mi csak lányneveken szoktunk gondolkodni, mert Dorka arról hallani sem akar, hogy még egy öccse legyen. Ha lesz egyáltalán.

Gabi mégeccer:
Az az üvegtetejü Zepter az, amihez egy porszívó-szerüt kell csatlakoztatni, és kiszívja a levegöt?

Mit szóltok a jövö csütörtökhöz? a.
angi
 
 


Sziasztok!

Pirus! Én is beszállok a dicsérők közé. Nagyon klassz, Apa is ilyet akar. Majd egyszer...

Gabi! Mi kisebb boltban vásároltunk - amit még kellett, mert sok mindent kaptunk is, bár a nagyobb dolgokat mi vettük - ott is volt minden, csak nyilván kisebb választék, de akár rendelnek is. Elefáni a bolthálózat neve mi a Baross utcaiban vásároltunk sokat, de a Kálvin téren is van boltjuk, az talán kicsit nagyobb. Mi nagyon csípjük őket, kedvesek, figyelmesek.

Ági! A szalvétáról leválasztod a legfelső réteget - amin a minta van - , kivágod belőle azt a részt, amit fel akarsz dolgozni. Ráteszed arra felületre, ahová szánod. Körberajzolod. A körberajzolt részt a felületen bekened vékonyan szalátalakkal. Rásimítod a mintát, a lehető legkevesebb gyűrődéssel. Végül bekened a mintát is lakkal. Elvileg 24 óra a száradás, ragasztója válogatja. Ha textilre dolgozol, akkor utána át is kell vasalni. (És kifordítva mosni, mert két mosás után szétmegy a mintaKép). Ha valamit érthetetlenül fogalmaztam, szólj...

Tali: a húsvét utáni hétvégéhez mit szóltok? 19-e körül asszem. Addigra tutira jó idő lesz.
Fulescsacsi
 


Pirus,
köszi a címet, rendeltem katalógust.
A Benke név egy pici fiúúút takar! Kép

Ági,
június 10-re vagyok kiírva, időm még van, de gondoltam elkezdek apránként mindent beszerezni.

A névvel kapcsolatos történetem:
Amikor kiderült, hogy babát várunk, Apa elnevezte pocaklakót Benőkének. Csak később derült ki számunkra, hogy ilyen név létezik, még pedig fiúban. Mivel a nemét akkor még (6 hetesen) nem ismertük, így sokszor letoltam Apát érte, hogy ne nevezze Benőkének, mert ugyanannyi esélye van annak is, hogy kislány. Apa azt válaszolta, hogy ő bizony tudja, hogy mit csinált, Kép Kép így pocaklakónk továbbra is Benőke maradt. A 21-ik héten derült ki, hogy kisfiú. Gondoltam Benő azért mégse legyen, de első dolgom volt a B, mint Benőnél felcsapni az utónév-tárat. Így találtam a Benő név két változatára: a Benkére, és Benkőre. A Benke jelentése: áldott, boldog. A fejemhez kaptam, hogy persze: most áldott állapotban vagyunk, ha megszületik, akkor pedig legyen nagyon boldog!
Apának is első hangzásra megtetszett, na és persze így titokban maradhatna a mi kis Benőkénk... Kép
Tudom, hogy nem egy szokványos név, és az ismerősök reakciója sem mindennapi a név hallatán. Volt aki azt kérdezte, hogy az fiú, vagy lány név? Volt olyan aki azt, hogy egyáltalán van-e ilyen név? Ezek hallatán az az igazság, hogy elbizonytalanodtam, ezért kérem a véleményetek.
Kosza Gabriella
 


Szerintetek a babanettet azért hozták létre, hogy a gyerköcsökről beszélgessetek? Szerintem nem! Arra ott az e-mail. Ez rajtatok kívűl senkit nem érdekell. Sokkal inkább érdekelne a tapasztalaitok, a véleményetek 1-1 orvosról, szülésznőről NÉV szerint. Inkább erre koncentráljatok. Az újakat is teljesen kirekesztitek magatok közül.

Egy figyelő
egy_figyelõ
 
 


Angi,
igen van hozzá egy kis porszívószerű készülék, ami kiszívja a levegőt. Ismered? Nagyon jó.
Jaj, de jó, hogy létezik gyermek ilyen névvel. Egy kicsit megnyugodtam.

FCS,
köszi. Így ahogy mondod, a Kálvin téri beugrott.
Egy ismerősöm régebben ajánlott mégegyet, állítólag valami baba nagyker, ahol nemcsak kereskedők vásárolhatnak. Ez a Tinódi és Mester utca környékén van. Ismeri valaki?

Gabi
Kosza Gabriella
 


Kedves Figyelő!

Én lassan 2 éve vagyok tagja ennek a topiknak, de soha nem találkoztam még egy ilyen bunkó hozzászólással! Igen, a Babanetet azért hozták létre, hogy a gyerkőcökről beszélgessünk!
Valamikor én is voltam itt új és nagyon kedvesen fogadtak, mint ahogy mi is minden új látogatót és mindent megteszünk, hogy segítsünk, ha bármi kérdéssel fordulnak hozzánk a klinikáról vagy az orvosokról.
Ezért képes voltál regisztrálni????
Vagy irigyled a jó kis társaságot?

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Kedves Figyelő!

Szerintem te valamit nagyon "félrefigyeltél" !
Eltévedtél??? Nemrég vagyok a babanet tagja. Nem túl gyakran szoktam jönni, de a lányok mindig készségesen válaszolnak a kérdésekre, és osztják meg tapasztalataikat. Egyáltalán nem érzem magam kirekesztettnek.
Kosza Gabriella
 


Gabi, szerintem nagyon aranyos ez a névKép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Na, már várható volt valami, eddig ebben a topikban nem volt ilyen... Kedves Figyelő, ha nem vennéd észre, az általad keresett dolgokról is esik szó, amikor érdeklődik valaki... Ezt a kirekesztést meg végképp nem értem...

Gabi! El is felejtettem: a Benke nekem is tetszik, így a sztorival együtt meg végképp...

Angi! Jövő héten még rossz idő lesz, nem? De ha nem, akkor nekem is jó.
Fulescsacsi
 


Sziasztok, megjöttem!
Gabi! Nagyon jó a Benke név, tetszik.
Pirus! A Zétény is, a Szabolcs is jó!
Csilla! Azért csináltam tesztet, mert az előző mensim félnaposra sikeredett. De remélem én abba a bizonyos 1 %-ba esem bele, akiket írnak a használati útmutatók.
Nekünk csak a hétvége, abból is a szombat lenne jó.
Köszönöm a vásárlási tippeket! Én is rendeltem katalógus, nem tudok németül, csak angolul, de remélem jól töltöttem ki.
Egy figyelő!
Úgy látszik nem olvasol, csak nézel ki a fejedből. Ha tudnál olvasni, Angi fia Andris kimondta, hogy GYÍK, Gabi és Pirus a névválasztásról írt, Ágiboszi kisfiát láthatod is, sőt szavazhatsz is, stb. Csak olvasni kellene. Ha ennyire kipellengérezni akarsz, mi nem, akkor keresd meg az erre hivatott oldalakat, és ne minket bosszants a hülye beszólásaiddal!
Bocs, lányok, ha egy kicsit durvára sikerültem, de ma egy kicsit érzékenyebb vagyok az átlagnál!
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍrjatok! Engem MINDEN érdekel. Örülök, hogy köztetek lehetek, hogy elfogadtatok úgy is, hogy mi még csak dolgozunk,(vagy már nem is kell?). Szóval, KÖSZI mindent.
Pusz-Krisz

mohácska
 
 


Kriszti! Olyan aranyos vagy!!!!!
Fulescsacsi
 


SziasztokKép

Kedves Figyelő,
ezt a dolgot itt nálunk nagyon nagyon befigyeltedKép
Még soha senkit nem rekesztettünk ki, és nem is fogunk, látod még neked is szorgalmasan válaszolunk. Eddig bármelyik dokira kiváncsi volt valaki, biztos akadt jelentkező aki tudod infoval szolgálni.
A babanetet meg pont azért hozták létre, hogy egymás babáiról beszélgessünk.
Amúgy nem tetszik ez a stilus amit itt megütöttél, főleg a NÉV szerinti irkálás, mi vagy te: megfigyelő a kórház részéről, a mi véleményeink alapján akartok fizu emelést adni, akkor eltévedtél, mert ez nem a halapenz.hu oldala.
Úgy látszik mindig akad valaki a neten akinek kötözködős hangulata van, el kéne küldeni őket egy fonalgyárbaKép

Kriszti,
köszi az infot, lassan belevetem magam a dekopázs varázslatos világába, nagyon megfogottKép Apa már tiszta kiütés amikor a szalvéták felé megyek, pedig még csak nézelődőm, mi lesz majd ha veszek is?KépKép
Drukkolok, hogy a következő teszt már kétcsikos legyenKép
Én is rendeltem katalógust, sőt már irtak is vissza, hogy a héten postára is adják, és nagyon köszönik az érdeklődést, még ennyit tudok németülKép

Gabi,
tök jó a történet a névhez, és nagyon aranyos.
Akkor tudom neked majd még ajánlani a bababörzét is, ami május 9én lesz a BNV területén az A pavilonban. Ott is betudsz majd szerezni egy csomo dolgot, egész jó áron.

Ami a dátumot illeti kezdjük meg közeliteni egymáshoz. Először egyezzünk meg abban, hogy húsvét elött vagy után? Talán Solya és Annamari miatt jobb volna utána, addigra megtörténik a honfoglalás és jobban rá fognak érni.

Maszat,
merre vagytok, hogy telnek a napok, jelentkezz mert hiányzol.

puszi
Ági és hiszti-miszti Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Ági, mikor lesz idén Húsvét???

Ha már a börzét említetted, én is ott leszekKépKépKép Eddig mindig csak vásárolgattunk, de most új, gyönyörű, amerikai babaruhákat fogok árulni, ha időben megérkezik a csomagocskánkKép Ez itt a reklám helye!Kép

Nekünk jó a szombat is, ha a dolgozó csajsziknak is jobb az, max. Apa is elkisér, vagy a faterokat hagyjuk ki a buliból?

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Húsvét 2 hét múlva hétvégén lesz, április 11-12.
A szalvétázóknak: attól függ mire ragasztasz. Általában tanácsos aláalapozni, általában világos festékkel. Ha megszárad, akkor a kivágott szalvétát ráteszed a tárgyadra, és elég a tetejére kenni a ragasztót. Ha alá is teszel, akkor nehezebb rásimítani. Puha, széles ecsetet használjatok, mindíg belülről kifelé, középről a két széle felé. Vigyázzatok, ne ázzon el a szalvéta. Elszakadhat, de akkor is, ha nagyon sokszor húzzátok át egyhelyen.
Ha sikerül kölcsöngépet szerezni, és használni is megtanulom, felteszek egy-két magam csinálta cuccot, nem csak szalvétatechnikával. Alig várom, hogy itthon legyek, rendbelegyen a lakás, és akkor nekilátok megint. Most könykötést szeretnék tanulni.
Puszi, még mindíg jó Veletek!
Kriszta

mohácska
 
 


SziasztokKép

Húsvét akkor van, amikor Kriszti irtaKép
Nekünk a hétvége is jó, apája meg vagy ráért vagy nem, a szabadnapja olyan mint a mesében, egyszer volt hol nem voltKép

Mit szólnátok, ha csinálnánk egy olyan talit is amikor dekopázsolnánk egyet, már akit érdekel a dologKép Jójó sokat akar a szarka....Kép elöbb hozzuk össze a topic talitKép

Pirus
Tuti megleslek akkor, és ha addig talizunk, akkor már meg is foglak ismerniKép Milyen rucikat vártok, vagyis milyen tipusuakat, vagy az még zsákbamacska?Kép

nah mentem vacsit csinálni, túróscsusza leszKép nyamm

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Ági! A dekopázsos tali ötlet szinten jó - én egy keresztbe szalmát nem tudtam kreatívkodni Szabolcs érkezése óta... Börze: hogyan lehet majd oda jutni tömegközlekedve? Jaj, még mindig annyira nem ismerem ezt a várost...

Pirus! De jó! Megyünk mi is megkeresni titeket. Remélem, tele leszel 80-as cuccokkal. Szabolcs fiú éppen kezdi kinőni a 74-es body-jait. A többi holmi még jó rá, de van olyan nadrágja és pólója ami 80-as. Hova nő ez a gyerek?

Kriszti! Várjuk a kreatív képeket!
Fulescsacsi
 


Drága Ági, láccik, hogy még vízszintes a kisprücsköd! Dekopázsolni a kétlábonjárók mellettKép Micsoda illúzióóóóóóóóóóóóóóKép

Okéoké, gyere csak és látogass meg a börzén, a 750-es asztal az enyém. Dede tudom milyen rucik jönnek, a barátnőm mindegyiket bemutatta webkamcsin. Nagyon aranyos napozók, sortok, meg egy csomó minden, sőt még téliesebb rucik is, de most inkább csak 0-2 éves korig. A következő szállítmányban már lesznek nagyobbaknak is rucik!

Jó, akkor másodikra célozzuk meg a Húsvét utáni szombatot!

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Végre itt vagyok!!!

takarításról röviden ( különösen, hogy ez az, amit Fcs meg Csilla is beazonosított):
RAYPATH a termék neve. Mindenféle méretű és színű kendőből áll. A színétől függően használhatod száraz, nedves vagy éppen vizes állapotban. Nem kell hozzá vegyszert használni ( ami kisgyerek mellett nem mellékes).Mikroszálakból állnak a kendők, ettől hatékonyak. Darabja kb. 5.000 Ft. Ha a teljes készletet veszed kb. 120.000 Ft.

Nekünk sem jó az ápr. 2- i időpont. Azon a hétvégén kívül bármilyen időpont megfelel.

Gabi!
Nekem is tetszik a Benke név. Különösen az eredete. Kép

Ági!
Nem tudtam szavazni.Kép

Terika
terika
 
 


Fcs! 80-as??? Zsombi most nőtt bele a 80-asbaKépKépKép
Szerintem lesz Szabolcsnak való isKép

Nemsokára felrakok új képeket Zsomborciról az albumába.

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Terika! Jesszus, ez tényleg jó drága, hány db-ból áll, és mennyi a szavatossága? És fertőtlenít is?

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Krizsi!

Az általad is említett dolgok miatt( vidék, por...) vettem meg. Szerintem nagyon jó.

Pirus!
Nem tudom pontosan, hány darabból áll a szett, de padlót, ablakot és minden mást is tudsz vele tisztítani.
" A vizsgálati eredmények kimutatják, hogy a baktériumokkal és gombákkal fertőzött felületek mikrobiológiai tisztítása lényegesen hatékonyabb, ha nem tisztítószerekkel benedvesített pamut kendőket használunk, hanem a Paypath tisztítóeljárással használatos bevízezett kendőket."- írják ők erről.

Bobó egyre többször akarja szavakkal kifejezni magát. Legtöbbször persze csak az első szótagig jut - és olyankor persze csodálkozik, hogy miért nem értjük Kép. Mostanában a leggyakrabban mondott szava: "kuka". Természetesen minden egyes alkalom után bele kell dobni vmit a kukába. Sajnos arra még nem figyel, hogy ne csak a szemét kerüljön bele. Kép Így mi mostanában kukázunk.

Terika
terika
 
 


Pirus!

Ezt elfelejtettem: minket is érdekel napozó, sort meg minden.Kép

Terika
terika
 
 


Pirus,
jó vanna, még nem vagyok egy gyakorlott kisgyermekes, futkosó manók mellett dekopázsKépKépKép
Megoldjuk, mi dolgozunk, ti meg rohantok a gyerek után, nah mit szólsz?Kép majd csinálunk neked is szép képeketKép

Terika,
ejha, jó huzos ára van, ugy általában minden ilyen kellemes dolognakKép Te neked hogy vált be?
gondolom nagyon szereted, ugy mint én a porszivómatKép

Fülescsacsi
fogadjunk hogy állandóan az esőn tartod Szabolcsot?Kép vagy esténként nyujtjátok apájávalKépKép
Mi még csak a 68 asokat nyuzzuk, de az is inkább a szélte miatt kell, mint a hosszaKépKép nah jó nem bántom dagadt gombócomat, mert most nem is hurkás annyira, mert kicsit gyurt hosszra isKép

Pirus,
nekem pont jó a 0-2 éves korosztályKép, de vettem az adást, hogy a nagyobbakra is gondoltálKép

Fcsacsi, igen egyszerű lesz odajutni, talizunk elötte és együtt odamegyünk, nah mit szólsz?Kép
A 37es vagy a 37/a villamossal tudsz oda jutni, valamint ha megy az expo busz az Örsvezértérről.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Ági!

Leginkább azért szeretem, mert lényegesen lerövidült a takarítás ideje + még hatékony is.

Terika
terika
 
 


Ági, okéoké benne vagyok, mármint, hogy szép képeket készítetek Nekünk, a bébiszittelős bagázsnak!
Azt hiszem nálunk is több lesz a lányruha, mint azt általában megszokhattuk, ugye, kedves fiús anyukák? Érdekes, Nekem jóformán alig van ismerősöm, akinek lánya lenne...
Itt is tiszta férfiuralom vanKép
Ha esetleg jó előre megérkeznek a rucik, majd küldök képet, és már előre lehet stipistopizniKép

Terika, remélem Bobó méretében is találunk majd valami aranyosat!Kép
Aranyos lehet, hogy mindent beledob a kukába, pl?
Na, majd Apának mesélek erről a szuper takarítómicsodáról, bár őt elég nehéz meghatni ilyenekkel, minthogy lerövidül a takarításra szánt idő, ha egyszer én takarítokKép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Pirus!

Apa is "kapott" ajándékot: vízkőtelenítő szerkezetet, így hamarabb rábólintott az általam kiválasztott dolgokra.
Egyébként mi is azok vagyunk, akiket "nehezebb meghatni" - de itt egyértelmű tények voltak.

Akkor, amikor a kulcscsomómat akarta bedobni a kukába Bobó, nem gondoltam azt, hogy milyen aranyos Kép Egyébként szó szerint bármit szemétnek tekint.

Terika
terika
 
 


Sziasztok Lányok!

Irigyellek benneteket, hogy taliról beszéltek. Erröl sajnos én lemaradok.

Terika!

A te általad használt törlökendö jóval drágább, mint amiket én használok, de amit a használatáról írtál, abban megegyeznek. 120 ezer ft!!!, ez rengeteg pénz, még mindig hitetlenkedek.

Kriszta!
A tesztet úgy értettem, hogy csak akkortól várhatsz poz. eredményt, amikorra a menszeszt várnád.

Ágiboszi!
Még mindig nem tudok szavazni. Ja, és a leveled sem tudtam kinyitni, amit küldtél.

Egy figyelö!

Igen, a babanet azért is van, hogy a gyerekeinkröl beszélgessünk, meg másról is, pl a mindennapjainkról. És minket nagyon érdekel ez a téma.

Ha vki érdeklödött valamelyik doki után, a lányok mindig válaszoltak és szerintem újak, régiek, jól érzik itt magukat. A tapasztalatokról is visszaolvashatsz, csak idö kell hozzá.

Minden új személyt szívesen látunk, de nem kellene ajtóstul a házba rohanni. Téged melyik doki érdekel, név szerint? Kérdezz, és majd válaszolunk. Ja, üdv itt!

Gabi!
Én elöször azt gondoltam, hogy lánynév a Benke. Talán a Lenke miatt. Aranyos a történet, jó a névválasztás.



Daniella estére egy 38,5 fokos lázat produkált. Gondolom a szokásos 3 napos... Szegény.

Jó éjt!
Puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Sziasztok!

Ági! Ez lesz a legjobb, mármint a tali a börze előtt. Nem húzzuk, mi azt a szegény gyereket, nő magától is. Amúgy jók még a 74-esek, de május 9-re már nem hiszem...

Pirus! Várjuk a fotókat! Most kantáros gatya mániások lettünk, de az biztos, hogy napozóból elég rosszul állunk - a legtöbb, amit kaptunk kisméret volt, alig van olyan, ami nyáron jó lesz rá...

Csilla! Ez szokott neki lenni, igaz? De azért vacak... Jobbulást! Tali: nyáron jöttök haza, nem? Akkorra is szervezkedhetünk... Vagy nem lesz annyi időd?

Terika! Ez az, hogy tényleg meggyőző, de nekem ez akkor is drága... Megvettél mindent?


Már megint esik. Pedig tegnap azt mondtam, ma úgyis csak a szél fog fújni, jól felöltözünk, és kimerészkedünk kicsit sétálni. vennem kellene egy esőkabátot, mert elég nehéz babakocsival esernyőzni... Kamaszkoromban mindenáron akartam olyan sárga vastag esőkabátot, de sehol nem volt Miskolcon...
Fulescsacsi
 


Szép jó reggeltKép

Nah a mai sportom már meg volt kora reggel, autóbetolás, a fárnya eső miatt sárga villámunk nem akart indulniKép Tudjátok milen hideg volt reggel háromnegyedhatkor??? Piszok, az a bőraláhatoló nyirkos, hideg, pfuuuujjj.
Jó volt utána összebujni manóval a nagyágybanKép

Csilla,
Szegény Daniella, bizzunk benne, hogy tényleg csak az és nem komolyabb. Azt még nem találták meg mért van ez a háromnapos mizéria?
A levélben egy word docot küldtem, lehet, hogy a levelező progid biztonsági szintjén kell állitani, mert gondolom tiltva van a gyanus melléklet megnyitás, azt kell átállitani az eszközök/ beállitások/biztonságnál a kipipálás megszüntetése után megtudod nézni, mentsd el és utána ujra pipáld ki ezt a beállitást, és a többi gyanusnak itélt levelet megint nem fogja megnyitni neked.

Lányok,
van akinek visszadobta a levelet, nézzétek majd meg a postaládikát, hátha megtelt és ez a hiba.

Terika,
Bobó majd meg tanulja, hogy mi az ami odavaló és mi az ami nem, addig meg sajna résen kell lenni, és szemétlevitel elött végre kell hajtani egy kukaátnézési progitKép

Pirus,
nálunk nagyon sok kislány volt a környezetben, ezért is volt nehéz a babaruhaöröklési progink, de azért megoldottukKép Majd ha esetleg lesz teso, akkor bizunk benne, hogy kislány lesz, és akkor majd ezerrel jöhetnek az elzsákolt kiscsajszi cuccokKép
Hát a takaritás terén nálunk se igazán hatná meg apáját, hogy nekem rövidebb időbe kerülne a takaritás, max, hogy kevesebb tisztitószert kéne venni, de ugyebár a kendőbe meg be kéne ruházni, szal róka fogta csuka jelenleg a felállás, de bizzunk benne hátha nyerünk a lottonKép (jah hogy szelvényt is kéne venniKépKép).

Kéne valami eső elállitó táncot járni és szép időt meghozot.

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Apának meséltem, de a reakció a várhatónak megfelelően alakult! Ő azt nem hiszi el, hogy vegyszer nélkül lehet fertőtleníteni és vízkövet eltávolítani. Nincs valami nagy képzelőereje, mi? Kép

Csilla, remélem Daniellának nem lesz komolyabb betegsége! Ez a háromnapos láz ennyire gyakori?


Fcs, Ági, én is ki vagyok akadva erre az esőre! Holnapra pedig már havasesőt is mondott, szombaton végre nem fog esni, de csak max.7 fok lesz!Kép

Egyetlen bajom van ezzel a börzével...pont akkor van a szülinapom...úgyhogy nem maradunk kint sokáig, mert egy egész vendégsereg fog otthon várniKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Most akkor mikor lesz tali?
solya
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, egy nagy, ronda, barna pók mászkált a Szabolcs játszószivacsán! Apa itthon volt még szerencsére, elintézte a betolakodót - én nem szeretem bántani a pókokat, de ez olyan ronda volt és különben is ne a gyerekem körül szaladgáljon! Most alszik, de ha felébred, átvizsgálom tetőtől talpig, nem csípte-e meg. Ugye nem lehet baja?

Solya! Húsvét utáni hétvége van belőve. Hol vagy most?
Fulescsacsi
 


FCs,
otthon nincsenek mérgező pókok. Ha azonban tíz cmnél nagyobbnak minősíthető, és van a környéken kisállatkereskedés, vagy őrült pókimádó, kezdj el aggódni. Kép Semmi baja nem lehet, csak viszket, esetleg bepirosodik.

még itt vagyok, az nekem is jó.
solya
 
 


Éppen most a klinika van a Lazacban!!!!

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Solya, helloKép

Küldjek egy körmélt? Mármint a tali lehetséges időpontjáról és helyszínéről? Utána pontosítjuk, hogy délelőtt, vagy délután találkozunk.

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Pirus! És mi volt a Lazacban? Azt nem találom a Korridoron, gondolom később teszik fel. Körmél jöhet.

Ági! Köszi a levélt, tök jó volt, az elején boldogan vettem tudomásul, hogy más sem mos fogat olykor a gyerkő óta.... De tényleg klassz volt!
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Újra kérdeznék Ács dokiról, a válasz jöhet privátban is: mennyi a "tarifa" a magánrendelőben? (Csak hogy tudjak "készülni" készpénzzel...)

Soksok köszönet,
AM
amoni
 
 


Arról volt szó, hogy a baba már a pocakban is érzi a külvilágot. Beszélgettek kismamákkal, szerintem a pathológiáról, mutatták az új szülőszobát, vajúdót, és beszél a prof. Paulin, az igazgató is!

Oké, Zsombi éppen most kelt fel, majd ha újra alszik akkor elküldöm a körmélt!

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!
Pirus!
Én május 15, de az év ha jól emlékszem ugyanaz KépKépKép (1975)

Ági!
Akkor együtt kezdünk dekupázsolni. Tegnap kikérdeztem a hobbiboltos nénit, el is mentünk volna egy nagyobb boltba, ha nem esett volna. Ma sem megyünk, úgy látom.

Kriszti!
Nekem azt mondta a csajszi, hogy alapfesték, után ragasztó, rá szalvéta, száradás után vmi fedöréteg. Mind külön tubus, nem olcsón persze. Másvalaki azt mondta, hogy ragasztó, szalvéta, még egy réteg ragasztó.

Beleolvastam a decoupage topikba, hát ott már nagyon profik a lányok. Repesztés, mühomok, meg ilyenek.

Ma tiffanyt festünk a Dodóval a fürdöszoba ajtajára, meg füzzük a méhecskéket. Nem vittem oviba az idö miatt. Amíg még megtehetem, hadd lógjon néha.

Terika!
Hol lehet kapni? Én egyet beszereznék.
Szóval egy darab száraz ronggyal kell törölni a port, a konyhapultot, meg a kádat? Nem lenne rossz.
a.
angi
 
 


Lányok!

MÉL MENT MINDENKINEK! Legalábbis remélem mindenkinek elküldtem!

Angi, igen, én is '75Kép Akkor kemény 6 nappal vagyok Nálad vénebbKép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Információt szeretnék kérni, mert kicsit "megijedtem", és kívűáncsi vagyok a véleményetekre, meg hátha van itt valaki, aki többet tud.

Egyszer már jártam erre, 30 hetes terhes vagyok, kislányt várok, és a SOTE II-n fogok szülni.

Az orvosom Dr. Siklósi. Kedves és eddig nem volt semmi bajom vele, bár gyakran rámszól, hogy ne aggódjak annyit. (Szerintem nem aggódom vészesen, csak az a típus vagyok, aki szeret a dolgokról tudni.) Baj az tulajdonképpen most sincs, csak ismerőseim (nem az én kérésemre!) érdeklődtek róla más dokiknál, és mind2 másik doki azt válaszolta, hogy nagyon-nagy tekintélyű és jó endokrinológus (ha jól tudom, ez tk. hormonológust fed), de meg voltak lepve, hogy nála szülök, merthogy nem szokott születni. Sőt, az egyik doki azt mondta, hogy általában őt szokta megkérni a páciensei szüléseinek levezetésére.

Én hozzá ismeretségi alapon kerültem, hormonproblémáim sosem voltak, most sincsenek. Csak szülnöm kéne... Kép Most nem tudom, mitévő legyek. Ő nekem soha nem mondta, hogy esetleg nem nála fogok szülni.

Az már mondjuk korábban is felmerült bennem, hogy túl nagytekintélyű profhoz járni nem annyira tuti jó, mert őket kevésbé érdekli egy "problémamentes" (aki volt terhes, tudja, hogy ez csak idézőjeles lehet:-) terhesség - esetleg nem jönnek be a szülésre, ilyesmi. De az eddig nem merült fel bennem, hogy neki más a szakterülete is leginkább, tehát nem is ezzel szokott foglalkozni.

Viszont az is lehet, hogy ez az egész hülyeség, és rosszul etájékoztattak.

Kérlek Titeket, ha tudtok, segítsetek, minden infót megköszönök. Szeretnék megnyugodni, és szeretném, ha kiderülne, hogy azért ő is csinál szüléseket, nagy profsága ellenére...

Köszi szépen,
Bay / Liza
bay
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?