Új privát üzeneted érkezett!

nyanya ha tudok szivesen segítek.vigyázok barnusra.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita
Ismét laptető :)

CSige
én tuti be lennék sózva :)

Nyanya
Nekem nem tűnnek rossznak az eddigi eredmények. Minden a normális sávon belül van :) Lehet, hogy a 20-ik napi többet mond.

Nos... voltam ma dokinál UHU-n :) Akkor írom az eredményt:
mnyh: 11mm
tüszőcske: 20
Bár még nem repedt meg, de a doki azt mondta, hogy 1-2 napon belül megreped. Remélem is, hogy így lesz, mert most csináltam 4 LH tesztet és ma már 2 csíkos volt :).
Szerdára vissza rendelt, hogy megnézze megrepedt-e :)
Azt hiszem ebben a pár napban apát is megkínzom egy kicsit. Annyira jó lenne, ha spontán összejönne :)

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike ugorj is rá apára.....jó vastag a nykh-d!!!!!!!!!hajrááááááááááááááááááá!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Princzike nagyon szép vastag a nyálkahártyád és a tüsző nagysága is szuper, úgy hogy erősen dolgozzatok az ügy érdekébe. Apának pedig bírni kell a gyűrődést :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


:) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nyanya! Szerintem is tök jók az értékek! Nemsokára jön is a baba!

Princzike! Hajrá! Apára fel!!! :wink:

Én most eldöntöttem, h nem foglalkozom az egésszel: első lépésként abbahagytam a hőmérőzést(már 3. napja nem mértem),. és jövő héten lent elmegyek egy dokihoz és elpanaszolom neki, h már régóta próbálkozunk és nem akar összejönni, kérjen már egy hormonvizsgálatot. Én is szeptembertől megyek vissza dolgozni. Most ez jár a fejemben: meg kell tanulnom h hogy is tanítsuk meg a gyerekeket írni-olvasni, m matekot tanítottam csak kicsiknek, és lehet h magyarosként mehetek vissza. Olyan régen tanultam már ezeket, h fel kell eleveníteni.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


pruci szép foglalkozásod van..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nyanya!
Megmondom őszintén, nekem nem nagyon tetszenek a hormon eredményeid sem. Az ugyanis csak egy dolog, hogy a referencia értékeken belül vannak az eredményeid, de itt arányoknak is jónak kell lenni.
Pl. Az LH és FSH arány 1:1 kell legyen. Neked az FSH-d majdnem duplája az LH-nak. Azt mondják, ez PCO-ra utalhat.
Én nem akarlak megijeszteni, csak a véleményünket kérdezted. Mondjuk az is igaz, hogy a 21. napi még többet elárul majd.
De ne izgulj, az a legfontosabb, hogy most már tisztában leszel a dolgokkal, és minden hiba kezelhető.
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy az én hormoneredményeim is hajszálra ilyenek lettek. Azért volt cikk-cakkos a hőgörbém, stb, mert nem volt peteérésem. Azóta kezelnek. És napról napra közelebb vagyok a célomhoz. Hidd el, Te is így leszel. :lol:
Amúgy más hormonokat nem néztek? Progeszteron, esetleg ösztradiol?

KépKépKép
bikfy
 
 


Az én történetem pedig mára a következő:
Bementem a kórházba, hogy ma 21. napi vérvétel + Uh, erre megbetegedett a dokim. Igaz, a vért levetettem, de gondoltam kisírok egy éhgyomri és egy terheléses cukrot is. Namost ez doki nélkül nem ment. Ráadásul a laboros nő azt mondta, itt nem csinálnak terheléses inzulint. Márpedig ez nekem nagyon fontos lenne a PCO- hoz, illetve ahhoz, hogy végre elkezdhessem szedni a Metformint. Ha most e miatt újabb 1 hónapom csúszik, hát neem is tudom...
Akkor marad a spontán próbálkozás. Egyébként tudom, nem hiszitek el, de a múltkori spontán hónapban határozottan éreztem a peteérést. Most meg Closty mellett sem volt semmi. Ki érti ezt?
Továbbra is leginkább a tornában és a diétában hiszek. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sajnos én nem igazán értek a hormoneredmények arányaihoz, én csak a referenciatartományt szoktam nézni. A doki biztos mélyrehatóbban vizsgálja majd. Én most rákérdeztem, hogy nem kellene e 3. napi vérvételt csinálni nekem, mert még soha nem volt. Azt mondta a doki hogy nem kell csak 21. és 24.napi, mert abból mindent lát. Hát remélem :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Princzike,
ezek nagyon jó eredmények, most aztán rajta legyetek az ügyön. Szerintem sikerülni fog ez :D .

Pruci,
szerintem jó ötlet, hogy picit Te is másfele irányítod a gondolataidat :D , mert másképp szerintem csak bekattanni lehet ettől :D . De biztos vagyok benne, hogy nektek is sikerülni fog :D .

Bikfy,
:evil: :evil: :evil:
A doki nem írja fel a metet inzulin nézés nélkül esetleg??? Mert ha PCO akkor biztos, miért kellene megvárni az inzulint, hisz a mettel kárt akkor sem okozol :roll: .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


bikfy akkor hajrá torna!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitám!
Igen-igen. Hajrá torna. Valamiért én hiszek ebben. Ártani biztos nem árt. Szép kerek lett tőle a popsim, így még apit is könnyebben csábítom el.

Ranita!
De, a doki felírja. Csak azt nem tudom, honnan tudja majd, hogy nekem mekkora adagot kell adni. Nekem lett volna fontosabb az inzulin nézés. :shock:

Csige!
Valóban, a 21. napiból több mindenre lehet következtetni, de már a 3. napi is sok mindent elárul. Nyanyánál azért gyanús a dolog, mert szinte hajszálra azonosak az eredményei, mint nekem, és a hőgörbéje is a peteérés hiányára utal.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
ja,ja, persze az nem mindegy :roll: . De azért elkezdeni el lehetne, mondjuk napi fél 850mg-os, utána egy egész. Ez alap. Aztán amíg ehhez is hozzászokna a szervezeted- mert lehet több hét is- addig meglenne a vv is.

Viriről nem tudtok semmit??? Bennt kellett vajon maradnia a kórházban??? Mindjárt írok neki egy sms-t.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


majd írd meg mit válaszolt....... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Viri :arrow: nem fektette be a dokija, majd holnap este megy ellenőrzésre, szerdán majd próbál jönni :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979
 
 


drukk neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bikfy nem állítom, hogy most nem ijesztettél meg. Mindenesetre próbálok nem parázni rajta, majd megtudom, ha beszéltem a nőgyógyásszal. A progeszteront és az ösztradiolt ma nézték.

Nita aranyos vagy, csak az a baj, hogy túl messze laksz :lol:

Princzike örülök, hogy jók az eredményeid, mindent bele :lol:

Kép

Kép
Kép
nyanya77
 
 


:?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt mindenkinek. Itt is szép fehér minden és most is szakad a hó, bár szerintem délutánra nem sokminden marad belőle, mert annyira hideg azért nincs hogy hosszú távon megmaradjon.
Nekem menzi sehol, viszont erős fehéres folyásom van. Ha holnap reggelig nem jön meg akkor reggel tesztelek majd egyet. Igazából tegnap kellett volna megjönnie, szóval még van ideje.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!

Barátnőmnél az első jel a terhességre a megnövekedett mennyiségű fehér folyás volt. :wink:

Én még bízom benned!!!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó reggelt lányok!

Nahát én is csak a refereniatartományt néztem a hormonoknál! :oops:

Ma fekszem be a kórházba, holnap lesz a műtét. Ranitának írok majd!
Kérek szépen drukkokat! :oops: :oops:

Puszi mindenkinek

Kép

Kép
luli
 
 


Luli nagyon drukkolunk neked és nem lesz semmi gond. Várjuk majd a híreket.

KépKép
csige-bige
 
 


Luli,
mennek a drukkok, nagyon szorítunk, de nem lesz gond.

Nyanya,
ez a görbe nem rossz. De milyen alacsony a hőd :shock: .

Csige,
szerintem ott a baba :D . Annyira érzem :D .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok!Nagyon eltűntem,de most vagyok egy kicsit,vissza is olvastalak benneteket csak túl sok lett egyszerre az info.
:oops:
Mi ugye elköltöztünk új kis házunkba,múlt hétfő óta ott is élünk teljesen, bibi,hogy incs netünk hazajönni netezni meg nem igen volt időm,rengeteget rakodtam meg takarítottam még...
Aztán az oviba nagyon megindult az infulenza,tegnaptól ki is akartam magamat írattatni,de már késő volt péntek óta fekszek,iszonyú rosszul voltam a hétvégén,köhögés,orrfolyás,fül és arcüreg gyulladás,de a lázam nem volt vészes egészen tegnap délelőttig amikor már 38,5 alá nem tudtam levinni...pedig reggel voltam a háziorvosnál aki hazaküldött egy doboz acc-vel.Aztán du.felhívtam a nőkomit,berendelt ugyanúgy megviszgált,meghallgatta a tüdőmet mint a háziorvos írt antibiotikumot(nem olyan jó a baba miatt,de azt mondta sokkal jobb mint a láz meg a köhögés)meg kaptam egy nagyon jó homeos bogyót totál felszed mindent légcsőről....eredméy:Ma reggelre 37,2 hőem.köhögés fele,a füleim jobbak......
Szóval ezután ha gondom lesz csak a nőgyógyászhoz megyek sehova máshova.Ja és totál kiakadt a háziorvosra,hogy egy lázas kismamát hazaküld 2 óra várakozás után egy dob.acc-vel.... :evil: NA erről ennyit....
Remélem ti jól vagytok,én most anyáéknál aludtam mert a férjem éjszakás és így mindenki nyugodtabb volt....(nosztalgiáztam gyorsan)
Túl vagyunk a 18 hetes uh-n is,na ott is kifogtam egy tapló dokit...
de minden ok,az afp-m negatív szóval talán már jobban leszünk...
Délután majd teszek fel képet...
drukk megy mindenkinek ám!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Sziasztok!

Luli én is nagyon drukkolok neked, meglátod nem lesz semmi baj.

Ranita tényleg úgy látod, hogy nem olyan rossz a görbém? Mondjuk a mai hőm is csak 36,3 volt, nem ment feljebb :roll:

Csige szorítok neked :lol:

Bikfy nekem volt hüvelyi uh-om januárban. Akkor látta volna a doki, ha esetleg PCO-m lenne nem?

Kép
Kép
nyanya77
 
 


Nyanya,
igen, akkor látta volna. Csak az a baj, hogy van amikor elfelejtik megemlíteni.
Nem megijeszteni akarlak ám, szerintem a te esetedben nincs szó PCO-ról.
Háát, szerintem volt pé . Az, hogy ennyire alacsony az jelent e valamit, azt sajna nem tudom. Dehát nem csak 37- es hővel lehet teherbe esn :roll: i.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita ha neked lesz igazad, akkor kinevezlek topicboszinak :lol:
Vernike: örülök hogy minden rendben van a babóval és tök jó hogy még a kis lúrkó születése előtt sikerült új házba költözni. Szépen be is tudtok rendezkedni amikorra jön a kis trónörökös. Leljétek sok örömötöket az új házikóban :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Hát lányok itt még mindig annyira durván esik a hó és csak az úton olvad el. Igazi téli időjárás van. Minden gyönyörű fehér, olyan szép. Bár nem túl kellemes így melózni jönni. Azt hiszem mire hazaérek az utca apraja-nagyja szánkózni fog a kis zsákuccánkban :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok, rég voltam, de olvaslak titeket. Ehhez a PCO-s, meg tesztelgetős dologhoz nem értek, nem tudok hozzászólni. De látom vannak itt szakértők. Sajnos.
Princike nagyon jó hírek, én is csak azt tudom mondani, hogy apára fel!
Csige, nekem is az első tünetem volt, hogy csak aludtam, gondoltam itt valami nem stimmel. Jó értelemben. Remélem holnap egy pozitív teszttel jössz.
Velem semmi változás, hányinger meg hányás váltakozva, minden nap délutántól, amíg le nem fekszek estig. Arra gondoltam, hogy abbahagyom az Elevitet, áttérek a Maternára, hátha jobb lesz egy kicsit. Nem tudom. Erről esetleg valakinek valami véleménye? Sziasztok

Kép
Kép
naegele78
 
 


nekem a sima b6 vitamin is sokat segített,de mivl én reggeli hányós voltam jó volt az éhgyomros keksz is

Vernike

Kép
vernike25
 
 


nekem is elég sokat segít a magne b 6!!!!
vernike már majdnem félidős vagy.....de jo neked!!
többieknek megy a drukk!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


hát igen,nődögélünk
de még mindíg alig érzem talán néha néha picit mintha mocorogna
aggódom érte..

Vernike

Kép
vernike25
 
 


vernike a lepény helyzetétől is függ mennyire érzed mozogni a babót.
pár hét és már fájni is fog olyanokat fog rugni..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nyanya
:shock: Érdekes görbe. Mondjuk az enyém ebben a hónapban nem kicsit cakkos... :oops:

Luli
Nem lesz semmi baj! Azért majd üzenj! Gondolunk rád és lélekben veled leszünk :)

Csige
Nekem nagyon gyanús vagy... :lol: Szerintem tuti bebabásodtál :)
Ne csigázz tovább minket :), inkább csinálj egy tesztet és gyorsan osztd meg velünk az eredményt.

Vernike
Vigyázz ám magatokra! És örülök, hogy már jobban vagy :)
De az azért hihetetlen, hogy egyes dokik milyen taplók! Ha nem lennék rászorulva, tuti beolvasnék neki!
És örülök, hogy sikeresen átköltöztetek :)

Naegle
Nekem egyszer doki felírta az elevitet, de én nagyon szarul voltam tőle. Amúgy is egy lórugás vitamin. Mindenki, aki terhes vagy már szült a környezetemben, ugyanezt mondta. Ők is minden másnap vagy harmadnap vették be, mert nekik is sok volt.
A másikról meg sajna semmit nem tudok :(
Én egy ideig a Femibiont szedtem..

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike mi ujság veled??? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Azért dobok nektek egy görbét.
Szerintem elég szarul néz ki, de remélem, hogy nemsokára már csak felfelé fog ívelni....

Kép

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike azért annyira nem vészes a görbéd..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita
Én még nem éreztem a PÉ-t, bár ez nem jelent semmit, hogy nem volt. Holnap délután megmondja a doki.
Most egy kicsit paráhok, hogy ezzel a hőgörbével mi a fenét kezdjek. LH teszt szerint meg van remény...., no meg az UH szerint is. Apát a biztonság kedvéért még holnap reggel elkapom egy fordura :lol: :oops:

Szerintem ez egy abnormális görbe. Vagy hőmérőzésnél számít, hogy mikor mész el lefeküdni? Mert ebben a hónapban nagyon sok olyan volt, hogy éjfél körül kerültem ágyba.... De akkor néztem, hogy voltam hőkiugrások reggel. Na mindegy nem agyalok rajta....

De azért le vagyok egy kicsit törve, hogy nem lesz ebből a hónapból semmi :(

Kép

Kép
princzike
 
 


ÉS VELETEK MI ÚJSÁG?
Hogy érzed magad? Semmi róka koma, influenza?

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike én soha nem mértem a hőm ...így nem idegeskedtem és itt is a baba......
de ha a doki jot mond meg az lh teszt is akkor ne foglalkozza hőddel...sokszor becsapja az embert....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ranita
Ti hogy álltok a próbálkozással? Már olyan ritkán jössz :(

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziaszok!
Szeretném kikérni a véleményeteket. :)
Egy éve próbálkozunk a babóval,de nem jön össze. :cry: Állandóan kimarad a menszim a magas prolaktin szintem miatt.Elösször kaptam duphastont,hogy megjöjjön,majd terheléses cukrot mértek,meg prolaktint.600 volt nem tudom mennyire rossz.Most bromocriptint szedek napi 1.et.De én utánna jártam a neten,hogy mi segítt még így most szedek barátcserjét és iszok palástfű teát,meg néha Elevitet. :roll: Szerintetek ez sok? :oops: Szeretnék mindent megtenni,hogy nekünk is lehessen babánk.Várom mindenki segítségét!Előrre is köszi Gabi :D
Vendég
 


gabóó a vitaminok mindenképpen jók........a gyógyszerekhez nem értek..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Voltam ma dokinál. Romlott a méhnyakam. Hiába feküdtem. Most C1000-res. (a normál c3000) Holnaptól kórház. Infúziót kapok. Nem tudom meddig leszek bent. Reménykedek, hogy csak pár napig, amíg a keményedéseket leállítják. Nem akarok még szülni!!!!!!!!!!!!

Ha hazaküldtek jelentkezem!

Puszi mindenkinek!!!
Viri

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Viri! Nem fogsz még szülni, minden rendben lesz! Holnaptól jó kezekben leszel és vigyáznak rátok nagyon. Drukkolunk nagyon nektek!!!!

Vernike! Dokihoz no comment! Te meg ne idegeskedj, veletek is minden rendben lesz! Pihenj sokat!

Princzike! Én nem értek a hőgörbéhez, de ha a doki is meg a teszt is azt mondja h minden ok, akkor hajrá!!!

Csige! Remélem ott van egy kis babó!

Gabóó! Nem értek hozzá, de nem lehet h ennyiféle kicsit sok egyszerre és pont az ellenkező hatást váltják ki?

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


kisvirág drukk hogy le tudják állítani a keményedéseket!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Luli! Drukkolok holnapra! Minden rendben lesz!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


luli holnap sokat gondolok rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Naegele! AZ elevit nekem nem vált be, de a sógornőm szerint a materna se jobb. Nem tudom, velem a dokim magne b6-ot és folsavat szedetett. Magánszorgalomból szedtem gravidát is, de végighánytam a terhességet, később tudtam meg h lehet ettől.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?