Sziasztok!
kriszpiri:Köszike
kata:Köszike a drukkot.Hát igen nagyon sokat nőtt Krisz az bizti
Hétfőn megyünk oltásra lessz súly mérés is kíváncsi vagyok,hogy már hány kg
Kevin is nagyon édes ő is mennyit nőtt
Cuki a plüssel
Nagyon arik vagytok együtt
Én örülök a hónak
Ma kivittem Kriszt kicsit az udvarra a hóesésbe tetszett neki,hogy az orrára esik a hó
Nagyon édes volt
De aztán elég gyorsan beis aludt a kezemben
A levegő elég hamar elnyomja
aida:Sajnálom,hogy anyósoddal nem rendeződtek a dolgok.Én is azt javaslom,hogy menj el és beszéld meg vele a dolgot,hogy ha nem változik akkor nem viszed át hozzá az unokát.Remélem hamarosan rendeződnek a dolgok.Örülök,hogy minden oké veled.
alexa:Sajnálom,hogy anyud ilyen
Olyan szomorú,hogy vannak ilyen anyák
Te gyerkőcöd is nagyon aranyos
mezsó:Örülök,hogy Blanka jól van nagyon édes kiscsaj
Sajnálom a lábadat remélem nem lessz semmi komoly.Pihentesd amennyit tudod.Szurkolok,hogy ne legyen baj belőle!!!
annus:Sajnálom,hogy párodat bent tartották.Hogy vagy?Nemsokára babázol te is
Reni:Nagyon aranyos gyerkőceid vannak
anyós téma:Hát nálunk se felhőtlen a dolog.Mi egy telken vagyunk anyósomékkal.És hát eléggé idegesítő tud lenni amikor szinte egésznap nem hagy minket békén meg okoskodik.Amióta itt lakunk nagyon sokat veszekszünk.De lekopogom kb.2-3 napja leszállt rólunk remélem így marad már.Párom nagyijával vannak gondjaim,mert elég sok hülyeséget csinál ami kiakaszt pl:múltkor felmosta a konyhát és nem fogjátok kitalálni,hogy hova mosta ki a felmosó rongyot a mosogatóba!!!!!!
Amikor megláttam kiakadtam teljesen,de nem szóltam neki,mert nem akartam vele összeveszni.De ha mégegy ilyen lessz tuti szólok neki.Meg vannak még dolgai.
Neharagudjatok,hogy nem reagálok mindenre,de mennem kell kivisszük Kriszt egy kicsit sétálni
Mindenkinek további szép napot kívánok!Amint tudok jövök!