Új privát üzeneted érkezett!

kriszpiri: örülök hogy nincs nagy baj! :wink: jobbulást akkor odalent!!Jajaja terhesség alatt előfordul ilyen sűrűbben...nekem is volt fertőzésem akkor is,nem is egyszer.Sajna Canesten tablettát,krémet és Gynoflor hüvelytablettát mondhatni rendszeresen használtam a 2.trimesztertől. :cry: :cry: Nekem is azt mondta a dokim akkor hogy elég gyakori az ilyesmi panasz pocakosan.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Na nálam minden oké!Kb 1,1-1,2 kiló Iza!Cukor is rendben volt,ezt is letudtam!
3 hét múlva uh a kórházban!!

annus11
 
 


annus: nagyon örülök hogy minden rendben! :) És az pedig szuper hogy már több mint 1 kg a babád! :wink: :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 

 
 

Sziasztok!

Mezsó: nekünk is olyan számlás előfizetésünk lehet, mint Lekriéknek :wink: szerintem nagyon megéri....

A fiaim a karácsonyi szünet előtt lettek betegek,azóta itthon vannak: a doktornénivel úgy beszéltük meg, hogy ha a kicsi megszületik, egy hónapot jó lenne itthon tartani őket (csak Bálintnak kell igazolás, mert ő már nagycsoportos) aztán jött az influenzajárványról szóló híradás, úgyhogy abban maradtunk, hogy ne pont most menjenek már... Úgyhogy mi négyesben bulizunk itthon minden nap :wink:
Most szabadultam ide a gép elé picit olvasgatni: de már lassan kezdjük a fürizéseket, hogy mindannyian időben elkészüljünk :roll:

Kriszpiri, Annus: én is örülök a jó híreknek

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina
 
 


Sziasztok!

Kriszpiri! Jaj, de jó, hogy a fertőzésen kívül minden oké!!! :D Megnyugodtam! Nekem életemben először akkor volt ilyen, amikor Norbival 14 hetes terhes voltam. Gondoltam is, jókor.....soha addig ilyen gondom nem volt. És akkor mondta a doki nekem is, hogy terhesség alatt fogékonyabb rá az ember lánya. :? Remek.

Kriszti! Nem semmi.... Jól bírod, a három kisfiúval! :shock: Teljesen igaza van a dokitoknak, még lehet, hogy jobb is így, nem kell naponta 4-szer megtenni az utat....nem beszélve a reggeli elkészülésről, stb...

Annus! Szép nagy Izácska :wink: Annyira kíváncsi vagyok már rá is :D Szuper, hogy a cukrod is jó lett!!

Évi! :?: :?: :?:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Annus, szép nagy már a babád! :)

Ma sírtam egy jót anyós miatt. Ma tudtam meg hogy kijelentette, hogy Noel neki nem unokája mert nincs rendes neve.. :shock: :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: anyósod háát mit mondjak :evil: :evil: :evil: Talán jobb is ha nem megy Noel közelébe ennyi jóindulattal... :evil: Párod hogy véleményezte ezt a beszólását?

Kriszti: tényleg jól bírod három kispasival!!Elismerésem! :D :D

Évi:
remélem azért vagy így eltűnve mert élvezitek az otthoni létet,anyós mentesen! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Párom el sem mondta eddig nekem ezt. Nem tudom hogy amikor az anyja ezt mondta akkor mit reagált rá. Vszínű szarul esett neki. Dehát hiába beszél neki, hogy a névválasztás a mi dolgunk... :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Kép

Ez egy mai kép a csajszimról!!És a háttérben a tiltott zóna. :lol: Állandóan ide megy,és kapaszkodik a tv állványba,lesodorja a könyveket DVD-ket,vidókazikat...És így vigyorog hiába mondom neki hogy nem szabad... :evil: 8) :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kép

Szintén mai kép,így aludt a csajszi délután az ágyában!! :wink: Ez nagy szó,mert eddig délután nem volt hajlandó az ágyában elaludni,csak este...De már 2.napja a kiságyban alszik napközben is!!!És a kutyusával altatta el magát. :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kép

Nem lehet elég korán kezdeni a Colázást! :lol: :lol: :lol: De csak a dobozát rágta. :lol: Szerencsére...Viszont igen-igen elmélyülten. :lol: :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó!

Jaj nagyon kis tünemény!Hát nálunk is van pár tiltott zóna :roll: De még van időnk vhogy a veszélyes dolgokat megszüntetni...

Aida!
Hát igen,szerintem is jobb ha a közelébe se megy...Én is tudom h van akinek nem tetszik az Izabel név,de engem nem zavar!Nekem se tetszik minden név,vagy ami tetszik esetleg mégse adnám a saját gyerekemnek...Ez így a normális,különben mindenkit ugyan úgy hívnának....Lehet ezt normális keretek közt is...hogy mondjuk neki nem tetszik és hogy nehezen szokik hozzá stb.De h emiatt ne legyen az unokája :evil: :evil:

Kriszti!
Kitartás a 3 fiúhoz!!!Pontosabban 4 :lol:

annus11
 
 


Már nem azért de sokkal szerencsésebb egy olyan nevet adni a gyereknek mint Noel vagy Izabell mint Jeniffer,vagy Vanessza,vagy Titanilla,vagy Boróka és még sorolhatnám.nem??Én annak a híve vagyok hogy a gyereknek akkor jó,ha nem kap fullosan különleges nevet mint az előbb említettek.Mégiscsak Magyarországon élünk.Szerintem a Noel név tök édes.Nem tudom a jelentését de nekem olyan vallásos hangzata van.És az Izabella pedig igazi Magyar hangzású.Nekem legalább is. :wink: Meg nem mondom pontosan melyikbe,de Izabella valamelyik örökzöld magyar regénybe is tuti szerepelt. :)

annus: köszi a dícséretet :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


aida: nézem a csak csajokat,és láttam egy sms-t ott alul gondoltam leírom hátha nem láttad. 2hetes lány babát köszöntöttek akit Dzsamilának hívnak.Na????Na ez béna név...nem a Noel!!! El sem tudom képzelni hogy lehet Dzsamilaként élni...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Dzsamila még csak nem is olyan rossz. :) Szeretem a különleges neveket. Na lehet ezt nem adnám a lányomnak de azért egész jó. De nekem pl. női nevek közül tetszik: Kiara, Léna, Aida (csak beképzelten ;)) meg 1-2 nem annyira szokatlan név, mint pl. Noémi.

Fiúnevek közül meg tetszik a Milán nagyon meg a Dominik.

Gyors eszmefuttatás. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Én már itthon vagyok, de párom csak ma jön haza mert még
mindíg nincs kész az autó.Úgyhogy tegnap este egyedül
aludtunk :( Elhozattam magam, mert nem akartam tovább
ott maradni.
Tök jó volt leszámítva hogy egyedül voltam egész este.
Pakoltam, törölgettem, 23:00-kor elkezdtem főzni és,
olyan egy óra körül kerültem ágyba.
Jól kifáradtam de nem bánom.

Mezsó,Reni:
Köszi hogy aggódtatok :!: Aranyosak vagytok :!:

Az internet pedig szörnyen lasúúúúúúúúúúúúúúúúú :cry:

Kép
eve3htv
 
 


Évi!!!

Jaj de jó!!!Örülök h hazaértél!!!Meglátod könnyebb lesz így!Megérte ezt az egy éjszakát egyedül tölteni :wink:

annus11
 
 


Évi: hát ez remek! :D Tök jó,hogy már tegnap hazaértél! :wink: :wink: Boldogságodban jó sokáig fent voltál! :shock: :shock: :lol: Azért légy türelmes az internethez,és gyere sokat mostmár! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Syasztok!

Mezsó:Nagyon ügyes és aranyos a kis Blanka!Büszke lehetsz rá!

Aida:Olvastam hogy sírtál anyósod miatt!Vagasztalásként:Én úgyan így vagyok csak én a saját anyámmal,azt mondta hogy neki csak 3 fia és egy lány unokája van,magyarúl engem a növéremet az ő gyerekeit,és még az én fiamat is letagadta!Plussz olyanokat írt msn-en még mikor terhes voltam hogy dögöljek bele a szülésbe..stb,és növérem gyerekeinek is ilyeneket kívánt! :oops:
Már vagy fél éve nem beszélünk,és már nem is hiányzik!
Ez csúnya dolog,de számomra már nem létezik!
Kitartás,és sok pusy nektek
Légy büszke a fiadra! :lol:

Kép
alexa116
 
 


alexa: :shock: :shock: :shock: :shock: hihetetlen amit anyukádról írtál!!Na de valami oka csak van annak hogy így viselkedett,ilyeneket mondott. :shock: Mindenesetre sajnálom! :( A dícséretet viszont köszike. :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!!

Alexa:te is jol kifogtad!!

Mezso:nagyon jo képek kis huncutka :D

Évi:jo h otthon vagy

Aida a lényeg h nektek tetszik

Na nemrég értem haza voltunk nyuszinál,ha nem jön közbe valami ami beindithatja a szülést akkor ugynézki kibirja még 2hétig!!
Én meg már kezelem magam bár az ülés nehézkes kicsit amiatt ahogy megvizsgált a doki!!

Kép
kriszpiri
 
 


Remélem ma már párom is itthon alszik!
A netem meg elég csiga biga és kicsit bosszant.
Majd betelefonálok hogy csináljanak valamit.
Bocsi de csak kutyafuttában jöttem majd még írok.
Évi

Kép
eve3htv
 
 


Aida! Anyósod..... :shock: Ne haragudj, de kimondom/kiírom/ Tök bunkó. Ilyet hogy lehet mondani?? Most tényleg a neve számít??

Timi! Nagyon szép Blanka, olyan édes, ahogy huncucul idevigyorog: "ha nem szabad, akkor is!" :lol:
Gratula az ágyban alváshoz!

Alexa! :evil: Pont az édesanyád??

Évi! Örülök veled, hogy véééégre otthon vagy! Egy éjszaka meg szerintem bőven belefért! Tudod már, hogy párod otthon alszik-e??

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Vicces dolog (szerintem): Kapott ugyebár Norbi szemcseppet. Elsőre azt mondtam, olyan a színe, mint a lazacnak. És ráadásul fagyasztva volt, és nekem is fagyasztani kell az egyiket. :shock:
Amikor először csöpögtettem Norbi szemébe, úgy elkezdtem röhögni, mert úgy nézett ki a gyerek, mint akinek hurkazsír úszik a szemében :lol: :lol:
Szegény meg csak pislogott rám narancssárga szemekkel....

Na ezt már anyatanyán is leírtam! Még mindig nem akartok átnézni oda??

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Én írok ide is oda is!A végén lehet h úgyis vissza kell jönni...remélem h ott nem lesz leállás... :roll:

Na én végre tudtam aludni!!!!!Annyira örülök!Iza is megnyugodott.Ma tesco járat.Listát kell írjak!Bár apcim azt mondta h nem mehetek,mert úgyse bírom ki :evil: De én ragaszkodtam h megyek :lol: Ha vásárolni kell ott a helyem :wink:

annus11
 
 


annus: örülök,hogy tudtál egy jót aludni végre. :wink: Jó bevásárlást! :)

Évi: párod végül otthon aludt már?

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!

Hát elég rég jártam már erre.Örülök,hogy mindenki jól van.Sajnos nem tudok olyan sűrűn jönni mint ahogy szeretnék,mert Krisztián lefoglalja szinte az egész napomat.Ha meg alszik akkor általában mosok,főzök,takarítok.Párnapja eléggé beteg vagyok :cry: Úgy tűnt a hasmenéses járványt kaptam el,de lehet mégse,mert a hasam nem nagyon megy a gyomrom meg eléggé fáj. :cry: Ha nem múlik el holnapig akkor hétfőn doki.Krisztián hál istennek nem beteg.Eddig az influenzát is sikerűlt megúsznunk remélem így is marad.Krisztián már nagyon sokat gügyög olyan édes amikor csak mondja-mondja :D És tegnap már elég sokat hangosan is nevetett és közben produkálta magát :D A pelenkázón már hasrol a bal oldalára fordul ágyon még nem próbálkozik.Egyszóval napról napra többet tud :D Olyan jó látni,hogy egyre ügyesebb :D

Mezsó:Lányzód nagyon édes :D

annus:Szép súlya van már Izának :D Örülök,hogy minden oké veletek.

Neharagudjatok,hogy nem reagálok mindenre.

Pár friss kép Kriszről :D

Kép


Kép :D


Kép

Kép kis huncutom :D

Kép

Kép

Kép

Kép :D

Babásoknak jó babázást :D Pocakosoknak kitartás! :D Betegeknek jobbulást!

További szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24
 
 


Reni: voltatok veseambulancián????
nagyon sokat nött Krisz,kis gyönyörű :lol: Remélem te is hamar meggyogyulsz.Vigyázzatok magatokra és gyere sürübben.Puszikállak titeket!!!

000kata
 
 


Sziasztok!

Már másnap itt aludt a párom is, nagyon örültem neki.
Most meg már mégjobb.
Egész nap pakolgatok, teszek-veszek, főzök.
Alig van időm valamire, meg jól kifáradok de nem bánom,
jobb mint egész nap feküdni és várni a "csodát".
Nem vagyok annyira feszült, sokkal nyugodtabb
és türelmesebb lettem Apával is :)

Aida:Sajnálom hogy Anyósod ilyen...
Azért nem gondolta hogy majd Ő nevezi el a gyereketeket?!

Alexa:Az én "anyám" is hasonlóképp rendes.
Már több mint egy éve nem beszéltem vele.
Bár a mi vitánk abból fakadt hogy amikor elváltak Apuval,
nem vele maradtam meg az alkoholista férjével.
Aztán Apu meghalt, és kénytelen voltam oda menni hozzájuk.
Jól lehúztak anyagilag, felvették a pénzeket utánam:
árvasági, családi, és gyermekvédelmi.
Ruhát alig kaptam, zsebpénzem soha nem volt úgy néztem ki
mint valami ágrólszakadt.Egy szobás lakásban laktunk,
nem volt senkinek magánszférája és ez engem megölt teljesen.
Volt egy kis szekrényem ahova befért a pár darab ruhám.
Nekik meg teljes szekrénysor...Na mind1
Plusz még ott volt húgom is aki maga volt az istenkirálynő,
én meg a zabigyerek.Persze mindent amit utánam kaptak
elitták,és a kislányt öltöztették meg játékokat vettek neki.
Legutolsó csepp a pohárban az volt amikor meghívtuk őket
az esküvőnkre, és azt mondta hogy nem jönnek el csak azért
hogy ne maradjak szégyenbe a falu előtt.Meg különben sem
vittem fel soha egy barátomat sem hozzájuk. :shock:
Szóval sajnos vannak ilyenek...

000kata pedig a koleszos szobatársam volt, ő mind tudja ezeket!Cuppantás Kevinkének és neked!

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Évi: örülök hogy helyreálltak a napjaid,és végre jól érzed magad a bőrödben. :wink: :wink: Hát amit anyukádról írtál. :shock: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: Egyszerre döbbenetes,és sajnálatos.Na de végre találtál egy szerető társat és várod a gyermeketeket úgyhogy te is révbe értél. :D

Kép

Kép
mezsó
 
 


Reni: neked pedig jobbulást,és Krisztián még mindig tüneményes!! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó:
Engem már nem érdekel a múlt, de nem mondom hogy nem esik
rosszul.Remélem én is hogy révbe értem.Puxxx

Kép
eve3htv
 
 


Évi! Jaj, de jó! Egyébként érezni lehet az írásodon is, hogy sokkal nyugodtabb vagy! Na de anyukád...... :cry: :cry:

Reni! Nagyon szép Krisztián, még mindig. Jobbulást Neked! Drukkolok, hogy Krisz ne kapja el!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Reni:
Igen?Lehet érezni?:)
Hát igen vannak ilyen "anyák" is.Bár inkább meg se szült volna.
De örülök hogy lesz babám másképp látok mindent.
Én nagyon szeretem már most!
Na megyek mert éhes és rúgdos nagyon :shock:
Puszi nektek!

Kép
eve3htv
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket bezsebeltük :D

Kata:Nem még nem voltunk a vese ambulancián.Jövőhéten csütörtökön megyünk délelőtt 10 órára.Már jobban vagyok hál istennek :) Krisz úgynézki nem kapta el bár szombaton eléggé ment a hasa anyuéknál pont és még jó,hogy volt hugomról cucc mert át kellett öltöztetni.Bágyadt is volt szegénykém,de másnapra már jól volt remélem így marad.És ti,hogy vagytok?Kevin átalussza már az éjszakákat?Kevin is sokat nőt és nagyon édes :D Krisz tegnap este 9től ma reggel 8ig egyhuzamban aludt :D Most is épp alszik :D

Reni:Köszike.Ti,hogy vagytok?Gyerkőcök?

évi:Sajnálom,hogy ilyen anyukád van.De a lényeg,hogy mostmár nyugodtabb vagy.És nemsokára megszületik a babád :D

mezsó:És ti,hogy vagytok?

Mindenkinek további szép napot kívánok!

Kép
Kép
reni_24
 
 


Reni jo h tudtál jönni Krisz egyre cukib

Kép
kriszpiri
 
 


Reni: szoritok hogy minden rendben lesgyen csütörtökön.Olyan édes Krisz és mennyit nött :lol:

Évi: mikor leszel msnen?voltál azota ultrahangon?

Csajok: remélem nem haragszotok hogy csak ugy idepofátlankodok.

Dobok én is képet ha nem baj.

Kép Kép Kép Kép

000kata
 
 


[quote="eve3htv"]S írta:eve3htvajnálom hogy Anyósod ilyen...
Azért nem gondolta hogy majd Ő nevezi el a gyereketeket?!


De, ő úgy gondolta. ;) Már amikor terhes voltam adta a "jó tanácsokat"...

Hétvégén voltunk vidéken szüleimnél. Jól megrángattuk Noelt, vittük mindenhova. Dédihez, barátnőmhöz (ahol szintén van egy 1.5 hónapos kisbaba).. Most már sztem tök örül hogy végre itthon van. :D Mondjuk ma még be fogunk menni a kórházba, nekem lesz még egy 8 hetes kontroll. Remélem minden rendben lesz, már 1 hete nem vérzek.

Hétvégéről dobok majd képeket! :D

Bocsi hogy most nem nagyon olvastam vissza. :oops:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Kati:
Nem tudom, sok dolgom van, ide is csak benézek hogy mi a helyzet.

Kép
eve3htv
 
 


Syasztok!


Kata:A kis fiad egyszerűen csoda szép!Szépek vagytok együtt! :lol:

Eve:Az durva!Akkor egy cipőben járunk,mert amikor otthon laktam mindig megkaptam és hozzám vágták a papírt bátyám is hogy én csak egy megtűrt személy vagyok,mert anyám mind a két lakást,a bátyámra íratta,nem gondolva sem a nővéremre,sem rám,vagy esetleg a két öccsémre!
Vannak ilyenek akik nem tudják mit jelet anyának lenni! :cry:

Reni,Egész kis komolya kis Krisztián!

Rennye:Igen,pont ő!De ez már régóta ment képmútattó volt!Mindig is! :cry:


Kriszpiri:Van ilyen,nekem nem adatott meg a normál család,de én nem leszek ilyen!

Mezsó:Nem tetszet neki hogy jó családba kerültem és már nem csicskáztatthatot!Plussz nem tetszet a párom kora!Meg semmi! :lol:

Na de mindegy!Sok pusy mindenkinek!

Kép
alexa116
 
 


Alexa: köszönjük szépen :lol: Raksz te is képet?

000kata
 
 


Syasztok!

Kata:Szívesen!Én raknék fel képeket,csak béna vagyok hozzá és sajna nem tudok,pedig tegnap csináltunk egy párat róla,már iwiwre fel raktam meg freemailra!De ide nem tudok! :cry:

Kép
alexa116
 
 


Alexa: én szivesen segitek ha gondolod.ha elküldöd a képeket az emailomra felrakom neked ide.
e-mailem: szoradi.katalin@freemail.hu

000kata
 
 


Sziasztok!

Először is 000kata: nem baj,hogy ide pofátlankodsz/hogy szavaiddal éljek 8) /de akkor kapcsolódj be közénk,és ne csak Reninek írj! :) Szerintem! :wink: Nagyon aranyos Kevin baba! :D

reni24: majd drukkolok hogy minden rendben legyen a veseambulancián!Mi is a héten megyünk Blankával kontrollra,majd holnap délelőtt intézek neki időpontot!Egyébként köszike Blanka jól van,én is megvagyok,bár ma megfájdult a visszeres lábam,amelyikben novemberben kimutattak felületes vénás trombózist. :? :? :? És azóta is fáj. :cry: :cry: :cry: :cry: Úgyhogy kenhetem Liotonnal,és fáslizhatom megint.Kicsit félek azért nehogy megint trombózis legyen,mert november nem volt még messze...Kicsit rövid időn belül ismétlődne a dolog,és az nem tudom mit jelent,de jót tuti nem...Főleg mert a visszérbántalom nálunk családi örökség.No meglátjuk.Azt mondják amire nem gondolunk az nem is fog bekövetkezni. :wink:

aida: mi volt a kontrollon?

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kata aranyosak vagytok!!

Alexa:nem tudom ezt mire irtad bocsi neharagudj :?

Kép
kriszpiri
 
 


mezso: Probálok kapcsolodni :lol: sajnálom a lábadat :cry: az nagyon rossz lehet reméljük nem lesz semmi baj.A krém használ?phentesd sokat amennyire idöd engedi.

000kata
 
 


Kriszpiri: köszönjük szépen.
Ti nem raktok pocakfotot???? :lol:

000kata
 
 


Na én is benézek ide is!

Kata!
Üdv itt!
Szépek vagytok nagyon!Kevin igazi nagyfiú már!Mégegy vőlegényjelölt a pici lányomnak :lol:

Én ma takarítottam,főztem,mostam...el s fárdatam.Szóval most már pihenés van!!!

Ja és apcimat benn fogták a hóesés miatt...így egyedül vagyok...lehet holnap se jön haza :(

annus11
 
 


000kata: még nem értem oda hogy bekenjem,de használt múltkor is,hűsíti.Remélem nem lesz komolyabb baj.Múltkor mikor a trombózis volt,nem igazán tudtam ráállni a lábamra,most rábírok viszont eléggé el van nehezedve. :?

Kép

Kép
mezsó
 
 


Alexa! Nem tudom, melyik friss kép, de ezek (is) annyira cukik!

Kép

Kép

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?