Sziasztok!
Hát sajna Én nem szórakoztam tegnap és ma sem!:cry:
Tegnap anyukám zokogva hívott hogy azonnal menjek mert elesett, nagyon fáj a bal oldala, alig kap levegőt, mindjárt megfullad!
Na Én kocsiba be, nyomom a gázt mielőbb odaérjek, viszem az ügyeletre, megvizsgálják, csinálnak ekg-t, az jó hál istennek, tehát a szíve rendben, kap egy szurit, irány a János kórház baleseti sebészet, röntgen. Röntgen jó lett, következett egy vérvétel hogy kizárják a tüdőembóliát! Az is jó lett, kapott egy gyógyszert ami fájdalomcsillapító, és hazajöhettünk. Reggel hívom hogy van, ismét sírás, rosszabbul mint tegnap, már több minden fáj, és ismét fullad, menjek! Gyors telefon tesómnak, aki tökre véletlenül még otthon volt, átjött vigyázni a gyerekekre, és ismét kocsiba be, száguldás anyuhoz, aki már annyira rosszul van hogy azt mondta inkább mentőt hívjak! Felhívtam az ügyeletet mit csináljak, azt mondják vigyem fel az sztk-ba, a sebészetre, csinálnak újra röntgent! Na felmegyünk, alig várunk 5 percet, anyu fullad és jajong hogy lezsibbadtak a kezei, görcsben áll az egész, akkor bekopogok jöjjön már ki valaki! Persze senki nem jött ki, anyum mondja már a lába is zsibbad, mindjárt meghal! Na nekiestem az ajtónak mint Zrínyi, pont végzett a bent lévő beteg és bemehettünk. Lenyugtatták, hogy ne kapkodja a levegőt mert azért zsibbad, vegye szépen lassan az orrán át, és kapott megint egy szurit! Akkor jobban lett, mentünk újra röntgenre! Hál istennek nincs bordatörés, igaz az is lehet hogy csak nem mutatta ki még, egy hét múlva újra röntgen! Vettünk fájdalomcsillapító kenőcsöt és tapaszt is, most beszéltem vele, jobban van, még mindig vannak fájdalmai, de közel sem akkorák mint eddig! Szóval így telt a tegnapom és a mai napom. Nem tudom mennyit tudok jönni a héten, valószínű nem sokat, mert most Én főzők anyura és a nagyapámra is, aki anyunál lakik, viszem nekik a kaját, és ott is csinálom amit kell.
Ja a legjobb hogy tegnap mikor mentem anyuhoz valószínű belerohantam egy trafiba, 50 helyett 80-al, mondjuk nem érdekel, de elteszem az orvosi papírokat, hátha enyhítő körülmény lesz ha jön a csekk!
Pöttyöket is várom a gyerkőcökön, az egyik barátunknak, aki apa kollégája is és minden reggel itt kávéznak, szóval neki a fiának bárányhimlője van, ami 2 hete lappang ugye benne, és az apuka sem volt még! Ha benne is lappang egy ideje, nem kizárt hogy mi is elkapjuk, bár őszintén szólva nem bánnám ha átesnénk rajta! Amúgy gyerkőceimmel minden oké, kis rosszcsontok, Levi főleg! De tegnap szépen elvoltak apukával itthon, nem készítették ki Őt!
Márti: a meló jó is meg nem is igaz? A meló pénzmagot jelent!
Melike: nálatok még van szopi? Én a múltkor elmentem tesómmal szűrésre, megkérdeztem de nem szűrtek meg miatta!
Bari: nagyon jól néznek ki a fánkok, Én pénteken Norbis somlóit csináltam, mert már nagyon édességhiányom volt!
Hát ezek a képek borzasztóak, még jó hogy nem ilyen gyerekek születnek!
Na bocsi a panaszáradatért, és bocsi ha hosszú voltam!