Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap este és ma reggel volt egy kis barna. Szerintem két dologtól lehet:
1. most hagyom el az utrót
2. meg vagyok fázva és a sok köhögéstől, tüsszentéstől, orrfújástól elpattanhat egy ér nem?
Szerintetek? Reggel óta nem volt kop-kop-kop, persze dokibácsink síel. :roll:

Remélem ennyiben marad a dolog. Minden esetre ma szinte egész nap feküdtem.

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsófi
Lehet, hogy csak egy felületes nyálkahártya-sérülés miatt volt (amit okozhatott akár az Utro is)
Vigyázz magatokra! Pihengess!
Vendég
 


Zsófi

én is holnap megyek a 12. heti uh-ra :)

Kép
bububébi
 
 

 
 

Köszi a tanácsokat, de nem a vércukorszint leeséstől ilyedtem meg, hanem az epe hányásra gondoltam, hogy előfordult-e veletek már? Mert az nagyon kellemetlen. Bár a neten azt olvastam, hogy ha üres a gyomor, akkor szinte törvényszerű, hogy az emberből ez jön ki.. :( Most ráadásul náthás is vagyok és a torkom is fáj, úgyhogy fokhagymázok, és c-vitaminozok. Nektek a doki mit mondott, nátha esetére? Mit lehet szedni?

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Peppino
Én nem tudom a náthás dolgot, még nem voltam, de lehetek. De inkább természetes anyagokat, tea, citrom egyéb....Bár lehet van olyan, ami nem árt, gyógyszerben. Kérdezd a házidokit, biztos tudja.

Én is várom valahol a 12.hetit, bár azt is tudom, hogy nem sokat jelentenek az ottani megállapítások. Persze, ha azt írják, minden OK. az már reménykedésre okot adhat.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Köszi Betti, én is hasonlókat gondoltam, hogy szedhetek. Esetleg a Septofort? Mert az nekem nagyon be szokott válni. Na majd megkérdezem a védőnőt. De lehet, hogy maradok a negrónál.. :)


Kép

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Peppino
Alaphelyzetben is a nátha magától múlik el.
Ha kell, akkor lázcsillapító, orrcsepp, szopogathatod a septofortot is... meg egy feles is használ, meleg tea, ágy, sok-sok kiwi... :wink:


Epés hányás... kellemetlen, de nem ritka... :wink:
Vendég
 


zsófi pihizz többet!!!!!!!!
amint tudsz azért menj orvoshoz hogy mi is volt ez........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Zsófi szerintem is menj el orvoshoz, az a biztos!

Anna, hogy érted azt ha nem eszel szacharóz tartalmú ételt akkor könnyebb lesz a szülés. Én ezt még nem hallottam, saját tapasztalat?
Vendég
 


Zsófi!

Mi volt dokinál?

Babus!

A szacharózról, mint szüléskönnyítésről még én sem hallottam :shock:

De, ha valami bevált másnál, osszuk már meg a tapasztalatokat, légyszi!!!!

Nekem volt egy EDÁ-s szülésem, na, az egy kéjutazás volt a többihez képest. Sajnos ebben a kórházban, ez nem lehetséges! :(

Kép
arvaerika
 
 


Bocsi, az előbb szacharózmentességet akartam írni

Kép
arvaerika
 
 


A gyengélkedőknek mielőbbi jobbulást!

Nekem is van egy panaszom. Szombaton elkezdett fájni az alhasam a bal oldalon (eddig csak a jobb oldalon éreztem egy kis feszülést). Lefeküdtem egy kicsit, és arra megszűnt, de mivel vendégségbe kellett mennünk, nemsokára fel is kellett kelnem. Az autóban újra éreztem azt a fájdalmat, de már nem a hasamban, hanem a derekam bal oldalán. És ez már nem is szűnt meg egész nap. Minden mozdulat fájt, se állni, se ülni nem tudtam rendesen. Mikor megint lefeküdtem egy kicsit, akkor megint megszűnt, de újrakezdődött, mikor felálltam. És még az sem volt mindegy, hogy fekszem, mert csak a jobb oldalamon fekve múlt el a fájdalom. Az éjszakám is nehéz volt, vasárnap viszont már csak olyan fáradtság érzetem volt deréktájon.
Szerintetek ez csak természetes terhességi tünet lehet, vagy valami bajt jelent? Ekkora fájdalmaim még nem voltak idáig.

Kép
piciibo
 
 


Én is azt gondolom, h mindent amit a dokikám mond, elvégeztetek, mivel tényleg semmi tapasztalatom.. s nem volt még panasz rá.. s amikor azt mondja, h a feleségével is elvégeztetné, akkor azt hiszem, h nem akar rosszat..

poci növekedés nálam úgy zajlik, h felpuffadok, 1 nap, akkor igazi hordóm van, aztán lecsillapodik, s mintha mi se lenne... furi:D
/ez az emésztéses dolog nálam még mindig furi :? /

Zsófi, s mikor lesz dokid újra? Azóta semmi?
Biztos minden rendben van a kis lurkókkal!!!

Manó, merre vagy, el vagy tűnve!! Minden oK?

Kép

Kép
móka:)
 
 


Piciibo, nekem is szokott lenni ilyen tünetem, de nem tart ilyen sokáig :shock: ajaj

Kép

Kép
móka:)
 
 


Piciibo!

Szerintem idegbecsípődpés lehetett...

Kép
arvaerika
 
 


Sziasztok! :oops:

Nem épp mostanában írtam. :oops: Ne haragudjatok, de egyszerűen nem volt időm. De ma elhatároztam, ha a fene fenét eszik is írok nektek. Még nem tudtam visszaolvasni mindent, csak felületesen átfutottam az a "pár" oldalt, de majd mindjárt megteszem.

Rólunk nagy vonalakban annyi, hogy megvan a kiskönyvem és múlt héten túl estem az első laboron is. Igaz eredménye még nincs, majd ha legközelebb megyek terhesgondozóba.
Új védőnőm lesz, de még nem találkoztam vele. Remélem nem az a túl lelkiismeretes fajta, aki ha kell, ha nem jön. De van egy olyan érzésem, hogy a héten meglátogat...
Dokihoz szerdán megyek, de mivel neki nincs uh-ja így csak a ti babócáitokban gyönyörködhetem március elejéig, akkor kell mennem a 12 hetesre.
Láttam szó volt a kombinált tesztekről. Nálunk ingyenes és ezért megcsinálják midenkinek.

Na, gyors visszaolvasok... meg látom jöttek újak is.

Kép Kép
manósziget
 
 


Picibo, sajna ezt ismerem, nekem a derekam műveli. Hol elmúlik hol előjön. Kitartás!

Zsófi??? Mi volt ma??

Vizsgálat-nem vizsgálat téma: Én úgy vagyok vele, a lényeg legyen az embernek egy jó dokija és az mindent elmond mit érdemes megcsináltatni és mit nem. Ismer téged és ez a legfontosabb!
Nem szórakozásból küldik el az embert vizsgálatokra, itt nem csak a gyerek érdekeit nézik....

Kép
kata05
 
 


Csunyeszka!!!
Hűűűűűűűű!!!! Ikerbabócák!!! Eddigi uh-n nem lehetett látni?Jaaa hogy ez volt az első uh! És mindez spontán? Gratula hozzájuk!! :lol: :lol:

Ac...hmmm. Remélem nekem nem ajánlja majd a dokim. 31 leszek áprilisban... talán elég lesz a kombinált teszt. Nem szívesen böketném meg a hasam. :?

Zsófi, szépen gömbölyödsz. :lol: Nem is csoda, ilyen szép méretű babákkal odabent. ;) És milyen jóók a képek a picikről!!! Ilyenkor mindig úgy elérzékenyülök...
Hétvégén nekiálltam kimosni a kismamis cuccaimat, azt hiszem nemsokára már kelleni fognak. :oops: Érdekes, mert Mírával csak 17 hetesen kezdtem el kismamanadrágot hordani. mennyit tesz egy terhesség! Nem is gondoltam volna.

Kriszti, kitartás Atihoz is meg a kisrókához is. :S Cegényem, neked jól kijut. Hála az égnek nekem már nagyjából elmúlt az émelygős időszakom (kopp-kopp).

Babus, nekem is hátrahajló a méhen. Nekem anno azt mondták, hogy így elvileg nehezebb teherbe esni (Míra elsőre, Manócska a 4. hónapban fogant ;)), de egyébként más gond nem lehet vele.

Nekem anno a 12 heti (is meg az első is) hasi volt. Most idáig két hüvelyin vagyok túl... :s Remélem a 12.het már hasi lesz végre. Nekem sem fájt... csak utálok levetkőzni ismeretlenek előtt...

Piciibo, hát nemtom mi lehetett... sztem nem terhességi tünet volt, attól nem szúrhat az oldalad... lehet, tényleg vmi idegszál csípődött be vhova, akkor szokott olyan lenni hogy csak némely testhelyzetben fáj... de ha újra előjön én elmennék vele dokihoz.

Móka itt vagyok! Aranyos vagy, hogy hiányoltál. :lol:

Na, nagyjából a végére is értem. Ígérem most jövök rendszeresn megint... már ha tudok... szval megpróbálok.

Kép Kép
manósziget
 
 


Kata, te már jövő héten mész uh-ra? Nem betöltött 12 hét kell hozzá? Nálunk igen.

Kép Kép
manósziget
 
 


Ja, és az újak: Bububébi, merci83, peppino, hugi820322, neirda, tifa! Üdv a csapatban, és kérlek titeket küldjétek el az adataitokat, hogy beírhassalak titeket is a listába. (A 13. oldalon van fent ilyen lista, nézzétek meg, mi kell).
Köszike.

Kép Kép
manósziget
 
 


10-14. hétig csinálják az uhu-t, legjobb 11+1 és 11+6 között csinálni. Ezt az infót tudom. Én kértem időpontot és ezt adták. Ja és hasi uh lesz.

Kép
kata05
 
 


Nekem megvolt a 12.hetes vizsg pénteken. Az utsó mensi szerint akkor voltam pont 11 hetes, de igazából 11+4. a méretek is engem igazolnak, mert 2 cm a feje és 49 mm a baba. Tarkóredő 0,9 mm. És levették a vért a kombi tesztehez is. Eredmény 2 hét múlva

Kép
arvaerika
 
 


Ja, és nagyon kiakadtam, mert a vércsoport eredményt nem a védőnőhöz küldik, hanem ki kell érte ballagni a véradó állomásra :cry: Amúgy a vércsoport változik egy embernél? Negyedik babánál is gondolom ugyanaz nekem, mint amikor az elsőt vártam.

Kép
arvaerika
 
 


Zsófi :?: :?: :?: :?:

Erika
Én szeretnék majd EDA-t. Nálunk van rá lehetőség 0-24 óráig.
Kép a babáról? Vércsoport nem változik, de az ellenanyagszűrés nem örökéletű...

Piciibo
Valószínűleg csak természetes... nő a méh, kiemelkedik a kismedencéből...

Manó
Kiskönyv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Voltam ma a védőnőnél...
Vendég
 


Mabe!

Igen, aztán gondoltam, hogy az ellenanyag miatt kell....

Kép nincs, mert nem számítottam rá, hogy megcsinálja most az uhut és nem vittem gépet. Sajna ott meg nem adnak automatice képet.

EDA: nekem nagyon jó tapasztalataim voltak vele, nem igaz az sem, hogy nem érzed, ha nyomni kell stb. akinek lehetősége van rá, ajánlom nagyon....

Kép
arvaerika
 
 


Megjöttem én is az UH-ról, az UH-t végző hölgy azt mondta, csak nagyon extra esetben csinál ilyenkor már hüvelyi UH-t, na én majdnem az lettem, elég mélyen van a babóca (ez nem baj, csak tény), de végül sikerült mindent megmérni.
Tökéletes adatokkal bír, 6,5 cm az ülőmagassága, eszerint 12 hetesnek és 6 naposnak minősül (minen adata nagyjából ehhez igazodik). Ami meg is felel a fogantatásának, csak a múltkorin volt picit kisebb, ezért tolódott hátrébb a kiírás napja, de mostanra megnőtt... :D
Még mindig, többedik terhességnél is olyan fura, hogy látom a képernyőn, hogy izeg-mozog, de semmit nem érzek épp akkor. Bár mintha egyébként már egyszer-egyszer igen... :)

Astrid

Kép
astrid
 
 


Egyetértek Erikával, ha valakinek van valami tuti receptje a könnyebb szülésre azt megoszthatná velünk. Én csak a málnalevél teáról hallottam, de a dokim gyorsan le is beszélt róla, szóval nekem nem volt semmi hókuszpókusz segítségem a szülésnél. De hátha most valaki közülünk tudja a TUTIT.

Astrid gratulálok babácskádhoz, szépen fejlődik. MOst tiszta írigy vagyok ám rátok, hogy már a 12. heti UH-n is túl vagytok. Én még parázhatok 4 hétig.
Vendég
 


dokihoz én jövőhéten megyek....
szeretnék már én is kismai rucikat hordani.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Halihó Kismamik!

Ma én is megkaptam a kiskönyvemet.Védőbanya aranyos,biztos nem lesz gond.Havonta szeretne látni,így márc. 16-án megyek legközelebb.

Astrid,gratulálok a tökéletes babácskádhoz.

Mano,jó hogy vagy megint.

Picibo,növekszik a babácskád, sztem a szalagok nyúlnak.Ha nem görcsölsz,és nincs vérzés,akkor magne B6 és pihi.Ez teljesen normális.Nekem is volt hasonló.

Zsófi :idea: :?: :?: :?:

Nincs trükköm a könnyebb szülésre.Nekem az első is könnyű volt,sima természetes szülés eda és minden nélkül.5 és fél óra alatt.Anno nem ismertem semmi homeos és egyéb teákat.Én azt gondolom minden agyban dől el.

Kép
v.andi
 
 


Astrid!
Nagyon szépek a babád eredményei, gratulálok!!! :lol:

Arvaerika!
Érdekes nekem szerdán ekkora Babára 12+2-t mondtak, biztos minden gép másképp mér. :lol: A lényeg, hogy minden rendben van Nálatok és szépen fejlődik a Baba!!!

Mabe!
Itt vagyok, csak dél előttre volt Pestre időpontunk, hazafelé meg kicsit csavarogtunk. Megállapítottam, hogy az ikres babakocsiválaszték itthon egy nagy szar! :evil: Persze német honlapokon találtam már egy tuti, de ilyen euró árfolam mellett nagyon drága. :roll:

Szóval barna elmúlt, valószínű az utró elhagyása volt a gond, így folytatom.

Uhun itt is mindent rendben találtak és képzeljétek kaptunk az egész vizsgálatról dvd-t! :lol:

lenne egy lérdésem: a méhlepények elöl tapadnak, ez mit jelent?

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsófi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mellső fali lepény... esetleg később érzed a babákok mozgását... egyébként nem gond. (méhlepénynél az a bibi, ha a méhszáj területére ér)

Könnyebb szülés... fejben dől el (Andi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Astrid
Kép?

Erika
EDA-ból is eléggé profi vagyok :wink:
Vendég
 


Mabe!
Köszi! :lol: Azt talán túlélem! :lol: :lol: :lol: Ja és képzeld, olyan közel van a két baba, hogy összenőttek a lepények. :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


A szülésnél nekem a légzés nagyon sokat segített. Bár nem volt alkalmam még szülésfelkészítőre sem menni, egy szülésznőt kaptam magam mellé, és ő segített, nekem nagyon hasznos volt.

Én még nem voltam kiskönyvvért, majd a 14. hét felé tervezem.
Igyekszem mindent kerülni, még mindig.

12. hetire itt is betöltöttre kell menni és csak a legritkább esetben van hasi uh, ahány ház annyi szokás.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Köszi Mabe86, úgy látom Te tapasztalt vagy! :) Most kamillás gőzölök, negro, tea, C-vitamin, grapefruit, szóval totálisan kúrálom magam.. Már egyre jobban enyhül a bajom.
Remélem ez az epedolog nem fog sűrűn jelentkezni!! :?

Manosziget az adataim az alábbiak:

Nick: Peppino
Szülinap: 1977.02.
Kiírt szülési időpont: 2009. szeptember 14. ?? (még nincs konkrét)
Lakhely: Budapest
Kórház: Bajcsy
Testvérek: -

Mindenkinek minden jót! :wink:

Kép

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Zsófi!

De jó, hogy minden oké! Összenőtt lepény?Érdekes. Nálam a 2. szülésnél a lepényem mellett volt ránőve egy kisebb lepény. Csak szülésnél derült ki. Pedig egy baba volt, bár lehet, kettőnek indult.

Mérés:tényleg gép és doki függő. Én 2 dokihoz járok párhuzamosan, volt hogy 1-2 nap különbséggel mentem uhu-ra és jóval nagyobb eltérés látszott. Most is, először 22 mm-t mondott a bpd-re, a papiron meg 19 mm van.Érdekes.

Mabe!

Olyan jó, hogy te orvosi dolgokból tapasztalt vagy, jól jön a segítséged. :D
Akkor máris egy kérdés: olyan van ugye, hogy ahogy nő a méh, úgy vándorol a lapény jobb esetben felfelé? Tehát,ha az elején eléri a méhszájat, később felmászhat?Vagy a doki téved? (most nem így van, jó magasan van, de volt már ilyenem. Másik:Egy barátnőnek a dokija a lapényre hátsó falit állapított meg, két napra rá ment 4dre, ott meg mellső lett belőle. Ilyen lehet?

Andi!

Nagyon nagy igazság van a "fejben "szülésre. Nekem az első azért volt marha nehéz, mert nem akartam elengedni a babát, nem engedtem, hogy a természet tegye a dolgát, féltem a fájdalomtól, szó szerint próbáltam inkább visszatartani.Aztán EDa a másodiknál, az király volt, de utána meg már annyira biztos voltam magamban és erős, hogy ha lett volna rá alaklmo, akkor sem kértem volna, pedig fájt rendesen.Ettől függetlenül EDA párti vagyok, mert aki nagyon nem bírja, annak megváltás...

Kép
arvaerika
 
 


Remélem Annát nem ijesztettük el innen....(pláne én)

Kép
arvaerika
 
 


[quote="arvaerika"]M írta:arvaerikaabe!

Olyan jó, hogy te orvosi dolgokból tapasztalt vagy, jól jön a segítséged. :D
Akkor máris egy kérdés: olyan van ugye, hogy ahogy nő a méh, úgy vándorol a lapény jobb esetben felfelé? Tehát,ha az elején eléri a méhszájat, később felmászhat?Vagy a doki téved? (most nem így van, jó magasan van, de volt már ilyenem. Másik:Egy barátnőnek a dokija a lapényre hátsó falit állapított meg, két napra rá ment 4dre, ott meg mellső lett belőle. Ilyen lehet?


Ahogy anyukám mondja, a koszon és a hülyeségen kívül más is ragadt rám az iskolákban :wink:

Lepény: a méhszájról elhúzódhat, főleg, ha csak a széle lóg rá...
Képzelj el egy lufit, aminek a belsejéhez odaragasztottak valamit... ahogy fújod a lufit, az az odaragasztott helyzete változik :wink:
Mellső-hátsó fal... ennyit nem ugrál :wink:
Vendég
 


Mabe!

Köszi!

A mellső-hátsó fal: akkor a doki tévedett a barinőmnél :cry:

Kép
arvaerika
 
 


Reggel óta feszít az alhasam, létezik hogy a havazás nem tetszik neki? MagneB6-ból már 2-öt beszedtem, de úgyanúgy feszül.

Kép
kata05
 
 


Kata
Nő a méhed!
Pihenj! (nekem ilyenkorra egy öreg nőgyógyász valami alkoholt ajánlott---nagyon jó izomlazító)
Vendég
 


Mabe, köszi, akkor megnyugodtam. Tök jó hogy vagy itt nekünk, nagy segítség! :D

Kép
kata05
 
 


Jó reggelt,

ebben a pia-dologban tényleg lehet valami, mert múltkor a doki nekem is azt ajánlotta, hogy ha szúr, feszül, akkor lehet jobb ha bedobok egy felest, mint ha bogyót szednék. Állítólag régebben "gyógyszerként" is használták. :lol:

Kép Kép
manósziget
 
 


Ne tudjátok meg hogy jártam tegnap este. :? Annyira fel voltam fújódva, hogy még mozogni is alig tudtam. Sőt még levegőt is nehezemre esett venni. De az az egészben a legfurább, hogy semmi olyat nem ettem az elmúlt napokban amitől ez lehetne. D én ilyet még soha nem éreztem.... Olyan volt a hasam a gyomromnál, mint egy nagy darab kő, kemény is és hatalmas is... Gyógyszerem nem volt itthon, ezért próbáltam volna mozogni, de közben meg annyira görcsölt... Szerencsére éjjel sikerült kipréselnem magamból. :oops: De basszus mitől lehetett? És milyen bogyó jó rá? Rennie?

Kép Kép
manósziget
 
 


[quote="manósziget"]J írta:manószigetó reggelt,

ebben a pia-dologban tényleg lehet valami, mert múltkor a doki nekem is azt ajánlotta, hogy ha szúr, feszül, akkor lehet jobb ha bedobok egy felest, mint ha bogyót szednék. Állítólag régebben "gyógyszerként" is használták. :lol:


Fájások leállítására, koraszülés megelőzésére használatos az alkoholos infúzió is :wink:
Vendég
 


Manó
Ahogy átrendeződnek a pocakodban a berendezések... :wink:
Espumisan lehet ilyenkor jó.
Én is mindig nyivákolok apának, hogy itt szúr, ott fáj, stb... :oops:
Vendég
 


Manó, ez kellemetlen lehetett, én mostanában nem puffadok fel olyan nagyon. Ami viszont érdekes, hogy mindenhol azt olvastam, hogy aki hajlamos a székrekedésre, annál a terhesvitaminok okozhatnak székrekedést. Hát ha valaki, akkor én hajlamos vagyok. De mióta szedem az Elevitet, nemhogy székrekedésem van, hanem hasmenésem. :lol:
Ja és a tegnap regisztrálhattam az első hányást. Munka után hasábburgonyát ettem, mert azt kívántam, de utána szinte azonnal rosszul voltam. Kb. két óra múlva hazajött apa, és kanalaztam egy kis levest az ő tányérjából, aztán mikor nekifogott a sült csirkének, akkor már menekülnöm kellett onnan, mert már nagyon undorodtam. És akkor ki is hánytam, de nem az egészségtelen krumplit, hanem a finom, egészséges levest. :) Utána meg aludtam estig, majd estétől reggelig. Furcsa dolgokat tud produkálni az ember szervezete ilyen állapotban.

Kép
piciibo
 
 


Sziasztok!
NEm riasztottatok el, rosszul voltam és feküdtem (37,4-gyel igyekszem legyőzni az influenzát)
Szóval én iszom a végén a málnalevél teát.
A cukorral pedig úgy volt, hogy olvastam, és mivel az ötödik és a hatodik szülésem iszonyú hosszú és nehéz volt, ezért gondoltam kipróbálom. A huszadik héttől semmi szacharóz. Méz, természetes cukrok jöhetnek, csak a finomított cukrok nem. A 7. és a 8. szülésem is sokkal könnyebb volt mint az előzőek, bár az utolsónál "fejben" azért elég nagy zűrzavar volt (nem mertem elengedni).
És akinek fáj a hasikója, meg a dereka, az feküdjön le szépen :wink:
JA, én a másodiknál kaptam csak valami fájdalomcsillapító injekciót, de azt is nagyon megbántam. Viszont a muskotályzsályolaj szaglás nekem tényleg csökkentette a fájdalmamat.
Szép napot!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Zsófi, az Istenhegyin voltál most Bp-n? S milyen vizsgálataid voltak?

Csak azért kérdezem, mert bejelntkeztem márc. 3ra 12. heti uhura+kombinált tesztre.. s 28e-t fokok fizetni... pücüt azért meglepődtem. :shock:
Mert persze , amit a dookikám mond , megyek s csinálom,s egy kedves barátunk ráadásul, s alig fogad el pénzt...
itt, a klinikán persze más a helyzet.. de ez mindenhol ennyi???
én csak nézek ki a fejemből, h emberek ezt megengedhetik maguknak?

Manó, nekem is iszonyat haspuffadásaim vannak, úgy hogy csak ebédet eszek (mindig mást), mert már utána puffadt állapotom miatt nem fér belém más... és én is ezt hallottam, h rendeződés van odabent!

Kép

Kép
móka:)
 
 


Sziasztok!
NEm riasztottatok el, rosszul voltam és feküdtem (37,4-gyel igyekszem legyőzni az influenzát)
Szóval én iszom a végén a málnalevél teát.
A cukorral pedig úgy volt, hogy olvastam, és mivel az ötödik és a hatodik szülésem iszonyú hosszú és nehéz volt, ezért gondoltam kipróbálom. A huszadik héttől semmi szacharóz. Méz, természetes cukrok jöhetnek, csak a finomított cukrok nem. A 7. és a 8. szülésem is sokkal könnyebb volt mint az előzőek, bár az utolsónál "fejben" azért elég nagy zűrzavar volt (nem mertem elengedni).
És akinek fáj a hasikója, meg a dereka, az feküdjön le szépen :wink:
JA, én a másodiknál kaptam csak valami fájdalomcsillapító injekciót, de azt is nagyon megbántam. Viszont a muskotályzsályolaj szaglás nekem tényleg csökkentette a fájdalmamat.
Szép napot!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Bocs, nem akartam kétszer elküldeni...
Én mindig azt eszem, amit kívánok... (persze, csak ha van itthon :wink: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?