Sziasztok!
Éva!
Nagyon jó lehetett ez a nyaralás, aranyosak a gyerkőcök! És köszi a bíztatást!
Jajj, szegény gyerkőcök, mostmár aztán tényleg gyógyuljatok!
Köszi a köszöntést!
Macianyu!
Nagyon édes Zengőke!
Én úgy tudom, h a tartós zöld kaki semmi féle esetben nem jó. Nem akarlak ijesztgetni, de a tejallergia is benne van a pakliban…akkor szokott ilyesmi lenni. Bár, nálunk is ez volt anyatejcsi mellett Lillusnál, majdnem egy hónapig…aztán egyszercsak elmúlt. De azért kérdezd meg a dokit, mert én is be voltam tojva, h allergiás lesz a gyerkőc.
Marek!
Angol: oké
Aranyosak a játszós képek!
Ne aggódj Bori súlya miatt, legalább nem kell eljárnod tornázni…időspórolás.
Nagyon szereti Lillust az apja, tökjól elvannak. Csak azért annyira nem szeret túl sok időt vele lenni, mert netezni, x-boxozni, meg sörözni is kell.
De sztem ez a legtöbb pasinál így van…mármint, h ő sem tölt kevesebbet vele, mint a nagy átlag. Még miután elment, akkor mondta, h sokat gondol rá, kérdeztem, h hiányzik, erre mondta, h még nem, de sokat gondol rá.
Az már más kérdés, h velem milyen…lényeges a javulás, de azért még nagyon messze a tökéletestől.
Dejó, Bori is visszaszokik szépen…altatás, éjszakák!
Köszi a köszöntést!
Bangham!
Jó, h újra visszajöttél. A többiek már mind elmondták, de én is azért nem reagáltam a problémára, mert nem konyítok hozzá.
Na igen, nálunk is megnyúlt az itthonlét…február elején terveztem visszamenni, erre a vége lett belőle. ÉS bevallom, parázok kicsit, h mi lesz kint egyedül…főleg a nappali alvások miatt, mert most olyan jó, h 2x2 és 1x1 órát alszik Lillus, de babakocsiban, kis levegőzés után…kint meg ez nem fog menni. Meg egyébként is egyedül leszek…de én is abba kapaszkodom, h áprilisban megint jövünk 1 hónapra, aztán júliusban is.
Suttogó: na igen, ez engem is nagyon zavar, h a sétáról egyáltalán nincs szó a könyvben, pedig jó lett volna egy tipp ezzel kapcsolatban is, h mikor mennyit, stb. Nem hiszem el, h az ő babái nem sétáltak soha. Nekem jó ez a szamárvezető. Én egy kész 5hós gyereket kaptam annó, akinek már megvolt a napirendje rendesen, meg minden, úh fogalmam sincs, h hogyan kell megtanítani neki. Ezért is kapaszkodtam ebbe. Próbáltam egyébként a délutáni alvás időben sétálni vinni, h aludjon a babakocsiban ugyanúgy, csak séta közben, de nem működik.
Fél óra múlva felébred a hangokra, nem alszik vissza, és sírás a vége.
Így nem sétálunk…levegőzik az udvaron. Ezt viszont kint nem tudom majd így csinálni.
Pedig pici korában húzta a lóbőrt a dübörgő emeletes buszok mellett, meg hatalmas forgalomban.
Ne aggódj, a gyerkőcökre úgy ragad az idegen nyelv, mint a kosz, hatalmas sebességgel fogja megtanulni, főleg, ha majd többet jár oviba, úgy tudom, h suli előtti évben már full-time-ban kell menniük.
Nagyon édes Miki! Milyen ügyesen hasal!
És a szánós is ari!
Szöszke!
Én csak most értem ide, de tökjó, h megoldódott a csöves probléma magától!
Bettike!
Lillus is kiröhög, ha néha-néha megpróbálom fegyelmezni..én naív.
Örülök, h nektek is alakul a napotok!
Nem tudom, h irónikusan írtad-e a dolgot, de bocsi ha tényleg nem írtam neked, nem volt szándékos. Ha meg nem, akkor köszi!
Ildi!
Nagyon örülök, h megnyugodtál, és bejött a szopi lecsökkentése!
Én megpróbálnám óvatosan elhagyni azt a gélt is, hátha a szopi rövidsége miatt nem bukik már, és akkor nem kéne tömni ilyenekkel. Ha meg mégis az jelentette a megoldást, akkor adod megint, és kész.
Suttogó: ezt a hülyeséget, h azok csinálják, akik ugyanúgy akarnak élni, mint azelőtt…hahaha
:D Egyébként tényleg nem érdemes óramű pontosságal követni a napirendet, de ezt le is írja, h nem kell. Csak a 3-4 órás egységek legyenek meg kb. Mi rögtön a 4órással kezdtük, mert ez vált be. A 3órásban nem evett és nem aludt eleget. Aztán h ezen belül mennyit akar játsazni, és mikor fárad el, azt már te látod. A fáradtság első jeleire tényleg érdemes figyelni, hamarabb elalszanak a babák, ha nem fáradnak túl. Van, h Lillus 5perc múlva nyüszög, h nem akar tovább játszani, álmos…van, h 25percet elvan a szőnyegén. Ez a kedvétől és attól is függ, h mennyi ideig eszik. Én sem csinálom a felvesz-leteszt, mert attól én kapnék dührohamot
és nem is bugyolálok, mert az Lillust is idegesítené, mint Szöszkééknél.
Hát…felteszek csak úgy egy képet…és meglátod a különbséget.
(ehhez képest is +5kg-al kezdtem a terhességet, de ez a versenysúlyom :S) Tényleg neked eltűnt már a csíkod a hasad közepéről? (most nem jut eszembe a neve). Nekem halványodik már, de még ott van…csak emlékszem, h te is panaszkodtál rá, h nem akar múlni.
Nagyon édes Lottika a kenguruban. Nemsokára nekem is lesz ilyen képem, mert mi is szombaton ástuk elő, mert még sosem használtuk, és kipróbáltuk.
De én lehet, h inkább benevezek egy mei tai-t…valahogy szimpibb, mert ebben nagyon inog lillus buksija.
Ez a közeli kép nagyon édes!
Ja, egyébként nekünk is ugyanígy kopik Lillus haja hátul egy folton.
Köszönjük szépen ezt a képeslapot, nagyon cuki!
Zsuzsu!
Dejók a szánkós képek!
Itt is esett ám, örültem!
Köszi a köszöntést!
A cumizós képek is haláliak!
Ábi aranyos lehet, ahogy „csókolózni” akar!
LKata!
Norbika nagyon édes, haláli, ahogy fogja az üveget!
Kincs!
Gratula az első fürcsihez egyedül! Lassan nekem is gyakorolni kell, mert biztos lesz rá szükség párszor.
Bettyna!
Jaj, remélem nem lesz semmi gáz a kaki miatt! Neked is köszi a köszöntést!
Timi!
Gratula az éjszakákhoz!
Sterilizálás: dejó, h felhoztátok, mert már én is akartam, csak nem mertem. Mert egy ideje már én sem csinálom rendesen, csak ritkán, amikor elkap a lelkifurdi. Pár hete én is csak símán elmosogatom az üvegeket, és a tejgyűjtő kagylókat is. És néha bedobom a mikrós sterilizálóba. Heti 1-2x mondjuk.
Mi megvagyunk, bár tnap kicsit megijedtem. Lillus egész nap sírdogált a cicin, elcsapta a fejét, felsírt, aztán lecsapott rá, és megint, közben tiszta ideg volt. Este meg olyan sírást levágott rajta, mint amikor tényleg nagy baj van. Aztán miután megnyugtattuk pár percig, és raktam vissza, megint azonnal hatalmas sírás, pedig még a szájához sem ért. Aztán áttettem a másik oldalra, és ott elszopizgatott még sokáig. Megijedtem, h jajj, mi lesz most, ha megutálja a cicit, én még szeretném szoptatni. Ma reggel nem csinálta, remélem nem is fogja már.
Ez az utolsó hetünk itthon, kezdek parázni, h mi lesz majd Londonban…na de csak ügyesek leszünk valahogy. És ha lennének mély pontjaim, akkor majd arar gondolok, h április végén megint jövünk, és akkor már tökjó idő lesz, lehet menni az udvarra is, lillus is már nagyobb lesz, tud majd ülni, meg ehet már rendes kaját is…meg minden.
Én is szeretnék lassan hordozni, ha már nem lesz annyira hideg. Szombaton előkotortam az ezer éve megvásárolt kengurunkat, de nem az igazi. Lillus egyébkén 2-3perc után megszokta. De nincs támasz a feje mögött, és ez nekem nem tetszik. Elég furán megyek, és szegény nagyonimbolyog attól függetlenül, h elég jól tartja már a fejét. Úh most én is beleástam magam a mei tai-okba, nemsokára beszerzek egyet.
Na most megyek is, mert ébresztenem kell Lillust kajcsizni…