Új privát üzeneted érkezett!

Jucyka, az utolsó írásoddal nagyon együtt érzek ... bár mi mindentől messze vagyunk még ...

(De nem csak méregdrága pszichológusok vannak, én pl. ingyen járok.)

Angi nekem, nem jelzett egyiknél sem a testem Kép vagy csak velem van a baj Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Sziasztok lányok!
Nem tüntem el csak zajlanak az események.
Jucyka!Én max.megértelek.Ha valaki csak egyszer is elvesziti a babáját,mély nyomot hagy.
Igy érthető,hogy egy következő terhességnél stresszel.Azt pedig hogy nem szabad feladni?Igy vagyok ezzel én is.Az eszem azt mondja hagyjam abba ,de a szivem azt diktálja,hogy ujra probálkoznom kell.Legalábbis amig a szervezetem azt nem mondja,hogy elég.Nagyon erős bennem az a vágy hogy anya legyek.
Most hetente 2x kapok egy bizonyos elektromos impulzus kezelést,állitolag segit regenerálodni.Ez mellett voltam gasztroenterologusnál,vérből végeznek két tesztet,jövöhéten megvan az eredménye.És eljutottam egy belgyogyászhoz Humi segitségével,ahol szintén vérből végeznek valami spéci vizsgálatot,3 hét mulva eredmény.Végre megjött vasárnap,a műtét után 29 nappal,örülök ennek is.Ez a honap kimarad,akövetkezőben kezdjük remélem a lombik elökészületeit.
Angi!Nagyon nagy gratula!Nyugodt és szép babavárást kivánok neked! Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Kedves Brigi!

Bízom benne, hogy sikerül végre neked is. Én a szakmai részéhez nem értek a lombik programnak de azt tudom, hogy rengeteg sikeres terhesség zajlik le a program keretében. Nekem két ismerősöm is van akik ilyen módszerrel kapták meg életük álmát. Az egyik helyen az ikrek 8 évesek a másik lány még csak most várja a szintén ikreket. Nem értem, hogy miért kell egy nőnek 6-7 szer elvetélnie ahhoz, hogy egyáltalán a kivizsgálásra elküldjék. Ha egy nő kevésbé tájékozott és nem olyan erőszakos miért kell némelyik orvosnak évekig hagyni hátha sikerül természetes úton. Szerintem a harmadik sikertelen terhesség után tájékoztatni kellene a lehetőségekről de a vizsgálatokra mindenképpen elküldeni. Sőt hormonszint ellenőrzést és fokozott felügyeletet én egy vetélés után is javasolnék.Na de nem is ez a lényeg hanem az, hogy kitartás már nem vagy messze!!
Ha utolérni nem is érsz de pár hónap diffivel reméljük örömködhetünk a kis lurkókban.
A legjobbakat: Jucy

Kedves Sziszus!

Szívből együttérzek a történtekért és remélem tudsz elég erős lenni és helyt állni ebben a nem könnyű helyzetben. Nem hinném, hogy annyira messze lennél bármitől is. Nem is lehetsz messze hiszen beszélünk, írunk róla és ezáltal olyan közel van minden, hogy már csak egy hajszál választ el minden jótól amire vágytok. Fel a fejjel!!!!
Jucy
jucy
 
 

 
 

"Nem hinném, hogy annyira messze lennél bármitől is. Nem is lehetsz messze hiszen beszélünk, írunk róla és ezáltal olyan közel van minden, hogy már csak egy hajszál választ el minden jótól amire vágytok. Fel a fejjel!!!! "

Jucy! Ezt nagyon jól mondtadKép

AMúgy lehet, hogy félreérthető volt, amit írtam. PErsze, hogy bennem van a gyász, a félelem a rossz érzés. De elhitetem magammal, hogy mindez nem történhet meg még1szer. ÉS megkérdeztem magamtól, hogy miért kellene? Ugyanannyi esélyem van egy problémamentes terhességre, mint bárkinek.
Épp tegnap sírtam át a délutánt a kislányom miatt. VAnnak ilyen időszakok. De a helyén igyekszem kezelni, és azokban az órákban átadni magam a gyásznak, viszont utána túllépni.
És minden vasárnap megyünk a kislányunkhoz a temetőbe, beszélünk egy pár mondatot. VElünk van, nem felejtettük el, nem is fogjuk soha!!!
DE! Az élet megy tovább, mennie kell, és nem élhetünk folyton gyászban. SOkat, rengeteget beszélgetünk Regikéről a férjemmel, és a család többi tagjával is. De mindenki szívében megvan a helye, és tudunk örülni a jelennek is. A kislányomnak, VIrágnak, aki túlélte a legszörnyűbbeket, és egy kis hős.
És erre a babára, akinek nem tiszte helyettesíteni senkit, Ő Ő lesz, és így fogjuk nagyon szeretni. Minimális esélye van, hogy gond legyen. Miért lenne? Kép
Én így érzem, ezt igyekszem rádragasztaniKép, mondjuk én ellenben veled optimista alkat vagyok, így nekem könnyebb.

Sziszus! NE haragudj, rosszul fogalmaztam! Egy elhalt babát nem jelez a testünk. NEkem volt egy kis hőemelkedésem, ami arra utalt, hogy jó néhány napja a halott magzatom hordoztam. Borasztó voltKép((

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Kedves Angi!
Még ezt gyorsan leírom azután megyek haza vége a munkaidőmnek lassan!
Nem értettelek félre,tudom hogy gondoltad, akkor is azt gondolom, hogy erős, pozitív gondolkodású vagy. Vannak vetélések amit nehéz megélni fáj, szenvedünk, sírunk de azt, hogy 9 hónapig velünk van a baba szülés után felszabadulnak az anyai hormonok,szeretjük, megismerjük és hozzánk tartozik és elveszítjük ezt megélni, hát szavakat sem találok. De a kis Virág jól van, együtt vagytok és valószínűleg még sok-sok szép percet okoz nektek és a KISTESÓNAK és fordítva!Azt megértem, hogy vannak szomorúbb napok, órák, percek de olyan jó, hogy túl tudsz lépni- ha felületesen is -ezen.
Azért probálj meg nem szomorkodni túl sokat hiszen azt Virág is megérzi nem is beszélve a legkissebb ugrifülesről.
Tegnap olvastam, hogy a Canada Dry jó a rosszullét ellen.Irtad, hogy Te is rosszul vagy. Ha nem is mulasztotta el de valamit enyhült a rosszullétem.Most ittam meg fél litert. Probáld ki Te is!
Kellemes délutánt: Jucy
jucy
 
 


Hát biztos igazatok van ... de én nem érzem azt, hogy egy hajszál választ el attól, hogy az egészséges kisbabámat a kezembe tarthassam.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Sziszus! Néhány hajszálKép. De legalább már megvan az út, ami oda vezet. Lombik lesz, így kiszűrhetők a problémák. EZ is valami előrelépés. Már tudhatod, hogy egészséges kis zigóta kerül vissza, ergo remélhetőleg ezúttal meg is marad(nak).
De tudom, hogy nehéz, és nekünk könnyebb, mert van már kiben vigasztalódni.
Puszillak nagyonKép!

Jucy! Igazából a gyömbér jó a rosszullétre. Én gyömbérteát szoktam főzni. A canada dry egyrészt cukros, másrészt savas, amitől mégrosszabbul leszekKép, harmadrészt egészégtelen. VEttem síma gyömbért, és leforrázom vízzel. HA nagyon nem ízlik, más teába is beleteheted.

ROssz az idő, én is depis vagyok, pedig a múlthét olyan csodás volt.
.:ANGI:.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Angi Kép azt hiszem Briginek akartad írni ...

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Kedves Angi!
Régóta követem Virág sorsát, olykor nagyokat bőgök éjjelente a honlapotokat olvasva...
Fantasztikusan erős nő vagy, pedig filligrán testben lakozol(Jakupcsk show)és nagyon klassz, hogy itt is tartod a lelket a lányokban.
Kívánom, hogy boldog légy az új pocaklakóval minden pillanatban, amit a 40 hét tartogat és gratulálok szeretettel!

Kinga
pkinga
 
 


Sziszus! PErsze, Briginek akartam, ne haragudj! Illevte csak összefolyt kicsitKép, még1* bocs!!!

Kinga! NAgyon kedves vagy, köszönömKép. Innen ismersz, vagy az indexen is írsz?
.:ANGI:.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Sziasztok!

Holnap délután be kell fekülnöm hétvégére kórházba, hogy kicsit fölerősödjek. Átléptem a kritikus 10 kg fogyást 1 hónap alatt, úgyhogy anyósom aki szülésznő azt mondta ez már nem játék. Igaza van. Mindeni hozza nekem a jobbnál-jobb falatokat de nem tudom lenyelni. Ha le is nyelem tényleg nem marad bennem. Ugyanez volt Lauránál is. Dolgoznom is muszály a babára nézve is veszélyes , úgyhogy össze kell szedni magamat.
A másik dolog amitől félek -tudom bután hangzik- de meg fogják holnap nézni ultrahangon és nagyon félek, hogy nem lesz szívhang. Ezért is halogatom már az ultrahangot egy ideje. Anyósom mondta, hogy menjek be ma reggel uh-ra de nem akartam. Most úgy érzem ha megtudnám, hogy valami baj van nem tudnám egyhamar feldolgozni.
Sziszus!
Nálad a lombikkal mi a helyzet? Nem lehetne ez egy járhatóBB út?
Angi!
Miért írta Kinga, a Jakupcsek show-t? Szerepeltél benne?
Ha már a topikban ezekről a dolgokról írtatok elnézést de nem olvastam el töviről-hegyire az egészet csak bele-bele olvasgattam.
Jucy
jucy
 
 


Jucy!
Ne izgulj. Tényleg az a legfontosabb, hogy megerősödj, és hízz egy keveset. Holnap megnyugszol, mikor látod a kis szivecskéjét, kipihened magad, és minden oké lesz.Fel a fejjel, nem szabad tönkretenned magad. Gondolj arra, hogy minden rendben lesz. Tudom, hogy nem könnyű, sajnos én is pesszimista alkat vagyok, de próbálok a gondolataim felett uralkodni. Szóval nyugi, nyugi!Kép
Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Köszi Timi! Azon vagyok de hát... Remélem pulzálni fog a kis szíve mert élnie kell!!! Nagyon várjuk és jó helyre fog születni, ezt tudnia kell éreznie kell!!!

Puszi: Jucy
jucy
 
 


Jucyka! NAgyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!! Uhh 10 kg, tényleg nagyon durvaKép((

Itt nem volt róla szó, igen szerepeltem, januárban, mikor a hálapénz botrány volt. Az esetünket meséltem el, nálunk nagyban belejátszott a koraszülésbe az orvosi (nem) közreműködésKép.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


AngiKép dehogy haragszom Kép
De hát nekem fényévek, amire azt mondtátok, hogy hajszál.

Ma voltam 14. napi UH-n mindegyik petefészkemben van egy egy 20mm-es tüsző Kép Kép 11 mm-es nyálkahártya Kép

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Sziszus! AKkor Apának nuku forró fürdő, vacsi, jó hangulatKép. NO GÖRCSÖLÉS! Ez a két 20mmes pont jó lenneKép)). Drukkolok!
.:ANGI:.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Sziszus! Hajrá, hajrá!KépEgyszerre elég lesz az egyik is, válaszd ki, hogy melyik legyen és beszéld meg vele, hogy jöhetKép Nagyon drukkolok nekedKép
Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Sziszus!

Hajrá petécskék!Kép Nagyon drukkolok!KépKépKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Angi Kép Zulu Kép

Timi Kép eszembe sincs válogatni Kép

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


SziszusKép)) édes vagy!!!

Szegény Jucy már a korházban van, remélem minden rendben lesz vele!

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Jucy,

drukkolok nagyon!+++++++++KépKépKépKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok Lányok!

Sziszus!
Én is csatlakozom a drukkolók közé.Ez már fél siker. Remélem nemsokára a "Megint NEM jött meg " topikba örömködhetsz.KépViccen kívűl:
HAJRÁÁÁÁÁÁ!!!!

Köszönöm az aggódást remélem a jókívánságok bejönnek. Most még a munkahelyemen vagyok délután vesznek föl fekvőbetegnek a korházba és lehet, hogy csak kedden jövök ki mert a vizeletembe szinte csak aceton volt, annyi folyadékot veszítettem. Majd szerdán jelentkezem. Sok vitamint, jó hormon járást, tüszőket sok szerencsét meg miegymást mindenkinek és KELLEMES HÉTVÉGÉT!
Puszi: Jucy
jucy
 
 


Sziasztok,
bocs, ha OFF vagyok, ígérem nem sokáig zavarok!
Angi!
Az indexről ismerlek, nekem is koraszülött ikreim(is) vannak.
Amikor nagyon magam alatt voltam-vagyok,akkor soxor merítek erőt elolvasva, hogy Ti is tudtatok továbblépni..nomeg Kisvirág fejlődése, élniakarása sem hétköznapi!
Ezért olvasom érdeklődve soriad...bárhol.:-))
Üdv.

Kinga
pkinga
 
 


OFF Nagyon kedves vagy KingaKép. Szívesen olvasnám, Veletek mi volt/van, ha nem akarod fórumra, akkor jöhet ide: anya@kissvirag.hu
De megértem, ha nem írsz!!!
ANgi
ON

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Sziasztok!

Végül egész héten nem jöttem ki mert kellett az erő és a pihizés ugyanis amikor bementem a kórházba elkezdetem vérezni és ez elég aggasztó. Kiderült, hogy a terhesség még csak most 9 hetes ami azért is elkeserít mert több van a hányingerből meg már nagyon szeretnék túl lenni az első harmadon mert százalékosan egyre több esélyünk lesz utána.
Sziszus,
valami fejlemény veled kapcsolatban?
Angi,
Veletek minden OK? Mikor voltatok UH-n? Most vagytok 16 hetesek ugye?

Vigyázzatok magatokra, puszi mindenkinek:Jucy
jucy
 
 


Jucy Kép Kép de jó, hogy jól vagy Kép

Velünk semmi, várunk ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Jucy! Ez remekKép)). NAgy kő esett le a szívemről, sztem messze lehetett hallani!

Sziszus! NEmsokára tesztelhetsz;)

Mi jól vagyunk, még mindig rosszul vagyok, igen 16.hétben vagyok már. Hihetetlen. UH 12.héten voltam utoljára, majd 18-20.hét körül megyek sztem legközelebb.

Jók legyetek!

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Jucy,

örülök, hogy minden okés, és drukkolok, hogy ez így is maradjonKép!

Sziszus,
nagyon várom a tesztedet én is, drukkdrukkdrukk++++++!!!KépKépKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Jajj, lányok ... nagyon izgulok, félek ... minden bajom van Kép

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Sziszus! NE félj, ne izgulj, ne éld bele magad semmibe! PusszantalakKép

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Sziszus,

majd mi izgulunk helyettedKép.
Na de komolyan, hallgass Angira, nagyon igaza van a nőcinek!Kép
Sajnos az idő is nyomi, nem csoda, ha szomorkás vagyKép. Küldök vigyorikat a munkakerülő napocska helyettKépKépKépKép!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Angi Kép Zulu Kép azért, ugye mind a ketten tudjátok, hogy ez nem így működik? Kép
Kép ilyen zizi vagyok.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Sziszus! NAnáKép

Hát jól eldugták a topicot. Remélem mindenki idetalál. Nekem sem volt könnyű. Elég disznó dolog, hogy legalább egy 7ig nem akasztanak ki egy linket mondjuk a topic helyére.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


A Zitus, ma lenne/lehetne 10 hónapos ...
Ha nem fogant meg senki bennem akkor pedig az idén nem lesz kisbabánk.

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Sziszuska!

Szerintem mindenki zizi lenne a helyedben...és mindenki nagyon-nagyon izgulna. Persze ilyenkor mindenki azt tanácsolja, hogy nyugi és minden OK lesz és tényleg ez lenne a legjobb de valahogy ha az ember benne van nem tud nyugodni. Veled is történt éppen elég szomorú dolog mostmár a jó dolgok következnek. KépKépKép

Angi!

Elmúlt a hányingered teljesen? Olyan igazad van, hogy kivárod az előírt UH-t. Én annyira félek, hogy ha lehetőségem van rá- az pedig akkor van amikor szeretném mert anyósom szülésznő-egyből megnézem minden Ok-e!
Pedig biztos, hogy nem a legjobb a magzatra nézve az UH sem. Azt hallottátok, hogy egy elég erős zajként éli meg az Uh-t a magzat? Gondolom csak az 4-5. hónaptól miután a hallása kifejlődött.
1 gyermek születése után most közölte velem az orvosom, hogy hátrahajló méhem van. Nagyon bízom benne, hogy emiatt görcsöl illetve inkább feszül a hasam 1 hete mert a szalagok készülnek a növekedésre.

Zulu!

Köszi a drukkot! Nagyon arik a gyerkőcök. Megnéztem a profilodban Őket.KépKép

Mindenkinek nyugi, és puszi!!!!!!!!!!!
jucy
 
 


Sziszus,
persze, hogy tudom, én is szétizgultam a fejem minden hónapban, na meg persze mikor sikerült, utána is. Mondtam is a férjemnek, hogy nekünk sajnos nem adatott meg, hogy naív boldogságban várjuk a gyerekeinket, mindkettőnél volt miért izgulni, na meg ugye a vetélések sem erősítik az emberben a pozitív hozzáállástKép.
Engem most leginkább az választ el egy harmadik baba vállalásától, hogy félek, végigpánikolnám a (jó esetben)9 hónapot, és ez a gyerekeknek sem tesz túl jót. Tudom, úgy kellene hozzáállnom, hogy ugyan mi baj lehet, de sajnos ez nem megy, ahhoz túl sok időt töltöttem a terhespatológiánKép. Talán azért sem tudok optimista lenni, mert nálam nem véletlenszerűen jöttek a gondok, hanem bennem volt a hiba, tudtuk az okokat.
De nálad Sziszus, nincs erről szó, teljesen egészséges vagy, és nemsokára kisbabád lesz, hidd elKép. Pánikolni úgyis fogsz sajnos, ez törvényszerű, de majd akkor írsz nekünk és mi jól megnyugtatunkKép.

Angi,
én az elmúlt napot szoktam mindig nézni, akkor feljön az összes topic, amibe az adott időszakban új hozzászólás érkezett.

puszka

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zulu,
Ha nem nagyon tolakodó, milyen problémád volt terhesség alatt?
A kislányod tündéri... ezért minden megérte.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Zsuzsó,
kösziKép. Te lánykáid is édespofikKép.
Nem vagy tolakodó egyáltalán, írok majd mélt.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok lányokKép
Jaj, annyira együttérzek veletekKép
Ismerem ezt a pánikolós érzést, tudom mennyire nehéz megnyugodni. Pedig tényleg muszáj, mert sajnos attól nem lesz jobb, ha izgulunk. Én is megint elkezdtem aggódni, mert szeretnénk még egy babát, és nem akar összejönniKép A lányok az első alkalommal összejöttek, sőt még a második terhességem isKép Most már negyedik hónapja próbálozunk, és sehol semmi. Kezdek kétségbeesni, hogy már nem is leszKép
Jucyka,
örülök, hogy rendben vagytokKép
Sziszus,
nagyon szorítok nektek, hogy legyen végre valaki a pocakodbanKép

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Sziszus!!! Én az évfordulókat, hófordulókat mindig megélem. Úgy másnap könnyebb... Szóval nem bíztatlak a másra gondolásra, egy picit érezd újra azt a napot. NAGyon fáj, de kell, h holnap újra pozitív tudj lenni. Veled vagyok!

És kéretik ima, koncentrálás, energiaküldés, szurkolás, ki-ki vallása szerint. Tegnap születtek hármasikrek 24.hétre. Ma reggeli hírek szerint mind3 baba életben van, de ez még nagyon kritikus időszak. 580-és 700gramm között vannak. Én a tegnapi napot végigsírtam, de remélem nem lesz a sors annyira kegyetlen, h egy sokat próbált pártól elvegye a kis minibabákat. Segítsetek, ha tudtok!
Puszi mindenkinek!
.:ANGI:.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Nem lett jobb ma sem ... az egész életem pótcselekvéssé vált, teszem a dolgom mindenhol mint egy zombi, de semmi nem érdekel Kép csak a baba.

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


... és még az aláírásom is eltünt.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Sziszus! Fel a fejjel!
Tudom, hogy unod, de el kellene foglalnod valamivel TÉNYLEG!

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Angi,

Atyaég!Kép Nagyon-nagyon drukkolok a picurkáknak és a szülőknek!!!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Angi, de hogyanis? Dolgozom, suliba járok, hétközben változó, de hétvégeken mindig megyünk haza az unokahugaimhoz, rendszeresen találkozunk a barátainkkal, mozi, kirándulás ... stb. De én mást szeretnék ... vagy nem értem mit akartál írni.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Sziszus!

Nem tudom, láttad-e a tv-ben futó sorozatot, a címe az volt "A génjeink". Legalábbis így emlékszem. Olyan párokról készítették, akiknél valamelyik fél "problémájából" nem sikerült a fogamzás természetes módon. Szerepelt benne egy hölgy, aki nagyon szeretett volna már kisbabát, neki is szinte pótcselekvés volt minden tevékenysége, többször beültették a megtermékenyített petesejteket, de mivel borzasztóan görcsös volt, néha annyira, hogy belázasodott, egy sem maradt meg. Végül azt mondták, hogy már nem próbálkoznak tovább. A sorozat végén, az utolsó kocka a hölgyet mutatta hatalmas pocakkal:-), a fogantatás pedig a lehető legtermészetesebb módon történt.
Egy kicsit bő lére eresztettem de látod, hogy másnak is sikerült, így neked is fog, ez biztos, csak ebből a görcsösségből kéne engedned egy picikét, egy kicsit ki kéne kapcsolnod.

(bár mi korántsem olyan előzményekkel indultunk mint ti, de nekünk egy hollandiai körutazás segített, valamint az, hogy úgy voltam vele, ááá most nem lesz semmi. És lőn...:-)
subesz
 
 


Edit, (kérlek ne haragudj meg) de maradjunk annyiban, hogy ez tényleg nem ugyanaz ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Edit! A címe Sejtek volt.

Értelek SZiszus...Megpróbálod, de nem megy. Asszem érthető! De mikor tesztelsz;)?

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Angi!

Köszi.


Sziszus!

Ne haragudj, nem bántani akartalak, csak próbáltam (volna) egy kis lelket önteni beléd...azt azért hidd el, hogy itt mindenki neked drukkol.
subesz
 
 


A film címe szerintem : Sejtjeink. Kép

Kati
katicabogár
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?