Új privát üzeneted érkezett!

Zsu
Mond meg apanak koszonom a bokot a gep neveben is 8) :lol:


Pendi
az egy szurkolo figura 8) es igen a draga iden tenyleg kitett magaert mint ahogy a nagy konyvben megvan irva :P

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


:shock: asztaaaa :shock: laptetuuuuu 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nálunk nem volt ajándék, de azt hiszem, hogy én a legszebb ajándékot kaptam :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgyhogy nem is reklamáltam egy szóval sem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

Jaaa!!! De buta vagyok. Tényleg szurkoló figura. de marha jó az biztos! :)

Bocsi Lányok, én most elmegyek főzni. Apa még alszik, és ha felébred kész akarok vele lenni.
Majd jövök délután.
Puszi nektek addig is!
Vendég
 


Hozzon szerencsét neked!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Egy 70 éves öregasszony elhatározza, hogy férjhez megy. A helyi újságba felad egy hírdetést:
"Férj kerestetik: Korombeli legyen, ne verjen, ne szaladgáljon körülöttem, és jó legyen az ágyban."
Másnap csengetnek nála. Kimegy ajtót nyitni és az ajtóban egy öreg faszi van tolószékben, karok és lábak nélkül.
- Ugye nem gondolja, hogy komolyan veszem, hát magának nincs is lába!
- Így nem tudok maga körül szaladgálni.
- De magának kezei sincsennek!
- Így nem tudom megverni sem.
-.....és jó az ágyban?
A férfi hátradol a tolószékében, és mosolyogva mondja:
- Megnyomtam a csengot, nem?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó főzést Pendi!!!

Aztán apának üdvözletem küldöm!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Ugyan ezt már ismerem, de még mindig olyan jót tudok rajta röhögni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti mit vacsiztatok? És ebédeltetek?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
Remelem is szerencset hoz 8) es igen te a legszebb ajit kaptad :lol: :lol: :lol:

Pendi
Jo fozest 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Elmentunk a boltba megvenni a angol szoftvert es utkozben ettunk :roll: televan kajaldaval 8) valami japos dolgot rizs van alulrajta hagyma piritvaaztan rajta meg rantott husi es azon meg tojas....na meg soba nevu tesztat ettem meg mert menut ettunk es az egyutt jar meg plussz a levessel is :wink:

A vacsit nem tom mert apa nem akar ngyon enni..en meg meg nem dontottem el :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bocsi csajok de en mire irok t mar irtok egy csomot azert erkezik kesobb a valaszom de irok am 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Rántott husi is nagyon jó ötlet, már régen nem ettem.
Lehet, hogy azt fogok enni mégis.... olyan vagyok, mint a napraforgó.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


ZSu
Napraforgo :shock: Me az milyen :?: :roll:

Pendi
Most olvastam a hirt menjenek az anyjukba :twisted: nemhogy penzt nem adnek nekik de azonnal elvennem a gyereket toluk es borton :evil: :evil: :evil:

na en megyek tekit takaritani :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na most olvastam az elozo oldal aljat...

Pendi
Igen nana,hogy itthon van o tolti az uj szoftvert fel meg meg a kamom is bekell mukodtetni...azt is vettunk 8) :lol:

Zsu
Vigyazz a kivanasokkal :wink:

Orulok,hogy tetszenek a szmajlik :) mar regebben is mutattam nektek 8) Nekem a takaritos teregetos vasalos meg ezek naon bejonnek :lol:

na mostmar tenyleg megyek :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Képzeljétek, i megint esik a hó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok! Látom szépen termeletetek, de sikeresen visszaolvastam!

Nos! Végeredményben jól éreztük magunkat! A szállás kifogástalanvolt és a svédasztalos reggeli és a vacsora is! Minden nagyon finom volt! A hangulat is jó volt, mert mindenki jól bebaszarintott, de én ugye nem ihattam pedig voltak fini házi páleszok! Na mindegy másnap reggel 6-kor volt az ébresztő háromnegyed 7-kor reggeli! Egyébként a szállás Bogácson volt és a hurka fesztivál meg Tardon! Nos reggeli után irány Tard ott volt mindenféle népi zene amik jók voltak, de sajna nem a mi stilusunk volt apácskával, de jók voltak! Föleg ami mégis tetszett azok a Szlovákok népi zenekara és a Csángok tetszettek! Részt vettünk savanyúság készitésben, szalonna készitésben, forralt bor készitésben és ugye a lényeg a hurka készités volt! A savanyunk az a cékla volt ami káposztával almával és körtével volt elkészitve a forralt borunk az két féle volt egy vörös és egy fehér. a szalonnánk az konkétan ilyen abált szalonna volt asszem paprikás majd két féle hurkát készitettek az egyik árpagyönygös és a másik sorry, de nem emléksze! És ráadásul a finomabbikra nem emlékszem!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Mondjuk én csak épp egy nyeletnyit ettem, mert nagyon éhesek voltunk mert én nem szeretem a hurkát csak a sült kolbit! Nagyon sok résztvevő volt! Az országban tegnap két helyen lett megtartva azaz csak 1 helyen ott Tardon meg még valahol csak ott a 40 cm-es hó miatt elmaradt! Tehát csak nálunk volt! Aztán hoztak ginis rekordot dönteni szalonnát ami nyers állapotában 110 kg sulyu volt és miután egy hónapot állt sóban igy valamivel több mint 80 kg lett! Én megkostoltam nagyon jó izű volt! Akkor voltak kint Tóthok akik készitettek mangalica husból székelykáposztát! Csajok ha éltetek még finomat!!!!!!!!!!!!!! Isteni volt!!!!! A szine is tökéltes volt!
Egyszoval nagyon jó volt! Komolyan mondom! Ezt nektek is meg kell látogatnotok egyszer! És az a vendégszeretet amit a háznál kaptunk az is nagyo jó volt!

Pendi! Igérem megnézem a képet mart naon kivi vagyok, hogy milyen vagy szökén! A kilok meg szépen lassan lemennnek, csak nehogy feladjátok! Istinek is üzenem, hogy hajrá!
A kép felrakásának leírását köszönöm! mindenre amlékeztem csak arra nem, hogy hogy lépek rá, hogy rá menjek a kis virágra! Köszönöm drágám!

Brid! De jó! Új laptop! Sok jó babanetezést kivánok hozzá! Mi nem vettünk egymásnak semmit Valentin napra, ugye voltunk most Tartdon és lehet a következő hétvégén meg lemegyünk Keszthelyre a farsangi nagymulatságra! mEzek mind nem két forintbe kerülnek! Volt két puszi meg sok simi simi! És asszem ennyi most elég!!!

Zsuzsu! Te jó hamar azért kivános lettél! Nem irigyelem Zozot! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kati! Örülök, hogy lassan megygyogyul Lilla baba! Sok sok puszit nektek! És hogy tudod vissza varázsolni, hogy ujra legyen tajcsi?? Erre van valami taktika?? Megosztod velem??

Ja és sajna az még hadján, hogy nem nagyon csináltunk képeket, de most még mindig nem jó a gépem ezért még mindig nem tom felrakni! Sorry! :roll: :oops: :(

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


ZSu
De jooooo :P en szeretem a havat 8)

Noci
Orulok,hogy jol erezted magad :wink: A farsangi buli miatt meg irigy-irigy :twisted: :lol: Uj lapitopi igen de ezen nincs meg semmi kepem :(

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Köszi, de sajna a fotokat én sem tom még felrakni! Azaz igazság, hogy el kéne küldeni a gépet, de nincs szivem, mert akkor uncsizni fogok! De majdcsak elküldöm már egyszer! Lehet mondjuk csupáncsak 2 napról lenne szó, de én meg vagyok ilyen hüle!!!!!!!!!!!
A farsangi bulit meg én is naon várom, szal remélembiztos megyünk e, mert apácska azt mondta hogy azért még rágjuk át!!!! Ha rajtam mulna én tuti mennék! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Melaszka!
Hogy honnan kapta el? Valószínűleg a Leventétől, aki óvodás. Ő hazahoz mindenfélét, őt már nem betegíti meg minden, de továbbadhatja a Lillának, akinek az immunrendszere még nem fejlődött ki. Egyébként kb. 6 éves korukra lesz elég fejlett az immunrendszerük, addig csak fejlődik.

Pendi! Örülök, hogy jó az eredménye a párodnak! Egy akadály letudva, most jöhet az újabb próbálkozás! Ha nem is klostizol most, azért még az előző hónapoknak lehet ám hatása a mostani hónapokra is, úgy olvastam!
Van egy könyvem, Babát szeretnék a címe. Kölcsönadjam? Persze csak akkor, ha érdekel a dolgok menete, valaki nem szereti tudni mikor mi történik.

folyt.köv

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Bridget!
Jó a laptopod! Hogy állsz a sulival?

Nocika!
A tejci akkor van, ha szopik a baba. Tehát ha nem szopik, akkor nem termelődik. Ennek ellenszere a fejés, márha van idő rá, de nem olyan hatékony, mint a baba szopása. A baba kétszer annyit ki tud szopni, mint amennyit az ember le tud fejni.
De majd ha odaérünk, és lesz konkrét problémád, akkor majd segítek.
Addig is: www.lll.hu, és www.szoptatasert.hu, ezeket olvasd!!!! Készülj fel a szoptatásra!!!

Zsu! Örülök, hogy csak hányinger és nem hánysz! Nekem 2-3 hétig volt aztán elmúlt mindkettőnél.

Csucsu! Kicsit eltereli a munka a figyelmedet aztán hátha jön a baba! Neked rendben a mensid? Nézd meg a www.pco-szindroma.hu-t hátha esetleg te is pco-s vagy.

Pendi! Neked is néznek terheléses inzulint? Ugye tudod, hogy a pco szindroma is innen ered. Ha nem jó a terheléses inzulinod, akkor metformin a megoldás!

Puszi!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Szia Kati! Köszi a tanácsot, de valamiért nem engedi megnyitni ezeket az oldalakat! De majd még probálkozom! És remélem ilyen szopis gondjaink nem lesznek! Naon bizom benne, bár biztos minden anyuka erről álmodik!

Csajok! Nézegetek üdülési ajánlatokat! Lehet elmegyünk, mert van még 69 ezerFT-nyi üdülési csekkem amit fel szeretnénk használni! Ha van valakinek valami tuti ötlete akkor jöhet!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jo reggelt Kép

Noci Kép
Hat te tod de egyszer csak elkell engedni a gepet,hogy jo legyen :roll: es mi van azzal amit te kaptal ha jol tom te is kaptal tavaly sajatot 8)

Kata Kép
A mi kis topik doktorunk 8) (dokis figurat nem talaltam :? )
Nem jartam most suliba mert az 3honap lett volna es akkor most egy honapot siman kihagynek mert ugye megyek haza es maris nem lehet vizsgazni...meg amugy is magamnak szerettem volna kicsit tobb idot :roll: Nemsoka megyek haza 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kata: Mensim tökéletes. 28-30napra jön meg. Sosoem maradt ki mióta menstruálok azóta mindig rendszeres.
Nekem azért nehezebb a babát össze hozni mert csak egy petevezetőm van. A szerencsén múllik, hogy a katonák balra induljanak el.

Bridget: de jó 2évesek lesztek már??

Kép
csucsu05
 
 


Szejjasztok!

Brid! Igen ez az uj gép ami annyit cseszekszik! Valamelyik oldalon állandoan benyelek valami virust! És van olyan amik a troják azokat automatice ki is tudom törölni, mert van rajta olyan program, de valamit nem tok, mert nem írja ki és azt én a kis hüle fejemmel nem értek hozzá! Szal ez a baj! De egyébként a gép az szupi! És pedig se porno oldal nincs vele nézegetve ahol könnyü lenne a virust benyalni! Majd most írok levelet a srácnak, hogy jól nézze már meg, hogy hol nyaljuk be, mert nem használunk sok oldalt, de tényleg! Használjuk az iwiwet a babanetet a citromailt port teszvesz meg most a gyogyfurdő oldalt ja és néha a myvippet! Na akkor hol csesszük el?? Melyik oldalt ne használjam?? Meg a legujjabb azaz már rég kiirta, hogy szoftver ahmisitás áldozatává váltam! Na szép!

Csajok! Amugy nagyon szurkál a pocakom! Kicsit félek! Asszem holnap doki van! Remélem csak tágulok odabant és azért de most lehet hülyén hangzik, de van egy csik függölegesen képzeljétek el egésszen a hasam aljátol a nunimig fáj, de mondom csak mintha gey vékony csikba fájna! Nem az egész és ezt nem tom mért! Pláne, ha állok akkor, ha ülök akkor kevésbé és ha fekszem akkor nem akkor egyáltalán nem fáj! Mért van ez?? Ja meg mikor köhécselek eggyet akkor nagyon tud fájni! Olyankor össze kell görnyedjek! Ha valaki tud rá okosat az légyszi mondja meg, mert ez igy nagyon rossz!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok! :)

Nóci! :)

nyugi, ha minden igaz, akkor csak a méhszalagok nyúlnak. :) Túl vagy már a kritikus 12. héten, nyugi!meg ha barnázás, vér nincs, akkor semmi ok sztem az aggodalomra :wink:
Nekem is fájt, de inkább úgy húzódott.
Szedjet rakományszámra a Magne B6-ot!!
Vagy szeded egyáltalán?
Vendég
 


Noci
Na mostmar ertem :wink: hat ez tenyleg gaz,hogy mennyi virust belehet nyelni sima normal oldalak nezegetesevel :shock: en is fosok nehogy otthon benyeljem :?
A huzodas meg egy csikban fajas az igen a mehszalagok nyulnak es fekve azert jobb mert pihensz szal ha teheted akkor pihenj foleg ha jol is esik es a magne b6 ahogy Melaszka is mondja :wink:

Csucsu
Na mizu nalatok 8) mindenki meggyogyult nem valaszoltal :roll:

Melaszka
Orulok,hogy jossz neha mifelenk es segited a mi kis ujdonsult kismaminkat/kismamijainkat :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Melaszka! Remélem igazad van és csak az a baj! Igen hálistennek a kritikus időn tul vagyok, de én nem igazán veszem azt észre, hogy lenne bármi is mert csak egy kis igen halvány barna folyás van! Én nem szedek magne B6-ot! Csak sima B6vitamint szedtem a hányingerre! Lehet szedni a magne b-t is?? Ezt nem tudtam! De amint haza jön apácska elmegyünk a gyogyszertárba és veszek! Szivesen elsétálnék, hisz olyan szépen süt a nap, de nagyon messze van! Gyalog kb 40 percre és annyit nem igazán akarok sétálni mert még haza is akkor az már 80 perc kb!
Azért köszi! Ez egy kicsit igy megnyugtatott!

Csajok! Vettem épp most a teszveszen egy len nacit olyan kismamisat! Használt igaz, meg csak 350 Ft-omba kerül! Ha nem teszik akkor sem fogom nagyon megbánni, mert nem egy akkora összeg, hogy most össze döljön a világ! Igy a képen tetszett! Majd meglátjuk!

Ki mit főz ma?? Én szerintem pörit csinálok szarvacska tésztával! Már azt is tudom, hogy holnap csuszát szeretnék csinálni és szerdán vagy egy paradicsomos káposztát fasirtal vagy egy jó kis babfözeléket! Nyami! Már idre ugy folyik a nyálam! :lol: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Szia Brid! Mire elküldtem már te is elküldted! Pihenni fogok ezerrel az tuti! De annyi dolgom lenne, de olyan kis lusti vagyok! El kéne mennem ide a kis boltba venni zsömit, hogy csomizzak apának holnaora! Néha szoktam neki, mert azt mondja szereti azokat a szenyákat amiket csinálnio szoktam neki! Olyan kis Tüncike! Imádom! De a pihenés sem elhanyagolhatatlan!!!!!!!!!!!!!!! Végül is igy akkor teljesen megnyugszom, hogy már ketten írtátok a nyulást! Pusza nektek!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csucsu
Jah es igen 2evesek leszunk mar 8)

Noci
Szerintem most ne gyalogolgass ha nem esik jol..jo ido lesz meg kesobb is 8) En japan kajot csinalok 8) En tegnap voltam igy mire irtam mar ti megint irtatok :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nóci! :)

A magne B6-ot nem mondta a doki?Ez hogy lehet????
Folsavat és valami terhesvitamint szedsz?
A magneB6 segít ellazulni a méhszalagokat! :) Ill. a benne levő magnézium.
De azért említsd a dokinak :)

Zsu! :)

Te szedsz valamit már?
Valamilyen progeszteront kaptál az inszem után?Utrogestan-t vagy duphastont?

Bridg! :)

Szia! :D
Persze, hogy jövök! :) Már legszívesebben téged is segítenélek! :wink: :)
Mentek mostanában valahova nyaralni?
Bár most jössz majd haza! :)
Vendég
 


Téééééényleg!Pár hónap múlva újra aktuális lesz ez a topic is nekem a tesóproject miatt :)
Apa már most nekiállna :D :D :D
Vendég
 


Melaszka! Ugy látszik, de sajna lemaradtál! Épp dokit váltok! Sajna nem tudom mi okbol, de magyarán a doki akihez jártam szépen kidobott! Direkt apa vett kis szabit 9.-ére, hogy jön velem a 12.-heti uhura erre a doki hellyel kinált és közölte Ő ugyan nem csinál nekem uhut hanem keresek valakit akinél ugy érzem, hogy jó lesz és szülni akarok! Nos Én fogadott dokit nem akarok egyszerüen csak a Bajcsy korházat válaztottam a szülésemre! Ez lehet nagy kérés volt! De hálistennek lehet találtam is köbányán! a héten lehet felkeresem! De mondjuk apával beszéltük, hogy lehet az volt a baja, hogy nem kapott boritékot! De az anját! Nem dolgozott meg érte akkor mért adjak?? Én dokinak még sosem adtam! De ugy látszik most már meg kell tanulnom adni! Ha ez a doki normális lesz akkor neki adok! Mert félek nehogy innen is ki legyek dobva mint egy használt zsepi!
Amugy elevitet szedtem, de a védő nő tanácsára abba hagytam, mert szerinte csak az első 12 hétben van értelme meg ha szedtem elötte is! Utána már csak hzni lehet tőle! De egyébként ezt már halottam azota mástol is! Folsavat sem szedtem! De a kombi teszten tul vagyok lassan megvan az eredmény! Kivi leszek!
De jó! ujra lehet érted majd megint szurkolni?? Mikor álltok neki pontosan????? Idő vallumban terveztetek már?? Milyen jó, hogy a párod ilyen kis lelkes!

Brid! Most leszek egy darabid, de lehet csak el kéne mennem a közibe, mert a pörihez tejföl is kell! De én azért itt vagyok! Ha te is itt leszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Meg aztán már felöltözni sem ártana, hisz minjá 11 óra én meg még háloruciban és köntösben ülök itt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csajok! Itt a neten olvastam, hogy az én kis 13 hetes babám már gyakorolja a hangokat és sírni is tud! Ez olyan kis gáz, mert én nem hallom és totál kétségbeejtő, hogy nem tudom mikor kell megvigasztaljam!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Melaszka
[quote]P írta:ersze, hogy jövök! Már legszívesebben téged is segítenélek!

Ez ngyon jolesett es arin hangzott :P :oops: :) :wink: Koszonom :!: Naaaa teso projeeeeekt :?: :shock: Hat akkor nana szivesen varjuk veled majd a 2.csodacskadat 8)
Nem utazunk semerre mostansag :roll: en megyek haza 4hetre :roll: na meg utazni ev vegen szoktunk meg majd aprilis uccso napjai majus eleje akkor van itt meg 1hetes unnep :roll: De egyenlore nincs meg kitalalva hova megyunk :? nyaron meg megyek haza megint 8)

Noci
Meg elfelejtettem irni,hogy nem is erdemes kismamarucikba fektetni mert ugyis csak ideig -oraig jo na mar erted mit mondok.... :lol: es a hasznalt is annyir hasznalt csak hogy semennyire :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nóci! :)
De aranyos vagy ezzel a sírással kapcsolatban :) :D
De igen, emlékszem, hogy írtad azt a b...ó dokit,de nem tudtam a gyógyszereket :? :twisted:
Hála Istennek az én dokim egy angyal!
Mindig a kórházba hívott el, nem magánba, és amikor adni akartam neki, nem fogadta el.És nagyon nagyon lelkiismeretes!Ha itt laknál a környéken, ajánlanám tiszta szívből! :)
Mondjuk a szülésre 40 ezret kapott, sztem nem is vittem túlzásba.És ennek ellenére ugyanolyan rendes :)
Majd ha nem akar jönni a tesó, hozzá megyünk, mert ő meddőségi szakember is, inszemeket csinál :) :wink:
A tesót jó lenne egy éven belül megejteni, mert futok ki az időből :) Már a 34. évemben vagyok :x

De jó, nálunk is pöri volt :D

Bridg!
Milyen lesz a japán kaja?
Vendég
 


Brid! Hát igen a használt kismami naci se nagyon használt! De valahogy ha nem vehetznék semmi ilyesmit abba tutira belehalnék! Igy van egy olyan érdekes fillingje! De majd ugyis meglátod mikor oda kerülsz! Meg mondjuk neke nacira nem is nagyon van szükségem, mert igazán nyáron lesz nagy pocakom és nyáron meg minnél rövidebb lesz a kénylemes! De majd megjátjuk, hogy hogy alakulunk!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na most írta ki a nyomi gépem, hogy ujjabb virust talált!

Melaszka! Hát igen Sajnos még gyogyszert sem ajánlott az a szemét! mondjuk nekem ez furcsa volt! De alapjáraton semmit sem ajánlott, hanem mindent én kérdeztem már az elejétől kezdve, hogy ezt mit és hogyan! Mondjuk már akkor leeshetett volna a tantusz, de én bizni akartam! Örülök, hogy neked ezt nem kellett végig éld a dokiddal! És a 40ezer az szerintem tök ideális egy összeg! Annyit még én is adnék, de itt olyan magasak a tarifák, hogy el sem hiszed! Egy átlag szülés70ezertől indul és ez nem csaszi!

És milyen pöri volt?? Milyen husiból?? Én csirke mellből fogom csinálni! Már csak valamilyen levesen kéne törjem a fejem! Mondjuk lehet, hogy csinálok egy jó kis paradicsom levest, de az nem nagyon megy szerintem a pörihez! :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Itt vgyok en is de hat nem tudunk kamerazni mer neked nem jo nem? :roll: en meg kicsit netezek tod az uj lapitopin 8) :lol: itt most mindig meghallom ha valaki ir skype-on vgy msn-en mert itt van az asztalon mellettem :wink: oda viszem magammal ahova csak akarom :wink: Noooci nyugi a babad nem azert sirt mert baj van :lol: egyenlore az a jo ha pihi van es nyugalom akkor tuti a baba se sir... :roll: de pl pipilni is fog lassan es ugye egyenlore tisztaba sem kell tened :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Igen sajna nem jó a kamerám! Ne aggodj nyugodtan netez csak én várok!
Amugy a baba már elkezdett kortyolni a magzatvízből igy már pisil is! És pedig már szivesen tisztába raknám, dajkálnám meg minden! Apa már azon parázik, hogy hogy lesz a fürdetés! Mondom az első itthoni a tiéd drágám! Erre Ő: És ha beleejti és megfullad! Mondom ott leszek én is meg anyu is és majd az apai ösztönökre fogsz hagyadkozni és minden jól fog klappolni! Ugy fogod csinálni mntha mindig is ezt csináltad volna!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Elbujt a napocska!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Melaszka hat nehez igy elmondani egy bizonyos lottyben kell a gombat(feher kisfeju es hosszuszaru)a hagymat(porehagymaa nagy 50centis)kaposztat es a disznohusit vgy halat vgy rakot mi akarsz....szal ebben a lotyiben fel fozni 15percig...a hust meg annyi ideig se mert vekonyra szletelt olyan 2mm-es husi direkt ilyen kajahoz...es ahoz rizs lesz ha apa idoben jon...ha nem akkor marad holnapra a kaja :roll:

Noci
Nem azert mondtam csak tenyelg az ember hordj a terhes rucikat xhonapig aztan sose tovabb...ezert nem is erdemes marha draga rucikat venni :)

Megyek tekit takaritani :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


na gyors tekitakaritas aztan jovok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Az én pörim disznóból volt, ill. van is még mára is.Azért tudok így írkálni, amíg a ÍManó alszik :)
Szerintem a parileves jó a pörihez :wink:
Én is úgy voltam, alig vártam, hogy a kezembe tarthassam :)
Azért nem lesz ám könnyű, sokszor arra fogsz gondolni, hogy de jó, amíg a pocakodban volt :D ..de az a csodás várakozás....az mindennél fantasztikusabb!És majd a szülés!!!Újra szeretném átélni!
Szóval a baba minden nehézségével együtt csodás, leírhatatlan!!! :)
Vendég
 


Na akkor veszek paradicsomo süritményt is és az lesz punk tum betütésztával! Na az van itthon!
Hát igen! Olyan izgatott vagyok mindig, hogy valyon milyen lesz! Mennyire lesz síros vagy mindig jó kedélyű lesz?? Na ebben bizom! Ne legyen olyan kis nyavalygos mint az anyuája, hanem olyan legyen mint az apukálya! Ezt a csodát tényleg át kell élni mindenkinek ez olyan leírhatatlan érzés! A szülést is nagyon várom! Pedig absolut nincs fájdalom küszöböm és kiváncsi leszek ugy mindenre! Ez tényleg minden várakozást felül mul! És a legfontosabb kérdés a fejünkben apával, hogy valyon milyen szülök leszünk?? Biztos jók, de mégis Szerintem ezt a kédést szinte mindenki felteszi magának! Vagy tévedek??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na! Én is sikeresen felöltözötem igy menet közben és sikerült is beágyazni! Tiszta ügyi vok! És megint talán elöbujik a napocska!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na! Ugy döntöttem elmegyek a kisboltba, és remélem addig megvártok nem mentek el! Utána reggelizni kéne valamit csak egyedül utálok enni! Kb 30perc és itt vok :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika: nem fogsz egyedül enni:) Ott van a kis pocaklakód:)

Kati: Lilla babának Boldog Névnapot kívánunk:)

Bridget: Igen meggyógyultam . Szabina már korábban ő erős csajszi. Most én voltam ennyire ramaty. Néha még krákogok de ez már semmi ami volt ahoz képest.

Kép
csucsu05
 
 


Noci
Meg mindig itt ulok de mostmar megyek tekit takaritani :oops:

Csucsu
Na ennek orulok,hogy jobban vgy :wink: Te mesz ma meloba?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kata
Ma van Lilla nap :?: :shock: Bocsesz happy nameday Lillanak!!!! :D Kepem nincs mert az uj gepen nincs meg kep :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?