Új privát üzeneted érkezett!

Megvagyok!
Nehéz felhívni ilyenkor az intézetet.
Szóval 2 befutónk maradt. Remélem még holnap is úgy gondolják akarnak engem :D :D
Azért csak kettőt tehetnek be mert nekem a vesebetegségem miatt az ikerterhesség kimondottan veszélyes :cry:
De én bízom benne hogy nemsokára utánozhatom Zsuzskát a WC-n :o :o

Reggel háromnegyed nyolcra kell mennem. Ha hazajöttem igérem jövök az infókkal.
Vendég

Kriszta,
értem akkor miért nem lehet 3-at beültetni, dehát ez a kicsik már most lejátszották egymás között. :lol:

Belluska,
ha ezt előbb tudtam volna, akkor kértem volna tanácsot, hogy ajánlj fogdokit. :lol:

Zsuzska,
azért ha nagyon unod rókát, átruházhatod bármelyikőnkre :wink:

i.kata

Zsuzska!
Legyen csak hányingered!!! Bár én könnyen mondom, mert nekem egyszer sem volt Kirussal.

Kriszta!
Tényleg, miért nem lehet 2-nél többet visszatenni?
Kirusnak van étvágya, csak titokban szerződést kötött a bébiétel gyártókkal, mert csak az üveges kajcsit eszi meg. Én pacsmagolhatok akármit, nem kell neki. A képen pont a céklát próbáltam volna, de csak fintorgot meg összekente magát, de nem ette.

Belluska!
Igazad van, ha már nekünk nem volt ilyen fórum, akkor drukkolni kell a többieknek és pozitív energiát küldeni.
Nálatok könnyen megy az altatás? Mert Kirust képtelenek vagyunk fél 10 előtt elaltatni.

Lilla
Vendég

Azt elfelejtettem írni, hogy én nem a SOTE-n szültem, hanem itt a délpestiben, mert én erzsébeti vagyok.
Vendég

sziasztok!
megjöttem :D

Kriszta!
már annyira vártunk tegnap :P De jó! Két babóka!!!! Holnap mega-giga drukkok!!! Sipos doki lesz bent (szerintem) nagyon aranyos!!!!

Zsuzska!
sok hányinger kívánok :lol: :lol: :lol:

Belluska, Lilla!
nagyon szépek a babáitok! Jó, hogy tesztek fel képeket!!!

Lányok!
köszönöm a drukkokat lányok! :wink:
szóval fél egykor telefonálok, és utána szúrok!
dezsina

Kriszta!Ó,hát ha Sipos doktor lesz holnap ő biztos,hogy csak szerencsét hozhat neked! :lol: :lol: :lol:
Holnap sokat fogok rád gondolni! :wink:

Dezsina!
Jó szurizást és nőjenek csak azok a petécskék!!! :lol: :lol: :lol:

Lilla!
Barnikát este csak be kell tenni az ágyba és alszik fél kilenc körül!
Nahát Katát nem,vele küzdeni kell,de őt "elrontottuk", ráadásul köztünk alszik!De reméljük lassan átvándorol Barnikához! :D
Szerencsére Barnika mindent megeszik! :lol: :lol: :lol: Kata nem! :(

Teszek fel egy retro képet Katáról ami még nyáron készült! :D :D :D :D Kép
belluska

Bellauska!
nagyon retro :P :P :P

köszi a drukkokat!
dezsina

Belluska!
Állati kép... tényleg nagyon retro :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti!
Mennek a szurkok holnapra... nekem Sipos doki csinálta az inszemet, szóval tuti siker lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szurokhegyek!!!!!

Dezsina!
Hajrá szuri!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lányok!
jó lett az eredményem... :P Mennek a tüszőnövelő szurik... :P
dezsina

Dezsina!
Neked is mennek a drukkok ezerrel!!! :P :P :P
Vendég

Dezsina,
hajrá szurik!!!

i.kata

Dezsina!
Ez nagyon jó hír!!!! :lol: :lol: :lol:
Mivel kell most szuriznod?
belluska

Na, akkor tényleg beindul a babaeső. Zsuzsa után Kriszti, majd Dezsina! Lesz kinek szurkolni a következő hetekben.

Aztán jövünk majd mi is Kata!

Kriszti, irigylem a hányingert!
Vendég

:D
Merional + Fostimon + Decapeptyl.... ez a fincsi mix :P

köszönöm lányok!

Krisztinek drukkok a holnapi beültihez!!! :D :) :!: :!: :!:
dezsina

Belluska, igen dolgozom, de péntek van :lol:
Igazi eleven kiscsaj lehet Kata, jó szerelése :) :) :)

Dezsina, hajrá a szurival !!! :lol: :wink:

Kriszti, majd gondolok Rád!!! És szorítok !!! :) :) :)
wepe

Dezsina,
nem semmi gyógyszermix. Akkor jó sok szurit kell beadnod naponta, nem? Gondolom külön a merionalt, meg a fostimont is, nem?

Ladiva,
bizony, nemsokára mi következünk. Már nagyon várom, gondolom te is és persze Wepe is.

i.kata

Kata, hát persze :lol:
Olvastátok, hogy Angliában egy 15 éves lánynak és 13 éves fiúnak született kisbabája a héten? Nézzétek meg a képeket ! Olyan aranyos kisbaba !
wepe

Ja igen, olvastam én is. Csakhogy ez a 13 éves fiú úgy néz ki, mint egy 8 éves. De tényleg. Viszont akárhány éves is, még mindig nem lett csúcstartó, ezt egy 12 éves fiú viszi. A gyermek tényleg szép.

Kata, igen, mi is jövünk nemsokára. Szép lesz ez a tavasz. Addig pedig egészséges életmódot kezdek, hogy minden teljesen szuper legyen.

Dezsina, ez a hármas összetételű koktél nagyon biztatóan hangzik!
Vendég

Szia Wepe!
Igen Kata az bizony :roll: :D
Most is folyamatos futásban van,de apuci az ügyeletes amíg nem megy el 7-kor focizni!Ilyenkor ő a felszabadító a nyüzsi alól!Persze azért Barnitól sem lehet unatkozni,de valahogy nem is vágyom rá!
Gondolom már ti várjátok ezt a pillanatot a legjobban!De mivel ez az az év a babaesőkről fog szólni,így legkésőbb jövőre mindenkinél gyerekzsivaly lesz!!! :lol: :lol: :lol:

Dezsina!
Ezt még mindig sima fecsis megoldással kell beadni? :(
Az nem a legkíméletesebb,de a végeredmény a lényeg persze! :wink:
belluska

Sziasztok!

Bizony mostmár be kell, hogy induljon a babaeső. Mindenkinek ezt kívánom szívből és szorítok nagyon. Mi meg Belluskával gyönyörködünk majd a kis csöpségek képeiben. És persze majd mi is tesszük fel a gyerkőceinkről a képeket.

Lilla
Vendég

Dezsina
Jó böködést, most már nincs sok hátra :D A Fostimol miért kell neked :?:
Ladiva
Sajnos nem nekem van hányingerem, hanem az újdonsült kismaminknak Zsuzskának :!: :!:

Lilla
A vesebetegségem miatt rizikós a két baba. Az egy sem lesz sétagalopp, de én tudom hogy megéri :D

Köszi a drukkokat, Sipos dokit nagyon csípem :!: :!:
Az elsőt is ő csinálta és majdnem összejött:D :D

De végre elvégeztem mindent nem szeretnénk egy hétig semmit csinálni. Max egy kis séta , hógolyózás(ha marad hó) és pihi :!:
Vendég

Kriszta!

Szombattól pihenj sokat legalább négy napig. Én előre lefőztem mindent és tényleg betartottam a négy napot. Se takarítás, se mosás, se semmi. Igaz utána mentem dolgozni.

És azt kívánom, hogy akkor csak egy baba, de az az egy összejöjjön. :P :P :P
Vendég

Ja és igen holnap Valentin nap. Szerelemgyerekünk lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Lilla
Úgy lesz, a párom szülei főznek ránk :D
És az én drágám egy kis házitündér. Segít mindenben.
De azért egy kis séta utána kell nem? Vérkeringésem legyen :!:

Kép
Vendég

Sziasztok!
Itthon suli után... végre!!!!! Marha unalmas napom volt.

Kriszta!
Úgy izgulok érted holnapra!!!! Csuriban mindenem!!!

Dezsina!
Jó böködést.... no de ennyit????????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kriszta!
Tudnod kell,hogy holnap nagyon szorítok neked és sokat fogok gondolni rád!Lesz egy gyönyörű,egészséges szerelemgyerek az tuti!!! :lol: :lol: :lol:
Lillának igaza van!Én is kb. 3-4 napig nyugiban voltam,de utána nem emelkedőn,de sétáltunk sokat,a folyamatos fekvés sem jó az biztos!Én a 4.-nél voltam a leglazább ebben a kérdésben,de semmi megeröltetőt persze nem csináltam,csak próbáltam mindíg olyat csinálni ami örömmel tölt el!Nekünk kétszintes a ház és a hálók fent vannak,kérdeztem Sipos doktort,hogy mehetek-e fel (hülye kérdés,de féltem nehogy bajt csináljak)és persze az volt rá a válasz,hogy nyugodtan csak ne rohanva!Szóval normál módon mindent! :wink:

Drukk hegyek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

JÓ éjszakát nektek!
belluska

Sziasztok!
Jó reggelt!!! :D
Szép napunk lesz ma mert Krisztánk megkapja a babócáit!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apával nem vagyunk egy nagy Valentin nap megünneplősek,de azért egy pusszantást kap majd! :D :oops:
Kellemes hétvégét kívánok mindannyiótoknak!!!!!
belluska

Jó reggelt!

Kriszta,
millió drukk megy neked és a gyerkőcöknek :wink: hajrá Valentin nap! :lol:

Belluska,
mi sem vagyunk valentinezősek. Inkább ünnepelünk a megismerkedésünk évfordulóján és persze a házassági évfordulónkon. Azok csak a mieink :lol:

i.kata

Sziasztok!

Már itthon ágyban párnák közt. Ja és hárman vagyunk :D :D
Minden simán ment nagyon szép 8 sejtes babákat kaptam vissza és szép a nyálkahártya is. Tehát minden adott egy pozitív teszthez :D :D

A Sipos doktor és a Tanár úr is ott voltak. A Tanár úr csinálta a beültetést. És utána nagyon sokat beszélgetett velünk. Nagyon sokmindent megtudtunk hogy a 20 év alatt mióta a beültetéseket csinálja milyen változások, fejlődések történtek. Nagyon izgi volt.
És persze határtalanul boldog vagyok :D :D
Mikor kijöttem várt rám egy szép kis rózsa :!: :!:

És most élvezem hogy kismami vagyok.

Kép
Vendég

Kriszta!
Nagyon jóóóóóóóó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én még ettől is,hogy ezt az írásodat elolvastam,még ettől is képes vagyok bekönnyezni,de persze inkább ilyen legyek! :oops:
Felidéztem azt amikor én éltem meg ezeket a várakozással teli gyönyörű pillanatokat(relatív persze,de akkor ez a legboldogabb pillanatok egyike volt számomra) amikor megkaptam a babucikat!!! :D
Kapaszkodás babuci"k" anyuciba nagyon de nagyon!!!! :lol: :lol: :lol:
Pihizz sokat,de azért ha időd engedi írjál nekünk! :wink:

Kata!
Igazatok van mi is így csináljuk a párocskámmal! :D

Zsuzska kismami hogy vagytok? :D
belluska

Kriszta!
NAgyon örülök, hogy jól sikerült :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sok pihenést és boldog babavárást és persze két hét múlva csíkos teszteket :wink: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Belluska!
Köszönöm, jól vagyunk. MA reggel 5.30kor kipattant a szemem és hatkor már korgott a gyomrom :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mintha gyorsabban emésztenék most :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok,

Kriszti, drukkolok, és gondoltam Rád, hogy minden ok legyen ! :D :D
Igen, a Tanár úr mindig érdekes dolgokat tud mesélni :!:

Mindenkinek további szép hétvégét kívánok !
wepe

Kriszta,
pihenj sokat! Mennyit fogsz feküdni? Vagy most lombik után hogy alakítod a 2 hetedet?

Zsuzska,
akkor jelentkeznek szépen egymás után a tüneteid :lol: Már nagyon várom az első képet a Picurról :lol: Vagy Picúrokról? Mennyi tüsződ volt inszemnél?

i.kata

Sziasztok!

Zsuzska!
Hát igen,ilyenek vannak és lesznek is!!!Nekem Katával nem volt az elején valami túl nagy étvágyam,de Barninál annál inkább!!! :D :(
Sajnos Barnikával nagyon sok csokit felettem,de eszméletlenül kívántam! :oops:
Próbáltam mértékletes maradni azért,de alapjában mindent megettem amit megkívántam!Utána a szoptatás után úgy is lemegy a nagyja ha akarja az ember!Legalábbis szerintem!

Kriszta!
Vigyázzatok magatokra!!! :lol:

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!Puszi nektek! :P
belluska

Jó regglet mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

KAta!
Öt petécském lett inszem előtt, de nem tudom, hogy mennyi érett meg, mert nem volt inszem előtt közvetlenül uhu. Pedig szerettem volna :cry: :cry: :cry: :cry:
Szóval ahogy én éreztem, kettő vagy három érett meg. A jobb oldalamon volt három, a balon meg kettő.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

BElluska!
Remélem, hogy tudom tartani a súlyomat. Nem szeretnék sokat h-jzni, de meg sem akarok tagadni semmit magamtól.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kezdek izgulni, hogy hányan laknak odabent :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[/u]

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

Kriszti!
igazán gratulálok! Nagyon szupi :D Csak igy tovább pozitiven! Drukk a pozitiv teszthez :!:

szurikra visszatérve, a merionlat és a fostimont egybe mixelem, igy csak kétszer bökök. egy deca és egy mer-fos mix :lol: (de már elegem van)
a gyógyszerekről nem is beszéve!

Kata!
most megjött ? :wink:
dezsina

Sziasztok!

Zsuzska,
na még a végén ikrek lesznek :lol: Örülnétek neki? Vagyis nekik? :lol:

Dezsina,
igen megjött csütörtökön. :roll: Tudod, új ciklus, új remények :wink: :lol:
Hajrá azokkal a fránya szurikkal. Csak közelebb segíthetnek a babához :wink:

i.kata

Dezsina!
Kitartást a szurikhoz!!!!! Minden tiszteletem a tied, hogy kibírsz ennyi szurit :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kata!
Én már nem parázom attól, ha többen lennének.... azért ha hárman lennének, kissé megtijednék.... de apa eléggé tart az ikrek gondolatától is... nem lehet előtte ilyeneket emlegetni, mert bepánikiol 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
:P

Zsuzska!
Mindegy hányan vannak,csak minden a legnagyobb rendben legyen végig a babucival(babucikkal)!És persze veled is,de ez nem is kérdéses persze!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hát a fogyókúra ideje valóban nem ilyenkor van,de ha valaki nem esik nagyon-nagy túlzásokba evés terén,nem lehet vészes a dolog!
Én is Barni után 72kg lettem,de most már csak 59kg vagyok!Visszament szépen!Ezen az egy dolgon nem szabad aggódni! :wink:
Már várom az uh. nálatok!! :P

dezsina!
Hát nem egy leányálom ez a fránya szurizás de tudom,hogy szupi eredményeid lesznek! :lol: :lol: :lol:

Kata!
Örülök,hogy teljesen pozitívan állsz a dologhoz!Még spontán sem kizárt a dolog! :wink:

Lilla!
Kira baba jól van?Kata most nagyon él a hóesésben!Most jöttünk be az udvarról! :D

Kriszta!
Jajj de sokat gondolok rátok!Pihizzél és gyere ha van időd! :lol: :lol: :lol:

Wepe,Ladiva!
Várom már nagyon,hogy ti is beálljatok a kismamik sorába! :lol:
belluska

Belluska!
Hát már mi is nagyon várjuk az uhu-t. Apa majd akkor fog egy kicsit magához térni és elhinni, hogy babaánk lesz, ha majd látja a képeken. Érdekes módon jobban aggódik, mint én.... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Olyan szépen esik a hó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Belluska,
muszáj optimistának lennem, külön becsavarodnék. :roll:

Zsuzska,
az én párom is mindig tartott az ikrektől, de így az évekkel szinte már ő is ikreket szeretne. Ma elmentünk vásárolni és volt egy ikerbabás család, szuper babakocsival és mutattam neki, hogy majd ilyenünk lesz nekünk is, mire megkérdezte, hogy de ez van 3-as ikreknek is :lol: Azért én elégedett lennék a 2-es ikrekkel, és persze azzal is, ha egyszerre csak 1 baba lenne :lol: Csak legyen!!!

i.kata

Sziasztok
Nem is gondoltam volna hogy vasárnap ilyem aktív a topikunk. Tegnap nem sokan voltunk.
Én csak pihenek-pihenek. Nem tudom meddig bírom. Eddig nem volt ithon a lánykám de délután jön haza. Olyankor azért felkavarja az állóvizet. :D :D :D
Sok-sok fehérjét gyümölcsöt eszem, és nagyon hiszek a babókban :D
Apa nagyon kitesz magáért, le a kalappal. Ő mindig is ikreket szeretett volna :D :D
Dezsina
Olyan hamar elmúlik a szurizós időszak, kitartás. A babókért mindent :D Én az első után azt mondtam többet nem, de persze a kellemetlen élmények nagyon hamar elmúlnak. És marad az örömteli várakoás :D :D És ez nagyon kell nekünk :D
Kata
Én ugyanígy vagyok vele, mint te. Különben megőrülnék.

Fogalmam sincs még a két hét alatt mi lesz, az biztos hogy még 4 napot tuti itthon leszek. Esteleg kicsi séta.

Kép
Vendég

Kata!
Persze jól teszed és annak is kell lenni!Én mindig amikor megjött 2 napig nagyon kivoltam,de utána előre néztem és tudtam,hogy előbb-utóbb nekünk is sikerül!És így is lett! :lol:
Amikor Kata hasfájós volt 2 hónapos koráig akkor azt mondtam,de jó hogy nem ikrek lettek,de amúgy mi nagyon szerettük volna!Igaz így,hogy ilyen kicsi a korkülönbség szinte majdnem olyan nekünk!
Tanár úr szavai jutnak eszembe amikor mondta,hogy az anyaméh igazából egy 1 személyes albérlet!Ez így is van,de a barátainknál is tüneményesek az iker lánykák! :lol:
Szóval mindegy csak végre sikerüljön! :wink:
belluska

Zsuzska!
Én a terhességem alatt mindent ettem, amit megkívántam, persze azért nem mértéktelenül. Így is 16 k-got híztam, de le is ment a szülés után 2 hétre. És most is eszek mindent, de nem hízok, állítólag a szopizás alatt nem hízik az ember. Úgyhogy egyél mindent, amit megkívánsz, most az a lényeg, hogy az az apró kis élőlény, aki odabent fejlődik, ne szenvedjen hiányt. És UH mikor mentek? 5 hetesen?

Belluska!
Köszi, jól van Kirus, csak sajnos most a sétával leálltam, mert nagyon sok lett felénk a kóbor kutya. Így marad az udvaron alvás. És szerencsére se megfázás, se influenza (gyorsan lekopogom). Remélem a Ti babáitok se betegesek. Sajnos mi is hasfájósak voltunk elég sokáig (7 hónapos koráig), de az elmúlt, most a fogacska miatt sír fel néha éjjel.

Kriszta!
Pihenj sokat, de ha kikivánkozol egyet sétálni, azzal biztos nem lesz semmi baj.

Dezsina!
Mennek a drukkok.
Vendég

Belluska,
szerintem azért nálam sokat jelentett most ez a Párizsi út is. Ott eléggé fel tudtunk most töltődni. Mondjuk egy felkavaró élményem volt, az egyből a repülőn... Egy nő mellettünk kisbabával utazott és felszállás előtt elkezdte szoptatni. Akkor nagyon fájt a szívem, hogy én ezt még nem élhettem át. Az más kérdés, hogy nekem kicsit furcsa volt, ahogy a szoptatást intézte ott a gépen, mert egy cseppet sem volt szemérmes, sőt...

Kriszta,
és akkor amíg otthon vagy fekszel?
Nekem még azt mondta a Tanár úr, hogy nem vagyunk ágyban fekvő betegek, de azért csak óvatosan. Volt olyan betege, aki végig feküdt a tesztig és sikerült neki, de olyan is, akik beülti után beült a kocsiba a férjével és elindultak síelni, mert régóta le volt foglalva az út, és neki is sikerült...

i.kata

KAta!
Nagyon édes lett az új avatarod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én inszem másnapján már mentem dolgozni. Nézett is mindenki nagyokat és sokan azt mondták, hogy nem vagyok normális. Inkább maradtam volna otthon tesztelésig. Nekem bejött :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?