Új privát üzeneted érkezett!

Stiasztok!
Ma is suliban voltam :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Halálra untam magamat :? :? :? :? :? :? :?

Monyo!
Sajnálomm hogy te is itt hagysz minket :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


sajna elég sokan elmennek.......... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!!

Ki mit csinál ma???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

Jó reggelt!

Én ma pihizek szerintem.
Főznöm szerencsére nem kell, mivel tegnapról maradt bőven. :wink:

Ti tartottatok Valentin napot?
Mi nem szoktuk megtartani. Csak egyetlen szép emlékünk van róla. Pontosan 3 éve február 14-én jöhettünk haza a kórházból a kicsi fiammal. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Szia Móni mami!

Mi nem tartottunk Valentin napot. Összebújtunk és filmet néztünk. Persze közben apácska bealudt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én meg tévézgettem az ágyikóban.
Én sem fogok ma semmit sem csinálni, max. átsétálunk a barátainkhoz és megnézzük a keresztfiunkat.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzska mami! :wink: :lol: :lol:

Ez nagyon jó program. Mennyi idős a kerifiad?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


16 hónapos a drága és már karácsony óta nem láttam.... biztos nagyot nőtt már a drága. És hát áprilisra érkezik a tesóbaba náluk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Tünemény lehet! Ez a legszebb korszak. Bár mindegyik nagyon szép. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Jaja.... bár most van nála az a korszak, hogy amit elér, azt kiborítja és ledünti. És mindenhez hozzá nyúl, amihez eddig eszébe sem jutott.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hát nagyon nagy dolog a kiváncsiság. :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Szegény anyja meg nem győz mindent pakolni előle és utána persze, és folyton menni kell utána, nehogy valamit magára rántson.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Igen, ez ismerős! De gondolom pocakosan kimerítőbb lehet. :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Hát szegénykém elég fáradt. Pluszban most építik át a házat is, házat is, hogy legyen a gyerkőcüknek saját szobájuk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


mi anyósná voltunk most jöttünk haza :) minden vasárnap anyósnál van a család jönnek sógórék is és akkor kicsit lefgolalják Gergőt :):)

Ne aggódj még később is fog pakolni Gergő már elmúlt kettő de még mindig pakol ami a keze útjában van pedig már nem sokminden van de fifikás rájött ha bármihez odatolja a széket akkor már mindent elér :):):):):):)

valentinnap nálunk elmentünk a tescóba vásárolni és mellékesen megleptük egymást egy parfümmel :):):) meg egy szívecskés konyakmeggyel :):): összebújás most nem volt

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok én itt új vagyok még.a győri kaáliban február 7-én volt petesejt beültim.két nagyon szép sejtet kaptam vissza.most várnom kell 20-ig akkor megyek vérvételre.csajok mikor mutatja ki a teszt a terhességet,metr én a beülti után 6.dik nap csináltam eggyet de csak 1 csikom lett.elvagyok keseredva,mert a mensim előtt szokott jönni pattanás na az meg is jelent,lehet,hogy a sok hormon miatt.még 1 tesztet félek csinálni mit tanácsoltok ,irjatok légyszi.amúgy van egy 9 éves fiam az spontán lett az eltelt időben lezáródtak a petevezetékeim azért vagyok lombikos.melisch hol vagy...
kistörpe
 
 


kistörpe üdv köztünk.szerintem várj még azzal a tesztel.legalább még késik a menzid..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nicsatka köszönöm a tanácsodat megpróbálom megfogadni de nehéz lesz.mindig azon jár a fejem hogy mindjárt megjön...próbálok nem rá gondolni ,majd olvasgatlak benneteket...tudom:kudarc nincs csak későn jött siker
kistörpe
 
 


jaj bocsi rossz a megszólitás:nitacska javitottam
kistörpe
 
 


Szia Kistörpe!
Először is üdv köztünk!!!

Nagyon korán teszteltél, hiszen a beágyazódás is csak 6-8. nap között van. Aztán kezd csak termelődni a HCG, ami a nagyon érzékeny tesztekkel is leghamarabb a fogamzástól számított 10. napon mondhat valósat. Szóval még legalább egy hetet várj a teszteléssel.
Nekem inszeminációm volt három hete. Ott is csak a 14. napon lehet tesztelni nem véletlenül. Én okosan a 10. nap reggelén csináltam már tesztet és persze negatív lett. Aztán már este egy nagyon halovány csíkocskám már volt. De ha kivárom a 14. napot, akkor már egyértelmű lett volna a dolog, és egy jó nagy bőgéstől megkímélem magam.

Szóval azt tanácsolom, hogy 4-5 napot mindenképpen várj még.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


kuzsanna-köszönöm tanácsodat,megnyugodtam,tök aranyossak vagytok.ez volt az első inszemed talán..akkor legkésőbb szerdán megcsinálom a tesztet mert pénteken kell mennem a dokihoz.ha már ennyit kibirtam ki birom ezt a pár napot.sokat segitettél,köszönöm.
kistörpe
 
 


kistörpe drukk a két csíkos teszthez!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kistörpe,
üdv közöttünk! Kuzannának igaza van, a HCG-re várni kell egy kicsit, azt csak akkor termeli a baba, ha már jól összekapcsolódtatok! Szóval biztos, hogy korai volt a teszt, nyugi! Mitől záródtak el a vezetékeid?

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Sziasztok!
Kicsit elutaztunk hétvégére, és mire kell visszajönnöm? Monyo? Történt valami? vagy csak kikapcsolsz kicsit?
Szia Kistörpe, üdv itt. Türelem, biztos nemsokára pozitív lesz az a teszt:)
Nekem szurkál a petefészkem, talán készülődik, bár még elvileg a pé odébb van.
tary
tary
 
 


Sziasztok,
Itt vagyok, csak a hétvégén annyira elvoltam a drága férjecskémmel, hogy nem is jöttem :oops: Mi valentin napon elmentünk vacsizni a szomszédokkal és jó volt nagyon a hangulat. Tegnap este pedig moziba mentünk és az is jó volt. Szóval minden rendben volt a hétvégén. Viszont a menzim még nem jött meg, még a barnázás is elmult. Viszont a hasam fájdogál olyan menziszerűen, szóval most várom hogy mikor jön meg végre. Elvileg ma kellene neki.
Monyo sajnálom hogy elmész. Mihamarabbi babásodást kívánok neked és ha sikerül a babóca, írj nekünk.

KépKép
csige-bige
 
 


csige esetleg baba nem lehet a dologban ????? :D:D:D:

kistörpe üdv itt szerintem is várj még a teszteléssel

mi hétvégén punnyadtunk vasárnap anyósnál ebéd volt

nika70
Salgótarján
 
 


Nem hiszem Nika, mert szerdán voltam dokinál és eléggé barnáztam, csinált hüvelyi uht és semmit nem látott és jól meg is kínzott. Szóval nem hiszem. Ez a hasfájás pedig tipikus menzi előtti fájdalom.

KépKép
csige-bige
 
 


csajok nagyon köszönöm a drukkjaitokat,de szerintem ez nem jött össze.pénteken kéne megjönnie,fájdogál a hasam hőhullámom van,15 év után az ember tudja hogy,hogyan reagál a szervezete mensi előtt.lyly-a petevezetöim a fiam születése után volt egy vakbélműtétem belázasodhattam amit nem vettem észre ez okozhatta.a doki nam talált semmit,ő feltételezi.nem tudom,hogy élem átt az elsö kudarcot,ha megjön....irigylem azokat akik erősek,de ugye ti velem lesztek csajok.......
kistörpe
 
 


Sziasztok!

Az előbb írtam egy csomót, de elszállt. :evil: :evil:

Szóval akkor most röviden.

Nika!
Nálunk is punnyadás volt. Szombaton itt voltak anyósék, és szokásukhoz híven hoztak egy csomó kaját. Így vasárnap nem kellett főznöm. :wink:

Csige-bige!
Nagyon-nagyon drukkolok hogy hiába várd pirit! :wink: A múlt heti barnázás lehetett beágyazódástól is. Most meg már elmúlt, tehát ez nagyon bíztató. :wink: Mensi előtt neked mindeg szokott lenni barnázás, ugye jól emlékszem?
Megy a hiper-mega drukk neked! :wink: :wink:

Kistörpe!

Üdv nálunk! Csak azt tudom mondani neked, amit a csajok előttem. Túl korai volt még a tesztelés. Elhiszem hogy tűkön ülsz, és várod a pillanatot hogy kiderüljön mi van odabenn. De türelem. :wink: :wink:
Remélem kb a hétvégén már pozitív lesz a teszted. :wink: :wink:

Zsuzska!
Hogy vagy ma? Kifárasztott tegnap a kerifiad? :wink:

Nita!
Veled mizu?

A többieknek is puszika. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Igen, általában nekem szokott barnázás lenni. Most várok és majd kiderül. Az az igazság, hogy jól megnyomkodott a doki és az uh sem volt túl kellemes, mert jó alaposan körbenézett odabent, hogy lett e ciszta a clostitól, de szerencsére nem lett. Még csak nem is említette, hogy lát esetleg valami babafélét odabent. Szóval nem hiszem.

KépKép
csige-bige
 
 


csige-bige nagyon szoritok neked.én itt még új vagyok eléggé,a mensid előtt hány nappal szokott barnázásod lenni,mert nekem kb 4-5 nappal előtte.nagyon jó lenne ha sikerülne,mióta próbálkoztok.....most elmegyek a fiammal orvoshoz,mert elkapta ezt a nyavaját ,egy hónapja tüdőgyulladása volt most megint nagyon köhög.mindenkinek szép napot kivánok.javascript:emoticon(':D')
kistörpe
 
 


Sziasztok!

Szia Kistörpe! Ne izgulj! Ha most valami miatt nem jönne össze, akkor legközelebb sikerülni fog!!! :)

Csige-bige- az nem lehet, hogy azért nem látott babót, mert nagyon korai volt akkor a terhességed? Nem próbálkozol meg egy teszttel?

Kép
pampalini
 
 


Kistörpe: hát nekem egy héttel előtte volt barnázásom, de miután megpiszkált a doki, akkor eléggé azt hittem meg is fog jönni, de másnap még volt, gondolom az esti vizsgálat miatt, de azóta semmi. Nekünk most volt novemberben egy éve hogy próbálkozunk. Voltak kissebb megszakítások, mert egyszer nem jött meg a menzim két két hónap összecsúszott és volt egy terhességem, de sajnos vetéléssel végződött és utána is vártunk két hónapot. Szóval októbertől próbálkozunk újra.
Szerintem várj a teszteléssel, atájt érdemes tesztelni amikor meg kellene jönnie. Sokkal előbb nem érdemes, mert csak csalódott leszel a negatív teszt láttán, holott lehet hogy babás vagy. Nagyon drukkolok neked, remélem sikerül. Jabulást a fiadnak. Sajnos én is elkaptam az influenzát ebben a hónapban pont pé után és hát ezért is nem sok esélyt adtam ennek a hónapnak, mert elég beteg voltam.

KépKép
csige-bige
 
 


Szia Pampalini!

Rég voltál. Mizu? Most új hónap van nálad? Vagy csak a vonalzód nem jó? Remélem a vonalzó a bibis. :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Szia Móni !

Igen rég voltam, mert a párom itthon volt és uralta a terepet! :)

Sajna nem hibás a vonalzóm! Valentin nap reggelén megjelent reggel piri! Szóval nem tudtunk ünnepelni :( De sebaj... Viszont estére jól besütiztünk :D

Már csak 3 nap van a dokiig! Van még hányingen meg ilyenek?

Kép
pampalini
 
 


Ó, a fenébe pirivel! :evil:
Akkor majd most! :wink:

Amúgy én köszi, megvagyok. A hányiger még megvan, sőt egész nap. Épp tegnap mondtam a párom hogy jobb lenne ha tudnék hányni. :D Emellett a melleim nagyon érzékenyek, és néha érzem a pocimat is (ilyenkor mindig rámjön a frász). Furi hogy ilyen hamar jöttek a tünetek, szinte már a nemvárt mensi napján. A kisfiammal meg se éreztem hogy babát várok. Férjem mondta hogy lehet ikrek lesznek (bár ennek nagyon minimális az esélye), vagy kislány lesz. Hát majd kiderűl. :wink: :lol: :lol: Csak lenne már csütörtök. :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


És eszel vmi-t ha hányingered van? Gyömbéres kajákat olvastam valahol, hogy az jó!
Én is szeretnék már egész nap hányni! :)

A tünetek biztos azt jelzik, hogy 1000-el kapaszkodik a kismanó!
Jó lenne ha ikrek lennének! Meglepődnél, ha 2 vagy 3? petezsákot találna a doki mi??? :D

Kép
pampalini
 
 


Pampalini!
Ne is mondd!! Ez az egyik rémálmom hogy ikrek. nyomban el is ájulnék ha a doki ezt közölné velem. :lol: Egyenlőre úgy vagyok vele, hogy legyen egy ,de az jó helyen! :wink: Persze ha többen vannak akkor azt is elfogadom, és szeretettel várom őket. :wink:
Hányingerre szedem a magne b6-ot, meg ropit rágcsálok és hideg vízet iszok. Ezek egy ideig jó a hányinger ellen.

Nemsokára te is megtapasztalod, hidd el!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Gnemoni hát az ikrekkel én is így vagyok :oops: :shock: Én egyenlőre csak egy babát szeretnék és ha már nagyobbacska és újra úgy érzem, hogy babázni akarok, akkor jöhet a második. Természetesen ez kívánságműsor és ha ikrek sikerednének, akkor sem dőlne össze a világ, csak akkor egy kalap alatt lerendezném az egészet :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


moni köszi jol vagyok.csak elfáradtam és álmos is vagyok...... :D
egyépként ha érzed a hasad ne aggodj,nyulnak a szalagjaid....nekem tegnap este nyilalgatottt jobboldalon a hasam.de ma már semmi hála égnek!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csige-bige!

Hogy bírod ki tesztelés nélkül? :D Én már nagyon izgulok érted. :wink:

Nita!

Köszike. Tudom én is hogy csak a szalagok nyúlnak, de akkor is frászt tudok kapni olyankor. :) Mikor mész legközelebb dokihoz?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Őszinte leszek, már megfordult a fejemben :lol: de valahogy érzem, hogy nincs baba. Egyébként szerdán a doki után nagyon durván barnáztam, azt hittem hogy meg is fog jönni. Igazából ma van a napja, szóval még van időm. Van otthon két tesztem, de az utóbbi időben már annyit csalódtam, hogy nem lövöldözöm el potyára. Ma mondjuk egyáltalán nem fáj a hasam. Tegnap fájdogált, vagyis éreztem. Majd kiderül. Ha szerdáig nem jön meg, akkor szerda reggel tesztelek egyet.

KépKép
csige-bige
 
 


csige-bige akkor veled is minden megtörtént.nagyon sajnállak,nehéz időket éltél átt.de hidd el nemsokára beköszönt hozzátok a gólya.pampalini-köszönöm a jókivánságaidat.neked már van csemetéd...(elment a kérdőjelem´)pampalini osztom véleményedet-én is szivesen hánynék.
kistörpe
 
 


Hát igen Kistörpe, de vannak akik sokkal rosszabb dolgokon mentek keresztül. Igazából én elég gyorsan túltettem magam az egészen, de csak a mult hónapban jöttem rá hogy ez nem igaz. Ahogy elkezdhettünk ismét próbálkozni én nagyon hittem benne, hogy elsőre sikerülni fog, mert hát ha a nyáron sikerült, akkor most is mennie kell. Hát nem sikerült. Nagyon elkeseredtem és ahogy teltek a hónapok annál rosszabb lett. Az utolsó menzimkor tetőzött ez az érzés, akkor nagyon kiborultam és eldöntöttem, hogy türelmes leszek és jön majd a kis lúrkó ha akar. Szóval talán most ezért vagyok ennyire nyugodt és ezért nem tesztelek. Most már tudom, hogy most jött el az az idő, hogy túltettem magam az egészen és tényleg ismét készen állok rá, hogy kismama legyek, előbb vagy utóbb :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige-bige!

A legjobbakat kívánom! :wink: És drukkolok hogy szerdán egy 2 csíkos teszt boldog tulajdonosa legyél. :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


csige-bige tudod ahogy elolvastalak elgondolkodtam.nagyon igazat irsz,és talán most adtál nekem pozitiv energiát,hogy máshogy lássam a babavárás időszakát.nemtudok mit irni csak azt amit gnemoni-kitartást és remélem szerda reggel örömhitr kapunk.
kistörpe
 
 


Köszönöm lányok aranyosak vagytok.
Örülök ha pozitív energiát adatam neked Kistörpe. Sajnos tényleg igaz az, hogy minél inkább babát akar az ember és görcsöl rajta és már menzi előtt remegő kézzel tesztel, annál nehezebben jön a baba. Én is tudtam ezt, de egyszerűen úgy éreztem hogy nem tudok ellene tenni semmit. Amikor kívülálló az ember, akkor nagyon könnyen ad tanácsot, de amikor te vagy abban a helyzetben, akkor iszonyúan nehéz. Egyszerűen nem lehet nem gondolni rá. Most már az az igazság, hogy egy kicsit besokaltam és tényleg úgy vagyok vele, hogy majd jön ha jönni akar. Egy jó pár negatív tesztet ellőttem mióta ismét próbálkozunk és most már elegem lett. Sajnos én azt tapasztaltam, hogy vetélés után az a legnagyobb probléma, hogy folyton az jár az ember fejében, hogy ha akkor sikerült, akkor most is menni fog, hisz képesek vagyunk rá. Minden hónap egy óriási csalódás, hogy nem sikerült és nem érted hogy miért. Most olvasok egy nagyon jó könyvet, ajánlom mindenkinek a figyelmébe. Az a címe hogy Nők városa. A szomszédasszonytól kaptam és amikor elkezdtem olvasni, mintha magamat látnám. Egy párról szól aki gyereket akarnak és hát mindent elkövet a nő. Ha látjátok valahol, akkor érdemes elolvasni. Nekem talán ez is segített. Olyan volt mintha láttam volna magam kivülállóként.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Kistörpe,
üdv itt :D .
Hú, először nagyon belémhoztad a frászt, hogy a fiad születése után elzáródtak a petevezetőid, mert nekem is a lányom születése után volt egy méhenkívülim (2 hónapja).Megijedtem, hogy lehet, hogy most én is így jártam? Bár nekem azt mondták szűkület volt :roll: .
Hány éves a fiad???

Ikrek :arrow: nálunk most azok lettek volna, ha minden rendben lett volna. Hááát, nem tudnám elképzelni :oops: , de ha úgy lenne biztos örülnék neki.

Móni,
tuti minden rendben :D , mennek a drukkok a dokihoz.

Csige,
hát, ki tudja mi vagy ki van nálad. Azért ha lenne is terhesség azt múlt héten még hüvelyi uh-al sem látták volna. Mindenesetre érdekes, hogy elmúlt a barnázás :roll: .Én is azt a könyvet szerettem volna megvenni, de nem volt :( . Helyette megvettem a hiúság városát, az is nagyon jó :D

Én is úgy vagyok már, mint Csige. Én most érzem azt, hogy feldolgoztam a velem történteket. És úgy érzem az egész nem érdekel. Majd jön, ha akar. Most úgy néz ki, hogy tavasszal megyek vissza dolgozni és erre is vagyok ráállva. Nem foglalkoztat annyira a babatéma. Persze nagyon örülnék neki, ha jönne, de szerintem a szervezetem még nem áll készen rá. Soha ilyen türelmes nem voltam még :D .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Szerintem Ranita a türelem meg fogja hozni a gyümölcsét. Hidd el, visszamész dolgozni és nem foglalkozol egyáltalán a babadologgal és terhes maradsz. Tényleg úgy szokott lenni, hogy amikor az ember leginkább nem számít rá akkor jön a baba. A nyáron nálam is úgy volt és minél inkább akartam annál jobban nem jött össze. Egyébként nem tudom, tényleg nem látta volna a doki ha babás vagyok a mult héten? Akkor voltam a 23. napon. Egy kicsit elbizonytalanítottatok :lol: Annyira megrögzötten hittem benne és hiszek benne, hogy nem vagyok babás. Azért is mentem el a dokihoz még mielőtt megjött volna, hogy ne tétlenkedjünk, hanem küldjön el a vizsgálatokra amik kellenek.

KépKép
csige-bige
 
 


Csak egy példa. A barátnőmnek pozitív tesztje volt már , elment dokihoz, az uh-on semmit nem látott. Azt mondta menjen vissza egy hét múlva és ott volt a baba :D Igaz elvetette :cry: .. Én biztos vagyok benne, hogy a 24. napon nem láthatta volna. Szerintetek lányok????
Én különben magamon is meg vagyok lepődve, hogy milyen türelmes lettem. Rájöttem, azzal nem segítek magamon, ha állandóan görcsölök rajt, meg idegeskedek, hogy megint nem sikerült. Most így jól érzem magam, boldog vagyok. És most érzem először azt, hogy így is boldogan tudunk élni, ha csak hárman leszünk is :D . Most lenyugodtam :D .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Hát hamarosan kiderül Ranita :lol:
Egyébként szerintem az a legnehezebb hogy erre a szintre eljusson az ember, mert amég nem érzi azt amit te most, addig görcsösen fogja akarni minden hónapban. Tudjuk hogy nincs értelme, de hát nagyon nehéz ha az ember babát akar. Nagyon drukkolok nektek :lol:

KépKép
csige-bige
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?