Új privát üzeneted érkezett!

BRIDGET
És ki győzött??? Lehet, hogy azért nem lettél még terhes, mert folyton bírkóztok ahelyett hogy kekszelnétek! :wink: :lol:
Na jó nem viccelek, remélem hogy babával a pocakban jössz haza és hogy az avatar mielőbb aktuális lesz. :D

KISBUTA
Ne mentegetőzz, látom a többi topicban is hogy a kismaminak hirtelen nyakukba szakad minden, ide-oda mászkálni, hát még aki mellette dolgozik is. Amikor tudsz gyere, mi várunk rád!

PAMI
Nyugi, tudom, hogy kellemetlen az ilyesmi főleg ha fizetős, de majd ha már te fogsz szülni biztos azt gondolod, hogy fontosabb vagy mint egy 3 hónapos kismama, mert te még esetleg később is vissza tudsz menni érdeklődni de a szülést visszatartani vagy elhalasztani kicsit macerásabb lenne! :wink:
Sajnálom, hogy gondok vannak a vérnyomival, Monicnak ajánlottak valami csodaszert majd kérdezz rá nála, nem emlékszem mi volt az. :oops:

dita75
 
 


Dita
A birkozas nalunk a kekszeles jelenti :roll: :oops: 8) :lol: :lol: Es hat ugylegyen ahogy mondod...bar nagy remenyek nincsenek de nem adtam fel na...minden honap egy ujabb esely szamomra 8) Foleg ilyen pe-vel mint ami most is volt :shock:
Nem mondtad hol is tartassz? :roll: :oops: :?
Jah es LAPTETUUUUU :lol:

Pami
Nem jossz mostansag :roll: remelem nem bantottalak meg a velemenyemmel :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hellóóóóó!!!!

Bridget!

Dehogy bántottál meg! Ezekkel a dolgokkal én is tisztában voltam de akkor aznap semmi nem tudott megnyugtatni!
Mára azért már bőven túl is vagyok a dolgon és nem is érdekel!
Pláne addig nem amíg minden rendben van pöttömkével!

Miért olyan szomorú az a kiscica a képeden?
Szegény bizti meg kell vígasztalni :D

Kép
pamilla
 
 

 
 

Ja arról már nem is beszélve hogy akkor minek kérdezném bárkinek si a véleményét ha az őszinteségen megsértődnék!

Nem olyan családból származom én! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Tényleg Dita!

Hol is áll most a helyzet?
Mikor kell menni dokkerhez?

Úgy izgulok érted! Már tényleg ott állsz a célvonalon csak 1 kis pöttyintés és már át is estél és nicsak ott figyelnek kisbogyóék!!!!

Természetesen mennek neked is a drukkok Bridget!!!! :wink:

Egyébként azért is jövök mostanában kevesebbet, mert újabban elég soxor fáj a fejem és ilyenkor nem kívánom a monitort!
Régen is érzékeny voltam a frontokra de most hogy még gyógyszert sem vehetek be rá.... :shock:

Szombaton estére pl migrénes lett és itthon borogatta a párom a fejem hogy enyhüljön!

Szóval kb ennyi.
Jövő héten bejelentkezünk az azt követő hétre 4D uh-ra!
Remélem akkor majd megmutatja magát és nem fordít háttat mint a 12 hetesen!

Kép
pamilla
 
 


PAMI
Látszik, hogy nem teszteltél pozitívat pipiteszttel.... vagy csak olyan macskabuzi vagy mint én, mert az egy ZEBRA a Bridget vonalzóján! :lol: :lol: :lol:

Nem is fogsz visszamenni dolgozni már?

Képzeld engem ma nem akart kiírni a dokker.

Hihetetlen szar napom van, mert vasárnap óta nem alszom annyira meg vagyok fázva. Erre ma hajnalban 4kor vagy 5x felhívták a férjemet a kollégák, az egyiket úgy elküldtem már az anyjába és elöntötte az agyamat a vér, és már nem bírtam visszaaludni. A melóhelyen olyan hideg van, volt olyan nap hogy 13 fokban ültem kabátban a gép előtt! Mindenki beteg és köpködik a bacikat, jó hogy elkaptam, pedig küzdöttem ellene már azt hittem megúszom.

Felmentem a dokkerhez mert akartam kérni tőle utazáshoz igazoló szelvényt legalább valamennyi megtérüljön már a sok benzinpénzből erre kijelenti hogy csak buszra jár. Aztán meg hogy nem ír ki betegácsiba erre valók a szabadságok.

Hihetetlenül boldog voltam és a párom még megtetézte azzal, hogy értetlenkedik, mert holnap nem érek rá délután és ezáltal nem tudom haptákba vágva várni a kölkét. Mondtam neki, hogy jöjjön később vagy másnap, de nem bír ki pár órát hát még egy fél napot. Aztán kérdeztem tőle, hogy mi lesz majd amikor két hétig nem jöhet a beültim után, és úgy nézett rám mint egy ufora, hogy miért nem akarom, hogy a gyerek beülti után idejöjjön. Már régebben is mondtam neki, hogy nyugalmat akarok arra a két hétre. Már jött mindenféle süket dumával aztán én otthagytam a francba és közöltem vele, hogy hétfőn kezdődik a stimu akkor felmegyek pestre és egészen a tesztelés napjáig nem fogok hazajönni. Tök frankó hogy megértem azt hogy a saját házamból ki lettem túrva egy 11 éves kölök miatt! Szóval frankón kész vagyok, de talán jobb is így hogy anyuéknál leszek, mert ott legalább nyugalom van és anya megcsinál helyettem mindent, mert tudom, hogy ha itthon lennék akkor még egy tea miatt is felkeltenének az ágyból hogy csináljam meg nekik. Egyáltalán nem lehet rájuk számítani.

dita75
 
 


Tényleg Zsu!

Mit szólt a Nagy hírhez a leendő apuka???
Szülők már tudják?

Van újabb teszted?
Olyan jó látni ahogy erősödik a 2 csík! Nekem nem is volt ilyen tesztem, mert előbb volt a vv és utána meg nem mertem tesztelni nehogy nega legyen!
Szóval így a tieitekben gyönyörködöm! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


PAMI
Hétfőn megyek a Szűcshöz akkor kezdjük a stimut!
Addigra már 14 adag deca lesz bennem! A decát a stimu kezdetekor már nem egészet kellett szúrnod hanem csak feleket ugye?

dita75
 
 


Dita!

ez ciki!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Itt röhögök a gép előtt!

Amúgy igazad van nem volt sosem 2 csíkos tesztem!
Vagy csak nem figyeltem a biológia órákon kellő képpen de az is lehet hogy a látásom romlott! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Így már nem is tűnik szomorúnak az a kis zebra :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Nagyon gáz lehet az ilyen szitu!
De amúgy csak hozzáteszem nekem amikor a decát adagoltam olyan kiborulásaim voltak! :shock:
Én azt bírtam legnehezebben tehát ezt csak tetézte volna 1 megfázás!

Mielőbb gyógyulj meg!!!!

Néha nem értem a párodat!!!!(már bocsi hogy ezt írom)
Azt nem tudom megérteni hogy neki abban a 2 hétben nem lesz fontosabb az hogy sikerüljön a beülti mint hogy ott szipolyozzon titeket a gyerek!
Hát a lényeg hogy meg tudod oldani az anyudéknál!
Ott legalább bizti ki leszel szolgálva :wink: :lol: , csak hát gondolom hogy pont a párod fog hiányozni!
HÁtha meggondolja magát!
Próbáltál vele beszélni erről, nyugiban? Hátha ér vmit!

Kép
pamilla
 
 


Ja és nekem a decát végig egészeket kellett szúrni!
Ezt most jó magyarosan leírtam de remélem érted!

Csak a merional és a gonalf-et változtatták az utcsó napokban!

Kép
pamilla
 
 


PAMI
A decából végig napi egy egészet szúrtál? Érdekes mert általában a stimu kezdetétől felére csökkentik, na majd meglátjuk nálam hogyan lesz.

Nem is érdekel már, megértem, hogy fontosabb a gyereke a számára mint én, de azért néha én is kaphatnék valamit.

Igen ő is hiányozni fog, és bármennyire is szeretem anyát, imádom az otthonomat is, náluk elég egy hétvége, és már jönnék haza. A páromnak nem győzöm kihangsúlyozni, hogy ez életünk egyik legfontosabb eseménye főleg ha sikerül is a beültetés, mármint megmaradnak a babák. Tőle kitellik, hogy még az eredményhirdetésre sem jön el. Néha úgy érzem, hogy őt nem is érdekli ez az egész mert neki már van gyereke.
Persze amikor felhozakodom ezzel akkor azt mondja hogy de kukamadár vagyok, mert ha nem akarná akkor nem jött volna inszemezni meg ennyit matyizni a kórházba. De akkor meg eszembe jutnak ezek a dolgok .... pl. a leszívásra is hogy minek kell neki menni? Ja mondom mivel termékenyítik meg a petesejtet? Ja? sok lánnyal minden egyes alkalommal ott van a férje, párja. Rossz látni. Sztem eredményhirdetésre 100 % hogy mindketten ott vannak. Max. ha épp külföldön van a férj akkor nem tud elmenni, de az enyém itt van, csak neki minden szar fontosabb annál hogy ezt a dolgot intézzük! :roll:

Ezért is mondtam azt hogy nekem ez az egy lehetőségem van, mert én mégegyszer ezt nem fogom végigcsinálni, mert így is már eléggé tropára van a kapcsolatunk, ha nem sikerül a baba valszeg abba is hagyom az egész hercehurcát és inkább új életet kezdek, mert néha nagyon elegem van már mindenből. :roll:

dita75
 
 


Pami
Igen az egy zebra :lol: Ami amugy meg eszik is fuvet asszem azaz mozgo kep lenne...igy meg pillanatmegallitasban lehet szomorunak tunik :roll: :| Nagyon orulok,hogy nem vetted rosszneven amit irtam... :wink: Franko kismami vgy :wink: persze tudom ez akkor teged nem rdekelt...lehet engem sem erdekelt volna :oops: :wink: Gratula a 14.hethez :P es tudom,hogy szoritotok nekem is 8)

Dita
Te mar latom nagyon tudod,hogy az egy zebra 8) :lol: Szerintem is legjobb lesz anyudeknal mar ha ilyen helyzetek allnak fent otthon :roll: bar akkor mg a parod fog hianyozni es azon fogsz idegeskedni vajon mivan otthon :? en legalabbis ilyen vgyok...mondjuk nalunk nyugi van es parom is megerto :roll:

Csak azt tom irni es itt megint csak oszinte leszek :oops: hogy ha mar most ennyire nem mennek a dolgok azert keszulj fel,hogy parod nem egy nagy valtozo tipus es ennel jobb mar nem is lesz a helyzet mert o mar most sem erti szerintem hogy neked mi a bajod :roll: Eshat feszulj fel a tobbi hosszu sok-sok evre :? Mert nekem ugy tunik vgyis ugy hangzik,hogy "szellel szembe pisilsz" jelenleg :?

Talpadra kene allni kicsit merthat persze,hogy fontos a gyereke de azert vannak mas dolgok is az eletben pl. TE is ottvgy neki es lassan lehet lesz meg 2kis mano :lol: vgy 3 :shock: :lol: 8) ES olyan nincs,hogy mindig te engedj :? Tudom te is 1-2dologban jobban felkapod a pipat...de amikor az ember nap,mint nap kivan teve ennek akkor sajnos mar a kis dolgok is idegesitik az embert :roll: Szal megertelek...es igenis parodnak kene tenni a kapcsolatotokert valamit :roll: mert ahogy kiveszem o csak ugy van...es minden jo ahogy van...Ditara nezunk bamban meg ugy csinalok,mint aki nem erti aztan ugyis enged...es nem valtoztat mert minek :roll: De azert gondolom nem igy akarsz meg 50evet leelni :?: :idea: :roll:

Remelem nem bantottalak meg :roll: tudtam volna meg irni...de annira nem ismerlek...na meg nem is az en dolgom csak ilyenkor tudom jolesik egy kivulallo velemenye is... :wink:

Legyen szep napod es nyugi 8) Lassan ott lesznek a babakok a pocidban :P

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDGET
A leírásod alapján pedig úgy éreztem mintha igenis ismernél, vagy csak egy nyitott könyv az életem előtted.
Ugyanazokat a gondolatokat írtad le egyébként mint amik az én fejemben kavarognak. Sajnos nem tudom még mit tegyek..... mert ha még 30 alatt lennék, vagy ha nem szeretnék kisbabát akkor nem gondolkoznék egy percig sem, de igy azért elhiheted elég nehéz döntés előtt állok, arról nem is beszélve, hogy szeretem a páromat, csak a gyerekét nem tudom a szögre akasztani. :roll:

dita75
 
 


Dita
En nem ngyon kuksizlak a masik topikban es csak nehany sztroirol tudok csak de annyi epp eleg volt :roll: Amugy pszihiaternek keszultem...es ngyon jo emberismero vgyok :wink: Bar igy a neten meg ezt nem hasznositottam mert igy azert nehezebb :oops: :lol: Marmint azonositani embereket...persze lehet es nekem is van mindenkirol sot sok olyan lanyrol akikkel nem is beszelgetek csak olvasom oket....na szal roluk is van kialkotott velemenyem...ez olyan,mintha ismerned a masikat...olyan fura nem tom ezt leirni de jooo :)

Lenyeg a leneyg en vagom am,hogy az ido is meg,hogy most babat szeretnel...szal vannak dolgok amiket nem mondunk ki de azert masok tudjak mi es miert :roll: De szerintem ha meglesznek a babok marpedig meglesznek :wink: akkor te is a talpadrafogsz allni es igenis erosebb leszel mert mar nem leszel egyedul :!: Az szep dolog,hogy szereted de az nem azt jelenti,hogy mindent elturunk a masitol :roll: es o meg ugye ezzel el vissza :?

De en hiszem,hogy el fog jonni a te idod is csak elobb bekell babasodj hozza 8) Majd meglatod 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Helló!

Dita!

Tudod mi jutott az eszembe! Az a ház ahol laktok a tiéd nem? A durva az hogy a végén még Neked kell kiköltözni mert a párod nem hajlandó pozitívabban állni a dolgokhoz???
Hát nem értem!

A másik. Ha most sikerül a babás projekt (és sikerülni fog) azért nem ártana 1 nagyon mély és minden problémát átölelő beszélgetésre. Ami természetesen nyugodt beszélgetés lenne hogy hátha meg tudjátok oldani a dolgokat!!!!

Tudjátok néha tényleg nem értem a férfiakat! Pont akkor enm állnak ott 100%-ig mellettünk amikor a legjobban lenne a megértésükre szükségünk. Ez olyan szomorú :cry:

Kép
pamilla
 
 


Bridget!

Köszi a gratulát!
Remélem ez így fog menni a 40.hétig :lol:

Tényleg pszichológusnak készültél???
Nekem van 1 barinőm aki amikor elvégeztük a középsulit váltig állította hogy ő is az akar lenni! De végül nem lett az!

Én pl fősulin egyből megbuktam belőle! Egyszerűen nem kötött le az a tömény elmélet!
De azt gondolom hogy 10év kereskedelem elég pszichológiai tapasztalatot jelent! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


TÉnyleg Hol van ZSU??????

Kép
pamilla
 
 


Sziasztok!
Vagyok én is, becsesz. Ma suliban voltm. És csak nemrég értem haza.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Dita!
Én nem értem, hogy a párod mért nem képes átérzeni, hogy mik a gond.... soha nem fogom megérteni a pasikat :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: De kitartást, hátha hajlandó leülni egy beszélgetésre és átrágni mindent.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Csajok!
Én már rá is jöttem a megoldásra! Két egész nap és egész éjszaka síró-picsogó és üvöltő gyereket kell szülnöm, hogy az idegeire menjenek már és akkor otthon marad! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kép

Dita
Ha jol tom a nagybeszelgetes mar megvolt tavaly :roll:

ZSu
Mit tanultal ma?

Pami
Nem am igazabol tanultam pszihologusnak csak annyira jo emberismero vgyok...es segiteni is szoktam barinoimnek,hogy azert mondom neha :lol: :wink: Amugy en is kereskedelmet tanultam 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDGET
Tavaly vagy havonta 2x, tavalyelőtt is jónéhányszor meg azelőtt is, de valahogy mindig ugyanott kötünk ki.

Épp írtam a másikba, hogy úgy csinál a férjem mintha valami rossz helyen lenne a gyerek, javítóban, vagy árvaházban, vagy rossz körülmények között és még ezzel is bűntetem, hogy ott kell maradnia. A saját szülő anyjánál van, most már tavaly óta saját szobája is van, tévével házimozival és számítógéppel ott is mint itt nálunk.

Tavaly valentin nap előtt most utána vesztünk össze, már kezdtem összepakolni a cuccaimat, az az egy szerencséje hogy az egyik nadrág amibe menni akartam szennyesben volt, most mosom, és csak ezért maradtam itthon. Tök hülyének néznek. Amit valentinra kaptam meg sem néztem, ott rohad el a virág is az sem érdekel, ha ez nem jut eszébe, hogy én nekem többet érne hogy főleg hogy most beteg vagyok és velem lenne kettesben kicsit kényeztetne, mint hogy ezen a napon is hülyegyereket abajgatja hát akkor ennyi. Este vagy holnap reggel már tűzök is a nővéremékhez pestre és majd csak akkor jövök haza ha megígéri a kéthetenkénti láthatást, mert én ebbe már negyon belefáradtam!
Nem akarom, hogy az emiatti idegállapotom miatt ne sikerüljön a lombik,... mert akkor nekik lesz a legszarabb, csak erre még nem jöttek rá!

bocsi hogy egy kicsit mindig offolom a topicot a problémámmal, de nekem sajnos ez a legnagyobb keresztem, és tudom, hogy mindenkinek van valami de ezt tényleg a legnagyobb ellenségemnek sem kívánom, hogy más gyerekét kelljen elviselnie pláne egy ilyen neveletlen gyereket.

De minden rosszban van valami jó, itt duzzogom a szobában a jó melegben náluk meg lekapcsoltam a fűtést, és netezem! Iszom a mézesteácskámat... tiszta hawai! :D

Nem csinálok semmit ma a mosáson kívül, azt is csak azért mert az én gönceim is benne vannak. :wink:

dita75
 
 


Kép

dita75
 
 


Dita drága!
Tudod, hogy itt kiírhatod magadból a mérgedet és a bánatodat..... úgy sajnálom, hogy a párod nem fogja fel, hogy most már elég nagy gáz van..... remélem, hogy hamar észbe kap majd :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Dita,
inkább jó is, hogy kiírod magadból a problémákat. Én nem mindig tudok okosat mondani, azt hiszem, Bridg-nek igaza van. Nehéz ez, mert mikor az embernek van egy társa évek óta, akkor nehéz döntést hozni. Akkor is, ha egyébként nagyon nem működik valami.
És én sokszor is akkor jövök rá megoldásokra, mikor elmondom valakinek.


Én meg felfáztam :evil: Dokim persze úgy gondolta, hogy nem felfáztam, hanem gombám van, és adott krémet gombára. De hát én meg nem vagyok debil, tudom, milyen a felfázás. Úgyhogy adtam egy napot a krémnek, de mivel a helyzet csak rosszabb lett, és ezért ma elmentünk az ügyeletre. Ott végre vettek vizeletet, és mondták, hogy tényleg felfáztam. Kaptam antibiotikumot (Zinnat), és nyelem a sok sok kamillateát meg C vitamint.

Pusszancs mindenkinek!

Kép
kisbuta
 
 


ASSZEM MONICNAK ELMENT A MAGZATVIZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

dita75
 
 


Monic!
Gyors szülést és sok tejcsit kívánok!!!!!!!

Kisbuta!
Jobbulást neked!!!!!! Nem lehet kellemes egy érzés :? :? :? :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Dita!
Mi újság ma nálatok??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Monic,
itt is sok boldogságot kívánok!!!! Remélem minden rendben ment, és várom a babaképeket!

Dita,
tényleg, van valami fejlemény tegnap óta?

Zsu,
és mikor mész ultrahangra? Nagyon kivik vagyunk mind!

Pusszancs!

Kép
kisbuta
 
 


Kisbuta!
Hát majd szerdán kell hívnom az Intézetet, hogy melyik nap mehetünk uhu-ra. De remélem, hogy pénteken már igen. Mindenképpen kérek majd uhu képet.... már annyira kíváncsi vagyok a piciére. No meg, hogy hányan vannak odabent?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Dita
Hat ez az...nehez...de a te eleted ugy dontessz ahogy jonak latod...csak neha jobb lenne az eszunk utan menni nem a szivunk utan :roll: en is 4ev utan hagytam ot az exet az exvolegenyt :roll: nagyon nehez volt es sirtam meg minden...de tudtam valami nem koser es leptem :roll: Pedig ngyon szerettem ot eeeees meg normalis is volt :roll: Akkor nagyon rossz volt...ugy ereztem magam,mint aki a marson jar....nem talaltam a helyem...es koltoztem volna mar epp haza amikor is jott a mostani parom :) ok babat meg o sem szeretne vgyis mar igen azert :lol: de nem bantam meg :roll: Ngyon nehez dontesek ezek...es van,hogy csak megtobb evet veszitunk :roll: ritka esetben valtoznak a dolgok...remenykedni lehet...mi sosem adjuk fel bar a kulvilag mar latja a dolgokat tisztan mi nem engedunk az egeszbol :roll: Pedig akivel mar tobbszor leul az ember beszeletni...es meg mindig nem tesz a masikert semmi fajta valltozast...en csak kivanni tudom neked,hogy minden ugy legyen ahogy szeretned :wink: Es ne hari,hogy ilyeneket irok ezek csak az en gondoltaim....nem konkretan tanacs! :wink:
Most pedig egy nagyon fontos dolog elott allsz igy arra koncentralunk 8) Ugyhogy hajra babocak hol tartassz mar :?: :roll:
Ezt meg neked,igy szurkolunk: Kép

u.i.:Es tenyleg jobb ha az ember kiirja...foleg olyanoknak akik meghallgatjak es normalisan valaszolnak is :wink:

Kisbuta
Ugy biro mikor az orvosok kiokitanak engem is mikor en konkretan tudom mikor miert megyek :twisted: Falfazas nem jo :? az az antibogyo okes :?: :roll: Marmint szedheto babasan :?: :shock: De jooo :shock: mar a 4.viragod van nyilva :o annyira csecseee :D :D

Zsu
Hajra uhu 8) remelem hozol fotot mar izgulunk lehet tobben vgytok :shock: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Monic
Asszem most neked is jol fog jonni ez: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg,
lehet szedni a bogyót, a klinikán a terhespatológián írta fel nőgyógyász, és utánaolvastunk, még a tankönyvek is azt írják, hogy felfázás esetén kismamának ezt az antibiót kell adni.
És a védőnőm is rendes volt, mert apa nagy aggodalmában őt is felhívta, és mondta a néni, hogy lehet szedni, és pénteken meg menjek be hozzá, néz gennyet a vizeletből, hogy elmúlt-e addigra a fertőzés.

Hogy állsz az összepakolással?

Monic kisbabája megszületett, csak engedelmesen megvárta amíg az apja is odaér Miskolcról!!! Az inszemes topicban van kép is róla, nagyon aranyos skac!

Pusszancs.

Kép
kisbuta
 
 


Kisbuta
Akkor jooo 8) Csak kerdeztem en nem ertek hozza :? :oops:
Pakolassal? :shock: Sehogy :lol: :oops: :oops: :oops: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bocsi nincs sok időm. Írtam a blogba! :wink:

dita75
 
 


Dituli!
Csak ennyit tudok hozzá fűzni: wooooow :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: !!!
Hajrá szurik :idea: :idea: :idea: :idea:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Dita
A lenyeget tudtam csak kivenni...ami vegulis az,hogy beindultak a szurik 8) Most mar nincs megallas...pozitiv gondolkodast kerunk es semmi idegeskedes!!!Anyum mondta tegnap,hogy latta a tv-ben,hogy ha valaki sokat stresszel nem tudnak beagyazodni a petik...szal csak lazitas matol....ahogy Zsu mindig mondja szuuu-szaaa-szuuu-szaaa :lol: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


KISBUTA
Jobbulást neked, remélem hamar hat a cucc! :wink:

Sztem lassan átigazolok a másikba is "beültetések előtti, utáni érzések" beleolvasgattam és egy csomó mindenkit ismizek is! :wink:

BRIDGET
Nem hozol semmit csak magadat? Mert ha igen akkor oké, de ha nem akkor lassan már kéne pakolászni, nemde? :wink:
Betéteket és társait hagyd ott, nem fog kelleni már ebben az évben! :wink:

ZSU
Hogy vagyunk, hogy vagyunk! :wink:
Várom az uhus képet! És mennek a drukkok! ++++++++++++

PAMI??????????????????????

dita75
 
 


Lenn itt!!!

Sziasztok!

Ditu!

Most olvastam a blogodat!
Ahogy nézem Te sem kaptál másokat mint én :wink: ez máris még 1 jó jel :lol:
Majd most lesz a jó része. Reggel kezdesz az uh-on majd onnan mehetsz le vv-re ls 13 körül vissza az eredményekért. Na akkor fogja megmondani hogy hogyan tovább!
Merionalból mennyit kell szúrnod?

Kép
pamilla
 
 


PAMI
Azt mondta a dokker, hogy csak ultrahang lesz pénteken. Szóval csak olyan 10 óra körül kell menjek a recepciós szerint.

Csütörtökig 112 gonal és 1 merional. aztán csütörtökön már csak fél merional.
A másik fele gondolom ilyenkor kárbamegy! :?
Péntektől meg akkor kell a krém meg a páromnak az a furanevű 2x1.

A gonalt nekem nem mutatták el vmi jól. Remélem, hogy azért majd megbírkózom vele. :roll:

dita75
 
 


Zsu!

Hogy vagy mint kismami? Vannak tüneteid amik kínoznak vagy jól viseled?


Bridget!

Édi az új vonalzid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Neked elég volt a 10 doboz merional és az egy toll gonal?

dita75
 
 


Ha már beállította a nővérke a mennyiséget, akkor csak annyi a dolgod hogy a dugót kattanásig kihúzod. Természetesen előtte új tűt kell feltenni óramutató járásával ellenkezőleg lehet feltekerni!
Miután beszúrtad a tűt akkor a kihúzott csöcsöllőt addig nyomod befelé amíg a szerkezet engedi!


Hát nem tudom tudtam e segíteni, de nagyon remélem!

Kép
pamilla
 
 


Igen nekem elég volt!
De mondjuk nekem csak fél merionalt kellett beadnom végig (egyébként igen a másik fele megy a lefolyóba) csak a tüszőrepi előtti nap kellett 1-et.
A gonal is kitart ha nem kell emelni az adagod!

Kép
pamilla
 
 


LÁnyok voltam a másik topikban megkuksiztam Monic kisfiát!

Olyan gyönyörűűűűűűű!!!!!

Kép
pamilla
 
 


Velünk: pénteken megyünk 4d uh-ra!!!
MÁr nagyon várom!

Hátha megmutatja magát!

Minden vv eredményem megjött ,kivéve a toxoplazmát úgyhogy irány a védőnő szerdán! :?
Hát nincs sok kedvem menni! Tudnék jobb programmot.

Kép
pamilla
 
 


Sztem is gyönyörű Danibébi. Láttad mindkét képet? Beszéltem Monic-kal a szülés után háááááááát...... :roll: :roll: :roll: inkább nem mondok semmit nehogy beparázzatok! :wink:

Ma üzentem neki hogy mikor jöhetnek haza de még nem válaszolt.


Tüszőrepiből miért kell kétféle? És meg kell venni az egész dobozzal (3 db-os) vagy csak annyit adnak amennyi kell? Erre emlékszel esetleg?

dita75
 
 


PAMI
Ilyen korán már mész 4D-re, jajj nagyon drukkolok, hogy kiderüljön a kuki vagy puni! :wink: :lol: Vettetek már valamit a bébinek?

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?