Zsuzsa
Először is nagyon örülök, hogy tetszettek a képek! Már nagyon várom, hogy a te hasonló képeidet is megnézhessük. De még várni kell egy kicsit.
Az UH-on mikor vannak a legkevesebben? SOHA. Bármikor éersz oda, min.1-2, de volt, hogy majdnem 3 órát vártam. Azt hittem néha, hogy megszülök. Ha van protekció, akkor soron kívül be lehet jutni. De ahhoz olyan ismeretség, doki kell.
Én magamnak alig vásároltam ruhát terhesség alatt. Vettem egy meleg nacit 3 hónap körül és egyet 5 hónaposan, ami vékonyabb volt. Meg egy kismama felsőt. De nem is bántam meg. Ezek is itt állnak a szekrényben. Ha magasabb lennék, szívesen oda is adnám neked a gatyát. De csak 152 cm vagyok.
Mi is 140x70-es ágyat vettünk. Néha még ez is kicsinek bizonyul. Nem nagyon fér el benne Marci. Neki legalább egy 140x140-es kellene.
Zsua
Látod milyen kedvet hoztál a sétára??? Ugye majd szervezünk még találkozót, ha már Emeséék és mi is mehetünk közétek?? Olyan jó lenne benneteket újra látni, a többieket pedig megismerni! Csak hát ez a bárányhimlő!!!
A képek hihetelen aranyosak! legjobban a"szilveszteri" vacsora tetszik.
Krisztina
Ha valami kérdésem lesz a turikról, ezentúl csak Tőled kérdezek!
"Mariskát" küld már át hozzám is néha! Biztos jól kijönnénk!!!
Judit
Lábacska körberajzolás:
Jó kertészkedést neked. Bár most jön a rossz idő.
Gyöngyöske
Akkor majd integetek neketek!
Gyógyuljatok. Még jó, hogy legalább Te talpon vagy!
Panka
Neked ezt küldöm, ha szereted a virágokat
Aki megy, annak jó sétát kívánunk! Azért gondoljatok ránk is!!!