Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

KataKép
Jó, hogy újra itt vagy.Kép
Tapolcai séta jó ötlet, meg mehetünk majd a Népkertbe is.Kép Csak most az idő kicsit szomorkásabb lett.
Krisztának mond meg, hogy ok, vettem az adást.Kép

EmeseKép
Most biztos a betegség miatt nincs étvágya Ádinak. Ugye jól emlékszem szoptatod még? Ha igen, adjál neki gyakrabban cicit, meg mellé folyadékot és nem lesz semmi gond. Utána meg majd visszajön az étvágya.
ÉjszakaKép Mivel kenegeted a pöttyöket? A legújabb az, hogy rázóval nem szabad csak mentolos hintőporral. Én Benit be fogom oltatni bárányhimlő ellen (csak addig ne kapja elKép), tudom sok a pro és kontra vélemény, de én 18 éves koromban kaptam el, hát azt nem kívánom senkinek.

KodaKép
Nem vagyok nagy kertész, de a tavaszi virágok nagy kedvenceim, na meg a pünkösdi rózsa, az orgona, ....Kép

ZsuaKép
Küldtem neked mailt.

MagdiKép
Sok vendég volt? Mosogatásért nem irigyellek.

GyöngyöskeKép
Ezek nagyon jó árak a Siestákért.
Hangának, párodnak jobbulást.Kép

ForgiKép
Gergőnek nagyon boldog 2. szülinapot!
Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Születésnaposoknak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Gyorsan elment ez a két év nem?

Betegeknek jobbulást!

Újra elgondolkodom a bárányhimlő elleni oltáson. Bár eddig egyikőtök sem írta, hogy beadta volna a kicsiknek.

Panka, Marika!
Mi még most alakítjuk a kertünket. Leginkább csak virágokat szeretnék. A krókuszod annyira megtetszett, hogy azt biztos ültetek. Gondolom, már csak ősszel lehet.

Zsua!
A te fiad se semmi. Jól áll neki a fazék.

Krisztina!
Nagyon sokan szoktak lenni az ITC-ben? Én csak Milánnal tudok menni, ezért kérdezem.
El tudom képzelni a cipővásárlást. Milán egyszerűen nem hagyja levenni a saját cipőjét, így körberajzoltam a lábát és így vettem neki cipőt. Szerencsére jó lett.

Emese!
Nagyon sajnálom Ádit, borzasztó lehet neki. Még azt sem tudja mi történik vele. Én három évesen voltam bárányhimlős és még emlékszem rá. Folyton kértem, hogy kenegessenek, hogy ne viszkessen annyira.

Zsuzsa!
Nekünk is 70*140-es a kiságyunk. Milán ezt is kitölti. Később ágyikó lesz belőle, de szerintem annak meg kicsi lesz. Majd meglátjuk.
A Vasgyáriról úgylátom még nem írtatok. Mindent kérni kellett. A sajátot nem engedték elővenni. Aztán belátták, hogy ha nem tudnak adni textil pelust a gyerek feje alá, meg hálóinget, jobb ha előveszem a sajátot. Legszivesebben ruhát is én adtam volna rá, mert folyton ki volt a háta. A szobában 40 fok, a folyosón huzat, nagyon féltettem, hogy megfázik.

A séta jó ötlet. Mi szeretjük mind a két helyet.

Judit
kjudit

Sziasztok!

Koda!

Olyan aranyosak voltatok a képeken, hosszú percekig néztem. Köszönöm Neked is és a többieknek is a tapasztalatokat, amit megosztottál illetve megosztottak velem. Nagyon nagy segítség. Koda Te mikor kezdtél el a gyerkőcnek és magadnak vásárolni? Én már alig bírok magammal.

Panka!

Jelenleg a SZIE GTK Humán Erőforrás menedzseri szakára járok, a jászberényi kihelyezett tagozatra (minden második héten péntek-szombat), levelező, jelenleg másodéves vagyok. Négy éves a képzés. Tulajdonképpen ugyanaz, mint a közgáz, csak humán erőforrás szakiránnyal.

Kriszta!

Szeretném elkérni Tőled a kazettádat, a férjem lemásolná és vissza is vinném Hozzád. Légyszives írd már meg, hogyan találkozhatnánk.

Forgi!

Gondold meg az orvosválasztást, ne az utolsó pillanatban dönts. A táblázatban úgy láttam, hogy a Győri kapu környékén laksz. Neked csak a Diósgyőri Kórház felelne meg esetleg? Nem gondolkoztál akár másik kórházban itt Miskolcon?

Minden most szülinapját ünneplőnek boldog szülinapot kívánok!

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok Lányok!

Kis segítségért fordulok hozzátok!
Nincs a közeletekben valaki kismama aki nemrég szült és van felelesleges (eladandó) anyateje?
Ha tudtok valakit (valakiket) légyszi dobjatok egy mailt.
A dolog elég sürgős lenne. Egy nagyon kedves barátoméknál most születtek meg az ikrek, és sajnos kevés a tejcsi.

Előre is köszi
Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Forgi!
Gergőnek [color=#0000ff]

Lányok!
Akkor séta mikor? Gondolom délelőtt. Kinek mikortól jó? Nekünk ha holnapig válaszol Krisztina és megyünk turizni, akkor szerdától bármelyik délelőtt jó.
Tényleg! Holnap nem futunk össze valakivel az ITC-ben?
Panka! Bemenjünk értetek????

KKrisztina!
Írj valamit légyszi a turiról. Mikor érdemes menni?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
A sétával kapcsolatba nekem bármelyik délelőtt jó. Mondjátok meg hogy mikor és hol talizzunk! Már alig várom.

Forgi!
GERGŐNEK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!

Zsua
zsua1

Panka!
A doki néni rázó folyadékot írt fel, azzal kenem, és utána tetőtől talpig behintőporozom.
Oltás pro-kontra: egészséges immunrendszerrel csak 1x lehet elkapni a bh-t. Az oltásnak viszont 8% esélye van, hogy az eredeti betegségnél kellemetlenebb tüneteket produkáljon. Minél hamarabb elkapja egy gyerek, annál könnyebb.
Kaptam az orvos válaszoltól néhány hasznos címet a bárányhimlőről. http://www.babanet.hu/faq/gybeteg65.htm
http://www.babanet.hu/faq/gybeteg01.htm
http://www.babanet.hu/faq/gybeteg02.htm
http://www.babanet.hu/publ/baranyhimlo.htm
Puszi.

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!
Remélem tetszeni fognak ezek a képek is. Tegnap csináltam. Panka és Marika jóvoltából már fel is tudom tölteni. Köszönöm nekik!!!!!!!!!

Panka!
Hajas keresztneve Sándor

ZsuaKépKépKépKép
zsua1

Na ez megint nem lett valami profi: De még reménykedem, hogy én is beletanulok.
Zsua
zsua1

Sziasztok!
A turiről.Holnap lesz az ITC ben fél nyolckor nyit érdemes minnél hamarabb menni.A tulipán tömbös 9 kor nyit most jött árú folyamatosan teszi ki.A Pöttömben (az Arany Corvin mellett Matróz étterem Sisi szépsészalon közt a főutra néz)keddenként a sötéskapu alatt boltjában csütörtökönként van bálabontás.Én ovi után fél kilenc magasságában megyek változó az ember mennyiség de a tulipántömbösbe nagyon kicsi a hely!Az ITC tágas!
A séta neken is Ok!Bármelyik hely jó!
Forgi!
Boldog szülinapot a fiadnak!
nzsuzsa!
a kazit ráérsz szülés után visszaadni!Én most nem használomKép jösz sétálni mert akkor oda tudom adni?Ha nem talkozhatunk vhol!Fel is ugorhatsz érte!
Panka!
Nem is tudtam az oltásról.Mik a vélemények?
Emese!
Hogy van a pöttösöd?Ne vidd ki bár ezt biztos mondták.Én rázóval kentem mert az hűsítette és Fenistil cseppet adtam neki éjszakára.Mindháromnak.De a doki nem örült egyeiknek se(se a rázónak se a cseppnek)viszont a gyerekek kevesebbet kinlódtak.
Magdi!
Részvétem a mosogatásért.Nekem van agy Mariskám a mosogatógépem hívom így!Hát lányok az utóbbi évek legjobb találmánya.Hálás vagyok a sorsnak és az uramnak érteKép
dkriszta!
Nekem nagyon sok tejem van de már ujszölőttnek nem adható.Pedig úgy segítenék!
Nekem is volt tejgondom Tekinél s akitől kaptuk hat hónapos baba volt.De nagyon sok kakaót ivott a mama hogy sok eladni való tejcsi legyen.És Teklának sebes lett az arca váladékozott olyan fehérje allergiát kapott.A tápszer biztonságos nem ideális de biztonságos.Vagy egy megbízható mama.Én is adtam tejet vigyáztam nagyon biztos ti is találtok!A védőnőket próbáljátok felhívni ők regisztrálják!
Panka!
Anna beakadt a szülőutba.20 perc alatt tágultam ki.Viszont olyan erős fájásaim voltak hogy nem tudtam koncentrálni.Nem nyomtam ösztönösen mert akkor elviselhetetlen volt a fájdalom.Kétszer elájultam de nem volt mit tenni vissza húzni már nem lehetett.Pedig ideálisan indult.Szuchinál szültem volna ő programozott császárt akart a vetéléseim a műtéteim és vérzékenységem miatt.Meg hát 30 éves voltam...Szuchi elutazott én Ónodi papát választottam s kértem hagy szüljek spontán.Belement.S végig a helyzet magaslatán volt.Anna apgár 10 született másfél órás kitolási szakkal egy nagy púppal a fején bevérzett szemekkel.DE MAKK EGÉSZSÉGESEN!S olyan büszke voltam!Mert meg szültem.Lili három nyomásra született epidurállal Ónodi papánál.Aki az első volt azok közt akik szerelmesel Lilimbe.Megpuszilta a homlokomat szülés után s azt mondta szép volt!Mindent úgy csináltam mint a könyvben.Akartam egy ilyet mikor érzem én irányítom.Van akinél ez ösztönös.Nekem tanulnom kellett.De mostmár menne bármikor!Onodi a fiút várja talán egyszer még összefutunk egy szülésreKép))Na nem ontom itt a marhaságokat.
Holnap a turiban minitali?Gyertek!
telian

Lányok!
Ha valaki tudja már hogy mikor találkozunk kérem írja meg negyed négyig mert utána viszik el a gépet és nem tudom meddig szerelik!!!!!!!!
Köszi előre is!

Zsua
zsua1

Krisztina!
Te aztán igazán tájékozott vagy. Köszi, hogy vázoltad a helyzetet. Ezek szerint nem zavar az ITC-ben egy szaladgáló kétéves. A könyvtárban régebben már volt velem turiban, ott még vigyáztak is, hogy az ajtón ne menjen ki.
Komolyan mondom, jó volt olvasni a szülésedről és az orvosodról. Megnyugtat,hogy ilyen is van.

Judit
kjudit

Sziasztok!

Kriszta!

Hol találkozhatnánk holnap? Esetleg van egy mobilszámod amit a helyszínen megcsörgethetek, mert még nem találkoztam Veletek és nem biztos, hogy bárkit megismerek. Kb. 9.00-ig ráérek, mert utána jönnek a főnökömék és az egész napon odavan.

Zsua!

Nagyon szép és aranyos kisfiad van, a fazekas kép is csúcs volt, de a buszvezetős sem akármi.

Lányok!

Aki a Semmelweisbe szült, attól kérdezném, hogy mikor érdemes UH-ra menni, mikor vannak a legkevesebben?

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!
Bocs hogy már megint fárasztalak benneteket de nem bírom magamba tartani.
Képzeljétek jelentkeztem egy számítógépes tanfolyamra ahol 4X-es volt a túljelentkezés. Voltam teszten és most hívtak hogy maximálisan teljesítettem és így bekerültem. Tudom nem nagy dolog de én nagyon örülök. Ez ilyen támogatott tanfolyam októberig tart csak a vuzsgadíjat kell fizetni így talán valamit megtanulok és nem leszek ilyen béna a géphez. Szerdán kezdődik. Na csak ezt akartam. Zsua
zsua1

Zsuzsa!

Gratulálok! Most aztán tanulhatsz!
Judit
kjudit

ZsuzsaKép
Először is nagyon örülök, hogy tetszettek a képek! Már nagyon várom, hogy a te hasonló képeidet is megnézhessük. De még várni kell egy kicsit.Kép
Az UH-on mikor vannak a legkevesebben? SOHA. Bármikor éersz oda, min.1-2, de volt, hogy majdnem 3 órát vártam. Azt hittem néha, hogy megszülök. Ha van protekció, akkor soron kívül be lehet jutni. De ahhoz olyan ismeretség, doki kell.
Én magamnak alig vásároltam ruhát terhesség alatt. Vettem egy meleg nacit 3 hónap körül és egyet 5 hónaposan, ami vékonyabb volt. Meg egy kismama felsőt. De nem is bántam meg. Ezek is itt állnak a szekrényben. Ha magasabb lennék, szívesen oda is adnám neked a gatyát. De csak 152 cm vagyok.
Mi is 140x70-es ágyat vettünk. Néha még ez is kicsinek bizonyul. Nem nagyon fér el benne Marci. Neki legalább egy 140x140-es kellene.Kép

ZsuaKép
Látod milyen kedvet hoztál a sétára??? Ugye majd szervezünk még találkozót, ha már Emeséék és mi is mehetünk közétek?? Olyan jó lenne benneteket újra látni, a többieket pedig megismerni! Csak hát ez a bárányhimlő!!!Kép
A képek hihetelen aranyosak! legjobban a"szilveszteri" vacsora tetszik.KépKép

KrisztinaKép
Ha valami kérdésem lesz a turikról, ezentúl csak Tőled kérdezek!Kép
"Mariskát" küld már át hozzám is néha! Biztos jól kijönnénk!!!KépKép

JuditKép
Lábacska körberajzolás: KépKép
Jó kertészkedést neked. Bár most jön a rossz idő.Kép

GyöngyöskeKép
Akkor majd integetek neketek!Kép
Gyógyuljatok. Még jó, hogy legalább Te talpon vagy!

PankaKép
Neked ezt küldöm, ha szereted a virágokatKép
Kép

Aki megy, annak jó sétát kívánunk! Azért gondoljatok ránk is!!!

Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Zsua!
Nekünk bármikor jó!Remélem ,még el tudod olvasni!
Tel:70/283-2057 itt is tudunk érintkezni addig amíg lesz géped!
Anita
kacajka

dkrisztina!
anyatejmisszio@axelero.hu
Állítólag országos.
Nekem annak idején senki nem segített, még a védőnő sem.

Judit
kjudit

Inkább leírom, hogy hol találtam, mert közben látom, hogy megváltozott az elérhetőségük.

Babanet/gyermekek/anyatej közvetítés

Tel szám is van.
kjudit

Krisztina!
Fenistilt én is adok Ádinak, de a cinkes kencét ma elhagyom, mert állítólag csak árt. Estére lesz kész a patikában a mentolos hintőpor.
A mi dokinőnk úgy látszik néhány évvel lemaradt az orvoslásban, mert csak az ártalmas kencét írta fel, és mikor megpedzettem, hogy Ádi nyüzüge gyerek, akkor mondta, hogy lehet antihisztamint is adni.

Zsua!
Gratula a tanfolyamhoz, Kép de hol van, és milyen képesítést ad?

Mindenkinek jó sétát és turizást kívánok (közétek vágyom Kép )!

mse173

Sziasztok!

Forgi!
Gergőnek BOLDOG SZÜLINAPOT!
/akartam berakni valami képet és van egy jó kis listám a szüléshez is,de sajna nem megy a melléklet feltöltésem/.Ha orvost váltasz,akkor már a kórház váltás sem nagy kunszt!Az a fő,hogy biztonságban érezd magatokat!Én is a Semmelweisben szültem,és meg voltam elégedve mindennel!Szuper jó volt a felújított szoba,bent volt a zuhanyzó és a Wc a kórterembe,rendesek voltak a csecsemősök!

Emese,Gyöngyöske!
Mielőbbi gyögyulást a csemetéknek,és az apukának is!

Kata!
Mi is megyünk holnap az ITC-be!Kép

Krisztina!
Akkor holnap fél 9 kor az ITC előtt talizunk ugye?

Zsuzsa!
Van egyáltalán olyan amikor kevesen lennének uh-n?A rendelés elején biztos hogy tömegnyomor van,próbáld meg a vége felé.Nekem nem kellett megtapasztalnoma sorbanálásokat!A dokim mindig bevitt soron kívül!Kép

Zsua!
Gratulálok!Ügyes vagy,leköröztél egy csomó embert!Kép

Vannak kismama gatyóim,kötény ruha és egy fehér alkalmi blúz,ha kell szívesen odadom valakinek!164 cm magas vagyok.

Csütörtökön megyünk Ádival homeopata orvoshoz az avasra.Már tényleg nem tudok mit kezdeni vele!Szedi a sok gyógyszert és alig javul.Szegény annyi gyógyszert kapott,hogy a szervezete már egy kész gyógyszertár!A fülészhez meg csak a jövőhéten kell visszamenni,jó lenne már tudni,hogy gyógyul-e a füle.Már annyi javulás azért van,hogy nem kérdezi állandóan,hogy "mit mondtál anya:"
Megyek mert ébredeznek a manóim!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Én holnap 3/4 8 körül az ITC-nél leszek, mert ekkor viszem Dancsit suliba és utána már nem megyek haza. Aztán lehet, hogy elnézek a Tulipánosba.

Szerdán mit szóltok a sétához ha jó idő lesz?
Akkor mehetnénk Tapolcára. Hol találkozzunk és mikor?
Tavalyi menetrendem szerint a Búza térről indul 2-es busz:
9.11
9.25
9.39
Ezek amik szóba jöhetnének, hogy legyen idő ebédig.
Nézzétek már meg az ideiben is.
Persze tőlem mehetünk kocsival is, hozzám befér valaki, csak ketten vagyunk Dodóval.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Ma nem tudtuk vinni a gépet csak holnap kell úgyhogy tudok írni.
Emese!
Ez a tanfolyam az egyetemen van, októberben lesz a vizsga. Azt mondták, hogy országosan elfogadott papírt lehet szerezni. A tájékoztató szerint elég sok féle dolgot fogunk tanulni. Csak egy kicsit nehéz lesz mert csak 250 óra.

Kata!

A szerda nekem jó a sétára. A mostani menetrend szerint is úgy indul a busz ahogy írtad. Melyikkel megyünk?

Holnap gondoljatok rám ugyanis foghúzásra megyek délután!

Zsua
zsua1

Csajszik!

Itt van nektek a 2-es menetrend!http://www.mvkrt.hu/newimages/menetrend2003/2teli.jpg

Koda

Kép

Kép
koda

Csajok én is sietek a turihoz!Az elsőn van az ebédlő melett.Ott is találkozhatunk mármint bent hogy semki ne várjon frusztrán.Vki kérdezte hová járnak oviba a csjaim.Még a Leszich utiba jövőre talán máshová ha sikerül.Szerda jó nekem is de egy telefon számot had kérjek mondjuk Kata?Hogy ha később megyek fel leljelek titeket!
Puszi jó éjt!
telian

Sziasztok!

JuditKép
Nem tudom, hogy ismered-e ezt a honlapot: www.baranyhimlo.hu
Krókuszt, ugyanúgy mint a többi tavaszi hagymást, igen, már csak ősszel lehet elültetni.
Öcséméknek is csak a körberajzolós módszerrel lehetet cipőt venni.Kép

ZsuzsaKép
HE-t én is szerettem, először abból akartam írni a szakdolgozatom.

KrisztaKép
Próbálják meg az Eszter-láncot hátha.

KataKép
Nagyon aranyos vagy, hogy bejönnél értünk, de most még úgy néz ki, hogy Laci el tud vinni minket.

ZsuaKép
Domi még mindig aranyos a képeken.Kép
Külön sorba írd be a képeket és akkor egymás alatt lesz legközelebb. TanfolyamKép
FoghúzásKép

KrisztinaKép
Nekem is lesz nemsokára egy Mariskám, már úgy várom.Kép A tied milyen típus?

KodaKép
Köszi a virágot.Kép

EmeseKép
Holnap turizás közben majd gondolunk rád.Kép

MarikaKép
Hol vagy?

Kata, Anita, KrisztinaKép
Akkor holnap turitali?Kép

Megyek, elteszem magam holnapra, kell az erő a turizáshoz.Kép

Puszi, Panka

panka

Kata, Forgi!
Én egy nagyon fiatal dokinál szültem, és olyan nagyon rendse volt, mert kb 4 órát töltött velem a szülőszobán (18 órát vajúdtam), végén el sem mozdult mellőlem. Mondta, hogy mit csináljak, fogta a kezem,szülés után 1-2 nappal jött kórterembe, és mivel éppen telefonáltam (neki háttal) nem zavarta meg a hívást, inkább elment. A tanácsadásokon is rendes volt.
Ezért mélységesen egyetértek Katával, egy fiatal doki 1000x jobb.

Zsua!
Én gazdasági informatikát tanultam. Van egy nagyon jópofa előadó az egyetemen a neve Szűcs Miki, ha oktatni fog garantált a bepisilés az órákon Kép. Sok sikert a tanuláshoz!

mse173

Látom csak én vagyok "vonalban". Mindenki turitalira ment? Kép

mse173

Sziasztok!

Turitali megvolt.Kép Úgy látom, még mindenki gyönyörködik a szerzeményekben.Kép Jó páran összejöttünk, de sajna babanetes kedvezményt nem kaptunk.

Akkor holnap tapolcai séta? Ki jön? Akit tudok: Kata, Krisztina, Anita, többiek? Mi kocsival megyünk, 1/2 10 körül fogunk kiérni.

Na megyek, összedobok valami ebédet, meg reggelizni sem ártana már.Kép

Írjatok!

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Beszámolót kérek a turitali szerzeményeiről!
Én is voltam ma turizni, de csak virtuálisan és nem ruhát, hanem szalvétát.Kép

Panka, mit főzöl? Ha már így a főzés+Te előkerült, akkor lécci leírnád, hogy Ti hogy csináljátok a sóban sült csirkét? Tuti biztos vagyok benne, hogy csináltatok már ilyet,Kép ezért kérdezem. Már régóta fenem rá a fogam, szeretném kipróbálni. Darabokból is lehet ugye, nem csak egészből?

Kellemes napot kívánok Mindenkinek!
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Hazaértünk a turiból!Nagyon szép dolgokat sikerült találni!Ádi meglepő módon nagyon jól tűrte a vadászatot,és a rágcsálni való sem jött rosszul!;)
Jó volt látni a sok ismerős arcot!Kép

Krisztina!
Ezer köszi,hogy elraktad a fekete felsőt!Nagyon szuper!
A fiúkra is jók lettek a ruhák.
Máténak egy farmernacit és egy pulcsit vettem,és itthon néztem,hogy a pulcsin egy M betű van!Kép
Ádinak 2 nadrág,póló és egy farmerkabát,ami még ősszel is jó lesz.
Magamat sem hagytam ki,találtam farit,felsőt,inget.Végre egy olyan hely,ahol szuper dolgok vannak!Egyes turik nagyon le tudják hangolni az embert!

Panka!
Neked is Köszi!KépKépKép

Judit!
Kár,hogy csak futólag láttalak,de ugye holnap ti is jöttök?
Jó lesz megismerni a többieket!
Holnap melyik busszal menjünk?Szerintem a 9.11 lenne a legjobb!Remélem minnél többen jöttök!

Szép napot!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Jó volt ez a minitali. Bár sokat nem beszéltünk, de jó volt látni benneteket.

Én sem jöttem haza üres kézzel. 4 felső Dancsinak, 2 nekem.Kép Dodónak nem láttam semmit ami jó lett volna. Vagyis voltak jó dolgok, de egyikre sincs most szükségünk.
Én megyek hozzájuk jövő hétfőn a SZOT székházba is.Kép

Anita!
Látod én is babakocsiban vittem Dodót, így nem kellett rohangálni utána. A rágcsálni való viszont neki is jól jött.Kép

Dodus!
Milyen szalvit turiztál?Kép

Holnap:
9.11-es busz mindenkinek jó?
Anita! Mi a tapolcai elág. utániban fogunk felszállni rá, majd figyellek.
Nem baj, ha jön velem egy másik anyuka is /9 hónapos/ kisbabával? Neki is van net, de vagy nem mer benézni hozzánkKép, vagy tényleg nincs ideje.Kép Hátha látja a társaságot és megjön a kedve /vagy elmegyKép/.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

SziasztokKép

Turitali jó lehetett!Kép

Emese és én bizos nem megyünk a holnapi sétára. Tudjátok, a bárányhimlő.Kép
De rendszeressé tehetnénk, úgy is jön a jóidő. Már nagyon szeretnélek látni benneteket és a babócákat!!!

Holnapra jó időt kívánok nektek!

Koda

Kép

Kép
koda

Úgy látom fel fog lendülni a turi forgalmaKép
Klassz, hogy senki sem tért haza üres kézzel. Én is akarok menniiiiiiiiiiiiii!Kép

Kata! Nagyon szép szalvétákat "túrtam" és persze ezek nem használtak.Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok Csajok!
Gratulálok a jó turis fogásokhoz (és irigykedem Kép )!
Remélem, hogy a holnapi közös sétátok szintén klassz lesz. Ádi gyógyulása után csatlakozni fogunk. Ma már nem nagyon volt új kiütése (még 100 előtt megállt). Remélem ez már a gyógyulás kezdete.
MSE

mse173

Sziasztok!
Hát elszállt az előző üzim.Szóval nagyon jó fejek a gyerkőcök.Az enyém most anyaszűz mesztelenül ül a szekrény tetején.Ő "majugli"Mi lesz holnap?Megyünk!
Kata!Megkaptam a számot!Hívlak!
Panka!
Mariska Whiplpool.Nincs fél programja de nekem nem is baj mert csúrig tele megy kétszer.Általában az ötven fokos programot használom.S a tabletták tekintetében nem kell bedőlni a reklámoknak.Imádom!
Judit!Remélem holnap beszélünk többet.
Még este benézek!
telian

Sziasztok!

Hát én tényleg jó gyorsan leléptem. Milánnak mehetnéke támadt és ilyenkor szeretem ha legalább egy kicsit úgy tűnik, hogy én akartam indulni, nem ő hisztizte ki, így távoztunk. Két nadrággal így is gazdagabb lettem. Leginkább a nadrágokra vadászok, abból kell a legtöbb és a turikban abból van a legkevesebb. Egy kicsit megijedtem a kilós ártól, de a két gatyót kaptam annyiért, mint a másik turiban darabra egyet. Szóval, jól jártam.
Még mindig nem tudom, hogy holnapra mi a program, ezért nem ígérek semmit, de szorítok, hogy nektek jó időtök legyen a sétára.
A turi után még elmentem tornázni. Legszívesebben aludnék egy nagyot, de ez most nem jön össze.

Judit
kjudit

Dodus!

Az enyémimnek több mint fele szintén nem használt, de a többin sem látszik, hogy az lenne.Kép

Akkor holnap ki jön???

K.

KépKép

KépKép
kata007

én illetve miKép
telian

Sziasztok!
Boldog szülinapot az ünneplőknek!

Jó sétát!

Zsua!
Gratula a tanf.-hoz!

k
kriszta13

Mi is, mi isKép

KataKép
Megkaphatnám a mobil számod, csak hogy rád tudjak csörögni, hogy merre jártok. Igaz már megvolt, de most nem találom sehol.Kép

Kriszta13Kép
Csak nem Katát boldogítod?Kép

Panka

panka

Sziasztok!

MIndenkinek köszönjük a jókívánságokat,nagyon jól esett!
Jó közétek tartozni!

Kb két hete véletlenül bementem a tulipános turiba és egy nagyon szuper farmert és egy kis rögbis galléros pólót Gergőnek összesen 1800 Ft-ért.
Most megint mentem volna de annyi dolgom volt,főznöm is kellett...Minden kedden van ez a turi?Lehet hogy a jövő héten elmegyek.

Forgi
forgi

Üdv. minden babának és anyukájának!

KrisztinaKép
A kicsitől (4 hónapos) még nem várom el, hogy egyedül fújja az orrát! De a nagy már boldogul vele. Próbáltad már a sütit?

KataKép
Képzeld, ma éjjel veletek álmodtam! Elmentem a lakásotokra, és álmomban nagyon jól elbeszélgettünk! Szerintem az életben is ilyen közvetlen lehetsz!
Még a kórházra visszatérve, hát a meleg nekem is nagy gond volt 2000-ben, aug. volt, kb. 40 fok kint. (meg bent is!)Néztem a topicodban a kh.-i fotókat, te is az öt ágyasban voltál, ugye? Jobb oldalról a középső ágy!

KodaKép
Tök jó volt nézni a kórházi fotókat! Az én csemetéim is ugyanebben a cuccban voltak! Ja, és én is mindig a nagy ágyra fektettem őket, mint a többi szobatársam is!

EmeseKép
Bárányhimlő javul? Alvás?

Gergőnek és Lilinek boldog szülinapot!

MagdiKép
Kinél szültél a megyeiben? A koráról nekem is vannak rossz élményeim, a kislányom csak 3 napot töltött ott 1 hetesen, de én is rengeteget sírtam akkoriban. De itthon szerencsére beindult a tej. Ha nem vagyok túl indiszkrét, mi volt a gond Lilivel? Vagy koraszülött volt?

Úgy irigyellek titeket a turi-tali miatt!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Akkor eddig

Krisztina
Panka
Kata007

Aki még jön, ismételje a névsort és írja magát is hozzá.Kép

Panka!
Kriszta nem engem boldogított, mert nem voltam itthon.
Írom a számom mélben.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Ditta!
Csak gyorsan, mert megyünk vacsizni.

Szuper álmod volt.Kép Gyere el hozzám beszélgetni és megtudod.KépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Sajnos mi nem tudunk menni holnap, de majd legközelebb. Jön egy kertész srác megmetszeni a fákat. Mi nem nagyon értünk hozzá, de azt mondja, hogy már a héten kell, mert már rügyezik. Hát, ő tudja. Lényeg, hogy sok szép gyümölcs legyen rajta. Milán imád szüretelni, úgyhogy nálunk nincs permetezés. Odamegy, leszedi, megeszi. Tavaly legalábbis így volt.
Beszaladtam később a tulipános turiba is. Sok szép holmi volt, persze mind lányos! De még délután is elég sokan voltak. Viszont én kaptam egy szép pólót!
Szép estét! Jó sétát!

Judit
kjudit

Ditta!

Dr. Gyurkó Tamásnál szültem. Neki nagyon sokat köszönhetek és kb.: 17-18 éves kora óta ismerem, mivel az ex-neje a sógórnőm barátnöje, így elég sokat jártak a tesómékhoz.
Jelenleg nekem ő a házi orvosom is. Soha egy felesleges vizsgálatot nem csinált.
Hogy mi volt Lilivel?
A legelső NST vizsgálatkor Lilike szíve túl szaporán vert így bent tartottak meg figyelésen. És addig senki nem vette észre az okot míg Tamás nem volt ügyeletes mivel ő csak ügyelni jár a kórházba. Az ok pedig egy húgyúti fertőzés volt. Elvileg a szapora szívverés miatt vitték át a korára de minden rendbe lett semilyen eltérést nem találtak. Amúgy a kiírt időn túl születtett.
lilien_csenge

Ditta!

Tehát itt vagyok.Kép
Igen, az ötágyasban voltam, de sosem voltunk öten.Kép Én az intenzív megfigyelőben kezdtem 24 órát, aztán kértem magam ide, mert itt volt ismerős. A jobb oldali részen kezdtem, de mivel ott a lábam végében volt a baba, s császáros lévén nehéz volt felkelni, másnap átraktak a szemben lévő ágyra. Szóval vándoroltam.Kép
Én is Gyurkónál szültem, mint Magdi. Mi pedig egy utcában laktunk vele még Mályiban.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Ditta!
Bocsi persze hogy nem.KépNéha olyan süsü vagyok kérlek bocsássatok meg érte tipusos nyilas vagyok.Szarva közt a tőgyét.KépSzóval most akarom hétvégén megcsinálni kicsi formát is ma vattam a Corában.Ma épp gondoltam rád.Lili du alváskor(fuldoklott az orr váladékban)leszívtam.Azóta nem öklendezik.
Anita nem jösz holnap,felveszlek gyerek ülés is van!
Ha igan csörögj rám
06203891494
Marika merre jársz?Most hétvége késő du-i órák?Ruhaügylet?
Judit!
Végre hallom mástól is hogy szereti a gyerek a gyümölcsöt!Becsüld meg a kertész legény ha csinos küld hozzám isKépNálunk én metszek.Az uram itt áll mellettem az előző mondatomra vigyorogva átnyujtott egy új metszőollót "nesze neked kertész legény"KépNA menek mert vár még a munka!Holnap!
telian

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?