Új privát üzeneted érkezett!

Zsó :D igen, jó ilyeneket olvasni. Hát örülnék, ha nekünk is megoldódna műtéttel a probléma. Csak vannak olyan rossz példák is. Egy másik fórumon azt írta egy lány, hogy nekik is volt ilyen műtét, de utána csak annyira javult, hogy csak inszemmel próbálkozhattak. De az se jött össze, így már a lombikra készülnek.

De ha az andrológus azt fogja ajánlani, műtsük meg akkor, megtesszük. De még jobb lenne, ha természetgyógyász tudna segíteni! Nekünk amúgy budapesti lenne jó.

Gröni, nálatok amúgy egyértelmű volt a visszér? Mert nekünk először azt mondták, utána meg két urológus is úgy látta, hogy nincs. Szerinted érdemes uh-val megnézetni? És ha ilyen kicsi egyáltalán érdemes műteni?
vayacon
 
 


Tapedli én nagyon örülök és már írtam privit is...te vagy nekem most a reménysugár!!!
Mennyi ideig tartott a kezelés?

Szia Gröni :) kicsi a világ..
Gratulálok nektek és ez igen bíztató. Sajnos eddig minden minatvételkor rossz volt az eredménye. Korábban is. A hereviszér hogyan és hol derült ki?

Annyira köszönöm, hogy ilyen klassz pozitív példákat írtatok!!!! :) :) most már jobb is a kedvem!!!!

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Szia Fleur!
Sajnálom, hogy nálatok is gond van. Sajnos mi a rossz példa vagyunk, ugyanis a férjemnek nagyfokú hereviszere volt, de műtét nem segített.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

 
 

Szia Fleur!

Mi először az Országos Gyermekvédelmi Intézetben voltunk, ahol az andrológus állapította meg tapintás alapján, hogy kétoldali herevisszere van a férjemnek. De mivel elhalasztották a műtétet, felkerestünk egy másik orvost, egy urológust, aki nem látott semmit, aztán még egy doki ugyanezt mondta.

Valaki azt mondja, ultrahanggal is érdemes megnézni, valaki viszont azt, hogy ha kismértékű, nem érdemes megműtettni.

Mi most elmentünk egy meddőségibe, mivel sokat kell várni, ha lombikra kerül a sor. De szeretnénk mindent megtenni a spontánért, akupunktúrára és természetgyógyászhoz is szeretném elcipelni a párom. Hát néha elege van, de azért lehet hatni rá. Meg persze szedjük a vitaminokat, méhpempőt.
vayacon
 
 


Tapedli!
Gratulálok!!!Végre valakinek jó hírei is vannak!:)Minket is érdekelne.... bár erre felénk nem hallottam jó természetgyógyászról.

Vayacon!Nem hívtak még bennetek?

Voltam ma Tapolcán UH-on.Kedden lesz az inszemünk,vasárnap kell beadni a szurit! :wink:
horváth beáta
 
 


hajrá bea!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Szia Bea!

Nagyon izgulok érted!

Mi sajnos még nem tudjuk az eredményeket, próbáljuk hívni őket, de se tegnap, se ma nem vették fel a telefont, úgy látszik, nagyüzem van. De férjem hívogatja őket, már ő is kíváncsi.

Ügyesen! :wink:
vayacon
 
 


de aranyos a férjed vayacon biztos minden rendben lesz!

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok Csajok!

Bumi,
ha megyünk legközelebb, rákérdezek ismer-e valakit. De igazából nem varázslás ez az egész. Az a lényeg, hogy holisztikus orvoslással foglalkozó embert kell keresni és olyat, aki bioenergetikai módszerekkel dolgozik. A mi dokink is biorezonanciával kezel. Írt erről egy nagyon körültekintően összeállított cikket a Természetgyógyász című lap egyik számában tavaly....de nem találom melyikben volt. Ha meglesz megírom.

Vayacon, írok privit. :wink:

Bea,
nagyon szorítok!!! Szerintem nektek nem kell már más módszer majd :D Sikerrel jártok!

Fleur,
írtam :)

T
tapedli
 
 


Tapedli!
Persze mi is bizakodunk de hát ha mégsem sikerül az inszem....
És api most nem is szed semmit,ha most nem sikerül szerintem jó lenne valami vitamint is szednie nehogy nekünk is borzasztó romlás legyen a vége!

Kösz Vayacon mi is nagyon izgulunk értetek!Remélem minél elöbb leszenk jó hírek! :wink:
horváth beáta
 
 


Tapi!

Annyira látszik az írásodon a boldogság! Úgy örülök nektek! Hőt még mérsz vagy lesz cikluskövetés, csakhogy tudjuk mikor kell kutyapózba vágnod magad! :P

Dorcacs!

Most a véletlenre bízzátok a leányzót vagy mentek vizsgálatokra? Én most ezen agyalok, hogy ha akarnánk harmadikat mit tegyünk. Induljunk most és megint az agyunkra menjen ez az egész, mert egyelőre csak tervben van, hogy talán 4-5 év múlva... :roll:

Bumi!

Kösz megvagyunk. Elég fárasztó volt az első egy hónap, de most minden olyan, mint a mesében. Nem is kívánhatnék jobb gyereket, szinte egész nap csak vigyorog, dumál, talán ha 10-szer sírt összesen. Ha ébred akkor is vagy dumál vagy nyöszörög. Látszik, hogy be volt nyugtatózva az anyja 9 hónapig! 8) Láttam fogyózni akarsz. Nekem is kéne, de nem merek tornázni, nehogy apadjon a tej. A Norbis meg most nem jön be! Ha van valami jó ötleted segíthenél!

Zsó!

Az első időben csak nézte, de most már nagyon elvannak együtt. Dóra elnevezte Kájglinak. Olyan édes, ha meglátja, egyből ezt kiáltja neki! Én meg Ugli vagyok! 8) Mostmár vigyázni is tud rá, játszanak is együtt, persze csak ilyen sipolós, játszószönyeges szinten, de olyan jó nézni őket! Na még mindig nem tom mi van veled! 8)

Vayacon!

Igen, nálunk egyértelmű volt, de csak ránézéses és manuális vizsgálat volt. Nem tom uhuval jobban látszik-e, de gyanítom, hogy igen! :roll:

Fleur!

A nődokim küldte apjukot dokihoz, addig nem akart velem nagyon foglalkozni, hátha nem bennem van a hiba! Ekkor vittünk mintát is és meg is vizsgálták, akkor derült ki mi a bibi! 8 hónappal később megműtőtték és további 8 hónapot vártunk arra, hogy eredményes volt-e! Nálunk valszeg segített az e-vitamin, cink és már nem is tom még mit szedettem vele szorgalmasan! 8)

Fiam nem óhajt itt szerepelni, Dórának meg még nem sok beleszólása van, így róla teszek egy képet, ha nem bánjátok.

Kép

Kép

Kép
gröni
 
 


gröni nagyon drága Dóra (nagyon szép név) és azok a kék szemek. Szegény fiuk mi vár rátok!!!!! 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Gröni,
nagyon édes leánykád van! :wink:
Kérlek szépen,nekünk is lett 25milliónk,mozgás ugyanolyan,vagyis 60%nagyon jó,20%közepes,20%gyenge.
Viszont voltak benne gennysejtek.Kitenyésztették,enterococcus faecalis.Nyomás a nőgyógyhoz,nekem is volt.Beszedtünk egy rakás gyógyszert,mindkettőnknek elmúlt,fe nekem lett streptococcus(megjegyzem:rengeteg nőnek van,csak nem tudnak róla,szerintem kár volt kezelni,még egy adag antibiotikum :x )Ezután a kontrollkenetből megint enterococcus tenyészett ki(csak engem néztünk).Jelenleg ott tartok,hogy másik dokival beszéltem,szerinte még ne kezeljük,közben írtam a tapolcai főfődokinak,akit nagyon nagyra tartok,de még nem válaszolt.Ma elég rossz a kedvem,úgy érzem,ez a ciklus sem sikerült(10 nap múlva kiderül :roll: ),és,hogy nekem úgysem lesz soha babám :cry:
Hát ez van velem.
Vendég
 


Sziasztok!

gröni:Nekem az előző kapcsolatomból van már egy 13 éves lányom, és a két fiú közös.
Amikor eldöntöttük,hogy jöhet a 2-ik közös,nekiálltunk spontán.
Még szoptattam a fiacskámat,és 3 hónap alatt összejött a következő baba :D Azt hittük évek telnek majd el.
Most sem megyünk orvoshoz, és mivel van már 3 gyerkőc, ha nem jön össze az sem baj,persze jó lenne egy kislány :)
Én rásegitek a dolgokra lh teszttel,hőmérőzök...
Hát vagy-vagy 8)
Én úgy voltam vele, hogy nem várok éveket, hogy nekilássunk,mert ki tudja mikor sikerül? Szerencsések voltunk.
Most ez az első hónapunk,a kicsi fiam két éves lesz,és még szopik :lol:
dorcacs
 
 


Gröni, gratulálok a gyönyörű babádhoz! Büszke lehetsz rá! :)

Zsó, biztos vagyok benne, hogy lesz babád, türelmesnek kell lenned! Sajnos a hormonok irányítanak bennünket, a menstruáció közeledtével én is egyre türelmetlenebb és rosszkedvűbb leszek. De most, hogy ovuláció előtt állok, bizakodok és 1000 százalékig biztos vagyok benne, hogy nekünk is össze fog jönni valamikor.

A férjed eredményeid teljesen jók, kizárt, hogy ezzel az eredménnyel fél éven belül ne jöjjön nektek össze! Nyugi és fel a fejjel! :wink:
vayacon
 
 


Vayacon,
köszi a biztatást,jólesett!A férjem és a szüleim is biztatnak,már sokkal jobb a kedvem. :wink:
Vendég
 


Üdvözlök mindenkit!új vagyok még itt.a férjemmel tervezzük a babát,de kiskorában(11-12) elkapta a testvérétől a mumpszot,és ráhúzodott a heréjére,az egyik heréje össze zsugorodott,a másik normális.hallottam ez meddőséget okozhat,félek elküldeni dokihoz!mert összetörik ha rossz a hír.de ezt nem lehet ekerülni,ha vkinek van tanácsa megköszönöm!minden jót!
vikus82
 
 


Vikus,
üdv.itt!Mióta próbálkoztok?Ha nem vagytok nagyon "benne a korban",én lehet,hogy adnék magunknak egy kis időt és csak utána vizsgálódnék :roll: A 82 a születési évszámod?Akkor még nagyon fiatalka vagy,jó neked :lol: (én 75-ös volnék...)
Vendég
 


Gröni nagyon édi a kislányod!!! :)

Zsó!Kiartás ne csüggedj nem szabad feladnunk küzdeni kell és meglesz a várva várt eredmény meglásd!!!
Szerinted mikor kapsz majd választ a Török dokitól?Kiváncsian várom az ő véleményét!

Vayacon!
Remélem ti is kaptok hírt már a héten! :wink:

Szia Vikus!
Üdv itt! :) Ha tényleg a 82 a szül.éved akkor majdnem egyidősek vagyunk!:) ( én 83-as)
Hát azt nektek kell eldönteni hogy legyen.Ha már egy ideje próbálkoztok valőszínű jó lenne mindenképp 1 kivizsgálás apidnak! :oops:
Sajnos mindenkit megvisel ha rossz híreket kap és nehéz nekik feldogozni.De azért jobb ha az ember tisztába van az esélyeivel vagy tudja mire számíthat,és ha rossz híreket is kap tud tenni azért hogy legyen eredmény!Sokáig mi is csak tapogatóztunk a semmibe és voltunk a bizonytalanságba.És hidd el az a legrosszabb!

Bumi,Lilla? :)
horváth beáta
 
 


Sziasztok!mindenképpen el akarunk menni a Családtervezési központba!de lehet csúszik a babaprogram 1 évet!köszönöm a válaszokat! :lol:
vikus82
 
 


Családtervezési központ???
Ilyen is van? :oops:
horváth beáta
 
 


Nincs időm most visszaolvasni, igazából

Bumi!
Benned reménykedtem, hogy jó híreket találok. :( Viszont örülök, hogy most mégis egy kicsit mintha azt érezném, hogy van erőd a továbbiakra, nem vagy annyira negatív hangulatban. Tudod, ha már elkezdtétek a lombikot akkor össze fog jönni. !!!!!

Gröni!
Édi a kislányod!

Most is csak ennyire futotta, ne haragudjatok! Szorítok Mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Bea,
szerintem Vikus az Optimális Családtervezési Szolgálatra gondol,Budapesten van és nem meddőségi központ.Olyan pároknak találta ki a Czeizel,akik most kezdik a gyerekprojektet.Hogy van-e értelme,többen vitatják,viszont nekünk jó volt,mert mi is csak 7 hónap próbálkozás után mentünk oda.Egy meddőségi központból elhajtottak volna minket azzal,hogy várjunk 1 évig.Az esetek többségében igazuk is van ebben,de nekünk jó volt,hogy kiderült a gond,legalább fél évet nyertünk vele!

Török dr.válaszát én is nagyon várom,nem tudom,mikorra számíthatok.Attólis függ,nincs-e szabadságon,vagy mennyire van elhavazva.Az oviklubon rég nem jelent meg új kérdés-válasz,kicsit aggódom,de majd csak ír nekem :roll:
Vendég
 


Zsó!
Ja értem.Nem mindenhol hajtanak ám el.Mi "csak" fél éve probálkoztunk mikor kiderült a bibi és már meddőségiként kezeltek bennünk.Jobb minél elöbb megpróbálja az ember hátha foglalkoznak vele.Hónapokat lehet megspórolni vele az tuti.Én is bántam hogy elöször is már nem Tapolcára mentem.De nem panaszkodhatom mert azért "jól" állunk és mindenhol normálisan foglalkoztak velünk.
Nektek drukk! :wink:
horváth beáta
 
 


Gröni!
csodaszép baba!

Vikus!
Üdv! Én nem halogatnám a kivizsgálást.

Kat!
természetesen nem adjuk fel. Számítottunk arra, hogy nem biztos, hogy rögtön sikerül. Most férjecskét kéne rendbe tenni, úgyhogy a folytatás annak függvénye, hogy mindt mondanak az andrológián.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bea,
NEKED drukk!Hisz holnap inszemed lesz,ha nem tévedek!++++++++

Bumi,
fantasztikus a hozzáállásod,példaértékű!Így kell! :wink:
Vendég
 


Zsó!
Igen,úgy izgulunk. :)

Lilla!
Ti hányra mentetek reggel?Nekem a doki azt mondta fél 8-8, a laboros nő meg hogy ráérünk fél 9 után ha ugy visszük az anyagot. :oops:
Ugyis csak fél11 körül lesz az inszem.Bár nem tudom addig mit fogunk csinálni 2 órán keresztül. :(
Az inszemet ott a nőgyógyászat mellett csinálják?ki csinálja?nem tart soká nem?

Vayacon? :)
horváth beáta
 
 


Bea!
Mivel a spermiumokat kezelik, válogatják, az telik kb 2 órába, és azért kell várnotok. Addig elmentek sétálni.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


HAJRÁÁÁÁÁÁ BEA!!!!!!!!!! :lol:

Én még mindig nem tudok eredményről beszámolni. Api azt mondta, hív majd, ha már tud valamit. De ő most szabin van, szerintem későn kell utána megy edzeni, szval vszeg csak délután telefonál majd az intézetbe. Addig is türelmesen várok. :? Izgulok, drukkoljatok, hogy legyen egy kis javulás, már az is nagy öröm lenne.
vayacon
 
 


Na, nem küldte el, amit írtam. Majd később újra, most már nincs időm.
Puszi mindenkinek.

Kép
p__lilla
 
 


Gröni
Gyönyörűséges a kislányod!!!

Bea
Szerintem menjetek oda 8 körül, akkor apa leadja a mintát, utána sétáljatok a városban, vagy menjetek el a Tescóba, mi is ezeket csináltuk, vagy ott meg tudjátok várni, bár elég unalmas. Az inszem kb. fél 11-kor lesz, de nekem volt már 12-kor is, annyit kellett várni. Az inszem a nőgyógyászati vizsgálóban lesz, ahol eddig is voltál, kb. 2 perc az egész, nem fáj, ne izgulj, nem tart tovább egy vizsgálatnál. Észre sem veszed és már kész is vagy. Utána mindjárt felkelhetsz, és mehettek haza.

Bocsi, most másnak nem tudok írni.

Kép
p__lilla
 
 


Köszi Lilla!

Aranyos vagy Vayacon!Én is izgulok érted biztos javulni fog valamennyit!csak már lenne eredmény!!! :) majd jelezz ám!
horváth beáta
 
 


Lilla, neked is volt inszem? Hányszor próbálták?

Nekünk azt mondta a Forgács doki, hogy 10 milliós sejtszám alatt nem nagyon érdemes. Persze a gyorsaságtól is függ, meg az egyéb paraméterektől.

Azért én örülnék, ha meg lehetne próbálni, bár tudom, hogy a lombiknak nagyobb az esélye.
vayacon
 
 


Vayacon
Igen, volt 2x. Tapolcán a határ 5 m/ml.

Kép
p__lilla
 
 


Vayacon!
Megvan már az eredmény?
Egyébként 10M alatt nem is nagyon állnak szóba az emberrel inszemkor. Nekünk az utolsó inszemkor 12-13M/ml volt, ebből 10% progresszív gyors, de erre már húzták a szájukat. És nem is javasolták a folytatást.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Mi úgy döntöttünk, hogy csak kipróbáljuk ezt a fer14-et. Bár ez sem olcsó, mert most vettem 1 havi adagot, és 11500Ftot fizettem.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Mi is ki akarjuk próbálni nekünk már egyszer felírták csak itt sehol nem lehet venni! :(
Mi is megvárjuk most mi lesz inszemen aztán ha nem sikerül veszünk mi is.Ártani csak nem árt!
De én neten néztem ott 8000ft-ért volt.Te hol vetted meg?
horváth beáta
 
 


Bea,
a Fer14-et nekünk is ajánlotta doki a műtét után,3 hónapot javasolnak,többet nem!Nekünk azt mondták,nem lehet kapni,csak a neten,így mi is onnan rendeltük.Volt pénzünk,így rögtön megrendeltük a 3 havi adagot,spóroltunk némi postaköltséget.

Vayacon,izgulok az eredményeitekért!
Vendég
 


Zsó!
Akkor csak javít valamit hisz nektek is nagyon jó eredményetek lett!Perzse tudom a műtét is javított nálatok! :wink:
horváth beáta
 
 


A FER14-et neten lehet rendelni. Jelenleg 10400 ft egy havi adag + postaköltség. Patikában nem lehet kapni, kivéve 3 debreceni referenciapatikát. na én itt vettem az egyikben, de ugyanannyiba került, mintha kifizettem volna postaköltséget, ami 1100 ft.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Láttam mi a topic címe és mi pont most kezdjük el forgalmazni ezt a terméket:

http://www.proxeed.hu/

Az orvosok által elsőként ajánlott férfi nemzőképesség fokozó készítmény a világon.

A honlapon mindent megtaláltok, de ha van kérdés e-mailen nyugodtan tegyétek fel. :)

Szép napot!

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok! Megtudtuk az eredményt ééééééééééééééés 23 millió/ml!!!!!!!!!

Hihetetlen, nagyon boldogok vagyunk. Ezek szerint tényleg nem volt visszér. Nem tudom, mi lehetett, Forgács doki szerint elszámolhattak valamit az ogyeiben. Ami csak azért furcsa, mert kétszer is volt vizsgálat.

De a lényeg, hogy ezek szerint a páromnak nincs baja, hajthatunk a spontánra. :wink:

Persze engem még kivizsgálnak, gondolom lesz átjárhatósági, meg minden.

Ja és köszönöm, hogy drukkoltatok, biztos az is segített. :D

A fer14et amúgy mi is neten rendeltük, szerintem érdemes szedni.
vayacon
 
 


Sziasztok!
Megvolt az inszem.Most már csak reménykednünk kell hogy sikerül! :wink:

Lilla!
Nektek mennyit irtak rá a papírra mikor inszemen voltatok mennyit fecskendeztek be?Szerintem a mienk nagyon kevés lett.:( ( gondolom én). Nekünk nem mondták hogy mennyi most api eredménye.Sajnos.
Jobb ha megrendeljük a FER-t mi is.Ártani nem árthat.
Tud valaki címet adni honnan rendeltétek!
Kösz!
horváth beáta
 
 


Vayacon!
Gratula!!!!Nagyon örülök hogy ennyire jó eredményetek lett!Apid boldog mi?! :)Mondtam én ne izgul!!!Látod javulhat!Biztos hogy segített a FER!!!Most akkor neked mikor kell menni vizsgálatra?Vagy mit mondtak mi hogyan lesz tovább?!
HAJRÁ SPONTÁN!!!SOK SIKERT!!!
horváth beáta
 
 


Bea
Akkor túl vagy az inszemen? És milyen volt? Ugye nem fájt? Mennyi az a szerinted kevés mennyiség, amit visszakaptál? Nekünk biztos kevesebb, mert nálunk ugye egyből a lombikot javasolták. Azért kíváncsi lennék a tiédre.

Vayacon
Ez szuper hír. Apa teljesen rendben van. Hajrá spontán!!!

Kép
p__lilla
 
 


Bea, örülök, hogy túl vagytok, és nagyon szorítok! Ne foglalkozz ilyenekkel, hogy mennyi volt a mennyiség, nem szabad ilyeneken idegeskedni! Pont elég, hogy összejöjjön! :wink:

Most csak bízz a sikerben, és pihengess!

Fer-t innen lehet rendelni: http://www.fer14.hu/

Hát nem tudom, tényleg a bogyók segítettek-e, mondjuk azt nehéz elképzelni, hogy ennyit javított volna. Mi egyébként szedünk most méhpempőt is, de azt csak 1-2 hete kezdtük, szóval nem hiszem, hogy az már most meglátszódna az eredményen.

Jövő hét vége felé lesz még egy hormonvizsgálatom, és utána kell menni konzultációra, ott mondják el a továbbiakat.
vayacon
 
 


Kösz lányok!Aranyosak vagytok!
Lilla!
Igen túl vagyok rajt,a DR.Török csinálta :wink: ,hát nem fájt annyira kicsit lehetett érezni.Túl lehet élni csak 10 perc volt.
0,45 millió volt a papírra irva amit visszakaptam.Első hallásra nagyon kevés nem?Azért gondoltam nem ártana a FER.!Szerinted? :oops:
Te jól vagy?Picurkádat mikor nézed meg legközelebb?Akkor már nem Tapolcára kell menned?

Vayacon!
Teljesen mindegy mitől lett annyi nektek a lényeg,hogy 23 M! :)
Kiváncsi leszek mit mondanak majd konzultáción!Fejleményekkel gyere ám!
horváth beáta
 
 


Bea
Hát, az tényleg kevés. Asszem min. 1 millióval vannak esélyek. De végülis 1 bármikor odaérhet. Nálunk az 1. inszemnél 1 millió alatti volt a papíron, a másodiknál 1,44 millió. De ugye ezek a tökéletes katonák. Azon is múlik sokminden, hogy mennyi ideje volt hancúr. Mi az elsőnél 5 napot hagytunk ki, a másodiknál 3-at. Szerintem ez miatt volt sokkal jobb az eredmény. Amúgy a T. doki nem mondta, hogy ez elég kevés? Azért én drukkolok nektek nagyon, de szerintem kérdezzél rá legközelebb (ha esetleg nem sikerülne) a lombikra. Mert azért 6 inszemet végigcsinálni elég megterhelő lelkileg és testileg is. Na, de azért csak a sikerre gondolj!!!!!

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Bea!
Mennek a drukkok!

Vayacon!
Gratula a javuláshoz!
És a mozgékonyság milyen?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi, köszi a gratulációt. Hála isten a mozgékonyság is rendben van, ugyanolyan, mint volt. A pontos eredményekre nem emlékszem, de 50 százalék fölötti volt a jól mozgó. (60,20,20%- ilyen lehet?).
vayacon
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: