Új privát üzeneted érkezett!

Kép 3 éve a kórházban

Kép Első szülinap

Kép Második szülinap

Kép 3. szülinap
Kép
angi79
 
 


Angi!
Lidi egyre jobban hasonlít rád. :) Nem azt mondom, hogy Feri letagadhatná... :D Sőt :D Nagyon szép kiscsaj!!! :D:D:D Remélem Lidi hamar beszokik az oviba!

Anita!
Boldog szülinapot Botinak! :)

Gyöngyi!
Én inkább nem nyaggatlak a finishes kérdéseimmel. :D
Inkább kutyás kérdés: Ilyenkor milyn sűrűn viszitek trimmelni/nyírni? Bigyó már nagyon zramatyul néz ki, de a hideg miatt nem vinném és itt dilemmázok...
Szobatisztaság miatt meg ne parázz. Elég okosak egyzek a törpék, hogy tudják mikor kell nekik azzá válniuk :D

Ma naaaagyon hosszú apunk lesz. Ádi is, meg én is bulizunk.. sajna mind a kettőnk a saját cégnél, de ez van. Így Hanna anyával lesz egész délután, meg ő fekteti... kíváncsi leszek :D:D

Nagyon jó hétvégét mindenkinek! :)

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Angi:nagyon jók a Lidis képek, milyen gyorsan megy az idő (pityergek is)
Jövő hét vasárnap megyek nst-re (ha kibírom addig) Annyira megvisel ez a hülye idő, görcsölgetek, mintha meg akarna jönni és a gátam is baromira fáj. Ráadásul a kezeim is be vannak dagadva,pedig a Lilinél semmi vizesedésem nem volt :? Olyan jó lenne pihenni kicsit, de Lilus mindig kitalál valami programot, mindegy addig se magammal foglalkozok :)

Vok: mi novemberben voltunk trimmeltetni, mert annyira sűrű volt a bundája, hogy sebes lett a bőre. Ha meg nagyon koszos, Imi megfürdeti, de szerintem március előtt nem visszük fodrászhoz. Neked lakásban van egész nap? Nálunk csak éjszakára jön be aludni :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 

 
 

Sziasztok!

Angi!
Tényleg nem tagadhatnád le Lidit! :D Köszi a képeket a szépséges lánykádról!
Nem gondoltam, hogy állami ovikban ilyen extrák vannak! :shock:
Igen, Keve apás, mindig is az volt (kivéve a terhességem alatt). Déva is egyre jobban rajong Attiláért, bár ő még engem részesít előnyben. Azért ma délután elgondolkodtatott, mert az alvásból felkelve betrappolt a nappaliba, felmérte a terepet, és kapásból az apjához ment :shock: , vele vetette fel magát, hozzá bújt ébredezni! :cry: :roll: :wink:

Eszter!
Milyen volt a buli? Örülök, hogy Anyukáddal megbékéltél!

Gyöngyi!
Viccesek a hormonjaid! :lol: (Bár én nemterhesen is nosztalgikus hangulatban vagyok mostanság. :oops: :roll: )
Sajnálom, hogy nehezen viseled, de már csak egy hónap! Lili időre jött? Nekem azt mondta az orvosom, hogy általában alkati dolog, hogy mennyi ideig tart egy terhesség. Milyen a könyv?


Nálunk Attila beteg, légcsőhurutja van. :( Csütörtök éjszaka úgy felment a láza, hogy hűtőfürdő után 39,2 volt neki, úgyhogy hajnali háromkor indultam ügyeletes gyógyszertárat keresni, ami a budai oldalon csak a déliben volt. :shock: :? Hazafele lehúzott ablakkal jöttem, hogy el ne szundikáljak. Gyerekek ma elég nyűgösek voltak, remélem, nem kapták el.
Kezdek hinni az asztrológiában! Keve kos, és mindent úgy kér, hogy "akarom", vagy ennek valamelyik szinonímájával. Nem tudjuk leszoktatni róla. Ez tipikus kos tulajdonság, hogy "nem ismeri" a szeretném szót, csak a "most akarom" kifejezést. (Attila és én is kosok vagyunk.) Déva viszont vízöntő, és ha szeretne valamit, rámutat, vagy nyúl érte, és közben azt mondja, hogy "kééééééélem".

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke: képzeld, hogy még mindig nem jött meg a könyv. Írtam mailt nekik, hogy ha márc 1-ig nem postázzák, akkor nem aktuális. Visszaírtak, hogy készlethiány miatt tuti nem fog megérkezni addig, így törlik a rendelésemet :evil: Mindegy a Lilit is megszültem valahogy :roll:
Akkor a Lili is egy rejtett kos, neki a kedvenc szavai a "most-rögtön-azonnal", illetve felszólító mondatokat használ: "Hozzál inni", "add ide a... " Próbáljuk kinevelni kisebb-nagyobb sikerrel. Apja már elérte nála, hogy használja a légyszíves szót

Attila jól összeszedte ezt a megfázást, remélem már jobban van és a kicsik nem kapják el. Nálunk az unokatesómék 1 hónapos babája van bennt az I. számú gyerekklinikán hörghurut gyulladás miatt. Az anyuka reggel 6-tól este 9-ig ott van mellette, utána haza kell mennie. Én ezen elégé kibuktam.

na megyek, csók

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Gyöngyi!
Küldd át priviben a címed, holnap postázom a könyvet! Majd visszaküldöd szülés után, nekem mostanában úgysem aktuális. :wink:
Sajnálom a picurt, meg a szüleit, mielőbbi jobbulást a babócának! (Engem ki kéne dobniuk, ha azt akarnák, hogy hazamenjek.)
Lilinek lehet, hogy az aszcendense kos. Ha elküldöd, hogy pontosan mikor született, meg hol, megkérdezem Anyumat. :wink:
Attila köszi, jobban van, reggelre Déva lázasodott be, kúppal se tudtuk neki lenyomni. :cry: Most 38 körül mozog, azt hagyom. Egész nap alszik. Szegénykém nagyon ki van készülve. :cry:
Attila meg a Keve elmentek bevásárolni.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Gyöngyi!
Nem lenne olyan kórház, ami rá bírna venni, hogy NE legyek Hanna mellett, ha beteg!!! Az tuti!
Kitartás!!! Tuti jobban kivan a szervezeted, mint Lilinél, mert most nincsen időd magadra, meg pihenni, meg ilyenek. Remélem megbeszélted Eszterrel, hogy milyen baba legyen :D:D

Lidke!
Boldog névnapot! :)
Hanna is kos... ő is mindig akar. :D Már megszoktam, és folyton mondom neki, hogy szeretnénk :D:D nem igen hatja meg hihi :D:D Én meg bak vagyok, hasonló egóval, szóval nem lep meg :D
Jobbulást Attilának!!!! Megbékültem anyával? :D Hát, elfogadom a hülyeségeit, mert ő ilyen... nem fog már megváltozni. Attól még Hannával jól bánik, hogy azén idegeimet kikészíti hihi :D:D
Buli jó volt. :D Billiárdoztam, meg csocsóztam :D Jól esett. Olyan fél 1re értem haza, Ádi meg egy órával később. :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Lidke!
Egyszerre írtunk :D:D:D Ezt is ritkán hozzuk össze :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Lidke: jobbulást Nektek!!! Az asztrológiában könnyen lehet hinni :lol: Én is sokszor hiszek benne. (sokszor meg egyáltalán nem ) :lol:

Vok: örülök hogy jól szórakoztatok! Rád is rád fért már! :wink:

Angi: gyönyörű a kis 3 évesed!!!Minden évben! :lol:

Mi is betegek vagyunk, én már nem tudom hogy írjam, hogy még mindig, vagy már megint, de már nagyon unom!
Voltunk Fannikával bennt az oviban, és ott szedtük össze, azóta az egész család lefertőződött!!! Tetszett Fanninak az ovi, be is íratom márciusban, és majd meglátjuk hogy megy-e májustól. Nagyon jól elvolt, igaz minden pillanatban leste hogy ott ülök-e a székemen :lol:
Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Lidke: de rendi vagy, nagyon szépen köszönöm :) Ahogy kiolvastam küldöm is, de írd rá a címed és mindenképpen én szeretném állni a postaköltséget :!:
Szegény Déva :( , remélem ő is olyan gyorsan átesik rajta, mint az Apja. Nincs meghatóbb, mint mikor Apa vásárol a gyerekével :).

vok:hát én is ezért voltam egy részről kiakadva, de aztán úgy voltam vele, hogy mindenki azt csinál amit akar
Örülök, hogy jól sikerűlt az estéd (rám is rámférne már, de asszem mostanába már nem megyek sehova)

Anyósom ma mesélte, hogy márc. 9-én be kell feküdnie egy kisműtétre, remélem nem pont akkor fogok szülni :?

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Ha valaki kicsit képben van: Milyen régi lehet max. a házassági kivonat ha megyek szülni? Valaki mintha azt mondta volna, hogy 10 napnál ne legyen régebbi, de ezt elég furcsának tartom :?

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


300 napnál nem régebbi. Az 10 hónap. Aki terhesen házasodik, annak nincs vele gondja.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Boscó!
:cry: Jobbulást nektek!
Neked is szimpatikus az ovi?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke, a fiam Halak, és ő is mindent úgy mond: Akarom. Most. :wink:
Vendég
 


Boscó, jobbulást nektek.

Mi meg most először kikezeltünk Bencénél egy náthát. JUhhhhééé :)
Annyira, hogy most már bátran kijelenthetem, hogy a sós vizes orrmosás a király nekünk. Bence pont egy hete megint taknyos lett, éreztem, hogy ott van a takony, de persze megint nem tudta fújni, se mi szívni. Na mondom, irány, kezdődik minden elölről. Elkezdtük mosni az orrát, a múltkori módszerrel, mondom, hátha. Persze jött neki a takony, jócskán. Rögtön tudott is levegőt venni, be is spréztem, és ezt jó sokszor még vasárnap. Hétfő reggel már jóval kevesebb volt, ment is bölcsibe, semmi gond nem volt. Még a héten mostuk neki, reggel, délután és este, és semmi nem lett belőle.

Pedig ilyen még nem volt, szóval valószínű, hogy ami más gyereknek simán kijön, az neki bent marad, a szűk járatai miatt, felülfertőződik és rögtön begyullad a füle, vagy mint a múltkor, azonnal orrmelléküreggyulladás. Pedig csak egy kis náthával indul mindig.

Egyébként mi is mossuk az orrunkat. Ugyanis én is nagyon érzékeny vagyok, biztos Benyó tőlem örökölte.

Nálunk ma van nagy vendégség, jönnek Peti barátai, az ő szülinapját ünnepelni.
Ildi féle tortilla-t csináltam, aztán majd mindenki tekeri magának. :)
Ildi, a Sparban találtam irtó puha Wrap tortilla-t, ez a jó, mert ez direkt tekerős tortilla-nak való. A mikróban lehet picit előmelegíteni, de totál tök puha, tekerhető. Mondjuk az árától dobtam egy hátast, lehet legközelebb én fogom gyúrni, sütni. :wink:
Felvágtam egy csomó zöldséget, mozzarellát, pirítottam csirkecsíkokat, készítettem fűszeres-fokhagymás-tejfölt és vettem tortilla erős szószt mártogatni. Szerintem állat lesz. :)

PUsssz, jó hétvégét.
Vendég
 


ESzti: hogy mosod Bence orrát? Mármint a fizikai kivitelezés érdekel.

Gyöngyi: olyan nincs, hogy nem lehet éjjel a gyerekkel. Persze, próbálkoznak a kórházakban, de elvileg nem rakhatnak ki :(

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


cory: szerintem se rakhatják ki, én mondtam is nekik, de nem akartam erőszakoskodni, végűl is az ő dolguk. A másik, hogy éjjel tápszert adtak a kicsinek, mert ugye nem volt ott a cici erre már nem is szóltam semmit.

Eszti: engem is érdekelne ez a technika.
Mi a Lilivel a Tűzoltó utcába jártunk dr.Somi Ildikóhoz és ott is gyönyörűen kipucolták a Lili orrát, pedig itthon semmit nem tudtam kiszedni belőle. Ők is sós vízes oldattal mossák a trutyit ki, illetve előtte inhaláltatnak és lámpáznak.

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Cory, Gyöngyi,
leírom, hogy nekünk hogyan mondták ezt az átmosást. Szóval fiziológiás sóoldat kell hozzá, amit receptre írtak ki Lidinek. A fejének lentebb kell lennie, mint a testének. Mi paplanra fektettük a testét és így a feje a szőnyegen volt. Utána fecskendőbe felszívni 10 ml sóoldatot. 5ml-t folyamatosan nyomni az egyik orrlyukba a másikban pedig szívni közben az orrszívóval. Majd fordítva.

Lidke, Boscó.
jobbulást a betegeknek!
angi79
 
 


Lidke: Igen, nekem nagyon szimpatikus volt az ovi, és a jelenlegi kiscsoportosok óvónői is! Nekem igazából csak annyi a gondom, hogy most Fannika is, én is megszokok 2 óvónőt, aztán szeptembertől kezdjük másik kettővel. A gyerekek közül többen maradnak vissza megint kiscsoportba, szóval pajtások lesznek szeptembertől, csak az óvónői váltástól tartok egy picit. Viszont szeptembertől meg a város egyik legjobb óvónője lenne vele :lol: Szóval biztosan ápolgatná a kis lelkét az én kis drágámnak!
Hogy vagytok? Hogy telt a mai napotok?

Eszti: jól hangzik a kaja! Örülök hogy legalább ez az orrátfújás bevált Nektek, hiszen Ti tényleg sokat szenvedtetek hol ezzel, hol azzal! Kívánom hogy ne kelljen sokat alkalmazni, ne legyetek betegek!

Cory: csak nem Ti is betegek vagytok? Írhatnál magatokról egy kicsit! Én special semmit nem tudok rólatok, pedig hidd el jó lenne olvasni rólatok is!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Boscó!
Szerintem ne aggódj az óvónőváltás miatt, ezek a törpék még nagyon rugalmasak!
Köszi, megvagyunk, mai nap szörnyű volt. Attila már csak köhög, meg gyenge, Déva viszont csak ölben volt el, ha lehet, akkor cicivel a szájában, úgy is aludt. Míg Attiláék vásároltak, pisilni se tudtam kimenni. Napközben Déva annyira kis gyenge, meg elesett volt, hogy megállni is alig tudott (pedig már szalad). Mikor hazaértek a fiúk, meghallotta Keve hangját, lemászott, de azt a két-három métert is csak imbolyogva tudta megtenni. Keve viszont egész nap szeretgette, puszilgatta őt, látszott, hogy sajnálja. Csak vacsora után találta ki (addigra lement Déva láza, és erőre is kapott), hogy építkezzenek, és a Déva hordja a cementet. :lol:
Holnap mindenesetre a dokinéninél kezdünk.

Cory!
Én is kíváncsi vagyok rátok, nagyon nem írsz mostanában.

Eszti!
De jó, hogy megúsztátok a szövődményeket! :D Már egy barátnőmnek is elmondtam a héten ezt a módszert, az ő kislányának arcüreggyulladása szokott lenni.
Boldog szülinapot Petinek!

Na, jójcakát!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


ÁLOM...
2 elmúlt. Déva megint ölben...
Keve is megjelenik, mondván, hogy neki a bogarak rászálltak az arcára. Mi Attilával riadtan összenézünk, hogy milyen bogár lehet az ágyban, erre Keve folytatja:
"Egy katica volt, meg egy hangya. Egy francia hangya. Olyan kékes-sárgás színű volt. Beszélgetni is tudtak. És kezeik és lábaik is voltak. Egyfolytában ugráltak, és azt akarták, hogy én is ugráljak velük." :lol:
Most kiköltözött Attilához. (A. betegen nem akart velünk aludni.)

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Cory, amit Angi írt, nekünk is így kellett volna, de ettől Bence sikító frászt kapott. :(
Így aztán kitaláltam, hogy a lényeg úgyis az átmosás. Belógatta a fejét a fürdőkádba, így az ő feje is lógott. Aztán fecsibe felszívtam a sóoldatot, és először az egyik orrlyukába, aztán a másikba erősen felspricceltem. Amikor az egyikbe spriccelem, jön ki a másikon. És mondom neki, hogy fújja. Mondjuk ő erősen tudja már fújni, és csak jön a trutyi, ami amúgy meg se mozdul nálunk.
Ezzel elvileg nagyon jól át lehet mosni, nekünk a fül-orr-gégész azt mondta, hogy Benyónak akkor is ajánlja, ha nem beteg.
Persze az igazi az Angi féle, de Bencénél ez kivitelezhetetlen volt. Ezt a fürdőkádasat viszont simán bármikor csináljuk.
Nyilván a mumus az orrszívó volt.
Vendég
 


És ez nem sz@r érzés? Nekem ha az orromba megy a víz nagyon rossz tud lenni, és azt akár mennyire próbálom kifújni, bennt marad egy jó ideig.

Lidke: köszi mégegyszer, ha megjön a könyv feltétlenűl szólok.
Éjszakát sajnálom, remélem túl vagytok a kritikus részen már

mamackáék ma költöznek? Remélem akadt végűl segítségük

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Gyöngyi,
nem kellemes, az tuti, de hatásos. Mi 2szer csináltuk eddig, de ma is kellene. Nehezen veszem rá magam.
Eszti,
a lényeg a végeredmény és akkor ezek szerint nálatok is használ. :) Buli jól sikerült?
Boscó,
felvennék Fannit akkor erre a pár hónapra? Lenne valami meló Neked? Nyári szünet hogyan lenne náluk? Én nem szeretném ha más óvónője lenne Lidinek szeptembertől, de Fannit lehet, hogy ez nem zavarja majd.
angi79
 
 


Gyöngyi, mivel én magamnak is csinálom, ezért bizton állíthatom, hogy egyáltalán nem olyan, mint amikor belemegy az orromba a víz, azt tényleg rossz. Ez megy az egyiken, átmos és jön ki a másik orron. Ehhez szerintem kell, hogy lógjon az ember feje. :) Ha rossz lenne, Bence nem engedné, de eddig még mindig ellenkezés nélkül jött és csináltam neki. :)
Vendég
 


Eszti: Akkor én is kipróbálom :) , de remélem nem lesz rá szükség.

Akkora a fejem. A férjem dolgozik egésznap, este 7-re ér haza, de.10 óta esik nálunk a hó és apósomnak (kb. 5 percre lakik kocsival) eszébe nem jut, hogy átjöjjön segíteni havat lapátolni. Most már csak azért is kimentem és letoltam egyedűl :evil:

na kicsit jobb így kipanaszkodva :?

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Na, igyekszem összeszedni magamat. 3 hete vagyok náthás folyamatosan, valszeg leginkább pszichés alapon. A múlt hét elejére elég masszívan ráment az arcüregemre, leginkább csak visítani volt kedvem, de végül a homeopátia kisegített, de azért nem árt tudni ezt az átmosás dolgot. A kádba lógatós verziót egyelőre nem tudom elképzelni, de a másik okés. Ne legyen rá szükség, de azért eltárolom az infót.
Eszti, Angi: köszi :)

Gyerkők jól vannak, fiúk oviban, suliban, Lizi meg itthon tombol.
Egyébként nincs velünk semmi extra. Lassan-lassan talán Lizi is szobaitszta lesz. Ha nincs rajta pelus, akkor minden megy gyönyörűen a bilibe, de 3-4 nap pelus nélküliség után követeli napközbenre is a pelust. Úgyhogy nem egyszerű. De hát végülis szeptemberig még ráérünk :)

Mutatok róluk 2 friss képet:

Kép
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Cory!
De jó hallani felőletek! Gyerekeid gyönyörűségesek, imádom az ilyen hárman-a-kádban-vigyorgunk képeiket! :D
Náthádat sajnálom, lelki hátterét is. Tudunk valamit segíteni?
Lizinek gratula a kezdődő szobatisztasághoz! :D Akartam Neked privit írni, de akkor megkérdezem itt, hogy ugye Ti a fiúkat hagytátok teljesen maguktól szobatisztulni? Azt hogyan kell? Egyáltalán nem kell szóbahozni a dolgot, és egyszercsak mégis szól, és igénye van rá, vagy azért kell ajánlgatni a lehetőséget? Fiúk mennyi idős korukra lettek így szobatiszták? Én már néha kezdek aggódni, főleg, mikor Kevét tisztába kell tenni, mert olyan nagy ló, meg szerintem értelmes is, nyáron tetszett is neki a dolog, most meg, mintha gőze se lenne róla, hogy van ilyen lehetőség. Gyakran szól, hogy pisilek, vagy kakilok (miközben már nyomja), de ennyi. :roll: :( :?

Gyöngyi!
Könyv elindult! :D Remélem, Te is olyan óriási nyugalmat és bizonyosságot szerzel belőle, mint én!
Hólapátolás: :? :( Azért még ne hajtsd ki Esztert! :lol: Pocakfotót kapunk?

Eszti, Angi!
Fiziológiás sóoldatot lehet recept nélkül is kapni?

Én ma délelőtt elvittem Dévát orvoshoz, előtte belenéztem Keve torkába, nem volt piros, úgyhogy úgy döntöttem, ő nem jön. Doktornéni kérdezte is rögtön, hogy ő hol van, mondtam, hogy otthon, és remélem, holnap nem vele jövök. :roll: Mosolygott, hogy ő is remélei, de ez így szokott lenni. Dévának vírusa van, ha szerdáig még lesz láza, akkor vissza kell menni, ha nem, akkor rendben van. Torka piros. Hajnal óta láztalan.
Keve délután lefeküdt aludni, aztán fél óra múlva besétált, vörös fejjel, nyűgösen. Jó forró volt, lázat mérni nem akart. Adtam neki Nurofent, de csak három óra múlva ment le a láza, azóta úgy tűnik, jól van. Remélem, ennyivel megúsztuk.

Az iwiw-en írt nekem egy idegen lány, hogy babát vár, és szeretné Dévának hívni, ha lány lesz, és szeretné tudni, hogy mi a módja, mert nagyon tetszik nekik a név! :D 8)

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke: igen, a fiúkat is hagytuk, meg Lizit is. Annyi volt, hogy persze volt itthon bili, meg minket is láttak elmenni wc-re, beszéltünk róla, meg ha tiltakoztak a pelus ellen, akkor elmondtuk, hogy oké, akkor alsógatya, de akkor bilibe kell pisilni-kakilni stb. Aztán Balu 3 év 1 hósan lett nappalra szobatiszta, éjszakára meg 3 hét múlva, Zsoma meg 3 év 3 hósan (december 1-én) közölte este hogy köszöni szépen, ő kinőtte a pelust, nem kér többet. Be is voltunk parázva, hogy rögtön éjszakával kezdi, de azóta tökéletesen működik a dolog.
Sajnos segíteni nem tudtok, de ha megoldódott, megírom (remélem nagyon hamar :D)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Lidke: köszönöm szépen, remélem ide ér a nagy hótól. Már Keve is beteg? :? Nekem kijelentette a Lili, hogy akkor veszi fel a bugyit, ha olyan nagy lesz mint én :shock: Ettől függetlenűl nagy ritkán hajlandó kakilni a w.c-be (kb.10-ből 1-szer). Te már kijártad a lány előtt az utat, neki már csak rád kell hivatkoznia :wink:

Cory: drukkolok, hogy megoldódjon,ami miatt ilyen beteg lettél. Gyerekek nagyon édesek (kis zsivány banda :) ). Liza is csak szeptembertől ovizik?

na akkor 2 friss kép (így nem is tűnik olyan nagynak :) )

Kép

Kép

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Cory, kádba belógatós a legegyszerűbb. Előre behajtja a fejét a kádba, nem hátrafelé....azért az még Benyónak is nyaktörős lenne. Előre behajtja és spricc be, cucc ki. :)
Vendég
 


Gyöngyi: igen, szeptembertől kezdi Lizi, és ha nem kéne attól félnem, hogy 1 év múlva nem veszik fel a választott oviba, akkor várnék még 1 évet az ovikezdéssel.
Azért szép nagy pocakod van :)
Zsoma 2 héttel a szobatisztasága előtt közölte, hogy ő akkor nem vesz majd már pelust, ha akkora kukija lesz, hogy a fürdőszobától a gyerekszobáig elér (na, nálunk úgy néz ki, hogy fürdő, előszoba, háló és csak utána jön a gyerekszoba) :D

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Zsoma egó király. :D :lol: :lol:
Vendég
 


Cory, egyébként ilyen idős korban van szeparációs szorongás, vagy ehhez hasonló?
Bence olyan anyás lett, hogy ihaj..........eddig egy csomó mindent apjával csináltak (fürdés, fencómosás, pisi-kaki, evés, mentek ide-oda kettesben). Most mindent csak velem. Aludni is csak úgy, hogy a helyemen összebújunk, elalszik egy perc alatt, majd átviszem. Onnan már nincs gond.
Vendég
 


Cory: hihi, ez jó :D

Eszti: nem lehet, hogy jön a kistesó? :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Gyöngyi, nem. :wink:
Vendég
 


Eszti: nem tudom, de Lizit sem lehet kirobbantani a fenekemből. A wc-be is jön utánam, és még be is húzza az ajtót utánunk...
Meg a hétvégén kiderült, hgoy kb fél percig van el nélkülem. Mármint úgy, hogy én nem vagyok látótávolságon belül. Barátokkal, kis haverokkal nem volt hajlandó elmenni nélkülem. Elindultak, de visszafordult, hogy hol vagyok... Mi lesz így az ovival?

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Cory, nekünk a bölcsivel semmi gond nincs, simán megy, de az apja nem viheti be, csak én, csak én menjek érte, velem eszik, velem csinál mindent. Érdekes..... 8)
Vendég
 


Eszti: és Apa, hogy viseli ezt? Nem rossz érzés ez most neki? A férjem nagyon szívére tudja venni az ilyet

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Dehogynem. De erőltetéssel úgysem érünk el semmit, szerintem el fog múlni, eddig már többször voltak ilyen hullámok, biztosan ennek is vége lesz.
Azért naponta párszor az apjához is odabújik, és mondja, hogy szeretlek. Egy kis kompenzáció. :wink:
Vendég
 


Eszti,
Lidi dettó. Ordít az apjára, ha reggel ő megy be hozzá. Reggel csak én adhatom neki a kakaót stb. De az apját is imádja, pont mint Benyó.
Gyöngyi,
a pocakod szerintem a második képen nem olyan nagy. :D Biztos nehéz lehet már minden. A hólapátolással csak óvatosan.
Cory,
jó a bandád. :D

Jobbulást a betegeknek!
angi79
 
 


Eszti, Boti dettó!!! Sajnos. Tibi nagyon rosszul viseli, de gondolom én is,h idővel javulni fog a helyzet. (Nekünk még sokszor mondja is az apjának,h apucit nem szeretem, anyucit szeretem a legjobban... :shock: :roll: :oops: )
Én is kérdeztem volna,h nem - e érezhet esetleg vmit, örültem volna. :wink:

Amúgy Boti itthon még mindig (ill. most mamázik), két hete tart megint a felsőlégútija. Külső hallójárata is be volt gyulladva, véres váladék ürült, streptot kitenyésztették az orrából :-( Tavasszal valszeg csak túlesünk a műtéten. :cry:

Emmácskának is szívni kell az orrát és köhög.

Múlt héten már kezdtem sokkot kapni, hogy ez megy velünk most már 5 hete (akkor még csak 4 volt), de mára már beletörődtem. Sőt látom magam előtt a jövő telet, kész rémálom.

Angi, hogy van Lidi? Te hogy bírod magad?

Gyöngyi, csini a pocid! Te hogy viseled az utolsó heteket?

Lidke, gyógyulást a gyerkőcöknek! Múltkor nem írtam, nem bírja jól Emma a dévényt egyelőre. Holnap megyünk legközelebb, bízom benne,h legalább pár pillanatra majd abbahagyja a sírást. Viszont már nem kiflizik annyira, és szépen átfordítja a fejét balra is már háton is.

Cory, nagyon szépek a gyerekek! Neked jobbulást!

Ági, sajnálom,h beteg Fannika! Szuper,h így tetszett neki az ovi! Te jobban vagy? Családnak nagyon ízlett a cérnametélt. :wink:

Képeket próbálok mindjárt kicsinyíteni, csak lerakom a királylányt.


Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Látom, Angi te is írtál közben! Ja, persze Boti is imádja amúgy az apját, úgy tudnak mókázni, meg ha együtt elmennek vhová jól megvannak, csak nehezen indul el nélkülem. :wink:


Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Lidke, sztem az AKAROOOOM MOOOOOST is korosztályos hóbort lehet. Mi is javítjuk mindig,h szeretném. (Legalábbis Boti is vízöntő, mégis. :wink:)

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Lidke! Gyógyuljatok! :) És Zazi ugyan csak negyvenperces bika, sokáig tartott, mire eljutott a kéremhez, de ezt azonnal és fejhangon visítva... :roll:

Szeparációs szorongás: úgy tudom, hogy van egy hullám -érettségtől függően- három és négy év között, ezért lenne a waldorf ovi elméletileg négyéves kortól, hogy akkorra már túl legyenek ezen. Nálunk is van, kitartás! Engem inkább az aggaszt, hogy ha ennek vége lesz, akkor már nagyon nem akar töbé szorongani, ha szeparálódunk... :shock:

NANCSI MA EZT AZ ÜZENETET KÜLDTE:
"Kérlek, ha van egy kis időd, írj a nevemben a csajoknak, meg a Manóknak, hogy nagyon boldog szülinapot, névnapot stb."
Szóval Nancsi mindekit csókoltat és mindenkinek boldogságosat kíván, csak nem engedi be a bnet. De igyekszik jönni.

Nálunk nagy a hó! Paramparam! :)
Puszi,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ~melitta~ 2009.02.17 19:47-kor.

Kép
Kép
~melitta~
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára _anita_ 2009.03.06 11:58-kor.

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


MiniBotilány kis hajcsattal! Megzabálom! :)

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Na, akkor ezek szerint nem egyedi esetünk van. Melitta, engem nem zavar ám ez a ragaszkodás, sőőőőőőt. Este könnybe is lábadtam, amikor kijött az ágyából, bebújt mellém, összeért az orrunk, elmosolyodott, és ezt mondta: - Jó így együtt, ugye?

Na, hát lehet erre nem könnyezni??? :) :)

Anita, Botinak is kiveszik az orrmanduláját? Nektek nem segítene ez az orrmosás? Elég jól kitisztít bent mindent. Benyó most a 4 nap takonnyal is végigaludta az éjszakát, nem duzzadt be neki annyira az orrnyálkahártyája, kapott levegőt. Eddig ezt nem mondhattuk el....
Neeem, neeem, az én szorongásos alkatommal jobb lenne, ha valamikor tavasszal-nyáron érkezne majd egy kistesó. :wink: Ahhoz pedig még van idő... 8)

Olyan édesek a gyerkők. :)

Gyöngyi, hólapátolás :shock: Kemény vagy, de vigyázz magadra itt a végén. Pocak szépséges. :)

Angi, te hogy vagy? Lidi?
Vendég
 


Eszti,
akkor majd elmesélem, hogy miben más a nyári gyerek. Ok? :wink: :D Én jól vagyok, köszi. Kisfiam még mindig haránt fekszik, mert csak lefele rúg.
Lidi kicsit köhög még, szívom az orrát (neki jön rendesen így is). Holnap megy oviba megint.
Anita,
gyerekek szépségesek. Hatalmas már Boti is. Milyen magas? Olvas? :D :lol: Emma a csattal tündéri. Betegséget sajnálom. Gyógyulást! A Dévény tornán barátnőm kisfia is mindig sírt, de nagyon sokat segített neki is.
Melitta,
én is mindig az elválástól tartok... De hát az is eljön majd.
angi79
 
 


Drága Déva!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk :!: :!: :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?