Új privát üzeneted érkezett!

Én nem ítélek el senkit. :) De sztem nem is vagyok olyan szigorú... A szigorú olyan szigorú szó... :D

Kutyafüle! Pihenj!

Petrus! Mármint vki szül a szomszédodban? Hanyadik hétre? Remélem, minden rendben lesz... Neked továbbra is kitartás!

Huh, Tinu, ez így elég szoros! De azért drukkolok, hogy menjen! :wink:

Csuklást még csak Samuval éreztem, Pindur még nem produkálta, vagy csak nem tűnt fel. :)

Bealszik gyerek, úgyhogy megyek, elrakom aludni. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttem a dokitól!Csak hasi uh-t nézett méhszájat nem.
Mikor bementem az első kérdése az volt érzem e a frontokat.Mert ilyenkor előfordulhat hogy itt fáj-ott fáj.
Kérdezett az előző szülésemről is.
Adatokat csak BPD:67mm,mért mert Hanna annyira aktív volt hogy nem tudott többet,vagy nem volt kedve.Szépen növöget.Jobban alepényt nézte át hogy ép e,ugye az előzmények miatt.Azzal minden rendben.3 hét múlva kell mennem,akkor kb néz hüvelyi uh-val is.De ha baj lenne,akkor azt szerintem így is látta volna,szóval egy kicsit nyugodtabb vok.
Meg nem fáj semmim,ideért a hó.Kb ez volt az én bajom. :)
Grétit is bevittem,hát meglepődött rendesen.
Kicsit bánt hogy nem sok minden látszott meg nincs adat Hannáról így ha apuka itthon lesz elmegyünk 4 D-re.

Kutyafüle azért pihizz is takarítás közbe!

Ági!Amiről írtál építkezés!A férjem ott dolgozott!!Ha belegondolok hogy ha nem jön el akkor,mert nem egyezett a brigádvezetővel,akkor most lehet ő lenne a romok alatt.Mikor láttam a hírekbe még sírtam is.

Nem tudom mit akartam még,de majd holnap.Most eszem még,meg fáradt vok,mivel múlt éjjel nem aludtam!

Rakok képeket,aztán dugulok!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Szia, Anita! Örülök, hogy minden rendben! :)
Vendég
 

 
 

Kép 25 hetesen

Kép Kis balerinám

Kép Bocikával

Kép Hercegnőm

Kép Az új haj!Szörnyű

Még annyit!

Böbi nagyon sajnálom tesódékat!Mielőbbi felépülést kívánok!
Amúgy kérdezted mit szólt Gréti a házalakításhoz hogy elmaradt.Hát nem akart bejönni!! :lol:

Szép álmokat!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ó, dehogy szörnyú a hajad! Sztem nagyon csinos vagy! :) :) Komolyan! Gréti meg gyönyörű, és nagyon helyes lehetett, hogy nem akart bemenni a házba... :)
Vendég
 


Anita,
szerintem nagyon jó lett az új hajad, de most komolyan! Szép színe van nagyon.
Gréti pedig egy tünemény :) Remélem nekünk is sikerült valami szépet összehozni :)

Kutyafüle,
pihizzél! Majd rakj föl képeket a babaszobáról is.

Én is szoktam olvasgatni a többi topicot, bár én januárt csak, de akkor majd nézem februárt is, tényleg tök jó!

Dóri,
el is altattad Samut?

Vettem a páromnak epres-joghurtos csokit, mert jó fej vagyok, de már felzabáltam. :oops:

emese1979
 
 


Dóri: szigorú valamiben. Ez nem olyan szigorú, nem? Én is vagyok szigorú ebben-abban, csak mindenki másban az. :)

Anita: milyen szép lányod van! Szuper, hogy rendben vannak odabent a dolgok.

Nekem meg muszáj volt innom egy jó édes kakaót, már szédelegtem. Hülye gyümölcsnap. :evil:
De Tüci alszik, úgyhogy gyorsan megyek én is. Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
tinu
 
 


Köszi lányok a képdicséreteket!Grétike nevében is.
Dóri tényleg vicces volt,azt mondta anya ne menjünk be,keressük meg az új házunkat! :lol:

Mesi biztos ti is összehoztátok!!Minden topik bab gyönyörű lesz,már most azok!!!!!

Tényleg alszom,meg itt kicsit félek az ablaknál ülni.Olyan nagy az udvarunk a szél is fúj.Félelmetes hangokat lehet hallani.

Majd csinálok fotót a hajamról fénybe,hogy jobban látszódjon a szín.

Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!Szerintem is tényleg jó lett a hajad!!!!Grétike félelmetesen hasonlít anyukájára,igaz aput nem láttam még,de Te le se tagadhatnád!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Emese! Akkor indultam el csak... :) De még hátravolt a fürdés is... :oops: Mert próbáltuk megvárni Apát, de még mindig nem ért haza... :( De nálunk az altatás része az annyi, hogy lekapcsolja a villanyt, imádkozunk, beteszem a kiságyba és kijövök. Aztán ő meg szépen elalszik. :)

Nevettem a csokin. :lol:
Vendég
 


Anita

Tényleg csinos vagy! A kislányod pedig gyönyörű. Ha nem ragaszkodnék a magyar nevekhez akkor az ő neve szóba jöhetne. :)

Dóri
Mi is tanítjuk Aport imádkozni, evésnél mindig mondjuk, de este néha lemarad, miattam. :oops: Később nem lesz így.

Tinu
Lemaradtam. mi az , hogy gyümölcsnap? Nem voltam pár napot és olvasnom kellene még.

Ezzel az oldallal megvagyok.

Írjak magamról is egy picit.
Megvan Apor 12. foga. :) Most tanul járni, elég későn kezdte, de nem maradt le semmiről. Soha nem sétáltattuk kézen fogva, nem volt bébikompja sem járássegítője. Az utóbbi nem káros, ellentétben az előző kettővel. Megvártuk míg egyedül áll, azóta sétálunk vele. Most már a férjem és köztem egyedül is megtesz néhány lépést. 6 hónapos kora óta mászik. Azt mondják jó, ha a baba sokat mászik, hát Apor így tesz. :)
Az ikrek rengeteget mozognak. Voltam orvosnál is, minden rendben, de felhívta a figyelmemet, hogy nagyon vigyázzak magamra, jobban, mint Aporral, mert ketten vannak. Sajnos emelgetem a fiamat, de igyekszem ritkábban.
4D-re két hét múlva megyünk. Már nagyon kíváncsi vagyok.
Egy kis kulináris dolog. A férjem barátja szokott vadászni, kaptunk egy fácánt és isteni finom gemenci fácánlevest főzött a férjem belőle.
Tegnap pedig mondtam jaj, de ennék Capreset (mozzarella, bazsalikom, paradicsom, olívaolaj). ma pedig ott volt a hűtőben a paradicsom és a mozzarella. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Petrus

Vigyázz magadra! Olvastalak a másik fórumon. Szorítok, hogy sokáig bent legyenek a babák.

Anita
Tegnap nekem is sokszor szúrt az alhasam, de ma semmi. Lehet a front miatt volt?

babakelengye, készülődés
Hát én még sehol nem tartok. Még mindig nem kaptam táppénzt ugye, így nem vesszük meg csak ami muszáj. 2 és fél hónapja egy fillért sem láttam. :( Pedig ikrekkel nem árt a 30. hétre összekészülődni. Remélem sikerülni fog. Apor ruhái közül már válogattam. Remélem lesz egy kisfiú köztük . :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Böbi

Szorítok, hogy minden rendben legyen!

Gyermeknevelés
A következetesség nagyon fontos. Mi például abban nagyon szigorúak vagyunk, hogy Apor csak etetőszékben eszik. Nem szaladunk soha utána az étellel. Mondjuk ő szépen eszik. Most kezd önállósodni. Ha belemeríti a kanalat az ételbe, akkor általában mire a szájához veszi kiborul, viszont a villával nagyon ügyesen szúrja az ételt és teszi a szájába.

Születés
Nekünk fényképek készültek. A férjem rögtön lefotózta Aport ahogy kibújt.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Susycat

Nekem is volt egyszer vízszerű folyásom napokig, nekem fertőzéstől volt.

D vitamin
Nekem azt mondták egy éves korig naponta egy csepp, utána kétnaponta egy csepp 2 éves korig. Bár lehet nyáron már nem kell, nem tudom.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Esztó! Szerintem is legyél erőszakos! Ha esetleg nem jön össze a félév, még tavasszal/nyáron is halaszthatsz. Miért akar rábeszélni a nyanya?..

Hiszti: Biztos piszok mázlista vagyok, de nálunk egyik sem csinált soha olyasmit, hogy a boltban levágta magát a földre, vagy toporzékolt, vagy követelőzőtt. Viszont én már a pár hónapos gyerekkel is együtt vásároltam. Szó szerint. Általában tök hülyének néztek, amikor hangosan mondtam a pár hónaposnak, hogy most megyünk kenyérért, meg veszünk szalámit is, stb… Volt, aki megszólított, hogy minek mondom a gyereknek, hisz’ úgysem érti. Erre én mindig azt mondtam, hogy honnan gondolja? Azért mert nem beszél még, nem azt jelenti, hogy nem is érti. Tinu! Neked mi a véleményed? Kíváncsi vagyok rá…

Nálunk úgy működött a dolog –amikor már beszélni tudtak-, hogy mindig megbeszéltük, hogy mit kell venni, és azt is mindig megkérdeztem, hogy szerinte még mire van szükségünk? Érdekes módon, nálunk a túrórudi lett az értékmérő. Ha v.mi olyat szeretett volna, ami szerintem nem jó dolog, mindig elmondtam, hogy ez ennyi és ennyi túrórudi ára. Így végül nem vettük meg... Nálunk bevált. Annyira, hogy a 12 éves nagylányunk a mai napig a túrórudi árához viszonyít mindent… :)


Petrus!
Írtam privit. Holnap megyek be az ÁEK-ba (volt MÁV), a szülőszobán beszéltük meg a randit a dokinénimmel. :)

Tinu! A hepatitiszre nekem is azt mondták, mikor levették a vért, hogy majd kiküldik a védőnőnek, aztán tök véletlenül kiderült, hogy nem küldenek már ki semmit, mert pár hónapja új divat van, hanem be kell menni az eredményért. Bár, én már azon sem csodálkoznék, ha minden kórházban más lenne a divat… Szerintem kérdezz rá azért…

Kép
szkitty
 
 


Fabri

Ugye te írtad a derékfájást? Asszem mások is.
Nekem nem fáj soha, de a sógornőmnek fájt. Állítólag nagyon jó a haspánt, ami tartja a pocakot. Nem is tudom mi a pontos neve. Én a Brendonban vettem, Anita márkája van.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Anika: hát kicsit sokat híztam, és a nődoki javasolta, hogy tartsak egy héten egy gyüminapot. Tegnap nagyon nehezen bírtam, estére már nagyon éhes voltam, de már elfogyott itthon minden gyümi. Éjjel is éhes voltam, ma reggel be is vágtam két szelet tegnapi pizzát reggelire. :oops:
A következetesség szerintem is fontos, ha valamit el akarunk érni. Csak kérdés, hogy mi az, ami számunkra tényleg fontos és mi nem. Meg hát sok függ a gyereken is. Láttam én olyan babát, akkor evett, mint a gép. Na nála nem nagy nehézség a következetesség, hiszen beteszik a székbe és kb. 10 perc alatt ipari mennyiséget bezabizik. Ezzel szemben Tüci inkább a többet, többfélét, de mindenből csak keveset evő típus. Nem látszik rajta, sose aggódtam, hogy sovány-e, de az tény, hogy mikor megevett kb. 3 kanál (vagy fél üveg) babaétel, akkor nem voltam nyugodt és igyekeztem még rávenni az evésre. És mivel volt, mikor jobban evett az ölemből, vagy éppen úgy, hogy közben elszaladt játszani, majd visszaszaladt, mikor lenyelte, hagytam. De nyilván, ha nekem annyira fontos lett volna, hogy hol eszik, akkor kitartottam volna. Nem volt. :P

Kitti: a pszichológusok szerint az a jó, ha minél többet tételezel fel a gyerekedről (mármint hogy mennyit ért meg). Szvsz én sose voltam sokat feltételezős, de ez nem akadályozott meg abban, hogy beszéljek a csecsemőmhöz. Mert mi van, ha nem érti? Na bumm, legalább hallja a hangom, amit megismer és jó esetben megnyugtatja. :)
A kívülállók, meg a nem gyerekesek szemében sok minden fura tud lenni. Míg nem volt gyerekem, a halálom volt, hogy az anyák többes szám első személyben beszélnek a gyerekükről. Most meg rajtakapom magam, hogy sokszor én is ezt csinálom. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!
Olyan jó lányok nem fájt semmim éjjel!aludtam!
Viszont most hogy felkeltem,azt hittem elájulok.Ugyanis legalább 30cm hó esett,de még mindig esik rendesen. :( Belül az udvaron,meg a házunk előtt elkéne lapátolni.De majd elolvad ha akar.Remélem elnézik a szomszéd nyanyák a lustaságom,de nem akarok még szülni.
Kutyafüle mindjárt keresek neked képet apukáról is.Sokak szerint vegyes a gyerek nagyon.Én kicsinek jobban az apját láttam benne,most meg hugomat és engem.
Anika akkor lehet tényleg a front.Dokim szerint igen.Bár biztos éreztem ezt a sok hót.A múltkor mikor Gödöllőn voltunk,egy nap ot is fájt mindenem de nem ennyire.Másnap reggelre hó esett.Olyan leszek már mint valami időjós.
Örülök hogy az ikrek jól vannak.Hogy viseled amúgy?Hogy ketten vannak?Nehezebb mint Aporral volt?

Csajok!A 80 éves papim hívott hogy eljön elhányni a havat!!!
Olyan aranyos.Kicsit szégyellem magam,mert nekem kéne nekik segíteni,csak sajna most az ilyenektől tiltva vok.
Megyek főzök neki egy forró teát!!!

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hát igen, sok minden megváltozik az anyasággal. Én sem bántásból írtam a boltos dolgot, de ez anyaság előtt is zavart, most is zavar, na :)
Vendég
 


Majd jövök, addig is (jó hogy nem július után szülünk, akkor még az anyasági támogatás is adózna):

Az elképzelések szerint idén szigorodnak a gyed szabályai: fél év helyett egyéves munkaviszonyra lesz szükség a jogosultsághoz. Továbbra is maximum két évig járna a gyed, de azzal a megkötéssel, hogy aki ennél kevesebb időt tölt munkaviszonyban, annak csak annyi ideig jár ez a juttatás, amennyi időt előtte munkában töltött.

Július elsejétől 1,7 millió forintról 2,2 millió forintra nő az szja alsó sávhatára, az adókulcs pedig 18-ról 19 százalékra emelkedik, míg a felső kulcs 36-ról 38 százalékra módosul. Az ez évi adóbevallásokat két kulccsal és két sávhatár alapján kell majd kiszámítani. Az szja alsó sávhatára 2010-ben 2,2-ről 3 millió forintra emelkedik. Jövőre szűkülnek, illetve megszűnnek az adókedvezmények.

Ez év közepétől kétkulcsos lesz a ma 29 százalékos munkáltatói tb-járulék. A minimálbér kétszereséig, 143 ezer forintig 24 százalékos járulékot kellene fizetniük a munkaadóknak, e fölött maradna a 29 százalékos kulcs. A kormány tervei szerint 2010-től egységesen 24 százalék lesz a tb-járulék. A korábbi hírekkel ellentétben nem változik az 1.950 forintos eho.

Szintén július 1-től az általános forgalmi adó 20 százalékos kulcsa 23 százalékra nő, és a cigaretta, az alkohol mellett az üzemanyagok jövedéki adója is emelkedik.

Az év közepétől adóalapot növelő, de nem adózó jövedelem lesz a családi pótlék, az anyasági támogatás és a gyet.

Jövőre a 13. havi nyugdíj beépül a jelenlegi nyugdíjasok ellátásába, az akkortól belépőknek pedig már nem járna ez a juttatás.

A tervezett változásokat tartalmazó jogszabályokat, köztük a 2010-re vonatkozóakat is még az idén, a tavaszi ülésszak elfogadná az Országgyűlés.

Felmerült, hogy megtakarítást hozna, ha a MÁV idén kevesebb támogatást kapna. A 140 milliárd forintból fennmaradó részt nem az adókból, hanem a strukturális átalakításokból fedeznék.

http://www.kistigrisklub.hu/site.php?in ... irId=447#a
pumuklii
 
 


Sziasztok,

Hát itt is akkora hó van már, még az este kimentúnk hóembert csinálni, nem semmi azért ez a hó mennyiség, és itt is folyamatosan hull.

Hú Anita akkor szerencse volt hogy, nem itt melózott már.Jó hogy, minden ok veled, a papid nagyon aranyos. :)A képek szuperek jó a hajad és nagyon csini kismami vagy, Gréti pedig egy tündér.

Megyek mindjárt dokinőhőz mérlegelni, vérnyomást mérni ilyesmi.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Sziasztok,

Hát itt is akkora hó van már, még az este kimentúnk hóembert csinálni, nem semmi azért ez a hó mennyiség, és itt is folyamatosan hull.

Hú Anita akkor szerencse volt hogy, nem itt melózott már.Jó hogy, minden ok veled, a papid nagyon aranyos. :)A képek szuperek jó a hajad és nagyon csini kismami vagy, Gréti pedig egy tündér.

Megyek mindjárt dokinőhőz mérlegelni, vérnyomást mérni ilyesmi.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Jajj,de jó!!!!!Végre hó!!!!! :lol: :lol: :lol: Idén mi még csak kétszer láttunk havat esés közben, de nem maradt meg egy fél óráig sem.Ám most!!!!És pont most megyünk Galyára!!!!Remélem ott is ilyen szép nagy hó van!!Annyira jó lenne!A nagy álmom valóra válna!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kitty,
azért mert hogy májusban vizsgaidőszak és akkor szülök. Tudod biztos így kaszálnának hogy ha felvenném a két elmaradt tárgyamat és ősszel folytatnám a sulit rendesen. De mivel van egyéni vizsgarend, igy azt kérvényezem. Nem akarok halasztani a végén már...De álltam a sarat, nem hagytam magam :)

Keményedik egyfolytában a hasam. Már vettem be magne b6-ot.
Na megyek suliba :evil: nincs kedvem, pénzügyi számvitel óra :?

szép napot mindenkinek. Betegeknek jobbulást, fekvőknek meg kitartást!

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok Mamik!

Azt hiszem,csak ritkábban tudok majd jönni,ha nem csillapodik ez a fájdalom... :( Nem tudok sokat a gépnél ülni...
Köszi a Hsz-kat!
Anika!Köszi a tippet,mindenképpen megnézem!
Tegnap óta svéd cseppel kenegetem,ezt is ajánlották.
Ja,és köszke a rövidebb méhszájas hozzászólásokat is!
Akkor nem aggódom(cipelni az uram az elejétől nem enged).

Annus!Bocs,azt hittem írtam a dokiról. :oops:
Hétfőn voltam.Vérnyomás,súly,cukor(vizeletből)rendben.
Szívhangot szokásosan mért,az is oksa.
Bár Hanna nagyon aktív baby,úgy általában is. :D ,most is produkálta magát.Aranyos volt az orvosom,azzal vigasztalt,hogy ha fáj,azt tartsam szem előtt,hogy Ő bent nagyon jól van! :D
Akkor mondta a C2000-et,kérdezte dolgozom-e még.Mondtam,hogy igen,de nem terhel meg a munka.
Márc.12-én találkozunk újra,és akkor csinálja a 30. heti UH-t.
Ja,és megkaptam a gondozóban a hepatitis leletemet is(negatív). :)

Mozza!A videó tényleg tündéri,én is megkönnyeztem.Azt hiszem megmutatom Apának,még nem döntött teljesen,hogy bejön-e(nem bírja a vért). :) Neked bevált a hastartó pánt?

Anita!Nagyon csinosak vagytok mindketten,Gréti tündérke!

Böbi!Jobbulást a Tesódéknak!
Kutyafüle,Petrus!Pihenjetek sokat!

Szép napot kívánok!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Minden fájdalmasnak jobbulást!

Anita, örülök, hogy ma jobb! Mi is aludtunk!! :) Nagyon kedves Papid. :)

Szép reggelt és napot mindenkinek!
Vendég
 


Na én végre tudtam aludni!!!!!Annyira örülök!Iza is megnyugodott.Ma tesco járat.Listát kell írjak!Bár apcim azt mondta h nem mehetek,mert úgyse bírom ki :evil: De én ragaszkodtam h megyek :lol: Ha vásárolni kell ott a helyem :wink:

Anita!
Szépek vagytok mindketten!!!És a hajad is jó lett!Bár én a szinét így nem látom :oops: szóval arról jöhet még kép! :wink: Nekem a múltkor a szintén 80 éves nagypapám vacsit csinált!Igaz csak melegszendvicset,na de az nagyon profi volt :wink:

Fabri!

Hát van h én se tudok itt ülni!Köszi a beszámolót,az is lehet h csak az én agyam híg :lol:
Én is megmutattam az uramnak a videót.Szörnyülködött h nincs a babán semmi!Mondom a mérlegelésnél hány kiló ruhával mérjék le?Na meg h nemsokkal elötte született,mit várt! :lol:

Pumukli!
Látom nagyon foglalkoztat ez a dolog!Én úgy vagyok vele h nem is idegeskedem feleslegesen!Egyrészt ezek még nincsenek elfogadva,másrészt sajna nem is tudok ellen mit tenni....Vhogy ki kell húzni ezt a kis időt,ennyi!Természetesen mi kiesünk ebből a 2.2ből,így marad a majd 40%os adó :evil:

Tinu!
Azért a gyümölcsnappal vigyázz!!!Inkább hagyd ki,vagy egyél vmit még mellé.Saláta vagy akármi!Nehogy rosszul legyél!Elájulsz az éhségtől vhol aztán nagyobb lesz a baj!

Kitty!
Én még magamnak is szoktam beszélni,meg én már most is beszélek a pocakban Izához!Mondom neki h most kimegyünk főzni,vagy kiterigetünk,elmegyünk sétálni stb.Akkor szoktam jobban mondani ha tudom h mondjuk megterhelő pl állni a mosogató felett stb.Vagy mondjuk éhesek vagyunk,mondom h mindjárt kapja :lol: Szerintem ilyen picinél nemis az a lényeg h esetleg megértse,hanem hallja a hangodat és az megnyugtatja mondjuk egy bolti nagy zajban :wink:
Túrórudi!Nálunk nagyüzemben folyik a túrórudi vásárlás...apcim nagyon imádja...annak elenére hegyre kisebb és egyre drágább :roll: Már mondtam neki h hamarosan osztoznia kell a gyerekkel rajta :lol:
Ha talizol Petrussal add át neki üdvözletünket!!!


Anika!
Hrelyes!Vigyázz csak magadra!!!!Nehogy neked is be kelljen feküdni!!!!Apornak gratula a fogakhoz,na és a járáshoz!
Remélem 4Dn kiderül a babák neme is!!!Most mrá sznte mindenki tudja,kivéve talán aki nem akarja előre tudni!


Ja meg Susycat!De remélem is hamarosan megtudja!!!!DRukk hozzá!!


Tegnap elkísértem a szomszédot a védőnőhöz,ugye én is ide járok.Meglát,kérdi h a kis pocakos hogy van :lol: Na mondom ok,ha már ő is így kezdi 8) Kérdezte mikor megyek,mondtam h csak 27én.Márk 2 szurit is kapott,hallottam ahogy sírt szegénykém,de mikor bementem,akkor már mosolygott rám és rohant oda!Olyan kis zabálnivaló!!!!


Vmit még akartam...de szerencsére elfelejtettem :D vagyis szerencsétekre!

annus11
 
 


Jaj eszembe jutott!

De jó h arra van hó!!!!!Bezzeg itt Pesten,semmi!Csak a por...mivel felújítanak egy házat 2vel arrébb!Idén meg jövőre pont az az 1-2 kimaradt ház kerül sorra ami az utcában van...szegény Iza majd hallgathatja :roll: A nagy porról neis beszélve....De kapunk egy légtisztítót,remélem legalább az kicsi segít :roll:

annus11
 
 


Én továbbra sem vagyok jól, még mindig görcsölgetek :( Nyomom a Magneb6-ot, és pihenek ezerrel. Csak azért tudok itt ülni, mert ez laptop :wink: De amúgy már Apa csinál szinte mindent. Remélem szerdán csupa jót mond majd :roll:
Vendég
 


sziasztok itt is esett a hó, én is jól aludtam:), igaz este egy citromfű teát is megittam

anita csini vagy:)
nem is gondoltam, hogy még ilyenkor is csinálnak hüvelyi uh-t

nálam minden ok, de a doki mégis kímélő életmódot írt be a kiskönyvbe:)

lányom ma vitte a meghívókat az oviba a jövőheti szülinapi partyjára:)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Annus, nagyon köszönjük a szerencsecsillagokat! :)

Talán átvonult a front, én speciel jobban vagyok ma... Ti is?

Petrus, hú, te szegény... ha van aki nem kéri a kajáját, gyűjtsd be, én azt csináltam... A szobatársam nagyon válogatós volt, így sok dologból jutott dupla adag. Pl. rántott hal, vagy felvágott... Mondjuk ha látogatási tilalom van, akkor talán mindenki megeszi amit kap többnyire... Meddig várható a tilalom?

Anita, UH-val is látja, hogy hogy vannak a méhszájak, nyugi, nekem már több doki ezt mondta és mutatta, nyugi, nincs semmi baj! :) Nekem tetszik a hajad! és a balerinás kép, jaj, elolvadok! Én is akarok kislányt iiiis! Szerintem nem fogunk sokat várni a következővel, ha rajtunk múlik...
De rendes nagypapid!

Böbi, jobbulást a csládodnak! Brutál, hogy még a mentősökben sem lehet megbízni....

Emese, akkor magnerotozom, ahogy elfogy ami van... már csak pár szem van...

Pumukli,
Mikortól lépne leghamarabb életbe ez a szigorított GYED-re vonatkozó szabályozás? Én úgy tudtam csaj januártól lehet ilyesmin változtatni..
vanni
 
 


Sziasztok!
Papim még hóembert is épített a kis dédijének!

Lányok!Minden műsor már a valentinnapról szól,meg a zenék.Most is az szól az Rtl klubbon.Mindjárt sírok!!Mi még egy darabig egyedül vagyunk. :(
Gréti is minden este és reggel sír.Nagyon hiányzik az apja neki.Olyan rossz látni.Elbújik a fényképével mg azzal a bocival amit legutóbb vett neki az apja.És sír.Mit tudok csinálni vele???Tinu??Ötlet??

Panndi sajnálom a görcsöket!Az előbb én is éreztem megint. :(

Esztó próbálj meg pihizni ha keményedsz.

Vanni köszi!Akkor ha gond lett volna a méhszájjal akkor szólt volna gondolom.

Múltkor hüvelyivel nézte,mert valami értéket mért a méhszájnál.

Amúgy ha néha iszok magne b6 ivóoldatot akkor az jó?Nem ártok vele???A doki nem mondta.Amúgy az segít a görcsök ellen??De csak akkor ha rendszeresen vagy elég ha alkalmanként iszom??
Vagy jobb a tabletta??
Bocs a sok kérdésért de a doki nem mondta,Grétivel meg nem kellett.

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Jó reggelt!

A kórházban raboskodóknak jobbulást kívánok,kitartás!

Tegnap voltam házidokinál, de most nagyon haragszok rá.A laboros papíromon minden oké volt,vércukor 4.4 volt mind a három alkalommal,amin én is meglepődtemViszont a pisi megint nem volt rendben.Múltkor hüvelyváladék került bele azért lett olyen sok baci benne és most is sok volt.Mondtam a dokinak hogy már volt ilyen és hogy ismételjük meg mielőtt felírna valamit mert nincs kedvem fölöslegesen 10.000-et kidobni gyógyszerre.Azt mondja hogy hát majd a kezelés után menjek el laborba, addig meg szedjem be a Cedaxot.na mondom király.7000 forint 10 kis valamiért.Ilyet szól kismamáknak nem tud olcsóbbat felírni.Mondom neki pont azért kellene előbb egy kontroll aztán 2 nap alatt megvan az eredmény és addig nem fogok belehalni ha esetleg tényleg van valami fertőzésem.De nem.Arra már nem fog fény derülni hogy kinek volt igaza mert kiváltottam a gyógyszert, de ez mekkoraköcsögség.Főleg annak fényében,hogy múltkor bezzeg elküldött urológiára, kontrollra, és nem volt semmi baja a pisimnek :twisted: Ezt most miért nem tudta volna megcsinálni???

Nálunk még nincs hó, de a szele már érezhető.

KépKép
harhaj
 
 


Harhaj!

Hát én nem értek ehhez a pisi dologhoz...az nagyon durva h 7000 Ft :shock: Én se hiszem el h ne lenne olcsóbb,vagy vmi más szer ami szintén elég hatékony....
Szerencsére azén pisimmel eddig minden oké volt...remélem így is marad!


Anita!

Biztos nehéz lehet Grétinek...Mi lenne ha elfoglalnád vmivel?Mondjuk csinálhatnátok vmi meglepetést az apjának mire hazaér!Rajz,vagy vmi dekoráció amive várjátok.Ez lehet több napra is elfoglalná
:wink: Hátha így nem sirdogálna,ha közben az apukájánka készítene vmi meglepit :wink: Én ezt csinálnám,aztán fene se tudja h beválna e :roll:
De majd Tinu biztos mond egy tuti ötletet rá! :wink:

annus11
 
 


Jó reggelt!

Anita,
neki ne merjál állni havat lapátolni! A banyák meg k*ják be, ha nem tetszik, ne nézzék :)

Pumukli,
jók ezek az intézkedések - ha jól emlékszem, arról volt szó, h az adókulcs csökken, az áfa emelkedik - ehhez képest most az adókulcs is emelkedik... Szóval még kevesebbet fogunk hazavinni...

Tinu,
nekem a hepatitiszre a laborban azt mondták, küldik a védőnőnek küldik, a végén a dokimnál landolt... Sztm kissé káosz, semmi rendszer nincs benne, egyik helyen így, másik helyen úgy csinálják...

Örülök, hogy mindenki jól aludt az éjjel!! Én hajnalban felébredtem, mert kutyika sztm betojt vmitől, és elkezdett ugatni :)

Anika, ill. akinél a 2. baba (3. :lol: ikrek - az ikrek máshogy mozgolódnak, vagy más érzés, mint az első babánál? Csak kiváncsi vagyok :)

Hú Csajok, jól felideeltem magam ... melóhelyen a csapattal együtt szoktunk ebédelni, menzán 270 a menü (cég támogatja). Na a csapatfőnök kitalálta, h étteremből rendeljünk ma kaját - alsóhangon 2000 Ft/koponya. Na erre írtam, hogy nekem ez nem fér anyagilag bele, mer ő kb. 3-szor annyit keres, mint én, nem fizet ki egy valag lakáshitelt, és nem fog babája születni, tök egyedül van, csak magára kell költenie. Na megírtam, h köszönöm, de én nem, mert erre nincs felesleges pénzem- na persze megy a pofavágás részéről.. :twisted: amúgy letojom, nem érdekel nagyon.

emese1979
 
 


Emese,
megtudlak érteni.Engem az egyetemen hívogattak folyton inni meg hogy menjünk ide-oda.Mondtam hogy bocsi, de nincsenek fölös 10.000-im ilyenekre.nekem luxusnak számít hogy minden este kinnt egyek.Aztán ugye nem nagyon mentem sehová,max ha meghívtak a fiúk egy kólára,mert a lányokkal nem jövök ki,idióta banda.Szóval szépen lassan kirekesztettek.Aztán fogtam a cuccomat,kiköltöztem a koliból,itthon vagyok és örülök hogy senki nem nyaggat a hülyeségeivel.nem hiányoznak az idióta telefonok meg emailek a sablon szövegekkel.mert az őszinte érdeklődés nem az erősségük.

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok!

Na voltunk tegnap 4d-n. Minden rendben van. Még mindig kislány!
BPD: 6,73
HC: 26,4
AC: 21,8
FL: 5,24
1030 gramm
Szóval minden rendben és nagyon aktív volt :D

Próbálok pár képet feltölteni a debreceni hétvégéről, meg a pocakbabáról.

Kép Patrikkal az állatkertben

Kép Patrik a pancsiban, mögötte pedig a pocak

Kép Nóribaba

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Sziasztok!

Szilvi, jó Téged is látni!

Anita, a hideg is kirázott attól, amit a férjedről írtál! Hogy milyen semmisségeken is múlhat egy emberélet.

Mi evésnél nem imádkozunk, de este anélkül nincs lefekvés, hogy ne imádkozzunk Gyöngyvirággal. Most különösen.... nem vagyok egy nagy templombajárós fajta, de szülés előtt és után elmentem. Előtte kérni, utána megköszönni! :-) Szeretnék most vasárnap is elmenni. Kérni. (Bocsánat a nem hívőktől, hogy ezt is boncolgatjuk).

Pumukli, köszi az infókat! A szomszéd kismamának pont tegnap utasították el a GYEd-ét, pedig megvan neki a fél év, most járhat utána.

Én kaptam levelet az OEP.től, hogy fizessem vissza azt az egy havi GYED-et, de 15.000 Ft-tal több van a csekken, mint amit én kaptam. próbálom őket hívogatni, persze nem veszik fel. 15 napom van fellebbezni, remélem ez idő alatt utol tudom érni őket, hogy akkor most mi van. Táppénzt azóta sem kaptam, hogy a 795 Ft-ot elköltöttem......
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon szép Nóri! Meg Patrik, meg te is! :) Örülök, hogy minden OK. :)

Nekünk sem férnek bele a plusz kiadások, nem járunk sehova szinte. Barátnőmmel voltunk 1x moziban... :)

Anita, én is vmi ilyesmi aktivitásra gondoltam Gréti számára. :)

Böbi, imádkozom a családodért.

Mi bőven nem érjük el sztem a 2,2 mFt-ot... Ez 1 főre jutó, ugye?

Jaj, ezek a dokis történetek... Sajnálom...

Mindenkinek, akinek kell, jobbulást, kitartást!
Vendég
 


Anita: szerintem természetes, hogy Gréti hiányolja az apját. Persze, rossz látni, hogy sír, de valahol természetes ez, nem? Te is szomorú vagy miatta. Mesélj neki apáról, hogy mit csinálhat napközben, meg hogy sokat gondol rá stb. Meg beszéljenek telefonon, amikor csak tudnak. Nálunk is sokat segített, hogy tudtunk webkamerázni, mikor a férjem nem volt itthon és Tüci is látta mindennap az apját. És hát a leglényegesebb, hogy amit te érzel, a gyerek arra lesz a legfogékonyabb. Vagyis magadon kell alakítanod, ha szeretnél, mert ha azt mondod Grétinek, hogy ne legyen szomorú, közben süt a szemedből a szomorúság, akkor miért is ne lenne szomorú ő is?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Annus ,Dóri köszi!
Már apukát várja egy szekérnyi rajz,tenyérlenyomat,nyomda kép. :D
Még ragasztottunk is,pedig utálom takarítani az asztaláról a ragasztót.
Meg zenézünk,mondókázunk.Voltunk anyuék is,csak mikor mindenem fáj,nem igazán esik jó a séta.
Néha anyuék eljönnek és ennyi a társaság.Anyósom felénk sem néz.
De hát mit vártunk.
Na megyek kiviszem a hóba Lujzikám.

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Tinu igazad van!De ha hiszed ha nem én mióta elment nem sírtam!Megállom Gréti és Hanna miatt.
Beszélni szoktak,de úgy vettem észre nem szeret,mert csak pislog és könnyezik közben.Az msn nagyon zakatol ha beszélnénk,így nem tudjuk használni.
Most iwiw-re tett fel egy képet Sanyi,hogy lássuk,de ettől meg kiborult manókám.
Sajna ez van.Próbálom vidítani.Viszont este meg reggel nem sikerül,mert az mindig is az Apás program helye volt.És tudja.Azt hiszem túl okos a kis drágám.
Azt hiszem kicsit el is kényeztetem,mert hogy ne legyen rossz kedve mindent lehet.
Sokszor szeretné hogy felvegyem,de ugye nem lehet,a doki eltiltott.Csak ugye nincs senki aki felvenné.De olyan édes mert mire megkérdezi hogy felveszem e,addig már mndja is hogy tudom nem mert Hannának fáj.Imádom a kis okos fejét.
Na megyünk levegőzni!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Azért, ha ülsz, vedd az öledbe ezt a pici lányt! :) Biztos csinálod, de biztos nagyon vágyik is rá. :) Na, Gréti, fel a fejjel! Apa nemsokára itthon lesz! Gondolunk rátok!
Vendég
 


Anita: és a skype se megy? Nekünk a skype jobb volt sokkal hangilag. Azt használtuk főleg. Lehetne esetleg centit is vágni, vagy valamit, hogy Gréti lássa, hogy lesz egyre közelebb és közelebb a nap, mikor apa hazajön. Meg ha játszik, rajzol, akkor az neki segít. Te meg sírjál nyugodtan. Attól nem leszel kevésbé szomorú, ha nem sírsz. Nálunk is apás progi a fürdés (ő viszi be a kádba, onnan ki), és már TÜci is mindig kiabál, hogy "apa, apa, tököző (vagyis törölköző)". Ennek ellenére azért valahogy túl lettünk rajta, mindig elmondtam neki, hogy apa most Kínában van, de nemsokára jön haza és nagyon szereti őt. És akkor TÜci elmondogatta, hogy "apa Kínyába".

Kép
Kép
tinu
 
 


Vanni
nem tudom mikortól, de minket ez nem érint.

Annus
annyira nem pörgöm túl, egyértelmű, hogy mi mindig rosszul járunk.

Képzeljétek tegnap megkaptuk az árajánlatot a házunkra, 3 félét, attól függ milyen ablakokat rakunk bele. Szóval kulcsrakészen a legolcsóbb ajánlatuk 53 milla, legdrágább 55 milla. Jó, mi?
Természetesen nem velük építtetünk, van egy jó részletes kalkulációnk, amit tudunk használni, arra jó volt.
pumuklii
 
 


Pumukli, Te jó ég, mekkora a ház? :lol: persze anyagoktól is függ, a mi építtetőnknél is 4 féle ár van, ezen múlik, hogy 33 a ház vagy 41. Bár most éppen elfelejtjük a pincét, úgy kb 28 - 32 lenne.

Anita, az nem segít, ha befojtod a sírást. max Grétike ne lássa, de nyugodtan add ki magadból. Én most naponta ötször legalább bőgök, szerintem rosszabb, ha bent marad.

Dóri, nagyon köszönöm! Nem részletezem az eseményeket, mert itt legalább kikapcsolok, de nagyon rá fér a bátyámra az ima....
Vendég
 


Sziasztok!
Tegnap minden elszállt, amit írtam, de ma már nem emlékszem mi mindent akartam írni.

Böbi! Hogy vannak tesódék?

Petrus! Nagyon szorítok neked, vigyázz magatokra!

Anita! Jó a hajad, Gréti gyönyörű, igazi kis nőci! Kitartás, Apa pár nap múlva újra veletek lesz!

Tinu! Nem irigyellek ezért a félévért, de biztos menni fog!

Ja, eszembe jutott a tegnapi, boltban evés, szigurúság stb. Hát szerintem nagyon sok múlik a gyerek lelkialkatán, természetén. Mielőtt Alíz megszületett rengeteg elvem volt, amiből nem akartam engedni, aztán máshogy lett. Én is elítéltem a boltban evést, de néha egy kiflicsücsöknek köszönhettük, hogy nyugiban be tudtunk vásárolni. Ez csak hipermarketekben fordul elő, mert Alíz rosszul viseli a tömeget, sorban állást. Határozott elvárásom volt, hogy csak asztalnál eszünk, de Alíz magától két és fél év alatt még SOHA! nem kért enni, lassan és nagyon keveset eszik, mindig rosszul gyarapodott, de szerencsére nem látszik rajta. Így aztán bizony gyakran futok utána a kanállal a lakásban. és még sorolhatnám, hogy mi minden van másképp, mint ahogy elképzeltem, de ha fejem tetejére állnék, sem menne máshogy.

Más. Tegnap voltunk 4D-n! Nagyon jó volt látni Áron pofiját. Tiszta apja, akárcsak Alíz. Viszont a dokinő szerint is óriásbébi lesz, azt mondta ennyi idős babán ennyi husit, ilyen combokat még nem látott, pedig a szakmában van egy ideje. 28 hetes (ez biztos), de Ő 30-nak mérte! már 1560 g! Kezd elszállni a reményem, hogy másodszorra megúszom a császárt!

Kép

Kép
hean
 
 


Hú, Hean! Akkor reméljük, hogy legalább idekint is jól fog enni, ha már a nővérével voltak ilyen gondjaid... :)

Mindenki építkezik???
Vendég
 


Dóri:Szinte egésznap mászik az ölembe,kis bújós cica lett belőle. :)

Tinu,sajna a skype sem megy,pedig még ezek olcsók is lennének.
Néha pityergek,de rájöttem hiába bömbölnék,azzal nem lenne itthon hamarabb,max csak felhúznám magam!

Dóri mi nem építkezünk. :lol:

Hean!Jó nagy baba Áron!!
Nekem is tetszett az Áron név,csak a Frankó után elég viccesen hangzik! :)

Még most jöttünk be ,de úgy kellett kirángatni a hóból!Imádta.A maga módján épített hóembert,persze azt mondanom sem kell,hogy Apának!

Én is elakarok mostmár 4 D-re menni!!!Kíváncsi lennék mekkora.Remélem nagyobb mint Gréti.Na ha Apa hazajön le is támadom ez ügyben!

Szép napot!Megyünk uzsizni.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


hajho

ill. nne legye ho!!! meg front se!!!! tegnap este vegre tudtam aludni... nem kell tobb front!!!!

szomszed szoba kiurult.... meg alig lezng itt vki, legalabb marad kaja :)

sose ettem sokat, de azert ez nevetsegesen keves.. jo hogy 1 kismamanak sok feherjet meg vitamint kene enni... na hust csak hirbol ismerik itt akonyhan ugy laccccik....

jah es mar fel se johetnek hzni cuccot, le kellett mennem az aulaba a sok gothos ember koze :evil:

e 7 vegen meg odaaig se johetnek be, boldog valentin nap :(

franya jarvany...

de azert kibirjuk :)

megyek vadaszok ennivalot :)

Kitty vartalak, lehet nem engedtek fel

mar tul vagyok az 50. vallbaszurin :) fel sem ebredek ra :)

pápá
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: