Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Visszaolvastam egy kicsit mert Szeder azt mondta ír Emmáról…
Még csak azt se mondhatom,hogy olvasóüzemmódban vagyok….mert arra sincs időm kb 2 hónapja. Elkezdtem tanulni,ahogy Szeder is írta. Elhatároztam,hogy kezdőről év végére eljutok a középfokúig. Ehhez pedig sok tanulás kell. Járok magántanárhoz. Nagyon élvezem,nekem most ez lett a hobbim Minden szabad percben,órában, vagy este amikor már nyugi van németezek. Honey, nekem is kellett valami ami csak rólam szól,a tanulás ilyen mert magamnak tanulok.És ne értsetek félre rajongok a lányokért és az életem azóta nagyon kerek mióta ők itt vannak velünk de nekem kell egy kis magánidő, még akkor is ha az sokszor csak éjfél körül jön el számomra…nekem így van rendben a lelkem,

És igaz, drága Emma elkezdett négykézláb közlekedni kb másfél hete csinálja, kb 2 métert halad . És már 4x kiült oldalra …onnan persze felborult. :D
Hogy hova siet?? Fogalmam sincs…a lego duplora gerjedt be ennyire,hogy neki indult. Heni ezeket a dolgokat 7 hósan csinálta.
A fogak pedig...az alsók teljes nagyságban kinőve…és harap a drága. Heni össz 4x harapott meg pedig 18 hóig szoptattam. Emma kb napi 4x harap. Már komolyan mondom félek a szopitól. Szóval ne várjátok annyira a fogacskák kibújását….

Januárban 2x próbáltam felvenni a fonalat az utolsó 2 oldal visszaolvasásával de annyira sokat írtok… nekem most nincs kapacitásom mindenkinek írni. Az meg ,hogy csak 3-4 embernek írok az nem jó…ha meg csak magunkról az tök ciki...

Így most elköszönök Tőletek. Sok örömet kívánok a babáitok felneveléséhez. :D
Ha bármelyikőtöknek kérdése problémája van vagy lesz bármikor a jövőben,írjon nyugodtan privit nekem. Mert arról kapok értesítést gmail-ben. Amiben tudok segítek.
holka

Starlark!Le a kalappal előtted az egyetem, meg a nyelvvizsga terén! Így különösen nagy dolog!

Anyooka! nagyon várlak, hogy mi újság Ádámmal!!
blúmi

ÓÓÓÓÓ! Most olvasom Holkát! Nagyon, nagyon sajnálom, hogy elköszönsz!!! Nekem rengeteget segítettél terhesség alatt is, és szerettem olvasni Rólatok! Azért, ha bármilyen pici időd is van, írj egy-egy sort! Nem baj, ha másnak nem tudsz válaszolni! Olyan jó lenne tudni, mi van Veletek!
blúmi

:evil: most írtam egy hosszút, és elszállt! Nincs időm mindent előröl, bocsánat, csak gyorsan még egyszer a lényeg:

Honey: szerintem úőgy juttatdhatod el a listát, hogy akit érdekel, pü-ben megírja Neked az emiljét, és oda el tudod küldeni. Vélemény?

Szeder! Mi Aquincumban lakunk, Csillaghegy határán. Apával együtt voltunk úszni, és ezen túl is együtt megyünk, mert ő is nagyon élvezi látni, Manót, és nekem is sokkal könnyebb. Manó husi? Naná, mondtam már, hogy 4,5 kg-val született, és most 8... :)

A hengerrel úgy szoktuk, hogy keresztbe fektetem, és hason gurigatom rajta. Általában kiteszek elé valami kedvenc játékot, és azért nyúlkál, közben meg fejlődik az egyensúly-érzete, mozgás-koordináicója, és még élvezi is...

Nem tudom,még mit akartam, bocs...

Ja és minden betegeskedő babának és mamának küldök innen gyógyító sugarakat! :)
realdream

sziasztok!

Holka osszeszorul a szivem ha arra gondolok hogy elkoszontel. Igaz tudunk beszelni skypen is de attol meg ide tartozol.

Koszonom mindenkinek a hozzaszolasokat. Hoggyetek el nagyon jol esett es minden xar mellet ami az elmult heten volt erot adott. Az is hogy kiirtam magambol es az is hogy mellettem alltatok.
Nos Reka fogalmam nincsen hogy jobban van-e...ugyanis tegnap kapta be az utolso szurit es hivom a dokit hogy meg kene hallgassa. erre o... biztos nem hallgassa meg merthogy o penteken sem hallotta hogy tudogyulladasa lenne.... ujra rontgent kell csinalni. Kerdem en minneeek?? a rontgenfil meg most ugyanolyan ramaty mind volt.... na mind egy ebbol 100% orvosvaltas lesz....
Lenyeg a lenyeg jobban van a kicsi csaj... kevesebbet kohog, de meg adom neki a szirup antibiot. Tremeszetesen azt is csak ugy megvettem a patikabol. szoval.... nincs is szo minderre amik tortentek.
NAgymamit tegnap eltemettuk, tuleltem azt is. szoval remelem hogy annak a bizonyos hullamvogynek nem feneketlen az alja....

En is minden betegnek sok sok gyogypuszit kuldok. Valamit meg akartam irni de fogalmam nincs mit. Annyira le vagyok faradva hogy az agyam al le.... pusz pusz mindenkinek

szisziKép
sziszi7

Sziasztok!

Holka!

Sajnálom, hogy nem jössz már. :( Én abban is benne vagyok, hogy néha jössz és írsz magatokról!

Eszike!

Én is így gondoltam. :) Ha közösen rendelünk, akkor egyáltalán nem vészes a postaköltség.
Nekünk időben jó a babaúszáshoz ez a 9 óra környéke, mert akkor ébren van Ákos. Odafelé úgyis alszik a kocsiban, uszizunk, visszafelé meg már megint beájulhat, 10-től alvás idő van. :)
Az egy másik kérdés, hogy az elindulásban mennyire leszünk sikeresek. :lol: Asszem ha felkelek 6kor akkor van esélyünk rá, hogy 8 körül el tudjunk indulni. :D
Adj Noncsinak fél pellet Occilococcinum-ot feloldva egy héten egyszer. Megelőzésre is jó!!!
Szombaton mi Kata táncversenyére megyünk a Nevelési Központba. Öttrilliárd gyerek és felnőtt lesz, ha most nem kap el semmit, akkor sosem.

Honey!

Hogy vagytok? Remélem a betegség messze elkerül!

Gabolino, Eszike!

Kicsit irígy vagyok a kettesben töltött időért. Fogalmam sincs, hogy tudnánk ezt mi megoldani. Ákos nem eszik, csak ciciből, azt meg ugye senki nem tud neki adni, csak én. :D

Realdream!

Leütöttem azt a hengert a Vaterán, amit múltkor felraktál. Hamarosan én is megkapom. :D Köszi a linket!

Márti, Gwini!

Tegnap mi is újabb babakocsi tulajdonosok lettünk! :D Neonato Piuma. :lol: Volt egy a Vaterán szintén, nagyon jó áron és anyuék megvették Ákosnak a névnapjára. :D Használt, de gyönyörű állapotban van. Úúúúúgy örülök neki! Remélem használni is jó lesz.

Humanka!

Örülök, hogy jelentkeztél. Már én is aggodalmaskodtam miattatok. Jó, hogy benneteket elkerült ez a tűzvész!

Elakartam ma menni csavarogni Ákossal a városba, de olyan szél van kint, hogy engem is majdnem elvitt magával. :roll: Remélem délutánra csendesül egy kicsit és akkor talán el tudunk indulni.

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Küldök egy linket, itt nézhetitek meg a Noncsiról felrakott videókat, ha valakit érdekel. Rövidek.
http://www.youtube.com/user/gyeszti79
Vendég

Honey:szerintem aki kéri az árakat, annak e-mailben tudnád elküldeni. Én speciel szeretném megkapni!
Vendég

Szép Nap! :)

Eszike: Sajnos van egy olyan érzésem hogy te is diszlexiás vagy...
Gyerekkoromból van sok olyan élményem hogy mikor hangosan kellett olvasnom elég sokszor szóltak hogy ne költsek meg no ugorjunk neki még egyszer :) A honfoglalóban nem tudok olyan kérdést értelmezni hogy mi volt legkorábban vagy legkésőbb. Mikor vezetni tanultam volt hogy mondták forduljak balra én kitettem az indexet jobbra és halálnyugodtan arra is mentem :) Az oktató meg: ez se rossz de másik balra gondolt :)
Itt egy teszt, gyerekeknek van de szerintem sok mindenre rávilágít
http://www.diszlexiateszt.hu/disztesztfelsosoknek.htm
Pontos diagnózist csak szakember tud adni viszont.
Mi azért a férjemmel megegyeztünk hogy mesét ő fog olvasni.
Egy dologra még nagyon jók ezek a kérdések hogy tudom majd figyelni Donátot és talán ha gond van időben felismerem és mehet szakemberhez és nem magának kell rájönnie hogyan kompenzáljon. Én pl a helyesírással való vesződésemet 14 évesen feladtam. Most nagyon örülök hogy a firefox-ban van helyesírás ellenőrző így olyan sok szarvas hibát talán nem vétek :)

Blúmi: Köszi de azért annyira talán nem volt súlyos a helyzet. Volt nekem olyan osztálytársam pl aki olvasni alig tanult meg. Most annyiból jobb hogy nem biztos hogy kapásból lustának vagy hülyének titulálnák. Nekem talán még az is nagy mázlim volt hogy sokat foglalkoztak velem itthon, és imádtam olvasni /persze magamban/ :)

Szeder: Amint átadják csinálok képet :) Már tényleg alig várom.
A konyhát még nem hívom mégse mert a kivitelező sokszor ígért már sok mindent. Majd ha kézben lesz a kulcs :)

Ez tegnap készült Doncekről kajcsi előtt :)
Kép

Holka: Ne köszönj már el :) Ha csak hetente havonta adsz pici életjelet az is jó. Emma is hiányozna a közös vidikből :)
Nagyon ügyes hogy már mászik, nálunk csak popó emelgetés lábbal rugdosással és nagy nyögéssekkel van :) De még ráérünk :)

Tegnap begyulladt a torkom... Egyenlőre kordában tartva Homeogéne 9-el, remélem így is marad mert holnap suli is lesz már.
/jaj de nem hiányzott... :evil: /
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára starlark 2009.02.12 16:36-kor.

Kép

Kép
starlark

Most elhalmozlak benneteket képekkel:

Kép enni fogok
Kép dejót ettem
Vendég

Szia Holka!
Ez most ugye nem komoly? Jó tudom,hogy nem vagy komolytalan ember.. de akkor is :cry: nem baj, ha ritkán jössz! A lényeg, hogy tudjunk rólatok! A másik, hogy jó beszélünk néha telefonon.. de akkor is mások is kíváncsiak rátok, nem csak én. Nézd meg a csajok véleményét! :wink:
Cuppantás! No tessék néha írni ide is!!! :wink: :wink: :P

szeder74

Kép 5 hónaposan Kép érdekel a világ Kép itt játszom
Kép édes-drága-mosolygós
Vendég

Én is csak a képekre reagálnék most.. Adél nyüszögi-márika-rizi-rozi-rázika :lol: ezt szoktam neki mondani :lol:

Starlak!
Nagyon cuki Donát. Nem is gondoltam volna, hogy lehetne használni a szopipárnát ülésre is. No majd kipróbálom. Nem mozog nagyon benne, ha eteted??

Eszike!
HUH mekkorát nőtt Noémi! Olyan tündér. Milyen szigorúan tud nézni! (2. kép)
Jó kislány? Nem kezd kissé hisztis lenni?? -nálunk most megy a feszítés ezerrel.. nem engedi öltöztetni sem magát, ha épp olyanja van.
Nálatok?

szeder74

Starlak: hát ez szomorú, akkor bele kell ásnom magam a témába. Ez örökölhető ugye?
Na a történelem tudásomról inkább ne is beszéljünk. Történelem soha de soha nem ment. Pedig memóriám jó, mert például telefonszámokkal tele a fejem.
Felelni sem tudtam a suliban soha. Hiába tanultam, benne volt a fejemben, de egyszerűen elakadt a szavam és meg sem tudtam szólalni, csak a rizsa ment. És sajnos most is rengetegszer nem tudok megszólalni, pedig a fejemben van amit mondani akarok. Általában kérdeznek valamit akkor nagy a hatásszünet nálam. Párom már kezdi megszokni... (nemrég vagyunk együtt) Múltkor tesóm barátnőjének a nevét nem tudtam kinyögni szégyen szemre.
És ezek a számfelcserélgetéseim sem okoztak túl jó jegyeket közgazdasági suliban ugye?! Pl: hiába akarom azt leírni, hogy 213, nekem néha 312 lesz, és hiába nézem, hiába keresem a hibát, én csak 213-at látok benne.
Na ezt kinyomozom iziben! Jajj, eldugulok, nem akarok senkit untatni.
Vendég

Szeder: jó kislány Noémi. Az öltöztetést marhára utálja fürdetés után. Akkor mindig hiszti van. Már megszoktuk, elviseljük, kész. Alapvetően nap közben jókedvű, ahogy megszólalok, vagy valamilyen arcot vágok már mosolyog! Az esték nehezek, de gondolom mindenkinél. Nyügi megy ezerrel, ilyenkor aktívan foglalkoztatni kell, különben nyöszörög. Az utóbbi napokban kicsit jobb az este, mert előbb megy fürdeni és aludni. Így levágtunk a nyöszörgős időből. Könnyen el lehet terelni a figyelmét (még) a nyüsziről, elkezdem harapdálni, és már hatalmas hahotában tör ki. Órákig elviselné,hogy harapdálom, játszok vele, dobálom, lengetem, hintáztatom.
Vannak persze nyügis napok, ilyenkor egész nap nyöszörög, hát ettől feláll a hajam, de elviselem, én is nyügi vagyok néha.
Vendég

Hoztam én is képeket. :)

Olvasni jó: :)
Kép

Égnek meresztett csülkökkel:
Kép

Új babaverda:

Kép

És nem az én érdemem a lányzó, de szeretném a lányos anyukáknak megmutatni hátha kedvet kapnak a táncihoz majd. Kata régen és most, pink és zöld ruciban. :)

Kép Kép

Monee

monee85

Jujj mennyit írtatok hirtelen :)

Monee, Eszike: Én is csatlakozhatnék a rendeléshez? Hiába megyek fel minden pénteken Pestre csak dél körül van pici időm akkor meg fejnem és kajálnom kell :) Pécsen meg ott vannak a kolegáim hamarabb eljutna hozzám :) De egy talit is összehozhatnánk :)

Szeder: Nekünk nincs pihiszékünk a hordozót meg utálja így maradt a szopipárna azt szereti :)
Nem mozgolódik csak ha elege lett akkor néha megfeszíti magát és lejjebb csúszik, egyszer visszaültetem ha utána újra csinálja vége a kajálásnak :)

Sziszi: Remélem a másik dokitok már lelkiismeretesebb lesz.

Eszike: Csuda édes Noncsi a videókon :) Érdekes hogy a bürrögésre nevet, Donát attól sírva szokott fakadni :)
Kocsiban is ezt az ülést használjátok már? Mi is komolyan gondolkozunk nagyobb ülésen mer a hordozó nagyon szűk már.
Nem tudom hogy örökölhető-e. Mindenesetre ha Noncsinál előjönne hamar fel fogod ismerni.
Évszámokat én se tudtam sose megtanulni az eseményeket el tudom időben helyezni a probléma nálam ott kezdődik hogy a korábban később fogalom értelmezéséhez nekem kell egy viszonyítási pont vagy tök egyformát jelentenek.

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

A Lalu szerencsére eddig nem lett beteg. Szerintem csak a foga jön.
Tegnap már egész jól evett. Ma még nem vitte túlzásba. :wink: Ma este fogom mérni, hogy mennyit hízott a múlt héten.

Szeder!
Köszi. Szoktam szedni ezt a szert.

Monee!
Nekünk is Piumánk van. Milyen színű a tiétek?
Én nagyon szeretem. :lol:

gwini

Monee!
Már látom is, nagyon szép a kocsi. Mennyiért vetted?

gwini

Lányok!

Aggódom és légyszi' mondjátok el a ti véleményeteket/tapasztalatotokat: szóval ha Gyuzsikát megpróbálom a hóna alatt karolva állítani akkor egyáltalán nem tartja meg állva magát. Egy kicsit sem. Ha nagyon-nagyon hosszú ideig próbálom akkor egy ici-picit talán igen,de ennyi. Én úgy tudom/olvastam,hogy ez már ilyenkor nem normális. Már régen meg kéne,hogy tartsa magát. Légyszi' írjatok,hogy nálatok ez hogy van.
Egyébként rengeteget rugdalódzik a lábával meg minden normális..

Kép
Kép
a.m.

Monee: Ákos nagyon kis vasgyúró :) Szegény könyv :)
Az új babaverda is jól néz ki :)

Kép

Kép
starlark

AM: Doncek se tartja meg magát kicsit sem állva. Egyből hajlik be a térde.
Nem rég voltunk neorulógusnál szerintem minden rendben van vele.
Azt nézd inkább hogy mikor lerakod a lábát spiccben tartja-e mert az viszont nem jó.

Kép

Kép
starlark

Starlak: oké, én benne vagyok a közös rendelésben. Sőőőőt a találkában is! Várom, hogy Honey küldje az árakat, aztán nekiállok agyalni, hogy miből mennyi kell.
Vendég

Gwini!

Elhoztam villám áron, így 19 ezer volt, de alapból 16.500 Ft-ért volt hirdetve. Sok volt még a licitből, nem mertem megvárni, hogy lecsapja valaki az orrunk elől. :) Nem árulnak túl sok ilyet mostanság.
Akárhogy is lesz, a mostani babakocsinknál csak jobb lehet. Nem azt mondom, jó ez a kocsi is, itthonra, alváshoz és árkon-bokron áttoláshoz. Csomitartóba begyömöszölni és a városban közlekedni vele viszont totál tragédia. A Neonato mellett csomitartóban is marad még hely, tök szuper lesz!

A.m.!

Ákos sem tartja magát semennyire. Az apósom szokott próbálkozni vele, hogy jéééé milyen jól tartja magát állva a gyerek, de ez baromság, mert szinte azonnal csuklik össze a térde. Szombaton megyünk a dévényes csajhoz, rákérdezek majd erre, ha nem felejtem el!

Monee

monee85

Starlark, Eszike!

Szövetkezzünk majd. :)

Szeretnék megemlékezni róla, hogy ma ismét az egekig dicsőítettem a hajvasaló feltalálójának a nevét! A rőzsémből frizura lett 15 perc alatt. :D

Monee

monee85

winona: nem jött át a privi :-(

Kép

Kép
mambu

am:
:( ne légy ideges!
Nem tudom,hogy mit kell ilyenkor csinálnia egy fél éves babának.
Változó tuti, hogy ki mit tud, és mit nem!
Nagy baj nem lehet, mert annak más jelei is vannak! A dokitok meg tuti, hogy látta volna, ha figyelni kellene Gyuszikát!
A mi példánk: Adél áll, mint a cövek, de lábujjhegyen! Nem a talpán.
Ritkán teszi le.
Tuti ez sem jó. Mi járunk neurológiára és ott semmit nem láttak rajta.. a kutacs miatt kell mennünk tudod és mérik mindig a fejét.. de a doki semmi el változást nem észlelt.
Szerintem, ha ideges vagy, akkor menj el neurológiára. A gyerekorvos ad beutalót, Te meg kérsz időpontot a neurológiára. Baj nem lehet, ha látják.
Nyugi! Nem beteg Gyuszika!!! -kicsit lusta a lelke.. és akkor mi van?? nem sürgeti senki sem! :wink: :wink: Szerintem, hogy elkerüld az ideges órákat, napokat, mielőbb menj el.. és legalább megnyugtat hozzá értő is.. mert én minden vagyok, csak hozzá értő nem :oops: De azért nyugtatlak! :P

szeder74

Starlak: 2db gyerekülésünk van, mert 2 autónk is van. Egyelőre itthon használjuk etetésre ezt a széket, mert az etetőszékben eldől Noncsi. De volt, hogy már használtuk a kocsiban is...
Vendég

Nagyon szépen köszi a hsz-eket :) (starlark,monee,szeder)

Doncek nagyon sokat változott és teljesen kisfiús már nem babás. Nagyon édes ahogy ott ücsörög :D

Eszike!
Nagyon tündéri Noncsi. Én bevallom őszintén,hogy már megnéztem 2 napj a videókat róla. A youtube véletlenül kihozta és én megnéztem. Nagyon édes a vidiken.

Ákos igazi kis vasgyúró. Az egyik unokatesómnak hasoló kisfia volt amikor még ilyen kicsi volt. Mára meg már nagyon megynyúlt, szép szál kis 1. osztályos nagyfiú lett belőle.

Holka!
Nagyon sajnálom,hogy elköszöntél,de azért még titkon remélem ,hogy néha adsz egy kicsi jelet magatokról.

Kép
Kép
a.m.

Ezt nézzétek meg. Nagyon érdekes.
http://www.childdrowningprevention.com/index.html

Kép
Kép
a.m.

Huhh AM ez nagyon jó!
Itthon vhol taníthatnak ilyet?

Kép

Kép
starlark

most csak Eszikének írok!

Dávid nagyon sokat mosolygott Noncsin! Szerintem tetszik neki a kiscsaj! :wink: jók a videók, Dávid azóta is vigyorog.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Holka!

Ne tedd velünk,komolyan! Azok után,ahogy a lelke voltál az Abigél-csomagok eljuttatásának,meg a topicnak is! Nekem már régóta hiányérzetetm van,hogy nem írsz! Persze,megértem,én aztán tényleg tudom,mennyire kitöltik az ember életét a manók,meg azt is tudom,milyen mellettük tanulni,de azért kukkants be,ha csak 1x 1 héten,mi kiváncsiak vagyunk,mi van Veletek! És Te is írsz máshova is (bocsi,hogy kisasoltam :oops: ),nekem is van másik topic,néha ide írok többet,néha oda...szóval ne köszönj el! Ragaszkodunk hozzád! :lol:

Ági!

Hát micsoda képekkel jöttél?! Ez a Dávid baba nagyon kikerekedett,nagyon szép és elképesztő huncut a szeme! És az a szennyestartós kép,hát hihetetlen jó! Na,csak gyere és hozz minél többször képet erről a nagyon fotogén babáról!

Monee!

Látom,Ákos már most falja a könyveket! :lol:

Minyu!

Hű,Csongi vitéz paripán! Édes kis manó! Gyógyulni ám!

Eszike!

Senki sem haragszik,hogy nem jössz minden nap,szerintem ez egyre inkább így lesz mindenkivel,ahogy jön a jó idő és egyre többet vagyunk kint a kicsikkel! De olyan jó,hogy azért jössz és írsz! Csoda kis mosolygós,szép lánykád van! Hogy viseli a csavargásokat? Nem gond neki, ha nem otthon alszik?

Am!

Én nem aggódnék,de ha nyugtalan vagy,beszélj gyerekorvossal,nézze meg vagy adjon beutalót! Bár én a helyedben inkább gyógytornásszal nézetném meg előbb,ha mindenképp akarod,hogy lássa valaki! De szrintem nincs gond,nem kell minden babának teljesen egyformán és ugyanolyan ütemben fejlődni!

Honey!

Mi volt tanácsadáson?

Márti
borossné becz márta

Ági: akkor bimbózik egy szerelem???
Örülök, hogy tetszett!

Márti: Noémi tök jól viseli az örökös hurcibát. Csak már én bírom egyre nehezebben. Egy kész lelki teher amikor megyünk valahová. Előtte az egész napom pakolással telik, meg agyalok, hogy mit raktam be, mit nem raktam be. Aztán az elindulás sem semmi mutatvány. Rendben és tisztán akarom itthagyni a lakást. Szóval indulás előtt még mosogatás, szemét összeszedés, virágöntözés, hűtő ellenőrzés, romlandó dolgok szanálása. Mert ha én egyszer elindulok itthonról, akkor 3-4 napig garantáltan nem jövök haza. 1 nap kell, hogy kipihenjem az indulás fáradalmait. Aztán 1 nap amit nyugalomban töltök "máshol", és megint 1 nap mire összecihelődök, lecuccolok a kocsiba. Nagyon nehéz! Ráadásul Noémi hyper módon utálja amikor meleg ruhába öltöztetem, na és a sapka az hab a tortán. Mielőtt felöltöztetem én is felöltözök teljesen menetkészre. Mert egyszerűen kiborul ha nem indulunk rögtön el. Gondolhatod, mire Noncsit felöltöztetem engem 3-szor lever a víz. És ugye akkor még le kell cipelnem. Hát nem egyszerű. De menni kell örökké, mert nem vagyok az az itthonülős típus. És 3-4 nap itthonlét után már kezdek befordulni.
Mivel ezt az egészet kb. 2-3 hetes kora óta csinálom (persze akkor még nem ilyen sűrűn) ezért tök mindegy neki hol fürdik, vagy hol alszik. Az sem túl nagy gond, ha én nem vagyok ott fürdetésnél, vagy elalvásnál. Szerencsére megszokta, hogy mindig nyüzsi van.
Vendég

Már megjöttünk a tanácsadásról :wink:

Amennyiben rákattintotok az alábbi linkre, ami a vonalzóm felett van, látjátok az megszületett az új kihívás :wink: :P
Úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom a számomra szinte lehetetlen feladattal:
Blogot írok.. a családomról.
Igaz nem igazán vagyok a szavak embere.. kevés is az önbizalmam e téren... de, ha biztattok akkor talán plussz erőhöz jutok :wink:
Nem értek én a szerkesztéshez semmihez sem.. de megszeretném tanulni..
Remélem, hogy színesítem majd ezáltal a saját életem és azokét is, akik olvasnak majd engem..

szeder74

Szeder: HAJRÁ, HAJRÁ!!!!!! :D
Vendég

Huhh, mennyit irtatok! Csak nagyjából futottam át, és csak gyorsban reagálok 1-2 dologra, mert (ahogy a Zuram mondaná) értem sirnak a vasalatlan ruhák... :twisted:

Szóval elöször is rólunk egy videó (sajna hang nélkül, mert csak a fényképezögép volt a kezemben, ami hangot nem vesz) Maholnap mi is mászunk :D :
http://s109.photobucket.com/albums/n60/ ... CF3640.flv

szülinap: hát, nem egészen úgy sült el a dolog, ahogy vártam :( A torta fini lett, az ajándék terén viszont mellényúltam :oops: , az én emberem pedig nem az a tipus, aki eltitkolja a csalódottságát...

holka :)
juj, ez nagyon véglegesnek tünik. Nem teheted ezt velünk. Sztem senkinek semmi gondja nincs azzal, ha csak néha irsz magatokról! Én legalábbis szivesen olvasom soraidat a lányokról, rólad.

na, a többit majd holnap...

Kép
Kép
Kép
minyu

köszi a válaszokat csajok!

csongi nagyon édes!!

szeder: ráklikk a blogodra.jól néz ki!
ha ez a vágyad, akkor biztos örömmel fogod írni nap mint nap.
a hozzátápiról nem válaszoltál :( lehet h. elkerülte a figyelmed...

Kép
winona

Monee!

Nagyon jók a táncos képek!
Az én húgom versenytáncos! :lol: A dancestationban táncol.

gwini

Gwini!

Neki ez csak ilyen iskolai bubuckodás. A sulinak ahová Kata jár, van művészeti (rajz, zene, tánc) részlege is és a tánctanárnő -szerencsére- nagyon igényes mindenre. A ruhájukra, sminkre, koreográfiára, stb. :) Sorba nyerik azokat a versenyeket, ahol elindulnak. :) Jó kis suli utáni program! Mennyivel jobb lett volna ha én is táncizni járhattam volna és nem kézilabdázni. :roll:

Monee

monee85

Huuuuu lányok! De drágák vagytok!!!! :D Nem gondoltam ilyen reakciókra! Nagyon jól esik, nagyon aranyosak vagytok!
Én csak azt nem akarom, hogy azt hiszitek vagyok, olvasok….és kérdez valaki tőlem én meg nem olvasom,nem válaszolok… és ez nekem rossz, olyan mintha cserbenhagynám a kérdezőt...
Ha megengeditek néha jövök úgy, hogy egy kicst magunkról írok és az utolsó oldallal talán képben leszek, de többet nem fogok tudni átolvasni. Ha meg valaki kérdezne betegséggel kapcsolatban az priviben bátran...

Márti
Igen a novemberi topik….de ott pici csapat vagyunk, össz 8 ember, egy hét alatt írunk egy oldalt, tegnap pl senki se írt…ott tudom tartani az iramot…:lol:
Ott már inkább a telefon, sms, személyes tali működik. Tegnap is nálunk vendégeskedett a pici lányával az egyik topiktársam...
És köszönöm a hiányolást. :)

Szeder
Ügyes vagy a blogírással!!
Szisz
Elolvasták a lányaim amit írtál nekik!!!! :lol: :wink: :D

Noémi baba gyönyörűű kislány!
Ákos pedig..jaj de dögönyöznivaló kis vasgyúró!

Mégegyszer köszönöm a soraitokat. Nagyon drágák vagytok!
holka

Jó reggelt!

Holka!
Ez már inkább beszéd :wink: Várunk, úgy, mint eddig. :wink: Köszike.. majd gyere olvasni.. remélem,hogy sikerült írnom, ha nem is minden nap.. de azért, ha a gyerekek fenőnek azért lesz nekik egy kis emlék tőlem..
Puszi, és jó hétvégét!

Eszike! Winona, Holka!
Köszönöm szépen!
Remélem,hogy sikerül meg birkóznom majd a szerkesztéssel.. mert életemben soha nem csináltam.

Winona!
:oops: Ég az orcám.. de tényleg elkerülte a figyelmem.. az én fejem sem káptalan ám! :wink: Kérdezz és most nagyon figyelek!

Humanka!
Nagyon szépen köszönöm a kommentet. Olyan nagyon jól esik! Ha jól emlékszem , akkor neked is van blogod.. egyszer találkoztam vele.. de most nem találom már egy ideje.. a profilodba volt berakva a link.
Hogyan talállak meg????

Igaz nem kérdeztétek, hogy mi volt a tanácsadáson, de én elmondom: :oops: 8)
65 cm és 6900 gr Adél.
A feje is szépen nődögél már 41 cm az átmérője. Ami teljesen rendben van. A kutacsa még nem záródott be, úgyhogy nincs is gond.
Rotarixet megkapta. Ez igaz fájdalommal nem jár, de hát ettől függetlenül nagyon sírt szegénykém!
Menjugate vakcinát is felírattam, ez egy fertőző agyhártyagyulladás védőoltása. - 2-4 éveseknél gyakoribb.
Itt ismét levizsgázott a dokim.. ki vagyok. Kérdezem. Ő válaszol. Ahogy válaszol.. , mintha a közértben a pénztárost kérdeztem volna.. hát igen.. van.. igen.. be lehet adatni.. ááááá téptem gondolatban a hajam!
Hogy lehet, hogy nincs önálló véleménye semmiről??? Mindent úgy kell kihúzni belőle. Minden esetre nem az a szószácsár doki az tuti.

Holnap családi ünnep. Névnapozunk - jó nem azért írtam, hogy felköszöntsetek.. csak írom, hogy mire készülünk. Az anyukámék, öcsémék, és a nagyim -a gyerekek dédije jön-. Úgy várom!
Anyukámnak, nagymamámnak és nekem egy nevünk van.
Pont ma reggel mondta a párom, hogy hogyan lehet ez?? MIlyen lüke szokás?? Mondom neki: Te ne is beszélj! Apukádnak és neked is egy nevetek van! :lol: :lol:
Ennyit erről.. :lol: :lol:
Úgyhogy ma készülődök, fincsi ebéddel.. a húsokat már ma előkészítjük Gyuszikámmal, mert holnap nem igen lesz idő rá..a nőgyógyászom holnap reggel fél9 -re vár. Rákszűrés és minden finomság.. :roll: sok kérdésem van hozzá. Már előre rossz érzés, hogy ismét hozzám nyúlnak. Valahogy terhesség alatt olyan természetes, de most nem akaroooooom. Előre érzem.. és rossz.. áá.
CSak én vagyok ilyen hülye?? Vagy más is így van egy-egy vizsgálat előtt, így szülés után?

szeder74

Holka!

Nekem jó így! És nagyon örülök! :lol:

Szeder!

Na,Adél baba tökéletes méretekkel rendelkezik!
Igen,ez a Menjugate az,amiről olyan sokat írtam Neked,talán a múlt héten! A legfontosabb a nem kötelező védőoltások közül,mert életet veszélyeztető betegség ellen véd! Mi 2 hét múlva megyünk oltásra,én is feliratom ezt,mert valóban ovisok között fordul elő leggyakrabban,a mi ovinkban volt is már sajnos ilyen betegség! És hazahozhatják a nagyok Kamillának úgyis,hogy Őket már rég beoltattam ellene! Berci is megkapta az oltásokat még csecsemőként! 3 oltást kaptok Ti is?
Jó sütést-főzést és persze vidám ünneplést! Mi anyukámékhoz megyünk vasárnap ebédre,az Ő férjének még januárban volt a szülinapja,csak a rengeteg betegség miatt még nem tudtuk megünnepelni. Én almatortát sütök majd!
Férjem meg megy anyósék után Miskolcra a nagybátyját költöztetni,anyósom a férjemmel már hajlandó volt emiatt beszélni,apósom meg pont úgy tesz,mintha semmi sem történt volna...várható volt! A férjem még ma lemegy,de apósomék nemigen akarják,hogy legalább holnap estére hazajöjjön,merthogy sok a munka (ennyit a Valentin napról,Peti el akart vinni vacsizni :cry: )! Persze a férjem közölte,hogy azért megy le ma,hogy holnap reggel 6h-kor kezdhessenek és haza akar jönni! A sógorom szintén,úgyhogy anyósék mostmár a sógorommal is összevesztek!
Mondjuk apósom még olyat is mondott,hogy a Peti egyáltalán nem is biztos,hogy a vasárnapi ebédnél ott lesz anyukámnál...hát ezen kiakadtam azért! Nem elég,hogy szerencsétlen egész héten reggeltől estig dolgozik,de még az egész hétvégéjére rá akarnak tenyerelni! Nem az a bajom,hogy elmegy segíteni,hisz az természetes! Az zavar,hogy már megint ők akarják megmondani,mi,hogy legyen! És jó lenne,ha legalább a vasárnap a miénk lehetne!

Anyoooka!

Már napok óta akartam írni,hát Neked is egységnyi rokonaid vannak! Elképesztő!

Babakocsi még mindig nem érkezett meg,a futárszolgálat hibájából! :twisted: :twisted: :twisted: Tegnap már írtam a boltnak,ahonnan rendeletem,hogy tudjanak már róla Ők is,nem azért,de a GLS ilyet nem csinál mint ez a DPD!
Ha ma sem ér ide,felhívom Őket,de nem teszik az ablakba,amit kapnak!

Márti
borossné becz márta

Szeder!

Ja,nőgyógyász! Nekem semmi bajom vele,de ennek több oka van! Egyrészt szinte már baráti a viszonyunk,másrészt,mivel én nagyon gyakran szedek össze mindenféle vacak fertőzést,az a ritka,ha legalább 2havonta nem megyek.Ehhez jön még,hogy olyan észrevétlenül,óvatosan vizsgál,hogy tényleg nem is érezni!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Ági: Nekem ilyesmi görcseim voltak szülés előtt is. Tiniként nagyon brutál görcseim voltak, de a fogamzásgátló után nem jöttek vissza, csak sokkal enyhébb formában, és most is olyanok voltak.Dávid nagyon ügyesen támaszt, és milyen nagy már! Szennyeses kép naggyon jó :D Mellgyula remélem már eltűnt tőled!

Mambu: remélem jobban van Lilid, és Luca nem kapja el!

Minyu: Csonginak is jobbulást! Hintapacis kép nagyon tetszik!

Anyoooka: gyerkőcöknek jobbulást! Rokonaid nem semmik, asszem engem is megütött volna a guta!

Humanka: Bendo sülya nem semmi! A hőségért meg nagyon nem irigyellek.

Honey: mihamarabbi jobbulást a családnak, és drukk, hogy Flóra ne kapja el! Humana miatt akkor irok majd ma privit. Azt lehet tudni, hogy bébiételből mennyi van egy kartonban?

A.m: sajnálom ezt a babakocsi dolgot! Olyan furcsa, hogy mindjárt féléves Mini Gyuszi meg Adél is :D Megtartás passz, de ha zavar, kérdezz rá a gyerekdokitoknál.

Eszike: jó, hogy jöttél, Noncsi nagyon túndéri nagy lány lett!

Starlark: hitel :):) Hozzánk hétfőn jönnek a lakhatási miatt terepszemlére, remélem lakhatónak ítélik majd a házat :D

Realdream: aranyosak a képek!

Blúmi: uhh, sajnálom a mellgyulát, remélem mihamarabb rendbe jössz!

Holka: azért ne tűnj el teljesen, ha néha-néha helyzet jelentesz az is jó! Na ez már jobban hangzik, a második hozzászólásodban!

Sziszi: remélem Rékuc tényleg jobban van, és elindultok felfelé a hullámvölgyből!

Starlark: jobbulást! Doncek nagyon édesen várja a kaját!

Monee: Ákos nagyon ügyesen olvas :D És jól néz ki az új babaverda. Kata nagyon csinos ezekben a táncos ruhákban :)

Szeder: hajrá blog!

Márti: anyósodék nem semmik :?

Magunkról: Zalán már majdnem teljesen jól van, néha köhög és tüsszög egy picit, de már nyugisan alszik, és nagyon ritkán szörcsög. :)

Kép
kistiggrincs

Hát, én sajnos nagyon magam alá kerültem. Bőgnék egész nap, bálintot csak fogom, nem tudok rá figyelni, a leves kifutott, a tészta nem sikerült, alig alszom, minden szaron megsértődöm, még sétálni sincs kedvem menni. Nem tudom mi ez, valahogy úgy érzem, mindenre alkalmatlan vagyok. Folyton rendetlenség van, pedig mindig erőlködöm a hátartási munkákban, de nem megy.... Ááááá, mindegy szar az egész...........
blúmi

Sziasztok!

Blúmi!
Ma péntek 13.-a van. :?
Kitartás! Szerintem mindenki átesik ilyen hangulatokon!
Fel a fejjel!

Én tegnap mértem Lalut! 5950gr! 20 dkg-ot hízott a múlt héten! :lol: Úgy örülök! Most 2-3 napja nagyon szépen eszik! :lol:
Este még éhes maradt a szopi után, de a tápit nem fogadta el! :cry: Inkább kamilla teát ivott. :wink: Pedig ezt sem itta meg eddig. Kellene már valami finomabb tápszer, de 6 hós koráig nem kapunk másikat. :? Fagyi tejcsi meg már nem igen van. :?

Szeder!
Szép méretei vannak Adélnak! Látod, mi 1 kg-val le vagyunk maradva. :wink:

gwini

Minyu!
Nahát ez a Csongi baba :D nagyon édes ahogy erőlködik és felemeli a fenekét :lol:

Holka!
Nekem is nagyon hiányoztál/nál ha nem jönnél.Úgyhogy szerintem nyugodtan írj csak magatokról ha van egy kis időd.. :)

Blúmi!
Péntek 13 van lehet csak ez a baj a mai nappal. A holnapig meg kitartást kívánok. Fel a fejjel nem lesz semmi baj. Most látom Gwini is ezt írta. :wink:

Kép
Kép
a.m.

Szeder!

Tetszik a blogod drukk,hogy legyen rá időd mindig amennyit szeretnél :wink: :)

kistiggrincs!
Drukk,hogy meglegyen a lakhatásitok :wink: Örülök,hogy a kis Mókamestered jobban van :D

Márti!
Anyósodék nem egyszerű esetek :( sajnálom.

Kép
Kép
a.m.

Magunkról?
Kölcsön verda viszonylag jó,de sajnos Gyuszika észrevette,hogy ez nem a megszokott kocsi,így tőle teljesen szokatlan módon nagyon sokat sírt tegnap a séta közeben. Ma biztosan nem megyünk,mert szakad a hó.A jövőhét végénél hamarabb biztosan nem lesz saját kocsink.
Most meg annyira alszik a Kisdrágám, hogy elfelejtett 11-kor felkelni ebédelni. Pedig másfél órát "dolgoztam az almás répáján.

Tegnap előtt nem én fürdettem és etettem lefekvés előtt hanem anyukám,mert mi a babakocsiért voltunk. Képzeljétek 2,5 óránként sírva ébredt,de nem azért,mert éhes volt hanem azért,mert nem én voltam vele lefekvés előtt. Ezt azért tudom,mert 2 hete a férjem etette meg, amikor moziban voltam a barátnémmal. Akkor is ue-t csinálta :) Hogy megérzi,szinte hihetetlen micsoda receptorai vannak.Ja és 2 éjsza mire újra rendbe jön,mert még most is 2-szer kelt éjjel (úgy mint a múltkor) A 3. éjjel már nem lesz gond,de szerintem elképesztő kis Manó. :D

Kép
Kép
a.m.

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?