Új privát üzeneted érkezett!

igazábol nekem is mindegy....
szerintem is szép a margit sziget........akkor legyen ott...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Amúgy tényleg nekem is mindegy. Valami nyugis hely is jó lenne, bár ti jobban ismeritek hogy hol lenne jobb.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

a margit sziget nyugis és szép hely..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

oké. :wink:
Még kell akkor hogy kik jönnek, és hogy pontosan mikorra is tervezzük a talit.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

jah egy dátumot is ki kéne tűzni?
ötlet? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát a nyár az addig oké, de nekem még olyan távolinak tűnik. Jelenleg a jövő hét csütörtök lebeg a szemem előtt. :roll: De ez most érthető is. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Moni köszi az infot:)
Melisch: meg fogom próbálni az elevitet, a gyerekeknél is azt szedtem, nem emlékszem, hogy híztam volna...
A tali jó ötlet. Lehet csatlakozni? (Ugye nem feltétel a 2in1 állapot??:))

Bevettem az első szem C vitamint!!!:)))
Na, megyek elteszem magam holnapra:9
jó éjt mindenkinek! :lol: :lol:

tary
tary

Sziasztok csatlakozhatok hozzátok? mi is terbvezzük a tesóbabát nem vagyok fiatalka de kis nagy fiam már két éves és kb egy éve próbálkozunk szóval ideje lenne a tesónak :)

nitát,csucsut,kuzsannát ismerem másik topikból többiekkel meg majd megismerkedünk remélem befogadtok :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok. Megjöttem a dokitól. Ami a legfontosabb, hogy nem talált cisztát :lol: Viszont sajnos babát sem :( Most azt mondta, hogy nem kell szednem a clostit, hanem spontánkodjunk két hónapot és mennem kell vérvételre 21. és 24. napon. Megnézzük hogy milyen lesz a progiszintem a gyógyszer nélkül. Valamint a férjemnek is kell menni andrológiára és megnézik, hogy elég fürgék e a katonák. Két hónap után találkozok a dokival és megbeszéjük a továbbiakat.

KépKép
csige-bige

Sziasztok!

Tary!
Hát, persze hogy jöhetsz. :wink: Ez nem pocakos tali lesz. Meg amúgy is a nyár még messze van, addigra te is 2in1 leszel. :wink: :D

Csige-bige!
Ezek nagyon jó hírek.És szerintem a babát még ilyenkor nem is lehet látni, úgyhogy még lehetsz akár babás is. :wink: De ha nem most akkor hamarosan. :wink:

Nika!
Üdv nálunk!
Remélem szerencsét hozunk neked. Ez évi statisztikánk: januárban 2 kismami, februárban eddig 2 kismami- de ez még emelkedhet. :wink: Úgyhogy jó esélyünk van arra hogy minden hónapra lesz kismamink. :wink: :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Köszi Gnemoni, de biztos hogy nincs baba, mert maszatolok és ezt a doki mondta is a vizsgálat után. Szóval most várok. Viszont már kellene hogy fájdogáljon a hasam, mert a hétvégén meg kell jönnie, de eddig semmi.

KépKép
csige-bige

Hát Csige, én azért még nem írnám le ezt a hónapot. :wink:
Dehát majd meglátjuk.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Jó reggelt mindenkinek!!!

TErmészetesen mindenkit nagyon várunk majd a talira..... szerintem valamikor aprilis-május környékén kéne megejteni.... nincs nagy meleg, viszont gyönyörűséges, ahogy virágzik minden... és nagyon szeretem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És le lehet heveredni a fűbe, úgyhogy én pokrócot is viszek majd.... ja és gyerkőcök sem akadály, sem a 2in1 sem kötelező :wink: :lol: 8)

Nika!
Sziaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Üdv itt is néked :wink:

Hog van ma mindenki????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát Zsuzska, én ugyanúgy. Állandó émelygés, cickóim leszakadnak és néha érzem a pocimat is. De jól van ez így, legalább tudom hogy a kis pocaklakóm erősen kapaszkodik. :wink:
Te, hogy vagy? Csináltál ma tesztet? :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Jaj, lányok!
Tartozom még neketek a táblázattal. :shock:
Bevallom őszintén hogy monstanában nem foglalkoztam vele, így elég nehéz lesz összeszednem hogy ki hol tart.
De azért megpróbálom a lehetetlent. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni!
Köszi, én jól vagyok, picurka pedig így van:
Kép

Émelygés nem számottevő, pocimat időnként én is érzem, de hát nagy változások zajlanak odabennt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És megy a hőm :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Jó ez így????

http://www.fertilityfriend.com/home/20582f

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mentem dolgozni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Szerintem semmi baj a hőddel. Ez így jó. :wink:
A teszted is szép.

Én ma nem teszteltem, mivel a tegnap déli tesztem már nagyon erős pozitív lett. Már ugyanolyan erős mindkét csík. :D
Amúgy az én görbém ilyen:
http://www.fertilityfriend.com/home/1be1a9

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

És akkor felteszem az utolsó tesztemet!
Szerintem már unjátok. :oops: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

nika üdv köztünk!!!!!!!!!
szépek a tesztek...a tali akkor legyen májsba..........az a legszebb honap!!!
május 1-hez mit szoltok??????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Az előbb írtam egy csomót, és eltűnt! :evil:

Szóval, nagyon szépek a tesztek, Csajok!

Csige-bige! Én is azt mondom, hogy még mondj le erről a hónapról!

Tary! Miért ne lennél 2in1 állapotban a talira? Igenis azok leszünk és kész! Tessék pozitívan gondolkodni!

Nekem a tali mindegy mikor lesz, ott leszek! :lol:
pedi
Kalocsa

pedi annak nagyon örülök ha te is ott lesze a talin........sőt mindenki ott lesz!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Moni: köszike remélem tényleg jót hoz ez az év mi mindent megteszünk a spontán babásodásért semmi gyógyszer stb csak kicsit sok súly van rajtam talán ez is neheziti nálam a dolgot bár Gergővel is 103 kg-val kezdtem a terhességemet :):):)

csodaszépek ezek apozitív tesztek én is szeretnék ilyet mihamarabb :):):):):):)

nika70
Salgótarján

nika szerintem hamarosan hozod te is a szép pozi teszteket!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

úgy legyen ÁMEN :D:D:D:D:DD:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

És akkor itt az adósságom. :wink:
Akiknél hiányos az adat, azokat kérem hogy jelezzék az aktuális "állapotot".Köszönöm :wink:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gnemoni 2009.02.12 12:54-kor.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Nika!

Hát én sem vagyok topmodell alkat. Az utolsó ciklusom első napján elkezdtem a 90 napos diétát, mondván hogy most ezt végigcsinálom és majd sikerül a tesóka. Hát a 90 nap helyett csak 27 nap lett, mivel pozitív lett a tesztem. De sikerült így is 4,5 kg-ot leadni. Hogy ennek köszönhetem-e a sikert a babásodáshoz azt nem tudom, de reménynek jó. :wink: :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni: privi ment!

Kép
csucsu05

csucsu hogy vagy?
moni nálam minden ok a táblázatba... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nika,
Üdv itt :D .

Móni,
igen, 25. nap :? .
És tuti, hogy tegnap volt a pé, délutánra megmozdulni se tudtam, ma már nem fájok. Hát, kicsit késői volt, de az úgysem jelent semmit.

Tali :arrow: nekem Pest elég messze van, de ki tudja mi lesz még addig :D

Csige,
az jó, ha nincs ciszta, az nem jó, hogy babó sincs. De még ne add fel, nem hinném, hogy azt így ciklus végén pontosan meg tudja mondani.

Kép

Kép
ranita1979

ranita reméljük ti is el tudtok jönni............. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok!

Jaj micsoda örömök!!! Móni de jó Te is kismama vagy :lol:

phpBB: KépKép
d.dalma

Most jön lassan az én időm. Kicsit izgulok e pár napon hátha össze jön a baba. Ha nem, várom becsülettel a köv. hónapot. :roll:

d.dalma

dalma sikerűlni fog most!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Móni!
Szerintem a tesztelést nem lehet megunni 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Én ezt nemrég csináltam:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dalma!
Sikerülni fog!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska szépek a tesztek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jól van. Igazatok van. :wink: Sikerülni fog!!! :lol:

d.dalma

Móni: ciklusom általában 28 nap de néha több mint most is pont egy hete volt pém vagyis még egy hét mire nem kéne megjönnie de elkaptam apát a 14. nap körül is meg most is pékor :):) nálam 100% osan meg lehet állapítani a pét mert csak akkor van egy napig tojásfehérjés nyákom így most a 27. napon vagyok :):):)

igazából 2008 januárja óta próbálkozunk és nem szedek semmit most azon gondolkodom hogy ha nyár végéig nem jön össze a baba akkor bepróbálkoznék a gynevaccal vélemények róla???

ranita üdv :):):):)

Móni: én nem fogyózom de lassan rá kell vennem magam mert már lassan nem merek a tükörbe nézni :):):):) a 105 kg-val :) mondjuk 170 cm magas vagyok hozzá de ez akkor is sok :):):) majd talán elkezdek tornázni de sajna nagyon édesszájú vagyok és emiatt akaraterőm sincs :) meg szeretek jókat enni :)

nika70
Salgótarján

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

DAlma akár sikerülhet is kuzsanna is azt mondta tuti meg fog jönni neki még három napja és lásd már napok óta tesztelget pozitívakat és ez is nagyon szépséges :):):)

nika70
Salgótarján

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát igen..... nem adtam volna sokat ezért a hónapért... és tessék 8) 8) 8) 8) 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

tényleg igaz a mndás hogy akkor jön a baba mikor nem is számítasz rá..... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Hogy Vagy? De jó, hogy már 7 hetes Vagy!!! Nem visel meg a terhesség?

kuzsanna: Neked is gratula :wink:

nika: Persze, hogy sikerülhet. Nem is mondom, hogy nem, de most már nem minden percben csak minden második percben gondolok a babára :wink: :lol:

Azért csak néha nézek be a babanetre, mert akkor nincs bennem olyan nagy görcs, hogy sikerül most vagy nem. :roll:

d.dalma

Sziasztok!

Nagyon szépek a tesztek! Irigykedek is kicsit! :)

Szia Nika! Ismét egy nógrádi! :) Én kazári vagyok, és St-ba jártam suliba! Jó, hogy itt vagy! Remélem minél előbb te is pozitívat tesztelsz ;)
Ja nagyon ari a kisfiad!

Kép
pampalini

Dalma- előbb vagy utóbb mindenkinek sikerül! Drukk!

Kép
pampalini

dalma köszi jol vagyok.....nem visel meg hála égnek...eddig minden ok...remélem ezután is az lesz......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dalma!

Köszi szépen!
2 nap és te is tesztelsz? Megy a drukk ezerrel! :wink:

Nika!
Köszi az infókat, majd beírom a táblázatba. :wink: Akkor ha jól értettem ma vagy a 27. napon és 28 naposak a ciklusaid? És kb. 1 hete volt a pé-sed. Akkor kb 34 napos lesz ez a ciklus?
Amúgy én is imádok enni és a tornához meg sajna túl lusta vagyok. :oops:

Zsuzska!
Egyre szebbek a tesztjeid. :wink: És tényleg nem lehet megunni. :lol: :lol: :lol: Én már csak a doki előtt tesztelek, mivel már nincs több. :D :P

Pampalini!
Te is nagyon a ciklus végén jársz. Hogy érzed magadat? :wink:

Nita!
Az jó ha jól vagy. Atikával anno én is jól voltam, nem viselt meg a terhesség. Te Mátéval hogy voltál anno. Neked is más ez a terhességed?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

annyival másabb ez a terhességem hogy jobban álomkóros vagyok..... :) és éhesebb!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?